חמוד, זה הזמן להודיע לאמא/אבא/אח שגנבת להם את המייל והסיסמא כדי לפתוח פה יוזר (=משתמש בעברית).
הכל טוב, לא כועסים. אתה פשוט עייף.
יש בית ספר בבוקר, מתוק. אל תשכח את המים. מסיים שעה חמישית לא?
מתוק שלי.
חמוד, זה הזמן להודיע לאמא/אבא/אח שגנבת להם את המייל והסיסמא כדי לפתוח פה יוזר (=משתמש בעברית).
לך תבכה עוד קצת לאדמין שאני מגזים עם הדיבור עליך חחח7even כתב: ↑19 דצמבר 2024, 00:27חמוד, זה הזמן להודיע לאמא/אבא/אח שגנבת להם את המייל והסיסמא כדי לפתוח פה יוזר (=משתמש בעברית).
הכל טוב, לא כועסים. אתה פשוט עייף.
יש בית ספר בבוקר, מתוק. אל תשכח את המים. מסיים שעה חמישית לא?
מתוק שלי.
רק הפועל בלב כתב: ↑19 דצמבר 2024, 01:04בן כמה אתה?
בן כמה אתה שזה כל מה שאתה מסוגל לענות?רק הפועל בלב כתב: ↑19 דצמבר 2024, 01:04בן כמה אתה?
״למה באתם״? רק האולטראס הקימו את הפועל תל אביב? בהקמה דובר על התפרעויות, עונשים ופירוטכניקה? מי אתה בכלל שתחליט למי מותר לאהוד את הפועל?דיייי כתב:אם אני לא טועה בית"ר נורדיה נפתחה ע"י אוהדי בית"ר שרצו לאהוד בית"ר אחרתAsafasraf כתב: ↑18 דצמבר 2024, 21:00את מה שהארגון הזה עשה בעונה שעברה בכדורגל אפשר לסכם בהורדת שתי נקודות, שבדיעבד היו משאירים אותנו בליגה.דיייי כתב: אז בגלל זה לזרוק את כל מה שהאירגון הזה עשה, עושה ויעשה בשביל הפועל?
בקשר לאוהד הפועל חיפה לא יודע את הסיפור ואם היו לא בסדר שיטפלו באותם פורעים
אם האוהד בא להתגרות או לפגוע בצורה כלשהי באוהדי הפועל זה חוקי המשחק (מכיר הרבה אוהדי הפועל שמתגרים ואז בוכים כי הרביצו להם?)
בקשר לאבוקות כן זה גם בחוקי המשחק
מוזמן לבדוק מה קורה בחו"ל
יש שערים שאין את זה בהם
מפריע לך שירי שואה? אל תשיר
מפריע לך אלימות וכוח? אל תתקרב לאולטראס
מפריע לך שהילדים שלך שומעים את זה? תאהד את הפועל פ"ת
אוהד כזה או אחר עשה מעשה שלא יעשה? תצא *עליו*
אם אתה רוצה אני יכול לשלוח לך רשימה של עוד איזה 300 קבוצות מהארץ ומחו"ל שלא כדאי לך לאהוד כי כל מה שתעשה זה רק להתלונן על הקהל וההיסטוריה שלהם
מי שמנסה לנרמל אלימות, שלא יבוא בטענות לקהלים אחרים בטענה של גזענות. זה הרי חלק מהחבילה, לא?
תגובה שמראה בדיוק לאן התדרדרנו כקהל. פשוט מביך ומרתיח את הדם.
Sent from my iPhone using Tapatalk
למה בעצם באתם להפועל אוסישקין? תחזרו להפועל של שאול
ד"א מעולם לא אמרתי שאני לא מבין הגזענות בבית"ר ומכבי ומעולם לא אמרתי שאוהד הפועל שפשע לא צריך להיענש
אני מדבר על סוג האנשים שאתם
זה הכל
מספיק להסתכל בזה שהפכתם את הדרייב אין לבית מקדש, כשהוא בעצם הוקם על ידי אחד האנשים הכי שנואים על ידכם, כדי להבין שאתם אנשי עקרונות דה לה שמאטע.דיייי כתב:לא ניראה לי
בכל מקרה גם שמאלנים יש חרא (חולדאי למשל) ויש אחלה ימנים
השאלה זה סוג הימנים
אלה שמצחיק אותם לאהוד קבוצת שמאל ומשפחה לפני הכל או כאלה שקשה להם עם זה ובאים להרוס היסטוריה של מאה שנים מבפנים
הפועל תל אביב היא קבוצת ספורט הישגית, והיום מי שיש לו כסף, מצליח יותר לאורך זמן.דיייי כתב:לא לאתא מרבוטא כתב: ↑18 דצמבר 2024, 22:33כל מי שלא מסכים עם האולטראס הוא מכביסט שטעה בקבוצהדיייי כתב: ↑18 דצמבר 2024, 22:14 לאלא חח קבוצת השמאל ההיסטורית של ישראל = יהיה לה אולטראס = יהיו כמה אוהדים שיעברו את הגבול ויעשה כמה דברים שאנחנו נגד ולפעמים הקבוצה תיענש
אני מבין שמה שמותר לכל קבוצה גדולה אחרת בעולם לנו אסור כי הילד אולי ילמד כי לאבא אין זמן לחנך אבל חייב לעשות תמונת סלפי עם הילד בבלומפילד ולהעלות לפייסבוק
אני הנחתי מודה
לא מכיר אותך
היה נשמע ככה
לשחק קבוע בירושלים אם באמת לא הבנת
כמו הכדורסל בארה"ב כזה
נודדים לפי הספונסר
לא במקום לשחק אצל היריבה העירונית
לא הכל כשר
במיוחד לא לזרוק את כל העבר של המועדון והעשייה של ארגון האוהדים הזה כי עשית צ'רי פיקינג בשביל להרגיש טוב שאתה מכביסט שהתבלבל בקבוצה
סוג של פריקי פריידיי כזה
אתם שניה מ"מגיע ליורי"
כמו שכל מי שלא מסכים עם ביבי שמאלן
וכל הדיון ביני ובינך לא נגע לעשייה הענפה של האולטראס. הוא נגע קודם כל לעמדה שלך שבשם הטוב שהאולטראס עשה, חובה לקבל את הצד האלים/אגואיסטי/מבזה של.. בוא נגיד חלק שמזהים עצמם באולטראס.
ולא
אין שום סיבה לקבל התנהגות כזו , בתדירות כזו, גם אם מי שנוקט בה נסע עם הפועל גם לרבע גמר גביע האיגוד מול אליצור אלפי מנשה
כל מי שמנסה להרוס ולמחוק את כל מה שהפועל עד היום בגלל כסף כי הוא מקנא במכבי הוא מכביסט שהתבלבל
יש לי 3 חברים ימנים אוהדים הפועל (יותר שמאלנים לא לדאוג)
אחד כהאניסט
מעולם לא ניסה לשנות את הפועל כי הוא מכבד את אמא שלו ואת המסורת המפוארת של הקבוצה
הוא אפילו נגד דגל ישראל בשער 5
מטורף הא?
איך הוא מסוגל? איך הוא לא מתכחש ליותר מ100 שנות היסטוריה רק בשביל שזה יסתדר לו עם דעותיו הפוליטיות הא?
בקשר לקיצוניות של אולטראסים מזמין אותך לבדוק קצת את רמת הקיצוניות של האולטראס שלנו מול אחרים בעולם
יהיה לך הפתעה
לפני עופר ינאי, כל ישראלי שהיה מעל הממוצע עבר מאצלנו למכבי.
הפועל היתה מזוהה עם השמאל, אבל זה כבר מזמן לא ככה, בדיוק כמו שרוב ראשי הועדים בהסתדרות הם אנשי ליכוד.דיייי כתב:אתה מדבר על אוהדים שרוצים לנגב את התחת עם ההיסטוריה והערכים של הפועל? יענו שמאל זה לתת לפאשיסטים שבאים להרוס אותך מבפנים לעשות את זה? למה רצחו מישהו? הכניסו לבית חולים?תא מרבוטא כתב: ↑18 דצמבר 2024, 23:03למה אני צריך להשוות?דיייי כתב: ↑18 דצמבר 2024, 22:54 לא לא
כל מי שמנסה להרוס ולמחוק את כל מה שהפועל עד היום בגלל כסף כי הוא מקנא במכבי הוא מכביסט שהתבלבל
יש לי 3 חברים ימנים אוהדים הפועל (יותר שמאלנים לא לדאוג)
אחד כהאניסט
מעולם לא ניסה לשנות את הפועל כי הוא מכבד את אמא שלו ואת המסורת המפוארת של הקבוצה
הוא אפילו נגד דגל ישראל בשער 5
מטורף הא?
איך הוא מסוגל? איך הוא לא מתכחש ליותר מ100 שנות היסטוריה רק בשביל שזה יסתדר לו עם דעותיו הפוליטיות הא?
בקשר לקיצוניות של אולטראסים מזמין אותך לבדוק קצת את רמת הקיצוניות של האולטראס שלנו מול אחרים בעולם
יהיה לך הפתעה
אם אני מכיר מישהו שגרם ל20 תאונות דרכים זה סבבה לנסוע איתו כי יש מי שגרם ל30?
אין לי בעיה עם העמדה הפוליטית, עם הצבע, עם היריבות הספורטיבית - ולצורך העניין מוכן שהמעבר מהדרייב אין יותנה בפרק זמן מוגבל ונחזןר כשיורחב
ואני גם לא התחתנתי עם עופר ינאי. אם הוא יהיה גרוע- שיביא קונה
הבעיה, שאתה מקפיד להתעלם ממנה שוב ושוב, היא היחס של האולטראס *לקהל של הפועל* . לא לשער 11, לא ליציע המזרחי, אפילו לא לעופר ינאי. לחברים שלהם ליציע שאוהדים הקבוצה בדיוק כמותם. אתה מוכן לתת הכשר להתנהגות שבכל מקום נורמלי הייתה מביאה להקאה החוצה. ולא, אני לא מדבר על שירים לשימון מזרחי ולא לקריאות לפטר את פרנקו (למרות שזה מאד לא שמאלני ככה לפטר. מה עם זכויות עובדים?)
אני מדבר על אלימות לחברים ליציע, על גסות לחברים ליציע, על חוסר סולידריות ואכפתיות מהם. לא במעבר אולם. בקנסות/בפירו/ ביריקות. כן, לא כולם. אבל יותר מדיי. ואתה דבק בהגנה על זה. ואגב חוסר סולידריות זה מאד לא שמאל
כמה דחיפות וקללות על זה אתה מבלבל בשכל? סתם ככה? כי הצביעו מחל? או כי עשו פרובוקציה דווקא ביציע של האולטראס?
איפה עוד בעולם (?!) שמעת על דבר כזה? שנכנסים ליציע של השרופים, מתגרים בהם ואז מתלוננים על אלימות? איפה בעולם? תן דוגמה אחת! אתה לא אומר לי לא לעשות 20 תאונות אתה מבקש ממני לעולם לא לעלות אפילו בקמ"ש מעל למהירות המותרת
אבל הפועל היא לא שמאל, האולטרס הם כהניסטים ואלימות וכוח זה לא שמאלני רק ריפיון
נכון הפירו והכל באמת די כל האולטראסים בעולם זה מוגזם
בוא נלך הפוך- למה אתה והחברים שלך לא תגייסו עלות של 5000 מנויים ל-3 שנים ותעבירו את הכסף לקופת הקבוצה במקום עופר? איזה כיף זה להיות גיבור על כסף של אחרים.דיייי כתב:נתן כל כך הרבה ולא יכל לוותר על 5000 כיסאות ל3 שנים
הנדיב הידוע
כמו טביב
אין לו מה לבכות. תלמד לכבד אנשים שחושבים שונה ממך. סתם לידיעה, זה גם משהו שחשוב בשמאל.דיייי כתב:לך תבכה עוד קצת לאדמין שאני מגזים עם הדיבור עליך חחח
כשלים לוגים מהלכים
אני יענה על הכל ענייני גם אם זה יפוצץ לכם את המוח
כי לי יש מה לענות
אני לא צריך לפנות לכשלים לוגים
זה התרגיל של הטיפש או הנוול
מה אתם?
עזוב אין עם מי לדברAsafasraf כתב: ↑19 דצמבר 2024, 04:34מספיק להסתכל בזה שהפכתם את הדרייב אין לבית מקדש, כשהוא בעצם הוקם על ידי אחד האנשים הכי שנואים על ידכם, כדי להבין שאתם אנשי עקרונות דה לה שמאטע.דיייי כתב:לא ניראה לי
השאלה זה סוג הימנים
אלה שמצחיק אותם לאהוד קבוצת שמאל ומשפחה לפני הכל או כאלה שקשה להם עם זה ובאים להרוס היסטוריה של מאה שנים מבפנים
הסטורייה של מאה שנים? לא זוכר שבהיסטוריה הזו היו כל כך הרבה עונשים, עבירות על החוק ופגיעה בחברים ליציע.
אולי בכלל כדאי שתתלו שלט ״הפועל טהורה לעד״?
למה נלך אחאת? יש לנו את הכיסים שלו? אני לא מבין למה להוציא כ"כ הרבה כסף ואז להתעקש נגד הקהל השרוף בגלל רווח שמכסה בכוח 2 שחקניםAsafasraf כתב: ↑19 דצמבר 2024, 04:50בוא נלך הפוך- למה אתה והחברים שלך לא תגייסו עלות של 5000 מנויים ל-3 שנים ותעבירו את הכסף לקופת הקבוצה במקום עופר? איזה כיף זה להיות גיבור על כסף של אחרים.דיייי כתב:נתן כל כך הרבה ולא יכל לוותר על 5000 כיסאות ל3 שנים
הנדיב הידוע
כמו טביב
ינאי השקיע השנה הכי הרבה כסף בין כל קבוצות הספורט בישראל, בשנת מלחמה ואתה עוד מעז לזלזל בזה?
לגביי ההשוואה לטביב- מספיק לראות עם מי האולטראס הלך כדי להעיף את טביב (רמון, גדול המחריבים שלנו) ולהבין באיזה אנשים מדובר.
אתם ממציאים מושגים שאתם החלטתם שזה כן שמאל וזה לא שמאל וכמובן שהפועל היא בטוח לא שמאל מה הקשר בכלל?תא מרבוטא כתב: ↑19 דצמבר 2024, 07:55עזוב אין עם מי לדברAsafasraf כתב: ↑19 דצמבר 2024, 04:34מספיק להסתכל בזה שהפכתם את הדרייב אין לבית מקדש, כשהוא בעצם הוקם על ידי אחד האנשים הכי שנואים על ידכם, כדי להבין שאתם אנשי עקרונות דה לה שמאטע.דיייי כתב:
לא ניראה לי
השאלה זה סוג הימנים
הסטורייה של מאה שנים? לא זוכר שבהיסטוריה הזו היו כל כך הרבה עונשים, עבירות על החוק ופגיעה בחברים ליציע.
זה מדהים פשוט איך זה התדרדר אפילו לעיוות ערכים של שמאל שמתהדרים בשמם (ואני שם בצד אם הפועל עודנה קבוצה שרוב אוהדיה בשמאל). זה פשוט עיוות המושג כדי להצדיק התנהגות של גיל 15
איי איזה כיף זה גזלייטינג הא?Asafasraf כתב: ↑19 דצמבר 2024, 04:54אין לו מה לבכות. תלמד לכבד אנשים שחושבים שונה ממך. סתם לידיעה, זה גם משהו שחשוב בשמאל.דיייי כתב:לך תבכה עוד קצת לאדמין שאני מגזים עם הדיבור עליך חחח
כשלים לוגים מהלכים
אני יענה על הכל ענייני גם אם זה יפוצץ לכם את המוח
כי לי יש מה לענות
אני לא צריך לפנות לכשלים לוגים
זה התרגיל של הטיפש או הנוול
מה אתם?
הוא אוהד הפועל, בדיוק כמוך, שחושב אחרת ממך, אבל כנראה שזה אסור לו. מכיר איפה אסור לחשוב שונה אחד מהשני?
דיייי כתב: ↑19 דצמבר 2024, 09:18אתם ממציאים מושגים שאתם החלטתם שזה כן שמאל וזה לא שמאל וכמובן שהפועל היא בטוח לא שמאל מה הקשר בכלל נכון?תא מרבוטא כתב: ↑19 דצמבר 2024, 07:55עזוב אין עם מי לדברAsafasraf כתב: ↑19 דצמבר 2024, 04:34
מספיק להסתכל בזה שהפכתם את הדרייב אין לבית מקדש, כשהוא בעצם הוקם על ידי אחד האנשים הכי שנואים על ידכם, כדי להבין שאתם אנשי עקרונות דה לה שמאטע.
זה מדהים פשוט איך זה התדרדר אפילו לעיוות ערכים של שמאל שמתהדרים בשמם (ואני שם בצד אם הפועל עודנה קבוצה שרוב אוהדיה בשמאל). זה פשוט עיוות המושג כדי להצדיק התנהגות של גיל 15
בכל מקרה לא זכור לי שפעם אחת אמרתי שהדרייב אין חשוב לי כי האמת שהוא לא
חשוב לי להיות להיות שטיח כניסה זמני ביד אליהו של הצהבת
אתם תנסו בכל דרך אפשרית לסלף כת העובדה שאתם הפכתם למכבי
יוצאים נגד האולטראס ועושים קרע בקהל, רוצים לשחק ולהתנחל במגרש של היריבה, לא מעניין בכלל סגל ישראלי (יפה הדגל המסכן שלכם ביציע), רק תארים וכסף זה מה שחשוב ולא שום דבר אחר, ההיסטוריה לא רלוונטית רק עופר, הכסף ולהיות הקבוצה של המדינה
חכה ספרא עדיין לא השקיע כסף גדול , נחכה שישקיע ואז ישנאו אותו גםיהלום14אדום כתב: ↑19 דצמבר 2024, 10:15 אולי כדאי לסכם את האשכול הזה ולנעול אותו,
הפועל כדורסל, בשונה מהכדורגל למשל, זה חוג וככזה לא צריך בעל בית עשיר,
רק שנישאר קבוצה קטנה שההישגים שלה ימשיכו להיות איי שם לפני עשרות שנים.
בכדורגל להבדיל, אפשר שיהיה בעל בית עשיר ושזה לא ייפגע בערכיות והפועל היא לא רק לעשירים.
הבנתי נכון או שפספסתי משהו?
הכי טוב ניסנובים. לא משקיעים, לא מגיעים להישגים, הכי הפועל ושמאלרק הפועל כתב: ↑19 דצמבר 2024, 10:18חכה ספרא עדיין לא השקיע כסף גדול , נחכה שישקיע ואז ישנאו אותו גםיהלום14אדום כתב: ↑19 דצמבר 2024, 10:15 אולי כדאי לסכם את האשכול הזה ולנעול אותו,
בכדורגל להבדיל, אפשר שיהיה בעל בית עשיר ושזה לא ייפגע בערכיות והפועל היא לא רק לעשירים.
כן פיספסת בכוונה אני מאמין את הכליהלום14אדום כתב: ↑19 דצמבר 2024, 10:15 אולי כדאי לסכם את האשכול הזה ולנעול אותו,
ברור, כולם טועים, אתה צודקדיייי כתב: ↑19 דצמבר 2024, 11:56כן פיספסת בכוונה אני מאמין את הכליהלום14אדום כתב: ↑19 דצמבר 2024, 10:15 אולי כדאי לסכם את האשכול הזה ולנעול אותו,
אין בעיה עם בעלים עשיר
יש גם שמאלנים עשירים אבל גם ימני ממש לא בעיה
הבעיה היא למה הימני בא ומתנהג בצורה כזאת
אבל אתם בכוח לא רוצים להבין או לחרבן את הדיון בזדון כי ממש ניראה מהכשלים הלוגים שלכם שזה מקצוע או לפחות תחביב רב שנים
לא יודע מי אתם
רק יודע שכל מי שיראה את הדיון פה ויש לו קצת שכל ולא משנה מה הדעה שלו יבין כמה אתם סתם חבורת מעודדות אחת של השניה בלי שום דבר להגיד באמת
לאיים על אןהדים שמבקשים לשבת, להשתלט על יציע ולהסתיר, לזרוק פירו שחונק את כולם כלל שחקנים שלנו- אחדותדיייי כתב: ↑19 דצמבר 2024, 09:18אתם ממציאים מושגים שאתם החלטתם שזה כן שמאל וזה לא שמאל וכמובן שהפועל היא בטוח לא שמאל מה הקשר בכלל?תא מרבוטא כתב: ↑19 דצמבר 2024, 07:55עזוב אין עם מי לדברAsafasraf כתב: ↑19 דצמבר 2024, 04:34
מספיק להסתכל בזה שהפכתם את הדרייב אין לבית מקדש, כשהוא בעצם הוקם על ידי אחד האנשים הכי שנואים על ידכם, כדי להבין שאתם אנשי עקרונות דה לה שמאטע.
בכל מקרה לא זכור לי שפעם אחת אמרתי שהדרייב אין חשוב לי כי האמת שהוא לא
חשוב לי להיות להיות שטיח כניסה זמני ביד אליהו של הצהבת
אתם תנסו בכל דרך אפשרית לסלף כת העובדה שאתם הפכתם למכבי
יוצאים נגד האולטראס ועושים קרע בקהל, רוצים לשחק ולהתנחל במגרש של היריבה, לא מעניין בכלל סגל ישראלי (יפה הדגל המסכן שלכם ביציע), רק תארים וכסף זה מה שחשוב ולא שום דבר אחר, ההיסטוריה לא רלוונטית רק עופר, הכסף ולהיות הקבוצה של המדינה
כמה שאני שמח שהגעת להאיר את עיני כולנו על הימני שבא לחרב הכל.דיייי כתב: ↑19 דצמבר 2024, 11:56כן פיספסת בכוונה אני מאמין את הכליהלום14אדום כתב: ↑19 דצמבר 2024, 10:15 אולי כדאי לסכם את האשכול הזה ולנעול אותו,
אין בעיה עם בעלים עשיר
יש גם שמאלנים עשירים אבל גם ימני ממש לא בעיה
הבעיה היא למה הימני בא ומתנהג בצורה כזאת
אבל אתם בכוח לא רוצים להבין או לחרבן את הדיון בזדון כי ממש ניראה מהכשלים הלוגים שלכם שזה מקצוע או לפחות תחביב רב שנים
לא יודע מי אתם
רק יודע שכל מי שיראה את הדיון פה ויש לו קצת שכל ולא משנה מה הדעה שלו יבין כמה אתם סתם חבורת מעודדות אחת של השניה בלי שום דבר להגיד באמת
מה שעצוב זה שהוא לא טרול.רווי כתב:דיייי חבר'ה בואו נעצור אנחנו סתם מאכילים את הטרול שיושב מאחורי המסך וצוחק לו מהעצבים שלנו. ואולי אפילו עטוף בצעיף צהוב רחמנא ליצלן.
אתמול היו חמישיות של מלאאאא זמן של מדר, גינת וטימוררק הפועל כתב:לפי ההגיון הוא לא אוהד הפועל , לא מדבר מילה על נושאים מקצועיים וכמובן שלח פה איזו הודעה על זה שישראלים פה לא רואים פרקט בכלל שאתמול גינת וים מדר שיחקו הרבה דקות ומשחקים הרבה באופן כללי
ופלטיןגביזון כתב: ↑19 דצמבר 2024, 13:31אתמול היו חמישיות של מלאאאא זמן של מדר, גינת וטימוררק הפועל כתב:לפי ההגיון הוא לא אוהד הפועל , לא מדבר מילה על נושאים מקצועיים וכמובן שלח פה איזו הודעה על זה שישראלים פה לא רואים פרקט בכלל שאתמול גינת וים מדר שיחקו הרבה דקות ומשחקים הרבה באופן כללי
Sent from my 22101320G using Tapatalk
אתה פשוט נשמע כמו נער בגיל ההתבגרות שלא מסוגל לראות תמונה מורכבת. הייתי שם גם, הכול בסדר (לי לא היו חברים כהניסטים אבל לבריאות לך יא שמאלני על חלל).
הוא סיפר שהוא היה בן 17 כשהרסו את אוסישקין .רק הפועל בלב כתב:אתה פשוט נשמע כמו נער בגיל ההתבגרות שלא מסוגל לראות תמונה מורכבת. הייתי שם גם, הכול בסדר (לי לא היו חברים כהניסטים אבל לבריאות לך יא שמאלני על חלל).
אם היו לי 3 הימורים לגבי הזהות שלך הם היו בסדר הזה-
1. נער מתבגר-ילד אולטראס
2. מכביסט בתחפושת שבא לעשות עניין
3. אידאליסט בשקל שלא התבגר
סוף שבוע נעים
פה חשדתי.
לא ראיתי דבר כזה, מצד שני ישבתי ביציע מאחורי הסל