ג׳יקובן בראון
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
אמרו בשידור שרצו לתת לו לנוח אבל הוא לא הסכים לוותר על המשחק
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
-
- קיבל.ה 645 לייקים
- גביזון
- קיבל.ה 3075 לייקים
לצערי, נראה שאנחנו תלויים בו גם מבחינת ניהול משחק וגם מבחינת יכולת נקודות.
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
-
- קיבל.ה 2387 לייקים
בהחלט, בנוסף לכך הביטחון שיש לי שאני רואה אותו זורק ל3(גם אם יקרה וזה לא יכנס) זה משהו בלתי מוסבר , מדובר במנהיגנייט רובינסון כתב: ↑29 אוקטובר 2022, 22:04לא זוכר זר שכזה אכפת לו מהפועל. שחקן ענק ובן אדם עוד יותר ענק. גייקובן![]()
- גביזון
- קיבל.ה 3075 לייקים
זה לא העניין, העניין שנכון לעכשיו כשהוא לא משחק אנחנו נראים אחרת לגמרי מבחינת ארגון המשחק ויכולת נקודות, אנחנו תלויים בו יותר מידי.
-
- קיבל.ה 645 לייקים
-
- קיבל.ה 1462 לייקים
צודק, ואני ממש לא רוצה להיות ככה. בטח בקבוצה עם סגל כזהנייט רובינסון כתב:מכבי בלי לורנזו אותו דבר ואפילו יותר
- יובל
- קיבל.ה 1302 לייקים
מי היה מאמין, הקבוצה נראית פחות טוב בלי השחקן הכי טוב שלה שנמצא בכושר אדיר.
-
- קיבל.ה 5886 לייקים
התלות של מכבי בבראון לא פחות גדולה. של חולון ברגלנד יותר.
בכל מקרה, אני חושב שהיינו מנצחים גם בלעדיו, אבל כנראה היינו צריכים גם אשכרה לשמור בשביל זה.
בכל מקרה, אני חושב שהיינו מנצחים גם בלעדיו, אבל כנראה היינו צריכים גם אשכרה לשמור בשביל זה.
- גביזון
- קיבל.ה 3075 לייקים
היכולת שלו לתת אסיסטים מהירים, חדים , במקום הנכון לכל שחקן, זה משהו שעוד לא ראיתי בהפועל. בלעדיו אין לנו את הגלגל המסתובב הקבוצתי הזה. פרנקו חייב לתרגל גם תרגילים שלא עוברים דרכו, ולהמציא עוד תת מכונה בלעדיו בגלל הפציעות שלו .
-
- קיבל.ה 2387 לייקים
האמת שגם שהיינו בלעדיו נראנו דיי בסדר עד כה (הדרבי, מלבד כמובן החצי הראשון זה דיי מובן כי בסוף השחקנים לא רגילים לסיטואציה של לשחק בלעדיו ) ברור שלא באותה רמה כמו איתו בשיא או ביכולת סבירה אבל זה מובן כי מדובר השחקן על , נקווה שלא נצטרך לבחון את הסוגיה הזו יותר מדי במשחקים חשובים בלי קשרגביזון כתב: ↑30 אוקטובר 2022, 07:12 היכולת שלו לתת אסיסטים מהירים, חדים , במקום הנכון לכל שחקן, זה משהו שעוד לא ראיתי בהפועל. בלעדיו אין לנו את הגלגל המסתובב הקבוצתי הזה. פרנקו חייב לתרגל גם תרגילים שלא עוברים דרכו, ולהמציא עוד תת מכונה בלעדיו בגלל הפציעות שלו .
- Haunter
- קיבל.ה 337 לייקים
משחק היום נכון ?
חופש לפורום שדים מPELEGES
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
היה קטע גדול בסוף המשחק.
הוא בא לחגוג עם הקהל ואז ועדת קישוט שמאוהבים בעצמם כרגיל במקום לעודד את הקבוצה אחרי ניצחון בחרו לשיר על מכב*.
הוא סימן להם להחליף שיר והלך. החליפו שיר חזר לחגוג.
למה? באמת למה לא לחגוג אחרי ניצחון? מה אתם דוחפים לי את מכב* בכל שיר?
נגיד היה משחקי דרבי סבבה, למה משחקים שלא קשורים אליהם חצי מהשירים מוחלפים בבתים על החבר'ה בצה*ב?
הוא בא לחגוג עם הקהל ואז ועדת קישוט שמאוהבים בעצמם כרגיל במקום לעודד את הקבוצה אחרי ניצחון בחרו לשיר על מכב*.
נגיד היה משחקי דרבי סבבה, למה משחקים שלא קשורים אליהם חצי מהשירים מוחלפים בבתים על החבר'ה בצה*ב?
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
- גביזון
- קיבל.ה 3075 לייקים
מקווה שזה לא קשור לחלק מהחיוכים עם שימוןChegi כתב:היה קטע גדול בסוף המשחק.

-
- קיבל.ה 113 לייקים
הוא לא הלך, בא לא נגזים, מקסימום זז חצי מטר... סימן להחליף לשיר הקבוע של הסוף, לדעתי כי את הריטואל הזה הוא מכיר/אוהב. לא נראה שהוא בא לחנך אף אחד - מבלי לנקוט עמדה לשירים נגד מכבי אחרי ניצחון על קבוצה איטלקיתChegi כתב: ↑02 נובמבר 2022, 23:38 היה קטע גדול בסוף המשחק.
- מילפורד
- קיבל.ה 2314 לייקים
עשה פרצוף של ״גועל״ מהשיר באופן מאוד ברור.
כל הכבוד לו.
כל הכבוד לו.
-
- קיבל.ה 1462 לייקים
- Haunter
- קיבל.ה 337 לייקים
וואלה איזה מלך אני לא ראיתי את הסיטואציה
-
- קיבל.ה 798 לייקים
כשהפועל נראתה אובדת עצות והשוויון עמד באוויר, היה זה ג׳ייקובן עם 2 שלשות ששמר על מרחק מגלבוע, שהחזיק עד הסוף. בסופו של דבר, אנחנו תלויים בו.
Sent from my HD1903 using Tapatalk
Sent from my HD1903 using Tapatalk
- גביזון
- קיבל.ה 3075 לייקים
זה לא רק השלשות, זה גם המסירות החכמות וניהול כל ההתקפה.
ענק. ועדיין 5 איבודים באנקר כל משחק סתם במסירות פזיזות
ברוכים הבאים לאצטדיון בלומפילד שביפו
הרכבי הקבוצות, תחילה הקבוצה האורחת
הרכבי הקבוצות, תחילה הקבוצה האורחת
- יובל
- קיבל.ה 1302 לייקים
- הפועל
- קיבל.ה 1707 לייקים
- יצירת קשר:
חמוד הוא"אני צריך את הימים של החופש, לנשק את הילדים שלי, ליהנות מהחיים, לחייך", אמר בראון, "זה קשה להיות רחוק מהם כל כך הרבה זמן, אני חי מעבר לים 9 שנים וככל שאני מתבגר, זה יותר קשה. הפייסטיים לא מספיק כדי להיות אבא. אני צריך את הזמן איתם. ברור שאני רוצה לשמח אותם".
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
-
- קיבל.ה 113 לייקים
ג'ייקובן מלך אבל יש לי קצת בעיה עם ההירו בול המוגזם שלו סטייל נ.ב.א בסוף המשחק. זה הופך את ההתקפה לסופר צפויה ומקרר את שאר השחקנים. מול קבוצות טובות יותר מגליל/גלבוע זה גם כנראה לא יעבוד.
- its-sick
- קיבל.ה 1394 לייקים
https://sports.walla.co.il/item/3538997
ג'ייקובן בראון: "קשה לי להיות רחוק מהילדים כל כך הרבה זמן"
על אף הבדלי הרמות על הנייר, בהפועל ציפו למשחק קשה נגד גלבוע. בקבוצה רשמו את ג'ייקובן בראון למשחק למרות שלא השלים את האימון המסכם, אך הגארד הבטיח לצוות המקצועי וההנהלה שיוכל לשחק וכך עשה. בראון עבר סדרת בדיקות בברך שכואבת לו בתקופה האחרונה, והן חזרו תקינות. לבסוף הוא עלה למגרש והוביל את הקבוצה ברבע האחרון לניצחון כשהוא קולע 21 נקודות. "אני אהיה בסדר, הכל יצא בסדר, אני יוצא לחופש ואני בסדר", סיפר בראון על מצבו.
"אני צריך את הימים של החופש, לנשק את הילדים שלי, ליהנות מהחיים, לחייך", אמר בראון, "זה קשה להיות רחוק מהם כל כך הרבה זמן, אני חי מעבר לים 9 שנים וככל שאני מתבגר, זה יותר קשה.
הפייסטיים לא מספיק כדי להיות אבא. אני צריך את הזמן איתם. ברור שאני רוצה לשמח אותם".
ג'ייקובן בראון: "קשה לי להיות רחוק מהילדים כל כך הרבה זמן"
על אף הבדלי הרמות על הנייר, בהפועל ציפו למשחק קשה נגד גלבוע. בקבוצה רשמו את ג'ייקובן בראון למשחק למרות שלא השלים את האימון המסכם, אך הגארד הבטיח לצוות המקצועי וההנהלה שיוכל לשחק וכך עשה. בראון עבר סדרת בדיקות בברך שכואבת לו בתקופה האחרונה, והן חזרו תקינות. לבסוף הוא עלה למגרש והוביל את הקבוצה ברבע האחרון לניצחון כשהוא קולע 21 נקודות. "אני אהיה בסדר, הכל יצא בסדר, אני יוצא לחופש ואני בסדר", סיפר בראון על מצבו.
"אני צריך את הימים של החופש, לנשק את הילדים שלי, ליהנות מהחיים, לחייך", אמר בראון, "זה קשה להיות רחוק מהם כל כך הרבה זמן, אני חי מעבר לים 9 שנים וככל שאני מתבגר, זה יותר קשה.
הפייסטיים לא מספיק כדי להיות אבא. אני צריך את הזמן איתם. ברור שאני רוצה לשמח אותם".
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
- גביזון
- קיבל.ה 3075 לייקים
מה קורה איתו?
שפעת או משהו אחר?
שפעת או משהו אחר?
- גביזון
- קיבל.ה 3075 לייקים
תודהיורם כתב:
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
שחקנים טובים שנותנים משחק טוב פרנקו לא סופר.
אבל ג'ייקובן שלא בעניינים אחרי פציעה? בוא ניתן לו להפסיד לנו את המשחק. שוב
ושוב. ושוב.
אחלה פרנקו.
אבל ג'ייקובן שלא בעניינים אחרי פציעה? בוא ניתן לו להפסיד לנו את המשחק. שוב
ושוב. ושוב.
אחלה פרנקו.
-
- קיבל.ה 129 לייקים
אתם חכם בדיעבד לדעתי. הרי לכולם ברור שזה השחקן הכי ווינר שדרך בקבוצה. ולא חסרים משחקים ברפרטואר שלו שהוא לא היה טוב כל המשחק אבל ידע לסגור יופי.
אם הוא שיחק אז הוא היה כשיר.
אם הוא לא היה בחמישייה בסוף המשחק כל הפורום היה משתולל.
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
חד משמעית
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
אולי הוא לא טוב כי הוא פשוט סחוט וגמור?
הבן אדם לא נח לרגע העונה ורק ״בזכות״ שפעת הוא זכה למנוחה (שגם בה, הצוות המקצועי התרשל ונתן לו לשחק).
תחושת הלהיות או לחדול הזה בתחילת העונה היא פאניקה מיותרת שתעלה (וכבר עולה) לנו בהמשך.
הבן אדם לא נח לרגע העונה ורק ״בזכות״ שפעת הוא זכה למנוחה (שגם בה, הצוות המקצועי התרשל ונתן לו לשחק).
תחושת הלהיות או לחדול הזה בתחילת העונה היא פאניקה מיותרת שתעלה (וכבר עולה) לנו בהמשך.
- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
זה רק אני או שהוא פשוט מנסה להכניס את כולם למשחק.
אמרו שפת גוף וזה...לא שפת גוף שונה מבד"כ.
זה ג'ייקובן, הוא תמיד נראה אדיש.
אמרו שפת גוף וזה...לא שפת גוף שונה מבד"כ.
זה ג'ייקובן, הוא תמיד נראה אדיש.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 530 לייקים
הבן אדם שחקן כדורסל מקצועני, הוא אמור לעלות למגרש ולשחק.
אי אפשר לשים אותו בפצפצים עד הפלייאוף ואז לצפות שיתפוצץ.
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
יש אמצע בין פצפצים לבין 30 דק׳ כל ערב פעמיים בשבוע.
אבל נראה לי שזה בעיקר מגיע בדחיפה ממנו.
אבל נראה לי שזה בעיקר מגיע בדחיפה ממנו.
-
- קיבל.ה 752 לייקים
ואם זה ממנו, אז זה תפקידו של צוות האימון, לנהל את הקבוצה ולהסביר לו סדרי עדיפות.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)