ואן גוך כתב: ↑21 אוגוסט 2025, 16:41
מתדיינים פה על דון או דיארה כי יש סיכוי/דיבור לאחד מהם?
ממה שרשמו פה דון יקר ולא ישלמו עליו 2.5
ממה שאנחנו רואים ריימס לא מוותרת על דיארה
אז לא נראה שזה יגיע או זה יגיע.
אגב אני חושב שלא משנה מי, שניהם יכולים להיות החתיכה שמשלימה את ההרכב בצורה טובה.
(למרות שעם הפציעות של סתיו אולי דיארה עדיף כי יכול לשחק גם בכנפיים)
לפי השיח פה של מקורבים -
דון בבדיקת העלויות האחרונה ירושלים רצתה עליו 2.5 מיליון, לא יקרה.
דיארה פחות מאמינים שיגיע אבל אתמול פרימור אמר ש״זה לא סוד שאנחנו רוצים את דיארה״ לדעתי היה פה קצת רמיזה שעדיין יש עניין ועדיין מחכים לו, משמע העניין עדיין לא נסגר ב100%.
מחפשים אופציות אחרות כרגע ואין מו״מ מול אף אחד חדש כרגע (לפי העדכון האחרון שהיה בערך לפני שלושה ימים).
NARKOTIKA כתב: ↑21 אוגוסט 2025, 14:32
אגב נראה שברדה הבין רק בשבוע-שבועיים האחרונים שנדרש מגן ימני זר, למרות שיש המון קולות שצועקים את זה כבר מלפני מחנה האימון.
נראה שהוא כבר הודה חלקית בטעות
מגן ימני יודעים שצריך להביא בין אם במקום פיבן או כגיבוי לפיבן, אבל ההבנה לא נפלה בשבוע האחרון ולא בחודש האחרון.
כמו שפרימור אמר אתמול, הקבוצה נבנית תוך כדי תנועה, כל הלבטים היו האם העמדה הזו תיהיה עם שחקן זר או ישראלי.
ונראה שנפל הפור שיהיה שם זר בעקבות ההצלחה עם דאפה.
ידוע לך במקרה על תחילת מו״מ כלשהו? מגן ימני? קשר 10?
לפי פיני בלילי שטוען שדיבר עם גיא פרימור, אמר באיזה תוכנית רדיו שהפועל מתכננת לרוץ לאליפות בתווך של שלוש השנים הקרובות.
אבל באמת אין סרט שבורר מכשיר חוזה שלא הופקד.
אם באמת זה הקייס נראה לי נטו ניסיון של חמיאס למזער נזקים ולקבל עוד כמה גרושים
אלא אם יש פה משהו אחר שאני לא מבין ומכיר
אוגוסטוס היל כתב: ↑21 אוגוסט 2025, 23:02
אבל באמת אין סרט שבורר מכשיר חוזה שלא הופקד.
אם באמת זה הקייס נראה לי נטו ניסיון של חמיאס למזער נזקים ולקבל עוד כמה גרושים
אלא אם יש פה משהו אחר שאני לא מבין ומכיר
הכל מתעכב נטו בגלל רמת גן
חמיאס זה שנסה לעשות שרירים
הלוואי הבורר יצא מלך וישחרר את בוסקילה בגרושים ודקה אחרי פרימור ימצא את אותה פרצה בחוזה של רטנר ונתחיל שוב את אותו תהליך - רק בשביל לראות את הוריד במצח של חמיאסססס מתנפח בבוררות
ר.ש כתב: ↑22 אוגוסט 2025, 12:02
הייתי מחתים גם את יונתן כהן וגם את חוזז, ונפרד מבנימין וארי. נכון שאלה לא בדיוק אותן עמדות, אבל מעדיף יכולת גבוהה על התאמה לתפקיד.
ביום שאתה נפרד מבנימין קבוצה אחרת מהטופ 4 חוטפת אותו אתה נורמלי?
הייתי מחתים גם את יונתן כהן וגם את חוזז, ונפרד מבנימין וארי. נכון שאלה לא בדיוק אותן עמדות, אבל מעדיף יכולת גבוהה על התאמה לתפקיד.
אחלה בנימין
אחלה ילד וכישרון גדול
מאמין שהשנה כחלק מסגל ולא כבאנקר בהרכב בהנחה ונרוץ למעלה הוא יפרח .
ויונתן כהן שילך לשחק פוצ'יבולי בשבתות בפרישמן
זבל של שחקן וחרא של אישיות
ר.ש כתב: ↑22 אוגוסט 2025, 12:07
אז זה גם תועלת לנו וגם נזק ליריב? בכלל טוב.
איכס עליך. אחלה רן
למה איכס?
אני גם אוהב אותו והוא חמוד.
אבל מבחינה מקצועית אני חושב שהוא לא מתאים לליגה - זה לא בסדר לחשוב ככה?
כשאוהד כמוך מעדיף להביא 2 מכביסטים שונאי הפועל על ישראלי, צעיר, שחקן בית וכישרוני מאוד זה מראה כמה הכדורגל התדרדר לשני הכיוונים ומנרמל מעברים ליריבות ישירות. אתה תגיד לבנימין לא לעבור למכבי כשיש אוהדים כמוך?
למה איכס?
כשאוהד כמוך מעדיף להביא 2 מכביסטים שונאי הפועל על ישראלי, צעיר, שחקן בית וכישרוני מאוד זה מראה כמה הכדורגל התדרדר לשני הכיוונים ומנרמל מעברים ליריבות ישירות. אתה תגיד לבנימין לא לעבור למכבי כשיש אוהדים כמוך?
ברור שאנחנו האוהדים אשמים ששחקנים מעדיפים לעבור למכבי. כמו שאנחנו האזרחים אשמים בטבח השבעה באוקטובר בערך.
והרי ברור שאם רק הייתי מרעיף על רן בנימין אהבה, כמו זו שהרעפתי על ורמוט, אניימה ושכטר - הוא לא היה עובר למכבי.
אונישנקו כתב: ↑22 אוגוסט 2025, 13:38
רוחנא נצפה ברקע בסרטון שהעלו עם קרייב והדודות הנחמדות.
לא הייתי פוסל רישום שלו למחר במצב הסגל הנוכחי בגזרת הקישור ההתקפי.
ר.ש כתב: ↑22 אוגוסט 2025, 12:07
אז זה גם תועלת לנו וגם נזק ליריב? בכלל טוב.
איכס עליך. אחלה רן
למה איכס?
רן הוא שחקן צעיר ומבטיח, בין אם אתה רואה את זה או לא. לזרוע רעל עליו כאשר 1) הוא שחקן בית 2) הוא נותן את התחת כול משחק זה להיות חרבנה של אוהד. אין בעיה אם היית כותב שהוא לא מספיק טוב מקצועית לדעתך לשבת על הספסל אבל לכתוב כמו שכתבת זה לא מקצועי וסתם רעיל כמו איזה טוקבקיסט בחופשת קיץ, למישהו כמו רן בנימין מגיע קצת יותר חמלה גם אם אתה לא מבין גדול בכדורגל.