מערך עידוד ביד אליהו
אני טוען שזה לא כזה מעניין - כלומר, בין אם יש ירידה או עליה בהשוואה לשנה קודמת, ברור שיש פיצול גדול וקרע בקהל וברור שזה משפיע על כמות האוהדים שמגיעים למשחקים.
הרי ברור לכולנו שבעולם אוטופי שנניח להפועל יש אולם שנקרא "אולם הפועל" ויש בו 11,000 מקומות וכולם שמחים ומאושרים מזה, ואין קרע, היו תוך כמה שעות 11,000 מנויים וסולד אאוט לכל המשחקים.
עכשיו מה הפתרון? פעם חשבתי שיש אבל היום אני כבר סקפטי - הגרעין הקשה לא יוותר עד שעופר ילך, ואני כמובן מקווה שעופר (שחייבים להגיד לזכותו - חזק!!!) לא יישבר ולא ייכנע. יתר האוהדים? אולי אם תהיה התקדמות עם השיפוץ זה יגרום לחלק הפחות "לוחמני" להשתכנע לבוא, אבל אני סקפטי לגבי התקדמות השיפוץ - זה לא יקרה כ"כ מהר וגם אם יקרה אז ברור שזה אולם עירוני ואז גם לזה יהיו מתנגדים ועוד ועוד.
הרי ברור לכולנו שבעולם אוטופי שנניח להפועל יש אולם שנקרא "אולם הפועל" ויש בו 11,000 מקומות וכולם שמחים ומאושרים מזה, ואין קרע, היו תוך כמה שעות 11,000 מנויים וסולד אאוט לכל המשחקים.
עכשיו מה הפתרון? פעם חשבתי שיש אבל היום אני כבר סקפטי - הגרעין הקשה לא יוותר עד שעופר ילך, ואני כמובן מקווה שעופר (שחייבים להגיד לזכותו - חזק!!!) לא יישבר ולא ייכנע. יתר האוהדים? אולי אם תהיה התקדמות עם השיפוץ זה יגרום לחלק הפחות "לוחמני" להשתכנע לבוא, אבל אני סקפטי לגבי התקדמות השיפוץ - זה לא יקרה כ"כ מהר וגם אם יקרה אז ברור שזה אולם עירוני ואז גם לזה יהיו מתנגדים ועוד ועוד.
יותם - אני מנסה לנהל דיון ענייני. למרות שזה קשה לפעמים.יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑08 ינואר 2026, 16:42לאור החלוקה הסיטונאית של כרטיסים, באמת פרייאר מי שעושה מנוי.שונא_מכבי כתב: ↑08 ינואר 2026, 16:13בהחלט ייתכן ושנה שעברה הגיעו יותר אוהדים - אני פשוט חושב שהירידה שאתה מדבר עליה מושפעת ומחלחלת הרבה בגלל שנציגי האולטראס והעמותה ברשתות החברתיות (ולא אציין שמות למרות שהם די ברורים וידועים) עושים עבודה "טובה" מבחינתם בלהציף ולזמזם ולפמפם 24/7 ידיעות שליליות על הקבוצה. חלקן אגב נכונות, אבל רובן לא.איש גדול כתב: ↑08 ינואר 2026, 14:56
כל דבר שאני אגיד עכשיו תחפש לי הוכחה ומחקר כאילו אנחנו בשיעור מדעים.
עונה שעברה הגיעו יותר אוהדים למשחקים למרות החרם של האולטראס.
אני חושב שהפועל זאת מניה בירידה בתוך הקהל כי ככה אני מרגיש
בא לך לחשוב אחרת כי אין לי עכשיו איזה מחקר מדעי? סבבה זכותך.
ואני לא מזלזל בך.
אני כן חושב שיש הרבה יותר אוהדים שמגיעים למשחקים בזכות האולטראס מאשר כאלה שלא יגיעו למשחקים בגללו.
ולא אין לי מחקר שמוכיח את זה.
רשימה חלקית שאני זוכר:
- הצבעים של מדי הקבוצה בכלל לא אדומים אלא כתומים;
- בראינט, מיציץ' ואוטורו לא באים לשחק בארץ ויישארו כל הזמן בסופיה (מזכיר כי הם באו לארץ ואפילו שיחקו עוד לפני החזרה לישראל של היורוליג);
- הפועל א' והפועל ב' סופיה;
- עופר ינאי והפועל מנסים למנוע את החזרה של היורוליג לישראל כי זה יקר להם;
- חישובים מתמטיים מסובכים על כמה משחקים יהיו באמת בארץ ביורוליג וכמה זה יוצא לכרטיס ועד כמה זה לא משתלם לקנות מנוי - "פראייר מי שקונה מנוי";
ועוד ועוד ועוד...רחש בלתי פוסק ושלילי כלפי הקבוצה. פוסטים בלתי פוסקים על האין אוירה, ועל זה שהפועל נהיו מכבי ועוד ועוד ועוד. לדברים האלה יש השפעה גם על מי שלא באולטראס. כמובן שההתנהלות של עופר ינאי לפעמים עושה נזק ולא חכמה ויש לי הרבה ביקורת על חלק גדול מהדברים שהוא עושה; אבל כשמבליטים רק את השלילי (ושוב, הרבה מזה גם לא נכון ולא מדויק וחלק אפילו שקרי), אז יש לזה אפקט מצטבר גם על הקהל הרגיל שלא ממש מעורה ומעורב בתככים ובמריבות היומיומית.
אעיד על עצמי - קניתי מנוי לי ולבן שלי; בתחילת העונה...אני לא מרגיש כפראייר. לי כרוכש מנוי, ואני בטוח שגם למרבית רוכשי המנויים האחרים, השיקול המרכזי הוא לא כלכלי - הוא נובע ממגוון של גורמים כמו שמירת מקום אבל גם ביטוי אצלי לפחות להערכה לקבוצה ולמה שהיא מייצגת ועושה על המגרש ומחוצה לו. לכן, מבחינתי הדיון של האם משתלם יותר היה לחכות ולרכוש כרטיסים בודדים במחירים זולים יותר, הוא לא רלוונטי וגם לא כזה רציני.
אני רק מזכיר - בהתחלה שיצא מתווה המנויים הרבה מאוד אנשים באו בתלונות שאין אפשרות לרכוש כרטיסים בודדים; וכן, עופר ינאי והפועל אמרו שזה בגלל שרוצים שלמנויים יהיה יותר משתלם ורוצים לתגמל אותם. עכשיו שיש כבר אפשרות לרכוש כרטיסים בודדים, אלו שבאו בטענות במקור על זה שאין, אומרים - היי תראו, פראיירים מי שעשה מנוי. בקיצור - כשהדיון הוא רק במטרה לנגח ולהראות את השלילי והבעייתי (וברור שנעשו טעויות ואפשר היה לעשות טוב יותר גם את מתווה המנויים אני מניח, בטח בחוכמה שבדיעבד), אז הוא לא באמת ענייני ואני לפחות מתקשה להתייחס אליו ברצינות.
-
בני12
- קיבל.ה 2409 לייקים
וגם אין שום סיבה להרגיש פראירים.שונא_מכבי כתב: ↑08 ינואר 2026, 16:50יותם - אני מנסה לנהל דיון ענייני. למרות שזה קשה לפעמים.יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑08 ינואר 2026, 16:42לאור החלוקה הסיטונאית של כרטיסים, באמת פרייאר מי שעושה מנוי.שונא_מכבי כתב: ↑08 ינואר 2026, 16:13
בהחלט ייתכן ושנה שעברה הגיעו יותר אוהדים - אני פשוט חושב שהירידה שאתה מדבר עליה מושפעת ומחלחלת הרבה בגלל שנציגי האולטראס והעמותה ברשתות החברתיות (ולא אציין שמות למרות שהם די ברורים וידועים) עושים עבודה "טובה" מבחינתם בלהציף ולזמזם ולפמפם 24/7 ידיעות שליליות על הקבוצה. חלקן אגב נכונות, אבל רובן לא.
רשימה חלקית שאני זוכר:
- בראינט, מיציץ' ואוטורו לא באים לשחק בארץ ויישארו כל הזמן בסופיה (מזכיר כי הם באו לארץ ואפילו שיחקו עוד לפני החזרה לישראל של היורוליג);
- חישובים מתמטיים מסובכים על כמה משחקים יהיו באמת בארץ ביורוליג וכמה זה יוצא לכרטיס ועד כמה זה לא משתלם לקנות מנוי - "פראייר מי שקונה מנוי";
ועוד ועוד ועוד...רחש בלתי פוסק ושלילי כלפי הקבוצה. פוסטים בלתי פוסקים על האין אוירה, ועל זה שהפועל נהיו מכבי ועוד ועוד ועוד. לדברים האלה יש השפעה גם על מי שלא באולטראס. כמובן שההתנהלות של עופר ינאי לפעמים עושה נזק ולא חכמה ויש לי הרבה ביקורת על חלק גדול מהדברים שהוא עושה; אבל כשמבליטים רק את השלילי (ושוב, הרבה מזה גם לא נכון ולא מדויק וחלק אפילו שקרי), אז יש לזה אפקט מצטבר גם על הקהל הרגיל שלא ממש מעורה ומעורב בתככים ובמריבות היומיומית.
אעיד על עצמי - קניתי מנוי לי ולבן שלי; בתחילת העונה...אני לא מרגיש כפראייר. לי כרוכש מנוי, ואני בטוח שגם למרבית רוכשי המנויים האחרים, השיקול המרכזי הוא לא כלכלי - הוא נובע ממגוון של גורמים כמו שמירת מקום אבל גם ביטוי אצלי לפחות להערכה לקבוצה ולמה שהיא מייצגת ועושה על המגרש ומחוצה לו. לכן, מבחינתי הדיון של האם משתלם יותר היה לחכות ולרכוש כרטיסים בודדים במחירים זולים יותר, הוא לא רלוונטי וגם לא כזה רציני.
אני רק מזכיר - בהתחלה שיצא מתווה המנויים הרבה מאוד אנשים באו בתלונות שאין אפשרות לרכוש כרטיסים בודדים; וכן, עופר ינאי והפועל אמרו שזה בגלל שרוצים שלמנויים יהיה יותר משתלם ורוצים לתגמל אותם. עכשיו שיש כבר אפשרות לרכוש כרטיסים בודדים, אלו שבאו בטענות במקור על זה שאין, אומרים - היי תראו, פראיירים מי שעשה מנוי. בקיצור - כשהדיון הוא רק במטרה לנגח ולהראות את השלילי והבעייתי (וברור שנעשו טעויות ואפשר היה לעשות טוב יותר גם את מתווה המנויים אני מניח, בטח בחוכמה שבדיעבד), אז הוא לא באמת ענייני ואני לפחות מתקשה להתייחס אליו ברצינות.
המחיר בו מוכרים כרטיס בודד יקר יותר מהמחיר היחסי של משחק במנוי
- 7even
- קיבל.ה 3824 לייקים
בדרייב אין היה הרבה יותר נוח. ידענו בדיוק מי הפרצופים שיהיו ביציע כי חלילה שלא תגדל הקהילה. שתישאר משהו סגור.
כיוון שהם גם שלטו בקבוצה, אז על הדרך הם קיבלו כרטיסים חינם למשחקי בית וחוץ וספק אם מאז הקמת הקבוצה הוציאו שקל כדי לראות הפועל כדורסל (ועל הדרך דאגו להרוס לה בכל הזדמנות)
עכשיו הם לא מקבלים כרטיסים חינם בטונות אז הם לא באים.
צודקים, גמני הייתי מתעצבן מזה מההוצאה הלא הצפויה הזו, כמו איזו תקלה ברכב שעד עכשיו עבד ללא תקלות ולך תטפל בה עכשיו בכמה מאות או אלפי שקלים.
נראה שהם בוחרים כבר שנה לעמוד בצד הדרך להמתין למישהו שיבוא לתקן בחינם.
שאר העולם כמנהגו נוהג. ליטרלי.
הם עוד ממתינים לפראייר.
כיוון שהם גם שלטו בקבוצה, אז על הדרך הם קיבלו כרטיסים חינם למשחקי בית וחוץ וספק אם מאז הקמת הקבוצה הוציאו שקל כדי לראות הפועל כדורסל (ועל הדרך דאגו להרוס לה בכל הזדמנות)
צודקים, גמני הייתי מתעצבן מזה מההוצאה הלא הצפויה הזו, כמו איזו תקלה ברכב שעד עכשיו עבד ללא תקלות ולך תטפל בה עכשיו בכמה מאות או אלפי שקלים.
הם עוד ממתינים לפראייר.
יחד, רק יחד! 
-
Red Or Dead
- קיבל.ה 383 לייקים
אני צריך להיות במשחק בשביל לדעת שמחלקים הזמנות? אתה אמיתי?הוקיץ' כתב: ↑08 ינואר 2026, 16:20אמממ... לא. אתה אמרת שאולי במשחקים ספציפיים מגיעים למספרים שציינתי, כלומר 7000-8000. בפועל, מול ז'לגיריס היו 10,000 ואז מול דובאי היו למעלה מ-7000.Red Or Dead כתב: ↑08 ינואר 2026, 15:24למה? ציינתי שיש משחקים ספציפיים, כמו משחק בכורה ביד אליהו ביורוליג, שמתקרבים בהם לאולם מלא, בין היתר בעזרת הזמנות, חלוקת כרטיסים למחלקות נוער שונות ומכירה במחיר מוזל בכל מיני אתרים על מנת למשוך קהל שאינו בהכרח אוהד הפועל.הוקיץ' כתב: ↑08 ינואר 2026, 13:33
משום מה הציק לך שאמרתי 7000-8000 ביחס למשחק מול ירושלים, אבל פחות הציק לך ביחס למשחק מול ז'לגיריס שם היה מפוצץ עד אפס מקום. מוזר.
כאמור 7000-8000 זה מה שהיה בממוצע בשבוע האחרון, חלק יותר וחלק פחות. אתה יכול לבלבל את המוח עד מחר על מחלקות נוער ואווירה של בית קברות, אבל אתה בכלל לא מגיע אז אתה לא ממש צד בדיון הזה.
גם לא ציינתי שבמשחק ה״מפוצץ עד אפס מקום״ 50% מההיכל כבר היה ריק לפני שריקת הסיום, שהפועל ירושלים נהנתה מאווירה ביתית בשבת האחרונה ושהיו משחקים ביד אליהו העונה שהגיעו אליהם פחות מ3,000 צופים.
אתה יכול עד מחר לספר סיפורים על הזמנות ומחלקות נוער, אבל האמת היא שלא היית ואין לך מושג. כל מי שהיה יודע שהרוב המוחלט היו אוהדי הפועל. כמובן שאין לך מושג כמה היו בז'לגיריס עד הסיום, ואיך זה רלוונטי למשהו? זה גם אני לא יודע.
בקיצור, כמו שסיפרת לנו אז שאנשים סתם שילמו מקדמה ואף אחד לא רוצה באמת מנוי, גם עכשיו מתברר שאתה מחרטט. שוקינג.
חסרים סרטונים של היציעים העליונים ריקים כמעט לחלוטין, מול ז׳לגיריס, כשהמשחק עדיין משוחק?
בפועל, ברוב המשחקים היה רחוק מ7,000-8000.
למספרים האלו הגיעו במשחקים בודדים בלבד, אחרי שחילקו כרטיסים בחינם לאנשים שאינם אוהדים הפועל.
למעשה, היו יותר משחקים בהם כמות האוהדים הייתה נמוכה מתכולת הדרייב אין, מאשר משחקים אליהם הגיעו 7,000-8,000 אוהדי הפועל.
לא שופט, יכול להיות שזה כיף מאוד שמסביבך יושבים ״חובבי כדורסל״ שמקבלים כרטיסים בחינם, ושחקני מחלקות נוער שבכלל אוהדים את מכבי.
בשבילם כנראה שהיה שווה להחליף את הקהל הכי טוב בארץ בבית קברות מודרני.
-
מקורב לצלחת
- קיבל.ה 19 לייקים
זה שיחזרו על השקר שהאולטראס קיבלו כרטיסים חינם לא יהפוך את זה לאמת. הם שילמו על כל מנוי וכרטיס למשחק חוץ, הדבר היחיד שהיה להם זו הקצאה7even כתב: ↑08 ינואר 2026, 17:42 בדרייב אין היה הרבה יותר נוח. ידענו בדיוק מי הפרצופים שיהיו ביציע כי חלילה שלא תגדל הקהילה. שתישאר משהו סגור.
הם עוד ממתינים לפראייר.
-
Flamengo
- קיבל.ה 114 לייקים
שמע,זה פשוט לא נכון.Red Or Dead כתב: ↑08 ינואר 2026, 18:09אני צריך להיות במשחק בשביל לדעת שמחלקים הזמנות? אתה אמיתי?הוקיץ' כתב: ↑08 ינואר 2026, 16:20אמממ... לא. אתה אמרת שאולי במשחקים ספציפיים מגיעים למספרים שציינתי, כלומר 7000-8000. בפועל, מול ז'לגיריס היו 10,000 ואז מול דובאי היו למעלה מ-7000.Red Or Dead כתב: ↑08 ינואר 2026, 15:24
למה? ציינתי שיש משחקים ספציפיים, כמו משחק בכורה ביד אליהו ביורוליג, שמתקרבים בהם לאולם מלא, בין היתר בעזרת הזמנות, חלוקת כרטיסים למחלקות נוער שונות ומכירה במחיר מוזל בכל מיני אתרים על מנת למשוך קהל שאינו בהכרח אוהד הפועל.
גם לא ציינתי שבמשחק ה״מפוצץ עד אפס מקום״ 50% מההיכל כבר היה ריק לפני שריקת הסיום, שהפועל ירושלים נהנתה מאווירה ביתית בשבת האחרונה ושהיו משחקים ביד אליהו העונה שהגיעו אליהם פחות מ3,000 צופים.
אתה יכול עד מחר לספר סיפורים על הזמנות ומחלקות נוער, אבל האמת היא שלא היית ואין לך מושג. כל מי שהיה יודע שהרוב המוחלט היו אוהדי הפועל. כמובן שאין לך מושג כמה היו בז'לגיריס עד הסיום, ואיך זה רלוונטי למשהו? זה גם אני לא יודע.
בקיצור, כמו שסיפרת לנו אז שאנשים סתם שילמו מקדמה ואף אחד לא רוצה באמת מנוי, גם עכשיו מתברר שאתה מחרטט. שוקינג.
חסרים סרטונים של היציעים העליונים ריקים כמעט לחלוטין, מול ז׳לגיריס, כשהמשחק עדיין משוחק?
בפועל, ברוב המשחקים היה רחוק מ7,000-8000.
למספרים האלו הגיעו במשחקים בודדים בלבד, אחרי שחילקו כרטיסים בחינם לאנשים שאינם אוהדים הפועל.
למעשה, היו יותר משחקים בהם כמות האוהדים הייתה נמוכה מתכולת הדרייב אין, מאשר משחקים אליהם הגיעו 7,000-8,000 אוהדי הפועל.
לא שופט, יכול להיות שזה כיף מאוד שמסביבך יושבים ״חובבי כדורסל״ שמקבלים כרטיסים בחינם, ושחקני מחלקות נוער שבכלל אוהדים את מכבי.
בשבילם כנראה שהיה שווה להחליף את הקהל הכי טוב בארץ בבית קברות מודרני.
כן האווירה פחות טובה (לא פלא . אין אולטרטס), כן יש קרחות בעיקר ביציע (לא פלא. אולם גדול. הרבה מחרימים).
אבל רוב האוהדים הם אוהדי הפועל. שלא היו בדרייב אין. כי לא היה מקום.
זה בטח לא מדעי והמדגם לא מייצג,אבל אני רואה יותר אנשים שמביאים את דור ההמשך (גם אני . בדרייב לא יכולתי),אני רואה אנשים שאני מכיר מהשכונה/ עבודה שהיו הולכים לכדורגל ומתחילים לבוא ועוד דוגמאות דומות.
זה לפחות "מכסה" את אלו שלא באים.
העידוד פחות טוב. אין מה להשוות.
הקהילה - השתנתה . אפשר להתווכח אם לטוב או לרע.
אני חושב שזה כבר בלתי הפיך. לא נחזור לדרייב אין זה ברור. כן חושב שבסיס האוהדים יגדל . בטח אם תהיה המשכיות מקצועית.
- סומך
- קיבל.ה 1684 לייקים
אלא אם יש לך הוכחות שאוהדים קיבלו מנויים וכרטיסים במתנה (ואם המתופפים ואיש הגדר קיבלו זה לגמרי לגיטימי לדעתי)7even כתב: ↑08 ינואר 2026, 17:42 בדרייב אין היה הרבה יותר נוח. ידענו בדיוק מי הפרצופים שיהיו ביציע כי חלילה שלא תגדל הקהילה. שתישאר משהו סגור.
הם עוד ממתינים לפראייר.
אתה מתבקש לחדול מהמנטרה השקרית הזאת!
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
שלגיריס 2.0
- קיבל.ה 36 לייקים
אתה לא היית בדרייב אין7even כתב: ↑08 ינואר 2026, 17:42 בדרייב אין היה הרבה יותר נוח. ידענו בדיוק מי הפרצופים שיהיו ביציע כי חלילה שלא תגדל הקהילה. שתישאר משהו סגור.
הם עוד ממתינים לפראייר.
אתה שקרן
יבוא יום ויתגלה פרצופך האמיתי
ומה מניע אותך
אני מחכה בקוצר רוח
הנהלה זונה
-
Praškevičios
- קיבל.ה 72 לייקים
כמות הקהל - קל מאוד להבין את המצב דרך הדיווחים של המועדון על כמות המינויים שנמכרו בשנה שעברה לעומת השנה.
המועדון טען בשנה שעברה שמכר הרבה מעל 7000 מינויים לעומת זאת השנה הדיווחים האופטימיים לא חצו את קו ה-5000 מינויים.
חושב שזה מדד מייצג לירידה הדרסטית בכמות הקהל.
כמו רבים אחרים שהאמינו בשנה שעברה להבטחות שיוקם בעתיד אולם ביתי חידשתי את המנויים שלי אבל לאחר שכל ההבטחות מוסמסו והאחריות נזרקה על אחרים, לא חידשתי שוב השנה וככל שמתרבים הדיווחים על תכנית לאולם ענק שהיא אולי משאת נפשם של העירייה, מכבי, עומר אדם וכו׳ אני מפנים שאנחנו נדונים לעוד שנים רבות במדבר
המועדון טען בשנה שעברה שמכר הרבה מעל 7000 מינויים לעומת זאת השנה הדיווחים האופטימיים לא חצו את קו ה-5000 מינויים.
כמו רבים אחרים שהאמינו בשנה שעברה להבטחות שיוקם בעתיד אולם ביתי חידשתי את המנויים שלי אבל לאחר שכל ההבטחות מוסמסו והאחריות נזרקה על אחרים, לא חידשתי שוב השנה וככל שמתרבים הדיווחים על תכנית לאולם ענק שהיא אולי משאת נפשם של העירייה, מכבי, עומר אדם וכו׳ אני מפנים שאנחנו נדונים לעוד שנים רבות במדבר
העובדה שבמשך הרבה מאוד שנים לא הצלחתי לרכוש כרטיס למשחק חוץ ולא עליתי ב ״הגרלה״ ועכשיו כאשר הם מחרימים כן מצליח, אומר שלא רק ש״הייתה להם הקצאה״, אלא הייתה להם את כל או רוב ההקצאה. כנראה שבודדים אם בכלל הגיעו להגרלות.מקורב לצלחת כתב: ↑08 ינואר 2026, 18:14זה שיחזרו על השקר שהאולטראס קיבלו כרטיסים חינם לא יהפוך את זה לאמת. הם שילמו על כל מנוי וכרטיס למשחק חוץ, הדבר היחיד שהיה להם זו הקצאה7even כתב: ↑08 ינואר 2026, 17:42 בדרייב אין היה הרבה יותר נוח. ידענו בדיוק מי הפרצופים שיהיו ביציע כי חלילה שלא תגדל הקהילה. שתישאר משהו סגור.
הם עוד ממתינים לפראייר.
נערך לאחרונה על ידי Tals2000 ב 08 ינואר 2026, 21:22, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
shaharot
- קיבל.ה 1025 לייקים
מוזר
לאף אחד לא מפריע שבלומפילד גדול עלינו
לאף אחד לא מפריע אם נגד ריינה הגיעו 13,257 או 13,333 אוהדים מתוך 30,000.
לאף אחד לא מפריע שמאז השיפוץ זה הכי אצטדיון מכבי ולא הפועל.
אף אחד לא חשב על להישאר בפ"ת שמכיל 11,500 אוהדים.
לאף אחד לא מפריע שבלומפילד גדול עלינו
לאף אחד לא מפריע אם נגד ריינה הגיעו 13,257 או 13,333 אוהדים מתוך 30,000.
לאף אחד לא מפריע שמאז השיפוץ זה הכי אצטדיון מכבי ולא הפועל.
אף אחד לא חשב על להישאר בפ"ת שמכיל 11,500 אוהדים.
-
איש גדול
- קיבל.ה 448 לייקים
כן כןTals2000 כתב: ↑08 ינואר 2026, 21:21העובדה שבמשך הרבה מאוד שנים לא הצלחתי לרכוש כרטיס למשחק חוץ ולא עליתי ב ״הגרלה״ ועכשיו כאשר הם מחרימים כן מצליח, אומר שלא רק ש״הייתה להם הקצאה״, אלא הייתה להם את כל או רוב ההקצאה. כנראה שבודדים אם בכלל הגיעו להגרלות.מקורב לצלחת כתב: ↑08 ינואר 2026, 18:14זה שיחזרו על השקר שהאולטראס קיבלו כרטיסים חינם לא יהפוך את זה לאמת. הם שילמו על כל מנוי וכרטיס למשחק חוץ, הדבר היחיד שהיה להם זו הקצאה7even כתב: ↑08 ינואר 2026, 17:42 בדרייב אין היה הרבה יותר נוח. ידענו בדיוק מי הפרצופים שיהיו ביציע כי חלילה שלא תגדל הקהילה. שתישאר משהו סגור.
הם עוד ממתינים לפראייר.
זה שעכשיו אתה יכול להשיג בקלות כרטיסים גם באולמות שאנחנו מקבלים רק איזה 100 כרטיסים זה רק בגלל שהאולטראס מחרימים ולא מקבלים תהקצאה שלהם.
ברור
- red in blood
- קיבל.ה 616 לייקים
מתלוננים על מחירים גבוהים (בצדק) ומתלוננים על מחירים זולים (לא בצדק) כי זה ״לא מכבד מוצר פרימיום״Flamengo כתב: ↑08 ינואר 2026, 16:34מוסיף לזה את מה שכבר עלה קודם:שונא_מכבי כתב: ↑08 ינואר 2026, 16:13בהחלט ייתכן ושנה שעברה הגיעו יותר אוהדים - אני פשוט חושב שהירידה שאתה מדבר עליה מושפעת ומחלחלת הרבה בגלל שנציגי האולטראס והעמותה ברשתות החברתיות (ולא אציין שמות למרות שהם די ברורים וידועים) עושים עבודה "טובה" מבחינתם בלהציף ולזמזם ולפמפם 24/7 ידיעות שליליות על הקבוצה. חלקן אגב נכונות, אבל רובן לא.איש גדול כתב: ↑08 ינואר 2026, 14:56
כל דבר שאני אגיד עכשיו תחפש לי הוכחה ומחקר כאילו אנחנו בשיעור מדעים.
עונה שעברה הגיעו יותר אוהדים למשחקים למרות החרם של האולטראס.
אני חושב שהפועל זאת מניה בירידה בתוך הקהל כי ככה אני מרגיש
בא לך לחשוב אחרת כי אין לי עכשיו איזה מחקר מדעי? סבבה זכותך.
ואני לא מזלזל בך.
אני כן חושב שיש הרבה יותר אוהדים שמגיעים למשחקים בזכות האולטראס מאשר כאלה שלא יגיעו למשחקים בגללו.
ולא אין לי מחקר שמוכיח את זה.
רשימה חלקית שאני זוכר:
השחרה או "הצהבה" של הקהל שכן מגיע.
ביטול של האוהדים שכן הולכים לתמוך בקבוצה (גם אם הם עם בטן מלאה על עופר).
והתעלמות מחשבון פשוט שמראה שאיך שלא בודקים את המספרים,יש יותר אוהדים. למרות שהרבה לא באים.
ובכלל לא מובן הטיעון הזה שיש ירידה בכמות אוהדים וזאת בעיה שבגללה צריך להחרים ולא לבוא.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
- red in blood
- קיבל.ה 616 לייקים
לא יודע לגבי מנויים, אבל לגבי כמות הקהל, יש נתונים באתר מנהלת הליגה. לא השערות, אלא נתונים רשמיים.Praškevičios כתב: ↑08 ינואר 2026, 21:04 כמות הקהל - קל מאוד להבין את המצב דרך הדיווחים של המועדון על כמות המינויים שנמכרו בשנה שעברה לעומת השנה.
כמו רבים אחרים שהאמינו בשנה שעברה להבטחות שיוקם בעתיד אולם ביתי חידשתי את המנויים שלי אבל לאחר שכל ההבטחות מוסמסו והאחריות נזרקה על אחרים, לא חידשתי שוב השנה וככל שמתרבים הדיווחים על תכנית לאולם ענק שהיא אולי משאת נפשם של העירייה, מכבי, עומר אדם וכו׳ אני מפנים שאנחנו נדונים לעוד שנים רבות במדבר![]()
שנה שעברה היה לנו ממוצע של 5,149 אוהדים למשחק, והשנה בנתיים (אחרי 5 משחקי בית) יש לנו ממוצע של 5,214 אוהדים למשחק. יותר גבוה.
עכשיו, הנתונים של שנה שעברה כוללים גם את המשחקים בדרייב אין, אבל אלו רק 4 משחקים, אז סביר להניח שהממוצע הוא יותר גבוה מהעונה, אבל בטוח שלא בפער שאפשר להצביע על ״ירידה דרסטית״. אם אני משווה את המשחקים הללו לממוצע העונתי, יוצא שהיה שנה שעברה ממוצע של 5,583 למשחק, לעומת 5,149 העונה. נמוך יותר? כן. פער דרסטי? ממש לא, ויכול עוד להשתנות לכאן או לכאן במהלך העונה.
וזה עוד בלי שאני סופר את היורוליג, שסביר להניח יעלה את הממוצע לא מעט.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
זה בהחלט המצבאיש גדול כתב: ↑08 ינואר 2026, 21:24כן כןTals2000 כתב: ↑08 ינואר 2026, 21:21העובדה שבמשך הרבה מאוד שנים לא הצלחתי לרכוש כרטיס למשחק חוץ ולא עליתי ב ״הגרלה״ ועכשיו כאשר הם מחרימים כן מצליח, אומר שלא רק ש״הייתה להם הקצאה״, אלא הייתה להם את כל או רוב ההקצאה. כנראה שבודדים אם בכלל הגיעו להגרלות.מקורב לצלחת כתב: ↑08 ינואר 2026, 18:14
זה שיחזרו על השקר שהאולטראס קיבלו כרטיסים חינם לא יהפוך את זה לאמת. הם שילמו על כל מנוי וכרטיס למשחק חוץ, הדבר היחיד שהיה להם זו הקצאה
זה שעכשיו אתה יכול להשיג בקלות כרטיסים גם באולמות שאנחנו מקבלים רק איזה 100 כרטיסים זה רק בגלל שהאולטראס מחרימים ולא מקבלים תהקצאה שלהם.
ברור
לא כתבתי בקלות וציינת ״אולמות של 100 כרטיסים״ בשביל לנסות לתת פרשנות שתואמת את האג׳נדה שלך.
בדיוק כמו תמיד, אני מנסה לקנות ברגע שהמכירה נפתחת,
במשך הרבה שנים גם בדקה הראשונה לא היו כרטיסים ואותם פרצופים תמיד היו במשחקים
אז זו לא ״הקצאה״ כפי שכאילו בתמימות יכול להשתמע ממה שכתבת, אלה ההקצאה הייתה שווה לכל/רוב הכרטיסים (בטח במגרשים של 100 כרטיסים)
-
בני12
- קיבל.ה 2409 לייקים
כן, זה ברוראיש גדול כתב: ↑08 ינואר 2026, 21:24כן כןTals2000 כתב: ↑08 ינואר 2026, 21:21העובדה שבמשך הרבה מאוד שנים לא הצלחתי לרכוש כרטיס למשחק חוץ ולא עליתי ב ״הגרלה״ ועכשיו כאשר הם מחרימים כן מצליח, אומר שלא רק ש״הייתה להם הקצאה״, אלא הייתה להם את כל או רוב ההקצאה. כנראה שבודדים אם בכלל הגיעו להגרלות.מקורב לצלחת כתב: ↑08 ינואר 2026, 18:14
זה שיחזרו על השקר שהאולטראס קיבלו כרטיסים חינם לא יהפוך את זה לאמת. הם שילמו על כל מנוי וכרטיס למשחק חוץ, הדבר היחיד שהיה להם זו הקצאה
ברור
-
בני12
- קיבל.ה 2409 לייקים
שנה שעברה הכדורגל היו בלאומית ושחקנו ביורוקאפ.Praškevičios כתב: ↑08 ינואר 2026, 21:04 כמות הקהל - קל מאוד להבין את המצב דרך הדיווחים של המועדון על כמות המינויים שנמכרו בשנה שעברה לעומת השנה.
כמו רבים אחרים שהאמינו בשנה שעברה להבטחות שיוקם בעתיד אולם ביתי חידשתי את המנויים שלי אבל לאחר שכל ההבטחות מוסמסו והאחריות נזרקה על אחרים, לא חידשתי שוב השנה וככל שמתרבים הדיווחים על תכנית לאולם ענק שהיא אולי משאת נפשם של העירייה, מכבי, עומר אדם וכו׳ אני מפנים שאנחנו נדונים לעוד שנים רבות במדבר![]()
השנה הכדורגל בליגת העל ואנחנו ביורוליג שזה פי שתיים משחקים.
עם 3-4 משחקים בשבוע (השבוע חמישה) הרבה אנשים לא רוצים להתחייב על מנוי
-
איש גדול
- קיבל.ה 448 לייקים
מסכים שלזה שמגיעים פחות אוהדים יש כמה סיבות ולא אחת.בני12 כתב: ↑09 ינואר 2026, 00:04שנה שעברה הכדורגל היו בלאומית ושחקנו ביורוקאפ.Praškevičios כתב: ↑08 ינואר 2026, 21:04 כמות הקהל - קל מאוד להבין את המצב דרך הדיווחים של המועדון על כמות המינויים שנמכרו בשנה שעברה לעומת השנה.
זה שילוב של המחאה + ריבוי משחקים + צורת מכירת הכרטיסים המזעזעת שעופר מתעקש עליה.
אף אחד לא טען שזה רק בגלל המחאה.
אני רק לא חושב שרוב מי שהיה לו מנוי עונה שעברה והחליט העונה שלא לעשות זה בגלל הרגל או ריבוי המשחקים.
הרוב שהיה להם מנוי עונה שעברה ליד אליהו והחליטו לא לחדש זה בגלל עופר ו/או חוסר חיבור לאווירה שיש סביב הקבוצה.
-
Nati
- קיבל.ה 2538 לייקים
אתה כל כך בטוח בקביעה שלך.איש גדול כתב:מסכים שלזה שמגיעים פחות אוהדים יש כמה סיבות ולא אחת.בני12 כתב: ↑09 ינואר 2026, 00:04שנה שעברה הכדורגל היו בלאומית ושחקנו ביורוקאפ.Praškevičios כתב: ↑08 ינואר 2026, 21:04 כמות הקהל - קל מאוד להבין את המצב דרך הדיווחים של המועדון על כמות המינויים שנמכרו בשנה שעברה לעומת השנה.
זה שילוב של המחאה + ריבוי משחקים + צורת מכירת הכרטיסים המזעזעת שעופר מתעקש עליה.
אני רק לא חושב שרוב מי שהיה לו מנוי עונה שעברה והחליט העונה שלא לעשות זה בגלל הרגל או ריבוי המשחקים.
הרוב שהיה להם מנוי עונה שעברה ליד אליהו והחליטו לא לחדש זה בגלל עופר ו/או חוסר חיבור לאווירה שיש סביב הקבוצה.
זה כאילו שאלת את רוב אלו שלא חידשו,למה הם לא חידשו.
-
El dudernio
- קיבל.ה 1846 לייקים
לפני שבועייםמ בערך פורסם על ידי הקבוצה שנושא האולם כרגע תקוע בעריית תל אביב שבודקת מספר תרחישים ושעד סוף פברואר אמורה להתקבל החלטה. אני מבין שאתה לא מאמין לקבוצה אבל בראיונות ל 5 באויר ליאור שפירא סגן ראש ערית תל אביב והממונה על תיק הספורט, די אמר אותם דברים לזכרוני, והוא זה שמוביל מטעם עריית תל אביב את הקמת האולם של ה 20,000.איש גדול כתב: ↑07 ינואר 2026, 10:44עשו הכל בשביל לעמוד בהבטחות שלהם כן.
בטוח לא הבטיחו משהו סתם בשביל לעשות עלי מניפולציה.
בטח לא אחרי שעברתי את גיל 10.
ואם הם לא עמדו באיזה הבטחה הם אמרו לי את זה ולא ניסו להמשיך למרוח אותי.
נושא האולם הוא כמו סלע כבד על הראש עכשיו.
אז או שעופר יעמוד בהבטחה שלו ויסגור את זה כבר או שיגיד שהוא מתנצל אבל זה לא יקרה בסוף.
העיקר שזה יהיה מאחורינו לטובה או לרעה
דר"א מיותר לציין שליאור שפירא הוא אחיו של טל שפירא מי שייצג את העמותה בבוררות עופר ינאי. אין בנאמר כדי להטיל ספק ביושרם של האנשים, כמו שכבר כתבתי לא פעם העיריה רוצה אולם גדול יותר, עופר מאפשר להם את הזה ולכן הנושא מתעכב. אם העיריה היתה מסתפקת באולם של 10,000 איש הנושא כבר היה מתקדם.
נערך לאחרונה על ידי El dudernio ב 09 ינואר 2026, 12:01, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
Praškevičios
- קיבל.ה 72 לייקים
אני די בטוח שהראשון שהתחיל לדבר על אולם ענק של קרוב ל-20,000 צופים היה עופר ינאי בעצמו אחרי שהבין שהכדאיות הכלכלית של אולם קטן יותר נמוכה וחיפש דרך לשלב גורמים נוספים בפרויקט כדי להפוך אותו לאפשרי מבחינה כלכלית.El dudernio כתב: ↑09 ינואר 2026, 08:31לפני שבועייםמ בערך פורסם על ידי הקבוצה שנושא האולם כרגע תקוע בעריית תל אביב שבודקת מספר תרחישים ושעד סוף פברואר אמורה להתקבל החלטה. אני מבין שאתה לא מאמין לקבוצה אבל בראיונות ל 5 באויר ליאור שפירא סגן ראש ערית תל אביב והממונה על תיק הספורט, די אמר אותם דברים לזכרוני, והוא זה שמוביל מטעם עריית תל אביב את הקמת האולם של ה 20,000.איש גדול כתב: ↑07 ינואר 2026, 10:44עשו הכל בשביל לעמוד בהבטחות שלהם כן.
אז או שעופר יעמוד בהבטחה שלו ויסגור את זה כבר או שיגיד שהוא מתנצל אבל זה לא יקרה בסוף.
דר"א מיותר לציין שליאור שפירא הוא אחיו של טל שפירא מי שייצג את העמותה בבוררות עופר ינאי. איך אומרים הכל נשאר במשפחה. אין בנאמר כדי להטיל ספק ביושרם של האנשים, כמו שכבר כתבתי לא פעם העיריה רוצה אולם גדול יותר, עופר מאפשר להם את הב ולכן הנושא מתעכב. אם העיריה היתה מסצפקת באולם של 10,000 איש הנןשא כבר היה מתקדם.
הטעות הזו לא ללכת על פרויקט מצומצם (שיפוץ הדרייב אין לגודל של 7,000 מושבים) שאפשר להתחיל במיידי ולסיים בטווח של שנים ספורות עלולה לדעתי להתברר בעתיד כטעות גורלית עבורנו.
- מילפורד
- קיבל.ה 3373 לייקים
מאחר ואין לך שום ביסוס לטענה הזאת, יהיה ראוי לציין שזאת דעתך/תחושתך בלבד.
אני חושב, שרוב הלא מחדשים זה או כאלו שהיה להם מנוי שנה שעברה לדרייב אין ולא היתה להם בשום שלב כוונה לבוא ליד אליהו או כאלו שעשו השנה מנוי לכדורגל במקום.
בערך שליש מהסיבה הראשונה ושני שליש מהסיבה השניה.
-
איש גדול
- קיבל.ה 448 לייקים
תעתיק את כל ההודעה ולא רק את החלק הזה שהעתקת ותראה שרשום במפורש את המשפט - אני רק לא חושב.מילפורד כתב: ↑09 ינואר 2026, 10:06מאחר ואין לך שום ביסוס לטענה הזאת, יהיה ראוי לציין שזאת דעתך/תחושתך בלבד.
אני חושב, שרוב הלא מחדשים זה או כאלו שהיה להם מנוי שנה שעברה לדרייב אין ולא היתה להם בשום שלב כוונה לבוא ליד אליהו או כאלו שעשו השנה מנוי לכדורגל במקום.
בערך שליש מהסיבה הראשונה ושני שליש מהסיבה השניה.
אני מכיר בערך עשרה מנויים שלא חידשו מנוי העונה וכולם אמרו לי שזה או בגלל עופר או בגלל שהם לא מתחברים לאווירה ביד אליהו בלי האולטראס.
יכול להיות שהם מדגם מייצג ויכול להיות שלא שכל אחד יחשוב מה שבא לו
כל מה שאני אומר הוא לתחושתי בלבד
-
El dudernio
- קיבל.ה 1846 לייקים
אפשר ללכת ב"מידי" לפרויקט של ה 10,000 יצא קול קורא. עופר התחייב זה ביידים של העיריה.Praškevičios כתב: ↑09 ינואר 2026, 09:57אני די בטוח שהראשון שהתחיל לדבר על אולם ענק של קרוב ל-20,000 צופים היה עופר ינאי בעצמו אחרי שהבין שהכדאיות הכלכלית של אולם קטן יותר נמוכה וחיפש דרך לשלב גורמים נוספים בפרויקט כדי להפוך אותו לאפשרי מבחינה כלכלית.El dudernio כתב: ↑09 ינואר 2026, 08:31לפני שבועייםמ בערך פורסם על ידי הקבוצה שנושא האולם כרגע תקוע בעריית תל אביב שבודקת מספר תרחישים ושעד סוף פברואר אמורה להתקבל החלטה. אני מבין שאתה לא מאמין לקבוצה אבל בראיונות ל 5 באויר ליאור שפירא סגן ראש ערית תל אביב והממונה על תיק הספורט, די אמר אותם דברים לזכרוני, והוא זה שמוביל מטעם עריית תל אביב את הקמת האולם של ה 20,000.איש גדול כתב: ↑07 ינואר 2026, 10:44
עשו הכל בשביל לעמוד בהבטחות שלהם כן.
דר"א מיותר לציין שליאור שפירא הוא אחיו של טל שפירא מי שייצג את העמותה בבוררות עופר ינאי. אין בנאמר כדי להטיל ספק ביושרם של האנשים, כמו שכבר כתבתי לא פעם העיריה רוצה אולם גדול יותר, עופר מאפשר להם את זה ולכן הנושא מתעכב. אם העיריה היתה מסתפקת באולם של 10,000 איש הנושא כבר היה מתקדם.
הטעות הזו לא ללכת על פרויקט מצומצם (שיפוץ הדרייב אין לגודל של 7,000 מושבים) שאפשר להתחיל במיידי ולסיים בטווח של שנים ספורות עלולה לדעתי להתברר בעתיד כטעות גורלית עבורנו.
כל מי שטוען אחרת שיסיביר איך עופר מונע מהעיריה להתקדם. אחרת זה פשוט האשמות ריקות מתוכן.
-
בני12
- קיבל.ה 2409 לייקים
אתה לא חושב ככה אבל מצד שני אני מכיר גם אנשים שזאת בדיוק הסיבה למה הם לא חידשו מנויים השנהאיש גדול כתב: ↑09 ינואר 2026, 07:38מסכים שלזה שמגיעים פחות אוהדים יש כמה סיבות ולא אחת.בני12 כתב: ↑09 ינואר 2026, 00:04שנה שעברה הכדורגל היו בלאומית ושחקנו ביורוקאפ.Praškevičios כתב: ↑08 ינואר 2026, 21:04 כמות הקהל - קל מאוד להבין את המצב דרך הדיווחים של המועדון על כמות המינויים שנמכרו בשנה שעברה לעומת השנה.
-
בני12
- קיבל.ה 2409 לייקים
מזל מזל מזל שלא הלכו על האולם של 7000 מושבים.Praškevičios כתב: ↑09 ינואר 2026, 09:57אני די בטוח שהראשון שהתחיל לדבר על אולם ענק של קרוב ל-20,000 צופים היה עופר ינאי בעצמו אחרי שהבין שהכדאיות הכלכלית של אולם קטן יותר נמוכה וחיפש דרך לשלב גורמים נוספים בפרויקט כדי להפוך אותו לאפשרי מבחינה כלכלית.El dudernio כתב: ↑09 ינואר 2026, 08:31לפני שבועייםמ בערך פורסם על ידי הקבוצה שנושא האולם כרגע תקוע בעריית תל אביב שבודקת מספר תרחישים ושעד סוף פברואר אמורה להתקבל החלטה. אני מבין שאתה לא מאמין לקבוצה אבל בראיונות ל 5 באויר ליאור שפירא סגן ראש ערית תל אביב והממונה על תיק הספורט, די אמר אותם דברים לזכרוני, והוא זה שמוביל מטעם עריית תל אביב את הקמת האולם של ה 20,000.איש גדול כתב: ↑07 ינואר 2026, 10:44
עשו הכל בשביל לעמוד בהבטחות שלהם כן.
דר"א מיותר לציין שליאור שפירא הוא אחיו של טל שפירא מי שייצג את העמותה בבוררות עופר ינאי. איך אומרים הכל נשאר במשפחה. אין בנאמר כדי להטיל ספק ביושרם של האנשים, כמו שכבר כתבתי לא פעם העיריה רוצה אולם גדול יותר, עופר מאפשר להם את הב ולכן הנושא מתעכב. אם העיריה היתה מסצפקת באולם של 10,000 איש הנןשא כבר היה מתקדם.
זאת היתה בכיה לדורות
לקבע את מכסימום אוהדי הפועל ל-6000 ל-30 שנה הבאות זה עוד יותר גרוע ממה שעשו עם הדרייב-אין
(מותר לטעות פעם אחת, לחזור על הטעות פעם שניה זה כבר טמטום)
-
El dudernio
- קיבל.ה 1846 לייקים
אני לא חושב שזאת היתה המטרה...בני12 כתב: ↑09 ינואר 2026, 13:12מזל מזל מזל שלא הלכו על האולם של 7000 מושבים.Praškevičios כתב: ↑09 ינואר 2026, 09:57אני די בטוח שהראשון שהתחיל לדבר על אולם ענק של קרוב ל-20,000 צופים היה עופר ינאי בעצמו אחרי שהבין שהכדאיות הכלכלית של אולם קטן יותר נמוכה וחיפש דרך לשלב גורמים נוספים בפרויקט כדי להפוך אותו לאפשרי מבחינה כלכלית.El dudernio כתב: ↑09 ינואר 2026, 08:31
לפני שבועייםמ בערך פורסם על ידי הקבוצה שנושא האולם כרגע תקוע בעריית תל אביב שבודקת מספר תרחישים ושעד סוף פברואר אמורה להתקבל החלטה. אני מבין שאתה לא מאמין לקבוצה אבל בראיונות ל 5 באויר ליאור שפירא סגן ראש ערית תל אביב והממונה על תיק הספורט, די אמר אותם דברים לזכרוני, והוא זה שמוביל מטעם עריית תל אביב את הקמת האולם של ה 20,000.
זאת היתה בכיה לדורות
לקבע את מכסימום אוהדי הפועל ל-6000 ל-30 שנה הבאות זה עוד יותר גרוע ממה שעשו עם הדרייב-אין
עופר רצה 2 אולמות.
1. של 7000/10000 במקום הדרייב אין.
2. של 20000 באזור רמת השרון.
להערכתי הוא הניח שהאולם במקום הדרייב אין יספיק לעשור ואז הוא כבר יהיה באמצע הבניה של הארנה ברמה"ש.
אני לא אתפלא עם עריית תל אביב נבהלה מזה שכמה מאות מטר ממנה תהיה הארנה הגדולה והריווחית בארץ מבלי שהיא תראה תמלוגים ולכן הנושא עלה לבחינה מחודשת בעיריה.
- מילפורד
- קיבל.ה 3373 לייקים
לא חושב שהיתה כוונה למישהו לבנות שני אולמות.
עדיין יכול להיות שיבנה אולם חדש ולא במקום הדרייב אין, והם גם אולי יהיו מאוד קרובים.
עדיין יכול להיות שיבנה אולם חדש ולא במקום הדרייב אין, והם גם אולי יהיו מאוד קרובים.
-
איש גדול
- קיבל.ה 448 לייקים
בוא נסכם שזכותי לחשוב שהסיבה לירידה במספרים היא בגלל עופר והאווירה שיש במשחקים וזכותך לחשוב שזה בגלל הכדורגל והעומס במשחקים.בני12 כתב: ↑09 ינואר 2026, 13:08אתה לא חושב ככה אבל מצד שני אני מכיר גם אנשים שזאת בדיוק הסיבה למה הם לא חידשו מנויים השנהאיש גדול כתב: ↑09 ינואר 2026, 07:38מסכים שלזה שמגיעים פחות אוהדים יש כמה סיבות ולא אחת.
לצערי כמו שזה נראה לעולם לא נוכל לדעת מי צודק.
-
El dudernio
- קיבל.ה 1846 לייקים
תהיו רגועים כנראה ששניכם צודקים.איש גדול כתב: ↑09 ינואר 2026, 14:39בוא נסכם שזכותי לחשוב שהסיבה לירידה במספרים היא בגלל עופר והאווירה שיש במשחקים וזכותך לחשוב שזה בגלל הכדורגל והעומס במשחקים.בני12 כתב: ↑09 ינואר 2026, 13:08אתה לא חושב ככה אבל מצד שני אני מכיר גם אנשים שזאת בדיוק הסיבה למה הם לא חידשו מנויים השנהאיש גדול כתב: ↑09 ינואר 2026, 07:38
מסכים שלזה שמגיעים פחות אוהדים יש כמה סיבות ולא אחת.
לצערי כמו שזה נראה לעולם לא נוכל לדעת מי צודק.
-
El dudernio
- קיבל.ה 1846 לייקים
יכול להיות שזכרוני מטעה אותי וגם ההודעות על רמ"הש הן רק מ2025.
אבל רשום שם "חודשו השיחות, דבר שמחזק אצלי את הזיכרון שעופר דיבר על גם וגם בראשית הדרך.
-
Praškevičios
- קיבל.ה 72 לייקים
הלוואי שהעירייה ועופר היו משלבים ידיים ובוחרים לבצע את מה שהובטח - שיפוץ הדרייב אין והגדלת התכולה במתווה הכי קצר שאפשר. רוצה את זה בכל ליביEl dudernio כתב: ↑09 ינואר 2026, 11:39אפשר ללכת ב"מידי" לפרויקט של ה 10,000 יצא קול קורא. עופר התחייב זה ביידים של העיריה.Praškevičios כתב: ↑09 ינואר 2026, 09:57אני די בטוח שהראשון שהתחיל לדבר על אולם ענק של קרוב ל-20,000 צופים היה עופר ינאי בעצמו אחרי שהבין שהכדאיות הכלכלית של אולם קטן יותר נמוכה וחיפש דרך לשלב גורמים נוספים בפרויקט כדי להפוך אותו לאפשרי מבחינה כלכלית.El dudernio כתב: ↑09 ינואר 2026, 08:31
לפני שבועייםמ בערך פורסם על ידי הקבוצה שנושא האולם כרגע תקוע בעריית תל אביב שבודקת מספר תרחישים ושעד סוף פברואר אמורה להתקבל החלטה. אני מבין שאתה לא מאמין לקבוצה אבל בראיונות ל 5 באויר ליאור שפירא סגן ראש ערית תל אביב והממונה על תיק הספורט, די אמר אותם דברים לזכרוני, והוא זה שמוביל מטעם עריית תל אביב את הקמת האולם של ה 20,000.
דר"א מיותר לציין שליאור שפירא הוא אחיו של טל שפירא מי שייצג את העמותה בבוררות עופר ינאי. אין בנאמר כדי להטיל ספק ביושרם של האנשים, כמו שכבר כתבתי לא פעם העיריה רוצה אולם גדול יותר, עופר מאפשר להם את זה ולכן הנושא מתעכב. אם העיריה היתה מסתפקת באולם של 10,000 איש הנושא כבר היה מתקדם.
כל מי שטוען אחרת שיסיביר איך עופר מונע מהעיריה להתקדם. אחרת זה פשוט האשמות ריקות מתוכן.
-
Praškevičios
- קיבל.ה 72 לייקים
אכן ״מזל״ שבחרנו לעבור ליד אליהו בפזיזות בלי לקבע את המתווה להגדלת האולם הביתי.בני12 כתב: ↑09 ינואר 2026, 13:12מזל מזל מזל שלא הלכו על האולם של 7000 מושבים.Praškevičios כתב: ↑09 ינואר 2026, 09:57אני די בטוח שהראשון שהתחיל לדבר על אולם ענק של קרוב ל-20,000 צופים היה עופר ינאי בעצמו אחרי שהבין שהכדאיות הכלכלית של אולם קטן יותר נמוכה וחיפש דרך לשלב גורמים נוספים בפרויקט כדי להפוך אותו לאפשרי מבחינה כלכלית.El dudernio כתב: ↑09 ינואר 2026, 08:31
זאת היתה בכיה לדורות
״מזל״ גדול שדרסנו והחרבנו את קהילת אוהדי הפועל תל אביב על מזבח הרצון להגדיל את קהל הלקוחות בעזרת הזמנות ומבצעי קידום מכירות.
מעטים האנשים שממשיכים להתעקש שהדרך שנבחרה היתה באמת הדרך הנכונה.
-
איש גדול
- קיבל.ה 448 לייקים
המעבר ליד אליהו היה הכרחיPraškevičios כתב: ↑09 ינואר 2026, 15:10אכן ״מזל״ שבחרנו לעבור ליד אליהו בפזיזות בלי לקבע את המתווה להגדלת האולם הביתי.בני12 כתב: ↑09 ינואר 2026, 13:12מזל מזל מזל שלא הלכו על האולם של 7000 מושבים.Praškevičios כתב: ↑09 ינואר 2026, 09:57
אני די בטוח שהראשון שהתחיל לדבר על אולם ענק של קרוב ל-20,000 צופים היה עופר ינאי בעצמו אחרי שהבין שהכדאיות הכלכלית של אולם קטן יותר נמוכה וחיפש דרך לשלב גורמים נוספים בפרויקט כדי להפוך אותו לאפשרי מבחינה כלכלית.
זאת היתה בכיה לדורות
״מזל״ גדול שדרסנו והחרבנו את קהילת אוהדי הפועל תל אביב על מזבח הרצון להגדיל את קהל הלקוחות בעזרת הזמנות ומבצעי קידום מכירות.
לא היה הגיוני בשום צורה להישאר בדרייב אין ולא הייתה שום אופציה אחרת.
המניפולציה שנעשתה על האוהדים עם הדמיות של אולם חדש ותחושה שהמעבר זמני ואוטוטו חוזרים הייתה טעות.
היה הרבה יותר מכבד וראוי שעופר היה עומד מול הקהל ואומר את האמת.
גם האישיות הקיצונית של עופר לא הוסיפה למצב מהרגע שעברנו ועד היום.
עם התנהלות נכונה עופר היה יכול לשבור את המחאה בקלות.
היום זה כבר כמעט אבוד.
ואלה הסיבות שבגללם הגענו עד הלום
-
יותם שירן הלא מקורי
- קיבל.ה 54 לייקים
התורה על רגל אחת.איש גדול כתב: ↑09 ינואר 2026, 16:05המעבר ליד אליהו היה הכרחיPraškevičios כתב: ↑09 ינואר 2026, 15:10אכן ״מזל״ שבחרנו לעבור ליד אליהו בפזיזות בלי לקבע את המתווה להגדלת האולם הביתי.
המניפולציה שנעשתה על האוהדים עם הדמיות של אולם חדש ותחושה שהמעבר זמני ואוטוטו חוזרים הייתה טעות.
היום זה כבר כמעט אבוד.
הזוי שמתווכחים פה איתך.
היה לעופר החל מ12 באפריל 2025 חלון הזדמניות לסיים את כל הסאגה הזו ולהעלים את המחאה.
הרס את זה בוולה מפואר.
-
Red_man
- קיבל.ה 1892 לייקים
יצא לך פעם לעבוד מול עירייה כלשהי (עזוב תל אביב) בנושאים נדלניים?Praškevičios כתב: ↑09 ינואר 2026, 15:00הלוואי שהעירייה ועופר היו משלבים ידיים ובוחרים לבצע את מה שהובטח - שיפוץ הדרייב אין והגדלת התכולה במתווה הכי קצר שאפשר. רוצה את זה בכל ליביEl dudernio כתב: ↑09 ינואר 2026, 11:39אפשר ללכת ב"מידי" לפרויקט של ה 10,000 יצא קול קורא. עופר התחייב זה ביידים של העיריה.Praškevičios כתב: ↑09 ינואר 2026, 09:57
אני די בטוח שהראשון שהתחיל לדבר על אולם ענק של קרוב ל-20,000 צופים היה עופר ינאי בעצמו אחרי שהבין שהכדאיות הכלכלית של אולם קטן יותר נמוכה וחיפש דרך לשלב גורמים נוספים בפרויקט כדי להפוך אותו לאפשרי מבחינה כלכלית.
-
XM
- קיבל.ה 105 לייקים
ואתם חושבים שאם מחר יהיה אולם חדש אז האולטראס יחזרו? תשכחו מזה זה כבר אבוד כל עוד עופר במערכתRed_man כתב: ↑09 ינואר 2026, 17:26יצא לך פעם לעבוד מול עירייה כלשהי (עזוב תל אביב) בנושאים נדלניים?Praškevičios כתב: ↑09 ינואר 2026, 15:00הלוואי שהעירייה ועופר היו משלבים ידיים ובוחרים לבצע את מה שהובטח - שיפוץ הדרייב אין והגדלת התכולה במתווה הכי קצר שאפשר. רוצה את זה בכל ליביEl dudernio כתב: ↑09 ינואר 2026, 11:39
אפשר ללכת ב"מידי" לפרויקט של ה 10,000 יצא קול קורא. עופר התחייב זה ביידים של העיריה.
-
בני12
- קיבל.ה 2409 לייקים
אף אחד לא מתווכח איתו שעופר עשה וממשיך לעשות הרבה טעויות בהתנהלות.יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑09 ינואר 2026, 16:16התורה על רגל אחת.איש גדול כתב: ↑09 ינואר 2026, 16:05המעבר ליד אליהו היה הכרחיPraškevičios כתב: ↑09 ינואר 2026, 15:10 אכן ״מזל״ שבחרנו לעבור ליד אליהו בפזיזות בלי לקבע את המתווה להגדלת האולם הביתי.
היום זה כבר כמעט אבוד.
הזוי שמתווכחים פה איתך.
היה לעופר החל מ12 באפריל 2025 חלון הזדמניות לסיים את כל הסאגה הזו ולהעלים את המחאה.
הרס את זה בוולה מפואר.
לוותר על אולם של 7000 היא לא אחת מהן
-
יותם שירן הלא מקורי
- קיבל.ה 54 לייקים
לא חושב על לוותר.בני12 כתב: ↑09 ינואר 2026, 19:30אף אחד לא מתווכח איתו שעופר עשה וממשיך לעשות הרבה טעויות בהתנהלות.יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑09 ינואר 2026, 16:16התורה על רגל אחת.איש גדול כתב: ↑09 ינואר 2026, 16:05
המעבר ליד אליהו היה הכרחי
היום זה כבר כמעט אבוד.
הזוי שמתווכחים פה איתך.
הרס את זה בוולה מפואר.
לוותר על אולם של 7000 היא לא אחת מהן
אבל כן אין בו צורך לרוב משחקי הליגה.