וולקאם סתיו טוריאל
-
Mario
- קיבל.ה 398 לייקים
היה מורגש שהוא חסר, מקווה שיחזור בזמן ולא מוקדם מדי שלא נפסיד אותו להמשך העונה.
-
דוגיס
- קיבל.ה 463 לייקים
-
Nati
- קיבל.ה 2557 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 3836 לייקים
הסוכן שלו צפה במשחק בהנאה צרופה, זה בטוח.
לקבוצה שלנו, כרגע, אין הרבה למכור התקפית בלעדיו.
לקבוצה שלנו, כרגע, אין הרבה למכור התקפית בלעדיו.
יחד, רק יחד! 
- בן לוז
- קיבל.ה 504 לייקים
איתו אנחנו לא מפסידים אתמול
בוודאות הוא עושה גול מהמצב של לואיזו אחרי המסירה של דאפפה
תנעלו אותו כבר ל5 שנים
סתיו זה הפנים שלנו
בוודאות הוא עושה גול מהמצב של לואיזו אחרי המסירה של דאפפה
תנעלו אותו כבר ל5 שנים
סתיו זה הפנים שלנו
-
היחיד שנלחם
- קיבל.ה 26 לייקים
אתמול הוא שווה גול
אבל בכלל
שיסיימו את הסאגה ויחתימו אותו ושיחזור מהר בבקשה שנוכל להבטיח פלייאוף עליון ולבוא להנות בפלייאוף בלי לחץ על אליפות ואולי לקלקל לביתר
אבל בכלל
שיסיימו את הסאגה ויחתימו אותו ושיחזור מהר בבקשה שנוכל להבטיח פלייאוף עליון ולבוא להנות בפלייאוף בלי לחץ על אליפות ואולי לקלקל לביתר
-
RedDrifter
- קיבל.ה 375 לייקים
ספורט 5 טוענים שהמו״מ קפוא והמועדון לא מתכוון להציע יותר מ190 אלף אירו לעונה - די מה שאני חשבתי מההתחלה שמנסים להראות לו את הדרך החוצה כי יש לנו את לואיזו שמסוגל לתפוס את מקומו וזאת הצעה כ״הכרת תודה״ ולא יותר.
במידה והוא הולך בינואר נכנס לקופה 3.8 מיליון אירו מהמכירות של בנימין וטוריאל, מקווה שידעו לעשות עם זה דברים יפים.
במידה והוא הולך בינואר נכנס לקופה 3.8 מיליון אירו מהמכירות של בנימין וטוריאל, מקווה שידעו לעשות עם זה דברים יפים.
-
shaharot
- קיבל.ה 1030 לייקים
190 אלף זה באמת הצעה מעליבה
תנו לו 250 עם קפיצת שכר כל שנה ותגמרו את הסיפור המביך הזה.
אם רוצים לעשות את הקפיצת מדרגה צריך להתחיל לשמור על העוגנים שלנו ולא לזרוק אותם בשביל 50-70 אלף דולר
תנו לו 250 עם קפיצת שכר כל שנה ותגמרו את הסיפור המביך הזה.
אם רוצים לעשות את הקפיצת מדרגה צריך להתחיל לשמור על העוגנים שלנו ולא לזרוק אותם בשביל 50-70 אלף דולר
-
OrCohen
- קיבל.ה 302 לייקים
בושה אם זה נכון.
מזכיר תקופת ניסנוב
מזכיר תקופת ניסנוב
-
ר.ש
- קיבל.ה 481 לייקים
אם זה נכון, זה ביזיון וזו טעות מקצועית קשה.
אין ישראלי ברמה שלו שזמין להפועל כרגע.
בעיניי, מבחינה מקצועית, יש הצדקה לשלם לו אפילו יותר מ-300 אלף יורו בעונה אם הוא נשאר פה לשנים. גם 400-500 זה הגיוני.
אין ישראלי ברמה שלו שזמין להפועל כרגע.
בעיניי, מבחינה מקצועית, יש הצדקה לשלם לו אפילו יותר מ-300 אלף יורו בעונה אם הוא נשאר פה לשנים. גם 400-500 זה הגיוני.
רואה שחורות המקורי
- DJSavta
- קיבל.ה 409 לייקים
מה אתם רציניים??? אם הוא הולך אין לקבוצה הזאת מה למכור
-
D&3
- קיבל.ה 1562 לייקים
-
דולימנגה99
- קיבל.ה 178 לייקים
תגובת המועדון - "כל מה שנאמר בכתבה זה שקר"
פורום שדים - "אם זה נכון הנהלה בושה!! ניסנובים"
אל תעזרו לכולם במלחמה נגדנו
-
RedDrifter
- קיבל.ה 375 לייקים
מאיפה הבאת את תגובת המועדון?דולימנגה99 כתב: ↑02 ינואר 2026, 14:59 תגובת המועדון - "כל מה שנאמר בכתבה זה שקר"
-
אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 667 לייקים
אם אני טוריאל כל הצעה חדשה שהיא פחות מ300 אני בורח מפה.
-
KingZivos
- קיבל.ה 202 לייקים
זה בערך מה שהיה- שודרג לפני פחות משנה עם סעיף
שדרוג 25 אחוז כל שנה.. מבין שהוא שווה יותר מהשכר התחלתי אבל מה שאמרת לא רלוונטי כי זה בדיוק מה שקורה.
בלי קשר הפועל ומועדון כדורגל זה לא ההסתדרות- שחקן שווה כמה שמוכנים לשלם לו ועליו, לכל מועדון יש איזה שהוא מספר שהוא דיל ברייקר לכל שחקן.
בכל מקרה אם הפועל החליטו שזה 190 אלף בעיניי זה באמת מעליב בשבילו, אלא אם מקצועית חושבים שבאמת עדיף 2 מיליון יורו ויביאו שחקנים חזקים , רלוונטים. בכל מקרה מצד שני שחקן לא יכול לקפוץ מעל הפופיק על עונה טובה בלאומית וחצי בליגת העל- ולדרוש נגיד 500 אלף.
-
KingZivos
- קיבל.ה 202 לייקים
רשום בסוף הכתבהRedDrifter כתב: ↑02 ינואר 2026, 15:01מאיפה הבאת את תגובת המועדון?דולימנגה99 כתב: ↑02 ינואר 2026, 14:59 תגובת המועדון - "כל מה שנאמר בכתבה זה שקר"
-
Nati
- קיבל.ה 2557 לייקים
זאת כתבה משנה שעברהKingZivos כתב:רשום בסוף הכתבהRedDrifter כתב: ↑02 ינואר 2026, 15:01מאיפה הבאת את תגובת המועדון?דולימנגה99 כתב: ↑02 ינואר 2026, 14:59 תגובת המועדון - "כל מה שנאמר בכתבה זה שקר"
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Xavi
- קיבל.ה 1503 לייקים
יש לי תחושה שהחזרה מהפציעה וחתימה על החוזה הולכים יד וביד ואם זה נכון אני לא אוהב את זה בכלל
-
shaharot
- קיבל.ה 1030 לייקים
גם בלייקני חתם שנה שעברה בהפועל ב700 , אחרי ולנסיה הכפיל ל1.4KingZivos כתב: ↑02 ינואר 2026, 15:22זה בערך מה שהיה- שודרג לפני פחות משנה עם סעיף
שדרוג 25 אחוז כל שנה.. מבין שהוא שווה יותר מהשכר התחלתי אבל מה שאמרת לא רלוונטי כי זה בדיוק מה שקורה.
בלי קשר הפועל ומועדון כדורגל זה לא ההסתדרות- שחקן שווה כמה שמוכנים לשלם לו ועליו, לכל מועדון יש איזה שהוא מספר שהוא דיל ברייקר לכל שחקן.
בכל מקרה אם הפועל החליטו שזה 190 אלף בעיניי זה באמת מעליב בשבילו, אלא אם מקצועית חושבים שבאמת עדיף 2 מיליון יורו ויביאו שחקנים חזקים , רלוונטים. בכל מקרה מצד שני שחקן לא יכול לקפוץ מעל הפופיק על עונה טובה בלאומית וחצי בליגת העל- ולדרוש נגיד 500 אלף.
ושבוע שעבר ל2 מיליון.
הוא השחקן הכי טוב שלנו וצריך לקבל בהתאם.
אפילו מחמיד מקבל 200 אלף
-
gershon
- קיבל.ה 333 לייקים
https://m.sport5.co.il/articles.aspx?Fo ... cID=529815
מהפועל ת"א נמסר בתגובה: "לא ננהל משא ומתן עם שחקנים שלנו דרך התקשורת, אך חשוב להבהיר שכל הפרטים בכתבה שקריים. שבת שלום".
אחת התגובות המצחיקות.
-
KingZivos
- קיבל.ה 202 לייקים
לא אמרתי שאני לא חושב את זה, פשוט ציינת את אותה דרך בה המועדון עובד- קפיצת שכר כל שנה.shaharot כתב: ↑02 ינואר 2026, 16:29גם בלייקני חתם שנה שעברה בהפועל ב700 , אחרי ולנסיה הכפיל ל1.4KingZivos כתב: ↑02 ינואר 2026, 15:22זה בערך מה שהיה- שודרג לפני פחות משנה עם סעיף
ושבוע שעבר ל2 מיליון.
אפילו מחמיד מקבל 200 אלף
לא משנה בגדול אנחנו מסכימים
שחקן שווה כמה שמוכנים לשלם עליו ולו , חוזים בכדורגל לא רלוונטים בעולם המודרני (בתכלס גם בכל מקצוע היום, חוזים רלוונטים רק בעסקים גדולים כאשר להפרת חוזה יש קנסות עתק, אזורים שאתה לא רוצה להכנס אליהם בתור מועדון כדורגל )
-
L.S
- קיבל.ה 1968 לייקים
-
NARKOTIKA
- קיבל.ה 406 לייקים
זאת הנפצה, אין שום סיכוי שזה נכוןshaharot כתב: ↑02 ינואר 2026, 16:29אפילו מחמיד מקבל 200 אלףKingZivos כתב: ↑02 ינואר 2026, 15:22זה בערך מה שהיה- שודרג לפני פחות משנה עם סעיף
-
איש גדול
- קיבל.ה 458 לייקים
שום סיכוי שמאחמיד מקבל 200shaharot כתב: ↑02 ינואר 2026, 16:29גם בלייקני חתם שנה שעברה בהפועל ב700 , אחרי ולנסיה הכפיל ל1.4KingZivos כתב: ↑02 ינואר 2026, 15:22זה בערך מה שהיה- שודרג לפני פחות משנה עם סעיף
ושבוע שעבר ל2 מיליון.
אפילו מחמיד מקבל 200 אלף
אולי 100
-
shaharot
- קיבל.ה 1030 לייקים
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=508185
מחאמיד - 200 אלף יורט ומענקים אישיים וקבוצתיים
-
אלון1
- קיבל.ה 285 לייקים
במידה וזה נכון אני מאבד כבר אמונה במוצר הזה שנקרא הפועל תל אביב.
לא הגיוני שיש לנו בעלים כאלה ולא נצליח להשאיר שחקן כזה.מה כאילו אז ההבדל בינו לבין הניסנובים?
תעלו תשכר של השחקן הכי טוב שלכם נקודה
ולא ב40 אלף
הכל במידה והכתבה נכונה
לא הגיוני שיש לנו בעלים כאלה ולא נצליח להשאיר שחקן כזה.מה כאילו אז ההבדל בינו לבין הניסנובים?
תעלו תשכר של השחקן הכי טוב שלכם נקודה
ולא ב40 אלף
הכל במידה והכתבה נכונה
-
NARKOTIKA
- קיבל.ה 406 לייקים
זה לא נכון בוודאותshaharot כתב: ↑02 ינואר 2026, 18:11 https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=508185
צצניפר פרסם מספרים מדוייקים
הוא מרוויח 100
ליידנר 130
באמת שאני לא מבין מה רוצים מההנהלה בסיפור של טוריאל. ברור שהוא שווה יותר אבל חוזה זה חוזה, לפעמים אנחנו נדפקים בגלל ירידת ערך השחקן )כמו אלטמן( ולפעמים מרוויחים כמו עם טוריאל עם חוזה נמוך יחסית לכמה שנים. הבעיה שלא משנה כמה נעלה את השכר השנתי שלו, הוא עדיין רוצה לצאת לחול אז מה צריך לרוץ להאריך חוזה ולשלם יותר אם הוא רוצה לעזוב בינואר או בקיץ?
הרי לא יעצרו את ההתקדמות המקצועית שלו ואם מדובר בחוזה מפלצת גם שיפור השכר יהיה לא רלוונטי.
כול זה כמובן מתבטל אם הוא מוכן להיות כמו שאוהבים לקרוא לזה, פרנצייז פלייר, ולהשאר בהפועל 4-5 שנים או יותר. אז אפשר לדבר על להיות מהמרווחים המובילים בקבוצה וכו אחרת מה דחוף לשדרג מישהו שעוזב גם ככה איפשהו ב18 חודשים הקרובים שבהם הוא גם ככה בחוזה?
ברור לי שבתור אוהדים פשוט רוצים לסתום את ה"חור" הזה בכסף שלא שלי אבל אם אני הייתי פרימור שמייצג את בעל המאה, לא חושב שהייתי מתנהג אחרת
הרי לא יעצרו את ההתקדמות המקצועית שלו ואם מדובר בחוזה מפלצת גם שיפור השכר יהיה לא רלוונטי.
כול זה כמובן מתבטל אם הוא מוכן להיות כמו שאוהבים לקרוא לזה, פרנצייז פלייר, ולהשאר בהפועל 4-5 שנים או יותר. אז אפשר לדבר על להיות מהמרווחים המובילים בקבוצה וכו אחרת מה דחוף לשדרג מישהו שעוזב גם ככה איפשהו ב18 חודשים הקרובים שבהם הוא גם ככה בחוזה?
ברור לי שבתור אוהדים פשוט רוצים לסתום את ה"חור" הזה בכסף שלא שלי אבל אם אני הייתי פרימור שמייצג את בעל המאה, לא חושב שהייתי מתנהג אחרת
-
אסון למכבי
- קיבל.ה 86 לייקים
אפשר לפתוח אשכול חדש שייקרא "טוריאל במידה וזה נכון"?
- רדפוקס
- קיבל.ה 5973 לייקים
אם יגאל גולדשטיין רשם הוא בטח לא מחרטט.shaharot כתב: ↑02 ינואר 2026, 18:11 https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=508185
הוא מרוויח אולי חצי מזה.
-
ונרקומן
- קיבל.ה 539 לייקים
כן. מחאמיד מרוויח יותר ממה שמציעים לטוריאל. גם בנימיני, אל ים וארי כהן אגב..
בהארכת החוזה אופציית יציאה לחול צריכה להתבטל ואז רק אם תגיע הצעה באמת משמעותית אז שילך לחולשאנגפר כתב: ↑02 ינואר 2026, 20:10 באמת שאני לא מבין מה רוצים מההנהלה בסיפור של טוריאל. ברור שהוא שווה יותר אבל חוזה זה חוזה, לפעמים אנחנו נדפקים בגלל ירידת ערך השחקן )כמו אלטמן( ולפעמים מרוויחים כמו עם טוריאל עם חוזה נמוך יחסית לכמה שנים. הבעיה שלא משנה כמה נעלה את השכר השנתי שלו, הוא עדיין רוצה לצאת לחול אז מה צריך לרוץ להאריך חוזה ולשלם יותר אם הוא רוצה לעזוב בינואר או בקיץ?
איזה שחקן ישראלי אפשר לקנות ב2 מיליון ?
ברור אבל כול הפרסומים אומרים שהצעות בסדר גודל כזה עוד לא הגיעו סתומרת שהשווי שוק שלו לקבוצות בחול לא בהכרח גדול בהרבה מ2 מליון. אם זה נכון, כמה כבר גדול האפסייד של המכירה? נניח יכפילו לו את החוזה וימכרו ב3 מליון במקום ה2 הנקוב, מה הרווח של הפועל אחרי תשלום השער הכפול והאם זה שווה את כול ההתעסקות הזאת?shaar7_12 כתב: ↑04 ינואר 2026, 10:00בהארכת החוזה אופציית יציאה לחול צריכה להתבטל ואז רק אם תגיע הצעה באמת משמעותית אז שילך לחולשאנגפר כתב: ↑02 ינואר 2026, 20:10 באמת שאני לא מבין מה רוצים מההנהלה בסיפור של טוריאל. ברור שהוא שווה יותר אבל חוזה זה חוזה, לפעמים אנחנו נדפקים בגלל ירידת ערך השחקן )כמו אלטמן( ולפעמים מרוויחים כמו עם טוריאל עם חוזה נמוך יחסית לכמה שנים. הבעיה שלא משנה כמה נעלה את השכר השנתי שלו, הוא עדיין רוצה לצאת לחול אז מה צריך לרוץ להאריך חוזה ולשלם יותר אם הוא רוצה לעזוב בינואר או בקיץ?
איזה שחקן ישראלי אפשר לקנות ב2 מיליון ?
אם לא מגיעה הצעה ב3 ומגיעה רק ב2 כי כול העולם כבר יודע על הסאגה הזאת, האם יחליטו לא למכור אותו בכלל ואם לא ימכרו ב2 ליעד אטרקטיבי, האם סתיו לא יעשה פרצופים וסבוטאג׳? האם הפועל תסנדל את עצמם עם חוזה שמן ל4-5 שנים על שחקן שעוד לא נתן אפילו חצי עונה טובה בליגה הבכירה?
כמו שאמרתי, לדעתי פועלים פה נכון
-
ההוא מפעם
- קיבל.ה 322 לייקים
חזרנו להיות רואי חשבון, התגעגעתי
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
- בן לוז
- קיבל.ה 504 לייקים
בפודקאסט הפודל רן קוניק (אוהד הפועל וראש עיריית גבעתיים) התארח ודיבר בהרחבה על סתיו
ממליץ לשמוע
ממליץ לשמוע