חלון העברות 2026

פורום אוהדי הפועל תל אביב
joshsoos
קיבל.ה  937 לייקים

נכון שהשמות לא סקסיים, אבל ההיצע דל ממש... אין מציאות גדולות בליגה, ועוד שחקנים מובילים יעזבו. אז אם ספורי לא פנוי או ירצה או אנא עארף דין דוד איכשהו ( ושניהם ירצו סכומים שספרא לא משלם ) מה בדיוק יש בשוק?
וזה חבל, כי ביתר איבדה את יצחקי ובדרך לאבד את שועה, בחיפה הברדק בין רפאלוב לבכר לא מרמז על עונה מזהירה וזה כשהם מגיעים במצב קשה, וגם במחלה לא ברור מה יהיה עם מאמן וסביר שרביבו יעזוב ואם לא פרץ אז שחר יילך ( והשוק כאמור יבש, רבים על ניב יהושע והרכש הבולט הוא יאיר מרדכי... ). לכן עוד יותר קריטי שנקלע בזרים, והזוי שמישהו במועדון חושב להשאיר אתבואטנג ושאנדה. ברור שפלקאו וקרייב ישארו לצערי ולכן שלושה זרים חדשים ומושקעים הם חובה, ובארץ חדידה כזה
סמל אישי של משתמש
DJSavta
קיבל.ה  474 לייקים

רדפוקס כתב: 02 יוני 2026, 14:15
DJSavta כתב: 02 יוני 2026, 13:48
רדפוקס כתב: 02 יוני 2026, 12:59
גם להביא מחליף ללויזו, פרבר, מגן שמאלי ושני זרים במקום שאנדה ובואטנג זה קיץ וולקאמים מוגבל (5 סה״כ) אבל זה כל מה שרובנו רוצים (המחמירים גם רוצים להחליף את קרייב נניח או עוד ישראלי בכיר והפחות מחמירים מוכנים לחיות עם אחד מבין בואטנג/סילבה).
עזוב את כמות ההחתמות, תסתכל על המועמדים.
פרבר, גורפינקל, גיא סאנקר (מי?)..

סליחה אבל זה רכש של פלייאוף תחתון.

סתם נקח דוגמה את תומר יוספי, שזה שחקן אוברייטד, דרגה אחת לפחות מעל כל השמות של המועמדים אלינו, והוא חתם בג'פניקה.
השוק הישראלי הריאלי והרלוונטי לא מעניין כל כך, השאלה מה נעשה בשוק הזרים.
אם יש הזדמנות להביא את ספורי או ישראלי באמת בכיר אז צריך לקחת אותה, פחות תומר יוספי יותר תומר יוספי I couldn't care less.
בינתיים הדיבור היחיד בגזרת הזרים זה שלויזו עוזב והשאר נשארים.
אני מדבר על מה שדווח עד עכשיו, שנכון זה התחלת החלון, אבל מדובר על מה מתכננים.
השוק הישראלי הוא קריטי בליגה שבה בכל רגע נתון אתה חייב לפחות 6 כאלה על המגרש, והרוב המוחלט שיש לך חלשים, במיוחד לעומת היריבות שלך.

לגבי ספורי (aka "ישראלי בכיר"), הייתי מאוד שמח, אבל שוב - אין דיבור כזה כרגע ברמת הדיווחים.
אז אלא אם יש משהו שאתה יודע ולא משתף, כרגע המועמדים להחתמות הן ברמה של פלייאוף תחתון, ולכן כתבתי במקרה הטוב קונפרנס.

נ.ב.: שכחתי את חדידה, שזה החתמה קלאסית לקבוצה שלא מחפשת לנסות להתמודד מעבר למקום 4.
נערך לאחרונה על ידי DJSavta ב 02 יוני 2026, 14:25, נערך 2 פעמים בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  1509 לייקים

DJSavta כתב: 02 יוני 2026, 14:17
רווי כתב: 02 יוני 2026, 14:15 בן זונה מי שיחתום על החוזה של דור פרץ. אני מתייחס לכדורגל ולהאהדה שלי להפועל בצורה הכי ילדותית שיש לטובה ואני לא מעוניין שהמזדיין האפס הזה יזהם לי תחולצה האדומה.
רמאי ששוכב על הדשא כל דרבי חצי שעה שיילך לביתר ושישתחוו לו שם הסמרטוטים האלה.
לדעתי זה לא על הפרק בכלל, סתם בדיחה שהפכה איכשהו לדיבור שאפילו לא היה וגם לא יהיה קיים.
מצויין. שיישאר בגדר בדיחה. מחר תרצו שאושר דוידה יחזור, יואב זיו יחליף את סלים ושזהבי יאמן. בחייאת רבאק אנחנו הפועל לא פח זבל של המחלה.
OMG עווופררר
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  6307 לייקים

DJSavta כתב: 02 יוני 2026, 14:19
DJSavta כתב: 02 יוני 2026, 13:48

עזוב את כמות ההחתמות, תסתכל על המועמדים.
פרבר, גורפינקל, גיא סאנקר (מי?)..

סליחה אבל זה רכש של פלייאוף תחתון.

סתם נקח דוגמה את תומר יוספי, שזה שחקן אוברייטד, דרגה אחת לפחות מעל כל השמות של המועמדים אלינו, והוא חתם בג'פניקה.
אם יש הזדמנות להביא את ספורי או ישראלי באמת בכיר אז צריך לקחת אותה, פחות תומר יוספי יותר תומר יוספי I couldn't care less.
לגבי ספורי (aka "ישראלי בכיר"), הייתי מאוד שמח, אבל שוב - אין דיבור כזה כרגע ברמת הדיווחים.
אז אלא אם יש משהו שאתה יודע ולא משתף, כרגע המועמדים להחתמות הן ברמה של פלייאוף תחתון, ולכן כתבתי במקרה הטוב קונפרנס.
אני לא יודע כלום חוץ משני דברים:
1. שוק הישראלים הלרוונטים והריאלים לא מעניין, אם יוספי זה השם הכי גדול בשוק הזה אז את השינוי לא נעשה דרך ישראלים הקיץ הזה.
2. אנחנו ב-2 ביוני, משחק ראשון באירופה ב-23 ביולי. יש הרבה זמן בשביל שדברים יקרו.
סמל אישי של משתמש
DJSavta
קיבל.ה  474 לייקים

רדפוקס כתב: 02 יוני 2026, 14:29
1. שוק הישראלים הלרוונטים והריאלים לא מעניין, אם יוספי זה השם הכי גדול בשוק הזה אז את השינוי לא נעשה דרך ישראלים הקיץ הזה.
2. אנחנו ב-2 ביוני, משחק ראשון באירופה ב-23 ביולי. יש הרבה זמן בשביל שדברים יקרו.
נראה לי שפספסת את המסר שלי.
אמרתי על יוספי שהוא אוברייטד (למרות שהוא 10 שזו עמדה שחסרה לנו), אבל אפילו הוא שם יותר גדול מהמועמדים אלינו.
יש בוודאות ישראלים טובים יותר ובכירים יותר ממנו בשוק, שאם רק היו מזכירים את השמות שלהם בדיווחים בהקשר שלנו הייתי שמח מאוד, אבל במקום זה מדברים על פרבר/חדידה/גורפינקל וכו'.
בגזרת הזרים, שאתה טוען שהיא הרבה יותר חשובה (ואני לא אומר שאתה טועה), כל הדיווחים עד עכשיו מראים שרק לויזו יוחלף בגלל שיימכר.
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  6307 לייקים

DJSavta כתב: 02 יוני 2026, 14:34
אמרתי על יוספי שהוא אוברייטד (למרות שהוא 10 שזו עמדה שחסרה לנו), אבל אפילו הוא שם יותר גדול מהמועמדים אלינו.
יש בוודאות ישראלים טובים יותר ובכירים יותר ממנו בשוק, שאם רק היו מזכירים את השמות שלהם בדיווחים בהקשר שלנו הייתי שמח מאוד, אבל במקום זה מדברים על פרבר/חדידה/גורפינקל וכו'.
בגזרת הזרים, שאתה טוען שהיא הרבה יותר חשובה (ואני לא אומר שאתה טועה), כל הדיווחים עד עכשיו מראים שרק לויזו יוחלף בגלל שיימכר.
זה שיוספי הוא שם יותר גדול על הנייר מפרבר או עוז בילו לא הופך אותו לטוב יותר מהם כשחקן, אני לא מחזיק ממנו בכלל.
כמובן שיש ישראלים טובים ובכירים יותר אבל הם לא ריאלים, תקרת השכר בהפועל תל אביב לשחקנים היא באיזור 300 אלף יורו (מספר מאוד מכובד) ולכן הם לא רלוונטים.
אם אכן נשאר עם שאנדה ובואטנג אני אהיה הראשון לבקר, אני גם שמעתי את הדיווחים ומקורות כאלו ואחרים שמרמזים שהם ישארו - אבל הקיץ רק התחיל, דברים הם דינמים ואני מאמין שברגע שיבינו שמציאות גדולות לא נביא בשוק הישראלי לא יהיה מנוס מלהחליף לכל הפחות אחד מהם.
סמל אישי של משתמש
DJSavta
קיבל.ה  474 לייקים

רדפוקס כתב: 02 יוני 2026, 14:40
זה שיוספי הוא שם יותר גדול על הנייר מפרבר או עוז בילו לא הופך אותו לטוב יותר מהם כשחקן, אני לא מחזיק ממנו בכלל.
כמובן שיש ישראלים טובים ובכירים יותר אבל הם לא ריאלים, תקרת השכר בהפועל תל אביב לשחקנים היא באיזור 300 אלף יורו (מספר מאוד מכובד) ולכן הם לא רלוונטים.
אם אכן נשאר עם שאנדה ובואטנג אני אהיה הראשון לבקר, אני גם שמעתי את הדיווחים ומקורות כאלו ואחרים שמרמזים שהם ישארו - אבל הקיץ רק התחיל, דברים הם דינמים ואני מאמין שברגע שיבינו שמציאות גדולות לא נביא בשוק הישראלי לא יהיה מנוס מלהחליף לכל הפחות אחד מהם.
מעוז בילו ופרבר אתה מחזיק?
300 אלף יורו זה תקציב ליוספי, אף שחקן מעבר לזה לא יבוא בסכומים האלה, מה שמצדיק את הביקורת שלי שלא באמת רוצים להתמודד בצמרת.
אי אפשר לשחק רק עם זרים על המגרש.
נערך לאחרונה על ידי DJSavta ב 02 יוני 2026, 14:44, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  822 לייקים

יש רק דבר אחד שאני מתחרט עליו בתור אוהד הפועל והוא שלא הצלחנו לנצח את זהבי בדרבי. גם ב2014 שהתוצאה הייתה 3-1 הבן זונה טוען שהוא עלה במחצית השניה והבקיע ולכן זה לא נחשב שהוא הפסיד

עד לפני כמה חודשים היו שני דברים, וזה היה הרצון לנצח את דור פרץ שהוא במכבי - אני באמת שונא את האיש הנאלח הזה והוא לא פחות גרוע מזהבי לדעתי. לא מבין איך אנשים פה יכולים לדמיין אותו לובש אדום

לדעתי הרבה אנשים פה הולכים להיות מופתעים מפרבר - הוא שחקן מעולה שנראה שעתיד לפרוץ. ראיתי המון משחקים שלו העונה ואני שמח מאוד שהוא מגיע אלינו.
אף לא צעד לאחור :hapoel:
cholo
קיבל.ה  306 לייקים

RedDrifter כתב: 02 יוני 2026, 14:44 יש רק דבר אחד שאני מתחרט עליו בתור אוהד הפועל והוא שלא הצלחנו לנצח את זהבי בדרבי. גם ב2014 שהתוצאה הייתה 3-1 הבן זונה טוען שהוא עלה במחצית השניה והבקיע ולכן זה לא נחשב שהוא הפסיד

עד לפני כמה חודשים היו שני דברים, וזה היה הרצון לנצח את דור פרץ שהוא במכבי - אני באמת שונא את האיש הנאלח הזה והוא לא פחות גרוע מזהבי לדעתי. לא מבין איך אנשים פה יכולים לדמיין אותו לובש אדום

לדעתי הרבה אנשים פה הולכים להיות מופתעים מפרבר - הוא שחקן מעולה שנראה שעתיד לפרוץ. ראיתי המון משחקים שלו העונה ואני שמח מאוד שהוא מגיע אלינו.
אם אתה לא מבין את ההבדל בין פרץ לזהבי כנראה שאתה אוהד הפועל שנתיים
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  822 לייקים

מגיל 4 אני ביציעים, הכל בסדר.

השנאה שלי לזהבי היא זהה לדור פרץ. איש נאלח.
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  6307 לייקים

DJSavta כתב: 02 יוני 2026, 14:43

300 אלף יורו זה תקציב ליוספי, אף שחקן מעבר לזה לא יבוא בסכומים האלה, מה שמצדיק את הביקורת שלי שלא באמת רוצים להתמודד בצמרת.
אליאל פרץ מרוויח פחות מ-300, שועה ואצילי מרוויחים טיפה מעל, דן ביטון מרוויח 300 אלף יורו.
יוספי לא שחקן בסכומים האלה והוא לא קרוב אפילו בקצת לרמה של כל אלו שהוזכרו.
לא ראיתי מספיק מפרבר, אבל עוז בילו הוא לגמרי שחקן ברמה של יוספי פלוס מינוס והשכר שלו ב-40% פחות.

כן אי אפשר לשחק רק עם זרים אבל בקיץ הקרוב לא יהיה משהו שישדרג אותנו בגזרת הישראלים.
אולי בקיץ הבא יתחילו לחזור לפה כל מיני קארצבים ודין דודים כאלה אחרי שיסיימו עם העקיצה של המס, כרגע הם לא רלוונטים ולא בשוק.
cholo
קיבל.ה  306 לייקים

RedDrifter כתב: 02 יוני 2026, 14:56 מגיל 4 אני ביציעים, הכל בסדר.

מכבד אותך אבל קשה לי להבין את ההשוואה.
דעתי היא שלמעט חלאות ספציפיות שאין סיכוי שידרכו במועדון, כל עוד שחקן הוא טוב לא אכפת לי שהוא משחק במכבי.
כל אחד רשאי לחוות את זה כראות עיניו, בסוף אני רוצה את השחקנים הכי טובים אצלי.
סמל אישי של משתמש
DJSavta
קיבל.ה  474 לייקים

רדפוקס כתב: 02 יוני 2026, 15:00
אליאל פרץ מרוויח פחות מ-300, שועה ואצילי מרוויחים טיפה מעל, דן ביטון מרוויח 300 אלף יורו.
לא ראיתי מספיק מפרבר, אבל עוז בילו הוא לגמרי שחקן ברמה של יוספי פלוס מינוס והשכר שלו ב-40% פחות.

כן אי אפשר לשחק רק עם זרים אבל בקיץ הקרוב לא יהיה משהו שישדרג אותנו בגזרת הישראלים.
אולי בקיץ הבא יתחילו לחזור לפה כל מיני קארצבים ודין דודים כאלה אחרי שיסיימו עם העקיצה של המס, כרגע הם לא רלוונטים ולא בשוק.
אליאל פרץ שחתם בב"ש וזה של היום זה לא קרוב לאותו שחקן, דן ביטון עוד יותר (נזרק ממכבי).
על שועה ואצילי אין מה לדבר כי הם לא רלוונטים לדיון.

יוספי לא ברמה ולא בסכומים, רק הזכרתי אותו כשם שאפילו שהוא לא ברמה הוא יותר גדול מהשמות המועמדים אלינו.
עוז בילו זה עוד שם כזה שהוא לא ברמה שאתה רוצה כשאתה קבוצה שמתמודדת בצמרת של ליגת העל, את פרבר בקושי ראיתי אבל כנראה עוד פחות מבילו.
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  822 לייקים

cholo כתב: 02 יוני 2026, 15:06

דעתי היא שלמעט חלאות ספציפיות שאין סיכוי שידרכו במועדון, כל עוד שחקן הוא טוב לא אכפת לי שהוא משחק במכבי.
תראה כעיקרון אני מסכים אבל אולי הזיכרון שלך קצת מתעתע בך לגביו

קח דוגמה אחת מתוך מיליון - תסתכל על התקציר מהדרבי האחרון ולך לפנדל של טוריאל ומשם תתרכז במה קורה עם ליידנר ופרץ שם אחרי שליידנר מחמיץ את הכדור שמגיע אליו
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  6307 לייקים

DJSavta כתב: 02 יוני 2026, 15:31
רדפוקס כתב: 02 יוני 2026, 15:00

אליאל פרץ שחתם בב"ש וזה של היום זה לא קרוב לאותו שחקן, דן ביטון עוד יותר (נזרק ממכבי).
על שועה ואצילי אין מה לדבר כי הם לא רלוונטים לדיון.

יוספי לא ברמה ולא בסכומים, רק הזכרתי אותו כשם שאפילו שהוא לא ברמה הוא יותר גדול מהשמות המועמדים אלינו.
עוז בילו זה עוד שם כזה שהוא לא ברמה שאתה רוצה כשאתה קבוצה שמתמודדת בצמרת של ליגת העל, את פרבר בקושי ראיתי אבל כנראה עוד פחות מבילו.
אבל זה השוק, אי אפשר להמציא שחקנים.
לכן אני מקווה מאוד שנביא 3 זרים חדשים ומשמעותיים.
וכמובן שבמקרה וספורי או שחקן במעמד דומה מקבל שחרור ורוצה לחזור לארץ בשכר שמתקרב לסכומים שאנחנו יכולים להציע אני מקווה שנהיה בתמונה, יוספי זה לא האיש.
cholo
קיבל.ה  306 לייקים

RedDrifter כתב: 02 יוני 2026, 15:38
cholo כתב: 02 יוני 2026, 15:06

תראה כעיקרון אני מסכים אבל אולי הזיכרון שלך קצת מתעתע בך לגביו

קח דוגמה אחת מתוך מיליון - תסתכל על התקציר מהדרבי האחרון ולך לפנדל של טוריאל ומשם תתרכז במה קורה עם ליידנר ופרץ שם אחרי שליידנר מחמיץ את הכדור שמגיע אליו
דור פרץ הוא שחקן שמעצבן מאוד לשחק מולו, הוא פרובוקטור לא קטן הוא עושה מלא דברים ״קטנים״ כאלה כמו שציינת ומקבל כבוד מהשופטים גם.
לא רואה בזה מניעה מלעבור לשחק אצלנו (ברור שזה תיאורטי בלבד)
אגב קח את המהלך של לויזו במשחק סוף העונה מול בית״ר, נכנס ברוי אלימלך אאל״ט ואחרי זה גם צועק עליו והתחילה מהומה.
אתה חשוב שזה פוסל אותו בתיאוריה מלעבור לבית״ר? חותם לך שהיו מורידים ביצה שיגיע לשם.

אבל מה לזה ולזהבי שגדל אצלך, לקח איתך אליפות ויורק לך בפרצוף בבוז בכל הזמדנות שרק יכל? אין שום קשר בין השניים בשום פרמטר.
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  2062 לייקים

רווי כתב: 02 יוני 2026, 14:21
רווי כתב: 02 יוני 2026, 14:15 בן זונה מי שיחתום על החוזה של דור פרץ. אני מתייחס לכדורגל ולהאהדה שלי להפועל בצורה הכי ילדותית שיש לטובה ואני לא מעוניין שהמזדיין האפס הזה יזהם לי תחולצה האדומה.
רמאי ששוכב על הדשא כל דרבי חצי שעה שיילך לביתר ושישתחוו לו שם הסמרטוטים האלה.
לדעתי זה לא על הפרק בכלל, סתם בדיחה שהפכה איכשהו לדיבור שאפילו לא היה וגם לא יהיה קיים.
מצויין. שיישאר בגדר בדיחה. מחר תרצו שאושר דוידה יחזור, יואב זיו יחליף את סלים ושזהבי יאמן. בחייאת רבאק אנחנו הפועל לא פח זבל של המחלה.
מה פח אשפה?
הוא הקפטן ומלך השערים שלהם.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
הוקיץ'
קיבל.ה  8779 לייקים

באיזה יקום יוספי שווה 300 אלף יורו לעונה לעונה? אני בכלל לא בטוח שהוא עולה על עוז בילו או גיא חדידה, וגם אם כן, זה לא קרוב ללהצדיק פערים כאלה בשכר.
אני גם הייתי שמח שנחזק את הסגל הישראלי שלנו, אבל אין שום היגיון בלהשתולל כלכלית על שחקנים בינוניים ששווים חצי מהכסף שהם מקבלים. זה לא עופר ינאי ואין כאן תקציב בלתי מוגבל.

אם זה תלוי בי, אני מסתפק בחיזוק ישראלי נקודתי ומשקיע את מירב הכסף במחליפים ללואיזו, בואטנג וסילבה. אם אפשר להביא איזה ספורי או קארצב אחלה, אם לא, זה בטח לא אומר שצריך לשפוך כסף על שחקנים שלא ישדרגו אותנו.
אנחנו רק בתחילת הקיץ. אם נגיע למשחק הראשון באירופה עם אותו קישור ועם בואטנג בחוד, הצוות המקצועי שלנו יאכל ממני ביקורת מפה ועד הודעה חדשה. עד אז יש זמן.
הוקיץ'
קיבל.ה  8779 לייקים

teknoboy כתב: 02 יוני 2026, 15:56

מה פח אשפה?
להלן דיון בנושא דור פרץ מינואר האחרון:
viewtopic.php?p=469523&hilit=%D7%A4%D7%A8%D7%A5#p469523

אנשים פה חיים ביקום מקביל.
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1887 לייקים

הוקיץ' כתב: 02 יוני 2026, 16:12
teknoboy כתב: 02 יוני 2026, 15:56

מה פח אשפה?
להלן דיון בנושא דור פרץ מינואר האחרון:
viewtopic.php?p=469523&hilit=%D7%A4%D7%A8%D7%A5#p469523

אנשים פה חיים ביקום מקביל.
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1630 לייקים

Welcome יונתן פרבר
טכנית לארז
קיבל.ה  2821 לייקים

יש יוטיוב שלו?
ראיתי רק שנתן נגד המשטרה בחופשית.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
כולנו ניצבים בהצגה של מורן מאירי
סמל אישי של משתמש
צ'ימבויקה
קיבל.ה  1194 לייקים

הוקיץ' כתב: 02 יוני 2026, 16:07 באיזה יקום יוספי שווה 300 אלף יורו לעונה לעונה? אני בכלל לא בטוח שהוא עולה על עוז בילו או גיא חדידה, וגם אם כן, זה לא קרוב ללהצדיק פערים כאלה בשכר.
אני גם הייתי שמח שנחזק את הסגל הישראלי שלנו, אבל אין שום היגיון בלהשתולל כלכלית על שחקנים בינוניים ששווים חצי מהכסף שהם מקבלים. זה לא עופר ינאי ואין כאן תקציב בלתי מוגבל.

אם זה תלוי בי, אני מסתפק בחיזוק ישראלי נקודתי ומשקיע את מירב הכסף במחליפים ללואיזו, בואטנג וסילבה. אם אפשר להביא איזה ספורי או קארצב אחלה, אם לא, זה בטח לא אומר שצריך לשפוך כסף על שחקנים שלא ישדרגו אותנו.
אנחנו רק בתחילת הקיץ. אם נגיע למשחק הראשון באירופה עם אותו קישור ועם בואטנג בחוד, הצוות המקצועי שלנו יאכל ממני ביקורת מפה ועד הודעה חדשה. עד אז יש זמן.
מסכים.
H.T.A
קיבל.ה  66 לייקים

נו שוין, שיהיה בהצלחה פרבר !

לא יצא לי לראות עונה שעברה ולא מצאתי שום דבר על הבחור ביוטיוב, משהו יכול לספר קצת ? הוא יותר 8? 10 ?

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של משתמש
בן לוז
קיבל.ה  715 לייקים

H.T.A כתב: 02 יוני 2026, 18:39 נו שוין, שיהיה בהצלחה פרבר !

לא יצא לי לראות עונה שעברה ולא מצאתי שום דבר על הבחור ביוטיוב, משהו יכול לספר קצת ? הוא יותר 8? 10 ?

Sent from my iPhone using Tapatalk
בן לוז כתב: 22 מאי 2026, 16:01 פרבר יכול לשחק כ-8 וכ-10
הוא לא שחקן קו
ואם בא על תקן שחקן קו זה המצאה בסגנון הרן בנימין בקו
התכונות הבולטות של פרבר זה יציאה מהירה קדימה, מסירה טובה, בעיטה והרמות לא רעות בכלל
סמל אישי של משתמש
DJSavta
קיבל.ה  474 לייקים

אגב כולם כאן באירוע שרמזי לא יגיע להפועל נכון? הוא בחוזה בטורקיה של 450 אלף יורו לעונה לשנתיים הקרובות
shaolin232
קיבל.ה  783 לייקים

DJSavta כתב: 02 יוני 2026, 19:42 אגב כולם כאן באירוע שרמזי לא יגיע להפועל נכון? הוא בחוזה בטורקיה של 450 אלף יורו לעונה לשנתיים הקרובות
ירד ליגה, הטורקים ידועים באי כיבוד חוזים
אולי יש סיכוי שירצה לחזור לארץ
מי יודע, לא הייתי שולל על הסף
עד המ!!ת הפועל
קיבל.ה  1013 לייקים

בכל מקרה הפועל לא תתן יותר מ-300, אז סיכוי קלוש להביא בכירים.
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  822 לייקים

מכבי חיפה ובית״ר בעקבות רותם קלר
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  6307 לייקים

RedDrifter כתב: 02 יוני 2026, 21:18 מכבי חיפה ובית״ר בעקבות רותם קלר
היום אברמוב אמר שרותם קלר לא רלוונטי, לא לחרטט.
מקווה מאוד שאם הוא לא יצא לחו״ל הוא ישחק אצלנו.
ספרא טבא
קיבל.ה  467 לייקים

מי שישמע
למה אנחנו מסתפקים בשאריות שהגדולות לא רוצות לגעת בהם
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  6307 לייקים

ספרא טבא כתב: 02 יוני 2026, 21:36 מי שישמע
למה אנחנו מסתפקים בשאריות שהגדולות לא רוצות לגעת בהם
איזה מגן שמאל אתה רוצה? רוי רביבו? לא יקרה.
amorphis
קיבל.ה  338 לייקים

אלטמן הגיע להפועל אחרי עונת שיא בלרנקה עם 10 שערים בעונה וחצי ועוד 2 שערים בליגה האירופית בסכומים שיוספי ביקש כדי לחזור לישראל מעונה וחצי באוקראינה של כלום ושום דבר עם שער בודד (אולי ההשג שלו היה לארח כמה ישראלים שביזבזו את הכסף שלהם על זונות והימורים באומן ונתן להם לישון אצלו על הספה).

פרבר פוטנציאל שעוד צריך להוכיח את עצמו, אבל ממש שמח שלא סתם מחתימים פה "שמות" שלא עשו כלום בשנים האחרונות. הספיק לי בוזגלו וחבריו
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  822 לייקים

בחלון הזה אני אסתפק בפרבר, חדידה, מגן שמאל, מחליף ללויזו ועוד זר על חשבון שאנדה/בואטנג (מעדיף שבואטנג ילך)

תוספות: 6 יותר ורסטילי
מושקוביץ
קיבל.ה  110 לייקים

למה הזויים, ערן זהבי הפוך מה רע? קילר עם המון להוכיח, יעשה להם פיו פיו. לקחתי. הגיע הזמן גם שהקהל שלנו קצת יתבגר אני חושב.

Sent from my SM-S926B using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  822 לייקים

צנצי מדווח שהפועל סיכמה עם אולימפיאקוס על תג מחיר של 350,000 אלף אירו. ליידנר יסכם ל3 עונות וירוויח 230,000 (משכורת שתעלה מעט כל עונה)

בנוסף, טוען שהעסקה עם הכוכב האדום על לויזו תיסגר בימים הקרובים.
קפבלנקה
קיבל.ה  928 לייקים

החלק הכי מטריד בדיווח של צנצי:

"בנוסף, הפועל תצרף מגן שמאלי מחליף."

אם עד עכשיו לא הבינו שמדובר בליידנר - המחליף שלו משחק יותר ממנו - תהיה לנו שוב בעיה עם העמדה הזאת.
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  822 לייקים

קפבלנקה כתב: 03 יוני 2026, 07:35 החלק הכי מטריד בדיווח של צנצי:

"בנוסף, הפועל תצרף מגן שמאלי מחליף."

אם עד עכשיו לא הבינו שמדובר בליידנר - המחליף שלו משחק יותר ממנו - תהיה לנו שוב בעיה עם העמדה הזאת.
יש בעיה עולמית בעמדה הזאת ולא כזה פשוט למצוא לשם שחקנים איכותיים

באופן כללי אני מקווה שיהיה אפשר לצפות לשיפור מליידנר אחרי עונה לא טובה שלו בכלל
קפבלנקה
קיבל.ה  928 לייקים

אני חושב שהבנו את הסחורה פחות או יותר.

אם לא מביאים מגן שמאלי בכיר (קלר או זר) אנחנו שוב נראה שם כל מני המצאות כמו עמית למקין או פשוט מחליף ברמה נמוכה סטייל נסאר או מורגן.
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  822 לייקים

לא יודע מה המצב מול גורפינקל (מבחינתי הוא אמור להיות אופציה א שלנו) אבל כרגע יגאל גולדשטיין דיווח שמכבי חיפה פנו לרותם קלר במטרה לצרף אותו (כמו שכתבתי פה אתמול)

השוק באמת דליל
שליחת תגובה