מלך השערים שלך שנה שעברה
עמרי אלטמן
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
לא רוצה כלום, אין לי בעיה שיקצץ וינסה להחזיר לנו בלאומית את מה שהוא חייב לנו.
רק לא לבוא ולספר לנו כאילו הוא נתן עונה טובה שנה שעברה ואנשים פה סתם חמוצים, להערכתי לרוב האנשים בפורום הזה עדיין יש זוג עיניים מתפקדות.
רק לא לבוא ולספר לנו כאילו הוא נתן עונה טובה שנה שעברה ואנשים פה סתם חמוצים, להערכתי לרוב האנשים בפורום הזה עדיין יש זוג עיניים מתפקדות.
פשוט לא בנוי לספורט הבן אדם נפצע בכל הגוף סתם ממכות יבשות
במילה אחת רכרוכי
במילה אחת רכרוכי
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
כתבתי שהוא נתן עונה טובה?
כתבתי שהוא עדין היה מלך השערים שלך, זה הכל.
אף אחד לא ישה שנה שעברה עונה טובה לכן ירדת ליגה...
לא טוריאל שרואים בו משיח לא לאיוס שרוצים למכור ב 1.5 מליון... בשורה התחתונה עם כל הטינופת שאלטמן חוטף ב 15 משחקים שהוא שיחק הוא הבקיע 7 שערים, סביר בהחלט... חבל שחבריו להתקפה לא הבקיעו ככה אולי בטעות היינו נשארים.
-
- קיבל.ה 328 לייקים
לא צריך לחפש בכח. פגיעה בלסת לא קשורה לכלום.
נמתין לראות אם הוא משתפר בהמשך.
נמתין לראות אם הוא משתפר בהמשך.
-
- קיבל.ה 1154 לייקים
לא יודע מה אתכם, אני על המשחק מול אשדוד לא יכול לסלוח לו
-
- קיבל.ה 213 לייקים
הכתבה על המשחק מול אשדוד מדכאת
ציבוטה זכרתי שאתנו אבל לגביו יחסית אני אופטימי
הפציעה של אלטמן מעה קשה לסיכוי שלנו למצוא לו בית חליפי.
וכמובן נזכרתי שפאסי הבלם האגדי עדיין איתנו. איך שהוא המוח כנ נוטה לשכוח כאלה דברים
ציבוטה זכרתי שאתנו אבל לגביו יחסית אני אופטימי
הפציעה של אלטמן מעה קשה לסיכוי שלנו למצוא לו בית חליפי.
וכמובן נזכרתי שפאסי הבלם האגדי עדיין איתנו. איך שהוא המוח כנ נוטה לשכוח כאלה דברים
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
-
- קיבל.ה 1488 לייקים
למה? אתה חושב שהוא לא רצה לשחק בו?אוגוסטוס היל כתב:לא יודע מה אתכם, אני על המשחק מול אשדוד לא יכול לסלוח לו
אני לא יכול לסלוח למי שהחתים שחקן כל כך פציע בסכומים מופרכים .
מה אתה רוצה ממנו אבל? זה ילדותי
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 35 לייקים
בעיקר האמונה הרווחת שיכל לעשות קצת יותר ולשחק. ואולי איתו זה היה נראה אחרת... זה כבר מעבר לפציע/לא פציע. זה הבחירה לא לשחק/לא להתאמן על כל עקצוץ שהוא מרגיש בשריר.. סבבה שהוא שומר על עצמו וכדומה אבל בפועל יוצא שהוא לא משחק חצי מהעונה בכלל זה... כשהמועדון שלך עומד לפני ירידת ליגה ואתה ה"כוכב" והמשתכר הבכיר הייתי מצפה ממנו לעלות לשחק עם זריקה או וואטאבר. במקום זה - כל השבוע תורגל, רבע שעה לפני המשחק "הרגיש את השריר" וברח...
-
- קיבל.ה 1488 לייקים
מה זה היית מצפה ? אני בטוח שאם הוא היה יכול הוא היה עולה גם על זריקה .
אתם מחרטטים פה ברמה של תביעת דיבה בלי שאין לכם מושג ( גם לי אין).
אבל אני מאמין שאם הוא היה יכול הוא היה משחק .
אתם מחרטטים פה ברמה של תביעת דיבה בלי שאין לכם מושג ( גם לי אין).
אבל אני מאמין שאם הוא היה יכול הוא היה משחק .
-
- קיבל.ה 1154 לייקים
ברור שזה ילדותי, אם לא היה בי חלק ילדותי נראה לך שהייתי עושה לעצמי את הסיוט הזה?
וכן אני רומנטי ומצפה כמו ילד מטומטם.
-
- קיבל.ה 105 לייקים
גם אם כולנו חרטטנים, זה לא יעשה אותו מקצוען ואבא שלו סידר לו את החוזה זה לא שהוא הגיע אליו בזכות
-
- קיבל.ה 1488 לייקים
חוץ מלנבוח את הקלישאות על אוט.׳ תסביר לי איך זה קשור למה שכתבתי ?
-
- קיבל.ה 1391 לייקים
עשה עונה טובה מאוד בקבוצת צמרת בקפריסין.fidel כתב:גם אם כולנו חרטטנים, זה לא יעשה אותו מקצוען ואבא שלו סידר לו את החוזה זה לא שהוא הגיע אליו בזכות
מה שווים יותר ממנו יונס מלדה ודוידה שייבשו ספסלים בבלגיה?
היה לא טוב כמו כל הקבוצה, רק שאם לשאר השחקנים היתה שורה סטטיסטית כמו שלו, נראה לי שהיינו רחוקים מירידה.
- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
אלטמן איכזב בענק אם כי יש לו כדורגל יותר מרוב הסגל. בהרבה. השאלה מה עם שריר החשק.
עוד בעיה כמובן היא שהבחור לא מסוגל להישאר בריא 3.5 דקות, ככה שאין באמת טעם להחזיק אותו גם בחצי מהשכר.
בהנחה ולא מגיע פה עוד רכש אחד או 2 שהם שוברי שוויון ללאומית אני לא בטוח בכלל שעולים.
לאיוס לצערי הרב יימכר כנראה וטוריאל לבד לא יספיק.
עוד בעיה כמובן היא שהבחור לא מסוגל להישאר בריא 3.5 דקות, ככה שאין באמת טעם להחזיק אותו גם בחצי מהשכר.
בהנחה ולא מגיע פה עוד רכש אחד או 2 שהם שוברי שוויון ללאומית אני לא בטוח בכלל שעולים.
לאיוס לצערי הרב יימכר כנראה וטוריאל לבד לא יספיק.
יחד, רק יחד! 

- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
הכל בחשק גם לא היה שבר בלסת
בחייאת נו קיבל מכה וניצל הזדמנות לרדת מהדשא
הבן אדם קבלן
בחייאת נו קיבל מכה וניצל הזדמנות לרדת מהדשא
הבן אדם קבלן
-
- קיבל.ה 387 לייקים
יש שחקנים כאלה בליגה שפשוט לא רוצים לשחק ומחפשים רק איך להיגרע מהסגל ולא לבוא לאימונים, הם פשוט עצלנים מידי. גם גוטליב היה ככה רק חיפש תירוצים לא לשחק. אלטמן במשחק ירידה מול אשדוד יכל לעלות לשחק עם זריקה ובחר לשבת בחוץ. מבחינתם לשבת בבית כל היום ולקבל כסף על כלום. מיליון שקל בשנה הוא קיבל על לא לעשות כלום, וככה יהיה אם הוא ימשיך, ישחק אולי 30 אחוז מהמשחקים.
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
כמה קשקשנים אתם מסוגלים להיות...איזה שקרים וסיפורים אתם ממציאים לעצמכם בשביל להצדיק למה זה בסדר שאתם מקללים ויורדים לחיים של שחקנים במועדון...
בחיאת זה פטאתי.
בחיאת זה פטאתי.
-
- קיבל.ה 387 לייקים
העובדות מדברות בעד עצמןEl dudernio כתב: ↑10 יולי 2024, 23:01 כמה קשקשנים אתם מסוגלים להיות...איזה שקרים וסיפורים אתם ממציאים לעצמכם בשביל להצדיק למה זה בסדר שאתם מקללים ויורדים לחיים של שחקנים במועדון...
בחיאת זה פטאתי.
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
אז עכשיו אחרי שאייבינדר עזב,עומרי הוא הקורבן החדש???וינסנט כתב:יש שחקנים כאלה בליגה שפשוט לא רוצים לשחק ומחפשים רק איך להיגרע מהסגל ולא לבוא לאימונים, הם פשוט עצלנים מידי. גם גוטליב היה ככה רק חיפש תירוצים לא לשחק. אלטמן במשחק ירידה מול אשדוד יכל לעלות לשחק עם זריקה ובחר לשבת בחוץ. מבחינתם לשבת בבית כל היום ולקבל כסף על כלום. מיליון שקל בשנה הוא קיבל על לא לעשות כלום, וככה יהיה אם הוא ימשיך, ישחק אולי 30 אחוז מהמשחקים.
מאז שהגעת לפה.כתבת פעם אחת משהו חיובי?
-
- קיבל.ה 387 לייקים
כן כתבתי הרבה דברים חיוביים, למי שמגיע. על אלטמן אני לא מחדש כלום, אני אומר עליו אותו דבר מהרגע שחתם אצלנו, כבר אז ידעתי שהוא לא יביא שום דבר לקבוצה הזאת והנה צדקתי זה הסתיים בירידת ליגה שהוא שותף לה.Nati כתב: ↑11 יולי 2024, 00:37אז עכשיו אחרי שאייבינדר עזב,עומרי הוא הקורבן החדש???וינסנט כתב:יש שחקנים כאלה בליגה שפשוט לא רוצים לשחק ומחפשים רק איך להיגרע מהסגל ולא לבוא לאימונים, הם פשוט עצלנים מידי. גם גוטליב היה ככה רק חיפש תירוצים לא לשחק. אלטמן במשחק ירידה מול אשדוד יכל לעלות לשחק עם זריקה ובחר לשבת בחוץ. מבחינתם לשבת בבית כל היום ולקבל כסף על כלום. מיליון שקל בשנה הוא קיבל על לא לעשות כלום, וככה יהיה אם הוא ימשיך, ישחק אולי 30 אחוז מהמשחקים.
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
הביא 7 שערים ב 1500 דקות, יש שחקן שהביא יותר?וינסנט כתב: ↑11 יולי 2024, 01:04כן כתבתי הרבה דברים חיוביים, למי שמגיע. על אלטמן אני לא מחדש כלום, אני אומר עליו אותו דבר מהרגע שחתם אצלנו, כבר אז ידעתי שהוא לא יביא שום דבר לקבוצה הזאת והנה צדקתי זה הסתיים בירידת ליגה שהוא שותף לה.Nati כתב: ↑11 יולי 2024, 00:37אז עכשיו אחרי שאייבינדר עזב,עומרי הוא הקורבן החדש???וינסנט כתב:
יש שחקנים כאלה בליגה שפשוט לא רוצים לשחק ומחפשים רק איך להיגרע מהסגל ולא לבוא לאימונים, הם פשוט עצלנים מידי. גם גוטליב היה ככה רק חיפש תירוצים לא לשחק. אלטמן במשחק ירידה מול אשדוד יכל לעלות לשחק עם זריקה ובחר לשבת בחוץ. מבחינתם לשבת בבית כל היום ולקבל כסף על כלום. מיליון שקל בשנה הוא קיבל על לא לעשות כלום, וככה יהיה אם הוא ימשיך, ישחק אולי 30 אחוז מהמשחקים.
אם כבר מדברים על עובדות.... ולא על חזיונות וסיפורים.
תודה רבה לחלוץ שכבש תמורת הכסף שקיבל ובכל זאת לא עלה למשחק על החיים שלנו בליגה ולא עזר לנו להשאר בליגהEl dudernio כתב: ↑11 יולי 2024, 07:08הביא 7 שערים ב 1500 דקות, יש שחקן שהביא יותר?
גם שער עצמי היה מלך שערים שלנו לפני כמה עונות אז צריך להרים גם לו?
הבן אדם עושה קופה לפני פרישה ותכלס אפשר להבין אותו רק חבל שזה על חשבוננו
אתם יכולים להגיד עליו מה שאתם רוצים, לאהוב או לשנוא אבל מאיפה אתם מביאים את הקביעה שהיה יכול לקבל זריקה ולעלות לשחק?
סיימתם הכשרה רפואית ובחנתם את מצבו? תפסיקו לבלבל תמח בחייאת.
נכון הוא פציע ופספס הרבה משחקים בעונה שעברה, אבל כשעלה תמיד היה נראה מחוייב ונראה לי שלהאשים אותו בחוסר רצון זה ילדותי.
עובדתית היה מלך השערים של הקבוצה העלובה שלנו
נכון הוא פציע ופספס הרבה משחקים בעונה שעברה, אבל כשעלה תמיד היה נראה מחוייב ונראה לי שלהאשים אותו בחוסר רצון זה ילדותי.
-
- קיבל.ה 387 לייקים
זוכר במפורש שאמרו במועדון שהוא יכל לקבל זריקה ולעלות לשחק, לא ממציאים כלום. זה שהוא כבש זה יפה מאוד, העניין הוא שאם היו מביאים שחקן איכותי אחר במקומו שמשחק את רוב המשחקים בעונה היינו רואים יותר גולים ובישולים כנראה, מה שהיה משאיר אותנו בליגה.cholo כתב: ↑11 יולי 2024, 10:02 אתם יכולים להגיד עליו מה שאתם רוצים, לאהוב או לשנוא אבל מאיפה אתם מביאים את הקביעה שהיה יכול לקבל זריקה ולעלות לשחק?
-
- קיבל.ה 387 לייקים
אין שחקן שהביא יותר בכמות דקות הזאת, אבל יש שחקנים ששיחקו יותר ועדיין הצליחו להיראות יותר טוב ממנו. מה זה עוזר אם כל עונה הוא מפספס חצי מהמשחקים?El dudernio כתב: ↑11 יולי 2024, 07:08הביא 7 שערים ב 1500 דקות, יש שחקן שהביא יותר?
אני אשמח אם תצרף כאן קישור לציטוט כי אני ממש לא זוכר דבר כזהוינסנט כתב: ↑11 יולי 2024, 13:54זוכר במפורש שאמרו במועדון שהוא יכל לקבל זריקה ולעלות לשחק, לא ממציאים כלום. זה שהוא כבש זה יפה מאוד, העניין הוא שאם היו מביאים שחקן איכותי אחר במקומו שמשחק את רוב המשחקים בעונה היינו רואים יותר גולים ובישולים כנראה, מה שהיה משאיר אותנו בליגה.cholo כתב: ↑11 יולי 2024, 10:02 אתם יכולים להגיד עליו מה שאתם רוצים, לאהוב או לשנוא אבל מאיפה אתם מביאים את הקביעה שהיה יכול לקבל זריקה ולעלות לשחק?
-
- קיבל.ה 1488 לייקים
פייק!וינסנט כתב: ↑11 יולי 2024, 13:54זוכר במפורש שאמרו במועדון שהוא יכל לקבל זריקה ולעלות לשחק, לא ממציאים כלום. זה שהוא כבש זה יפה מאוד, העניין הוא שאם היו מביאים שחקן איכותי אחר במקומו שמשחק את רוב המשחקים בעונה היינו רואים יותר גולים ובישולים כנראה, מה שהיה משאיר אותנו בליגה.cholo כתב: ↑11 יולי 2024, 10:02 אתם יכולים להגיד עליו מה שאתם רוצים, לאהוב או לשנוא אבל מאיפה אתם מביאים את הקביעה שהיה יכול לקבל זריקה ולעלות לשחק?
-
- קיבל.ה 387 לייקים
אמרו גם אמרו באחת מהכתבות אחרי המשחק שיכל לעלות עם זריקה, לא אמרתי סתם.
-
- קיבל.ה 35 לייקים
"ברמה של תביעת דיבה" זה לא כי אני בסך הכל אומר את דעתי, שאני כאוהד שמשלם לו את המשכורת - לא יכול לראות אותו. כזה אני... אולי הוא יכל לעלות ואולי לא. אם המצב היה כזה דרמטי לא היה מתורגל כל השבוע ועולה לחימום...
-
- קיבל.ה 1488 לייקים
להגיד שאלטמן שחקן גרוע..זו דעה לגיטימית. להגיד על בן אדם שהוא יכל לשחק והתחזה לפצוע או לא רצה בלי שיש לך משהו להתבסס עליו, זו דיבה והכפשה שאתה יכול לחטוף עליה תביעה. מוזמן לשאול את עו"ד פה בפורום.MaorShemesh כתב: ↑11 יולי 2024, 14:33"ברמה של תביעת דיבה" זה לא כי אני בסך הכל אומר את דעתי, שאני כאוהד שמשלם לו את המשכורת - לא יכול לראות אותו. כזה אני... אולי הוא יכל לעלות ואולי לא. אם המצב היה כזה דרמטי לא היה מתורגל כל השבוע ועולה לחימום...
-
- קיבל.ה 1488 לייקים
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
א. אם אין שחקן שהביא יותר ממנו בכמות דקות כזאת ( דר"א סניור ביחס לא רע) אז אולי כדאי שנפסיק להתלונן על איכויוציו כשחקן כי את הדבר הכי חשוב הוא כנראה עשה יותר טוב מכל אחד אחר בהפועל. בלי קשר אולי זאת הבעיה לאיוס צ'יבוטה וכו' עסוקים בתחרות יופי לא בתאכלס.וינסנט כתב: ↑11 יולי 2024, 13:59אין שחקן שהביא יותר בכמות דקות הזאת, אבל יש שחקנים ששיחקו יותר ועדיין הצליחו להיראות יותר טוב ממנו. מה זה עוזר אם כל עונה הוא מפספס חצי מהמשחקים?El dudernio כתב: ↑11 יולי 2024, 07:08הביא 7 שערים ב 1500 דקות, יש שחקן שהביא יותר?
ב. 7 שערים זה עוזר ויש פציעות שחלקן אם אני זוכר היו תוצאה של חזרה מוקדמת וסיכון בריאותי שלקח בשביל לעזור לקבוצה.
-
- קיבל.ה 387 לייקים
מחזור 3 הוא נפצע, יחזור מחזור 25 בשביל לתת כמה גולים בפנדל/מול שער ריק עד סוף העונה וכל זה יעלה לנו רק מיליון שקל בעונה, בהחלט חייב להשאיר אותו.
והגמורים פה ימשיכו לתמוך בו ויגידו שצריך אותו גם לעונה שאחרי. נמאס ממנו, נמאס מלאיוס ונמאס מכל החסרי חשק שעושים שביתה איטלקית או ממציאים תירוצים ורק הורסים אותנו. רק שחקנים רעבים יחזירו אותנו להיות מועדון גדול, לא האלטמנים האייבינדרים והאוזבולוטים.
והגמורים פה ימשיכו לתמוך בו ויגידו שצריך אותו גם לעונה שאחרי. נמאס ממנו, נמאס מלאיוס ונמאס מכל החסרי חשק שעושים שביתה איטלקית או ממציאים תירוצים ורק הורסים אותנו. רק שחקנים רעבים יחזירו אותנו להיות מועדון גדול, לא האלטמנים האייבינדרים והאוזבולוטים.
די נו בחייאת איך אנשים פה לא חושבים שמדובר בפרימדונה
לפני שבוע משחק אימון הבן אדם מקבל מכה בלסת זה בהחלט כואב ולא נעים ואפשר לרדת מהמגרש אבל להגזים ולהתפנות לבית חולים בשביל לשלול שבר זה דבר כלכך ילדותי ורכרוכי
תגידו מה תגידו יש לו לפעמים כדורגל ולפעמים יודע לדבר יפה אבל הוא בהחלט לא מהספורטאים שצריכים להוביל את הקבוצה שלנו ולקבל את תואר הקפטן חס וחלילה
מקווה שיגיעו לנו שחקנים טובים יותר בשנתיים הקרובות שנוכל לשכוח ממנו בהקדם
לפני שבוע משחק אימון הבן אדם מקבל מכה בלסת זה בהחלט כואב ולא נעים ואפשר לרדת מהמגרש אבל להגזים ולהתפנות לבית חולים בשביל לשלול שבר זה דבר כלכך ילדותי ורכרוכי
תגידו מה תגידו יש לו לפעמים כדורגל ולפעמים יודע לדבר יפה אבל הוא בהחלט לא מהספורטאים שצריכים להוביל את הקבוצה שלנו ולקבל את תואר הקפטן חס וחלילה
מקווה שיגיעו לנו שחקנים טובים יותר בשנתיים הקרובות שנוכל לשכוח ממנו בהקדם
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
אנדרו טייט של פורום שדים? למד אותנו על גבריות.
אפשר לחשוב שאלטמן שחקן בינוני בשיאו, חסר עמדה, אחד שהוכתר לסמל על ידי אוהדים מוזרים אבל לא מסוגל לרשום כמה שורות התנצלות על חלקו בירידת הליגה.
כדאי גם לעשות את כל זה בלי לחשוב שהוא מביים פציעות להנאתו או שהוא זורק זין, כי הוא לא, הוא סתם גרוע.