הוא ימני
ודי לחפש בציציות ולקטול על סמך כלום ושום דבר
נראה פרופיל גבוה
הוא ימני
קופי ענאן גם מזכל האום גם בית קפה ועכשיו גם שחקן בהפועלRedDrifter כתב: ↑02 ספטמבר 2025, 21:19 ״ הקשר בן ה-18 קופי ענאן מפרנוף הגנאית החל להיבחן בהפועל ת"א. מחר ישותף במשחק אימון נגד הפועל פ"ת. אם ירשים, יוחתם ויושאל לקבוצה מהלאומית״
עוד מפי צנצי
הבא בתור זה לוקו
מעבר להיותו נכד של מזכ"ל האום(שמום), השם והמוצא מזכיר לי שניסנובס עדיין עם מנוי ל 10 שנים ביציע הכבוד כחלק מההסכם.RedDrifter כתב: ↑02 ספטמבר 2025, 21:19 ״ הקשר בן ה-18 קופי ענאן מפרנוף הגנאית החל להיבחן בהפועל ת"א. מחר ישותף במשחק אימון נגד הפועל פ"ת. אם ירשים, יוחתם ויושאל לקבוצה מהלאומית״
עוד מפי צנצי
בשיטה הזאת קורין טוריאל וספיידרמן משחקים עוד יותר למעלה ידידי (אחד מהם יחד עם דאפה ואחד יכול גם כמס׳ 10).
איך? מה עוד יותר למעלה...cholo כתב: ↑02 ספטמבר 2025, 21:23בשיטה הזאת קורין טוריאל וספיידרמן משחקים עוד יותר למעלה ידידי (אחד מהם יחד עם דאפה ואחד יכול גם כמס׳ 10).אנחנו בתהליך כתב: ↑02 ספטמבר 2025, 21:15חלום בלהות אולי.
בשיטה הזאת לטוריאל בוסקילה קורין וספיידרמן אין מקום במערך
ושוב זה רק פותח עוד אפשרות, זה לא צריך לקבע לשיטה כזאת
https://www.transfermarkt.us/stephen-ko ... r_id/85168אדוםאדום כתב: ↑02 ספטמבר 2025, 21:21קופי ענאן גם מזכל האום גם בית קפה ועכשיו גם שחקן בהפועלRedDrifter כתב: ↑02 ספטמבר 2025, 21:19 ״ הקשר בן ה-18 קופי ענאן מפרנוף הגנאית החל להיבחן בהפועל ת"א. מחר ישותף במשחק אימון נגד הפועל פ"ת. אם ירשים, יוחתם ויושאל לקבוצה מהלאומית״
עוד מפי צנצי
שמע אתה מטורף איך מצאת אותו? הפכתי את כל האינטרנטלוסיאנו כתב: ↑02 ספטמבר 2025, 21:31https://www.transfermarkt.us/stephen-ko ... r_id/85168אדוםאדום כתב: ↑02 ספטמבר 2025, 21:21קופי ענאן גם מזכל האום גם בית קפה ועכשיו גם שחקן בהפועלRedDrifter כתב: ↑02 ספטמבר 2025, 21:19 ״ הקשר בן ה-18 קופי ענאן מפרנוף הגנאית החל להיבחן בהפועל ת"א. מחר ישותף במשחק אימון נגד הפועל פ"ת. אם ירשים, יוחתם ויושאל לקבוצה מהלאומית״
עוד מפי צנצי
לא מופרך אבל אני לא חושב שזה יקרהבן לוז כתב: ↑02 ספטמבר 2025, 21:35 כנראה שברדה החליט על מערך 3 בלמים
כבר רשמתי באשכול אחר שלמרות שאני לא אוהב את המערך הזה הוא דווקא אידיאלי לסגל שלנו:
ציקו מאיימבו ופיבן בלמים (פיבן סוף סוך בלם ימין ולא מגן)
2 מגנים תוקפים: ליידנר את קוקו
קרייב ופלקאו באמצע
ושלישיית התקפה של טוריאל דאפפה וסילבה/בוסקילה
אין 10, תרקדו
לא בטוח שזה המצב.בן לוז כתב: ↑02 ספטמבר 2025, 21:35 כנראה שברדה החליט על מערך 3 בלמים
כבר רשמתי באשכול אחר שלמרות שאני לא אוהב את המערך הזה הוא דווקא אידיאלי לסגל שלנו:
קרייב ופלקאו באמצע
אין 10, תרקדו
חחח אני מנחשRedDrifter כתב: ↑02 ספטמבר 2025, 21:34שמע אתה מטורף איך מצאת אותו? הפכתי את כל האינטרנט
צנציפח, הדר יעקבי וכלפיRedDrifter כתב: ↑02 ספטמבר 2025, 21:40מת על האופטימיות שיש לאוהדי הפועל
אמרו שהוא במו״מ מתקדם אפשר לפחות להיות אופטימים לא?
עזוב אלה ילדיםלוסיאנו כתב: ↑02 ספטמבר 2025, 21:43צנציפח, הדר יעקבי וכלפיRedDrifter כתב: ↑02 ספטמבר 2025, 21:40מת על האופטימיות שיש לאוהדי הפועל
העלו את אותה כתבה אז בחייאת אם זה לא סגור אז מה זה יכול להיות? שמועה שהם שמעו ברדיו?
אם מביאים את דיארה זה נותן גם את האפשרות ל3 בלמים וגם ל10בן לוז כתב: ↑02 ספטמבר 2025, 21:35 כנראה שברדה החליט על מערך 3 בלמים
קרייב ופלקאו באמצע
אין 10, תרקדו
אבל כלפי אומר שקוקו רחוק בגלל דרישות שכר.לוסיאנו כתב: ↑02 ספטמבר 2025, 21:43צנציפח, הדר יעקבי וכלפיRedDrifter כתב: ↑02 ספטמבר 2025, 21:40מת על האופטימיות שיש לאוהדי הפועל
העלו את אותה כתבה אז בחייאת אם זה לא סגור אז מה זה יכול להיות? שמועה שהם שמעו ברדיו?
כשבתקשורת מדברים על שכר, הם לא מקבלים אף פעם את הסכום הנכוןהצבי ישראל כתב: ↑02 ספטמבר 2025, 21:51אבל כלפי אומר שקוקו רחוק בגלל דרישות שכר.לוסיאנו כתב: ↑02 ספטמבר 2025, 21:43צנציפח, הדר יעקבי וכלפיRedDrifter כתב: ↑02 ספטמבר 2025, 21:40
מת על האופטימיות שיש לאוהדי הפועל
ברוב מוחלט של המקרים זה בדיוק מה שזה אומר.
Shacham כתב: ↑02 ספטמבר 2025, 20:51אנשים פה לא מחוברים למציאות.שחר כתב: ↑02 ספטמבר 2025, 20:46לא יודע מי מתדרך.צ'ימבויקה כתב: ↑02 ספטמבר 2025, 20:32 לא נכנס בכלל אם מתאים או לא מתאים, למרות שנראה שחקן בפרופיל טוב
בוא נדבר על העמדה
הבחור הזה לפי טרנספרמרקט שיחק 11 אחוז בקריירה כמגן
ו-34 אחוז בקריירה כווינגר
אשמח שכל אלה שתדרכו פה וסיפרו לנו
שהכל נורא מקצועי
יסבירו לי איך הגענו למצב שזה סוג השחקן החופשי שאנחנו עשויים להביא?
רמז- אולי אין כרגע שחקנים חופשיים בשוק בעמדה הרלוונטית?
אי אפשר היה להביא קודם שחקן חופשי שהוא באמת מגן ימני?
אבל איך באמת הגענו למצב ששחקן סגל לגיטמי בליגה הראשונה, שמשחק גם מגן עם אוריינטציה התקפית (לעומת מגן דפנסיבי שכבר בסגל) ורקורד עשיר ומוכח חותם בהפועל ולא איזה עובד מטבח שמשחק בליגה הוייטנמית כמו עשרות זרים בשנים האחרונות.
אין גבול לטרחנות. אלוהים.
לא יודע אם זה כי המועדון נתן לתקשורת להרים ציפיות במשך חודשים לקראת העונה הזאת,
או שנים של השפלות ואכזבות שדפקו לאוהדים רבים את המוח,
או סתם ישראליזם מצוי של להתלונן כל היום + לחשוב את עצמך מומחה לכל דבר.
אחלה קיץ של הפועל כבר עכשיו יחסית למועדון שהיה בקרשים לפני פחות משנתיים, ושרק עלה ליגה במדינה תוך כדי מלחמה.
ופוטנציאל להיות קיץ אדיר אם ייפגעו ב2 החתמות שנותרו + ייסגרו את עניין בוסקילה.
כמו שפרימור אמר במסיבת עיתונאים, הסגל הזה נבנה תוך כדי תנועה, ממשחק למשחק ע״פ צורך.צ'ימבויקה כתב: ↑02 ספטמבר 2025, 22:03Shacham כתב: ↑02 ספטמבר 2025, 20:51אנשים פה לא מחוברים למציאות.
אחלה קיץ של הפועל כבר עכשיו יחסית למועדון שהיה בקרשים לפני פחות משנתיים, ושרק עלה ליגה במדינה תוך כדי מלחמה.
״לחשוב את עצמך מומחה לכל דבר״
זה יפה
וואלה כל התגובה שלך היא ניתוח היסטורי, אנתרופולוגי, סוציולוגי ואישיותי על ישראלים ואוהדי הפועל
אבל כמובן שאת הדעה שלך אתה חופשי לתת פה במסגרת הדה לגיטימציה פה שעושים למשתמשים שמנסים לנהל דיון
תסתכל במראה
אני דיברתי על העמדה בלבד
אולי הוא יהיה שחקן טוב, אבל פשוט סיפרו לנו שהכל במועדון נורא מדויק ומתוכנן והוא משחק בעמדה אחרת..
תהיתי אם היו שחקנים חופשיים מסוג מגן בתחילת הקיץ
לא טענתי שהכל שחור
אגב, איך אתה מודד קיץ אדיר?
אתה לא ראית את השחקנים באמת..
אתה קצת מתיימר להיות מומחה לדעתי
כן אבל נראה לי שהוא מתכוון לזה שהשחקן ברוב הקריירה לא שיחק כמגן ימניL.S כתב: ↑02 ספטמבר 2025, 22:14כמו שפרימור אמר במסיבת עיתונאים, הסגל הזה נבנה תוך כדי תנועה, ממשחק למשחק ע״פ צורך.צ'ימבויקה כתב: ↑02 ספטמבר 2025, 22:03Shacham כתב: ↑02 ספטמבר 2025, 20:51
אנשים פה לא מחוברים למציאות.
זה יפה
וואלה כל התגובה שלך היא ניתוח היסטורי, אנתרופולוגי, סוציולוגי ואישיותי על ישראלים ואוהדי הפועל
אבל כמובן שאת הדעה שלך אתה חופשי לתת פה במסגרת הדה לגיטימציה פה שעושים למשתמשים שמנסים לנהל דיון
תסתכל במראה
אני דיברתי על העמדה בלבד
אולי הוא יהיה שחקן טוב, אבל פשוט סיפרו לנו שהכל במועדון נורא מדויק ומתוכנן והוא משחק בעמדה אחרת..
לא טענתי שהכל שחור
כשהם אמרו שהם מנסים לדייק ככל שאפשר, לזה בדיוק הם התכוונו.
ממשחק למשחק, הם הבינו את הצורך של הקבוצה בעמדות מסוימות.
אז עכשיו תבוא ותגיד לי שהיה ברור כבר ביוני שצריך מגן ימני. וזה נכון.
השאלה היתה אם מביאים כיבוי לפיבן, או שמביאים לשם שחקן זר בפרופיל לשחקן פותח. אני מניח שאנחנן יודעים עכשיו מה התשובה
יש לו נותנים הגנתיים סבירים מאוד מהעונה האחרונה (בכל מקרה הוא שחקן ליגה צרפתית ראשונה שזה כבר אומר הרבה)לוסיאנו כתב: ↑02 ספטמבר 2025, 22:16כן אבל נראה לי שהוא מתכוון לזה שהשחקן ברוב הקריירה לא שיחק כמגן ימניL.S כתב: ↑02 ספטמבר 2025, 22:14כמו שפרימור אמר במסיבת עיתונאים, הסגל הזה נבנה תוך כדי תנועה, ממשחק למשחק ע״פ צורך.צ'ימבויקה כתב: ↑02 ספטמבר 2025, 22:03
זה יפה
תסתכל במראה
אני דיברתי על העמדה בלבד
לא טענתי שהכל שחור
כשהם אמרו שהם מנסים לדייק ככל שאפשר, לזה בדיוק הם התכוונו.
ממשחק למשחק, הם הבינו את הצורך של הקבוצה בעמדות מסוימות.
אז עכשיו תבוא ותגיד לי שהיה ברור כבר ביוני שצריך מגן ימני. וזה נכון.
השאלה היתה אם מביאים כיבוי לפיבן, או שמביאים לשם שחקן זר בפרופיל לשחקן פותח. אני מניח שאנחנן יודעים עכשיו מה התשובה
כמו כאן
![]()
עוד פעם דיארה ?! אולי חלאס לדבר על האקסית שהאפילו לא הייתה סטוץ לילי!dino כתב:אם מביאים את דיארה זה נותן גם את האפשרות ל3 בלמים וגם ל10בן לוז כתב: ↑02 ספטמבר 2025, 21:35 כנראה שברדה החליט על מערך 3 בלמים
קרייב ופלקאו באמצע
אין 10, תרקדו