אבוקסיס
- Carajo
- קיבל.ה 328 לייקים
ככל שהזמן עובר אני פחות ופחות רוצה שיוסי יגיע.
מרגיש קודם כל כאילו הוא עסוק בהכל חוץ מבכדורגל כרגע, וזה מעורר תהיות אם הוא מוכן מנטלית כרגע לעבודה הקשה שיש לעשות בקבוצה.
דבר שני, הכדורגל של אבוקסיס והצורה שהוא מעמיד קבוצות זה לא מה שיביא אותנו למקום שאנחנו רוצים.
יכול להיות ששנה וחצי עם אבוקסיס של נדנוד בין פלייאוף עליון לראשות הפלייאוף התחתון בלי לחץ של מאבקי הישרדות זה לא בהכרח רע, אבל אם רוצים לעשות את הצעד קדימה אני לא חושב שהוא המאמן למשימה.
מרגיש קודם כל כאילו הוא עסוק בהכל חוץ מבכדורגל כרגע, וזה מעורר תהיות אם הוא מוכן מנטלית כרגע לעבודה הקשה שיש לעשות בקבוצה.
דבר שני, הכדורגל של אבוקסיס והצורה שהוא מעמיד קבוצות זה לא מה שיביא אותנו למקום שאנחנו רוצים.
יכול להיות ששנה וחצי עם אבוקסיס של נדנוד בין פלייאוף עליון לראשות הפלייאוף התחתון בלי לחץ של מאבקי הישרדות זה לא בהכרח רע, אבל אם רוצים לעשות את הצעד קדימה אני לא חושב שהוא המאמן למשימה.
-
- קיבל.ה 506 לייקים
-
- קיבל.ה 1070 לייקים
שטויות. בית״ר זה בדיחה אני מצטער. מקצועית הם במקום יחסית טוב אבל פאקינג אברמוב הבבון הזה בעלים עם האוהדים חרא שלהם אני בטוח שהוא סבל שם.Carajo כתב: ↑01 פברואר 2024, 16:23 ככל שהזמן עובר אני פחות ופחות רוצה שיוסי יגיע.
אם הוא באמת אוהב/אוהד הפועל בפנים או לא זה אני לא יודע. אבל הוא רצה לעזוב מקום לא טוב (כנראה) בשביל הזדמנות שהוא חיכה לה.
כמות המאמנים שעזבו קבוצות באמצע השנה לטובת קבוצות אחרות יש בשפע
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
דווקא בביתר הציג כדורגל התקפיCarajo כתב: ↑01 פברואר 2024, 16:23 ככל שהזמן עובר אני פחות ופחות רוצה שיוסי יגיע.
-
- קיבל.ה 1957 לייקים
ההדלפות של הוואטסאפים בין אבוקסיס לאברמוב זאת בדיחה
אחד מהשניים שלח לכל התקשורת את ההתכתבות בניהם. אני מהמר שזה יוסי
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
ואני מהמר שזה מתואם ביניהם והכל חלק מההצגה.oleg neduda כתב: ↑01 פברואר 2024, 16:43 ההדלפות של הוואטסאפים בין אבוקסיס לאברמוב זאת בדיחה
-
- קיבל.ה 371 לייקים
יוסי גם מתדרך את תומר לוי בשידור חי ב5 באוויר, מביך האירועoleg neduda כתב: ↑01 פברואר 2024, 16:43 ההדלפות של הוואטסאפים בין אבוקסיס לאברמוב זאת בדיחה
-
- קיבל.ה 372 לייקים
אם אבוקסיס בא המינצברגים יצטרכו לקחת תקציב ממקומות אחרים בשביל לשים 10 שכבות של בד יוטה על המתחם
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
הבימה קטנה עליהם, זה ברמה של אוסקר.
-
- קיבל.ה 506 לייקים
לא רוצה את אבוקסיס אחרי כל זה
@חן סול
תביא את בלבול
@חן סול
תביא את בלבול
- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
כרגע אנחנו 30 צעדים אחורה. מתאים לי צעד אחד קדימהCarajo כתב: ↑01 פברואר 2024, 16:23 ככל שהזמן עובר אני פחות ופחות רוצה שיוסי יגיע.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 230 לייקים
באמת קשה לראות איך אבוקסיס אמור לתת ביטחון ושקט כשיש כל כך הרבה רעש מהכיוון שלו כרגע.
בלי קשר, אברמוב הוא הבעלים המגעיל ביותר שראיתי , וזה הישג מרשים.
איזה אפס של בן אדם, ואיזה אפסית התקשורת שנותנת לו כותרות ראשיות.
בלי קשר, אברמוב הוא הבעלים המגעיל ביותר שראיתי , וזה הישג מרשים.
איזה אפס של בן אדם, ואיזה אפסית התקשורת שנותנת לו כותרות ראשיות.
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
אבוקסיס צריך לשתוק וזהו.
כל ההדלפות האלו לא עושות לו טוב.
כל ההדלפות האלו לא עושות לו טוב.
-
- קיבל.ה 384 לייקים
אני מחוץ ללופ.. וואצאפים? מישהו יכול לתקצר לי
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1171 לייקים
-
- קיבל.ה 506 לייקים
מפה לשם
היום חמישי
ובנתיים אין מאמן להפועל
היום חמישי
ובנתיים אין מאמן להפועל
-
- קיבל.ה 218 לייקים
מאמן בינוני
אישיות מגעילה
לא שוכח לו שהיה שחקן , שכל הקבוצה כולל הוא עשו סבוטאג' והפסדנו בדרבי בגלל זה
תעשה סבוטאג' בכל משחק אחר. בחיים לא בדרבי או נגד ביט"ר
שחקן שעושה סבוטאג' בדרבי, זה החטא הכי גדול
אישיות מגעילה
לא שוכח לו שהיה שחקן , שכל הקבוצה כולל הוא עשו סבוטאג' והפסדנו בדרבי בגלל זה
תעשה סבוטאג' בכל משחק אחר. בחיים לא בדרבי או נגד ביט"ר
שחקן שעושה סבוטאג' בדרבי, זה החטא הכי גדול
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
מהמר שהוולקאם יהיה ביום ראשון
-
- קיבל.ה 398 לייקים
אם יגיע, כל הרפש יגיע יחד איתו.
עד היום חשבתי שזו החתמה מעולה .
אחרי כל הטונות של חרא שנשפכו בין אברהמוב-יוסי וטביב , עדיף שבלבול ייקח את התפקיד.
עד היום חשבתי שזו החתמה מעולה .
אחרי כל הטונות של חרא שנשפכו בין אברהמוב-יוסי וטביב , עדיף שבלבול ייקח את התפקיד.
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 948 לייקים
בגלל ״שלא שכחת״
שתף אותי בהמצאה הזו עוד
למה נראלי חלמת אותה באיזה לילה
- איזה משחק זה היה
- כמה נגמר
- למה עשו סבוטז׳ ואיפה דובר על זה
- אשמח לראות את המשחק המלא
-
- קיבל.ה 1154 לייקים
אברמוב זה עולם תחתון.
זה אנשים שלא מסוגלים להכיל פחות מ 100 אחוז נאמנות.
לא צריך להתרגש ויוסי צריך פשוט לשתוק ולחתום כבר
זה אנשים שלא מסוגלים להכיל פחות מ 100 אחוז נאמנות.
לא צריך להתרגש ויוסי צריך פשוט לשתוק ולחתום כבר
-
- קיבל.ה 945 לייקים
יוסי כן יכול לעשות לקבוצה את הקפיצת מדרגה הזאת, להיות חברה בפלייאוף ולהתמודד בקונפרנס אבל לא יודע אם זה המאמן וזאת הדרך שאני הייתי בוחר בה
הפועל סובלת מאותן רעות כבר עשור, לדעתי הגיע הזמן למשהו חדש ונקי
עם כמה שהעונה הזאת גרועה , לפחות התנהלות נקייה
אין שמועות, אין לכלוכים ואין חרא של כדורגל ישראלי
אני באמת מאמין שאם נמשיך בדרך הזאת בסוף נגיע ליעד
אני לא מאמין שזה יכול לקרות עם אבוקסיס
הפועל סובלת מאותן רעות כבר עשור, לדעתי הגיע הזמן למשהו חדש ונקי
עם כמה שהעונה הזאת גרועה , לפחות התנהלות נקייה
אין שמועות, אין לכלוכים ואין חרא של כדורגל ישראלי
אני באמת מאמין שאם נמשיך בדרך הזאת בסוף נגיע ליעד
אני לא מאמין שזה יכול לקרות עם אבוקסיס
long live the zapta
-
- קיבל.ה 632 לייקים
אחרי הסקנדל הזה (יותר נכון שכונה) בין אברמוב ליוסי קצת ירד לי ממנו, מצד שני מה האלטרנטיבה בלבול?
שניהם מבחינתי אופציה מבורכת,
יוסי - קבלן גביעים מעולה, יודע להוציא מסגל חלש המון, יודע לחלץ קבוצות ממשבר, פוגע בזרים, מחובר למועדון, רוב הקהל רוצה אותו כמאמן.
בלבול - נראה מאוד מקצועי, בנה סגל מעולה לחיפה, מתאים לפרסונה שהמועדון מנסה לצייר לעצמו (פחות רגש)
יוסי - קבלן גביעים מעולה, יודע להוציא מסגל חלש המון, יודע לחלץ קבוצות ממשבר, פוגע בזרים, מחובר למועדון, רוב הקהל רוצה אותו כמאמן.
בלבול - נראה מאוד מקצועי, בנה סגל מעולה לחיפה, מתאים לפרסונה שהמועדון מנסה לצייר לעצמו (פחות רגש)
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
בכל מקרה לא להחתים לשנים ארוכות
נראה שיש לו נטייה לריגושים ודרמות
נראה שיש לו נטייה לריגושים ודרמות
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
מצד שני, אולי יוסי תחת הנהלה זרה שלא יושבת לו על הראש סטייל אברמוב, יידע לא להדליף ולהיות בשקט.shaolin232 כתב: ↑01 פברואר 2024, 20:47 אחרי הסקנדל הזה (יותר נכון שכונה) בין אברמוב ליוסי קצת ירד לי ממנו, מצד שני מה האלטרנטיבה בלבול?
בסוף אני מאמין שיש לו פינה חמה להפועל כך שזה גם אינטרס שלו לשמור על שקט תקשורתי
-
- קיבל.ה 1070 לייקים
מותר ליוסי להתפטר כדי לעבור לקבוצה אחרת. עושים את זה תמיד
-
- קיבל.ה 294 לייקים
לגבי זה שירד לך ממנו בגלל זה, תחשוב אם אתה היית מסתדר עם ברק אברמוב בתור מעביד.shaolin232 כתב: ↑01 פברואר 2024, 20:47 אחרי הסקנדל הזה (יותר נכון שכונה) בין אברמוב ליוסי קצת ירד לי ממנו, מצד שני מה האלטרנטיבה בלבול?
-
- קיבל.ה 562 לייקים
גביעים השנה כבר לא יהיה.shaolin232 כתב: ↑01 פברואר 2024, 20:47 אחרי הסקנדל הזה (יותר נכון שכונה) בין אברמוב ליוסי קצת ירד לי ממנו, מצד שני מה האלטרנטיבה בלבול?
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
זה מעבר.לירון האדום כתב: ↑01 פברואר 2024, 14:26מתאר לעצמי שיש לו פינה חמה למועדון בו הוא גדל וזה עדיף לו מאשר ללכת לקבוצה כמו ריינה
או חדרה.
הרי במכבי ובחיפה הוא לא יהיה מאמן, בנבחרת גם לא.
מה נשאר לו?
ברור לו כבר חודשיים שאין לו חוזה בבית"ר לשנה הבאה.
אם הוא לא מגיע להפועל עכשיו זה אומר שהוא יורד ברמה.
יוסי מתאים לנו כמו כפפה ליד על הנייר
מאמן שיודע לחזק הגנות ולשחק על מעברים
והכי חשוב להוציא פוטנציאל משחקנים, יש לנו הרבה כאלה שצריכים שיוציאו מהם את זה
מאמן שיודע לחזק הגנות ולשחק על מעברים
והכי חשוב להוציא פוטנציאל משחקנים, יש לנו הרבה כאלה שצריכים שיוציאו מהם את זה