הוקיץ' כתב: ↑23 ינואר 2023, 00:28
כבר דמיינתי מה אני הולך לכתוב פה, על איך מדובר בצל של השחקן שהיה לפני חודש, על כמה הוא נראה מבוהל, על כך שזה נראה כמו מקרה יסמין הוקיץ' כפרעליו all over again (למי שזוכר).
ואז הגיעה השלשה...
ואי אשכרה, איך הזכרת לי את הוקיץ' עכשיו...
רק שלא יגמור ככה
לצעירים יותר שפה, מה קרה עם הוקיץ'?
נתן חצי עונה ראשונה של MVP, ואז חצי עונה, איך לאמר, פחות...
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
חייב להגיד שנחתתי אתמול בלילה בהודו לטיסת עבודה, האינטרנט במטוס לא עבד אז איך שנחתנו ניסיתי להתחבר לראות מה קורה , היתה לי קליטה לעשר שניות שמה הספקתי לראות בעשר שניות האלה היה שהתוצאה 93-93 ואת מנפורד דופק שלשה.
זאת היתה החוויה שלי בשידור ישיר מהמשחק הזה...
מילפורד כתב: ↑23 ינואר 2023, 10:22
חייב להגיד שנחתתי אתמול בלילה בהודו לטיסת עבודה, האינטרנט במטוס לא עבד אז איך שנחתנו ניסיתי להתחבר לראות מה קורה , היתה לי קליטה לעשר שניות שמה הספקתי לראות בעשר שניות האלה היה שהתוצאה 93-93 ואת מנפורד דופק שלשה.
זאת היתה החוויה שלי בשידור ישיר מהמשחק הזה...
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מטורף. כמעט אף אחד לא הגיע והוא לקח את המשחק על עצמו.
ברבע האחרון אמרנו ביציע שמנפורד יקח את זה עליו גם ככה כנראה נפסיד אולי הוא יצליח לעשות קסמים.
והוא קוסם.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
Chegi כתב:מטורף. כמעט אף אחד לא הגיע והוא לקח את המשחק על עצמו.
ברבע האחרון אמרנו ביציע שמנפורד יקח את זה עליו גם ככה כנראה נפסיד אולי הוא יצליח לעשות קסמים.
והוא קוסם.
בהתקפה האחרונה, גם הטורקים הבינו שמה שנותר להפועל במחסנית זה רק מנפורד. אולם שלם חיכה שהכדור יגיע אליו, ובכל זאת הוא הצליח לקבור שלשה מעל השומר שלו ולסחוט עבירה שלא נשארה ע"י שופטים שמזכירים את הדרבים של שנות ה-80 עם דוד דגן. לאן הוא נעלם בחודש האחרון?! העיקר שחזר!