למה מקווה שלא בכיוון? הלוואי זה נכון. אם תומר חוזר עכשיו בשיא הקריירה זה יכול להקפיץ את המועדון 10 צעדים קדימה. וגם הגיוני שאם הוא יחתום אז טוקוטו לא יחתום בשביל להיות שחקן ספסל, וכנראה יחתימו זרים בעמדות 1,2,3,5רדנקו כתב: ↑29 מאי 2022, 23:25 אני אתן כאן את ההיפותזה שלי. הפועל רוצים להחתים את תומר. קבוצה שיש לה את תומר וזלמנסון לא תחתים שני זרים לתפקידים 4 וחמש והפועל חייבת 5 משמעותי. לכן היא מחכה לראות מה קורה עם תומר ואם יצליחו להחתים אותו יוותרו על טוקוטו.
מקווה מאוד שאני ממש לא בכיוון.
Sent from my IN2023 using Tapatalk
ג'יי פי טוקוטו
-
- קיבל.ה 645 לייקים
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
חס וחלילה
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 1395 לייקים
קשה לי לראות את גינת חוזר אלינו, בטח עם הסכומים שהרוויח בצרפת וכל סוגיות המיסוי.רדנקו כתב:אני אתן כאן את ההיפותזה שלי. הפועל רוצים להחתים את תומר. קבוצה שיש לה את תומר וזלמנסון לא תחתים שני זרים לתפקידים 4 וחמש והפועל חייבת 5 משמעותי. לכן היא מחכה לראות מה קורה עם תומר ואם יצליחו להחתים אותו יוותרו על טוקוטו.
- רדנקו
- קיבל.ה 1584 לייקים
למה? כי אז תשחק חלק נכבד מהמשחק עם שני בורות הגנתיים שלא מסוגלים להתמודד עם אף גבוה משמעותי. גם בליגה וגם באירופה (אם תהיה החלטה לשחק שם).נייט רובינסון כתב: ↑30 מאי 2022, 02:26למה מקווה שלא בכיוון? הלוואי זה נכון. אם תומר חוזר עכשיו בשיא הקריירה זה יכול להקפיץ את המועדון 10 צעדים קדימה. וגם הגיוני שאם הוא יחתום אז טוקוטו לא יחתום בשביל להיות שחקן ספסל, וכנראה יחתימו זרים בעמדות 1,2,3,5רדנקו כתב: ↑29 מאי 2022, 23:25 אני אתן כאן את ההיפותזה שלי. הפועל רוצים להחתים את תומר. קבוצה שיש לה את תומר וזלמנסון לא תחתים שני זרים לתפקידים 4 וחמש והפועל חייבת 5 משמעותי. לכן היא מחכה לראות מה קורה עם תומר ואם יצליחו להחתים אותו יוותרו על טוקוטו.
אני כבר לא מדבר על העלויות הכספיות של החתמת ישראלי כמו תומר שאתה משלם עליו מס מלא.
אז עם כל הכבוד לתומר, את הכסף שעשויים להוציא עליו אני מעדיף להוציא על זר ברמה יותר גבוהה מטוקוטו או על טוקוטו שיכול לתרום יותר מתומר ועוד ישאר עודף.
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
שיוציאו על טוקטו ו 5 מפלצת....רדנקו כתב: ↑30 מאי 2022, 08:24למה? כי אז תשחק חלק נכבד מהמשחק עם שני בורות הגנתיים שלא מסוגלים להתמודד עם אף גבוה משמעותי. גם בליגה וגם באירופה (אם תהיה החלטה לשחק שם).נייט רובינסון כתב: ↑30 מאי 2022, 02:26למה מקווה שלא בכיוון? הלוואי זה נכון. אם תומר חוזר עכשיו בשיא הקריירה זה יכול להקפיץ את המועדון 10 צעדים קדימה. וגם הגיוני שאם הוא יחתום אז טוקוטו לא יחתום בשביל להיות שחקן ספסל, וכנראה יחתימו זרים בעמדות 1,2,3,5רדנקו כתב: ↑29 מאי 2022, 23:25 אני אתן כאן את ההיפותזה שלי. הפועל רוצים להחתים את תומר. קבוצה שיש לה את תומר וזלמנסון לא תחתים שני זרים לתפקידים 4 וחמש והפועל חייבת 5 משמעותי. לכן היא מחכה לראות מה קורה עם תומר ואם יצליחו להחתים אותו יוותרו על טוקוטו.
אני כבר לא מדבר על העלויות הכספיות של החתמת ישראלי כמו תומר שאתה משלם עליו מס מלא.
אז עם כל הכבוד לתומר, את הכסף שעשויים להוציא עליו אני מעדיף להוציא על זר ברמה יותר גבוהה מטוקוטו או על טוקוטו שיכול לתרום יותר מתומר ועוד ישאר עודף.
-
- קיבל.ה 5891 לייקים
לדעתי זה תאורטי לחלוטין כי אני לא חושב שיש לנו סיכוי להחתים את תומר, אבל ברור שטוקוטו עדיף מכל בחינה אפשרית.
- Frenzy
- קיבל.ה 810 לייקים
רגע, למישהו יש ספק שטוקוטו עדיף על תומר?
עם כל אהבתי לתומר גינת, גם אם השכר היה בדיוק אותו דבר, ברור שטוקוטו עדיף בכל פרמטר
עם כל אהבתי לתומר גינת, גם אם השכר היה בדיוק אותו דבר, ברור שטוקוטו עדיף בכל פרמטר
עם הזמן הייאוש נעשה יותר נוח
-
- קיבל.ה 798 לייקים
לא מופרך לגמרי (שרוצים את תומר ולכן מורחים את הזמן) אבל גם לא סביר שיקרה (עלויות שגדולות על הפועל). אם כבר מדברים על שמועות וכו', אז אלי הגיעה שמועה/סברה, כי הפועל מחזיקה את טוקוטו על אש קטנה כי פרנקו מחפש "טוקוטו משודרג" - כלומר שחקן דומה שיש לו יותר מ-10% לשלוש ממוצע עונתי. הפועל היתה קבוצת שלשות הכי גרועה בליגה ובהנחה שלא נראה מספרים אחרים בעונה הבאה מיאנג, ג׳ייקובן, טימור ובני - צריך עוד קלע 3 אחד, והוא יבוא ע"ח טוקוטו.רדנקו כתב:אני אתן כאן את ההיפותזה שלי. הפועל רוצים להחתים את תומר. קבוצה שיש לה את תומר וזלמנסון לא תחתים שני זרים לתפקידים 4 וחמש והפועל חייבת 5 משמעותי. לכן היא מחכה לראות מה קורה עם תומר ואם יצליחו להחתים אותו יוותרו על טוקוטו.
אם לא ימצאו כזה (ובמחיר סביר) אז יסגרו עם טוקוטו לעונה נוספת.
Sent from my HD1903 using Tapatalk
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
אם זה ככה זה טעות.Charlie כתב:לא מופרך לגמרי (שרוצים את תומר ולכן מורחים את הזמן) אבל גם לא סביר שיקרה (עלויות שגדולות על הפועל). אם כבר מדברים על שמועות וכו', אז אלי הגיעה שמועה/סברה, כי הפועל מחזיקה את טוקוטו על אש קטנה כי פרנקו מחפש "טוקוטו משודרג" - כלומר שחקן דומה שיש לו יותר מ-10% לשלוש ממוצע עונתי. הפועל היתה קבוצת שלשות הכי גרועה בליגה ובהנחה שלא נראה מספרים אחרים בעונה הבאה מיאנג, ג׳ייקובן, טימור ובני - צריך עוד קלע 3 אחד, והוא יבוא ע"ח טוקוטו.רדנקו כתב:אני אתן כאן את ההיפותזה שלי. הפועל רוצים להחתים את תומר. קבוצה שיש לה את תומר וזלמנסון לא תחתים שני זרים לתפקידים 4 וחמש והפועל חייבת 5 משמעותי. לכן היא מחכה לראות מה קורה עם תומר ואם יצליחו להחתים אותו יוותרו על טוקוטו.
אם לא ימצאו כזה (ובמחיר סביר) אז יסגרו עם טוקוטו לעונה נוספת.
יהיה קשה עד בלתי אפשרי להביא שחקן כמוהו + שלשות.
חוץ מזה שאני בטוח שנראה ממנו שיפור בעונה הבאה, הוא עובד על זה חזק וזה משימת הקיץ שלו. במשחקים האחרונים ראינו שהוא גם קצת זורק יותר (וממה שאני זוכר האחוזים היו סבבה).
בכל מקרה אנחנו לא נהיה לעולם קבוצת שלשות גם אם ישחקו פה ריי אלן וסטף קרי.
במיוחד לא עם פרנקו שרוצח ביטחון לשחקנים אחרי זריקת 3 לא טובה.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
גם אתמול נצפה בחוג של הנוער בתיכונט.
יש מצב שיש חתימה מאחורי הקלעים ולא סיפרו לנו?
יש מצב שיש חתימה מאחורי הקלעים ולא סיפרו לנו?
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
-
- קיבל.ה 511 לייקים
לא אתפלא אם הכרזת החתימות תהייה מותאמת לקצב מכירת המינויים, הכרזה תמיד תגיע כשתתחיל רגיעה בקצב המכירה.
אין אלוהים.
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
- Haunter
- קיבל.ה 337 לייקים
בסדר גמור ולגיטימי בטח שאנחנו 4 חודש לפני פתיחת הליגה
חופש לפורום שדים מPELEGES
לפי הסטורי עכשיו באינסטרגם נראה שנגמר הסיפור עם טוקוטו 
- DavidSheriff9
- קיבל.ה 190 לייקים
-
- קיבל.ה 798 לייקים
למה סתם להלחיץ? העלה סטורי מנתב"ג, שהוא כנראה נוסע הביתה לארה"ב ? זה הגיוני בזמן פגרה וכל הזרים עושים את זה. הוא לא צריך להיות פה פיזית כדי לחתום על חוזה אם וכאשר, וכמו שאמרו פה: יכול להיות שהחוזה חתום אבל הודעה תצא בהמשך לפי הצורך ובהתאם לקצב מכירת המנויים.Vinb כתב:לפי הסטורי עכשיו באינסטרגם נראה שנגמר הסיפור עם טוקוטו
אני מנסה לשמור על אופטימיות.
-
- קיבל.ה 1179 לייקים
-
- קיבל.ה 511 לייקים
לצערי העניין הוא לא הצילום מנתב"ג אלא הכיתוב המצורף: It's been real שבתרגום חופשי אומר: זה היה משמעותי (כנראה ברפרנס לתקופה שלו בפועל). הלוואי שאני טועה.Charlie כתב: ↑04 יוני 2022, 12:29למה סתם להלחיץ? העלה סטורי מנתב"ג, שהוא כנראה נוסע הביתה לארה"ב ? זה הגיוני בזמן פגרה וכל הזרים עושים את זה. הוא לא צריך להיות פה פיזית כדי לחתום על חוזה אם וכאשר, וכמו שאמרו פה: יכול להיות שהחוזה חתום אבל הודעה תצא בהמשך לפי הצורך ובהתאם לקצב מכירת המנויים.Vinb כתב:לפי הסטורי עכשיו באינסטרגם נראה שנגמר הסיפור עם טוקוטו
אין אלוהים.
זה לא הצילום מנתב״ג. זה הצילום יחד עם הכיתובCharlie כתב: ↑04 יוני 2022, 12:29למה סתם להלחיץ? העלה סטורי מנתב"ג, שהוא כנראה נוסע הביתה לארה"ב ? זה הגיוני בזמן פגרה וכל הזרים עושים את זה. הוא לא צריך להיות פה פיזית כדי לחתום על חוזה אם וכאשר, וכמו שאמרו פה: יכול להיות שהחוזה חתום אבל הודעה תצא בהמשך לפי הצורך ובהתאם לקצב מכירת המנויים.Vinb כתב:לפי הסטורי עכשיו באינסטרגם נראה שנגמר הסיפור עם טוקוטו
“It’s been real”
משתמע מזה סוף פרק
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
יכול להיות שהוא באמת נפרד כי לא יודע מה קורה איתו עדיין.
מחכה להצעות / לראות אם נהיה במפעל אירופי / אם ישפרו את תנאי השכר וכו'..
מחכה להצעות / לראות אם נהיה במפעל אירופי / אם ישפרו את תנאי השכר וכו'..
-
- קיבל.ה 798 לייקים
לא שמתי לב לכיתוב.... אולי מסר להנהלה שלא מתקדמת איתו במו"מ. נקווה לטוב.
-
- קיבל.ה 623 לייקים
ג׳יי.פי טוקוטו על סף סיכום לעונה נוספת בהפועל תל אביב @sport5il
-
- קיבל.ה 623 לייקים
מועדון הכדורסל הפועל SP מצר ת''א שמח להודיע שג'יי.פי טוקוטו ממשיך איתנו לעונה נוספת וילבש את המדים האדומים גם בעונת 22/23!
טוקוטו, שנבחר לחמישייה השנייה של העונה בליגת ווינר סל, הגיע אלינו בעונת 20/21 וזו תהיה עונתו השלישית בהפועל. בעונה החולפת העמיד ממוצעים של 14.5 נקודות, 7.5 ריבאונדים, 3.6 אסיסטים ו-1.5 חטיפות למשחק.
מאמן הקבוצה דני פרנקו: "ג'יי.פי היה חלק משמעותי מעונה מאוד מיוחדת שלנו. אני שמח שיש ביכולתנו להמשיך לייצר המשכיות בסגל, לקראת עונה מאתגרת במיוחד שעומדת בפנינו".
בכך, מצטרף ג'יי.פי לג'ייקובן בראון, בר טימור, עידן זלמנסון, גיל בני, רז אדם ולוטן אמסלם שממשיכים בהפועל לעונה נוספת.
טוקוטו, שנבחר לחמישייה השנייה של העונה בליגת ווינר סל, הגיע אלינו בעונת 20/21 וזו תהיה עונתו השלישית בהפועל. בעונה החולפת העמיד ממוצעים של 14.5 נקודות, 7.5 ריבאונדים, 3.6 אסיסטים ו-1.5 חטיפות למשחק.
מאמן הקבוצה דני פרנקו: "ג'יי.פי היה חלק משמעותי מעונה מאוד מיוחדת שלנו. אני שמח שיש ביכולתנו להמשיך לייצר המשכיות בסגל, לקראת עונה מאתגרת במיוחד שעומדת בפנינו".
בכך, מצטרף ג'יי.פי לג'ייקובן בראון, בר טימור, עידן זלמנסון, גיל בני, רז אדם ולוטן אמסלם שממשיכים בהפועל לעונה נוספת.
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1171 לייקים
It's been real 

GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
-
- קיבל.ה 623 לייקים
-
- קיבל.ה 1179 לייקים
היי אני אמרתי שהסטורי לא אומר כלום.
ג׳יי פי

-
- קיבל.ה 2393 לייקים
מעולה עכשיו אפשר לומר שבאמת בעונה הבאה צריך ללכת רחוק וחזק בצמרת כי בראון טוקוטו וטימור זה כבר מספיק הלוואי וגם יאנג יחתום
-
- קיבל.ה 623 לייקים
השנה זה לא היה קרוב להספיק. צריך סנטר זר מצוין.
-
- קיבל.ה 798 לייקים
לדעתי כבר יש555 כתב:השנה זה לא היה קרוב להספיק. צריך סנטר זר מצוין.
-
- קיבל.ה 511 לייקים
- Haunter
- קיבל.ה 337 לייקים
איזה כיף גיי פי הרבה זמן לא התרגשתי ככה לפני עונה ויש עוד 4 חודשים אז אני מקווה שימשיכו בבניית הסגל הטובה
-
- קיבל.ה 164 לייקים
הודעה טובה, כל הכבוד להנהלה שמתארגנים כבר עכשיו, מקווה שגם עמדה 5 תטופל, וישראלי בכיר נוסף לעמדה 4
- Haunter
- קיבל.ה 337 לייקים
מה זה מכה קנוקאאוט
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
יש! יש! יש! יש!
- Frenzy
- קיבל.ה 810 לייקים
יששש!
הרבה זמן לא שמחתי ככה מהחתמה
הרבה זמן לא שמחתי ככה מהחתמה
עם הזמן הייאוש נעשה יותר נוח
-
- קיבל.ה 1947 לייקים
יופי.
סופסוף תחושת המשכיות וחיבור ושחקנים שאתה זוכר שהם קיימים למשך יותר מ-10 חודשים במקסימום.
אשמח לשמוע שגם יאנג ממשיך.
באסה שג'וש אוונס ממש התגרע.
סופסוף תחושת המשכיות וחיבור ושחקנים שאתה זוכר שהם קיימים למשך יותר מ-10 חודשים במקסימום.
אשמח לשמוע שגם יאנג ממשיך.
באסה שג'וש אוונס ממש התגרע.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה