קודם כל שלא יהיה ספק, מותר לך להתלונן על מה שאתה רוצה, מעולם לא כתבתי אחרת. אבל לי מותר לכתוב שאנשים פה מגוכחים עם הפאניקה והביקורת.צ'ימבויקה כתב: ↑02 ספטמבר 2025, 22:03Shacham כתב: ↑02 ספטמבר 2025, 20:51אנשים פה לא מחוברים למציאות.
לא יודע אם זה כי המועדון נתן לתקשורת להרים ציפיות במשך חודשים לקראת העונה הזאת,
או שנים של השפלות ואכזבות שדפקו לאוהדים רבים את המוח,
או סתם ישראליזם מצוי של להתלונן כל היום + לחשוב את עצמך מומחה לכל דבר.
אחלה קיץ של הפועל כבר עכשיו יחסית למועדון שהיה בקרשים לפני פחות משנתיים, ושרק עלה ליגה במדינה תוך כדי מלחמה.
ופוטנציאל להיות קיץ אדיר אם ייפגעו ב2 החתמות שנותרו + ייסגרו את עניין בוסקילה.
״לחשוב את עצמך מומחה לכל דבר״
זה יפה
וואלה כל התגובה שלך היא ניתוח היסטורי, אנתרופולוגי, סוציולוגי ואישיותי על ישראלים ואוהדי הפועל
אבל כמובן שאת הדעה שלך אתה חופשי לתת פה במסגרת הדה לגיטימציה פה שעושים למשתמשים שמנסים לנהל דיון
תסתכל במראה
אני דיברתי על העמדה בלבד
אולי הוא יהיה שחקן טוב, אבל פשוט סיפרו לנו שהכל במועדון נורא מדויק ומתוכנן והוא משחק בעמדה אחרת..
תהיתי אם היו שחקנים חופשיים מסוג מגן בתחילת הקיץ
לא טענתי שהכל שחור
אגב, איך אתה מודד קיץ אדיר?
אתה לא ראית את השחקנים באמת..
אתה קצת מתיימר להיות מומחה לדעתי
ולעצם העניין, זה שהתגובה הראשונה שלך לשמועה על החתמה של שחקן עם רזומה של מעל ל250 הופעות בליגה צרפתית ראשונה (מאתגר אותך לספר לי מתי פעם אחרונה חתם שחקן עם רזומה כזה בהפועל) זה "הנה הוכחה לכולכם שהמועדון מתנהל בצורה לא מקצועית כי בטרנספרמרקט רשום שהוא לא מגן", בעיניי זה מגוחך ברמות.
אגב, מבחינתי להיות מאמן/מנהל מקצועי טוב ומקצוען זה לא להתעקש על פרופיל מאוד מסוים של שחקן (למשל אם היו מתעקשים אך ורק על מגן זר הגנתי סטייל פיבן), אלא שאם נקלעת הזדמנות להביא שחקן עם רקורד הרבה מעל האופציות האחרות, אז להביא אותו גם אם הוא לא מתאים בול למערך הנוכחי של הקבוצה. ומשם זה תפקיד המאמן לעשות את ההתאמות טקטיות.
ועוד אגב, אני אמרתי לעצמי שאני חי בשלום עם ההמתנה לזרים בתנאי שאלו שבסוף יגיעו יהיו עם רקורד מרשים. בינתיים חוץ מפלקאו כל הזרים שהגיעו הם עם רקורד מרשים, והקוקו הזה אם בסוף יחתום לגמרי גם עונה על ההגדרה הזאת.