עופר ינאי

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
רק הפועל
קיבל.ה  3223 לייקים

אם לא לוקחים העונה את כל התארים המקומיים כולל כולם זו השפלה נוראית עבור המועדון הזה אחריי המחדל המסתמן , זה המינימום שעופר חייב להשיג בשביל לכפר על המחדל הזה
Maor
קיבל.ה  375 לייקים

רק הפועל כתב: 30 יוני 2026, 10:43 אם לא לוקחים העונה את כל התארים המקומיים כולל כולם זו השפלה נוראית עבור המועדון הזה אחריי המחדל המסתמן , זה המינימום שעופר חייב להשיג בשביל לכפר על המחדל הזה
נו תראה אותך מחלק לעופר יעדים לקחת את כל התארים כאילו אנחנו ריאל מדריד
ארמנדו
קיבל.ה  44 לייקים

הביתה, אני האחרון שיתמוך באולטראס במאבק נגדו אבל אם גם ים, בר ותומר הולכים הגיע הזמן שילך ויהיו ההשלכות אשר יהיו
זאת לא תהיה הפועל תל אביב
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  2342 לייקים

כי בלעדיו ים ותומר היו בהפועל, נכון?
ranjef
קיבל.ה  2339 לייקים

בלעדיו היית יכול לקנות ים של חובות והלנות שכר. זה הים היחיד שהיה
נערך לאחרונה על ידי ranjef ב 30 יוני 2026, 13:05, נערך פעם 1 בסך הכל.
Maor
קיבל.ה  375 לייקים

בלעדיו הם כבר היו חוגגים כמה אליפויות טובות במכבי
ארמנדו
קיבל.ה  44 לייקים

רדנקו כתב: 30 יוני 2026, 13:02 כי בלעדיו ים ותומר היו בהפועל, נכון?
חד משמעית לא, אני לא אנטי עופר בשום מצב אבל כמו שמגיע לו הקרדיט על זה שהפך אותנו לאימפריה + החזיר את תומר וים, מגיע לו הקרדיט על הכשלון שאף שחקן מזוהה הפועל לא רוצה להישאר פה

מותר לחשוב שההגעה של עופר הייתה חיובית + לקוות שנתקדם מכאן למקום אחר.
איש גדול
קיבל.ה  661 לייקים

לא
אבל כל הרעיון בזה שהוא פה זה שהם יהיו פה.
או שאולי אני לא מבין את הרעיון
pogi
קיבל.ה  148 לייקים

ארמנדו כתב: 30 יוני 2026, 13:01 הביתה, אני האחרון שיתמוך באולטראס במאבק נגדו אבל אם גם ים, בר ותומר הולכים הגיע הזמן שילך ויהיו ההשלכות אשר יהיו
נכון! הביתה!

המצב שלוקחים לנו שחקנים ויש לנו כסף כדי להחזיר הוא בלתי נסבל!

צריך לחזור למצב שלוקחים לנו שחקנים ואין לנו כסף להחזיר.

געגועיי לימים בהם דחפנו את ורמוט למכבי כדי שנוכל לשלם משכורות ובמקביל השאלנו מהם את גוחדברג ורייכרט בשביל שנוכל להשביח להם אותם. זו הייתה הפועל תל אביב האמיתית!!!

קהל האוהדים המטומטם בעולם :facepalm:
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  967 לייקים

pogi כתב: 30 יוני 2026, 13:08
ארמנדו כתב: 30 יוני 2026, 13:01 הביתה, אני האחרון שיתמוך באולטראס במאבק נגדו אבל אם גם ים, בר ותומר הולכים הגיע הזמן שילך ויהיו ההשלכות אשר יהיו
נכון! הביתה!

געגועיי לימים בהם דחפנו את ורמוט למכבי כדי שנוכל לשלם משכורות ובמקביל השאלנו מהם את גוחדברג ורייכרט בשביל שנוכל להשביח להם אותם. זו הייתה הפועל תל אביב האמיתית!!!

הפועל תל אביב האמיתית לא מגיעה למצב ששלושת הישראלים הבכירים שלה בקיץ מתים לברוח למקומות אחרים גם בפחות כסף רק לא להיות פה
אף לא צעד לאחור :hapoel:
ארמנדו
קיבל.ה  44 לייקים

נכון! הביתה!

אפשר לחסוך מחמאות ולנסות לקבל דעות מורכבות קצת אחרות ולא השחור לבן שהתרגלת לראות. אני לא אנטי עופר, הסיטואציה הנוכחית מבאסת אותי ברמות ומקשה עליי להמשיך לתמוך בו
ranjef
קיבל.ה  2339 לייקים

RedDrifter כתב: 30 יוני 2026, 13:10
נכון! הביתה!

הפועל תל אביב האמיתית לא מגיעה למצב ששלושת הישראלים הבכירים שלה בקיץ מתים לברוח למקומות אחרים גם בפחות כסף רק לא להיות פה
הפועל תל אביב מעולם לא היתה ביורוליג ומעולם לא היו בה שחקנים כמו אלייזה או ואסה.
עם ג'ף אלן ורג'י אפשואו - בר ותומר לא היו מבקשים ללכת.
אתה יודע למה? כי הם לא היו בהפועל כי לא היה כסף להביא אותם.
עכשיו תביא הוכחה שהיית במשחקים של רג'י אפשואו וג'ון וויליאמסון בקרבות על מקום 8-9 מול מכבי אשדוד. כי אני הייתי, יש פה כמה עדים לטובתי.
מרעילי בארות.
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  967 לייקים

ranjef כתב: 30 יוני 2026, 13:12

נכון! הביתה!

הפועל תל אביב מעולם לא היתה ביורוליג ומעולם לא היו בה שחקנים כמו אלייזה או ואסה.
עכשיו תביא הוכחה שהיית במשחקים של רג'י אפשואו וג'ון וויליאמסון בקרבות על מקום 8-9 מול מכבי אשדוד. כי אני הייתי, יש פה כמה עדים לטובתי.
מרעילי בארות.
בסופו של יום שלושת הישראלים הבכירים שלך רוצים לעזוב. משמע יש בעיה במועדון בין אם אתה מכבד את דעתי או קורא לי ״מרעיל בארות״. לא חייב להיות גאון להבין שהקרקס שינאי מנהל בתקשורת ובטוויטר כל שבוע בערך מזיק לקבוצה ואיטודיס שקיבל תקציב שיא בליגה הישראלית לא הביא לנו אף הישג. אתה רוצה שנדבר כמו קבוצה גדולה לא? זאת האמת. הקבוצה לא מנוהלת כמו שצריך ועכשיו כולם נוטשים את הספינה ואנחנו תקועים עם רכז ב6 מיליון אירו שכבר עבר זמנו.
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  2342 לייקים

RedDrifter כתב: 30 יוני 2026, 13:19
ranjef כתב: 30 יוני 2026, 13:12
מרעילי בארות.
בסופו של יום שלושת הישראלים הבכירים שלך רוצים לעזוב. משמע יש בעיה במועדון בין אם אתה מכבד את דעתי או קורא לי ״מרעיל בארות״. לא חייב להיות גאון להבין שהקרקס שינאי מנהל בתקשורת ובטוויטר כל שבוע בערך מזיק לקבוצה ואיטודיס שקיבל תקציב שיא בליגה הישראלית לא הביא לנו אף הישג. אתה רוצה שנדבר כמו קבוצה גדולה לא? זאת האמת. הקבוצה לא מנוהלת כמו שצריך ועכשיו כולם נוטשים את הספינה ואנחנו תקועים עם רכז ב6 מיליון אירו שכבר עבר זמנו.
אחד משלושת הישראלים הבכירים שלך רוצה לעזוב כי הוא רוצה לפתוח את החוזה שלו ולקבל יותר כסף ממה שהוא מקבל עכשיו, שגם זה מעבר למה שמגיע לו לאור היכולת שהוא מציג בכל פעם שמגיעים למאני טיים.
השני שמקבל שכר כמו שחקן בכיר למרות שהוא כבר מזמן לא כזה ורועדות לו הרגליים בכל פעם שמגיעים למאני טיים כבר שנים גם קיבל שדרוג לפני תחילת העונה למרות שהוא לא שווה אפילו חצי מהכסף שהוא מקבל.
ה"סמלים" הגדולים האלה לפני כל עונה מבקשים לעזוב ועופר מרפד אותם בתוספת כסף כדי שישארו.
כל עונה הם פצועים חצי מהמשחקים וכשהם חוזרים לשחק הם נראים כמו כלום אבל Zה לא מפריע להם לבוא בטענות.
אז מבחינתי זו פעם אחת יותר מדי ומצידי שישבו ביציע כל העונה וישחקו במקומם שחקנים שמצדיקים את השכר שלהם ורוצים להוכיח את עצמם בכל דקה שהם על הפרקט.
לגבי השלישי והפרנצ'ייז פלייר שלנו? הוא חושב שהוא יכול לסחוט מאתנו כל שכר שהוא רוצה.
עופר פישל בגדול בכך שהכניס סעיף יציאה לחוזה שלו, אבל עם כל הכבוד ליכולת שלו, הוא עדיין לא הוכיח שהוא שווה אפילו את מה שהוא קיבל היום.
מענין שים ביקש לעזוב גם כשהפועל "האמיתית" היתה פה והלך לבוררות נגד הפועל.
ואחרי שהוא הפסיד בבוררות, הפועל "האמיתית" נתנה לו לעזוב בשביל 300 אלף דולר שקיבלה מפרטיזן.
ובר הלך מהפועל לגרמניה ברגע שהיה יכול וחזר אלינו רק אחרי כמה שנים בירושלים כשהם כבר לא רצו אותו ואנחנו הצלנו לו את הקריירה.
הוא כמעט כל שנה מאיים לעזוב כדי שישדרגו לו את השכר. אתה מוזמן לבדוק את הידיעות על זה.
כנ"ל תומר.
אבל זה לא רלבנטי כי זה קרה בהפועל "האמיתית", נכון?
דאר אל כופר
קיבל.ה  46 לייקים

היו פאשלות רציניות בהפועל העונה שהתנקזו לימים האלה.
נראה שכן, הניהול, ולא רק בעניינים מקצועיים, לא מספיק טוב כדי למנוע את כל המצבים האלה.
בכל זאת, אני לא בטוח שלעזוב את הקבוצה בתור בעלים זה כ"כ קל.
אני מניח שיש התחייבות וצריך למצוא מישהו שיקנה ממך. אחרת מדובר על חיסול המועדון באמת, לא רק מבחינה של קהל/שחקנים עוזבים/כישלון מקצועי.
לא חושב שיש מישהו שעומד בתור לרכוש את החלק של ינאי גם אם הוא היה רוצה לעזוב.

בהינתן האלטרנטיבה, אני לא יודע אם לקרוא לו לעזוב זה מה שצריך.
הבעיה המרכזית היא שצריך שינוי כלשהו, ולא נראה שיש רצון לזה.
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  2342 לייקים

אפשר לקרוא לו לעזוב.
אם זה יקרה אין שום אלטרנטיבה.
לא תהיה קבוצה כי לא יהיה מי שיממן אותה אחרי שהחוזים שעופר מממן יסתיימו.
צריך לקוות שבזמן הקרוב יצטרפו למערכת הניהולית אנשים שמבינים מה באמת צריך לקרות כדי לשפר את המצב ושעופר בכלל יקשיב להם.
רק הפועל
קיבל.ה  3223 לייקים

כן שיעזוב , אחר כך תהיה פה במקרה הטוב קבוצה שתתמודד בצמרת הפליאוף התחתון
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  967 לייקים

לא קורא לעופר ינאי לעזוב למרות האמירות נגדי ששוב ושוב מנסות להוציא אותי כאחד ששונא אותו - מעמדה מקצועית נטו לדעתי הוא נכשל כישלון חרוץ ואינו מסוגל לנהל את המועדון הזה מכיוון שהוא מכניס את האגו שלו לתוך כל זה ומיצר שיט שואו שבוע in ושבוע out

הוא חייב להביא לפה מישהו שינהל לו את כל הדבר הזה ובכלל הוא צריך ללמוד לשתוק. אם ים גינת וטימור עוזבים זה חתום על שמו ולא תשכנעו אותי אחרת.
Red Or Dead
קיבל.ה  420 לייקים

לקח מועדון ששחקנים מורידים בשכרם כדי לשחק בו, למועדון ששחקנים מורידים בשכרם כדי לברוח ממנו.
כמובן שהאולטראס והעמותה אשמים וכל המתחולל כעת הינו מקרי ולא קשור בשום צורה להתנהלות המועדון ו/או להשתנה על השחקנים הישראלים לאורך כל העונה האחרונה.
Niro
קיבל.ה  2956 לייקים

מה קשורים עכשיו האולטראס והעמותה?
איש גדול
קיבל.ה  661 לייקים

Red Or Dead כתב: 30 יוני 2026, 13:51 לקח מועדון ששחקנים מורידים בשכרם כדי לשחק בו, למועדון ששחקנים מורידים בשכרם כדי לברוח ממנו.
כמובן שהאולטראס והעמותה אשמים וכל המתחולל כעת הינו מקרי ולא קשור בשום צורה להתנהלות המועדון ו/או להשתנה על השחקנים הישראלים לאורך כל העונה האחרונה.
לא רק האולטראס והעמותה
שכחת גם את התקשורת ואיגוד השופטים
pogi
קיבל.ה  148 לייקים

ארמנדו כתב: 30 יוני 2026, 13:12
נכון! הביתה!

אפשר לחסוך מחמאות ולנסות לקבל דעות מורכבות קצת אחרות ולא השחור לבן שהתרגלת לראות. אני לא אנטי עופר, הסיטואציה הנוכחית מבאסת אותי ברמות ומקשה עליי להמשיך לתמוך בו
הסיטואציה הנוכחית שהיא מחורבנת לכל הדיעות היא תולדה של שגיאות ניהוליות יחד עם מאמן "בעייתי" שבישל לנו את הדייסה הזו.

ועדיין- כל עוד יש כסף ומוטיבציה מתד הבעלים, אלה דברים ברי תיקון.

את זה שכלי התקשורת שרובם כככולם הם שלוחיהם של מכבי, רוכבים על זה כדי להחליש אותנו, אני יכול להבין.

את זה שהאוהדים מתחילים לאבד את זה ולקרוא לעופר ללכת הבייתה אני כבר לא יכול להבין.
נערך לאחרונה על ידי pogi ב 30 יוני 2026, 14:02, נערך פעם 1 בסך הכל.
ranjef
קיבל.ה  2339 לייקים

RedDrifter כתב: 30 יוני 2026, 13:49 לא קורא לעופר ינאי לעזוב למרות האמירות נגדי ששוב ושוב מנסות להוציא אותי כאחד ששונא אותו - מעמדה מקצועית נטו לדעתי הוא נכשל כישלון חרוץ ואינו מסוגל לנהל את המועדון הזה מכיוון שהוא מכניס את האגו שלו לתוך כל זה ומיצר שיט שואו שבוע in ושבוע out

הוא חייב להביא לפה מישהו שינהל לו את כל הדבר הזה ובכלל הוא צריך ללמוד לשתוק. אם ים גינת וטימור עוזבים זה חתום על שמו ולא תשכנעו אותי אחרת.
איך "מעמדה מקצועית" אם עופר לא קשור לשום דבר מקצועי?
אתה מבין את ההבדל בין מאמן לבעלים?
הבעלים נתן פה לשלושתם משכורות שאף מקום אחר לא נתן להם, וגם לא ייתן.
*** וגם תחת חוזה, ללא סיבה *** הוא פתח להם את החוזה ושידרג אותו.
רובם היו פצועים חצי עונה, וגם כשלא - היו נראים כמו הצרות שלי.
אבל זה עופר אשם. נכון.
Niro
קיבל.ה  2956 לייקים

בחייאת תסתירו את הזקפות, יש פה ילדים
תא מרבוטא
קיבל.ה  1002 לייקים

Red Or Dead כתב: 30 יוני 2026, 13:51 לקח מועדון ששחקנים מורידים בשכרם כדי לשחק בו, למועדון ששחקנים מורידים בשכרם כדי לברוח ממנו.
כי בקבוצות אחרות אחלה
רוצה לדעת מה עמדת אוהדי מכבי על ההנהלה שלהם? אוהדי בנק יהב?
אגב
זה לא מפחית מאחריות ההנהלה להתנהל חכם
רק הפועל
קיבל.ה  3223 לייקים

עדיין האוהדים של מכבי חושבים שההתנהלות שם גרועה ושאין להם מספיק כסף אגב , לפחות חלקם
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  2342 לייקים

רק שההבדל בין אוהדי מכבי לבין אוהדי הפועל הוא שהם המשיכו להגיע למשחקים, לעודד ובמקביל למחות ולהניף שלטים עד שמשהו קרה שם.
כי להם אכפת מהקבוצה שלהם.
למרות שהם צעקו שזאת לא מכבי האמיתית כי היא לא תחרותית ולא משקיעים בה כסף וקראו לבעלים לעזוב הם המשיכו להגיע ולעודד.
אצלנו האוהדים הכל כך נאמנים שטוענים שהפועל חשובה להם והיא החיים שלהם פשוט נטשו את הקבוצה.
והם עוד טוענים שהם האוהדים האמיתיים.
Xavi
קיבל.ה  2106 לייקים

מהטענות של כולכם נגד עופר אני מבין שלפני שהוא הגיע זכינו בתארים בלי סוף
הוא בכלל זה שהביא את מדר אחרי שראה אותו בנבחרת
לאף שחקן אי אפשר לתת הבטחה של דקות משחק
איש גדול
קיבל.ה  661 לייקים

אני מאוד אנטי בימים האחרונים אז אתן גם נקודת מבט חיובית.
ובכוונה אני גם אכתוב זה פה כי יש לי תחושה שעופר לא מפספס הודעות שנכתבות פה.
אם בסוף כל הסאגה הזאת ים נשאר בהפועל יש לסאגה הזאת פוטנציאל גם להחזיר אוהדים שהתרחקו.
בדיוק כמו שאם הוא יחתום במכבי אז אוהדים שנשארו יעזבו.
עם הנתון הזה שעופר יעשה מה שהוא רוצה
סמל אישי של משתמש
בז'רנו
קיבל.ה  935 לייקים

הבעיה שלנו היא ממש לא עופר.
הבעיה היא איטודיס.
fankrashkin
קיבל.ה  11 לייקים

אם לעופר יש שכל הוא מעיף את איטודיס אתמול ומביא מאמן ישראלי או זר עם ישראלי ומשאיר את שלושת המוסקיטרים
תא מרבוטא
קיבל.ה  1002 לייקים

fankrashkin כתב: 30 יוני 2026, 14:43 אם לעופר יש שכל הוא מעיף את איטודיס אתמול ומביא מאמן ישראלי או זר עם ישראלי ומשאיר את שלושת המוסקיטרים
זה דורש עבודה מהירה וחלופה איכותית
ויש שאלה אם אצל החלופה המוסקיטרים ישחקו כמו שהם רוצים
תא מרבוטא
קיבל.ה  1002 לייקים

בז'רנו כתב: 30 יוני 2026, 14:28 הבעיה שלנו היא ממש לא עופר.
הבעיה היא איטודיס.
!!!
ונראה לי שים ובר ותומר מעבירים המסר בדרכים דומות

מה שכן לא בטוח שהחךופה תתן להם דקות כמו המשאלות שלהם
רק הפועל
קיבל.ה  3223 לייקים

רדנקו כתב: 30 יוני 2026, 14:19 רק שההבדל בין אוהדי מכבי לבין אוהדי הפועל הוא שהם המשיכו להגיע למשחקים, לעודד ובמקביל למחות ולהניף שלטים עד שמשהו קרה שם.
כי להם אכפת מהקבוצה שלהם.
למרות שהם צעקו שזאת לא מכבי האמיתית כי היא לא תחרותית ולא משקיעים בה כסף וקראו לבעלים לעזוב הם המשיכו להגיע ולעודד.
אצלנו האוהדים הכל כך נאמנים שטוענים שהפועל חשובה להם והיא החיים שלהם פשוט נטשו את הקבוצה.
והם עוד טוענים שהם האוהדים האמיתיים.
הקהל שלנו בסל זה אוליי האכזבה הכי גדולה שיש בכל העניין הזה , לכל הפחות חלק גדול ממנו
תא מרבוטא
קיבל.ה  1002 לייקים

ארמנדו כתב: 30 יוני 2026, 13:05
חד משמעית לא, אני לא אנטי עופר בשום מצב אבל כמו שמגיע לו הקרדיט על זה שהפך אותנו לאימפריה + החזיר את תומר וים, מגיע לו הקרדיט על הכשלון שאף שחקן מזוהה הפועל לא רוצה להישאר פה

מותר לחשוב שההגעה של עופר הייתה חיובית + לקוות שנתקדם מכאן למקום אחר.
ולכן איטודיס חייב להפרד
f22
קיבל.ה  5 לייקים

רק הפועל כתב: 30 יוני 2026, 13:40 כן שיעזוב , אחר כך תהיה פה במקרה הטוב קבוצה שתתמודד בצמרת הפליאוף התחתון
שוב בדיוק כמו הטענות של הביביסטים שאם ביבי שלהם לא יהיה פה רה"מ לא תהיה פה מדינה.
תא מרבוטא
קיבל.ה  1002 לייקים

f22 כתב: 30 יוני 2026, 15:27
רק הפועל כתב: 30 יוני 2026, 13:40 כן שיעזוב , אחר כך תהיה פה במקרה הטוב קבוצה שתתמודד בצמרת הפליאוף התחתון
שוב בדיוק כמו הטענות של הביביסטים שאם ביבי שלהם לא יהיה פה רה"מ לא תהיה פה מדינה.
צודק הסתדרנו אחלה בלי בעלים נורמלי ברגל בעשור האחרון. אה רגע

איטודיס לעומת זאת בהחלט בר החלפה
תא מרבוטא
קיבל.ה  1002 לייקים

@Oferyy
אולי ברטי כעוזר מאמן למאמן הבא?
Red_man
קיבל.ה  2805 לייקים

איש גדול כתב: 30 יוני 2026, 14:28 אני מאוד אנטי בימים האחרונים אז אתן גם נקודת מבט חיובית.
אם בסוף כל הסאגה הזאת ים נשאר בהפועל יש לסאגה הזאת פוטנציאל גם להחזיר אוהדים שהתרחקו.
העניין הוא שבנקודה שאנחנו נמצאים חוץ מלהמשיך ולהעלות לו את השכר אין לו מה לעשות. לבוא ולומר שיפטר את איטודיס זאת בדיחה. אפשר לבקר את איטודיס ואפשר גם להסתכל לאמת בעיניים ולהכיר בזה שמדר באף קבוצה לא הפך לשחקן יורוליג משמעותי. אנשים שוכחים איך הוא עזב פעם קודמת ועכשיו הוא איזה קדוש מעונה ואיטודיס הרשע שגמר לילד את הקריירה כאילו למדר יש אפס אחריות לסיטואציה. אם אתה חושב שמדר לא אשם בכלום והכל זה איטודיס ועופר ורק ים מתוקי שלא עשה כלום ומגיע לו 48 דקות לערב אז אתה עמוק בפוזיציה וכלום לא ישנה את זה.
מאחל למדר אם הוא חותם שם שבדרך החוצה יפצע ככה שהוא יתנייד לשארית חייו על כיסא גלגלים.
יש לי ים ביקורת על החוזה עם הסעיף יציאה ההזוי הזה והיה אפשר לעשות מיליון דברים אחרת. אבל לומר שים הוא קדוש מעונה זה פשוט עלוב.
תא מרבוטא
קיבל.ה  1002 לייקים

Red_man כתב: 30 יוני 2026, 16:21
איש גדול כתב: 30 יוני 2026, 14:28 אני מאוד אנטי בימים האחרונים אז אתן גם נקודת מבט חיובית.
העניין הוא שבנקודה שאנחנו נמצאים חוץ מלהמשיך ולהעלות לו את השכר אין לו מה לעשות. לבוא ולומר שיפטר את איטודיס זאת בדיחה. אפשר לבקר את איטודיס ואפשר גם להסתכל לאמת בעיניים ולהכיר בזה שמדר באף קבוצה לא הפך לשחקן יורוליג משמעותי. אנשים שוכחים איך הוא עזב פעם קודמת ועכשיו הוא איזה קדוש מעונה ואיטודיס הרשע שגמר לילד את הקריירה כאילו למדר יש אפס אחריות לסיטואציה. אם אתה חושב שמדר לא אשם בכלום והכל זה איטודיס ועופר ורק ים מתוקי שלא עשה כלום ומגיע לו 48 דקות לערב אז אתה עמוק בפוזיציה וכלום לא ישנה את זה.
מאחל למדר אם הוא חותם שם שבדרך החוצה יפצע ככה שהוא יתנייד לשארית חייו על כיסא גלגלים.
יש לי ים ביקורת על החוזה עם הסעיף יציאה ההזוי הזה והיה אפשר לעשות מיליון דברים אחרת. אבל לומר שים הוא קדוש מעונה זה פשוט עלוב.
את איטודיס צריךכנראה להחליף בהנתן חלופה טובה
את דדאס להחליף גם אם החלופה זה גיא לוזון
ולא, זה לא צריך כי ים מתנגד
אבל איטודיס איבד את חדר הלבשה
ואם ים חותם במכבי מקומו ליד ערן זהבי מובטח
שליחת תגובה