הפועל והפליאוף העליון
לא מאמין שבכלל צריך לשכנע אנשים שקבוצת ספורט צריכה להיות תחרותית ולא משנה באיזה מצב היא, שלא לדבר על כך שאנחנו מדברים על הפועל תל אביב.
כמו שהצעתי מקודם, בואו נפרוש מהליגה כדי לא לפגוש את מכבי.
ואיזה כבוד נותנים פה לליגה הזאת, נותנים פה הרגשה כאילו זה מנימום בית עם ריאל ובאיירן בליגת האלופות.
כן, אנחנו חלשים, אבל מפה ועד להגיע למצב שלא רוצים להגיע לפליאוף עליו כדי לא לקבל בראש זה מוגזם וזה לא יכול להיות שייך לאוהדי ספורט
כמו שהצעתי מקודם, בואו נפרוש מהליגה כדי לא לפגוש את מכבי.
ואיזה כבוד נותנים פה לליגה הזאת, נותנים פה הרגשה כאילו זה מנימום בית עם ריאל ובאיירן בליגת האלופות.
כן, אנחנו חלשים, אבל מפה ועד להגיע למצב שלא רוצים להגיע לפליאוף עליו כדי לא לקבל בראש זה מוגזם וזה לא יכול להיות שייך לאוהדי ספורט
- Haunter
- קיבל.ה 337 לייקים
מה שמצחיק שמישהו פה חושב שהכנסות גדולות ממשחקים גדולים ילכו לטובת משהו שקשור להפועל תל אביב
חופש לפורום שדים מPELEGES
-
- קיבל.ה 623 לייקים
ברור שכן. אסור להם לקחת לכיס שלהם. זה הולך רק לכיסוי הוצאות.
- Haunter
- קיבל.ה 337 לייקים
OK
-
- קיבל.ה 1566 לייקים
אז במקום 2 מליון הם יכניסו 0.3 שוב... זה ההבדל.
-
- קיבל.ה 1775 לייקים
תמיד הפורום הזה היה מלא בלוזרים ורואי שחורות.7even כתב:איכס, ממתי הפכנו להיות כאלה תבוסתנים רק בגלל הנהלה? אנשים פה לא מבינים את המהות של הספורט.
אפשר לחשוב שההנהלות הקודמות היו פאר היצירה.
לא שכחנו את המילים, על גבול הפלילי, שנאמרו פה על מה צריך לעשות להנהלות הקודמות.
לא שאני חושב שהניסנובס עושים מה שאמרו שיעשו, וההתנהלות הזויה בהרבה מקרים, אבל מרגיש שיש פה כמה שלא משנה מה יקרה הם תמיד יהיו כאן להכניס את כולם לדאון.
הם גם בטח מתלוננים אחרי קידום משמעותי והעלאת שכר במקום העבודה שלהם.
אבל מאז שהפורום נפתח,התאספו פה עוד הרבה יותר לוזרים.
- 7even
- קיבל.ה 2719 לייקים
הזיה.Nati כתב: ↑02 מרץ 2022, 16:35תמיד הפורום הזה היה מלא בלוזרים ורואי שחורות.7even כתב:איכס, ממתי הפכנו להיות כאלה תבוסתנים רק בגלל הנהלה? אנשים פה לא מבינים את המהות של הספורט.
לא שאני חושב שהניסנובס עושים מה שאמרו שיעשו, וההתנהלות הזויה בהרבה מקרים, אבל מרגיש שיש פה כמה שלא משנה מה יקרה הם תמיד יהיו כאן להכניס את כולם לדאון.
יש פה הרבה מכביסטים סמויים לדעתי שהפועל ת"א היא שנואת נפשם ואיכשהו מסתירים את זה בדאגה מזויפת לקבוצה.
אפשר לזהות אותם די בקלות.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 1156 לייקים
חש כרגע מטרה אחת בלבד- לבנות את העונה הבאה. זה ממש לךא משנה פליאוף עליון או תחתון מהבחינה הזאת. מה שכן פליאוף עליון עלול איכשהו לעשות נזק להנבנה של הניסנובים כמה אנחנו גרועים ומכאן לרכש
-
- קיבל.ה 2464 לייקים
הם הוכיחו שההבנה שלהם אינה תלויה בראית המציאותאוגוסטוס היל כתב: ↑03 מרץ 2022, 08:03 חש כרגע מטרה אחת בלבד- לבנות את העונה הבאה. זה ממש לךא משנה פליאוף עליון או תחתון מהבחינה הזאת. מה שכן פליאוף עליון עלול איכשהו לעשות נזק להנבנה של הניסנובים כמה אנחנו גרועים ומכאן לרכש
- Haunter
- קיבל.ה 337 לייקים
שמעו אתם פשוט לא מתייחסים עיניינית לסיטואציה ואתם רוצים פליי אוף כי זה השגי אבל ברגע שהבעלים האלה מנסים לחבל בהצלחה שלנו ומעניין אותם רק כסף אז שזדיינו ואני מעדיף שנסיים בפליאוף תחתון רק כדי שלא יעשו כסף ואולי ירצו ללכת כבר7even כתב: ↑03 מרץ 2022, 07:41הזיה.Nati כתב: ↑02 מרץ 2022, 16:35תמיד הפורום הזה היה מלא בלוזרים ורואי שחורות.7even כתב:איכס, ממתי הפכנו להיות כאלה תבוסתנים רק בגלל הנהלה? אנשים פה לא מבינים את המהות של הספורט.
יש פה הרבה מכביסטים סמויים לדעתי שהפועל ת"א היא שנואת נפשם ואיכשהו מסתירים את זה בדאגה מזויפת לקבוצה.
אפשר לזהות אותם די בקלות.
-
- קיבל.ה 1775 לייקים
כן,כי זה ממש קרה בפעמים הקודמות שהיינו בתחתוןHaunter כתב:שמעו אתם פשוט לא מתייחסים עיניינית לסיטואציה ואתם רוצים פליי אוף כי זה השגי אבל ברגע שהבעלים האלה מנסים לחבל בהצלחה שלנו ומעניין אותם רק כסף אז שזדיינו ואני מעדיף שנסיים בפליאוף תחתון רק כדי שלא יעשו כסף ואולי ירצו ללכת כבר
-
- קיבל.ה 508 לייקים
- Haunter
- קיבל.ה 337 לייקים
מסכים איתך אבל אני רוצה שהקבוצה שלי תוכל לנצח בעתיד הרחוק ולהתחרות על תארים ולא לגנוב ניצחון נגד קטמון בשביל להתבזות בדרבי וסמי עופר בעליון תפסיקו להיות אטומיםאוהד כורסא כתב: ↑03 מרץ 2022, 10:21אוהד כדורגל צריך לרצות שהקבוצה שלו תנצח.
-
- קיבל.ה 753 לייקים
אני מזדהה מאד עם האמירה שאוהד צריך תמיד לרצות שהפועל תנצח, ותתמקם כמה שיותר גבוה.
אני רוצה שהפועל תא תנצח בכל ענף, (כולל בגוגואים וג"ולות....). אין לי סימפטיה לשום קבוצה ישראלית אחרת, בשום ענף אחר.
גם הנבחרות בענפים השונים, נמצאות אצלי רק אחרי הפועל.
בנוסף,
ההסתכלות על הכיס של הניסנובים מגוחכת. אין שום תלות בין כמות הכסף שהם ישקיעו לבין ההכנסות.
מכירת הקבוצה למישהו אחר, תהייה רק אם יבוא משקיע עם כיס עמוק, סטייל אברמוביץ עליו פינטזנו בעבר, שיהיה מוכן לתת להם הצעה שהם לא יוכלו לסרב. כמו ששניידר (ואחר כך גולדאר) קנה את מכבי מלוני.
אני רוצה שהפועל תא תנצח בכל ענף, (כולל בגוגואים וג"ולות....). אין לי סימפטיה לשום קבוצה ישראלית אחרת, בשום ענף אחר.
גם הנבחרות בענפים השונים, נמצאות אצלי רק אחרי הפועל.
בנוסף,
ההסתכלות על הכיס של הניסנובים מגוחכת. אין שום תלות בין כמות הכסף שהם ישקיעו לבין ההכנסות.
מכירת הקבוצה למישהו אחר, תהייה רק אם יבוא משקיע עם כיס עמוק, סטייל אברמוביץ עליו פינטזנו בעבר, שיהיה מוכן לתת להם הצעה שהם לא יוכלו לסרב. כמו ששניידר (ואחר כך גולדאר) קנה את מכבי מלוני.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
- קיבל.ה 880 לייקים
לא נראה לי שהם האטומים...Haunter כתב: ↑03 מרץ 2022, 10:25מסכים איתך אבל אני רוצה שהקבוצה שלי תוכל לנצח בעתיד הרחוק ולהתחרות על תארים ולא לגנוב ניצחון נגד קטמון בשביל להתבזות בדרבי וסמי עופר בעליון תפסיקו להיות אטומים
ןלעניין: פלייאוף עליון מבחינתי הוא לא הישג בשום צורה, אבל אני מעדיף להיות בפלייאוף העליון ולשחק משחקים גדולים עם עניין ולמסות לנצח בהם מאשר לשחק בפלייאוף התחתון במשחקים שלא מעניינים את אף אחד.
אתה רוצה הצלחה לטווח רחוק, בוא נתחיל עם להיות תחרותיים בראש, שזה אומר לעלות למשחקים עם אמונה שאפשר לנצח אותם גם אם זה נגד מכבי או חיפה
-
- קיבל.ה 2321 לייקים
אם הפועל תסיים מקום 4, ובהנחה וזה יהיה מקום שיוביל לאירופה, הלחץ על ניסנוב יהיה גדול יותר.
ככל שהפועל "תצליח" יותר ולא תוכל לנצל את ההצלחה כדי לחזור לשחק במפעלים האירופאים, זה רק יפעיל יותר לחץ על ניסנוב למכור את הקבוצה
ואולי גם יעורר יותר משקיעים שירצו לרכוש את המועדון.
יותר "קל" להציע את המועדון שהוא מצליח מאשר שהוא בקרשים
ככל שהפועל "תצליח" יותר ולא תוכל לנצל את ההצלחה כדי לחזור לשחק במפעלים האירופאים, זה רק יפעיל יותר לחץ על ניסנוב למכור את הקבוצה
ואולי גם יעורר יותר משקיעים שירצו לרכוש את המועדון.
יותר "קל" להציע את המועדון שהוא מצליח מאשר שהוא בקרשים
- 7even
- קיבל.ה 2719 לייקים
התחלקו פה על השכל.
תגידו, מה נראה לכם מביא יותר אוהדים, הכרה, תשומת לב (כן, גם מרוכשים פוטנציאלים) ומחבר אנשים לקבוצה..
משחק ואווירה כמו הדרבי האחרון בזמן צפיית שיא, בו היינו פסע מניצחון... ויכול לחזור על עצמו בפלייאוף העליון, או משחק פלייאוף תחתון בקרית שמונה?
מה נסגר? לעד תהיו תבוסתנים?
תגידו, מה נראה לכם מביא יותר אוהדים, הכרה, תשומת לב (כן, גם מרוכשים פוטנציאלים) ומחבר אנשים לקבוצה..
משחק ואווירה כמו הדרבי האחרון בזמן צפיית שיא, בו היינו פסע מניצחון... ויכול לחזור על עצמו בפלייאוף העליון, או משחק פלייאוף תחתון בקרית שמונה?
מה נסגר? לעד תהיו תבוסתנים?
יחד, רק יחד! 

- Haunter
- קיבל.ה 337 לייקים
https://sports.walla.co.il/item/3492135 יש הרבה אי דיוקים אבל הוא סיכם פחות או יותר את הכוונות שלי
אבל כן העיקר שהקבוצה שלי תנצח את קטמון בשבתהפעולות בשבוע האחרון הן זלזול בקהל וזלזול במותג. כלומר, מטרת ההעפלה לפלייאוף העליון היא כלכלית נטו, אבל המטרות המקצועיות שם הרבה פחות מעניינות.
ליידנר כבר היה פצוע העונה ולא נמצא לו מחליף ראוי, מוחמד קליל טראורה גורם לקובי רפואה לדפיקות לב מואצות כשהוא פותח במרכז ההגנה ורוזה שחקן משמעותי מאוד. רפואה ינסה לאלתר, אך בכל מקרה הסגל גם כך אינו איכותי במיוחד וכשגורעים ממנו שלושה שחקנים מבינים שאחרי העונה הסדירה, הפועל תל אביב תהיה עסוקה רק בלהעביר את הזמן עד הקיץ.
-
- קיבל.ה 880 לייקים
למה זה סותר?Haunter כתב: ↑03 מרץ 2022, 14:10 https://sports.walla.co.il/item/3492135 יש הרבה אי דיוקים אבל הוא סיכם פחות או יותר את הכוונות שלי
אבל כן העיקר שהקבוצה שלי תנצח את קטמון בשבתהפעולות בשבוע האחרון הן זלזול בקהל וזלזול במותג. כלומר, מטרת ההעפלה לפלייאוף העליון היא כלכלית נטו, אבל המטרות המקצועיות שם הרבה פחות מעניינות.
ליידנר כבר היה פצוע העונה ולא נמצא לו מחליף ראוי, מוחמד קליל טראורה גורם לקובי רפואה לדפיקות לב מואצות כשהוא פותח במרכז ההגנה ורוזה שחקן משמעותי מאוד. רפואה ינסה לאלתר, אך בכל מקרה הסגל גם כך אינו איכותי במיוחד וכשגורעים ממנו שלושה שחקנים מבינים שאחרי העונה הסדירה, הפועל תל אביב תהיה עסוקה רק בלהעביר את הזמן עד הקיץ.
- Haunter
- קיבל.ה 337 לייקים
זה לא וזה בדיוק העיניין כי אנשים פה חושבים שאם אני מעדיף שלא נעשה תוצאות טובות בקטמון ונתניה כדי שלא נגיע לפליאוף העליון אז אני כנראה מכביסט או לוזר או טרולredrony כתב: ↑03 מרץ 2022, 14:26למה זה סותר?Haunter כתב: ↑03 מרץ 2022, 14:10 https://sports.walla.co.il/item/3492135 יש הרבה אי דיוקים אבל הוא סיכם פחות או יותר את הכוונות שלי
-
- קיבל.ה 880 לייקים
אנשים לא מבינים למה אתה מעדיף שלא נעשה תוצאות טובות, ההסבר שסיפקת עונה בדיוק על ההגדרה של לוזר (או תבוסתן)Haunter כתב: ↑03 מרץ 2022, 14:31זה לא וזה בדיוק העיניין כי אנשים פה חושבים שאם אני מעדיף שלא נעשה תוצאות טובות בקטמון ונתניה כדי שלא נגיע לפליאוף העליון אז אני כנראה מכביסט או לוזר או טרולredrony כתב: ↑03 מרץ 2022, 14:26למה זה סותר?Haunter כתב: ↑03 מרץ 2022, 14:10 https://sports.walla.co.il/item/3492135 יש הרבה אי דיוקים אבל הוא סיכם פחות או יותר את הכוונות שלי
אבל כן העיקר שהקבוצה שלי תנצח את קטמון בשבת
- Haunter
- קיבל.ה 337 לייקים
-
- קיבל.ה 2321 לייקים
אז בגלל שההנהלה זונה, בוא נקווה שנהיה בפלייאוף התחתון?Haunter כתב: ↑03 מרץ 2022, 14:31זה לא וזה בדיוק העיניין כי אנשים פה חושבים שאם אני מעדיף שלא נעשה תוצאות טובות בקטמון ונתניה כדי שלא נגיע לפליאוף העליון אז אני כנראה מכביסט או לוזר או טרולredrony כתב: ↑03 מרץ 2022, 14:26למה זה סותר?Haunter כתב: ↑03 מרץ 2022, 14:10 https://sports.walla.co.il/item/3492135 יש הרבה אי דיוקים אבל הוא סיכם פחות או יותר את הכוונות שלי
אבל כן העיקר שהקבוצה שלי תנצח את קטמון בשבת
בגלל שההנהלה זונה בוא נקווה שגם נרד ליגה בעונה הבאה?
שנמכור שחקנים? שנחטוף תבוסות?
אתה באמת חושב שזה מה שיעזור לנו למצוא בעלים חדש?
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
לא , הוא לא.redrony כתב:אנשים לא מבינים למה אתה מעדיף שלא נעשה תוצאות טובות, ההסבר שסיפקת עונה בדיוק על ההגדרה של לוזר (או תבוסתן)
זו דעתו שדומה גם לדעתי , וצריך ללמוד לכבד דעות אחרות.הדעה שלו לא הופכת אותו לפחות אוהד ואדום בנשמה מכל אחד אחר כאן עם דעה שונה.
תלמדו לכבד זה את זה.
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
-
- קיבל.ה 508 לייקים
ספקולטיבי מדי כדי שזה יגרום לי לראות את הפועל תל אביב ולרצות שהיא לא תנצח או לראות טבלה ולא לרצות שבפועל תהיה במיקום הכי גבוה שאפשר. אבל זו עמדה אישית ולגיטימי לחשוב אחרת.Haunter כתב: ↑03 מרץ 2022, 10:25מסכים איתך אבל אני רוצה שהקבוצה שלי תוכל לנצח בעתיד הרחוק ולהתחרות על תארים ולא לגנוב ניצחון נגד קטמון בשביל להתבזות בדרבי וסמי עופר בעליון תפסיקו להיות אטומים
-
- קיבל.ה 1566 לייקים
לתפיסתי אוהד לא יכול לקוות שקבוצתו תפסיד (אלא אם זה לקטמון בפליאוף תחתון במשחק שיוריד את בית"ר ליגה)...De Niro כתב: ↑03 מרץ 2022, 15:36לא , הוא לא.redrony כתב:אנשים לא מבינים למה אתה מעדיף שלא נעשה תוצאות טובות, ההסבר שסיפקת עונה בדיוק על ההגדרה של לוזר (או תבוסתן)
זו דעתו שדומה גם לדעתי , וצריך ללמוד לכבד דעות אחרות.הדעה שלו לא הופכת אותו לפחות אוהד ואדום בנשמה מכל אחד אחר כאן עם דעה שונה.
תלמדו לכבד זה את זה.
והסיבה לזה היא פשוטה. אהדה של קבוצת כדורגל אי לא דבר רציונאלי... ברגע שאתה מכניס רציונאל באהדה היא נפגעת.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
הוא לא רשם תפסיד.תיקו טוב לנו:).El dudernio כתב:לתפיסתי אוהד לא יכול לקוות שקבוצתו תפסיד (אלא אם זה לקטמון בפליאוף תחתון במשחק שיוריד את בית"ר ליגה)...De Niro כתב: ↑03 מרץ 2022, 15:36לא , הוא לא.redrony כתב: אנשים לא מבינים למה אתה מעדיף שלא נעשה תוצאות טובות, ההסבר שסיפקת עונה בדיוק על ההגדרה של לוזר (או תבוסתן)
תלמדו לכבד זה את זה.
כפי שרשמת יש מקרים מיוחדים מידי פעם למשל ב-1994 רוב האוהדים רצו שננצח את חיפה בבלומפילד , וניתן למכ' אליפות מול בלומפילד חצי צהוב? כנראה שלא.
יש מקרים שאפשר לא לייחל לנצחון והכל בסדר , עדיין נשארים אוהדים מושבעים גם אחרי זה.
אפשר לחשוב פלייאוף עליון מה ייצא לנו ממנו חוץ מעוד סבל מתמשך.
-
- קיבל.ה 1566 לייקים
לרצות שבית"ר תרד ליגה.De Niro כתב: ↑03 מרץ 2022, 21:59הוא לא רשם תפסיד.תיקו טוב לנו:).El dudernio כתב:לתפיסתי אוהד לא יכול לקוות שקבוצתו תפסיד (אלא אם זה לקטמון בפליאוף תחתון במשחק שיוריד את בית"ר ליגה)...
כפי שרשמת יש מקרים מיוחדים מידי פעם למשל ב-1994 רוב האוהדים רצו שננצח את חיפה בבלומפילד , וניתן למכ' אליפות מול בלומפילד חצי צהוב? כנראה שלא.
יש מקרים שאפשר לא לייחל לנצחון והכל בסדר , עדיין נשארים אוהדים מושבעים גם אחרי זה.
לרצות שמכבי לא תזכה באליפות.
אלאצלא דברים רציונאלים.
לרצות שנפסיד כי אז הבעלים יהיה בלחץ ויצטרך להוציא עוד כסף שכנראה אין לו ואולי זה יעודד אותו לתת את הקבוצה בחינם זה דפוק. וזה חשיבה רציונאלית
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
גם הדעה הזו רציונלית ולגיטימית לחלוטין , לפחות כמו הרצון לא לתת למכ' אליפות או לייחל לירידת ליגה של יריבה אחרת.El dudernio כתב:לרצות שבית"ר תרד ליגה.De Niro כתב: ↑03 מרץ 2022, 21:59הוא לא רשם תפסיד.תיקו טוב לנו:).El dudernio כתב: לתפיסתי אוהד לא יכול לקוות שקבוצתו תפסיד (אלא אם זה לקטמון בפליאוף תחתון במשחק שיוריד את בית"ר ליגה)...
לרצות שמכבי לא תזכה באליפות.
אלאצלא דברים רציונאלים.
לרצות שנפסיד כי אז הבעלים יהיה בלחץ ויצטרך להוציא עוד כסף שכנראה אין לו ואולי זה יעודד אותו לתת את הקבוצה בחינם זה דפוק. וזה חשיבה רציונאלית
מה שלא לגיטימי זה מה שמשתמשים מסויימים כאן (לא אתה) ניסו לטעון בצורה אישית מזלזלת ופטרוניסטית.
לאף אחד כאן ובעולם הזה בכלל , אין שום בעלות על רגשות אהבה לקבוצת כדורגל , ובטח לא להחליט מי אוהד ומי לא.
-
- קיבל.ה 318 לייקים
הפעם האחרונה בה "התבזנו בדרבי" הייתה לפני שנתיים בערך. בדרבי חוץ כשיחקנו ב-10 שחקנים מדקה 38.Haunter כתב: ↑03 מרץ 2022, 10:25מסכים איתך אבל אני רוצה שהקבוצה שלי תוכל לנצח בעתיד הרחוק ולהתחרות על תארים ולא לגנוב ניצחון נגד קטמון בשביל להתבזות בדרבי וסמי עופר בעליון תפסיקו להיות אטומים
מתי זה קרה ב-11 מול 11?
לא זכור לי שלפני שבועיים וחצי התבזנו, או בגמר גביע.
את הסם הכי גדול
-
- קיבל.ה 163 לייקים
הפועל ת"א חייבת תמיד לשאוף למעלה.
חייבים ניצחון בטדי.
ולא משנה איזה מקום נהיה ואיך תיגמר העונה, על החודשיים האחרונים לא תהיה מחילה לניסנובים על הזלזול באוהדים.
בקיץ חייבים להעיף אותם בלי שישאירו נזקים.
חייבים ניצחון בטדי.
ולא משנה איזה מקום נהיה ואיך תיגמר העונה, על החודשיים האחרונים לא תהיה מחילה לניסנובים על הזלזול באוהדים.
בקיץ חייבים להעיף אותם בלי שישאירו נזקים.
הפועל, כמוך אין אף אחת
הפועל, את בשבילי מפלט
מכל החרא מסביב
אוהד
תל אביב!
הפועל, את בשבילי מפלט
מכל החרא מסביב
אוהד

-
- קיבל.ה 880 לייקים
איפה כתבתי שהוא פחות אוהד?De Niro כתב: ↑03 מרץ 2022, 15:36לא , הוא לא.redrony כתב:אנשים לא מבינים למה אתה מעדיף שלא נעשה תוצאות טובות, ההסבר שסיפקת עונה בדיוק על ההגדרה של לוזר (או תבוסתן)
תלמדו לכבד זה את זה.
מישהו שרוצה להמנע מלנצח שאחת הסיבות היא פחד להתמודד נגד קבוצות חזקות הוא תבוסתן
-
- קיבל.ה 2321 לייקים
אם חדרה לא תנצח את מכבי אנחנו בעליון.
אבל אנחנו נראים זוועה
אבל אנחנו נראים זוועה
-
- קיבל.ה 2435 לייקים
אין סרט שזה יקרה עלינו לפליאוףלירון האדום כתב: ↑05 מרץ 2022, 21:49 אם חדרה לא תנצח את מכבי אנחנו בעליון.
אבל אנחנו נראים זוועה
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
הדבר היחידי שעצוב בניצחון היום זה שרפואה מקבל חוזה לעונה הבאה.
אנטי כדורגל.
אנטי כדורגל.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
-
- קיבל.ה 802 לייקים
התיקו של חיפה עם נוף הגליל יביא להקטנת הפער של מכבי ממנה ל-6 נק' בלבד (בהנחה שמכבי מפרקת את בית''ר). אז מכבי תעלה עם כל מה שיש לה כדי לנצח את חדרה ובכושר של שתי הקבוצות בחודש האחרון, זה נראה כמו ניצחון חלק של מכבי, מקסימום חדרה תדהים עם תיקו. גם אז, אפילו אם נפסיד לנתניה (נפסיד עם איך שאנחנו נראים ואיך שנתניה משחקת) עדיין נסיים במקום השישי.
כמו שזה נראה, הפנדל הגבולי של אזולאי הערב כנראה שם אותנו בפליי אוף העליון.
Sent from my HD1903 using Tapatalk
כמו שזה נראה, הפנדל הגבולי של אזולאי הערב כנראה שם אותנו בפליי אוף העליון.
Sent from my HD1903 using Tapatalk
-
- קיבל.ה 291 לייקים
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
הוא כבר בנה פה קבוצה פעם, לא היה שונה כל כך.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.