Sent from my SM-G996B using Tapatalk
אצל אופירע שבוע שעבר ברדיו עשו לו פינה "קחי אותו הפועל".
רדפוקס כתב:שילך להפועל פ״ת הם אוספים גרוטאות.
לפה שלא יתקרב.
לירון האדום כתב: ↑08 יולי 2023, 20:08 קרא כתבה מעניינת ב-ONE:
"יש לנו סיכוי של פחות מאחוז לקחת אליפות"
https://www.one.co.il/Article/440242.html
בוא הביתה ביבראס וקח את סרט הקפטן
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
מצד שני, הוא שם שמוכר מנויים.oleg neduda כתב: ↑10 יולי 2023, 12:29 לא חושב ששחקן שיהיה בפברואר בן 36 הוא מה שאנחנו צריכים, עם כל האהבה לביברס. מה גם שאם שחקן כזה מגיע הוא כנראה יושב על השכר הכי גבוה במועדון (בטח הישראלי הכי יקר).
להזכיר כמה אנשים חלמו כאן על כיאל? ביברס יותר טוב ממנו ב-3 דרגות.oleg neduda כתב:לא חושב ששחקן שיהיה בפברואר בן 36 הוא מה שאנחנו צריכים, עם כל האהבה לביברס. מה גם שאם שחקן כזה מגיע הוא כנראה יושב על השכר הכי גבוה במועדון (בטח הישראלי הכי יקר).
ברגע שאיינבינדר המשיך בהפועל אי אפשר להביא את כיאל/נאתכו, פנסיונר אחד במרכז המגרש זה די והותר.Asafasraf כתב: ↑10 יולי 2023, 18:04להזכיר כמה אנשים חלמו כאן על כיאל? ביברס יותר טוב ממנו ב-3 דרגות.oleg neduda כתב:לא חושב ששחקן שיהיה בפברואר בן 36 הוא מה שאנחנו צריכים, עם כל האהבה לביברס. מה גם שאם שחקן כזה מגיע הוא כנראה יושב על השכר הכי גבוה במועדון (בטח הישראלי הכי יקר).
Sent from my iPhone using Tapatalk
הזיהההוא שאמרו לו כתב:רומארטו חתם בקבוצה שסיימה מקום 9 בליגה ההולנדית שנה שעברה
אם ככה אז אתה צודק, משום מה תפסתי להם ליגה חזקה יותרטכנית לארז כתב:למה הזיה? זו הקבוצה שהחתימה את רז מאיר עכשיו, מלך השערים שלה זה קראמר ההוא שנכשל בחיפה (נתן 12 ו-11 בשנתיים האחרונות בליגה) ואני חושב שמנהל המקצועי שם הוא מו אלאך שגם הוא כשל בחיפה לפני כמה שנים.
הליגה ההולנדית זה 4 קבוצות חזקות, עוד 2-3 נחמדות והיתר זה לא איזה רמה גבוהה במיוחד.
עשה שדרוג ביכולת בסוף העונה.
אלי אחד השחקנים הכי האוהבים עלי.tadmored כתב:כתבה מרגשת,מרתקת מעניינת על
אלי כהן "קוקוס"
אותי ריגשה במיוחד בגלל שאנחנו בערך בני אותו גיל ,גדלנו באותה שכונה גבעת עלייה (ג'יביליה) ביפו ,
המון שחקני עבר גדלו ביפו ובסביבה הזו ,לא רחוק ממגרש האימונים "המגרש האדום "
אפילו היה לי חבר ביסודי שוער עבר ,פחות מוכר -אבי לבגולד-בומי.
בסביבה בה גדלתי אהדו רק את הפועל ת"א
את מכבי יפו יותר אהדו הבולגרים בשדרות ירושלים.
יאללה הפועל
אלי כהן -קוקוס
https://sports.walla.co.il/item/3595487
Sent from my SM-A325F using Tapatalk