ערוץ הספורט
-
- קיבל.ה 1555 לייקים
הפועל מנצחת בדרבי זה לא סיפור.....
ימים טובים.
ימים טובים.
-
- קיבל.ה 939 לייקים
מניח שאבדיה במשחק שיא ב-NBA מניב להם יותר רייטינג ממשחק בליגה (גם אם הוא דרבי)
-
- קיבל.ה 2383 לייקים
הקוף העלוב אמר כרגע על ההחתמה של ים מדר "חוסר שפיות "
- 7even
- קיבל.ה 2650 לייקים
אתם עוד פותחים את הערוץ שלהם / גולשים לאתר שלהם?
למה בעצם?
אם זה לא משחק של הפועל אני מתרחק כמו מאש.
למה בעצם?
אם זה לא משחק של הפועל אני מתרחק כמו מאש.
יחד, רק יחד! 

- גביזון
- קיבל.ה 3075 לייקים
הבעלים של מכבי משלם לו משכורת, הוא יגיד מה שישלמו לו להגיד, ואת מי הייצור המחורבן הזה מעניין.רק הפועל כתב:הקוף העלוב אמר כרגע על ההחתמה של ים מדר "חוסר שפיות "
Sent from my 22101320G using Tapatalk
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
עופר ינאי מהמר עם החתמות יקרות
רון קופמן מהמר בדרכים אחרות.
רון קופמן מהמר בדרכים אחרות.
- רווי
- קיבל.ה 746 לייקים
ממש רלוונטי מה קופמן אומר, הבנאדם לא יציב ורק בתקשורת כמו ספורט5 נותנים לאנשים כמוהו מיקרופון. ותפסיקו לתת להם קליקים אני כבר 4 שנים לא נכנס לאתר שלהם.
OMG עווופררר
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
ספר לנו מה אתה לא אוכל,כדי שאנחנו גם נפסיק לאכול את אותו האוכל.רווי כתב:ממש רלוונטי מה קופמן אומר, הבנאדם לא יציב ורק בתקשורת כמו ספורט5 נותנים לאנשים כמוהו מיקרופון. ותפסיקו לתת להם קליקים אני כבר 4 שנים לא נכנס לאתר שלהם.
- רווי
- קיבל.ה 746 לייקים
וואו הודעה קריטית. וטבעוני דרך אגב אז אל תאכל חיות.
OMG עווופררר
- גביזון
- קיבל.ה 3075 לייקים
אפס אזכור בחדשות הספורט
תשדרו את האופרה לה מרמור יא שרמוטות
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
זבל תמותNati כתב:בטח הזבל מחדרה באבל
-
- קיבל.ה 632 לייקים
יש לי הרבה ביקורת על ישראל היום, איכות השידור, התלות באפליקציה, התקיעות והניתוקים אבלללל
ימח שמם של ספורט 5 לא מפסיקים לטנף עלינו, פאנל שדרנים שרק מלכלך סוף סוף שידור שמורכב מאוהדי הפועל תענוג
ואחלה הוזמן
ימח שמם של ספורט 5 לא מפסיקים לטנף עלינו, פאנל שדרנים שרק מלכלך סוף סוף שידור שמורכב מאוהדי הפועל תענוג
ואחלה הוזמן
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
חיכו לסוף המשחק/המהדורהגביזון כתב:אפס אזכור בחדשות הספורט
חס וחלילה להזכיר את המשחק בזמן שידור המהדורה,שאף אחד לא יעבור לשידור המשחק.
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
לדעתי כאן 11 או 12 חייבים לקנות מישראל היום את זכויות השידור לגמר.
כמובן עם אותו צוות שידור
כמובן עם אותו צוות שידור
- רווי
- קיבל.ה 746 לייקים
חרא עליהם הלוואי שנזכה והם לא ידווחו על זה בכלל, שינציח את הדיכאון שלהם.
OMG עווופררר
- רועי גווארה
- קיבל.ה 351 לייקים
ועכשיו הם מקיאים - 7 כתבות ראשונות עלינו
אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, כל מה שאנחנו מבקשים הוא שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ע. מוהר)
הפאנל הוא כמו ימי פסוקו של יום בערוץ 1. הזיה לכל דבר ועניין.shaolin232 כתב: ↑03 אפריל 2025, 00:40 יש לי הרבה ביקורת על ישראל היום, איכות השידור, התלות באפליקציה, התקיעות והניתוקים אבלללל
ואחלה הוזמן
נכון, אוהדים וזה...אבל בשנת 2025 דבר כזה לא יכול לעבור מסך בשום צורה כשאתה רואה מה קורה למשל בשידורים בארה"ב.
אדום-לבן. 

- סומך
- קיבל.ה 1320 לייקים
פודקאסט של שי האוזמן וניר קפלן, הם מדברים פה, בין השאר על העזיבה של ערוץ הספורט.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
- גביזון
- קיבל.ה 3075 לייקים
לא שמעתי, אבל חייב לציין שאחלה האוזמן מאז שעזב את רקנאטי.סומך כתב:
פודקאסט של שי האוזמן וניר קפלן, הם מדברים פה, בין השאר על העזיבה של ערוץ הספורט.
יש מצב לאמלק?
-
- קיבל.ה 110 לייקים
הוא החליט שנמאס לו מזה שמעדיפים את שלח ושלף על פניו בתור הפרשנים הבכירים והוא לא מקבל משחקים טובים.
אני מאוד אוהב את האוזמן, גם ביורוקאפ וגם בשוט והיידה (הפודקאסטים שלו), לפעמים הוא באמת קצת עם ווייבים יהירים שחצנים אבל סהכ מדבר לעניין ומראיין בחסד (במיוחד את הפוליטיקאים אגב).
- its-sick
- קיבל.ה 1394 לייקים
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
- רווי
- קיבל.ה 746 לייקים
קצת דיבור מתנשא וכמובן הראיון הביזיוני עם תומר אבל סהכ פרשן טוב ומבין כדורסל מעולה.
OMG עווופררר
- גביזון
- קיבל.ה 3075 לייקים
- גביזון
- קיבל.ה 3075 לייקים
גם בדדאס הוא נכנס טרם פתיחת העונה בראיון מתנשא אחושרמוטה, זה היה סוג של שיא.רווי כתב:קצת דיבור מתנשא וכמובן הראיון הביזיוני עם תומר אבל סהכ פרשן טוב ומבין כדורסל מעולה.
מאז שהוא עזב את ערוץ הספורט היהירות שלו יותר נסבלת.
לפעמים בשידור המשחקים של הפועל הוא נכנס לטנטרום כמו אז עם בברלי.
אבל דבר אחד אפשר להגיד מאה אחוז, כשהוא משדר אותנו אתה שומע מישהו שמעוניין שהפועל תנצח מעבר לרק פרשן, למשל בהתקפה האחרונה של לנסיה במשחק 2 הוא אמר "עכשיו לא לעשות שום פאול, שום דבר", אתה שומע אותו ממש מכוון לטוב לקבוצה. דבר נוסף, אין לו בעיה לתקן את עצמו ולחזור בעצמו וחנודות בטעות, זו תכונה שאני אישית מאד אוהב ומכבד בבני אדם.
והוא גם יודע לפרגן ברבעק.
בקיצור, פרשן בכיר שמפרשן אותנו ואבידה לערוץ הספורט, על הכיפאק כפול.
- סומך
- קיבל.ה 1320 לייקים
כי בערוץ הספורט החליטו לתת עדיפות לרז זהבים וכל מיני אהבלים ע"ח אנשים אינטליגנטים ורהוטים.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
- רווי
- קיבל.ה 746 לייקים
זה בהחלט קטע מוזר. אני מאחל לקריסתם במהרה בימינו אבל לא ברור לי הקטע שהם ממתגים את עצמם כערוץ שכונה שכל הפרשנים הבכירים זה חבורה של אהבלים.. רז זהבי, לחמן, גור שלף, קופמן אפק וכו וכו וכו.
נ.ב איפה נעלמה דניאלה סמרי כפרה עליהה??
OMG עווופררר
- גביזון
- קיבל.ה 3075 לייקים
צריך את עופר לערוץ התעמולה, הפרשן של הקבוצה של המדינה שנותן עבודה על הדרך באנטי במשחקים של הפועל, לא מוותרים עליו כל כך מהר.סומך כתב:כי בערוץ הספורט החליטו לתת עדיפות לרז זהבים וכל מיני אהבלים ע"ח אנשים אינטליגנטים ורהוטים.
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
שכחת את פרימו האדיוטרווי כתב:זה בהחלט קטע מוזר. אני מאחל לקריסתם במהרה בימינו אבל לא ברור לי הקטע שהם ממתגים את עצמם כערוץ שכונה שכל הפרשנים הבכירים זה חבורה של אהבלים.. רז זהבי, לחמן, גור שלף, קופמן אפק וכו וכו וכו.
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
בזמן הגמר של לפני שנתיים פתחתי תיק אשכול על האוזמן שהוא היחיד הנטרלי שם,והיחיד שלא מפחד להגיד את האמת.גביזון כתב:צריך את עופר לערוץ התעמולה, הפרשן של הקבוצה של המדינה שנותן עבודה על הדרך באנטי במשחקים של הפועל, לא מוותרים עליו כל כך מהר.סומך כתב:כי בערוץ הספורט החליטו לתת עדיפות לרז זהבים וכל מיני אהבלים ע"ח אנשים אינטליגנטים ורהוטים.
כנראה שזה לא התאים להם.
-
- קיבל.ה 328 לייקים
הם בסך הכל מתאימים את עצמם לאוכלוסיה שצופה בהם, שמעדיפה ליצנים דבילים מאשר אנשים עם מוח.רווי כתב:זה בהחלט קטע מוזר. אני מאחל לקריסתם במהרה בימינו אבל לא ברור לי הקטע שהם ממתגים את עצמם כערוץ שכונה שכל הפרשנים הבכירים זה חבורה של אהבלים.. רז זהבי, לחמן, גור שלף, קופמן אפק וכו וכו וכו.
-
- קיבל.ה 1941 לייקים
אפס מילים לגבי זה שהיה תועמלן של מכבי במשך שנים אה?
"עזבתי כי נדחקתי הצידה". אוקיי. זה שהיית יחצן זה בסדר.
אני עוד זוכר שהוא עשה את אחד הראיונות האלה שהיו ברקנטי בקיץ, אולי לפני שנתיים, שאל את המרואיין "אוסקר גלוך או דור תורג'מן?". מי ישמע הלנאד או אודגור.
שיזדיין. מי שהסכים להיות תועמלן צהוב יחזור להיות כזה אם זה ישתלם לו.
גם עופר שלח יכול ללכת להזדיין.
אני לא רוצה תועמלנים בכלל אגב, לא של מכבי וגם לא צריך שאבא עופר יקנה לי כתבלבים באתרים אחרים.
אני עוד זוכר שהוא עשה את אחד הראיונות האלה שהיו ברקנטי בקיץ, אולי לפני שנתיים, שאל את המרואיין "אוסקר גלוך או דור תורג'מן?". מי ישמע הלנאד או אודגור.
אני לא רוצה תועמלנים בכלל אגב, לא של מכבי וגם לא צריך שאבא עופר יקנה לי כתבלבים באתרים אחרים.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
- רדנקו
- קיבל.ה 1570 לייקים
הוא לא תועמלן צהוב. יש לו בן שמשחק כדורגל ואוהד מכבי בכדורגל והוא הולך איתו למשחקים. הוא מדבר על זה כבר מזמן ובראיון שקפלן מראיין אותו הוא מספר שבכל דבר שהבן שלו מתעניין אז הוא נהיה אובססיבי ולומד אותו עד הסוף. ככה הוא גם עשה כשהבן שלו התחיל לאהוב את מארוול.
והוא מדבר על הראיונות עם תומר ועוד ועל זה שהוא שאל אותו על מכבי בטון ששאל ומסביר את זה.
אני מת עליו.
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
והוא מדבר על הראיונות עם תומר ועוד ועל זה שהוא שאל אותו על מכבי בטון ששאל ומסביר את זה.
אני מת עליו.
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
- Red Wolf
- קיבל.ה 801 לייקים
ודודו אווט
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
זה התחיל לפני כ40 שנה בעמוד הספורט האחרון של ידיעות.קראו למדור,סודות מחדרי הלבשה.Red Wolf כתב:ודודו אווט
ההיא מוואן הביאה את זה לעמוד הראשון בוואן.
והיום אתרים לא מתקיימים בלי רכילות ולכלוך.
-
- קיבל.ה 1391 לייקים
אתה נרדם עם אור דלוק בכל הבית ודלת נעולה עם 3 מנעולים? מה יהיה עם תחושת הנרדפות שלך והקונספירציות האינסופיות (שחלקן המועט נכון) לגביי מכבי תל אביב?טכנית לארז כתב:אפס מילים לגבי זה שהיה תועמלן של מכבי במשך שנים אה?
האוזמן פרשן מעולה, מבין את המשחק מצוין ואני לא רואה שום יהירות אצלו.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
נראה לי שהמשפחה של הקוף צריכה לדאוג.
ככל שהפועל יותר ויותר מצליחה,ככה זה עולה לו בבריאות.
ככל שהפועל יותר ויותר מצליחה,ככה זה עולה לו בבריאות.
-
- קיבל.ה 1038 לייקים
- גביזון
- קיבל.ה 3075 לייקים
מי משלם לו משכורת?
איפה נציג ה"צדק ומה נכון" נמצא בפרשת בנק פנאן? עובר לו חלק כמו קוקאין לאולסי פרי.
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
תמיד הוא שנא את הפועל.לפי דבריו כי אנחנו(הוא טוען שגם היום

אבל השנאה שלו למכבי הייתה הרבה הרבה יותר גדולה.בשנתיים האחרונות משום מההוא הפך את עורו,והפך למכביסט חדש.