יגמר חד ספרתי לדעתי.רדנקו כתב: ↑14 ינואר 2024, 21:50 אני בשוק שאנשים פה מדברים על המשחק מול פריז כאילו צריך לשמור כוחות אליו.
באיזה פנטזיה אתם חיים?
אם הצשחק מול פריז יגמר בפחות משלושים הפרש תגידו תודה.וזה היה נכון גם אם כל השחקנים ששיחקו היום היו בכושר מעולה וגם אם הולנד ואנגולה משחקים ובכושר שיא.
Sent from my NE2215 using Tapatalk
הפועל מול מכבי ר"ג בזיסמן, ראשון ב 18:00
-
- קיבל.ה 5886 לייקים
-
- קיבל.ה 1761 לייקים
קבלנו מהם בראש???פרימו לוי כתב:גם שנה שעברה קיבלנו בראש מגראן קנריה והיא היתה נראית כמו קבוצה רמה מעל הליגה ביורוקאפ ואז פירקנו להם את הצורה. בסגל מלא מאמין שזה היה יכול לקרות גם מול פריז השנה
הם ניצחו בסל לשלשה בשניות האחרונות אחרי שהובלנו ב8 בפחות מ2 דקות לסיום.
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
כמה שזה ישמע הזויי ובלתי אפשרי לסגל הזה יש פוטנציאל לנצח את פריז ומכבי , פשוט צריך שהרבה שחקנים יהיו ביום מאוד טוב (וזה אפשרי , ברור שמאוד קשה ומצריך עלייה ברמה)פרימו לוי כתב: ↑14 ינואר 2024, 20:05 אחלה של התאוששות שם מהחזרה של רמת גן, יופי של משחק לקאמינגס שסוף סוף קלט שאף אחד שם לא ממש מסוגל לעצור לו את החדירות וחדר שוב ושוב בהצלחה. כן מודאג ממספר הדקות של תומר בר וקאמינגס כי שלושתם יצטרכו גם לשחק הרבה מול פריז ולדעתי המאמץ היום יתבטא גם שם. בכל מקרה ביכולת הזאת עם כל הכבוד לניצחון על רמת גן אין לנו סיכוי מול פריז
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1109 לייקים
נכון, עשיתי מיקס עם המשחקים עם טורק טלקום. בכל מקרה הטיעון בעינו עומד, אין פה פערי כוחות כאלה גדולים. לא מאמין שננצח ברביעי בגלל החיסורים אבל בסגל מלא אין לי ספק שאפשר לנצח את פריז.
- רדנקו
- קיבל.ה 1572 לייקים
נראה לי שאתה הוזה קשות.רק הפועל כתב:כמה שזה ישמע הזויי ובלתי אפשרי לסגל הזה יש פוטנציאל לנצח את פריז ומכבי , פשוט צריך שהרבה שחקנים יהיו ביום מאוד טוב (וזה אפשרי , ברור שמאוד קשה ומצריך עלייה ברמה)פרימו לוי כתב: ↑14 ינואר 2024, 20:05 אחלה של התאוששות שם מהחזרה של רמת גן, יופי של משחק לקאמינגס שסוף סוף קלט שאף אחד שם לא ממש מסוגל לעצור לו את החדירות וחדר שוב ושוב בהצלחה. כן מודאג ממספר הדקות של תומר בר וקאמינגס כי שלושתם יצטרכו גם לשחק הרבה מול פריז ולדעתי המאמץ היום יתבטא גם שם. בכל מקרה ביכולת הזאת עם כל הכבוד לניצחון על רמת גן אין לנו סיכוי מול פריז
אבל אשמח מאוד לאכול את הכובע.
- רדנקו
- קיבל.ה 1572 לייקים
אם הם יושיבו את הכוכבים על הספסל למחצית שלמה ואנחנו נהיה ביום ענק אולי זה יקרה.הוקיץ' כתב:יגמר חד ספרתי לדעתי.רדנקו כתב: ↑14 ינואר 2024, 21:50 אני בשוק שאנשים פה מדברים על המשחק מול פריז כאילו צריך לשמור כוחות אליו.
באיזה פנטזיה אתם חיים?
אם הצשחק מול פריז יגמר בפחות משלושים הפרש תגידו תודה.וזה היה נכון גם אם כל השחקנים ששיחקו היום היו בכושר מעולה וגם אם הולנד ואנגולה משחקים ובכושר שיא.
- מילפורד
- קיבל.ה 2314 לייקים
מה פיספסתי?
למה הם הבטיחו את המקום הראשון?
נהפוך הוא , הם צריכים ניצחון במשחק הזה כדי שיוכלו לנוח עד הפלייאוף בידיעה שיש להם את המקום הראשון…
למה הם הבטיחו את המקום הראשון?
נהפוך הוא , הם צריכים ניצחון במשחק הזה כדי שיוכלו לנוח עד הפלייאוף בידיעה שיש להם את המקום הראשון…
-
- קיבל.ה 753 לייקים
תודה להפועל על קצת רגעי נחת, בשבוע שהתחיל עם תיקו עלוב עם סכנין ,הפסד לליונס, ותבוסה לבש
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
- קיבל.ה 530 לייקים
- מילפורד
- קיבל.ה 2314 לייקים
הלוואי וככה הם רואים את זה.
הפסד לנו, והם עוד יכולים להסתבך.
אני במקום הייתי בא למשחק הזה בגישה של משחק קריטי לניצחון.
מאמין שככה הם יבואו.
הפסד לנו, והם עוד יכולים להסתבך.
אני במקום הייתי בא למשחק הזה בגישה של משחק קריטי לניצחון.
מאמין שככה הם יבואו.
איזה כיף היה, אין על האולמות האלו
עידוד ברמה גבוהה מאוד
תודה לך הפועל
עידוד ברמה גבוהה מאוד
תודה לך הפועל
אין גם עניין של ביתיות מול המקום הראשון בבית השני במקרה שהם יגיעו נגדם לגמר?