הפתעהההה! לחוגג אין שקל וכל הכספים של בית''ר זה ערבויות על חברות שלו שהכל שם שקר גדול ובפשיטה (חבר שלי עבד באחת חברות הביטקויון ועבדו שם על אנשים בעיניים). לדעתי הם על אדי דלק אחרונים של כסף למשכורות...בר קולמוסא כתב: ↑10 ינואר 2022, 11:09למה שלא יוכלו לשלם, חוגג פושט רגל?
אין ערבויות שהופקדו לחוזים הללו?
ינואר הגיע
- Gili
- קיבל.ה 437 לייקים
* ערבות על 2.5 מיליון שקלים.555 כתב: ↑10 ינואר 2022, 10:55ברור שלא ישימו 2.5 מיליון שקלים.
ואתה כמובן צודק, וזה למה הם מהבעלים הגרועים בליגה.
-
- קיבל.ה 1077 לייקים
לא רוצה את שועה גם אם בחינם
ילד חרא מטונף
ילד חרא מטונף
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
לא מדוייק.michaelm כתב: ↑10 ינואר 2022, 11:14הפתעהההה! לחוגג אין שקל וכל הכספים של בית''ר זה ערבויות על חברות שלו שהכל שם שקר גדול ובפשיטה (חבר שלי עבד באחת חברות הביטקויון ועבדו שם על אנשים בעיניים). לדעתי הם על אדי דלק אחרונים של כסף למשכורות...בר קולמוסא כתב: ↑10 ינואר 2022, 11:09למה שלא יוכלו לשלם, חוגג פושט רגל?
אין ערבויות שהופקדו לחוזים הללו?
אבל כל החשבונות שלו מעוקלים
-
- קיבל.ה 2398 לייקים
שועה כבר תקופה שקט בביתר ולא עושה יותר מדי בעיות.
אם בקבוצת קרנבל כזו הוא בסדר אז לא חושב שתהיה בעיית התנהגות חריגה אצלנו פלוס זה שאם הוא מגיע אז הסיכויים של ביתר לרדת עולים (ברור שלא ירכשו אותו בלי קשר )
אם בקבוצת קרנבל כזו הוא בסדר אז לא חושב שתהיה בעיית התנהגות חריגה אצלנו פלוס זה שאם הוא מגיע אז הסיכויים של ביתר לרדת עולים (ברור שלא ירכשו אותו בלי קשר )
-
- קיבל.ה 864 לייקים
קיזיטו? סירושטיין? התחרפנתם או מה?
-
- קיבל.ה 371 לייקים
תכלס היחיד שאפשר להגיד עליו גולר זה אלון תורג'מןEl dudernio כתב: ↑10 ינואר 2022, 08:20אני רק שאלה....עד המ!!ת הפועל כתב: ↑10 ינואר 2022, 01:42 לא מובן מה הקטע של המועדון הזה עם הבאת חלוצים (יותר נכון אי-הבאת חלוצים) במשך כל כך הרבה שנים.
תביאו לפה כבר גולר!
כמה גולרים יש בארץ?
-
- קיבל.ה 291 לייקים
צריך רק חלוץ על לוסיו וזהו.
אלטמן על ורד גם יתקבל בברכה
אלטמן על ורד גם יתקבל בברכה
-
- קיבל.ה 1958 לייקים
בלם לרוטאציה (מעשית בלם במקום טראורה).
אין לי בעיה שבמקום חלוץ "יביאו" את רמות וסניור לאייש את העמדה (ושיחתמו).
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 428 לייקים
לא מסכים איתך אם אתה רץ לפליאוף עליון לתת להם לשחק עם הלחץ והקהל יכול לפגוע בהם. צריך לשלב שחקנים כאלה שאתה מוביל שהמשחק דיי גמור להכניס אותם לעניינים כמו שצריך ולא לזרוק אותם למים סתם כי אין חלוץ מה שהיה בשבת זה בסדר כי לא היה ברירה אבל ככה אני חושב שאת כולם צריך לשלב כמו שצריך לא כמו שקלינגר זרק את הצעירים בפליאוף העליון ראינו איך זה נגמר בסוף. שורה תחתונה אנחנו צריכים חלוץ טוב בשביל להגיע לפליאוף העליון ולהסתכל בלבן של העניים לכל קבוצה. אחרי נוף הגליל מחכה לנו שורת משחקים מאוד קשה. ועדיף להביא שחקן לעמדה שפשוט אין מישהו טוב(חלוץ) לעמדה שאם יפצע שחקן ניהיה בבעיהטכנית לארז כתב: ↑10 ינואר 2022, 19:57 בלם לרוטאציה (מעשית בלם במקום טראורה).
-
- קיבל.ה 291 לייקים
מה זה רץ לפלייאוף עליון? אתה לא רץ לאליפות הכל בסדר.דוגיס כתב: ↑10 ינואר 2022, 21:09לא מסכים איתך אם אתה רץ לפליאוף עליון לתת להם לשחק עם הלחץ והקהל יכול לפגוע בהם. צריך לשלב שחקנים כאלה שאתה מוביל שהמשחק דיי גמור להכניס אותם לעניינים כמו שצריך ולא לזרוק אותם למים סתם כי אין חלוץ מה שהיה בשבת זה בסדר כי לא היה ברירה אבל ככה אני חושב שאת כולם צריך לשלב כמו שצריך לא כמו שקלינגר זרק את הצעירים בפליאוף העליון ראינו איך זה נגמר בסוף. שורה תחתונה אנחנו צריכים חלוץ טוב בשביל להגיע לפליאוף העליון ולהסתכל בלבן של העניים לכל קבוצה. אחרי נוף הגליל מחכה לנו שורת משחקים מאוד קשה. ועדיף להביא שחקן לעמדה שפשוט אין מישהו טוב(חלוץ) לעמדה שאם יפצע שחקן ניהיה בבעיהטכנית לארז כתב: ↑10 ינואר 2022, 19:57 בלם לרוטאציה (מעשית בלם במקום טראורה).
כרגע חצי סגל פצוע/קורונה לכן הרבה צעירים משחקים זה לא יהיה המצב כשהם יחזרו.
איזה שורת משחקים קשה? הקושי העיקרי הוא מנטלי בגלל שעם הזמן נהפוך לסוג של פייבוריטים,בבלומפילד גם ככה רוב הקבוצות סוגרות מולנו.
צריך לנצח את נוף הגליל וללכת משחק משחק
-
- קיבל.ה 635 לייקים
שחקנים שרלוונטים לשוק איכשהו
1. איתמר ניצן - מחזיק ממנו כשוער ישראלי טוב, העונה הנ"ל נוראית עבורו.
2. ירדן שועה - בעיות התנהגות חמורות מאוד, אבל כישרון יש שם.
3. ניב זריהן - הייתי מביא במקום החלוצים הלא קיימים שלנו, למרות שהרבה יחלקו עלי.
4. אוראל דגני - שיהנה בירידת ליגה הקרובה של עם ביטר, כל כך עצוב שמכר את נשמתו בגלל סכומים זעומים
5. מיכאל אוחנה - פצוע חרוני, שחקן אדיר במידה ובריא, אם היה לנו אפשרות ותקציב, הייתי מביא
6. אביאל זרזגי - לא מחזיק ממנו, אבל הסחורה החמה של ביטר
1. איתמר ניצן - מחזיק ממנו כשוער ישראלי טוב, העונה הנ"ל נוראית עבורו.
2. ירדן שועה - בעיות התנהגות חמורות מאוד, אבל כישרון יש שם.
3. ניב זריהן - הייתי מביא במקום החלוצים הלא קיימים שלנו, למרות שהרבה יחלקו עלי.
4. אוראל דגני - שיהנה בירידת ליגה הקרובה של עם ביטר, כל כך עצוב שמכר את נשמתו בגלל סכומים זעומים
5. מיכאל אוחנה - פצוע חרוני, שחקן אדיר במידה ובריא, אם היה לנו אפשרות ותקציב, הייתי מביא
6. אביאל זרזגי - לא מחזיק ממנו, אבל הסחורה החמה של ביטר
-
- קיבל.ה 371 לייקים
זרגרי לא בתקציב שלנו, אוחנה פציע, דגני שיזדיין, זריהן שחקן מעפן, שועה ילד חרא, ניצן טוב אבל שטקוס יותר
-
- קיבל.ה 2450 לייקים
לשחק מנג׳ר עם הפועל, זה בטח אחד הדברים
רק מתחילים וכבר נגמר כל הכסף והמשחק.
רשימת קניות: טוייזר,זרג(נגמר הכסף אחואני)
רק מתחילים וכבר נגמר כל הכסף והמשחק.
רשימת קניות: טוייזר,זרג(נגמר הכסף אחואני)
-
- קיבל.ה 1397 לייקים
צריך לשיר לשועה בדיוק מה ששרו לטביב:
״ירדן שועה תישאר, תהרוס אותם יותר״.
ילד גועל וסרטן אמיתי בחדר ההלבשה. ממש לא מעניין אותי הכשרון ברגליים, כי יש לו כשרון לא פחות טוב לפרק את המרקם החברתי בקבוצה.
הייתי מנסה להחזיר את אלטמן ועוד חלוץ.
משחרר את לוסיו, טראורה ואת טוויזר.
״ירדן שועה תישאר, תהרוס אותם יותר״.
ילד גועל וסרטן אמיתי בחדר ההלבשה. ממש לא מעניין אותי הכשרון ברגליים, כי יש לו כשרון לא פחות טוב לפרק את המרקם החברתי בקבוצה.
הייתי מנסה להחזיר את אלטמן ועוד חלוץ.
משחרר את לוסיו, טראורה ואת טוויזר.
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1173 לייקים
בתור אחד שניסה את זה אתה מתחיל בלי תקציב. אבל מנג'ר ולידה ישראלית זה לא תחרותי אז עונה אחר כך אתה לוקח אליפות בלי תחרות אמיתית
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
- Sin Queso
- קיבל.ה 460 לייקים
שחקנים שצריך להביא ורלוונטים
- יבגני ברקמן
- מרמנטיני
- ג'רצקין
- איתמר שבירו
- קוואן פרייטר
- יבגני ברקמן
- מרמנטיני
- ג'רצקין
- איתמר שבירו
- קוואן פרייטר
- Gili
- קיבל.ה 437 לייקים
גם אם לא יגיע בינואר הזה, את מרמנטיני צריך להחתים מהיום לעונה הבאה.
-
- קיבל.ה 623 לייקים
-
- קיבל.ה 2450 לייקים
-
- קיבל.ה 374 לייקים
העובדה שסירושטיין כשיר ונגרע מהסגל במשחק נגד קבוצה כמו אום אל פאחם למרות מצוקת בלמים אומר המון, רק שהניסנובים לא יחתימו אותו, הפחד הכי גדול בחלון כרגע
- רדפוקס
- קיבל.ה 4734 לייקים
-
- קיבל.ה 2450 לייקים
בחלוף השנים, הפועל הוכיחה שבלי קשר לזהות המאמן, יש שחקנים שנמצאים בפנקס שנים
לא אתפלא אם יביאו אותו ואת מוגרבי שבפנקס מ1995
מה עם מורגן פרייר מקרית שמונה?
נראה כמו חלוץ חזק עם חוש לשערים ובלי קשר היה לנו פעם שחקן אנגלי בקבוצה?
נראה כמו חלוץ חזק עם חוש לשערים ובלי קשר היה לנו פעם שחקן אנגלי בקבוצה?
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
היה לנו חלוץ טוב.שגיב יחזקאל.חבל.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
-
- קיבל.ה 2398 לייקים
עושה רושם שכרגע אני באמת הייפ מצד הליגה לסחורה של ביתר.. או שהם לא באמת רוצים למכור?
-
- קיבל.ה 2312 לייקים
חחחחחחחחחDe Niro כתב:היה לנו חלוץ טוב.שגיב יחזקאל.חבל.
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
- Mr.china
- קיבל.ה 204 לייקים
יצחק אספה משתחרר, עם המצב של בן ביטון אפשר להביא בתור אופציה, רק בן 23
-
- קיבל.ה 1397 לייקים
מרגיש כמו פורום של הפועל חדרה- כל הנפלים של קבוצות קטנות/ שחקנים שכבשו שם גול וחצי, במקום לנסות להביא שחקנים מהקבוצות הגדולות יותד.
המושג ״קבוצה קטנה״ חלחל לכאן מהר מהצפוי.
צריך לנסות להחזיר את אלטמן, לבדוק אם ליפה תפלוט של שהר או דוניו, ועוד שחקן הגנה. סה טו.
המושג ״קבוצה קטנה״ חלחל לכאן מהר מהצפוי.
צריך לנסות להחזיר את אלטמן, לבדוק אם ליפה תפלוט של שהר או דוניו, ועוד שחקן הגנה. סה טו.
-
- קיבל.ה 1397 לייקים
הוא ושוינפלד היו מבחינתי הנקמה שלנו על רייכרט במיליון יורו.לירון האדום כתב:חחחחחחחחחDe Niro כתב:היה לנו חלוץ טוב.שגיב יחזקאל.חבל.
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
שחקן פרימדונה.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
הוא חלוץ יותר טוב מכל החלוצים שהיו לנו אחריו
-
- קיבל.ה 623 לייקים
לא יוחתם שחקן בחלון הזה, החיזוק זה פארליי רוסה ושלומי אזולאי הקשר שחוזרים עם עומר סניור במידה וסניור יהיה טוב. לבן שהר אסור לדרוך כאן ולא ישוחרר ממכבי חיפה, דוניו ממשיך להירשם ולא ישוחרר ממכבי חיפה גם כן. לגבי עומרי אלטמן יש את אושר דוידה, פארליי רוסה ועכשיו מנצטרף עומר סניור ושלומי אזולאי הקשר חוזר מפציעה, הוא יהיה שחקן ספסל ואין טעם לבזבז עליו 180,000 דולר על מנת שיעלה מהספסל והוא בטח לא עדיף לא על דוידה ולא על רוסה. מעבר לזה אי אפשר להחתים אף שחקן בעקבות ההתחייבות לא להגדיל את התקציב
- רדפוקס
- קיבל.ה 4734 לייקים
שישחררו/ישאילו ויעשו מה שצריך כדי לפנות מהתקציב סכום להחתמת חלוץ נורמלי.555 כתב: ↑14 ינואר 2022, 22:00לא יוחתם שחקן בחלון הזה, החיזוק זה פארליי רוסה ושלומי אזולאי הקשר שחוזרים עם עומר סניור במידה וסניור יהיה טוב. לבן שהר אסור לדרוך כאן ולא ישוחרר ממכבי חיפה, דוניו ממשיך להירשם ולא ישוחרר ממכבי חיפה גם כן. לגבי עומרי אלטמן יש את אושר דוידה, פארליי רוסה ועכשיו מנצטרף עומר סניור ושלומי אזולאי הקשר חוזר מפציעה, הוא יהיה שחקן ספסל ואין טעם לבזבז עליו 180,000 דולר על מנת שיעלה מהספסל והוא בטח לא עדיף לא על דוידה ולא על רוסה. מעבר לזה אי אפשר להחתים אף שחקן בעקבות ההתחייבות לא להגדיל את התקציב
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
הם יכולים גם לשים בשביל זה ערבויות.רדפוקס כתב: ↑14 ינואר 2022, 22:17שישחררו/ישאילו ויעשו מה שצריך כדי לפנות מהתקציב סכום להחתמת חלוץ נורמלי.555 כתב: ↑14 ינואר 2022, 22:00לא יוחתם שחקן בחלון הזה, החיזוק זה פארליי רוסה ושלומי אזולאי הקשר שחוזרים עם עומר סניור במידה וסניור יהיה טוב. לבן שהר אסור לדרוך כאן ולא ישוחרר ממכבי חיפה, דוניו ממשיך להירשם ולא ישוחרר ממכבי חיפה גם כן. לגבי עומרי אלטמן יש את אושר דוידה, פארליי רוסה ועכשיו מנצטרף עומר סניור ושלומי אזולאי הקשר חוזר מפציעה, הוא יהיה שחקן ספסל ואין טעם לבזבז עליו 180,000 דולר על מנת שיעלה מהספסל והוא בטח לא עדיף לא על דוידה ולא על רוסה. מעבר לזה אי אפשר להחתים אף שחקן בעקבות ההתחייבות לא להגדיל את התקציב
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 1397 לייקים
יש את הרשת בטחון של המדינה. כדי לקבל את הכסף אסור להגדיל את התקציב.
מה שבא חייב להיות במקום אחד שמשוחרר.
מה שבא חייב להיות במקום אחד שמשוחרר.
-
- קיבל.ה 1397 לייקים
שחרור של לוסיו, טוויזר ואולי גם ורד+ השאלה של שני שחקנים נוספים (לא רואה איזו הצדקה יש בסגל לטרידובסקי), אמורה לפנות מספיק כסף לשני שחקנים טובים.555 כתב:לא יוחתם שחקן בחלון הזה, החיזוק זה פארליי רוסה ושלומי אזולאי הקשר שחוזרים עם עומר סניור במידה וסניור יהיה טוב. לבן שהר אסור לדרוך כאן ולא ישוחרר ממכבי חיפה, דוניו ממשיך להירשם ולא ישוחרר ממכבי חיפה גם כן. לגבי עומרי אלטמן יש את אושר דוידה, פארליי רוסה ועכשיו מנצטרף עומר סניור ושלומי אזולאי הקשר חוזר מפציעה, הוא יהיה שחקן ספסל ואין טעם לבזבז עליו 180,000 דולר על מנת שיעלה מהספסל והוא בטח לא עדיף לא על דוידה ולא על רוסה. מעבר לזה אי אפשר להחתים אף שחקן בעקבות ההתחייבות לא להגדיל את התקציב
-
- קיבל.ה 1397 לייקים
לא אשכח לעולם את השביתה האיטלקית שהוא עשה לגוטמן במשחק האחרון שלו אצלנו במושבה. אסור לו לדרוך כאן יותר.De Niro כתב:הוא חלוץ יותר טוב מכל החלוצים שהיו לנו אחריו
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
אם אתה מביא אותו זה כחלוץ פותח במקום אזולאי.. מה הקשר לרוסה דוידה אזולאי וסניור? לא שזה נעמדה שלו אבל כחלוץ נסוג כמו שאזולאי משחק הוא דווקא בסדר.555 כתב: ↑14 ינואר 2022, 22:00לא יוחתם שחקן בחלון הזה, החיזוק זה פארליי רוסה ושלומי אזולאי הקשר שחוזרים עם עומר סניור במידה וסניור יהיה טוב. לבן שהר אסור לדרוך כאן ולא ישוחרר ממכבי חיפה, דוניו ממשיך להירשם ולא ישוחרר ממכבי חיפה גם כן. לגבי עומרי אלטמן יש את אושר דוידה, פארליי רוסה ועכשיו מנצטרף עומר סניור ושלומי אזולאי הקשר חוזר מפציעה, הוא יהיה שחקן ספסל ואין טעם לבזבז עליו 180,000 דולר על מנת שיעלה מהספסל והוא בטח לא עדיף לא על דוידה ולא על רוסה. מעבר לזה אי אפשר להחתים אף שחקן בעקבות ההתחייבות לא להגדיל את התקציב
אלטמן יבוא בהשאלה, כי יש לומחוזה בפורטוגל, ובלי קשר הוא כבר הסכים לא לקבל השנה משכורת ושהיא תשולם לו שנה הבא. כלומר אפשר להביא אותו ב 40 השאלה לחצי עונה ולשלם לו שנה הבאה 220 או שאולי הוא יתגמש על 200 (40+160).