וואו הלוואי, הוא שחקן מסוג שחקן
ינואר 24/25
- רווי
- קיבל.ה 746 לייקים
OMG עווופררר
-
- קיבל.ה 1038 לייקים
-
- קיבל.ה 130 לייקים
מתוך One:
"במועדון ממשיכים בניסיונות לחזק את הקבוצה. ברדה מחפש אחר קשר אחורי, כשמועמד בעל שיעור קומה מהליגה הפורטוגלית הראשונה נפל ברגע האחרון בגלל החשש להגיע לישראל. בקבוצה מעוניינים לצרף זר לקישור אבל רק בפרופיל שיתאים לקבוצה לרמה של ליגת העל, אבל הקושי להביא זרים בכללי לישראל והעובדה שהקבוצה בלאומית לא מקלים כלל. "
לפחות חסכו לנו הדלפה מוקדמת של שם ספציפי ופנטזיה במשך כמה ימים, עם מפח נפש גדול בסיום. שבענו מזה כבר.
"במועדון ממשיכים בניסיונות לחזק את הקבוצה. ברדה מחפש אחר קשר אחורי, כשמועמד בעל שיעור קומה מהליגה הפורטוגלית הראשונה נפל ברגע האחרון בגלל החשש להגיע לישראל. בקבוצה מעוניינים לצרף זר לקישור אבל רק בפרופיל שיתאים לקבוצה לרמה של ליגת העל, אבל הקושי להביא זרים בכללי לישראל והעובדה שהקבוצה בלאומית לא מקלים כלל. "
לפחות חסכו לנו הדלפה מוקדמת של שם ספציפי ופנטזיה במשך כמה ימים, עם מפח נפש גדול בסיום. שבענו מזה כבר.
-
- קיבל.ה 1154 לייקים
שיפסיקו לספר סיפורים אכלו לי שתו לי
- בז'רנו
- קיבל.ה 706 לייקים
יש לי סוד,שאני מתלבט אם לשתף כאן ואולי זה יגיע לספרא או מישהו מאנשיו.
אקח סיכון,למרות שזה סוג של מודל עיסקי שעלול לפגוע בי,כי אין לי זכויות יוצרים עליו...
לגבי קשרים,חלוץ או שוער,לא משנה העמדה כרגע,במידה ויש שחקן שאנחנו רוצים,אפשר לבוא לקבוצה הנוכחית שלו,ולהציע שהוא יעבור אלינו בתמורה לכסף.
שמעתי שזה עובד במקומות אחרים
אקח סיכון,למרות שזה סוג של מודל עיסקי שעלול לפגוע בי,כי אין לי זכויות יוצרים עליו...
לגבי קשרים,חלוץ או שוער,לא משנה העמדה כרגע,במידה ויש שחקן שאנחנו רוצים,אפשר לבוא לקבוצה הנוכחית שלו,ולהציע שהוא יעבור אלינו בתמורה לכסף.
שמעתי שזה עובד במקומות אחרים
גיא חדידה חייב להיות פה
גם העמדה שחסרה,גם שחקן בית, גם בכושר משחק טוב מאוד לליגת העל ויכול להתאים גם לנו במידה ונעלה
להתאבד עליו
גם העמדה שחסרה,גם שחקן בית, גם בכושר משחק טוב מאוד לליגת העל ויכול להתאים גם לנו במידה ונעלה
להתאבד עליו
-
- קיבל.ה 856 לייקים
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
רוצים עליו מיליון שקל. מעניין למה ברדה לא דורש את אנסה, הוא חופשי ופרח אצלו בבאר שבע
-
- קיבל.ה 1957 לייקים
סרטון שמרכז את הגולים של שבירו בק"ש -
אני חושב שהוא מעל ומעבר למה שאנחנו צריכים (בהנחה שיש מקום לזר אחד וחייבים קשר אמצע איכותי). אם הוא טוב לליגת העל או לא אני לא יודע (בעיקר בגלל שבנתניה הוא היה חושך), אבל לליגה לאומית אני חושב שהוא בסדר גמור ומעבר לזה.
לגבי חדידה - שחקן סבבה אבל ממש לא מה שאנחנו צריכים כרגע לטעמי. הוא שחקן די עצלן שלא עושה ממש הגנה ומשחק מתחת לחלוץ. יש לנו שם את בנימין, ארי כהן וגם קורין שיחק שם השנה טוב. אין בו שום צורך ובטח שלא הייתי משלם עליו מיליון שקל וגם לא חצי מזה.
אני חושב שהוא מעל ומעבר למה שאנחנו צריכים (בהנחה שיש מקום לזר אחד וחייבים קשר אמצע איכותי). אם הוא טוב לליגת העל או לא אני לא יודע (בעיקר בגלל שבנתניה הוא היה חושך), אבל לליגה לאומית אני חושב שהוא בסדר גמור ומעבר לזה.
לגבי חדידה - שחקן סבבה אבל ממש לא מה שאנחנו צריכים כרגע לטעמי. הוא שחקן די עצלן שלא עושה ממש הגנה ומשחק מתחת לחלוץ. יש לנו שם את בנימין, ארי כהן וגם קורין שיחק שם השנה טוב. אין בו שום צורך ובטח שלא הייתי משלם עליו מיליון שקל וגם לא חצי מזה.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
-
- קיבל.ה 387 לייקים
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
איזה עניין היה לשבירו עם הקהל שלנו?
חלוץ זר וקשר זר זה אומר שהיית צריך לשחרר גם את מקאריץ'.
חטואל זאת אחלה החתמה.
רק תחשבו אם היתם קוראים ששבירו חתם בהפועל פ"ת/הפועל ר"ג, מה הייתם אומרים?
החתמה גרועה שלהם?
-
- קיבל.ה 152 לייקים
אנשים חושבים שאנחנו מתמודדים על אליפות
אנחנו פאקינג מקום 4 בליגה לאומית עם חלוצים שמתאימים אולי לעפולה. אם לא תוכנן להיפטר ממקאריץ, אז שבירו זו כנראה ההחתמה הכי טובה בתור ישראלי. הוא עדיין צעיר ורעב ולא שיחק בקבוצה גדולה ויכול לפרוח (בואו מלמד בגיל 32 ובתחילת העונה לא הייתי מבדיל ביניהם)
חייבים! להביא כבר קשר אמצע ומגן ימני ולעלות ליגה ואז להתחיל לחשוב על שמות מפוצצים.
אנחנו פאקינג מקום 4 בליגה לאומית עם חלוצים שמתאימים אולי לעפולה. אם לא תוכנן להיפטר ממקאריץ, אז שבירו זו כנראה ההחתמה הכי טובה בתור ישראלי. הוא עדיין צעיר ורעב ולא שיחק בקבוצה גדולה ויכול לפרוח (בואו מלמד בגיל 32 ובתחילת העונה לא הייתי מבדיל ביניהם)
חייבים! להביא כבר קשר אמצע ומגן ימני ולעלות ליגה ואז להתחיל לחשוב על שמות מפוצצים.
-
- קיבל.ה 1029 לייקים
שמועות לא מבוססות על שי אליאס
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
-
- קיבל.ה 1029 לייקים
מסתובבות הרבה שמועות ועפים הרבה שמות
השמות שעלו בשעות האחרונות (הכל בגדל שמועה לא מבוססת לא איזה "מקור") :
אליאס
ביבראס
חוסה(אס)
השמות שעלו בשעות האחרונות (הכל בגדל שמועה לא מבוססת לא איזה "מקור") :
אליאס
ביבראס
חוסה(אס)
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 856 לייקים
מה שהיה עם הקהל שלנו לא מעניין. כלומר אם הקהל שלנו יהיה מטומטם אז כן.
העמדה הכי חשובה היא קשר אחורי חזק (לא אמצע, זה יש מספיק). חלוף זר עד שיגיע עד שיזוז עד שיתאקלם, נגמרה העונה
חלוץ ישראלי בינוני ברמה שהיא הטופ של הליגה הזו אמור לעשות את העבודה
-
- קיבל.ה 948 לייקים
-
- קיבל.ה 948 לייקים
צנצי מפרסם על פנייה לליידנר
יאללה הביתה!!!
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
מעריך שאין בין השמועות הללו לאמת, שום קשר
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
במועדון ממשיכים בניסיונות לחזק את הקבוצה. ברדה מחפש אחר קשר אחורי, כשמועמד בעל שיעור קומה מהליגה הפורטוגלית הראשונה נפל ברגע האחרון בגלל החשש להגיע לישראל. בקבוצה מעוניינים לצרף זר לקישור אבל רק בפרופיל שיתאים לקבוצה לרמה של ליגת העל, אבל הקושי להביא זרים בכללי לישראל והעובדה שהקבוצה בלאומית לא מקלים כלל
one
ממשיך הקשר ספרא-עידן עופר
one
ממשיך הקשר ספרא-עידן עופר
-
- קיבל.ה 170 לייקים
את ליידנר הייתי מחתים לשנה הבאה, לא חושב שיש בו צורך השנה (יאזן מעולה)
הייתי מתמקד כרגע בזר אכזר לאמצע
הייתי מתמקד כרגע בזר אכזר לאמצע
-
- קיבל.ה 1029 לייקים
-
- קיבל.ה 387 לייקים
מיותר ליידנר חורים בהגנה ואליאס אפס מסירות קדימה. נסאר ומורגן יספיקו עד סוף העונה. הייתי מחזיר את גורנפיקל בסוף העונה אם כבר.
מת על ליידנר. אבל יש תקציב מוגבל והמון עמדות לחזק. אם משחקים בעונה הבאה עם 2 חלוצים 442, הייתי שמח לקחת אותו כקשר שמאלי. אם לא - יש את נסאר. התקרה של ליידנר גבוהה יותר, חד משמעית. במידה והוא כשיר. אבל שוב - יש תקציב מוגבל. צריך להביא המון שחקנים על המון עמדות. נסאר הוא מהשחקנים היחידים שיש לנו שנראים מספיק טובים לליגת העל. לא בעמדה הזאת צריך להתחזק.
-
- קיבל.ה 370 לייקים
תשמעו יש כאן אנשים לא נורמלים.
יש אפשרות להחתים את ליינדר, מגן שמאלי מצוין, עם פוטנציאל עצום ואנשים רושמים כאן - לא תודה.
מעבר לתרומה המקצועית האדירה ובטח שכל קבוצה נורמלית מחזיקה שני שחקנים ברמה גבוהה לאותה עמדה, האפקט התודעתי שסוף סוף ליגיונר בכיר מגיע להפועל, ביחד עם ההחתמות של חטואל ושבירו (שחקני ליגת העל לגיטימיים, שבוחרים הפועל בלאומית על פני כל מיני הפועל חיפה, אשדוד וכדומה), פשוט מחזיר אותנו תודעתית להיות קבוצה גדולה ולא רק בזכות הקהל האדיר.
הלוואי הלוואי שיגיע.
יש אפשרות להחתים את ליינדר, מגן שמאלי מצוין, עם פוטנציאל עצום ואנשים רושמים כאן - לא תודה.
מעבר לתרומה המקצועית האדירה ובטח שכל קבוצה נורמלית מחזיקה שני שחקנים ברמה גבוהה לאותה עמדה, האפקט התודעתי שסוף סוף ליגיונר בכיר מגיע להפועל, ביחד עם ההחתמות של חטואל ושבירו (שחקני ליגת העל לגיטימיים, שבוחרים הפועל בלאומית על פני כל מיני הפועל חיפה, אשדוד וכדומה), פשוט מחזיר אותנו תודעתית להיות קבוצה גדולה ולא רק בזכות הקהל האדיר.
הלוואי הלוואי שיגיע.
-
- קיבל.ה 370 לייקים
אתה הרו״ח של הקבוצה ולא ידענו?arik89 כתב: ↑27 ינואר 2025, 16:53 מת על ליידנר. אבל יש תקציב מוגבל והמון עמדות לחזק. אם משחקים בעונה הבאה עם 2 חלוצים 442, הייתי שמח לקחת אותו כקשר שמאלי. אם לא - יש את נסאר. התקרה של ליידנר גבוהה יותר, חד משמעית. במידה והוא כשיר. אבל שוב - יש תקציב מוגבל. צריך להביא המון שחקנים על המון עמדות. נסאר הוא מהשחקנים היחידים שיש לנו שנראים מספיק טובים לליגת העל. לא בעמדה הזאת צריך להתחזק.
איך אתה אומר בכזה ביטחון שיש תקציב מוגבל? (יכול להיות שאתה צודק ויכול להיות שלא)
אני בטוח שאם וכאשר ליינדר יגיע, זה לא על חשבון קשר אמצע ברמה גבוהה.
-
- קיבל.ה 1029 לייקים
מתי הפכנו לקהל של מנמיכי ציפיות אני לא מבין את זה?בר לב אדום כתב: ↑27 ינואר 2025, 16:58אתה הרו״ח של הקבוצה ולא ידענו?arik89 כתב: ↑27 ינואר 2025, 16:53 מת על ליידנר. אבל יש תקציב מוגבל והמון עמדות לחזק. אם משחקים בעונה הבאה עם 2 חלוצים 442, הייתי שמח לקחת אותו כקשר שמאלי. אם לא - יש את נסאר. התקרה של ליידנר גבוהה יותר, חד משמעית. במידה והוא כשיר. אבל שוב - יש תקציב מוגבל. צריך להביא המון שחקנים על המון עמדות. נסאר הוא מהשחקנים היחידים שיש לנו שנראים מספיק טובים לליגת העל. לא בעמדה הזאת צריך להתחזק.
איך אתה אומר בכזה ביטחון שיש תקציב מוגבל? (יכול להיות שאתה צודק ויכול להיות שלא)
אני בטוח שאם וכאשר ליינדר יגיע, זה לא על חשבון קשר אמצע ברמה גבוהה.
שנים אנחנו מחכים ששמות בסדר גודל כזה יהיו בהקשר שלנו
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 398 לייקים
בעצם ספרא הוציא כסף רק על ברדה והמנכל. אם אני זוכר נכון העונה לא נרכש שום שחקן.
-
- קיבל.ה 1957 לייקים
צודק, חוץ מברדה והמנכ"ל כולם נמצאים בהפועל בהתנדבותהלוטוס הלבן כתב: ↑27 ינואר 2025, 17:02 בעצם ספרא הוציא כסף רק על ברדה והמנכל. אם אני זוכר נכון העונה לא נרכש שום שחקן.
-
- קיבל.ה 398 לייקים
החדשים בהשאלה.oleg neduda כתב: ↑27 ינואר 2025, 17:07צודק, חוץ מברדה והמנכ"ל כולם נמצאים בהפועל בהתנדבותהלוטוס הלבן כתב: ↑27 ינואר 2025, 17:02 בעצם ספרא הוציא כסף רק על ברדה והמנכל. אם אני זוכר נכון העונה לא נרכש שום שחקן.
-
- קיבל.ה 1957 לייקים
ולא משלמים להם משכורת?הלוטוס הלבן כתב: ↑27 ינואר 2025, 17:12החדשים בהשאלה.oleg neduda כתב: ↑27 ינואר 2025, 17:07צודק, חוץ מברדה והמנכ"ל כולם נמצאים בהפועל בהתנדבותהלוטוס הלבן כתב: ↑27 ינואר 2025, 17:02 בעצם ספרא הוציא כסף רק על ברדה והמנכל. אם אני זוכר נכון העונה לא נרכש שום שחקן.