פלקאו
אני דווקא חושב שהמגנים שלנו מחבלים בבילד אפ הרבה יותר מקשרים ואם מחליפים אותם, נהיה במקום אחר לגמרי באספקט הזה.
-
D&3
- קיבל.ה 1562 לייקים
-
L.S
- קיבל.ה 1966 לייקים
-
קפבלנקה
- קיבל.ה 721 לייקים
עשה שיפור מטורף לאחרונה,
שנה הבאה אנחנו צריכים להיות עם 8 זרים והוא צריך להיות שחקן משלים / מחליף.
שנה הבאה אנחנו צריכים להיות עם 8 זרים והוא צריך להיות שחקן משלים / מחליף.
-
דוגיס
- קיבל.ה 463 לייקים
-
צבי שיסל
- קיבל.ה 181 לייקים
אני שוב חוזר בי מהביקורת הקשה
שחקן לא רע בכלל
שחקן לא רע בכלל
-
Dubi Dubkin
- קיבל.ה 121 לייקים
זה לא קשר אחורי שנוכל לקחת איתו תארים
מאוד חד גוני , טוב בחילוצי כדור וזהו
לא מסוגל להניע כדור, לתת פס קדימה
מאוד חד גוני , טוב בחילוצי כדור וזהו
לא מסוגל להניע כדור, לתת פס קדימה
-
אוגוסטוס היל
- קיבל.ה 1533 לייקים
מישהו שם פה פעם איזה אתר עם נתונים סטטסטיים יחסית מפורטים. מישהו מכיר כזה דבר?
- רדפוקס
- קיבל.ה 5973 לייקים
sofascoreאוגוסטוס היל כתב: ↑02 ינואר 2026, 14:43 מישהו שם פה פעם איזה אתר עם נתונים סטטסטיים יחסית מפורטים. מישהו מכיר כזה דבר?
-
אוגוסטוס היל
- קיבל.ה 1533 לייקים
באתי להסתכל על פלקאו אבל הנתונים של קרייב מחרידים. מדאיג משהורדפוקס כתב: ↑02 ינואר 2026, 15:02sofascoreאוגוסטוס היל כתב: ↑02 ינואר 2026, 14:43 מישהו שם פה פעם איזה אתר עם נתונים סטטסטיים יחסית מפורטים. מישהו מכיר כזה דבר?
- רדפוקס
- קיבל.ה 5973 לייקים
קרייב לא טוב כבר הרבה יותר מדי זמן.אוגוסטוס היל כתב: ↑02 ינואר 2026, 15:28באתי להסתכל על פלקאו אבל הנתונים של קרייב מחרידים. מדאיג משהורדפוקס כתב: ↑02 ינואר 2026, 15:02sofascoreאוגוסטוס היל כתב: ↑02 ינואר 2026, 14:43 מישהו שם פה פעם איזה אתר עם נתונים סטטסטיים יחסית מפורטים. מישהו מכיר כזה דבר?
חושב שבחודשיים האחרונים פלוס מינוס היה לו אולי משחק אחד טוב באמת.
הוא חושב מאוד לאט ומאוד לא מדויק, משתהה הרבה יותר מדי זמן עם הכדור, הוא כל כך לא מתאים להיות 8 שזה צועק.
- Mendelson
- קיבל.ה 605 לייקים
ממשיך לטעון שאין פה אחד מכל אלו שעפים על פלקאו, שאם היה רואה אותו משחק בקבוצה אחרת באותה יכולת היה אומר שצריך להביא אותו בינואר.
גם קרייב לא מבריק לאחרונה, בלשון המעטה, אבל קרייב משחק כדורגל ולפחות מניע כדור ומעורב. פלקאו קונה את כולם עם שני גליצ׳ים למשחק, שגורמים להתעלם מהעובדה שזה שחקן אחד פחות בהנעת הכדור והמשחק ההתקפי שלנו.
אין סיכוי בעולם הזה שאי אפשר למצוא ישראלי אחד תואם אביחי ידין לעמדה הזאת. צעיר, מבוגר, מילדי תימן החטופים או חות׳י אורגינל.
גם קרייב לא מבריק לאחרונה, בלשון המעטה, אבל קרייב משחק כדורגל ולפחות מניע כדור ומעורב. פלקאו קונה את כולם עם שני גליצ׳ים למשחק, שגורמים להתעלם מהעובדה שזה שחקן אחד פחות בהנעת הכדור והמשחק ההתקפי שלנו.
אין סיכוי בעולם הזה שאי אפשר למצוא ישראלי אחד תואם אביחי ידין לעמדה הזאת. צעיר, מבוגר, מילדי תימן החטופים או חות׳י אורגינל.
-
D&3
- קיבל.ה 1562 לייקים
מאוד קל להגיד את זה אחרי אתמול שהיה לו משחק פחות מדויק (ו90% דיוק במסירות עדיין, כן?), ושלאלקוקין וקרייב שאמורים לתת יותר בצד ההתקפי היה משחק די חלש בחלק הזה.Mendelson כתב: ↑05 ינואר 2026, 01:11 ממשיך לטעון שאין פה אחד מכל אלו שעפים על פלקאו, שאם היה רואה אותו משחק בקבוצה אחרת באותה יכולת היה אומר שצריך להביא אותו בינואר.
בפועל אפילו אתמול מי שהיה מסתכל עליו היה רואה שחקן שכל מאמן היה רוצה בעמדה הזו - בפעמיים שארצ'ל עלה להתקפה ולא הספיק לחזור, אשדוד ניסו לשחק כדור ארוך מהיר לכיוון אנסה ופלקאו היה שם לחפות (וגם ניצח בכדור גובה). ובפעמיים שהם יצאו למתפרצת עם חשש ליתרון מספרי הוא דפק ספרינט אחורה והאט להם את היציאה קדימה.
עזבו גליצ'ים, הבן אדם משחק אחרי משחק מכבה שריפות שעוד לא הספיקו להידלק.
-
El dudernio
- קיבל.ה 1850 לייקים
כאשר אוהדים לא מבינים את תפקיד הקשר האחורי וצורכים כדורגל רק דרך טלויזחה וליגת האלופות הם רואים בדמיונם את רודרי וקאנטה כמודל לאיך קשר אחורי אמור לשחק. הורס בונה מנהל משחק ומכריע באזור ה 16. זה בערך כמו לצרוך פורנו ולבכות על הביצועים שלך במיטהD&3 כתב: ↑05 ינואר 2026, 07:33מאוד קל להגיד את זה אחרי אתמול שהיה לו משחק פחות מדויק (ו90% דיוק במסירות עדיין, כן?), ושלאלקוקין וקרייב שאמורים לתת יותר בצד ההתקפי היה משחק די חלש בחלק הזה.Mendelson כתב: ↑05 ינואר 2026, 01:11 ממשיך לטעון שאין פה אחד מכל אלו שעפים על פלקאו, שאם היה רואה אותו משחק בקבוצה אחרת באותה יכולת היה אומר שצריך להביא אותו בינואר.
בפועל אפילו אתמול מי שהיה מסתכל עליו היה רואה שחקן שכל מאמן היה רוצה בעמדה הזו - בפעמיים שארצ'ל עלה להתקפה ולא הספיק לחזור, אשדוד ניסו לשחק כדור ארוך מהיר לכיוון אנסה ופלקאו היה שם לחפות (וגם ניצח בכדור גובה). ובפעמיים שהם יצאו למתפרצת עם חשש ליתרון מספרי הוא דפק ספרינט אחורה והאט להם את היציאה קדימה.
עזבו גליצ'ים, הבן אדם משחק אחרי משחק מכבה שריפות שעוד לא הספיקו להידלק.
- Mendelson
- קיבל.ה 605 לייקים
זה קשקוש, לא ביקשתי קאנטה, אלא אביחי ידין. וגם בהווה - למחלה, לבית״ר, לחיפה, לב״ש ולנתניה יש בתפקיד הזה שחקן יותר טוב ממך. אני לא גאון כדורגל, אבל אפילו הדיוט כמוני מסוגל להבין את רזי הקשר האחורי מספיק כדי לדעת שפלקאו לא בטופ 5. ואם הוא היה משחק בחיפה או בבית״ר או ברמת גן - אף אחד פה לא היה כותב עליו באשכול של חלון העברות ינואר.
-
D&3
- קיבל.ה 1562 לייקים
אה סליחה, רק אביחי ידיןMendelson כתב: ↑05 ינואר 2026, 08:14 זה קשקוש, לא ביקשתי קאנטה, אלא אביחי ידין. וגם בהווה - למחלה, לבית״ר, לחיפה, לב״ש ולנתניה יש בתפקיד הזה שחקן יותר טוב ממך. אני לא גאון כדורגל, אבל אפילו הדיוט כמוני מסוגל להבין את רזי הקשר האחורי מספיק כדי לדעת שפלקאו לא בטופ 5. ואם הוא היה משחק בחיפה או בבית״ר או ברמת גן - אף אחד פה לא היה כותב עליו באשכול של חלון העברות ינואר.
השוק הרי מלא בקשר האחורי הכי טוב שהיה בהפועל בשני עשורים אחרונים בקבוצה הכי שהייתה פה
וביתר הביאו בקיץ שחקן הרבה פחות טוב מפלקאו לעמדה הזו, ובנתיים בחיפה הקשר האחורי שהם הביאו לא מצא כי מקומו בהרכב( והוא גם היה הרבה יותר יקר מפלקאו). ואם אתה משווה את פלקאו לבליץ' שהוא הזר הכי טוב ויקר של מכבי, או לונטורה שהוא הקשר אחורי הכי טוב שהיה פה בשנים האחרונות הבעיה היא לגמרי אצלך.
-
adom4
- קיבל.ה 662 לייקים
וגם בליץ' בעיקר מבלה אצל רופאים מאשר על הדשאD&3 כתב: ↑05 ינואר 2026, 08:36אה סליחה, רק אביחי ידיןMendelson כתב: ↑05 ינואר 2026, 08:14 זה קשקוש, לא ביקשתי קאנטה, אלא אביחי ידין. וגם בהווה - למחלה, לבית״ר, לחיפה, לב״ש ולנתניה יש בתפקיד הזה שחקן יותר טוב ממך. אני לא גאון כדורגל, אבל אפילו הדיוט כמוני מסוגל להבין את רזי הקשר האחורי מספיק כדי לדעת שפלקאו לא בטופ 5. ואם הוא היה משחק בחיפה או בבית״ר או ברמת גן - אף אחד פה לא היה כותב עליו באשכול של חלון העברות ינואר.
השוק הרי מלא בקשר האחורי הכי טוב שהיה בהפועל בשני עשורים אחרונים בקבוצה הכי שהייתה פה
וביתר הביאו בקיץ שחקן הרבה פחות טוב מפלקאו לעמדה הזו, ובנתיים בחיפה הקשר האחורי שהם הביאו לא מצא כי מקומו בהרכב( והוא גם היה הרבה יותר יקר מפלקאו). ואם אתה משווה את פלקאו לבליץ' שהוא הזר הכי טוב ויקר של מכבי, או לונטורה שהוא הקשר אחורי הכי טוב שהיה פה בשנים האחרונות הבעיה היא לגמרי אצלך.
-
קפבלנקה
- קיבל.ה 721 לייקים
שמע, אתה נתלה פה על עץ.Mendelson כתב: ↑05 ינואר 2026, 08:14 זה קשקוש, לא ביקשתי קאנטה, אלא אביחי ידין. וגם בהווה - למחלה, לבית״ר, לחיפה, לב״ש ולנתניה יש בתפקיד הזה שחקן יותר טוב ממך. אני לא גאון כדורגל, אבל אפילו הדיוט כמוני מסוגל להבין את רזי הקשר האחורי מספיק כדי לדעת שפלקאו לא בטופ 5. ואם הוא היה משחק בחיפה או בבית״ר או ברמת גן - אף אחד פה לא היה כותב עליו באשכול של חלון העברות ינואר.
הוא בטח לא הכי טוב בארץ בתפקידו אבל הוא לגמרי מקבל ציון עובר אצלי לחוליית קישור לוחמנית ופיזית, מה גם שהוא שיפר הרבה את הצד של הבילד אפ.
הוא לא מתאים לאליפות אבל לגמרי יכול להיות שחקן משלים בעונה הבאה. ביחס לעליהום שעשינו לו כשהוא חתם הוא משתפר ומתעלה על הציפיות. אחלה פלקאו
-
ספרא טבא
- קיבל.ה 419 לייקים
כמו שאמרתי בשרשור אחר, מנטליות ניסנובים
כמו שהחמיאו בזמנו לחמורטו
חלאס עם הבינוניות, יש תקציב לשחקן אמצע שלא אנטי לגמרי לכדור, גם קרייב מאכזב
אי אפשר לשחק כדורגל יוזם ומנצח עם שחקנים בפרופיל כזה
כמו שהחמיאו בזמנו לחמורטו
חלאס עם הבינוניות, יש תקציב לשחקן אמצע שלא אנטי לגמרי לכדור, גם קרייב מאכזב
אי אפשר לשחק כדורגל יוזם ומנצח עם שחקנים בפרופיל כזה
-
adom4
- קיבל.ה 662 לייקים
מה הקשר? כולם יודעים פה שבסוף הוא די מוגבל אבל הוא עדיין אחלה שחקן בעונה לא רעה בכלל ויותר טוב מכל זר שהבאנו בעשור לפני, הוא הבעיה האחרונה שלנו.
-
L.S
- קיבל.ה 1966 לייקים
במה הוא "די מוגבל"? אני באמת שואל
מגיע לקבל כדורים מהבלמים ומעביר אותם קדימה ב90% מהזמן
מוסר כדורים בין קוי הגנה של היריב
יודע להשתחרר מלחץ של שחקנים עליו ולשחרר קדימה
סוחט עבירות משובח
חסר לי ממנו קצת ארוכים ויוזמה לשער, ואני די בטוח שגם זה ילך ישתפר ככל שיעבור הזמן כי היכולת קיימת שם.
שרפו אותו לפני ששיחק דקה ולא מוכנים לרדת מהעץ
אחלה של פלקאו שבעולם, שחקן נשמה שמחזיק לנו את האמצע כבר תקופה
סוחט עבירות משובח
חסר לי ממנו קצת ארוכים ויוזמה לשער, ואני די בטוח שגם זה ילך ישתפר ככל שיעבור הזמן כי היכולת קיימת שם.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
adom4
- קיבל.ה 662 לייקים
קצת חסר לפעמים דחיפות קדימה כמו של של ונטורה אבל הוא באמת שחקן ברמה אחרת מכל קשר אחורי כאן, אחלה פלקאו שבעולם.L.S כתב: ↑05 ינואר 2026, 10:50 במה הוא "די מוגבל"? אני באמת שואל
סוחט עבירות משובח
-
ספרא טבא
- קיבל.ה 419 לייקים
תן גילוי נאותL.S כתב: ↑05 ינואר 2026, 10:50 במה הוא "די מוגבל"? אני באמת שואל
סוחט עבירות משובח
ובמה הוא מוגבל? קשר אחורי בכדורגל המודרני זה המנוע של הקבוצה
אנחנו לא בשנות ה90 שכל מה שמצפים ממנו זה לגרזן ולהעיף כדורים כמה שיותר רחוק מההגנה
זה הגיע לרמה ששמים שחקנים קטנים ולא פיזיים כדי שיביאו את היכולות האלו לעמדה, אפילו בליגה הזאת ריאנו את ואן אובריים וירין לוי
פלקאו רחוק מלהיות ברמה בפרמרטרים האלו וזאת אחת מהסיבות שאנחנו קבצה כל כך מוגבלת
-
L.S
- קיבל.ה 1966 לייקים
איזה גילוי נאות את רוצה לא הבנתי? הפועל של אבא שלי?ספרא טבא כתב: ↑05 ינואר 2026, 10:59תן גילוי נאותL.S כתב: ↑05 ינואר 2026, 10:50 במה הוא "די מוגבל"? אני באמת שואל
סוחט עבירות משובח
אנחנו לא בשנות ה90 שכל מה שמצפים ממנו זה לגרזן ולהעיף כדורים כמה שיותר רחוק מההגנה
זה הגיע לרמה ששמים שחקנים קטנים ולא פיזיים כדי שיביאו את היכולות האלו לעמדה, אפילו בליגה הזאת ריאנו את ואן אובריים וירין לוי
ולעניין, תגיד אתה רואה משחקים של הפועל בכלל? פלקו רק מחלץ ומעיף כדורים למעלה? אתה עדיין תקוע על המקרה הזה ממחזור 3 והפסקת לראות משחקים מאז?
כמו שמישהו כבר אמר כאן, אנשים כאן רואים ליגת אלופות וחושבים שרודרי יגיע להפועל מחר בבוקר
נערך לאחרונה על ידי L.S ב 05 ינואר 2026, 11:03, נערך פעם 1 בסך הכל.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 7789 לייקים
אני מחבב פה את פלקאו וחושב שהוא שחקן טוב, אבל אתה מתאר פה שחקן שלא קיים.L.S כתב: ↑05 ינואר 2026, 10:50 במה הוא "די מוגבל"? אני באמת שואל
סוחט עבירות משובח
הבן אדם לא מקדם את המשחק בשום צורה כמעט, להשתחרר מלחץ זה בכלל דבר דמיוני עבורו. לזכותו יאמר שהוא כן מאוד מודע למגבלות ובדרך כלל נפטר מהכדור מהר ומדויק.
-
ספרא טבא
- קיבל.ה 419 לייקים
בסדרL.S כתב: ↑05 ינואר 2026, 11:03איזה גילוי נאות את רוצה לא הבנתי? הפועל של אבא שלי?ספרא טבא כתב: ↑05 ינואר 2026, 10:59תן גילוי נאותL.S כתב: ↑05 ינואר 2026, 10:50 במה הוא "די מוגבל"? אני באמת שואל
סוחט עבירות משובח
ולעניין, תגיד אתה רואה משחקים של הפועל בכלל? פלקו רק מחלץ ומעיף כדורים למעלה? אתה עדיין תקוע על המקרה הזה ממחזור 3 והפסקת לראות משחקים מאז?
כמו שמישהו כבר אמר כאן, אנשים כאן רואים ליגת אלופות וחושבים שרודרי יגיע להפועל מחר בבוקר
כשתראה קשר אחורי באמת איכותי אתה תבין למה פלקאו זה לא מספיק, אתם עדיין תקועים על הסטנדרטים של הניסנובים
פלקאו זה הכלאה של איהאב גנאים ושי אליאס, לא סחורה
אתה באמת משווה אותו לקשרים מקבוצות גדולות בשנים האחרונות כמו עלי מוחמד, ונטורה, נטע לביא, אפילו אנדזי וירין לוי?
-
Xavi
- קיבל.ה 1503 לייקים
אני יכול לענות לך ואני יכול פשוט לשלוח אותך לראות כמה דקות של ונטורה ועלי מוחמדL.S כתב: ↑05 ינואר 2026, 10:50 במה הוא "די מוגבל"? אני באמת שואל
סוחט עבירות משובח
- Mendelson
- קיבל.ה 605 לייקים
עלי מוחמד שחקן על, אבל ביושר אני אגיד ששילמו עליו לא מעט לבית״ר (בערך פי 3 מהמחיר של פלקאו). ירין לוי אמנם יותר 8 מאשר 6, אבל הוא שחקן על בעיני, ובמשחקים מולנו (במיוחד בטוטו) פירק אותנו באמצע. אווטארה מנתניה שלוש רמות מעל פלקאו ורכשו אותו מגנק פחות או יותר באותו מחיר.Xavi כתב: ↑05 ינואר 2026, 11:15אני יכול לענות לך ואני יכול פשוט לשלוח אותך לראות כמה דקות של ונטורה ועלי מוחמדL.S כתב: ↑05 ינואר 2026, 10:50 במה הוא "די מוגבל"? אני באמת שואל
סוחט עבירות משובח
ואני לא מבין את מי שכתב למעלה שזה הזוי לרצות שחקן כמו ונטורה, אותם אנשים שהביאו את פלקאו הביאו אותו מאותה ליגה ב- 700 אלף יורו.
אז פלקאו לא בטופ 5 על העמדה שלו, ואי אפשר להאבק על תארים בלי דומיננטיות באמצע. אגב, רוצים ישראלי בעמדה הזאת? איליי מדמון בעיני יותר טוב מפלקאו, הרבה יותר צעיר ממנו, ושווה הרבה יותר מהפועל ירושלים.
-
NARKOTIKA
- קיבל.ה 406 לייקים
בדיוק.הוקיץ' כתב: ↑05 ינואר 2026, 11:03אני מחבב פה את פלקאו וחושב שהוא שחקן טוב, אבל אתה מתאר פה שחקן שלא קיים.L.S כתב: ↑05 ינואר 2026, 10:50 במה הוא "די מוגבל"? אני באמת שואל
סוחט עבירות משובח
הבן אדם לא מקדם את המשחק בשום צורה כמעט, להשתחרר מלחץ זה בכלל דבר דמיוני עבורו. לזכותו יאמר שהוא כן מאוד מודע למגבלות ובדרך כלל נפטר מהכדור מהר ומדויק.
וגם - אתה לא יכול להיות בטוח שזה ישתפר. זה בטוח לא ישתפר.
זה השחקן. אין לו כדורים ארוכים וגם לא יהיה.
אתמול היו לו 3 איבודים של מסירה פנוייה נטו של טכניקה.
ואני חושב שהוא היה מהטובים אתמול והלוואי על כל השחקנים שלנו להיות מודעים לעצמם כמו שהוא מודע לעצמו.
-
D&3
- קיבל.ה 1562 לייקים
לא הייתי אומר שזה דמיוני. הרבה פעמים כשהוא מקבל את הכדור הוא מאוד מאוד מודע לשחקנים סביבו ויודע לעשות את התנועה הנכונה לשטח הפנוי בצורה שתשבור את הלחץ.הוקיץ' כתב: ↑05 ינואר 2026, 11:03אני מחבב פה את פלקאו וחושב שהוא שחקן טוב, אבל אתה מתאר פה שחקן שלא קיים.L.S כתב: ↑05 ינואר 2026, 10:50 במה הוא "די מוגבל"? אני באמת שואל
סוחט עבירות משובח
- בז'רנו
- קיבל.ה 867 לייקים
כמעט בכל קבוצה יש את השחקן הזה,שהוא לא ממש שחקן כדורגל,אלא לוחם שיעי שנותן את הדם על המגרש.
אז פלקאו הוא כזה,לטוב ולרע.
דרך אגב,מי שהפך את חוסר היכולת בכדורגל לאומנות היה ניר קלינגר
אז פלקאו הוא כזה,לטוב ולרע.
דרך אגב,מי שהפך את חוסר היכולת בכדורגל לאומנות היה ניר קלינגר
-
וינסנט
- קיבל.ה 483 לייקים
עשה שיפור אבל הוא עדיין לא שחקן שובר שוויון על המגרש, קשר 6 זאת העמדה הכי חשובה ואפשר למצוא יותר טוב שנה הבאה
-
ונרקומן
- קיבל.ה 539 לייקים
קראתי הרבה שטויות בפורום הזה העונה, אבל איליי מדמון טוב יותר מפלקאו נכנס לטופ 3.Mendelson כתב: ↑05 ינואר 2026, 11:29עלי מוחמד שחקן על, אבל ביושר אני אגיד ששילמו עליו לא מעט לבית״ר (בערך פי 3 מהמחיר של פלקאו). ירין לוי אמנם יותר 8 מאשר 6, אבל הוא שחקן על בעיני, ובמשחקים מולנו (במיוחד בטוטו) פירק אותנו באמצע. אווטארה מנתניה שלוש רמות מעל פלקאו ורכשו אותו מגנק פחות או יותר באותו מחיר.Xavi כתב: ↑05 ינואר 2026, 11:15אני יכול לענות לך ואני יכול פשוט לשלוח אותך לראות כמה דקות של ונטורה ועלי מוחמדL.S כתב: ↑05 ינואר 2026, 10:50 במה הוא "די מוגבל"? אני באמת שואל
סוחט עבירות משובח
ואני לא מבין את מי שכתב למעלה שזה הזוי לרצות שחקן כמו ונטורה, אותם אנשים שהביאו את פלקאו הביאו אותו מאותה ליגה ב- 700 אלף יורו.
אז פלקאו לא בטופ 5 על העמדה שלו, ואי אפשר להאבק על תארים בלי דומיננטיות באמצע. אגב, רוצים ישראלי בעמדה הזאת? איליי מדמון בעיני יותר טוב מפלקאו, הרבה יותר צעיר ממנו, ושווה הרבה יותר מהפועל ירושלים.
לא הייתי בוחר אותו בשכונה
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 7789 לייקים
אני לא זוכר שאי פעם ראיתי אותו משחרר לחץ באיזו מסירה חכמה, בטח שלא בכדרור.D&3 כתב: ↑05 ינואר 2026, 12:23לא הייתי אומר שזה דמיוני. הרבה פעמים כשהוא מקבל את הכדור הוא מאוד מאוד מודע לשחקנים סביבו ויודע לעשות את התנועה הנכונה לשטח הפנוי בצורה שתשבור את הלחץ.הוקיץ' כתב: ↑05 ינואר 2026, 11:03אני מחבב פה את פלקאו וחושב שהוא שחקן טוב, אבל אתה מתאר פה שחקן שלא קיים.L.S כתב: ↑05 ינואר 2026, 10:50 במה הוא "די מוגבל"? אני באמת שואל
סוחט עבירות משובח
זה לא כזה נורא בהנחה שיש לו שחקנים מתאימים לידו (מה שאני לא חושב שיש, אם כי זה סיפור אחר), אבל גם לא צריך לעשות ממנו משהו שהוא לא. אני לא מבין איך אפשר להגיד עליו שהוא לא שחקן מוגבל.
-
אוגוסטוס היל
- קיבל.ה 1533 לייקים
שחקן אמצע זר ורסטילי סטייל 50-50 ברמה גבוהה לא יהיה פה. בטח לא בסכומים שלנו.
אם הוא לא היה"מוגבל" הוא היה בליגה אחרת היום. הוא אחלה לגמרי לרמות שלנו. גם התקפית הוא סביר ולא הוא זה שאמור לבנות את המשחק.
קרייב הרבה יותר מטריד אותי
אם הוא לא היה"מוגבל" הוא היה בליגה אחרת היום. הוא אחלה לגמרי לרמות שלנו. גם התקפית הוא סביר ולא הוא זה שאמור לבנות את המשחק.
קרייב הרבה יותר מטריד אותי