ממליץ לכולכם לקחת הכל בערבון מוגבל.
יש כאן משחקי מו"מ, לחצים מכל מצד באמצעות אוהדים וכתבים, כל אחד מדליף משהו אחר.
כל אחד מנסה שהקהל יהיה בצד שלו וילחץ על הצד השני.
הרי הכתבים בארץ לא בודקים את הדברים, הם מקבלים נוסח מוכן ואותו הם מעלים לאתר ולרשתות שלהם.
מניח שהם מנסים ליצור אינטרס לניסנובים לגמור עם העניינים. טיפה לוותר להם על חוב ולסיים את כל ההליכים.
לא חושב שהם יצליחו. הם לא מבינים ראש של מאעכרים שהולכים לגלגל את החוב הזה 50 שנה
לא ייאמן ובלי ניתן לתפיסה שנכון למאי 2024 משפחת ניסנוב ותושב עדיין חלק מהחיים שלנו,הם פשוט לא רוצים להעלם. חבורה של חזירים שקיבלו מועדון בחינם ורק יצרו עוד יותר גרעונות ועכשיו הם רוצים כסף חזרה. בעולם מתוקן הם היו יושבים צינוק כל החיים עם כבירי,טביב וחיים רמון. תתאדו לנו מהחיים בחייאת רבאק
NARKOTIKA כתב: ↑19 מאי 2024, 12:28
אם העסקה הזאת צריכה את האישור של הניסנובים,
ולפי כל המתווים שפורסמו ביומיים האחרונים היא צריכה,
אז העסק אבוד, ולמעשה בזבזו לנו את הזמן כבר מההתחלה.
כרגיל עיתונאות בדיחה
ברור שהעסקה הייתה צריכה תמיד את האישור של הניסנובים כי חצי מהמניות של הקבוצה אצלם
איך בדיוק אנשים פה חשבו שאפשר לקנות את הקבוצה בלי שהניסנובים יסכימו להעביר את המניות ?
הטויסט עכשיו זה שעפ"י צנציפח שדורשים מהניסנובים לשלם איזה 10 מיליון מהכיס כדי לקחת מהם את המניות בחינם.
כל בר דעת יסכים שזה כבר ברמת ההזיה
אם ספרה רוצה את הקבוצה הוא צריך לקחת עליו את החובות ולהסתדר עם המינצברגים על פיצוי חלקי להשקעה שלהם.
כרגיל עיתונאות בדיחה
ברור שהעסקה הייתה צריכה תמיד את האישור של הניסנובים כי חצי מהמניות של הקבוצה אצלם
איך בדיוק אנשים פה חשבו שאפשר לקנות את הקבוצה בלי שהניסנובים יסכימו להעביר את המניות ?
הטויסט עכשיו זה שעפ"י צנציפח שדורשים מהניסנובים לשלם איזה 10 מיליון מהכיס כדי לקחת מהם את המניות בחינם.
אם ספרה רוצה את הקבוצה הוא צריך לקחת עליו את החובות ולהסתדר עם המינצברגים על פיצוי חלקי להשקעה שלהם.
כן, מופרך לגמרי שאנשים יכסו את החובות שהם יצרו.
איך הוא מעז?
כרגיל עיתונאות בדיחה
אני חושב שצנציפר עשה קצת סלט.
כרגע לניסנוב יש חלק מסוים מהמניות במועדון, אני חושב שהעסקה המוצעת היא שהם יקבלו כסף על מכירת הקבוצה ובנוסף יקחו את החובות עליהם. כלומר הם לא סתם לוקחים את החובות ולא מקבלים כלום, זה מן קיזוז של החובות תמורת המניות של הניסנובס.
בכל מקרה אם העסקה הזאת תדרוש שהניסנובים יוציאו שקל מכיסם, היא לא תקרה.
כרגיל עיתונאות בדיחה
אני חושב שצנציפר עשה קצת סלט.
כרגע לניסנוב יש חלק מסוים מהמניות במועדון, אני חושב שהעסקה המוצעת היא שהם יקבלו כסף על מכירת הקבוצה ובנוסף יקחו את החובות עליהם. כלומר הם לא סתם לוקחים את החובות ולא מקבלים כלום, זה מן קיזוז של החובות תמורת המניות של הניסנובס.
בכל מקרה אם העסקה הזאת תדרוש שהניסנובים יוציאו שקל מכיסם, היא לא תקרה.
אני מסכים שצנציפר עשה סלט אבל לדעתי המתווה המוצע זה שיש חוב של 8 מיליון לקבוצת ניסנוב (אם המספר נכון כן או לא עוד יבדקו) וחוב 2 מינצברג , ספרא לוקח חובות עליו ובעלי המניות מוותרים על חלקם בקבוצה וכך נפטרים מהם. אם יהיה פיצוי לקרן ההשקעות זה בטח יהיה במומ
במתווה שפרסם צנציפר, מלבד אחריות על תביעות הקאס, לא נשמע שספרא אמור לשלם יותר מדי. כל קבוצת בעלים אחראית על החובות שלה ומיצברג מקבל חלק מההשקעה, שזה הכסף שספרא בפועל משלם. מה אני מפספס?
הוקיץ' כתב: ↑19 מאי 2024, 14:24
מה הקשר לתאבי בצע? הניסנובים לא רוצים לשלם את החובות שהם יצרו, מינצברגים רוצים לקבל חזרה את ההשקעה. אף אחד פה לא הולך לעשות כסף מהסיפור.
איך אתה משווה? מה שמינצברג מבקש זה לגיטימי בתאוריה. הוא פגע בשווי של המוצר והוא לא צריך לקבל הכל אבל זה מו"מ לגיטימי.
מה שהרוכלים בשוק מבקשים זה עולם תחתון.
לגמרי תאוות בצע.
רואים פה מליארדר וחושבים לעשות עליו סיבוב
מה הקשר לתאבי בצע? הניסנובים לא רוצים לשלם את החובות שהם יצרו, מינצברגים רוצים לקבל חזרה את ההשקעה. אף אחד פה לא הולך לעשות כסף מהסיפור.
איך אתה משווה? מה שמינצברג מבקש זה לגיטימי בתאוריה. הוא פגע בשווי של המוצר והוא לא צריך לקבל הכל אבל זה מו"מ לגיטימי.
לגמרי תאוות בצע.
מה שאני אומר זה שגם מה שמיצברג דורש לא לגיטימי
קנית קבוצת ליגת העל ואתה מוכר קבוצה ליגה לאומית
הוא צריך לשלם על ההתרסקות
יאללה שיודיעו כבר שפוצץ. כולם יודעים שזה יגיע, אז חבל סתם למרוח.
שמינצברג, ניסנוב, גרינברג וטביב יהנו עם הגופה הזאת בלאומית.
מקווה שהפועל בלומפילד תגיע כמה שיותר מהר לליגת העל. אולי אז נהיה ראויים לאיזה ״ספרא״.
לגמרי תאוות בצע.
אני לא חושב שהניסנובים מחפשים לעשות סיבוב, אני חושב שהם מה שהם תמיד היו - חבורה של מאכערים שמנסים להתחמק מתשלום בכל מחיר. זו נוכלות, אבל זו לא תאוות בצע.
לגבי מינצברג, אין כאן "צריך לקבל", זה הכל ביזנס. הוא (או האנשים שמאחוריו) השקיע סכום מסוים בקבוצה מתוך מחשבה שהם יראו רווח בסופו של דבר. מאחר וירדנו ליגה רווח בוודאי לא יהיה פה (ואני מניח שגם ספרא ינסה לנצל את המצב ולגרום לו לספוג קצת הפסדים), כך שמינצברג נותר עם דילמה - לספוג הפסד קטן ולצאת, או לנסות ולשקם את המועדון בניסיון למכור אותו אחר כך ברווח. הסיפור עם הניסנובים גורם למבנה העסקה להיות קצת יותר מורכב, אבל זה הסיפור בגדול עד כמה שאני מבין אותו.
לאיזה אלטרנטיבה אתה מייחל במקרה שהעסקה תתפוצץ?
עדיין לא מאסת בשרלטנים ונוכלים?
אם העסקה תתפוצץ אני מצפה מהמשקיעים האמריקאים למנות נציג אחר לקבוצת המשקיעים ולעשות חישוב מסלול מחדש במטרה להגיע בהמשך ליעדים שהם הציבו.
אני בטח לא מייחל לחזור לבעלות אוהדים שהביאה לנו את מחריב הפועל הגדול ביותר חיים רמון או חלילה לפתוח קבוצת אוהדים בליגה ג'.
אם העסקה תתפוצץ אני מצפה מהמשקיעים האמריקאים למנות נציג אחר לקבוצת המשקיעים ולעשות חישוב מסלול מחדש במטרה להגיע בהמשך ליעדים שהם הציבו.
אני בטח לא מייחל לחזור לבעלות אוהדים שהביאה לנו את מחריב הפועל הגדול ביותר חיים רמון או חלילה לפתוח קבוצת אוהדים בליגה ג'.
אז בשורה תחתונה אתה מוכן להישאר עם מינצברג ושות' למרות הכשלון הקולוסאלי ולמרות הידיעה שנמשיך לגרד כספים? אתה מאמין בהם באמת? או שזה הפחד מדבר?
שזה לגיטימי אבל באמת מנסה להבין
Chego כתב: ↑19 מאי 2024, 15:53
אז בשורה תחתונה אתה מוכן להישאר עם מינצברג ושות' למרות הכשלון הקולוסאלי ולמרות הידיעה שנמשיך לגרד כספים? אתה מאמין בהם באמת? או שזה הפחד מדבר?
שזה לגיטימי אבל באמת מנסה להבין
לגבי חיים רמון, אני איתך לגמרי
קבוצת אוהדים הכדורגל זה לא כמו בכדורסל, זה הרבה הרבה הרבה יותר קשה לחזור חזרה.
תראה את קטמון שהיו צריכים להקים מחדש את הקבוצה פעמיים וגם אז לקח להם שנים עד שחזרו לליגת העל, אין לנו את הזמן, את הכסף וגם תכלס לא חושב שלאף אחד יש כוח וסבלנות לעשות את המסלול הזה עוד פעם.