תודה על כמה שניות של ריגוש. מעריך

אבל זה אחרת שאתה חוזר לארץ כלגיונר בכיר כביכול
אף קבוצה בשום מקום בעולם תדבר על שחקן שנמצא במשא ומתן ו/או יש התענינות לגביו. בחיאתMendelson כתב: ↑01 ספטמבר 2025, 18:58 מבאס שאף אחד במועדון לא משקיע קצת יותר בקשר עם הקהל, לתת עדכונים שוטפים הרבה לפני הוולקאם הסופי, לספר לנו מה הכוונות לגבי בוסקילה והאם יש מו"מ... אין לי בעיה עם שקט תקשורתי, אבל זו לא סיבה לעמימות מול הקהל ומשחקי ניחושים ופייק ניוז. האפליקציה זה אחלה, אבל היא יכולה להיות הרבה יותר מדרך לשלוח סרטוני עידוד של הקהל, ושירת סולו של מאיימבו.
Mendelson כתב: ↑01 ספטמבר 2025, 18:58 מבאס שאף אחד במועדון לא משקיע קצת יותר בקשר עם הקהל, לתת עדכונים שוטפים הרבה לפני הוולקאם הסופי, לספר לנו מה הכוונות לגבי בוסקילה והאם יש מו"מ... אין לי בעיה עם שקט תקשורתי, אבל זו לא סיבה לעמימות מול הקהל ומשחקי ניחושים ופייק ניוז. האפליקציה זה אחלה, אבל היא יכולה להיות הרבה יותר מדרך לשלוח סרטוני עידוד של הקהל, ושירת סולו של מאיימבו.
תקרא את ההודעות הקודמותMendelson כתב: ↑01 ספטמבר 2025, 18:58 מבאס שאף אחד במועדון לא משקיע קצת יותר בקשר עם הקהל, לתת עדכונים שוטפים הרבה לפני הוולקאם הסופי, לספר לנו מה הכוונות לגבי בוסקילה והאם יש מו"מ... אין לי בעיה עם שקט תקשורתי, אבל זו לא סיבה לעמימות מול הקהל ומשחקי ניחושים ופייק ניוז. האפליקציה זה אחלה, אבל היא יכולה להיות הרבה יותר מדרך לשלוח סרטוני עידוד של הקהל, ושירת סולו של מאיימבו.
מה זה מעלים הילוך? זה שחקן שכבר היה אמור להיות פה מזמן, חבל שלא "העלו הילוך" לפני שפתחו את הסאגה המשפטית הכושלת הזאת.לוסיאנו כתב: ↑01 ספטמבר 2025, 19:13תקרא את ההודעות הקודמותMendelson כתב: ↑01 ספטמבר 2025, 18:58 מבאס שאף אחד במועדון לא משקיע קצת יותר בקשר עם הקהל, לתת עדכונים שוטפים הרבה לפני הוולקאם הסופי, לספר לנו מה הכוונות לגבי בוסקילה והאם יש מו"מ... אין לי בעיה עם שקט תקשורתי, אבל זו לא סיבה לעמימות מול הקהל ומשחקי ניחושים ופייק ניוז. האפליקציה זה אחלה, אבל היא יכולה להיות הרבה יותר מדרך לשלוח סרטוני עידוד של הקהל, ושירת סולו של מאיימבו.
לגבי בוסקילה מעלים הילוך
צודק בגדול, רק ששים לב שאלו שציינת להוכחה לכך שאפשר אחרת הם אן שחקנים ששיחקו פה שנה שעברה או בהפועל בעבר, כך שהם מכירים במי מדובר.אדום ותיק כתב: ↑01 ספטמבר 2025, 19:51 למרות שיש שיפור גדול מאד במישור הניהולי, בנושא החיזוק (מי מגיע, ומתי) הציון לדעתי בינוני.
צריך ללמוד מהצהובים איך עובדים נכון , גם בסכומים הנמוכים יותר שאנחנו יכולים להשקיע.
לקח להם פחות משבועיים להנחית מחליף לשחקן האליפות שלהם - פאטאצי, ופחות מחודש להביא מחליף לקניקובסקי. לא התברברו על "דיארה" מיוני ועד עכשיו. או על הקשר ההתקפי שטרם הגיע ומחפשים אותו מיוני.
יש אמנם נסיבות מקילות - אנחנו צריכים לבנות קבוצה כמעט מהתחלה, אבל זה היה ידוע להנהלה ולברדה משנה שעברה והיה זמן להתחיל בסגירות רכש עוד כששיחקנו בפליאוף העליון בלאומית. השחקנים היו צריכים להיות זמינים ולצאת למחנה האימונים בתחילת יולי!
עובדה שאפשר אחרת זה הסגירה עם מיימבו, צור ליידנר ודאפה.
הבאתו של אנדריאן נתפסת אצלי ככמעט פוקס. לא בטוח בכלל שהיה בתוכניות מהתחלה והוא כנראה בגדר של ניצול "הזדמנות".
מקווה שנלמד.
כל הפרסומים בעמוד הזה זה פייק משהו אחד אמיתי הם לא פרסמו
מישהו יכול להסביר לי למה המוקיון הזה עוד לא נחסם?yoni143 כתב: ↑01 ספטמבר 2025, 21:43 מכבי ממשיכה להביא שחקנים כאילו זה גרעינים בסופרמרקט ויש להם 3 שחקנים על כל עמדה ומקנחים עכשיו בשון ויסמן ככה סתם על הדרך שיש להם את מדמון, דוידה , אבו פרחי וניקולסקו . ורק אנחנו נתקעים על דיארה 4 חודשים ומתחננים לחמיאס על מור בוסקילה שיש לנו רק את דאפה ומחמיד. עם כל הכבוד הניהול פה אצלנו הקיץ שואף לציון בינוני.
הכי מצחיק שהוא רשם שאנחנו מסיימים מקום ראשון בטבלת הימורי הליגהנועם שחם כתב: ↑01 ספטמבר 2025, 22:07מישהו יכול להסביר לי למה המוקיון הזה עוד לא נחסם?yoni143 כתב: ↑01 ספטמבר 2025, 21:43 מכבי ממשיכה להביא שחקנים כאילו זה גרעינים בסופרמרקט ויש להם 3 שחקנים על כל עמדה ומקנחים עכשיו בשון ויסמן ככה סתם על הדרך שיש להם את מדמון, דוידה , אבו פרחי וניקולסקו . ורק אנחנו נתקעים על דיארה 4 חודשים ומתחננים לחמיאס על מור בוסקילה שיש לנו רק את דאפה ומחמיד. עם כל הכבוד הניהול פה אצלנו הקיץ שואף לציון בינוני.
תשמע זה דעה לגיטימית לילד בכיין וטיפשנועם שחם כתב: ↑01 ספטמבר 2025, 22:07מישהו יכול להסביר לי למה המוקיון הזה עוד לא נחסם?yoni143 כתב: ↑01 ספטמבר 2025, 21:43 מכבי ממשיכה להביא שחקנים כאילו זה גרעינים בסופרמרקט ויש להם 3 שחקנים על כל עמדה ומקנחים עכשיו בשון ויסמן ככה סתם על הדרך שיש להם את מדמון, דוידה , אבו פרחי וניקולסקו . ורק אנחנו נתקעים על דיארה 4 חודשים ומתחננים לחמיאס על מור בוסקילה שיש לנו רק את דאפה ומחמיד. עם כל הכבוד הניהול פה אצלנו הקיץ שואף לציון בינוני.
יש פה כל מיני אוהדים חדשים שצצו שחלקם לפי הכתיבה שלהם והתגובות שהם יוצרים אני לא אתפלא שהם אוהדי הצהובה.נועם שחם כתב: ↑01 ספטמבר 2025, 22:07מישהו יכול להסביר לי למה המוקיון הזה עוד לא נחסם?yoni143 כתב: ↑01 ספטמבר 2025, 21:43 מכבי ממשיכה להביא שחקנים כאילו זה גרעינים בסופרמרקט ויש להם 3 שחקנים על כל עמדה ומקנחים עכשיו בשון ויסמן ככה סתם על הדרך שיש להם את מדמון, דוידה , אבו פרחי וניקולסקו . ורק אנחנו נתקעים על דיארה 4 חודשים ומתחננים לחמיאס על מור בוסקילה שיש לנו רק את דאפה ומחמיד. עם כל הכבוד הניהול פה אצלנו הקיץ שואף לציון בינוני.
למה שאקבל חסימה ? על מה? שאני לא מהלל פה את פרימור ובןקסה על שבזבזו 50 מיליון על פלקאו, מחמיד וצ'יקו? שחסר לנו 4 שחקנים להרכב במחזור 3?
מכבי לא היתה צריכה בשנה אחת להביא 15 שחקנים אל תשווה.yoni143 כתב: ↑01 ספטמבר 2025, 21:43 מכבי ממשיכה להביא שחקנים כאילו זה גרעינים בסופרמרקט ויש להם 3 שחקנים על כל עמדה ומקנחים עכשיו בשון ויסמן ככה סתם על הדרך שיש להם את מדמון, דוידה , אבו פרחי וניקולסקו . ורק אנחנו נתקעים על דיארה 4 חודשים ומתחננים לחמיאס על מור בוסקילה שיש לנו רק את דאפה ומחמיד. עם כל הכבוד הניהול פה אצלנו הקיץ שואף לציון בינוני.
סחטיין על ההאוטינגyoni143 כתב: ↑01 ספטמבר 2025, 22:58למה שאקבל חסימה ? על מה? שאני לא מהלל פה את פרימור ובןקסה על שבזבזו 50 מיליון על פלקאו, מחמיד וצ'יקו? שחסר לנו 4 שחקנים להרכב במחזור 3?
אתה מאותם אוהדים שאני לא סופר, תמשיך לחפש אותי.
ורק בשביל להשתיק אתכם, לא לא מכביסט ,
בן 32 , בבלומפילד מגיל 5 חמוש בצעיף אגדי מעונת 2008. תפסיקו לבלבל תמוח. הינה קחו תהנו מהפרצוף היפה שלי. ומי שגיבור מקלדת, ויש לו בעיה כלשהי, מוזמן להגיד לי בפנים. עליתם לי . כל מי שלא באג'נדה יוצאים עליו. כן גם מניח תפילין עם חולצה של הפועל.
![]()
האמת שהם הביאו 10 שחקניםאדום לבן כתב: ↑01 ספטמבר 2025, 23:23מכבי לא היתה צריכה בשנה אחת להביא 15 שחקנים אל תשווה.yoni143 כתב: ↑01 ספטמבר 2025, 21:43 מכבי ממשיכה להביא שחקנים כאילו זה גרעינים בסופרמרקט ויש להם 3 שחקנים על כל עמדה ומקנחים עכשיו בשון ויסמן ככה סתם על הדרך שיש להם את מדמון, דוידה , אבו פרחי וניקולסקו . ורק אנחנו נתקעים על דיארה 4 חודשים ומתחננים לחמיאס על מור בוסקילה שיש לנו רק את דאפה ומחמיד. עם כל הכבוד הניהול פה אצלנו הקיץ שואף לציון בינוני.
הבסיס שלהם מהשנים הקודמות חזק יותר כמו חלק מהשמות שציינת פה.
ובלי קשר, גם יש להם תקציב גדול יותר כולל מענקים שקיבלו מאירופה.
כל האוהדים חכמים איך בדיעבד בתקציב של 60 מליון הם היו מרכיבים קבוצה מושלמת עם 15 שחקנים חדשים מבלי שיהיו חורים או נפילות.
לירון האדום כתב: ↑01 ספטמבר 2025, 23:29אחי אין לי בעיה לקבל ביקורת, קללות קשות זה לא מרגש אותי, אבל עד מכביסט. מכביסט מבחינתי זה הקללה הכי גדולה , חודשים קוראים לי פה כזה, לא הייתה ברירה אלה להראות שאני לא . נכון אני דבק בדעות שלי שהן לא פופולריות ולא באג'נדה, ואני מצביע ביבי, אבל זה מה שיפה בהפועל , שיש אוהדים בכל הגוונים , ואני ביציע משתולל עם מצביעי מרץ וערבים וקיבוצניקים וגם משכונת התקווה כמוני. אבל נמאס לי לסבול וזכותי לבקר את מדיניות הרכש הזו. עברנו את ניסנוב ומינצברג לא כדי להמשיך להיות עם ספסל מפוצץ שחקני נוער וליגה לאומית. תגידו לי יצור שלא מבין בכדורגל, ונתווכח בכיף, אבל סבלתי מספיק מ1999 בבלומפילד כדי לא להיקרא מכביסט.
ראית את הכתבה בעצמך ?