Red_man כתב: ↑08 פברואר 2023, 22:23
מישהו מוכן כבר להחתים אותו על חוזה לעונה הבאה?
כן.
הלייקרס.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים!
עומר חרמש הי"ד
1975-2023
נרצח בידי אויב צמא דם ואכזר
רדפוקס כתב:מת מפחד ששנה הבאה נראה אותו בצד השני של העיר.
צריך שתומר יחבר אותו עוד קצת למועדון שאולי זה לא יקרה. זה ממש יפתיע אם לא יפנו אליו
גם אם לא יגיע אליהם בסוף, עוד חודש חודשיים יתחילו לצוץ כתבות על "התעניינות" בו ובעוד כמה שלא ירגיש לבד. גם שנה שעברה בפלייאוף צצו כתבות שהם רוצים את אונאקו
זה ברור שאם לקראת הפליאוף המצב יהיה כמו עכשיו שאנחנו התחרות העיקרית שלהם לאליפות יהיו ידיעות שהם רוצים את השחקנים שלנו , בטח גם ייזכרו שהם עדיין רוצים את תומר.
הם עשו את זה כל שנה בערך למתחרים העיקריים שלהם בחמישים שנה האחרונות , אין סיבה לחשוב שיתנהגו אחרת הפעם.
לא רק בשבילנו לא ללכת לצהבת,
הוא יכול לכוון יותר גבוה.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
האמת? די נמאס לי לראות אותו
הולך ראש בקיר, די אגואיסט, גם האופי לא נראה מיושב במיוחד..
שחקן שיכול להיות ענק ולנצח משחקים בתצוגות מטורפות - אבל לפעמים פשוט לא שם (תרתי)
וכשהוא לא איתנו הוא נזק מהלך
ואז גם מיסטר קואץ׳ משאיר אותו לחרב את המשלק כי הוא שחקן בכיר שיכול לנצח משחקים ובלה בלה בלה
כמה שהוא יכול להיות גדול, אני לא בטוח שהייתי רוצה אותו שנה הבאה בקבוצה
DavidSheriff9 כתב:האמת? די נמאס לי לראות אותו
שחקן שיכול להיות ענק ולנצח משחקים בתצוגות מטורפות - אבל לפעמים פשוט לא שם (תרתי)
ואז גם מיסטר קואץ׳ משאיר אותו לחרב את המשלק כי הוא שחקן בכיר שיכול לנצח משחקים ובלה בלה בלה
כשהוא רוצה לשמור הוא שומר טוב מאוד.
והוא, כמו אונוואקו לא מצליח להביא את היכולות שלו לידיי ביטוי כי המאמן שלו מכין תרגילים לקבוצה.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
מקריי שחקן טוב מאוד אבל לא יציב. בקבוצה עם סגל רחב (כשכולם בריאים) זה אפילו יתרון על פני שחקנים סולידיים עם תרומה קבועה וסבירה, אבל פרנקו צריך לנהל את זה.
לגבי תרגילים - מקריי הוא השחקן האחרון בסגל שצריך תרגילים, אלא אם כן open נחשב תרגיל. זה לא תמיד יפה לעין, כל הלונג טו קובי סטייל עם היד של השומר בפנים אבל זה מה יש
DavidSheriff9 כתב: ↑15 מרץ 2023, 00:19
האמת? די נמאס לי לראות אותו
זה מדהים איך אין לו אמצע.
או הכי טוב או הכי גרוע על המגרש.
אתמול הריצה לקראת הסיום היצה אבל בלעדיו אבל אחרי פתיחה נוראית התאושש קצת.
יש איתו באמת בעיה מסויימת שקשה מאוד לשחק איתו משהו בלי שהכדור בידיים. אבל זה בעיקר מאמן ולא יעזור כלום.
היו משחקים ששיחקנו טיפה תרגילים שבהם הוא חתך לסל וקיבל כדור לליי אפ.
אבל נכון. בעקרון הוא מעדיף כדור ביד ודי תוקע את ההתקפה.
מצד שני הוא שומר מצוין כשהוא רוצה.
לגביו יש לי פחות טענות לפרנקו על המשחק אתמול ואני יכול להבין את זה שניסה להכניס אותו למשחק כשהובלנו כדי שיחזור לעניינים. ספציפית אתמול זה לא עבד אבל במחצית השניה הוא שמר טוב מאוד רוב הזמן ששיחק.