עונת המלפפונים 25/26
-
- קיבל.ה 2013 לייקים
נחמיאס זה נראה לי יותר בקטע של לשדר משהו, הרבה יותר מחשיבות מקצועית.
לא חושב שהוא בלם טוב בכלל, ההגנה שלהם בכללי די חלשה לא?
פשוט רוכבים על מאירי כל הקבוצה שם והמאמן. כמו אשתקד.
לא חושב שהוא בלם טוב בכלל, ההגנה שלהם בכללי די חלשה לא?
פשוט רוכבים על מאירי כל הקבוצה שם והמאמן. כמו אשתקד.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 1267 לייקים
למה 5 זרים? אפשר לשחק בהרכב עם 6.זרתותח כתב: ↑23 מאי 2025, 00:26 בסוף בהרכב שלנו צריכים להיות 6 ישראלים ו5 זרים
3 כבר חתומים - צור, פיבן וטוריאל. נניח שליידנר יגיע, זה אומר שיצטרכו להביא עוד 2 ישראלים להרכב. הבחירה של אותם 2 חשובה מאוד.
הייתי מנסה לסקור את השוק ולשאול באיזה עמדות ההיצע יחסית גבוה ככה שלא יעקצו אותנו שנצטרך לשלם לפאקינג עידן נחמיאס 280 אלף דולר.
-
- קיבל.ה 129 לייקים
צנציפר מרכז ידיעות:
https://www.ynet.co.il/sport/israelisoc ... ke116i6zlg
הפועל ת"א ממשיכה לבנות את הסגל לעונה הבאה: כפי שנחשף לראשונה ב-ynet, המועדון סיכם עקרונית עם אולימפיאקוס היוונית על חזרתו של דורון ליידנר בהשאלה לשנה אחת, עם אופציה לרכישתו בסיום העונה.
ליידנר, ששיחק בעונה החולפת בשורות פ.צ. ציריך אך מיעט לקבל דקות (115 דקות בלבד בליגה), צפוי לתפוס את עמדת המגן השמאלי הבכיר בסגל של הפועל ת"א. לצידו, יאזן נאסר ישמש כמחליף בעמדה, כאשר במקביל מתקיימות גם שיחות עם דני גרופר.
במהלך הימים האחרונים, באולימפיאקוס - שרכשה את ליידנר מהפועל ת"א בקיץ 2022 תמורת כשני מיליון אירו - שקלו להשאילו לקבוצה אחרת באירופה, אך בסופו של דבר סוכם כי ישוב לוולפסון.
החיזוק של ליידנר מצטרף לשוער אסף צור, שהוצג כשחקן הרכש הראשון של האדומים לעונה הבאה. בנוסף, גם בלם הפועל חיפה פרנאן מאיימבו חתם במועדון ויוצג בשבוע הבא. מאיימבו, כך לפי גורמים בהפועל, אף השפיע על קידום המגעים עם הקשר טיימוקו דיארה, עמו קיים סיכום עקרוני על תנאי השכר. עם זאת, דיארה עדיין מחזיק בחוזה בקבוצת ריימס הצרפתית, שתמודד בשבת בגמר הגביע מול פ.ס.ז' ולאחר מכן בקרב ההישארות מול מץ.
בתוך כך, כפי שפורסם אתמול ב-ynet, הפועל ת"א מנהלת מגעים עם בלם מכבי ת"א עידן נחמיאס, שיכול לשחק גם כמגן ימני. מכבי ת"א מעוניינת בשירותיו, אך נחמיאס העביר להנהלה כי קיבל הצעה גבוהה יותר מהפועל, אותה מכבי אינה מוכנה להשוות.
הפועל ת"א צפויה להמשיך לחשוף שחקני רכש נוספים לאחר סיום העונה בליגת העל, כאשר הכוונה היא להציג בסיס סגל רחב עוד לפני היציאה למחנה האימונים.
https://www.ynet.co.il/sport/israelisoc ... ke116i6zlg
הפועל ת"א ממשיכה לבנות את הסגל לעונה הבאה: כפי שנחשף לראשונה ב-ynet, המועדון סיכם עקרונית עם אולימפיאקוס היוונית על חזרתו של דורון ליידנר בהשאלה לשנה אחת, עם אופציה לרכישתו בסיום העונה.
ליידנר, ששיחק בעונה החולפת בשורות פ.צ. ציריך אך מיעט לקבל דקות (115 דקות בלבד בליגה), צפוי לתפוס את עמדת המגן השמאלי הבכיר בסגל של הפועל ת"א. לצידו, יאזן נאסר ישמש כמחליף בעמדה, כאשר במקביל מתקיימות גם שיחות עם דני גרופר.
במהלך הימים האחרונים, באולימפיאקוס - שרכשה את ליידנר מהפועל ת"א בקיץ 2022 תמורת כשני מיליון אירו - שקלו להשאילו לקבוצה אחרת באירופה, אך בסופו של דבר סוכם כי ישוב לוולפסון.
החיזוק של ליידנר מצטרף לשוער אסף צור, שהוצג כשחקן הרכש הראשון של האדומים לעונה הבאה. בנוסף, גם בלם הפועל חיפה פרנאן מאיימבו חתם במועדון ויוצג בשבוע הבא. מאיימבו, כך לפי גורמים בהפועל, אף השפיע על קידום המגעים עם הקשר טיימוקו דיארה, עמו קיים סיכום עקרוני על תנאי השכר. עם זאת, דיארה עדיין מחזיק בחוזה בקבוצת ריימס הצרפתית, שתמודד בשבת בגמר הגביע מול פ.ס.ז' ולאחר מכן בקרב ההישארות מול מץ.
בתוך כך, כפי שפורסם אתמול ב-ynet, הפועל ת"א מנהלת מגעים עם בלם מכבי ת"א עידן נחמיאס, שיכול לשחק גם כמגן ימני. מכבי ת"א מעוניינת בשירותיו, אך נחמיאס העביר להנהלה כי קיבל הצעה גבוהה יותר מהפועל, אותה מכבי אינה מוכנה להשוות.
הפועל ת"א צפויה להמשיך לחשוף שחקני רכש נוספים לאחר סיום העונה בליגת העל, כאשר הכוונה היא להציג בסיס סגל רחב עוד לפני היציאה למחנה האימונים.
אפשר לרשום 6, בהרכב 5.Red_man כתב: ↑23 מאי 2025, 00:58למה 5 זרים? אפשר לשחק בהרכב עם 6.זרתותח כתב: ↑23 מאי 2025, 00:26 בסוף בהרכב שלנו צריכים להיות 6 ישראלים ו5 זרים
3 כבר חתומים - צור, פיבן וטוריאל. נניח שליידנר יגיע, זה אומר שיצטרכו להביא עוד 2 ישראלים להרכב. הבחירה של אותם 2 חשובה מאוד.
הייתי מנסה לסקור את השוק ולשאול באיזה עמדות ההיצע יחסית גבוה ככה שלא יעקצו אותנו שנצטרך לשלם לפאקינג עידן נחמיאס 280 אלף דולר.
-
- קיבל.ה 999 לייקים
אאל״ט החוק שונה ואפשר לשחק עם 6. מכבי השנה שיחקה עם 6 זרים בו זמנית.זרתותח כתב: ↑23 מאי 2025, 06:43אפשר לרשום 6, בהרכב 5.Red_man כתב: ↑23 מאי 2025, 00:58למה 5 זרים? אפשר לשחק בהרכב עם 6.זרתותח כתב: ↑23 מאי 2025, 00:26 בסוף בהרכב שלנו צריכים להיות 6 ישראלים ו5 זרים
-
- קיבל.ה 2344 לייקים
אין כבר הגבלת זרים על המגרש.
מותר לרשום ולשחק עם 6 זרים
מותר לרשום ולשחק עם 6 זרים
-
- קיבל.ה 1088 לייקים
אם עידן נחמיאס יגיע אלינו, בעיניי זו ההחתמה הכי חשובה בקיץ הזה
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 129 לייקים
וואלה חידשתם לי
אם ככה, המצב אפילו יותר טוב.
כי אחרי החתמת ליידנר הצפויה אנחנו מרחק ישראלי אחד מלסגור את ההרכב הישראלי שלנו.
רוצה להאמין שיביאו לעמדה ״ריקה״ כרגע (כמו קשר הגנתי או מגן ימין ) בנוסף לזר עוד ישראלי שיתחרה איתו על ההרכב.
אבל חוץ מזה, כבר בשלב הזה אפשר להגיד שבמצב שוק ישראלי מאוד בעייתי אנחנו ביתרון מול הקבוצות בליגה שלנו (הכוונה לכל מי שהיא לא מכב*, חיפה וב״ש)
-
- קיבל.ה 2013 לייקים
באמת שאין שום סיבה חוץ מאשליית הצהרת כוונות על זה ששילמנו על הבלם הרביעי ברוטציה של מכבי שכר מוגזם ולא שווה של 280 אלף דולר
-
- קיבל.ה 2520 לייקים
טוב בכל זאת הוא גם בנבחרת ושיחק במכמבי מעל 30 משחקים העונה.
מסכים שזה לא החיזוק הכי חשוב, שאני בכלל בספק רב אם קיים באמת מצב שרוצים אותו.
החיזוק הכי חשוב שלנו היה ונשאר הזרים.
אם ישקיעו שם את מירב ההשקעה הכספית בזרים, גם אם בסופו של דבר יתברר שהם לא יהיו מוצלחים במיוחד- זה החיזוק המשמעותי.
מסכים שזה לא החיזוק הכי חשוב, שאני בכלל בספק רב אם קיים באמת מצב שרוצים אותו.
החיזוק הכי חשוב שלנו היה ונשאר הזרים.
אם ישקיעו שם את מירב ההשקעה הכספית בזרים, גם אם בסופו של דבר יתברר שהם לא יהיו מוצלחים במיוחד- זה החיזוק המשמעותי.
-
- קיבל.ה 2013 לייקים
אפשר לפנות ליונס מלאדה ולהציע לו 350. אצל מיטשל הוא מרוויח רק 300 נראה לי.
הצהרת כוונות.
-
- קיבל.ה 2520 לייקים
בכל אופן, משימה לקחת למכמבי שחקן רק כי זה להראות למכמבי זה פתטי ברמות.
-
- קיבל.ה 284 לייקים
בלם רביעי ברוטציה ששיחק 2300 דקות?
-
- קיבל.ה 2013 לייקים
נכון.
השחקנים היחידים שהם יפגעו אם יקחו להם זה מורן מאירי, שינו זוארץ ודייני בית הדין.
זה שחקנים שוברי שוויון. יכולים ברגע להפוך פיגור 5 בטבלה לשוויון ויתרון בהפרש שערים.
אה וגם כל שופטי הליגה פה. טוב זה כבר סגל יקר.
השחקנים היחידים שהם יפגעו אם יקחו להם זה מורן מאירי, שינו זוארץ ודייני בית הדין.
זה שחקנים שוברי שוויון. יכולים ברגע להפוך פיגור 5 בטבלה לשוויון ויתרון בהפרש שערים.
אה וגם כל שופטי הליגה פה. טוב זה כבר סגל יקר.
-
- קיבל.ה 1088 לייקים
כי הוא שחקן טוב בעמדה שכמעט ואין ישראלים טובים.
כי הוא שחקן נבחרת (יש לנו כאלה?)
כי ביחס למטרות שלנו לעונה הקרובה - הוא טופ שחקנים ישראלים שאפשר להביא כרגע
וכן, גם ממקום של אימרה שאנחנו כאן וחזרנו. לא יקרה שום דבר אם תיהיה החתמה אחת שתהיה כדי להעביר מסר.
את כל הקשקושים שרשמתם למעלה על בלם רביעי ברוטציה וכו אין בכלל מה להתייחס.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 1088 לייקים
אם זה היה רק כדי להראות להם, אתה חד משמעית צודק.
אבל במקרה הזה מדובר קודם כל בשחקן טוב ואם על הדרך הראנו להם אז מה טוב.
מעבר להכל, יש לנו לראשונה אחרי עשור מערכת מקצועית - ניהולית שאפשר לסמוך עליה שתפעל ביושרה מקצועית ולא מקפריזות ואגו כמו בעבר.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
סטואיץ, רז שלמה, למקין = בלמים שמועדפים לפניו.L.S כתב: ↑23 מאי 2025, 10:21כי הוא שחקן טוב בעמדה שכמעט ואין ישראלים טובים.
וכן, גם ממקום של אימרה שאנחנו כאן וחזרנו. לא יקרה שום דבר אם תיהיה החתמה אחת שתהיה כדי להעביר מסר.
-
- קיבל.ה 970 לייקים
-
- קיבל.ה 454 לייקים
-
- קיבל.ה 1267 לייקים
שינו את החוק אפשר 6 בהרכבזרתותח כתב: ↑23 מאי 2025, 06:43אפשר לרשום 6, בהרכב 5.Red_man כתב: ↑23 מאי 2025, 00:58למה 5 זרים? אפשר לשחק בהרכב עם 6.זרתותח כתב: ↑23 מאי 2025, 00:26 בסוף בהרכב שלנו צריכים להיות 6 ישראלים ו5 זרים
-
- קיבל.ה 1088 לייקים
הפועל משחקת באירופה?זרתותח כתב: ↑23 מאי 2025, 10:47סטואיץ, רז שלמה, למקין = בלמים שמועדפים לפניו.L.S כתב: ↑23 מאי 2025, 10:21כי הוא שחקן טוב בעמדה שכמעט ואין ישראלים טובים.
לא הבנתי מה הסרט שאנשים שחושבים או המטרות שאנשים חושבים של הפועל לעונה הקרובה
תנשמו
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 2520 לייקים
האמירה הזו היא ריקה לגמרייהלום14אדום כתב: ↑23 מאי 2025, 11:09אני בספק אם ניקח שחקן למכבי, או לכל קבוצת צמרת אחרת, סתם כדי לקחת, אבל במהלך של לקחת שחקן שסיים חוזה בקבוצה כזו יש אמירה מאוד חזקה וזה לפעמים לא פחות חשוב מהשחקן עצמו שרוצים להביא.
היעילות שלה שווה לפרוטות.
תקציב זאת אמירה. לקחת למכמבי כי זאת היא, זה כמו שאמרתי מביך, זול ומטופש. ההפך, זה מוציא אותנו הקטנים.
אגב, מבחינתי די אותו דבר כל הערגה המדוברת על לנצח סוף סוף את הדרבי. זה אומנם לא על אותו משקל, אבל מקטין אותנו.
-
- קיבל.ה 765 לייקים
מתחבר לחלוטין למשפטים שהדגשתי בתגובתך!dino כתב: ↑23 מאי 2025, 12:23האמירה הזו היא ריקה לגמרייהלום14אדום כתב: ↑23 מאי 2025, 11:09אני בספק אם ניקח שחקן למכבי, או לכל קבוצת צמרת אחרת, סתם כדי לקחת, אבל במהלך של לקחת שחקן שסיים חוזה בקבוצה כזו יש אמירה מאוד חזקה וזה לפעמים לא פחות חשוב מהשחקן עצמו שרוצים להביא.
היעילות שלה שווה לפרוטות.
תקציב זאת אמירה. לקחת למכמבי כי זאת היא, זה כמו שאמרתי מביך, זול ומטופש. ההפך, זה מוציא אותנו הקטנים.
אגב, מבחינתי די אותו דבר כל הערגה המדוברת על לנצח סוף סוף את הדרבי. זה אומנם לא על אותו משקל, אבל מקטין אותנו.

השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
- קיבל.ה 2520 לייקים
ליידנר סגר בהפועל כבר 14 פרקים
זה מתחיל להרגיש כמו ״היפים והאמיצים״
זה מתחיל להרגיש כמו ״היפים והאמיצים״
-
- קיבל.ה 193 לייקים
מעניין כמה אופצית רכישה
מכרנו להם אותו ב2מיל יורו
מניח שאזור המיליון יורו
מכרנו להם אותו ב2מיל יורו
מניח שאזור המיליון יורו
-
- קיבל.ה 2013 לייקים
למה וי על מאיימבו ודיארה עסקת חבילה?
וי רק על הבליין.
וי רק על הבליין.
-
- קיבל.ה 1267 לייקים
ריכוז מהכתבה של צנצי
ליידנר סגור לעונת השאלה עם אופציה.
שוב מדווחים שמאיימבו חתם ויוצג שבוע הבא אחרי שתיגמר העונה (הגיוני סה״כ).
גרופר גם בשיחות. לגבי דיארה ממתינים לריימס. נחמיאס כתב שיש הצעה גבוהה משל מכבי. חבר אוהד מכבי אומר שהוא אחלה בלם סה״כ ועושה כמו כל בלם ישראלי טעות של גול פעם בכמה משחקים. עדיין קצת קשה לי להאמין שיגיע אבל אני די בעד כי השוק הישראלי די דל וצריך עוד בלם בטח אם הוא גם גיבוי לימין.
הרבה ייפול ויקום על האיכות של הקשר האחורי שנביא. מה עם פוקו? לא אופציה אחרי שברדה רצה אותו בינואר?
גרופר גם בשיחות. לגבי דיארה ממתינים לריימס. נחמיאס כתב שיש הצעה גבוהה משל מכבי. חבר אוהד מכבי אומר שהוא אחלה בלם סה״כ ועושה כמו כל בלם ישראלי טעות של גול פעם בכמה משחקים. עדיין קצת קשה לי להאמין שיגיע אבל אני די בעד כי השוק הישראלי די דל וצריך עוד בלם בטח אם הוא גם גיבוי לימין.
הרבה ייפול ויקום על האיכות של הקשר האחורי שנביא. מה עם פוקו? לא אופציה אחרי שברדה רצה אותו בינואר?
-
- קיבל.ה 193 לייקים
הלוואי פוקוRed_man כתב: ↑23 מאי 2025, 15:49 ריכוז מהכתבה של צנצי
נאהב את זה או לא, צנציפר הכתב כרגע הכי אמין בארץ
בטח בנוגע להפועל.
בטח בנוגע להפועל.
-
- קיבל.ה 957 לייקים
מאיימבו, נחמיאס וליידנר זו הגנה לצמרת. הלוואי.Red_man כתב: ↑23 מאי 2025, 15:49 ריכוז מהכתבה של צנצי
נגיד תאורתית יש את מאייבו,פיבן,ליינדר,נחמיאס,פיבן,נסאר.אדום כתב: ↑23 מאי 2025, 18:17מאיימבו, נחמיאס וליידנר זו הגנה לצמרת. הלוואי.Red_man כתב: ↑23 מאי 2025, 15:49 ריכוז מהכתבה של צנצי
זה מספיק לסגור את קו ההגנה ? מי ישחק באיזה עמדה.
-
- קיבל.ה 1267 לייקים
אני לא סומך על הכשירות של ליידנר אבל בגדול זאת אמורה להיות הגנה בסדר גמוראדום כתב: ↑23 מאי 2025, 18:17מאיימבו, נחמיאס וליידנר זו הגנה לצמרת. הלוואי.Red_man כתב: ↑23 מאי 2025, 15:49 ריכוז מהכתבה של צנצי