להסיר את הכפפות - אולטראס הפועל
-
- קיבל.ה 78 לייקים
בואו נוריד את הלהבות ואת הכעסים....
לאולטראס מקום של כבוד...כשהם מובילים והקהל אחריהם...
כשהם גוררים למקומות פחות טובים, לוקח לקהל הרחב זמן, אבל הוא יודע למתן, יודע להשתיק, יודע להתנגד...
לאף אחד אין בעלות על אהדה, זה של כולם, בצורה אחידה, אז בואו נפסיק עם תחרויות ההשתנה למי יש קשת יותר ארוכה...
האולטראס ילמדו, כמו ההנהלה למדה שיעור קשה, מה שמלמדים כל מפקד, אתה מוביל!!! אבל אם לא רצים אחריך, כנראה שאתה מפקד לא טוב.
האולטראס, כמו ההנהלה יצטרכו לעשות אבולוציה למצב החדש או שהם פשוט יעלמו ותקום התארגנות אחרת...תופים, דגלים, באנרים...יחסרו אבל הקהל לא בהכרך צריך את המנצח, הוא יודע את המילים והתווים לבד....
אני מקווה שחלק מהאבולוציה שלנו כקהל, כי גם אנחנו צריכים להשתנות, זה להקיא מתוכנו את אלו
שמזיקים לנו, קנסות, רדיוסים, הורדת נקודות וכאלו...
אני מקווה שהרומנטיקה שמאחורי האולטראס, שהחלה במעבר משער 7 לשער 5 ועם אנשים טובים מאוד בעבר, לא תסתיים בגלל טיפשות בהווה.
כל דבר טוב לעיתו
לאולטראס מקום של כבוד...כשהם מובילים והקהל אחריהם...
כשהם גוררים למקומות פחות טובים, לוקח לקהל הרחב זמן, אבל הוא יודע למתן, יודע להשתיק, יודע להתנגד...
לאף אחד אין בעלות על אהדה, זה של כולם, בצורה אחידה, אז בואו נפסיק עם תחרויות ההשתנה למי יש קשת יותר ארוכה...
האולטראס ילמדו, כמו ההנהלה למדה שיעור קשה, מה שמלמדים כל מפקד, אתה מוביל!!! אבל אם לא רצים אחריך, כנראה שאתה מפקד לא טוב.
האולטראס, כמו ההנהלה יצטרכו לעשות אבולוציה למצב החדש או שהם פשוט יעלמו ותקום התארגנות אחרת...תופים, דגלים, באנרים...יחסרו אבל הקהל לא בהכרך צריך את המנצח, הוא יודע את המילים והתווים לבד....
אני מקווה שחלק מהאבולוציה שלנו כקהל, כי גם אנחנו צריכים להשתנות, זה להקיא מתוכנו את אלו
שמזיקים לנו, קנסות, רדיוסים, הורדת נקודות וכאלו...
אני מקווה שהרומנטיקה שמאחורי האולטראס, שהחלה במעבר משער 7 לשער 5 ועם אנשים טובים מאוד בעבר, לא תסתיים בגלל טיפשות בהווה.
כל דבר טוב לעיתו
- 7even
- קיבל.ה 2651 לייקים
האולטראס, כמו כל ארגון שמתנהל בצורה כזו בארץ ובעולם, הולך אחרי מנהיגיו...שיודעים שבלאגן כללי מאפשר לשלוט בנתינים טוב יותר.
אם מנהיגי הארגון יגידו להם לקלל את עופר ינאי הם יקללו, לברך...יברכו. לזרוק מצתים על אדם כלשהו? יזרקו. לינץ'? יבצעו. וכו' וכו'.
כדי 'לפרק את הארגון מנשקו' צריך להסביר טוב טוב למנהיגים של הארגון הזה שבזמן שהם נלחמים על עוד שיר נאצה ונאחזים בעוד התפרעות ומכות עם שוטרים...הרכבת כבר יצאה מהתחנה ולא חיכתה להם.
הקבוצה עברה הלאה, התפיסה עברה הלאה, ו 99.9% מהאוהדים אפילו לא טרחו לעצור ולהגיד להם שלום וביי ופשוט המשיכו הלאה.
האולטראס הובס בכל פרמטר. אני לא בטוח שהמנהיגים שלו עדכנו את הנתינים שהוא הובס.
נשאר למנהיגיו, שחלקם התפטרו השבוע(כי הבינו שהעם מאס בהם), להשלים עם התבוסה, ליישר קו ולצאת יחד עם הקבוצה לדרך חדשה.
אם המנהיגים לא יעשו זאת, הם בבעייה ממש גדולה כי אף אחד לא יתחנן אליהם כמו שאולי הם חושבים.
עופר ניצח, אנחנו הבסנו.
שיודו בתבוסה ויישרו קו.
אם מנהיגי הארגון יגידו להם לקלל את עופר ינאי הם יקללו, לברך...יברכו. לזרוק מצתים על אדם כלשהו? יזרקו. לינץ'? יבצעו. וכו' וכו'.
כדי 'לפרק את הארגון מנשקו' צריך להסביר טוב טוב למנהיגים של הארגון הזה שבזמן שהם נלחמים על עוד שיר נאצה ונאחזים בעוד התפרעות ומכות עם שוטרים...הרכבת כבר יצאה מהתחנה ולא חיכתה להם.
הקבוצה עברה הלאה, התפיסה עברה הלאה, ו 99.9% מהאוהדים אפילו לא טרחו לעצור ולהגיד להם שלום וביי ופשוט המשיכו הלאה.
האולטראס הובס בכל פרמטר. אני לא בטוח שהמנהיגים שלו עדכנו את הנתינים שהוא הובס.
נשאר למנהיגיו, שחלקם התפטרו השבוע(כי הבינו שהעם מאס בהם), להשלים עם התבוסה, ליישר קו ולצאת יחד עם הקבוצה לדרך חדשה.
אם המנהיגים לא יעשו זאת, הם בבעייה ממש גדולה כי אף אחד לא יתחנן אליהם כמו שאולי הם חושבים.
עופר ניצח, אנחנו הבסנו.
שיודו בתבוסה ויישרו קו.
יחד, רק יחד! 

- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 768 לייקים
ברור שכןעידן סרור כתב: ↑24 דצמבר 2024, 12:57תגיד רגע7even כתב: ↑24 דצמבר 2024, 12:51ברור שכן
השירים הם של אוהדי הפועל תל אביב למען הפועל תל אביב
איזה כמה מושפעים בארגון הטרור שרו שירי שנאה לעופר (הז'רגון ידוע). קיבלו שריקות בוז צורמות מכל יושבי שער 2 ו-7. שתקו.
אח"כ ניסו שוב, ושוב הושתקו.
הרבה אחרי שהשחקנים ירדו מהדשא הם ניסו שוב, כי קלטו ששאר היציעים כבר כמעט ריקים מאדם, קלטו שלא משתיקים אותם אז המשיכו.
מה כבר יכול לייצר שילוב של אנשים חסרי השכלה + אנרכיסטים בארגון טרור? בעיקר רעל ואנרכיה.
כשנעבור לנוקיה, יצטרכו לכתוב שירים חדשים?
לא הומני וממש לא ציוני לשיר שירים שכתב ארגון טרור רצחני.
השירים נכתבו לאהבת הפועל תל אביב על ידי אוהדי הפועל תל אביב והם שייכים לקהל בדיוק כמו שהם שייכים לאולטראס ומי שחושב שיש לו "בעלות" על שירי קהל צריך להוריד מהערך העצמי
בלי קשר לזה שאני חושב שישאירו לאולטראס כמה שירים שישארו ששלהם
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
- מילפורד
- קיבל.ה 2313 לייקים
תיאורים כאלו זה לא מה שיגרום למה שאתה מייחל לו.
ההפך
ההפך
-
- קיבל.ה 798 לייקים
ישאירו לאולטרס את מספר 8 גרמני....אייבר דה-בונלס כתב:ברור שכןעידן סרור כתב: ↑24 דצמבר 2024, 12:57תגיד רגע7even כתב: ↑24 דצמבר 2024, 12:51 ברור שכן
איזה כמה מושפעים בארגון הטרור שרו שירי שנאה לעופר (הז'רגון ידוע). קיבלו שריקות בוז צורמות מכל יושבי שער 2 ו-7. שתקו.
הרבה אחרי שהשחקנים ירדו מהדשא הם ניסו שוב, כי קלטו ששאר היציעים כבר כמעט ריקים מאדם, קלטו שלא משתיקים אותם אז המשיכו.
מה כבר יכול לייצר שילוב של אנשים חסרי השכלה + אנרכיסטים בארגון טרור? בעיקר רעל ואנרכיה.
השירים נכתבו לאהבת הפועל תל אביב על ידי אוהדי הפועל תל אביב והם שייכים לקהל בדיוק כמו שהם שייכים לאולטראס ומי שחושב שיש לו "בעלות" על שירי קהל צריך להוריד מהערך העצמי

Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 798 לייקים
אין ואקוםאורי כתב:אני מהמר שאם הם יחרימו ולא יבואו כבר במשחק הראשון נגד ירושלים יהיה תוף ועם הזמן זה ילך ויהיה יותר מסודר, כמו שהיה במשחק נגד ירושלים בתחילת העונה.
לא יהיה אולי אותו טירוף ותפאורות מושקעות (לפחות בטווח הקרוב) אבל כן יהיה עידוד.
ועדיין - מאוד מקווה שהאולטראס יגיעו, הם חשובים מאוד. אני יודע שעופר בקשר איתם וגם מעוניין בכך, הלוואי שיסתדר.
כמו שלמכבי יש ארגון אוהדים אחד בכדורגל ואחר בכדורסל, זה יכול להתפתח גם אצלנו. אם האולטראס לא יבואו יהיה מי שייכנס לאט לאט לעניינים ויהיה מי שיצטרפו ועופר כמובן ידאג לכל אביזר וכן ידאג שהמשטרה תאפשר הכל ויום אחד נקום ונשמע שיש ארגון אוהדים חדש לכדורסל.
האולטראס ימשיכו לפקוד את שער 5 בבלומפילד והחלוקה תיטיב עם כולם.
- Mr.china
- קיבל.ה 203 לייקים
לא מאמין שזה יעבור להם חלק בגרון, תצפו לאלימות קשה נגד מי שיקום נגדם כאלטרנטיבה.Charlie כתב: ↑24 דצמבר 2024, 18:01אין ואקוםאורי כתב:אני מהמר שאם הם יחרימו ולא יבואו כבר במשחק הראשון נגד ירושלים יהיה תוף ועם הזמן זה ילך ויהיה יותר מסודר, כמו שהיה במשחק נגד ירושלים בתחילת העונה.
ועדיין - מאוד מקווה שהאולטראס יגיעו, הם חשובים מאוד. אני יודע שעופר בקשר איתם וגם מעוניין בכך, הלוואי שיסתדר.
כמו שלמכבי יש ארגון אוהדים אחד בכדורגל ואחר בכדורסל, זה יכול להתפתח גם אצלנו. אם האולטראס לא יבואו יהיה מי שייכנס לאט לאט לעניינים ויהיה מי שיצטרפו ועופר כמובן ידאג לכל אביזר וכן ידאג שהמשטרה תאפשר הכל ויום אחד נקום ונשמע שיש ארגון אוהדים חדש לכדורסל.
- עידן סרור
- קיבל.ה 372 לייקים
לא יודע מה הסקת מההודעה שליאייבר דה-בונלס כתב: ↑24 דצמבר 2024, 17:34ברור שכןעידן סרור כתב: ↑24 דצמבר 2024, 12:57תגיד רגע7even כתב: ↑24 דצמבר 2024, 12:51
ברור שכן
אבל היא הייתה צינית
-
- קיבל.ה 1605 לייקים
למה אתה מגלה ?עידן סרור כתב: ↑24 דצמבר 2024, 21:58לא יודע מה הסקת מההודעה שליאייבר דה-בונלס כתב: ↑24 דצמבר 2024, 17:34ברור שכן
אבל היא הייתה צינית
הוא כבר התיישב לכתוב שירים חדשים
- 7even
- קיבל.ה 2651 לייקים
ארגון אלים?Mr.china כתב: ↑24 דצמבר 2024, 21:09לא מאמין שזה יעבור להם חלק בגרון, תצפו לאלימות קשה נגד מי שיקום נגדם כאלטרנטיבה.Charlie כתב: ↑24 דצמבר 2024, 18:01אין ואקוםאורי כתב:אני מהמר שאם הם יחרימו ולא יבואו כבר במשחק הראשון נגד ירושלים יהיה תוף ועם הזמן זה ילך ויהיה יותר מסודר, כמו שהיה במשחק נגד ירושלים בתחילת העונה.
אולטראס הפועל?
לא, נו...למה ככה?
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 1178 לייקים
יאללה כבר תבואו או אל תבואו רק תשחררו מאיתנו כבר.
- 7even
- קיבל.ה 2651 לייקים
אנשי ארגון הטרור כרגע באולם בקללות ונאצות מאד מאד קשות לעבר אנשי הפועל בסיום המשחק
איזה נגע.
איזה נגע.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 948 לייקים
-
- קיבל.ה 1178 לייקים
-
- קיבל.ה 2383 לייקים
שישתחוו לא מגיע להם הניצחונות האלה , העיקר שהם נהנים משחקנים כמו מוטלי ובלייקני ולא מתביישים לטנף , גועל
-
- קיבל.ה 1178 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 2651 לייקים
הרבה על שמעון וכל איש הפועל שעוד נמצא בפרקט.
איזה מילים אללה יסטר. אוי לאוזניים.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 58 לייקים
להשתחוות זה לא אנחנו.
כל כך מבאס הראש בקיר הזה, כמה אגו. וברור שאי אפשר לדבר איתם.
-
- קיבל.ה 948 לייקים
לא צריך לדבר, לא צריך לפייס, באמת שילכו לקיבינימט.למה לא בעצם כתב: ↑25 דצמבר 2024, 22:55 להשתחוות זה לא אנחנו.
אפס הבנה, אפס קבלת דעות של אחרים, אפס חינוך.
מצידי גם אחרי שנחזור לדרייב אין שימשיכו להחרים
יאללה הביתה!!!
-
- קיבל.ה 878 לייקים
קללות קשות לשמעון אמסלם, שעופר עושה להם אותו לא לקלל צועקים לו תמות ושב בשקט יא מניאק.
יפה נשמע שהם רוצים בהצלחת הפועל
יפה נשמע שהם רוצים בהצלחת הפועל
-
- קיבל.ה 2383 לייקים
יאלה שנעבור ליד אליהו ולא נשמע את הבושה הזאת , או שגם ביד אליהו הם ישירו "לא באים ליד אליהו " כמו חבורה של מפגרים
- 7even
- קיבל.ה 2651 לייקים
עם ארגוני טרור לא מדברים.
מדובר בטרוריסטים.
גם ברגר חטף.
אוי לבושה.
והכי עצוב שאלו בכלל לא אוהדי הפועל.
כמו שנכתב כאן השבוע ע"י מישהו - מדובר באנשים שאהדו קבוצות אחרות שסתם נדבקו אלינו בגלל שלל סיבות.
מדובר בטרוריסטים.
גם ברגר חטף.
אוי לבושה.
והכי עצוב שאלו בכלל לא אוהדי הפועל.
כמו שנכתב כאן השבוע ע"י מישהו - מדובר באנשים שאהדו קבוצות אחרות שסתם נדבקו אלינו בגלל שלל סיבות.
נערך לאחרונה על ידי 7even ב 25 דצמבר 2024, 23:00, נערך פעם 1 בסך הכל.
יחד, רק יחד! 

- רווי
- קיבל.ה 746 לייקים
חבורה של וואנבי אנרכיסטים
OMG עווופררר
-
- קיבל.ה 195 לייקים
נקווה שימנעו מהם כרטיסי חוץ גם
שלא נראה אותם לעולם
שלא נראה אותם לעולם
-
- קיבל.ה 1178 לייקים
את ברגר הם מקללים? את אמסלם? ששיחק בהפועל והניף גביע כשהם עוד לא היו רעיון. להקיא עליהם.
- גביזון
- קיבל.ה 3075 לייקים
וואווו, מציצה עצמיתRed_man כתב:את ברגר הם מקללים? את אמסלם? ששיחק בהפועל והניף גביע כשהם עוד לא היו רעיון. להקיא עליהם.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
- רווי
- קיבל.ה 746 לייקים
חח מה רוצים מברגר? מי יכול לשנוא את ברגר?
OMG עווופררר
-
- קיבל.ה 490 לייקים
המכה הכי גדולה שהארגון יחטוף שנגד ירושלים יהיה חשמל.
- 7even
- קיבל.ה 2651 לייקים
הם הרי כבר איימו על אוהדי הפועל באלימות שלא ייכנסו למשחק 3 בגמר.
לא אתפלא אם הם מתכננים להגיע למנורה ולנסות לנקוט באלימות כלפי אוהדי הפועל שיגיעו לשם.
ארגוני טרור מבינים רק כוח.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 950 לייקים
אם אני הייתי משכיב עשרות מיליוני שקלים והיו מקללים אותי ומייחלים למותי, הייתי מחליט שהגרלות של כרטיסים למשחקי חוץ הם רק למנויי יד אליהו שמגיעים למשחקים, אבל אולי זה רק אני.
-
- קיבל.ה 96 לייקים
יאללה כבר שחררו את העניין.
עופר נשאר, עוברים ליד אליהו.
הם לא באים.
הכל אמור להיות מושלם מבחינתכם, לא מבין מה אתם ממשיכים להתעסק ב"אנרכיסיטים טרוריסטים חמאסניקים האלה".
אתם סתם הופכים כמה קללות ושירת "לא באים ליד אליהו" להרגה יותר מדי ומנפחים את זה.
הם לא באים.
הכל אמור להיות מושלם מבחינתכם, לא מבין מה אתם ממשיכים להתעסק ב"אנרכיסיטים טרוריסטים חמאסניקים האלה".
אתם סתם הופכים כמה קללות ושירת "לא באים ליד אליהו" להרגה יותר מדי ומנפחים את זה.
-
- קיבל.ה 2383 לייקים
אין לדעתך סיכון שאם הקללות האלו ימשכו לעופר ייגמר הכוח מתישהו ?למה זה טוב כתב: ↑25 דצמבר 2024, 23:17 יאללה כבר שחררו את העניין.
הם לא באים.
-
- קיבל.ה 195 לייקים
אז זה בסדר שהם מקללים את אנשי המועדון ? המועדון שהם לכאורה אוהבים? למה מגיע לאנשי המועדון לקבל קללות נאצה מילדי הנזלת האלו?למה זה טוב כתב: ↑25 דצמבר 2024, 23:17 יאללה כבר שחררו את העניין.
הם לא באים.
מקווה שלא יקבלו כרטיסי חוץ ויהיה שקט מהם לעד
-
- קיבל.ה 195 לייקים
-
- קיבל.ה 2383 לייקים
ובלי קשר גם אם נזכה בכל התארים , זה קצת מעכיר את האווירה כל העניין הזה
-
- קיבל.ה 195 לייקים
-
- קיבל.ה 878 לייקים
בטעות לגמרי יצא לי לשבת היום באמצע של האמצע של הגוש,למה זה טוב כתב: ↑25 דצמבר 2024, 23:17 יאללה כבר שחררו את העניין.
הם לא באים.
ביציאה החוצה אמרתי בואנה יפה שהמחאה בלי אלימות.
ואז הגעתי לסוף המדרגות והכל השתנה.
-
- קיבל.ה 110 לייקים
-
- קיבל.ה 96 לייקים
עופר הוכיח שהוא לא באמת רוצה ללכת ואם לא נשבר עד כה אז קללות בטוח לא מה שישבור אותו. מי ישמע פעם ראשונה בהיסטוריה שאוהדים מקללים בעלים והנהלות, קורה בכל מקום בעולם. תפסיקו לחיות בחרדה שהוא יעזוב בכל שניה ולנפח את זה בלי פרופורציה.רק הפועל כתב: ↑25 דצמבר 2024, 23:19אין לדעתך סיכון שאם הקללות האלו ימשכו לעופר ייגמר הכוח מתישהו ?למה זה טוב כתב: ↑25 דצמבר 2024, 23:17 יאללה כבר שחררו את העניין.
הם לא באים.