הרבה גורמים וגופים נלחצו שהפועל חזרה חזקה מדי מהלאומית
החלטה של בית הדין/ הצד של המנהלת לביטול המשחק
-
דל פיירו
- קיבל.ה 100 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 4045 לייקים
-
InFlames
- קיבל.ה 498 לייקים
אני לא בלופ כל כך, מישהו יכול להסביר לי מה קורה עכשיו עם הדיונים?
קיבלנו עונש וערערנו - מפה מה קרה שלב אחרי שלב ואיפה אנחנו היום? תודה אוהב אתכם
קיבלנו עונש וערערנו - מפה מה קרה שלב אחרי שלב ואיפה אנחנו היום? תודה אוהב אתכם
- Red Wolf
- קיבל.ה 1716 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 4045 לייקים
טעויות קרו ויקרו. לטובתנו ולרעתנו. גם אם זה מכעיס. גם אותי.
לייחס כל דבר לזה שמישהו רןצה לדפוק אותנו זה סתם להתעסק בשטויות במקום להתמקד במגרש.
ואם כבר, אז במחזור הראשון נגד ק"ש קיבלנו פנדל שהמילה גבולי הוא עדינה עבורו. עדינה מאד.
יחד, רק יחד! 
-
דל פיירו
- קיבל.ה 100 לייקים
לא תוכל להתעלם מזה שהמשטרה לקחה לך משחק, הורידו לך 2 נק וקבעו לך טכני שהמשחק לא שוחק.
מתי זה קרה פה לקבוצה אחרת? שלא לדבר על כל הגולים שכבשנו שנבדקו ב-ואר שבע מאות פעמים רק כדי למצוא טעות בהם, שלא לדבר על ה-2 נקודות האחרות שלא דיברת עליהן שגנבו לנו מול ק״ש.
תהיה חזק, תתמקד במגרש ותהיה ספורטיבי, אבל לא להתייחס לדברים האלו זה כבר ליישר קו עם זה ולנרמל את זה.
-
בני12
- קיבל.ה 2664 לייקים
ממליץ לך לדבר עם אוהדי קבוצות אחרות (כולל מכבי).דל פיירו כתב: ↑15 פברואר 2026, 15:00לא תוכל להתעלם מזה שהמשטרה לקחה לך משחק, הורידו לך 2 נק וקבעו לך טכני שהמשחק לא שוחק.
מתי זה קרה פה לקבוצה אחרת? שלא לדבר על כל הגולים שכבשנו שנבדקו ב-ואר שבע מאות פעמים רק כדי למצוא טעות בהם, שלא לדבר על ה-2 נקודות האחרות שלא דיברת עליהן שגנבו לנו מול ק״ש.
תהיה חזק, תתמקד במגרש ותהיה ספורטיבי, אבל לא להתייחס לדברים האלו זה כבר ליישר קו עם זה ולנרמל את זה.
תקבל מכל אחד מהם רשימה מאד ארוכה איפה השופטים דפקו אותם בכוונה כדי לעזור ל ____ (השלם את החסר)
- 7even
- קיבל.ה 4045 לייקים
אני לרגע לא אומר שההחלטה היא החלטה הגיונית, אבל אנחנו (הם) מאד מאד עזרו לה בבלאגן המטורף שנוצר שם.דל פיירו כתב: ↑15 פברואר 2026, 15:00לא תוכל להתעלם מזה שהמשטרה לקחה לך משחק, הורידו לך 2 נק וקבעו לך טכני שהמשחק לא שוחק.
קודם כל בשניה שננזרקה האבוקה הראשונה לדשא כבר ירדה לך נקודה. זה הא-ב של חוסר התחשבות באוהדים כמוני וכמוך. עכשיו לך תוכיח שאין לך אחות.
למקרה ושכחת - 40 פצצות תאורה/אבוקות למגרש, אחת נחתה על שוטר ואחת על ילדה בפנים. ראיתי אנשים משכיבים את הילדים על הרצפה שלא יחטפו אחת לראש.
אל תקל ראש במה שהיה שם. אוהדים שלנו בעצם היו במצב של פחד להיפגע. האם צריך את כל העונש הזה? לוידע. אבל האולטראס בהחלט תרמו לו.
עכשיו פתאום כשאנחנו גבוה גבוה בצמרת אנחנו אוכלים ת'לב על הנקודות האלו. פתאום זה קריטי.
ואם תתחיל להיכנס להחלטות ואר, או תקרא מה רושמים אוהדי קבוצות אחרות, אתה תגלה שכל אחד בטוח שהוא הוא הצד שנדפק.
שתחרר מזה שזה רק אנחנו.
יחד, רק יחד! 
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2627 לייקים
לב"ש "בית הדין" לקח 4 נקודות ששדדו ממנה גם אליפות במאי.דל פיירו כתב: ↑15 פברואר 2026, 15:00לא תוכל להתעלם מזה שהמשטרה לקחה לך משחק, הורידו לך 2 נק וקבעו לך טכני שהמשחק לא שוחק.
לחיפה לפני שנתיים הפחיתו 2 נקודות בשיא מאבק אליפות צמוד.
זה שזה קורה עונה אחרי עונה אחרי עונה וזה תמיד גם משרת את אותה אגודה אומר הכל.
הענף הזה גמור.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
כולנו ניצבים בהצגה של מורן מאירי
כולנו ניצבים בהצגה של מורן מאירי
-
בני12
- קיבל.ה 2664 לייקים
לפני שנה גם טענת שכל ההחלטות על אי הגעת קהל חוץ מסודרות לטובת מכביטכנית לארז כתב: ↑15 פברואר 2026, 15:15לב"ש "בית הדין" לקח 4 נקודות ששדדו ממנה גם אליפות במאי.דל פיירו כתב: ↑15 פברואר 2026, 15:00לא תוכל להתעלם מזה שהמשטרה לקחה לך משחק, הורידו לך 2 נק וקבעו לך טכני שהמשחק לא שוחק.
לחיפה לפני שנתיים הפחיתו 2 נקודות בשיא מאבק אליפות צמוד.
זה שזה קורה עונה אחרי עונה אחרי עונה וזה תמיד גם משרת את אותה אגודה אומר הכל.
הענף הזה גמור.
לא התיישן טוב
https://www.mako.co.il/news-politics/20 ... BCgOUccTgG
הבסיס של הערעור צריך להיות מבוסס על זה שהיצור חסר אונה הזה היה מקבל ההחלטות באותו ערב.
הבסיס של הערעור צריך להיות מבוסס על זה שהיצור חסר אונה הזה היה מקבל ההחלטות באותו ערב.
- DJSavta
- קיבל.ה 466 לייקים
״החיילות לא תיאמו איתנו״ חחחח שמע איזה ליצנים יש במשטרה זה פשוט בדיחה15.5.2010 כתב: ↑15 פברואר 2026, 20:04 https://www.mako.co.il/news-politics/20 ... BCgOUccTgG
- בונדר
- קיבל.ה 262 לייקים
15.5.2010 כתב: ↑15 פברואר 2026, 20:04 https://www.mako.co.il/news-politics/20 ... BCgOUccTgG
אז הוא לא למד שום לקח, ואין לו שכל גם להצטער.
אחד במאי אחד במאי, אני שואל: מהי עמדתו של עמית למקין?
אחד במאי אחד במאי, אני שואל: מהי עמדתו של עמית למקין?
-
אדום לבן
- קיבל.ה 106 לייקים
כמה הירואי שהפועל ב"ש ששנה שעברה לא לקחה אליפות בגלל משחק חסר
תקח העונה אליפות עלינו כי אנחנו עם משחק חסר
תקח העונה אליפות עלינו כי אנחנו עם משחק חסר
לא יודע אם רשלנות, אבל מחדל של הקבוצה בהחלט - במיוחד כאשר השופט היה ברור בכך שהיה נעתר לבקשה למשחק חוזר.צ'ימבויקה כתב: ↑08 פברואר 2026, 17:52 אני משפטן, וצריך לומר ביושר:
עצם העובדה שהמועדון התלבט במשך כחודש וחצי בין 2 מסלולים פגעה בנו קשות (פיפא או מחוזי).
השיהוי הוא אחד העקרונות המרכזיים במשפט המנהלי.
כשאתה תוקף גוף כמו התאחדות לכדורגל, אתה לא תוקף החלטה פרטית, אלא מערכת שלמה שמנהלת תחרות, לוחות זמנים, תקציבים ואינטרסים של עשרות גורמים: קבוצות, שחקנים, ספונסרים וגופי שידור והימורים.
לכן המשפט המנהלי לא בוחן רק אם יש טענה טובה, אלא גם מתי היא נטענת.
ברגע שהחלטה התקבלה, והצד הנפגע בחר שלא לפעול בזמן (הפועל), המערכת כולה מסתמכת על כך.
במצב כזה, גם אם בדיעבד ההחלטה רעה- בית המשפט יתקשה להתערב.
כלומר, ההתלבטות המתמשכת שפורסם עליה בין פנייה למחוזי לבין פנייה למוסדות פיפ״א, יצרה שיהוי שפגע אנושות בסיכוי להתערבות שיפוטית במחוזי. רשלנות של עורכי הדין שלנו.
אגב, הטענה שהייתה התלבטות בין פנייה למחוזי לפיפ״א לא נטענה בדיון כהצדקה לשיהוי. לא ברור מה קרה שם באמת. לכן, אני מעריך שגם מהסיבה הזו, שהשופט לא קיבל מענה לכך - הוא הציע למשוך את העתירה.״ זה לא התיק שאני הייתי בוחר כדי לבחון אחראיות שילוחית, בסוף זה מקרה מאוד מאוד חמור. אבל כן אפשר להתערב וכן אפשר לחשוב על משחק חוזר, שמתכתב עם מה שקרה בשנה שעברה עם ב"ש,"