ממשלת נתניהו (ימין על מלא) השישית

המועצה ע"ש וולטון הקדוש היא המקום בו תוכלו לדבר על כל נושא שהקשר בינו לבין כדורגל קלוש עד לא קיים בכלל
בני12
קיבל.ה  1606 לייקים

ארז שדה כתב: 11 אוקטובר 2023, 10:10 נמצאה האבידה, בן גביר התראיין בערוץ 12, שר הפיתות תומך הטרור ארור תהיה לעולמי עד .
הבנתי שהוא מנסה לדחוף לשומר חומות 2 כדי שהוא יוכל גם להרוג ערבים
ארז שדה
קיבל.ה  1038 לייקים

בני12 כתב: 11 אוקטובר 2023, 10:20
ארז שדה כתב: 11 אוקטובר 2023, 10:10 נמצאה האבידה, בן גביר התראיין בערוץ 12, שר הפיתות תומך הטרור ארור תהיה לעולמי עד .
הבנתי שהוא מנסה לדחוף לשומר חומות 2 כדי שהוא יוכל גם להרוג ערבים
כן זה מה שהוא יודע לעשות להסית נגד ערבים חפים מפשע במקום להגן על תושבי הדרום, העיקר דיבר על ביטחון ומשילות, בושה שאדם כזה הוא שר בממשלה בושה לו ,ובושה למי שמינה אותו .
ארז שדה
קיבל.ה  1038 לייקים

תמונה
כן בטח האופוזיציה אשמה, מנוול
Ron.T
קיבל.ה  338 לייקים

הוא מוזמן לבוא לבקר את תושבי הפזורה הבדואית שנרצחו על ידי חמאס.
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

אז מסתבר שגנץ שלא קובע כלום כי הוא לא בממשלה אשם , איך לא חשבתי על זה קודם
אדום טורקײ
קיבל.ה  9 לייקים

מה גנץ חושב לעצמו לעזאזל? למה הוא נפגש עם הנאצי הסגול? בשבל מה?

הוא באמת חושב שהבייס של תתי אדם של ביבי יצביע לו בסוף? הוא עד כדי כך מטומטם? הוא לא מבין שהוא יפיל עליו הכל?

איזה בן אדם מטומטם.

אשכרה במקום להיות בחזית מאוחדת עם לפיד הוא בכל פעם בשבל השאיפות האישיות שלו דופק את הגוש החתיכת אפס מטומטם הזה ועוד לא מתבייש ללכלך על לפיד אחרי שהוא דופק אותו פעם אחר פעם.

הלוואי ואיזה ימניואד יוריד לו כדור בראש אחרי שביבי יפיל עליו את כל האשמה
ארז שדה
קיבל.ה  1038 לייקים

רבין ז"ל לקח אחריות והתפטר על חשבון דולרים בחו"ל של אשתו, הממשלה המקוללת הזאת מאשימה את כל העולם ולא לוקחת אחריות על הטבח הגדול ביותר שהיה בארץ ישראל מאז ראשית הציונות.
פושעי עוטף עזה לדין
אדום טורקײ
קיבל.ה  9 לייקים

ארז שדה כתב: 11 אוקטובר 2023, 11:41 רבין ז"ל לקח אחריות והתפטר על חשבון דולרים בחו"ל של אשתו, הממשלה המקוללת הזאת מאשימה את כל העולם ולא לוקחת אחריות על הטבח הגדול ביותר שהיה בארץ ישראל מאז ראשית הציונות.
פושעי עוטף עזה לדין
הם מחכים לגנץ הדפקט שיהיה מישהו אחד ברור להפיל עליו את כל האשמה הנאצים המטורללים האלה.

וזה יעבוד להם כי מי שמצביע להם הוא לא פחות מתת אדם
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

אף אחד מהם לא יתפטר גם אחרי המלחמה.
רק בדרג הצבאי מפקדים בכירים מסויימים יתפטרו וגם יודחו לדעתי.
גם הרמטכ"ל חלוץ התפטר אחרי מלחמת לבנון השנייה.

נערך לאחרונה על ידי De Niro ב 11 אוקטובר 2023, 11:44, נערך 2 פעמים בסך הכל.
ארז שדה
קיבל.ה  1038 לייקים

אדום טורקײ כתב: 11 אוקטובר 2023, 11:43
ארז שדה כתב: 11 אוקטובר 2023, 11:41 רבין ז"ל לקח אחריות והתפטר על חשבון דולרים בחו"ל של אשתו, הממשלה המקוללת הזאת מאשימה את כל העולם ולא לוקחת אחריות על הטבח הגדול ביותר שהיה בארץ ישראל מאז ראשית הציונות.
פושעי עוטף עזה לדין
הם מחכים לגנץ הדפקט שיהיה מישהו אחד ברור להפיל עליו את כל האשמה הנאצים המטורללים האלה.

נזכיר להם יום יום ושעה שעה מי היה ראש הממשלה בשבת השחורה ב7.10, מי היה שר הביטחון ומי היה השר לביטחון לאומני.
אדום טורקײ
קיבל.ה  9 לייקים

ארז שדה כתב: 11 אוקטובר 2023, 11:47
אדום טורקײ כתב: 11 אוקטובר 2023, 11:43
פושעי עוטף עזה לדין

נזכיר להם יום יום ושעה שעה מי היה ראש הממשלה בשבת השחורה ב7.10, מי היה שר הביטחון ומי היה השר לביטחון לאומני.
זה לא ישנה, יש לנאצי הסגול בייס נעול של 30 מנדטים של קופי אדם בבונים מזדיינים ואתה תראה שהוא יתחזק אחרי המבצע
בני12
קיבל.ה  1606 לייקים

De Niro כתב: 11 אוקטובר 2023, 11:44 אף אחד מהם לא יתפטר גם אחרי המלחמה.
רק בדרג הצבאי מפקדים בכירים מסויימים יתפטרו וגם יודחו בסבירות גבוהה לדעתי.
גם גולדה לא התפטרה לבד.
יהיו כאן הפגנות אחרי המלחמה שמה שהיה עד עכשיו במחאה ייראה בדיחה ליד זה.

הרמטכ"ל, ראש אמ"ן, מפקד 8200, אלוף פיקוד דרום, מפקד אוגדת עזה
ראש השב"כ ומפקד מרחב דרום זה המינימום של המינימום שיעופו אחרי המלחמה.
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

בני12 כתב:
גם גולדה לא התפטרה לבד.

קשה לנחש מה יהיה הלך הרוח בציבור אחרי המלחמה , כשהמלחמה הקרקעית עוד לא התחילה.
יש סיכוי שגורמים בממשלה ינסו למנף את תוצאות המבצע הקרקעי לתמונת נצחון.
יהיו הפגנות אבל היו הפגנות גם לפני כן.
אני לא בטוח שהפגנות יביאו לפירוק הממשלה.
בסופו של עניין , רק אי אמון קונסטרוקטיבי יכול להפיל ממשלה או לחילופין חוסר יכולת לחוקק חוקים עקב העדר רוב בכנסת , שדורש העדרות או המנעות של 8 ח"כים , וזה נראה רחוק כרגע לפחות.
גולדה נבחרה מחדש והתפטרה לא רק בגלל ביקורת ציבורית , אלא בגלל אובדן האמון בקרב חברי המפלגה שלה ומצבה הבריאותי.
לפני 50 שנים היו שרים וח"כים ערכיים ברובם.היום המצב שונה לחלוטין. רובם איבדו את הבושה.
כל מה שמעניין אותם הוא שרידותם הפוליטית.

ארז שדה
קיבל.ה  1038 לייקים

De Niro כתב: 11 אוקטובר 2023, 11:59
בני12 כתב:
גם גולדה לא התפטרה לבד.

בסופו של עניין , רק אי אמון קונסטרוקטיבי יכול להפיל ממשלה או לחילופין חוסר יכולת לחוקק חוקים עקב העדר רוב בכנסת , שדורש העדרות או המנעות של 8 ח"כים , וזה נראה רחוק כרגע לפחות.
גולדה נבחרה מחדש והתפטרה לא רק בגלל ביקורת ציבורית , אלא בגלל אובדן האמון בקרב חברי המפלגה שלה ומצבה הבריאותי.
לפני 50 שנים היו שרים וח"כים ערכיים ברובם.היום המצב שונה לחלוטין. רובם איבדו את הבושה.
תמונת ניצחון? אחרי טבח של 1,200 איש, הרס של 22 יישובים וכמאה וחמישים שבויים בידי החמאס כולל נשים, קשישים ותינוקות.
לאף אחד לא יהיה אומץ לטעון שניצחנו אחרי הטראומה הלאומית שעברנו, איך שהמלחמה הזאת לא תיגמר מדובר באסון לאומי בטח שלא בניצחון .
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

יהיה פה יום אבל לאומי על השביעי באוקטובר , אף אחד לא יצייר תמונת ניצחון אפילו בצחוק לא משנה מה יהיה
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

ארז שדה כתב:
De Niro כתב: 11 אוקטובר 2023, 11:59
בני12 כתב: גם גולדה לא התפטרה לבד.

תמונת ניצחון? אחרי טבח של 1,200 איש, הרס של 22 יישובים וכמאה וחמישים שבויים בידי החמאס כולל נשים, קשישים ותינוקות.
לאף אחד לא יהיה אומץ לטעון שניצחנו אחרי הטראומה הלאומית שעברנו, איך שהמלחמה הזאת לא תיגמר מדובר באסון לאומי בטח שלא בניצחון .
אישית אני מסכים לחלוטין.
אבל תהיה בטוח שינסו. בוודאי שגורמים בקואליציה ובכנסת וגם בתקשורת.
כולם עובדים על כולם
קיבל.ה  79 לייקים

הנה זה מתחיל
הנדסת התודעה של שקרניהו ועבדיו השפוטים, שרק התחילה, כבר משפיעה על אנשים תמימים
האם שקרניהו שהיה פה ראש ממשלה 20 שנה, הוא זה המינימום של המינימום הראשון שיעוף אחרי המלחמה? מה פתאום !
האם שקרניהו שאמר "מי שרוצה לסכל הקמה של מדינה פלסטינית צריך לתמוך בחיזוק החמאס והעברת כסף לחמאס. זה חלק מהאסטרטגיה שלנו", הוא המינימום של המינימום הראשון שיעוף אחרי המלחמה? מה פתאום !
האם סמוטריץ המשיחי המטורלל שאמר "הרשות הפלסטינית היא נטל והחמאס הוא נכס", הוא המינימום של המינימום הראשון שיעוף אחרי המלחמה? מה פתאום !
האם רוטמן האהבל שאמר "ילדים קטנים שחוטפים טילים זה דבר לא פופולרי, אבל מיגון עולה כסף", הוא המינימום של המינימום הראשון שיעוף אחרי המלחמה? מה פתאום !

אז מי במינימום של המינימום הראשון שיעוף? אנשי הצבא. יופי נחמה.
שקרניהו כבר יכול לרשום V ראשון
פושעי עוטף עזה לדין
כולם עובדים על כולם
קיבל.ה  79 לייקים

תמונה
פושעי עוטף עזה לדין
כולם עובדים על כולם
קיבל.ה  79 לייקים

פושעי עוטף עזה לדין
Asafasraf
קיבל.ה  1391 לייקים

De Niro כתב:
בני12 כתב:
גם גולדה לא התפטרה לבד.

היחס הימורים על הפגנות של מאות אלפים/ מיליונים נגד הממשלה הוא 1.05 בווינר בלחץ.
מה שהיה, לא יהיה יותר.
אני מבטיח להיות בין הראשונים שם.
״פושעי אוקטובר 23 לדין״

Sent from my iPhone using Tapatalk
נערך לאחרונה על ידי Asafasraf ב 12 אוקטובר 2023, 04:58, נערך פעם 1 בסך הכל.
D&3
קיבל.ה  1003 לייקים

מה תמונת ניצחון מה
תא מרבוטא
קיבל.ה  562 לייקים

De Niro כתב: 11 אוקטובר 2023, 15:18
ארז שדה כתב:
De Niro כתב: 11 אוקטובר 2023, 11:59 קשה לנחש מה יהיה הלך הרוח בציבור אחרי המלחמה , כשהמלחמה הקרקעית עוד לא התחילה.
אישית אני מסכים לחלוטין.
אבל תהיה בטוח שינסו. בוודאי שגורמים בקואליציה ובכנסת וגם בתקשורת.
אני מסכים פה עם זה נירו. כבר עכשיו רואים הבניית נרטיב שהשמאל או המחאה או הצבא והבוגדים שם אשמים. זה לא יבוא מאף שר חשוב בממשלה כולל גלנט. אולי אולי רק מחבר כנסת אחד או שניים.ביבי יגיד שריסקנו את חמאס וכל מחדל זה של שמאלנים
D&3
קיבל.ה  1003 לייקים

אני ראיתי שעלו על מיני בלוני ניסוי להאשים חיילים בצה"ל בבגידה והם מהר מאוד חטפו שיימינג חוצה מחנות ונראה שהדבר נרגע

לא שהחלאות שבשלטון יקחו אחריות, אבל לא רואה כרגע קמפיין למציאת אשם חלופי, אבל סיכוי טוב שאני מפספס
כולם עובדים על כולם
קיבל.ה  79 לייקים

הנה זה מתחיל טייק 2

העימות בקבינט: רגב צעקה על הרמטכ"ל, גלנט יצא להגנתו
https://news.walla.co.il/item/3615423

וזה עוד כלום למה ששקרניהו מכין לאלפית השניה אחרי שתסתיים שם הלחימה
פושעי עוטף עזה לדין
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

הנרטיב המרכזי שלהם (לא שלי) עשוי להיות לאו דווקא רק מאשים (אבל גם מאשים אחרים):
ניצחנו את חמאס , הרגנו את כל המחבלים , הרסנו את כל התשתית הצבאית של חמאס , יצרנו רצועת בטחון שתגן על היישובים.
לגבי המחדל , הוועדה ניקתה את הדרג המדיני והאשימה רק את הצבא והשב"כ (כמו בוועדת אגרנט). אנחנו לא אשמים.
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1823 לייקים

שכחת את "הקמנו מכשול בעלות של מיליארדים שלא יאפשר למחבלי חמאס לחדור לשטחנו".
אה את זה בעצם כבר אמרו רק לא מזמן.
לא משנה.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
ארז שדה
קיבל.ה  1038 לייקים

De Niro כתב: 12 אוקטובר 2023, 10:21 הנרטיב המרכזי שלהם (לא שלי) עשוי להיות לאו דווקא רק מאשים (אבל גם מאשים אחרים):
ניצחנו את חמאס , הרגנו את כל המחבלים , הרסנו את כל התשתית הצבאית של חמאס , יצרנו רצועת בטחון שתגן על היישובים.
לגבי המחדל , הוועדה ניקתה את הדרג המדיני והאשימה רק את הצבא והשב"כ (כמו בוועדת אגרנט). אנחנו לא אשמים.
אחרי וועדת אגרנט קמה תנועת מחאה שבעקבותיה הממשלה התפטרה והוקמה ממשלת רבין הראשונה במקומה. ברור שגולדה זה לא ביבי,גולדה עם כל המחלוקות הפוליטיות שיש לי איתה ועם המדיניות שלה הייתה מנהיגה שטובת המדינה עמדה לנגד עיניה בניגוד לביבי שלא מעניין אותו כלום חוץ מהישארות בשלטון, דיקטטור על מלא .
השאלה היא אם אנחנו צריכים להשלים עם זה או להיאבק כדי שהוא לא יישאר בשלטון אפילו דקה, אני בוחר באפשרות השנייה.
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

ארז שדה כתב:
De Niro כתב: 12 אוקטובר 2023, 10:21 הנרטיב המרכזי שלהם (לא שלי) עשוי להיות לאו דווקא רק מאשים (אבל גם מאשים אחרים):
אחרי וועדת אגרנט קמה תנועת מחאה שבעקבותיה הממשלה התפטרה והוקמה ממשלת רבין הראשונה במקומה. ברור שגולדה זה לא ביבי,גולדה עם כל המחלוקות הפוליטיות שיש לי איתה ועם המדיניות שלה הייתה מנהיגה שטובת המדינה עמדה לנגד עיניה בניגוד לביבי שלא מעניין אותו כלום חוץ מהישארות בשלטון, דיקטטור על מלא .
השאלה היא אם אנחנו צריכים להשלים עם זה או להיאבק כדי שהוא לא יישאר בשלטון אפילו דקה, אני בוחר באפשרות השנייה.
ראש הממשלה לא התפטרה בגלל ועדת אגרנט. זה לא נכון. ועדת אגרנט ניקתה אותה מכל אשמה ואף שיבחה את תפקודה.
הממשלה לא התפטרה , אלא מונה ראש ממשלה אחר במקומה של גולדה.
רוב העם יבחר באפשרות השניה. השאלה אם זה באמת יוביל לשינוי פוליטי מהיר.

ארז שדה
קיבל.ה  1038 לייקים

De Niro כתב: 12 אוקטובר 2023, 12:07
ארז שדה כתב:
ראש הממשלה לא התפטרה בגלל ועדת אגרנט. זה לא נכון. ועדת אגרנט ניקתה אותה מכל אשמה ואף שיבחה את תפקודה.
הממשלה לא התפטרה , אלא מונה ראש ממשלה אחר במקומה של גולדה.
רוב העם יבחר באפשרות השניה. השאלה אם זה באמת יוביל לשינוי פוליטי מהיר.
לא אמרתי שגולדה התפטרה בעקבות ועדת אגרנט, אלא בעקבות הלחץ הציבורי שהיה בעקבות ההחלטות של ועדת האגרנט, היה זעם גדול על הוועדה שניקתה את הדרג המדיני, כולל חברי מפלגת העבודה שטענו שהממשלה לא יכולה להמשיך אחרי המחדל הגדול. ב11 לאפריל 1974 גולדה מאיר הגישה את התפטרותה וביוני קמה ממשלת רבין הראשונה .
על השאלה ששאלת לגבי התפטרות ביבי גם לי אין תשובה אי אפשר לדעת מה יקרה אבל כל דקה שהוא נשאר בשלטון היא ביזיון אסור לו להיות ראש ממשלה הדם שנשפך הוא על הידיים שלו הוא האחראי הבלעדי, הוא לא כשיר ומסוכן לציבור.
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

יש שעדיין מאשימים את ההפגנות כגורם עיקרי לביצוע הטבח , בטח ביבי שמח שבשעת מלחמה נוראית העם מפולג ככה , טפי
כולם עובדים על כולם
קיבל.ה  79 לייקים

עכשיו בכאן 11 הכתבת יערה שפירה בראיון מלטף, מתחנחן, מתחנף ומלבין לשמחה רוטמן
פשוט זונת תקשורת
פושעי עוטף עזה לדין
כולם עובדים על כולם
קיבל.ה  79 לייקים

קרובי פצועים התעמתו עם השרה רגב

https://www.ynet.co.il/news/article/hj1kndh116#autoplay
פושעי עוטף עזה לדין
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1823 לייקים

ממשלת העולב

הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1394 לייקים

https://www.haaretz.co.il/opinions/2023 ... ef162d0000

תם עידן מעגלי השיח, צו פיוס ו"אחדות". נבוא חשבון עם כולכם
סבסטיאן בן־דניאל (ג'ון בראון)

אי אפשר לדעת עדיין איך תיגמר המלחמה ומה יהיה עם השבויים והשבויות. אבל אני יודע בוודאות שביום שאחרי, ראש ממשלת ישראל לא יבוא ויגיד "טעיתי, זה האסון הכי גדול שקרה לישראל, זה קרה במשמרת שלי ואני ראש הממשלה ולכן אני אחראי. The buck stops here, האשמה היא עליי", כמו שכל בן אדם הגון היה עושה. יותר סביר שנראה את בנו של ראש הממשלה חוזר לארץ כדי לתרום למאמץ המלחמתי מאשר שנשמע את המילים הפשוטות הללו מפי אביו.
אומרים שכאשר התותחים רועמים זה לא הזמן לבקר, אבל לא יהיה זמן נכון יותר. הימין כבר התחיל בקמפיין הלבנה רחב היקף של מחדל הדמים שלהם. שעה לתוך התופת, כאשר תושבי הדרום נטבחו בזה אחר זה וצה"ל פרוש בהתנחלויות ומפקיר אותם, גורם מדיני בכיר – נתניהו – כבר תדרך כי צה"ל לא התריע, אמ"ן לא הזהיר, והאשמה עליהם. אז עוד לא ידענו שהמצרים הזהירו אותו והוא נסע לנפוש בנווה אטי"ב. נשיא ארצות הברית הוציא הודעה אחר הודעה של תמיכה בישראל וראש ממשלת ישראל טרח לדבר עם הציבור הישראלי רק אחרי שעות, ורק אחרי שפורסם כי קיבל התרעה אישית מהמצרים על האסון המתקרב. כדי להכחיש, בטח להכחיש. לא מילה אחת על אחריות. אפילו לא מילת אמפתיה כדי שלא תדמה בטעות ללקיחת אחריות.
"אנחנו במלחמה", אמר נתניהו, בזמן שאת ישראל שטף גל של קונספירציות

שופרי נתניהו בתקשורת וברשתות מטנפים ללא הפסקה ומפמפמים את הנרטיב האנטישמי של האויב מבפנים שתקע סכין בגב האומה. רשימה חלקית: צבי יחזקאלי, שמפרסם הדלפה שקרית כאילו ההפגנות עודדו את חמאס (אמירה אירונית כשהיא מגיעה מפונדמנטליסט דתי שטוען שנים שחמאס לא צריכים חיזוקים כדי להרוג יהודים) העיתונאית החרדית יעל צין שכתבה "חייב להיות מרגלים מבפנים"; בראיון ראשון של שרת ההסברה, ארבעה ימים אחרי תחילת המתקפה, וכששיח האחדות חונק כמו עשן השריפות, היא אמרה "כשדני קושמרו אומר רק ביוני האחרון אין חיל אוויר, זה גרם לפרובוקציות האלה, כאשר טייס יושב בפריים טיים ואומר אני לא אתקוף באיראן זה הוריד מאד את המוכנות שלנו ואת כושר ההרתעה שלנו"; מנכ"ל משרד ראש הממשלה נשלח לחדשות 12 להאשים את באי המסיבה ברעים בכאוס; ועמית סגל הסביר אתמול כי היועצים המשפטיים – אלא מי – הם אלו שקשרו את ידי הצבא ומכאן אשמים במחדל הגדול.
זה יחריף לקראת היום שאחרי שישטחו את עזה, ואולי את השבויים יחד איתה, כדי לחלץ את עצמם. אבל כבר עכשיו צריך להגיד: כשהשיקום של ישראל אחרי המלחמה הזאת יגיע לשלב השיקום החברתי, אסור לשכוח לאף אחד מהם את האמירות האלה. הם לא אחים שלנו, הם מעולם לא היו, ואין סליחה ואין מחילה.

תמונהיעל צין מאשימה בטוויטר. כשהשיקום של ישראל אחרי המלחמה הזאת יגיע לשלב השיקום החברתי, אסור לשכוח לאף אחד מהם את האמירות האלה

נתניהו יאשים את כל העולם, את המודיעין, את חמאס, את צה"ל, את המחאה, את השמאלנים, את הערבים. רק לא את מי שהיה מופקד על הכל ופירק את כל המערכות בישראל לטובתו האישית. ביום שאחרי כל מכונת הרעל שבנו פה שנים תצדיק אותו. אוסלו, רבין, התנתקות, לפיד, בנט, שקמה ברסלר וקפלן יצעקו. שקרים וקונספירציות. הרי אין להם יכולת פיזית לקחת אחריות ובטח שלא מנטלית. עד אז הם ינסו לטשטש אותנו בדיבורי "אחדות", אחרי עשורים שהם קוראים לנו בוגדים, וממשיכים לעשות זאת ברגעים אלו ממש.
מתנחלים שרוקדים על הדם ומנצלים את הטבח לפוגרומים לכל אורך הגדה, אומרים לי "אחים אנחנו". שרת התחבורה מבקשת שנשלים, שר האוצר אומר שאחדות היא "צו השעה", וראש הממשלה קורא להילחם שכם אל שכם. מעניין שהאחדות הזאת לא היתה חשובה להם כשבשנה שעברה, אחרי פיגוע בבני ברק, מירי רגב מילולית רקדה על הדם, בצלאל סמוטריץ' הכריז שלא יכנס לממשלת אחדות כי "צריך ממשלה יהודית, בנט לא כשיר", ואחרי הפיגוע בבאר שבע בו נהרגו ארבעה נתניהו כתב בפייסבוק "החולשה של בנט ולפיד עולה בחיי אדם".
אז לכל מי שמבקש ממני אחדות מזויפת, בממשלה או מטעמה, אני אומר, לא. כבר הייתי במשחק הזה אחרי רצח רבין. הסתה רצחנית, נתניהו עובר ומרקד מזירת פיגוע לאחרת, רצח ראש ממשלה, ואז דמעות תנין ומעגלי "צו פיוס".

אחת הטעויות ההיסטוריות הגדולות של השמאל היא שלא ניצלנו את האווירה הציבורית כדי לנקות את הזירה מכל רבני השטחים, הבן גבירים המסיתים, ובנימין נתניהו שבמקום לרדת מהמרפסת ההיא בכיכר ציון לחיים של חשבון נפש, הובל אחר כבוד למשרד ראש הממשלה.
בחסות אור הנרות ובצל ההלם הנורא, אף אחד מאותם מסיתים לא ישב יום בבית הסוהר ולא שילם מחיר ציבורי. לכן אנשים בעלי אידאולוגיה גזענית ואלימה, שאז נחשבו לפרחחים, אוחזים היום בהגה השלטון. האנשים האלה הביאו ל-1300 נרצחים, ומי שהתריע על התהליכים הללו נאלץ לקחת רובה ביום שבת ולחלץ בעצמו בני קיבוץ מהתופת.
בבכי ונהי, בשקרים והסתה של הציבור שלו, נתניהו חילץ את עצמו מ-44 אנשים שנשרפו למוות בכרמל, ומ-45 אנשים שנמחצו למוות בהר מירון. 1300 הרוגי אסון אוקטובר, בהיעדר שם טוב יותר, צריכים להיות האחרונים במשמרת שלו ושל הכנופיה שלו. אנחנו סיימנו עם מעגלי השיח והפיוס; לא ננוח ולא נשקוט עד שאחרון האחראים ייעלם מהזירה הציבורית.
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
אדום טורקײ
קיבל.ה  9 לייקים

אם יהיו בחירות מתישהו והנאצי הסגול נשאר ראש ממשלה המדינה הזאת דורשת השמדה, חד וחלק.
סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1394 לייקים

היתה קואליציה של 64. הוקמה ממשלת חירום עם הגנציאדה. איך רק 66 הצביעו בעד הממשלה הזו?
חיפשתי פירוט הצבעה ואף אחד לא מסביר מי לא תמך.
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

its-sick כתב:היתה קואליציה של 64. הוקמה ממשלת חירום עם הגנציאדה. איך רק 66 הצביעו בעד הממשלה הזו?
חיפשתי פירוט הצבעה ואף אחד לא מסביר מי לא תמך.
המשכן לא היה מלא היום מימין ומשמאל
סמל אישי של משתמש
SickleCell
קיבל.ה  468 לייקים

זו אולי המחשבה הצינית ביותר שעלתה בראשי בימי חיי אבל אני לא רחוק מלהאמין שהארכי-נבל רצה פעולה של חמאס רק לא צפה את עוצמתה. התחזית שלו הייתה ירי כבד של רקטות שפוגעות ביישובי הדרום = הבייס שלו. הפצצה מהאוויר וסירוב של אנשי מילואים רבים להגיע כדי להשיב מכה לאחר מותם של שניים שלושה אזרחים = קיעקועם כ״בוגדים״. כך היה ממסמס את המחאה שהפריעה לו במאמציו לברוח מהכלא. לקח לו חמישה ימים לקבל את רוע הגזרה. הקורבנות מעניינים אותו כשלג דאשתקד. ימח שמו.

עריכה: זוגתי מתקנת אותי פה, לדבריה אני מחזק אנשים שיירצו להגן עליו בגלל טיעון כזה. לא מדובר כאן בשום זדון זו פשוט רשלנות וחוסר יכולת. ועדיין ימח שמו שהביאנו לאסון זה.

פרט מאוד חשוב שצריך להיבדק הוא הטיעון שהשקרן עבר אירוע מוחי וזה הוסתר מאיתנו. ארוע כזה יכול לפגוע גם ביכולות קוגניטיביות.
נערך לאחרונה על ידי SickleCell ב 13 אוקטובר 2023, 00:01, נערך 2 פעמים בסך הכל.
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

אני רק חושב מה היה קורה אם זה היה במשמרת של ראש ממשלה אחר , הקהל הביביסטי לא היה נותן לו לצאת מהבית אפילו
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

גם ככה הביביסטים לא מפסיקים להאשים את ההפגנות באירוע המחריד הזה שבפועל הממשלה הזו היא החלום הרטוב של רובם
שליחת תגובה