בוסקילה יהיה בהפועל
עזו לא יהיה בהפועל
אפשר להתקדם
עונת המלפפונים 25/26
-
- קיבל.ה 157 לייקים
-
- קיבל.ה 324 לייקים
לעזו יש הרבה כשרון, אבל האופי בעייתי. הפחד שלי הוא שיצא ממנו בסוף איזה ראובן עובד, לא בן רייכרט (אלא אם כיוונו פה לבוררות שלו מול מכבי שהסתיימה בהעברה אלינו במיליון יורו).
אם אני צריך לבחור בין בוסקילה לעזו, אז בוסקילה בעיניים עצומות, כי האופי שלו מקצועני וצנוע וזה יוביל אותו להרבה מקומות טובים. אם בטעות עזו יהיה על המדף בחינם, כמובן שצריך לנסות להביא אותו, כי הוא יכול לשחק כמספר 10 ולא רק בכנף שמאל (ואני בטוח שבוסקילה יהיה באנקר על העמדה הזאת בשנים הקרובות). אבל החיים מלמדים אותנו שכל הכשרונות האבודים האלו עם האופי הבעייתי מגיעים בסוף לבית"ר בחינם ופורחים שם.
אם אני צריך לבחור בין בוסקילה לעזו, אז בוסקילה בעיניים עצומות, כי האופי שלו מקצועני וצנוע וזה יוביל אותו להרבה מקומות טובים. אם בטעות עזו יהיה על המדף בחינם, כמובן שצריך לנסות להביא אותו, כי הוא יכול לשחק כמספר 10 ולא רק בכנף שמאל (ואני בטוח שבוסקילה יהיה באנקר על העמדה הזאת בשנים הקרובות). אבל החיים מלמדים אותנו שכל הכשרונות האבודים האלו עם האופי הבעייתי מגיעים בסוף לבית"ר בחינם ופורחים שם.
-
- קיבל.ה 2186 לייקים
לדעתי עזו שחקן ברמה של משהו בין מנור סולומון לאוברמארס. השאלה זה האופי שלו.
זה שהוא פצצת כישרון שגדל והתחנך באקדמיית כדורגל מפוארת אין ספק. צריך לראות לגבי איך ניתן לסדר את הראש שם.
זה שהוא פצצת כישרון שגדל והתחנך באקדמיית כדורגל מפוארת אין ספק. צריך לראות לגבי איך ניתן לסדר את הראש שם.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 182 לייקים
יש לך את זה ביותר רנדומלי?טכנית לארז כתב: ↑26 אוגוסט 2025, 13:32 לדעתי עזו שחקן ברמה של משהו בין מנור סולומון לאוברמארס. השאלה זה האופי שלו.

-
- קיבל.ה 142 לייקים
מתקשה להבין אם אתה ציני או רציניטכנית לארז כתב: ↑26 אוגוסט 2025, 13:32 לדעתי עזו שחקן ברמה של משהו בין מנור סולומון לאוברמארס. השאלה זה האופי שלו.
-
- קיבל.ה 2186 לייקים
רציני לחלוטין.cholo כתב: ↑26 אוגוסט 2025, 13:33מתקשה להבין אם אתה ציני או רציניטכנית לארז כתב: ↑26 אוגוסט 2025, 13:32 לדעתי עזו שחקן ברמה של משהו בין מנור סולומון לאוברמארס. השאלה זה האופי שלו.
קראתי ברקנטי, וואלה (טוכי) ואתר וואחד (רז אמיר) שמדובר בשחקן אדיר.
ראיתי שגם הפנו לקטעי וידאו שלו ("צפו בעזו").
תוסיף את האלמנט הכי חשוב פה - איפה הבנאדם למד לשחק כדורגל כן?
תבין לבד כבר שזה מינימום מנור סולומון.
שחקן שחקן.
-
- קיבל.ה 485 לייקים
טכנית לארז כתב: ↑26 אוגוסט 2025, 13:32 לדעתי עזו שחקן ברמה של משהו בין מנור סולומון לאוברמארס. השאלה זה האופי שלו.

-
- קיבל.ה 142 לייקים
טכנית לארז כתב: ↑26 אוגוסט 2025, 13:37רציני לחלוטין.cholo כתב: ↑26 אוגוסט 2025, 13:33מתקשה להבין אם אתה ציני או רציניטכנית לארז כתב: ↑26 אוגוסט 2025, 13:32 לדעתי עזו שחקן ברמה של משהו בין מנור סולומון לאוברמארס. השאלה זה האופי שלו.
קראתי ברקנטי, וואלה (טוכי) ואתר וואחד (רז אמיר) שמדובר בשחקן אדיר.
ראיתי שגם הפנו לקטעי וידאו שלו ("צפו בעזו").
תוסיף את האלמנט הכי חשוב פה - איפה הבנאדם למד לשחק כדורגל כן?
תבין לבד כבר שזה מינימום מנור סולומון.
שחקן שחקן.

-
- קיבל.ה 324 לייקים
אגב, באמת נשמע ששועה לא יהיה בבית"ר. אני לא מבין מה קרה שם ומה הסיפור, ואיך הם מוותרים עליו בקלות כזאת. אצילי שחקן ענק, אבל לשועה היה לא פחות חלק בהצלחה שלהם בעונה הקודמת, גם מבחינת מספרים (אבל לא רק). ושועה הוא לגמרי מספר 10, יותר מעזו. לא יודע מה אנחנו מתכננים לעמדה הזאת, ואם זה בכלל ריאלי, אבל חלום שיגיע אלינו.
מה שכן, הוא בן 26, לא חושב שיממשו עליו מכירה גדולה בעתיד. אני לא בטוח שספרא יהיה מוכן להשכיב סכום גדול על מישהו שלא ניתן למכור ביותר כסף בהמשך, אם הבנתי נכון את מה שנכתב בין השורות על המעורבות שלו בהחלטה על כל שחקן רכש העונה (מבחינת הכדאיות הכלכלית).
מה שכן, הוא בן 26, לא חושב שיממשו עליו מכירה גדולה בעתיד. אני לא בטוח שספרא יהיה מוכן להשכיב סכום גדול על מישהו שלא ניתן למכור ביותר כסף בהמשך, אם הבנתי נכון את מה שנכתב בין השורות על המעורבות שלו בהחלטה על כל שחקן רכש העונה (מבחינת הכדאיות הכלכלית).
-
- קיבל.ה 157 לייקים
זה די ברור לא? שחקן עם אגו ופוזה. רעיל מאוד, לא סתם עף ממכבי וחיפה.Mendelson כתב: ↑26 אוגוסט 2025, 13:47 אגב, באמת נשמע ששועה לא יהיה בבית"ר. אני לא מבין מה קרה שם ומה הסיפור, ואיך הם מוותרים עליו בקלות כזאת. אצילי שחקן ענק, אבל לשועה היה לא פחות חלק בהצלחה שלהם בעונה הקודמת, גם מבחינת מספרים (אבל לא רק). ושועה הוא לגמרי מספר 10, יותר מעזו. לא יודע מה אנחנו מתכננים לעמדה הזאת, ואם זה בכלל ריאלי, אבל חלום שיגיע אלינו.
-
- קיבל.ה 324 לייקים
הוא לא שיחק במכבי, כן היה עונה בחיפה שבאמת הייתה רווית בעיות. אבל הוא חמש שנים בבית"ר, משחק כדורגל מצוין, וזוכר שקראתי בעונה שעברה בכל מיני מקומות על כמה הוא התבגר והתאפס גם מחוץ למגרש. גם זומן לנבחרת בעונה שעברה.RedDrifter כתב: ↑26 אוגוסט 2025, 13:52זה די ברור לא? שחקן עם אגו ופוזה. רעיל מאוד, לא סתם עף ממכבי וחיפה.Mendelson כתב: ↑26 אוגוסט 2025, 13:47 אגב, באמת נשמע ששועה לא יהיה בבית"ר. אני לא מבין מה קרה שם ומה הסיפור, ואיך הם מוותרים עליו בקלות כזאת. אצילי שחקן ענק, אבל לשועה היה לא פחות חלק בהצלחה שלהם בעונה הקודמת, גם מבחינת מספרים (אבל לא רק). ושועה הוא לגמרי מספר 10, יותר מעזו. לא יודע מה אנחנו מתכננים לעמדה הזאת, ואם זה בכלל ריאלי, אבל חלום שיגיע אלינו.
-
- קיבל.ה 2186 לייקים
הוא נכנס עכשיו למוד ראפר שלו בביטר. ככה זה נראה.