עונת המלפפונים 25/26
-
- קיבל.ה 37 לייקים
וויסמן מבטל את החוזה בגראנדה. בספרד טוענים שהוא מגיע למכבי. רז אמיר טוען שהוא לא מגיע למכבי. אולי הייתה טעות בתל אביבית, עוד נראה לי שהוא לא יגיע לקבוצה אירופית אחרת כי מרגיש שהוא די שרוף שם בגלל מה שאמר. אז מגיע להפועל? או שמא ביתר אןלי?
- 7even
- קיבל.ה 3182 לייקים
בספורט 5 רשום שהשחקן של מכבי מגנט ינחת היום כדי שיספיק להירשם לפני הדדליין.
הדדליין לא ב 21.9?
הדדליין לא ב 21.9?
יחד, רק יחד! 

- Charmander
- קיבל.ה 446 לייקים
-
- קיבל.ה 17 לייקים
הצעה לרכש ישראלי: לשלם ללוזונים 1.5 מיליון יורו על ניב יהושע
מדובר בקשר 8 קלאסי, תוצר מחלקת הנוער של משפחת לוזון, שכבר רשם הופעות בליגת העל
מדובר בקשר 8 קלאסי, תוצר מחלקת הנוער של משפחת לוזון, שכבר רשם הופעות בליגת העל
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 1040 לייקים
אתה יודע, המחיר שהפורום הזה משלם על חונטת המקורבים והידע החשוב שאתם מביאים זה בדיוק הודעות מהסוג שרשמת עכשיו
הדה לגיטימציה הזו
למה אי אפשר לבוא ולהגיד את האמת המקצועית אחרי שני מחזורים?
זה גניבת דעת.
לא היה יכול להיות 6 מ-6 שאתה מסתכל על היכולת שלנו, ועל צירופי הנסיבות שהובילו אותנו לנקודות (פנדל שלא היה והתבטלות הזויה של ריינה ששיחקה מול 10 שחקנים בפחדנות)..
כל פעם שמשתמש פה כותב שהקבוצה לא משחקת טוב ותוהה על היעדר הרכש/יכולתם עד כה
עדר המקורבים או חובבי עדר המקורבים, מתנפלים עליו
אף אחד לא אמר פאניקה ואף אחד לא קופץ מהחלון
הזרים עוד יכולים להתחבר
ואם על הודעה כזו אתה ממליץ לפתוח אשכול פאניקה
אני ממליץ לך לפתוח אשכול תעמולה עם שירי הלל לפלקאו
חלאס
-
- קיבל.ה 1473 לייקים
על המטוס בדרך למכביאסון למכבי כתב: ↑01 ספטמבר 2025, 10:45 וויסמן מבטל את החוזה בגראנדה. בספרד טוענים שהוא מגיע למכבי. רז אמיר טוען שהוא לא מגיע למכבי. אולי הייתה טעות בתל אביבית, עוד נראה לי שהוא לא יגיע לקבוצה אירופית אחרת כי מרגיש שהוא די שרוף שם בגלל מה שאמר. אז מגיע להפועל? או שמא ביתר אןלי?
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 1473 לייקים
הכל טוב מותר להעביר ביקורת וזה נכון שהפועל לא נראת טוב במשחקים האחרונים.צ'ימבויקה כתב: ↑01 ספטמבר 2025, 11:06אתה יודע, המחיר שהפורום הזה משלם על חונטת המקורבים והידע החשוב שאתם מביאים זה בדיוק הודעות מהסוג שרשמת עכשיו
הדה לגיטימציה הזו
זה גניבת דעת.
לא היה יכול להיות 6 מ-6 שאתה מסתכל על היכולת שלנו, ועל צירופי הנסיבות שהובילו אותנו לנקודות (פנדל שלא היה והתבטלות הזויה של ריינה ששיחקה מול 10 שחקנים בפחדנות)..
הזרים עוד יכולים להתחבר
חלאס
הפועל בונה קבוצה מ-0 ומי שחשב שנעשה תיק תקה מחזור הראשון לא מבין איפה הוא נמצא.
אבל יש גם הרבה דברים חיובים בקבוצה הזו כבר עכשיו.
הכושר הגופני שלנו נהדר. קבוצות נופלות מהרגליים והשחקנים שלנו נראים כאילו שעכשיו התחיל המשחק.
רוח לחימה ו- ווינריות שלא היתה כאן שנים. גם ב10 שחקנים אנחנו משכיבים את היריבה שלנו ולוחצים אותה בחלק המגרש שלה.
הפועל מחפשת לנצח בכל משחק מול כל יריבה גם אם הכדורגל לא נוצץ כרגע.
כל עוד מה שרשמתי ימשיך + צירוף של שחקנים שחסרים + החיבור המתבקש של הסגל, מאמין שגם איכות הכדורגל תשתפר.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 1040 לייקים
מסכים איתךL.S כתב: ↑01 ספטמבר 2025, 11:19הכל טוב מותר להעביר ביקורת וזה נכון שהפועל לא נראת טוב במשחקים האחרונים.צ'ימבויקה כתב: ↑01 ספטמבר 2025, 11:06אתה יודע, המחיר שהפורום הזה משלם על חונטת המקורבים והידע החשוב שאתם מביאים זה בדיוק הודעות מהסוג שרשמת עכשיו
הדה לגיטימציה הזו
זה גניבת דעת.
הזרים עוד יכולים להתחבר
חלאס
הפועל בונה קבוצה מ-0 ומי שחשב שנעשה תיק תקה מחזור הראשון לא מבין איפה הוא נמצא.
אבל יש גם הרבה דברים חיובים בקבוצה הזו כבר עכשיו.
הכושר הגופני שלנו נהדר. קבוצות נופלות מהרגליים והשחקנים שלנו נראים כאילו שעכשיו התחיל המשחק.
רוח לחימה ו- ווינריות שלא היתה כאן שנים. גם ב10 שחקנים אנחנו משכיבים את היריבה שלנו ולוחצים אותה בחלק המגרש שלה.
הפועל מחפשת לנצח בכל משחק מול כל יריבה גם אם הכדורגל לא נוצץ כרגע.
כל עוד מה שרשמתי ימשיך + צירוף של שחקנים שחסרים + החיבור המתבקש של הסגל, מאמין שגם איכות הכדורגל תשתפר.
הטרוניה שלי זה על ההתקרנפות שיש לה ניחוח עז של פוזיציה וחוסר ענייניות
גם אני רואה למרות היכולת והעובדה שלא משחקים בחצי הראשון .. כמה נקודות אור
למשל הלחימה והגישה, העובדה שלא עזבו את המשחק בחצי השני בשני המשחקים האלה
-
- קיבל.ה 351 לייקים
דסה שחקן חופשי
אם הוא מרוויח עד 300 אלף יורו לעונה להביא
אם הוא מרוויח עד 300 אלף יורו לעונה להביא
-
- קיבל.ה 37 לייקים
רז אמיר טוען שלא.L.S כתב: ↑01 ספטמבר 2025, 11:15על המטוס בדרך למכביאסון למכבי כתב: ↑01 ספטמבר 2025, 10:45 וויסמן מבטל את החוזה בגראנדה. בספרד טוענים שהוא מגיע למכבי. רז אמיר טוען שהוא לא מגיע למכבי. אולי הייתה טעות בתל אביבית, עוד נראה לי שהוא לא יגיע לקבוצה אירופית אחרת כי מרגיש שהוא די שרוף שם בגלל מה שאמר. אז מגיע להפועל? או שמא ביתר אןלי?
-
- קיבל.ה 343 לייקים
-
- קיבל.ה 311 לייקים
דסה מרוויח המון כסף ונהנה בחו"ל, עושה בשכל
מתחיל להכעיס מאוד מה שקורה אצלנו עם הזרים, הם רואים עם איזה שחקנים פתחנו את העונה?
המועדון צריך מנהל מקצועי חזק ומרשים, לא בוקסנבוים, זה השדרוג הבא שצריך להיות
מתחיל להכעיס מאוד מה שקורה אצלנו עם הזרים, הם רואים עם איזה שחקנים פתחנו את העונה?
המועדון צריך מנהל מקצועי חזק ומרשים, לא בוקסנבוים, זה השדרוג הבא שצריך להיות
- DJSavta
- קיבל.ה 367 לייקים
-
- קיבל.ה 2836 לייקים
מושג חדש נכנס לעולמנו- בילד אפ
למה לא דיברנו עליו עד היום?
למה לא דיברנו עליו עד היום?
-
- קיבל.ה 343 לייקים
אני לא יודע מה הוא עושה בהפועל, אבל התפקיד שלו זה לא מנהל מקצועי אלא "מנהל טכני". מצאתי פרסום בנושא מהיום שחתם במועדון "על פי הודעת המועדון, בוקסנבוים יהיה אחראי על אסטרגיה ובניית תכניות מקצועיות ארוכות טווח, פיקוח על כל פעילות האקדמיה, פיתוח שחקנים צעירים וקידומם לקבוצה הבוגרת, והתוויית דרך ומדיניות במועדון". לא יודע מה זה אומר בדיוק, אבל אפשר לקוות שהוא ישאר בתחומי הגזרה שכתובים פה.
לגבי פרימור, הוא כן מוגדר מנכ"ל הפועל ת"א, ואני מניח שהוא המנהל המקצועי שלנו. בב"ש הוא כן היה חלק מתהליך מאוד בריא שהמועדון שלהם עבר, ובסופו של דבר הם גם הגיעו להישגים יפים. ברגעים שאני לא כועס ומתוסכל אני מזכיר לעצמי שיש להם גם נסיבות מקילות, ושלבנות קבוצה כמעט מאפס בעונה אחת ובלי שלד רחב קבוע זה אתגר גדול מאוד (לא רק טכנית, אלא אפילו תקציבית). אני בטוח שיש לו חלק למשל בהבאה של דפאה וביכולת "למכור" את זה לבעלים, ועל זה כן מגיע שאפו, כי זה רכש שלא תואם אפילו בקצת את כל מה שאנחנו יודעים על הפועל מהיום שהמועדון הזה קם. אני כן מרוצה מזהות הרכש שהביאו עד כה, חוץ מהחתמה אחת תמוהה והזויה לעמדה קריטית, וזו הייתה ונשארה עיקר הביקורת שלי על הצוות המקצועי. מקווה שבסקאלה שבין פלקאו לקרייב, הזרים שיביאו בהמשך החלון יהיו יותר לכיוון הקרייב, ואז כולנו מאוד נשמח מהקבוצה שנבנתה פה.
-
- קיבל.ה 149 לייקים
דאסה ושון ויסמן לא מועמדים כי שחר פיבן בתור מגן ימני ואנס מחמאיד חלוץ מספיקים לבוקסנבוים ופרימור , ולחלק מהאוהדים פה מצביעי בן גביר לא יכולים להיות בהפועל זה לא בסט ערכים של הקבוצה.
-
- קיבל.ה 2549 לייקים
וויסמן יבוא להיות חלוץ שני? (גם במכבי הוא לא יהיה ראשון)
-
- קיבל.ה 1050 לייקים
-
- קיבל.ה 2836 לייקים
מסכן אנטוניץ׳ שהתחיל את כל ההתקפות ״הבילד אפ״ בלאומית ולא זכה להיות בטרנד הזה. לא זכה להיות בילדאפר.
-
- קיבל.ה 149 לייקים
אם יבוא אלינו אז לפתוח אצלנו בהרכב ליד דאפה, אנחנו לא מסכנים את השער במערך וההרכב הזה. ראינו את זה במחצית הראשונה של 2 המשחקים האחרונים ובחלקים גדולים במחצית השניה.
- סומך
- קיבל.ה 1435 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 5542 לייקים
מאוד מקווה שבימים הקרובים עם סגירת החלון באירופה יתקדמו הדברים עם השני זרים שחסרים לנו.
יש עכשיו פגרה וזה זמן מצוין להנחית פה שחקנים שיכלו להתאקלם בצורה טיפה יותר רגועה לשלב הזה של העונה.
יש עכשיו פגרה וזה זמן מצוין להנחית פה שחקנים שיכלו להתאקלם בצורה טיפה יותר רגועה לשלב הזה של העונה.
-
- קיבל.ה 2192 לייקים
הכדורי שוער אצלינו הם הבילדאפ של היריבות.
לא צריך ליצור בכלל התקפה וכאלה.
תן להפועל כדור שוער, סמוך על צור שייתן למיימבו/שיקו ברחבת ה-5 ומשם אפשר כבר לפנטז על שער.
לא צריך ליצור בכלל התקפה וכאלה.
תן להפועל כדור שוער, סמוך על צור שייתן למיימבו/שיקו ברחבת ה-5 ומשם אפשר כבר לפנטז על שער.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 134 לייקים
-
- קיבל.ה 149 לייקים
אייך קבוצות פןגעות בזרים ב5 שקל , קחו דוגמא מ.ס אשדוד החתימה את קארים קימבוידי הזה קשר בן 23 קוגנזלי ועוד בהשאלה בכלום כסף, לכו תראו פעולות שלו נגדנו ובמשחק האחרון נגד סכנין שחקן שחקן. ורק אנחנו משלמים 300 אלף יורו על שחקן מליגה 2 בברזיל שהיה ברור רק מהוידאו שלא שווה תכסף.
- רדפוקס
- קיבל.ה 5542 לייקים
בגלל זה רשמתי בימים הקרובים והתכוונתי לכך.
-
- קיבל.ה 37 לייקים
כמעט כל הקריירה שלו הוא חלוץ שני, הוא כבר התרגל.
-
- קיבל.ה 151 לייקים
שאלה שגם אני שואל את עצמי..yoni143 כתב: ↑01 ספטמבר 2025, 14:35 אייך קבוצות פןגעות בזרים ב5 שקל , קחו דוגמא מ.ס אשדוד החתימה את קארים קימבוידי הזה קשר בן 23 קוגנזלי ועוד בהשאלה בכלום כסף, לכו תראו פעולות שלו נגדנו ובמשחק האחרון נגד סכנין שחקן שחקן. ורק אנחנו משלמים 300 אלף יורו על שחקן מליגה 2 בברזיל שהיה ברור רק מהוידאו שלא שווה תכסף.
אני מאמין שזה נראה לנו יותר טוב ממה שזה במציאות כי אנחנו זוכרים רק את הטובים
-
- קיבל.ה 2836 לייקים
אגב מי היו הזרים שברדה הביא לבאר שבע?
לא כאלו שהוא ירש אותם מקודמו, אלא כאלה שהוא(והצוות) הביא
לא כאלו שהוא ירש אותם מקודמו, אלא כאלה שהוא(והצוות) הביא
-
- קיבל.ה 526 לייקים
-
- קיבל.ה 149 לייקים
מה קרה שספרא ישחרר קצת על מילסון, אפילו השאלה לשנה אם אןפציה לרכישה. הוא באמת שחקן ששווה 2 מיליון יורו , אם כבר רוצים להפציץ על דיארה שיוסיפו עוד טיפה על מילסון ונעשה עונה טובה באמת.
-
- קיבל.ה 526 לייקים
-
- קיבל.ה 520 לייקים
איזה באסה שהחלון אצלנו פתוח עד 21.9. ממשיכים להפיץ פה פייק עד אמצע הסתיו.
-
- קיבל.ה 162 לייקים
סעמק אני בחופש אין לי זמן לחפש מקורות אם זה פייק תמחקו
-
- קיבל.ה 1619 לייקים
מי פרסם את זה? גם נשמע פייק, גם וואן לא פרסמו וגם זה לא הפרופיל שבהפועל מחפשים.
- רדפוקס
- קיבל.ה 5542 לייקים
זה שחקן שסנטוס קנו בתחילת השנה ב-4.5 מיליון יורו, לא נראה לי שהם ישחררו אותו בחינם ולא נראה לי שבהפועל ישימו מעל מיליון יורו על שחקן בן 30.
בקיצור על סמך לוגיקה פשוטה אני קובע שזה פייק בסבירות גבוהה.
בקיצור על סמך לוגיקה פשוטה אני קובע שזה פייק בסבירות גבוהה.
-
- קיבל.ה 151 לייקים
מהנתונים היבשים נשמע מאוד מרשים, אבל כמו שנאמר כנראה זה פייק
-
- קיבל.ה 2836 לייקים