סגל לעונה הבאה 2025-2026
-
- קיבל.ה 371 לייקים
לי אין בעיה עם שחרור של קבוקלו, מה שלא ברור לי זה חוסר האיזון בין ה 4 ל5 כי שלושת הסנטרים לא נראים כאלה שמסוגלים לשחק ממש 4
- גביזון
- קיבל.ה 3238 לייקים
נכון, אניס רכז מחליף טוב מאד יוכל לתת מנוחה במיוחד בליגה לרכז הטוב יותר שאמור להגיע, בקיצור השתפרנו בקו האחורי והקדמי.joshsoos כתב:שכחת את אניס ובלייזר, ולהזכיר את המילה ריבאונד
וגם בריבאונד אוטורו ואודיאסה יתנו עבודה במיוחד בריבאונד התקפה. השאלה מי יהיה ה4 שישחק ליד הסנטר.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
- גביזון
- קיבל.ה 3238 לייקים
מסכים מאד, אמרו שמחפשים 4 עם קליעה, רק חסר שתומר יפתח ביורוליג ואבדנו.joshsoos כתב:לי אין בעיה עם שחרור של קבוקלו, מה שלא ברור לי זה חוסר האיזון בין ה 4 ל5 כי שלושת הסנטרים לא נראים כאלה שמסוגלים לשחק ממש 4
-
- קיבל.ה 6142 לייקים
-
- קיבל.ה 899 לייקים
לפני שבועיים הסתיימה הליגה
רק בעוד חודש וחצי יתחילו באימוני טרום עונה
סגלים הרבה פעמים נסגרים בספטמבר
יש המון זמן. סבלנות.
בניגוד לעבר יש לנו בעלים עם כיסים עמוקים, יש לנו צוות מקצועי זר ברמה גבוהה, מערך סקאוטינג.
אני די רגוע שיבנו קבוצה חזקה, אטרקטיבית ותחרותית. אין ספק שהמצב הביטחוני לא עוזר אבל זה גם היה המצב בקיץ הקודם ובכל זאת הגיעו לפה כוכבים והקבוצה זכתה בתואר אירופי.
יהיה בסדר.
יש המון זמן. סבלנות.
בניגוד לעבר יש לנו בעלים עם כיסים עמוקים, יש לנו צוות מקצועי זר ברמה גבוהה, מערך סקאוטינג.
אני די רגוע שיבנו קבוצה חזקה, אטרקטיבית ותחרותית. אין ספק שהמצב הביטחוני לא עוזר אבל זה גם היה המצב בקיץ הקודם ובכל זאת הגיעו לפה כוכבים והקבוצה זכתה בתואר אירופי.
יהיה בסדר.
-
- קיבל.ה 371 לייקים
עזוב פותח כי זה שמור לזר, אבל דקות משמעותיות מהספסל ( או של בלייזר ) וזה פשוט לא הגיוני, עם כל האהבה אליו
-
- קיבל.ה 371 לייקים
הכדור עגולCharlie כתב: ↑30 יוני 2025, 09:21 לפני שבועיים הסתיימה הליגה
יש המון זמן. סבלנות.
יהיה בסדר.
כדורסל משחקים 40 דקות
קיץ חם, תשתו משהו קר
חשבתי שלפחות בתת פורום אחד נימנע מזה...
- רדנקו
- קיבל.ה 1696 לייקים
הבעיה היא שהשחקנים הפנויים בתפקידים שאנחנו מחפשים כמעט ולא קיימים כבר כי חתמו בקבוצות אחרות. זה שיש עוד הרבה זמן עד לתחילת האימונים זה לא רלבנטי לענין.Charlie כתב: ↑30 יוני 2025, 09:21 לפני שבועיים הסתיימה הליגה
יש המון זמן. סבלנות.
יהיה בסדר.
-
- קיבל.ה 554 לייקים
שנה שעברה הבית של המאמן לא חטף טיל בליסטי.Charlie כתב: ↑30 יוני 2025, 09:21 לפני שבועיים הסתיימה הליגה
יש המון זמן. סבלנות.
יהיה בסדר.
-
- קיבל.ה 785 לייקים
מה רע שאחד הסנטרים יתפקד כ 4?
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
פורוורד בסקוניה שדחה הצעת עתק מהפועל ת"א
דיווח בספרד: האדומים פנו ללוקה שמאניץ`, שכרגע מעדיף להשאר בספרד
SPORT5
SPORT5
-
- קיבל.ה 371 לייקים
- גביזון
- קיבל.ה 3238 לייקים
זה מראה שמלחמה יכולה להיות גורם ששחקנים לא יגיעו גם אם תציע להם סכומי עתק.omersa כתב:פורוורד בסקוניה שדחה הצעת עתק מהפועל ת"א
SPORT5
-
- קיבל.ה 1405 לייקים
בספורט 5 פרסמו ששדרגנו את החוזה של אטורו ובראיינט כדי שלא יברחו והם חתמו כבר. אני מניח שגם הם לא יחויבו להגיע כרגע לארץ.
מבאס מאוד אבל אני לא יכול שלא להבין את זה כרגע לצערי. רק לפני שבועיים נחת פה טיל בליסטי במשקל מאות ק״ג על הבית של איטודיס והרס אותו.
מבאס מאוד אבל אני לא יכול שלא להבין את זה כרגע לצערי. רק לפני שבועיים נחת פה טיל בליסטי במשקל מאות ק״ג על הבית של איטודיס והרס אותו.
אז מה הסגל שלנו לליגה בעצם?:(
מחר גם מוטלי אם ישאר ירצה לשחק בחול בלבד (אלא אם כן השלוותה תיפתח)
עכשיו אני מבין למה איש נשאר..... אולי היחיד שירצה לשחק בארץ
- גביזון
- קיבל.ה 3238 לייקים
כותרת ראשית בספורט 5:
מכבי מודאגת: סיטואציית רוקאס יוקובאיטיס
קרובי הגארד לא רוצים שישוב לארץ אחרי המלחמה מול איראן, בקבוצה מנסים להרגיע כדי למנוע עזיבה. הליטאי מחזיק בחוזה לשנתיים נוספות והצהובים, שרואים בו חלק חשוב בסגל לעונה הבאה, מקווים שהרגיעה במצב גם תסייע בשכנועים. מאחורי הקלעים
תראו איך מכבי בלחץ שיקובאיטיס שיש לו חזוה לעוד 2 עונות לא יחזור.
המשפחה שלו לוחצת שלא יחזור בגלל המלחמות והוא בלחץ גם.
זה לא מצב רגיל, עצם זה שהצלחנו להחתים 2 שחקני יורוליג ולא פארשים זה מעולה, כן המצב אם לא יגיעו לארץ זה לדפוק את הראש בקיר, אבל זה מה יש כרגע, זו לא בעיה רק של הפועל, מי יחתום פה ויכריחו אותו לבוא לפקאינג מדינה מטוות בטילים בליסטים. ואז הכל יהיה שקט ועד אזעקות של טפטופים מתימן.
כבכר שנתיים כמעט יש פה מלחמות\מלחמות, מצב דפוק לגמרי.
מכבי מודאגת: סיטואציית רוקאס יוקובאיטיס
קרובי הגארד לא רוצים שישוב לארץ אחרי המלחמה מול איראן, בקבוצה מנסים להרגיע כדי למנוע עזיבה. הליטאי מחזיק בחוזה לשנתיים נוספות והצהובים, שרואים בו חלק חשוב בסגל לעונה הבאה, מקווים שהרגיעה במצב גם תסייע בשכנועים. מאחורי הקלעים
תראו איך מכבי בלחץ שיקובאיטיס שיש לו חזוה לעוד 2 עונות לא יחזור.
המשפחה שלו לוחצת שלא יחזור בגלל המלחמות והוא בלחץ גם.
זה לא מצב רגיל, עצם זה שהצלחנו להחתים 2 שחקני יורוליג ולא פארשים זה מעולה, כן המצב אם לא יגיעו לארץ זה לדפוק את הראש בקיר, אבל זה מה יש כרגע, זו לא בעיה רק של הפועל, מי יחתום פה ויכריחו אותו לבוא לפקאינג מדינה מטוות בטילים בליסטים. ואז הכל יהיה שקט ועד אזעקות של טפטופים מתימן.
כבכר שנתיים כמעט יש פה מלחמות\מלחמות, מצב דפוק לגמרי.
-
- קיבל.ה 1525 לייקים
השלוותא פתוח ובועט יותר מתמיד. אפשר להרגיע את מוטליXM כתב:אז מה הסגל שלנו לליגה בעצם?:(
- גביזון
- קיבל.ה 3238 לייקים
עוד 3 שנים הוא בן 25, להחתים אותו מעכשיו לחזוה עתידי.
- 7even
- קיבל.ה 2933 לייקים
למה שמונטרו יבוא להפועל?
הוא הכוכב הבלתי מעורער בקבוצה חזקה בקבוצה שאמורה להיות גורם די חזק ביורוליג, ואין לו טורקים על הראש אומרים לו שאסור לשחק בבית שלו במפעל אירופי.
הוא הכוכב הבלתי מעורער בקבוצה חזקה בקבוצה שאמורה להיות גורם די חזק ביורוליג, ואין לו טורקים על הראש אומרים לו שאסור לשחק בבית שלו במפעל אירופי.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 785 לייקים
לא הרס ולא בטיח.
הבית עומד על תילו. נפגע אבל לא נהרס. אתה מוזמן לנסוע לקפלן ולראות בעיניך.
היתה כתבה של מהנדס הקונסטרוקציה שבנה את הבנין ובה הוא מסביר ששיטת הבניה, ריבוי הממדים ועוד אלמנטים מבניים, למרות פגיעה של הטיל שחתך עמוד מרכזי, מנעו את הקריסה.
השם איטודיס רק נוצל עי הכתבים להאדיר את הפגיעה. ומשמש את אלה שלא רוצים בטובתנו (כמדינה עם ספורט) להעצים את הנזק לספורט.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
-
- קיבל.ה 1405 לייקים
נסה להסביר את זה לזרים שנכון שהבית שלו רק נפגע מטיל בליסטי במשקל מאות ק״ג לא נהרס. אני בטוח שזה ירגיע אותם והם כולם ירוצו לחתום וישמחו להגיע לארץ במצב הנוכחי.אדום ותיק כתב: ↑30 יוני 2025, 18:53לא הרס ולא בטיח.
הבית עומד על תילו. נפגע אבל לא נהרס. אתה מוזמן לנסוע לקפלן ולראות בעיניך.
היתה כתבה של מהנדס הקונסטרוקציה שבנה את הבנין ובה הוא מסביר ששיטת הבניה, ריבוי הממדים ועוד אלמנטים מבניים, למרות פגיעה של הטיל שחתך עמוד מרכזי, מנעו את הקריסה.
השם איטודיס רק נוצל עי הכתבים להאדיר את הפגיעה. ומשמש את אלה שלא רוצים בטובתנו (כמדינה עם ספורט) להעצים את הנזק לספורט.