להסיר את הכפפות - אולטראס הפועל

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2654 לייקים

דיייי כתב: 18 דצמבר 2024, 23:53
רק הפועל כתב: 18 דצמבר 2024, 23:06 גם לא תשמע מילה על הדברים הטובים שעשה , שבזכותו אנחנו ביורוקאפ בשנים האחורנות והגענו לגמר שנתיים ברצף בזכות השקעה גדולה שלו אבל היי , את מי מעניין הצד המקצועי בכלל זה הפרט הכי חשוב בספורט הריי סתם ימני שבא להרוס את הפועל
נתן כל כך הרבה ולא יכל לוותר על 5000 כיסאות ל3 שנים

הנדיב הידוע
כמו טביב
חמוד, זה הזמן להודיע לאמא/אבא/אח שגנבת להם את המייל והסיסמא כדי לפתוח פה יוזר (=משתמש בעברית).
הכל טוב, לא כועסים. אתה פשוט עייף.
יש בית ספר בבוקר, מתוק. אל תשכח את המים. מסיים שעה חמישית לא?

מתוק שלי.
יחד, רק יחד! :heart:
רק הפועל בלב
קיבל.ה  189 לייקים

רק הפועל כתב: 18 דצמבר 2024, 23:06 גם לא תשמע מילה על הדברים הטובים שעשה , שבזכותו אנחנו ביורוקאפ בשנים האחורנות והגענו לגמר שנתיים ברצף בזכות השקעה גדולה שלו אבל היי , את מי מעניין הצד המקצועי בכלל זה הפרט הכי חשוב בספורט הריי סתם ימני שבא להרוס את הפועל

הנדיב הידוע
כמו טביב
בן כמה אתה?
דיייי
קיבל.ה  11 לייקים

7even כתב: 19 דצמבר 2024, 00:27

הנדיב הידוע
כמו טביב
חמוד, זה הזמן להודיע לאמא/אבא/אח שגנבת להם את המייל והסיסמא כדי לפתוח פה יוזר (=משתמש בעברית).

מתוק שלי.
לך תבכה עוד קצת לאדמין שאני מגזים עם הדיבור עליך חחח

כשלים לוגים מהלכים

אני יענה על הכל ענייני גם אם זה יפוצץ לכם את המוח
כי לי יש מה לענות
אני לא צריך לפנות לכשלים לוגים
זה התרגיל של הטיפש או הנוול
מה אתם?
דיייי
קיבל.ה  11 לייקים

רק הפועל בלב כתב: 19 דצמבר 2024, 01:04

הנדיב הידוע
כמו טביב
בן כמה אתה?
רק הפועל בלב כתב: 19 דצמבר 2024, 01:04

הנדיב הידוע
כמו טביב
בן כמה אתה?
בן כמה אתה שזה כל מה שאתה מסוגל לענות?

בקיצור הכל עובר עליך וקקי בידך
Asafasraf
קיבל.ה  1391 לייקים

דיייי כתב:
Asafasraf כתב: 18 דצמבר 2024, 21:00
דיייי כתב: אז בגלל זה לזרוק את כל מה שהאירגון הזה עשה, עושה ויעשה בשביל הפועל?

בקשר לאוהד הפועל חיפה לא יודע את הסיפור ואם היו לא בסדר שיטפלו באותם פורעים
אם האוהד בא להתגרות או לפגוע בצורה כלשהי באוהדי הפועל זה חוקי המשחק (מכיר הרבה אוהדי הפועל שמתגרים ואז בוכים כי הרביצו להם?)

בקשר לאבוקות כן זה גם בחוקי המשחק
מוזמן לבדוק מה קורה בחו"ל
יש שערים שאין את זה בהם

מפריע לך שירי שואה? אל תשיר
מפריע לך אלימות וכוח? אל תתקרב לאולטראס
מפריע לך שהילדים שלך שומעים את זה? תאהד את הפועל פ"ת
אוהד כזה או אחר עשה מעשה שלא יעשה? תצא *עליו*

אם אתה רוצה אני יכול לשלוח לך רשימה של עוד איזה 300 קבוצות מהארץ ומחו"ל שלא כדאי לך לאהוד כי כל מה שתעשה זה רק להתלונן על הקהל וההיסטוריה שלהם
את מה שהארגון הזה עשה בעונה שעברה בכדורגל אפשר לסכם בהורדת שתי נקודות, שבדיעבד היו משאירים אותנו בליגה.
מי שמנסה לנרמל אלימות, שלא יבוא בטענות לקהלים אחרים בטענה של גזענות. זה הרי חלק מהחבילה, לא?
תגובה שמראה בדיוק לאן התדרדרנו כקהל. פשוט מביך ומרתיח את הדם.

Sent from my iPhone using Tapatalk
אם אני לא טועה בית"ר נורדיה נפתחה ע"י אוהדי בית"ר שרצו לאהוד בית"ר אחרת

למה בעצם באתם להפועל אוסישקין? תחזרו להפועל של שאול

ד"א מעולם לא אמרתי שאני לא מבין הגזענות בבית"ר ומכבי ומעולם לא אמרתי שאוהד הפועל שפשע לא צריך להיענש

אני מדבר על סוג האנשים שאתם
זה הכל
״למה באתם״? רק האולטראס הקימו את הפועל תל אביב? בהקמה דובר על התפרעויות, עונשים ופירוטכניקה? מי אתה בכלל שתחליט למי מותר לאהוד את הפועל?
אם אתה בעד שמי שפשע יענש, אז 90% מהיציע של האולטראס צריך להיות מורחק מהמגרשים, כי לא יודע אם סיפרו לך, פירוטכניקה בכדורסל, באולם סגור זה עדיין לא חוקי בישראל.

Asafasraf
קיבל.ה  1391 לייקים

דיייי כתב:
רווי כתב: 18 דצמבר 2024, 22:24
דיייי כתב: 18 דצמבר 2024, 22:18 יש לי כבר אזהרה :sh-wink:
יש לי תחושה שאם אני אספר לך על הקורות חיים שלי אתה תגיד שאני אכבר שמאל
לא ניראה לי

בכל מקרה גם שמאלנים יש חרא (חולדאי למשל) ויש אחלה ימנים

השאלה זה סוג הימנים

אלה שמצחיק אותם לאהוד קבוצת שמאל ומשפחה לפני הכל או כאלה שקשה להם עם זה ובאים להרוס היסטוריה של מאה שנים מבפנים
מספיק להסתכל בזה שהפכתם את הדרייב אין לבית מקדש, כשהוא בעצם הוקם על ידי אחד האנשים הכי שנואים על ידכם, כדי להבין שאתם אנשי עקרונות דה לה שמאטע.
הסטורייה של מאה שנים? לא זוכר שבהיסטוריה הזו היו כל כך הרבה עונשים, עבירות על החוק ופגיעה בחברים ליציע.
אולי בכלל כדאי שתתלו שלט ״הפועל טהורה לעד״?

Asafasraf
קיבל.ה  1391 לייקים

דיייי כתב:
תא מרבוטא כתב: 18 דצמבר 2024, 22:33
דיייי כתב: 18 דצמבר 2024, 22:14 לאלא חח קבוצת השמאל ההיסטורית של ישראל = יהיה לה אולטראס = יהיו כמה אוהדים שיעברו את הגבול ויעשה כמה דברים שאנחנו נגד ולפעמים הקבוצה תיענש

אני מבין שמה שמותר לכל קבוצה גדולה אחרת בעולם לנו אסור כי הילד אולי ילמד כי לאבא אין זמן לחנך אבל חייב לעשות תמונת סלפי עם הילד בבלומפילד ולהעלות לפייסבוק

אני הנחתי מודה
לא מכיר אותך
היה נשמע ככה

לשחק קבוע בירושלים אם באמת לא הבנת
כמו הכדורסל בארה"ב כזה
נודדים לפי הספונסר
לא במקום לשחק אצל היריבה העירונית

לא הכל כשר
במיוחד לא לזרוק את כל העבר של המועדון והעשייה של ארגון האוהדים הזה כי עשית צ'רי פיקינג בשביל להרגיש טוב שאתה מכביסט שהתבלבל בקבוצה

סוג של פריקי פריידיי כזה
אתם שניה מ"מגיע ליורי"
כל מי שלא מסכים עם האולטראס הוא מכביסט שטעה בקבוצה
כמו שכל מי שלא מסכים עם ביבי שמאלן

וכל הדיון ביני ובינך לא נגע לעשייה הענפה של האולטראס. הוא נגע קודם כל לעמדה שלך שבשם הטוב שהאולטראס עשה, חובה לקבל את הצד האלים/אגואיסטי/מבזה של.. בוא נגיד חלק שמזהים עצמם באולטראס.
ולא
אין שום סיבה לקבל התנהגות כזו , בתדירות כזו, גם אם מי שנוקט בה נסע עם הפועל גם לרבע גמר גביע האיגוד מול אליצור אלפי מנשה
לא לא
כל מי שמנסה להרוס ולמחוק את כל מה שהפועל עד היום בגלל כסף כי הוא מקנא במכבי הוא מכביסט שהתבלבל

יש לי 3 חברים ימנים אוהדים הפועל (יותר שמאלנים לא לדאוג)
אחד כהאניסט
מעולם לא ניסה לשנות את הפועל כי הוא מכבד את אמא שלו ואת המסורת המפוארת של הקבוצה

הוא אפילו נגד דגל ישראל בשער 5
מטורף הא?
איך הוא מסוגל? איך הוא לא מתכחש ליותר מ100 שנות היסטוריה רק בשביל שזה יסתדר לו עם דעותיו הפוליטיות הא?

בקשר לקיצוניות של אולטראסים מזמין אותך לבדוק קצת את רמת הקיצוניות של האולטראס שלנו מול אחרים בעולם

יהיה לך הפתעה
הפועל תל אביב היא קבוצת ספורט הישגית, והיום מי שיש לו כסף, מצליח יותר לאורך זמן.
אף אחד לא מנסה להפוך את הפועל למכבי, ולא חייב להיות עניים כשיש לנו בעלים שרק מוכן להשקיע.
לגביי הקהלים האחרים: אבא שלי לימד אותי את המשפט ״צרת רבים נחמת טיפשים״

Asafasraf
קיבל.ה  1391 לייקים

דיייי כתב:
רק הפועל כתב: 18 דצמבר 2024, 22:52 איך עופר הורס היסטוריה של 100 שנה ? הפועל אירחה בעבר ביד אליהו
יצר במכוון קרע בקהל
אין שאלה בכלל
ונתן למכבי הזדמנות להשפיל אותנו כמו שעשו למשל לספונסר

איי בטח עופר התמוגג ממכבי שהשפילו ככה את הפועל עם שיחת טלפון
לפני עופר ינאי, כל ישראלי שהיה מעל הממוצע עבר מאצלנו למכבי.
לבינתיים, מספיק לראות מה הוא גרם למכבי לעשות עם החוזים של סורקין ובלאט, כדי להבין מי השפיל את מי.
ד״א, את הורד הם לקחו ״בזכות״ החוזה שחתם איתו רמי כהן.
מספיק היה לראות את ההתנהלות של ינאי במקרה שך מוטלי כדי להבין כמה זככינו.

Asafasraf
קיבל.ה  1391 לייקים

דיייי כתב:
תא מרבוטא כתב: 18 דצמבר 2024, 23:03
דיייי כתב: 18 דצמבר 2024, 22:54 לא לא
כל מי שמנסה להרוס ולמחוק את כל מה שהפועל עד היום בגלל כסף כי הוא מקנא במכבי הוא מכביסט שהתבלבל

יש לי 3 חברים ימנים אוהדים הפועל (יותר שמאלנים לא לדאוג)
אחד כהאניסט
מעולם לא ניסה לשנות את הפועל כי הוא מכבד את אמא שלו ואת המסורת המפוארת של הקבוצה

הוא אפילו נגד דגל ישראל בשער 5
מטורף הא?
איך הוא מסוגל? איך הוא לא מתכחש ליותר מ100 שנות היסטוריה רק בשביל שזה יסתדר לו עם דעותיו הפוליטיות הא?

בקשר לקיצוניות של אולטראסים מזמין אותך לבדוק קצת את רמת הקיצוניות של האולטראס שלנו מול אחרים בעולם

יהיה לך הפתעה
למה אני צריך להשוות?
אם אני מכיר מישהו שגרם ל20 תאונות דרכים זה סבבה לנסוע איתו כי יש מי שגרם ל30?

אין לי בעיה עם העמדה הפוליטית, עם הצבע, עם היריבות הספורטיבית - ולצורך העניין מוכן שהמעבר מהדרייב אין יותנה בפרק זמן מוגבל ונחזןר כשיורחב

ואני גם לא התחתנתי עם עופר ינאי. אם הוא יהיה גרוע- שיביא קונה

הבעיה, שאתה מקפיד להתעלם ממנה שוב ושוב, היא היחס של האולטראס *לקהל של הפועל* . לא לשער 11, לא ליציע המזרחי, אפילו לא לעופר ינאי. לחברים שלהם ליציע שאוהדים הקבוצה בדיוק כמותם. אתה מוכן לתת הכשר להתנהגות שבכל מקום נורמלי הייתה מביאה להקאה החוצה. ולא, אני לא מדבר על שירים לשימון מזרחי ולא לקריאות לפטר את פרנקו (למרות שזה מאד לא שמאלני ככה לפטר. מה עם זכויות עובדים?)
אני מדבר על אלימות לחברים ליציע, על גסות לחברים ליציע, על חוסר סולידריות ואכפתיות מהם. לא במעבר אולם. בקנסות/בפירו/ ביריקות. כן, לא כולם. אבל יותר מדיי. ואתה דבק בהגנה על זה. ואגב חוסר סולידריות זה מאד לא שמאל
אתה מדבר על אוהדים שרוצים לנגב את התחת עם ההיסטוריה והערכים של הפועל? יענו שמאל זה לתת לפאשיסטים שבאים להרוס אותך מבפנים לעשות את זה? למה רצחו מישהו? הכניסו לבית חולים?

כמה דחיפות וקללות על זה אתה מבלבל בשכל? סתם ככה? כי הצביעו מחל? או כי עשו פרובוקציה דווקא ביציע של האולטראס?

איפה עוד בעולם (?!) שמעת על דבר כזה? שנכנסים ליציע של השרופים, מתגרים בהם ואז מתלוננים על אלימות? איפה בעולם? תן דוגמה אחת! אתה לא אומר לי לא לעשות 20 תאונות אתה מבקש ממני לעולם לא לעלות אפילו בקמ"ש מעל למהירות המותרת

אבל הפועל היא לא שמאל, האולטרס הם כהניסטים ואלימות וכוח זה לא שמאלני רק ריפיון

נכון הפירו והכל באמת די כל האולטראסים בעולם זה מוגזם
הפועל היתה מזוהה עם השמאל, אבל זה כבר מזמן לא ככה, בדיוק כמו שרוב ראשי הועדים בהסתדרות הם אנשי ליכוד.
ד״א, מעניין אותי לדעת איפה היית כשהפרו חוזים של שחקנים ופגעו בהם? זה לא חלק מלהיות הפועל (דאגה לזכויות עובדים)?

Asafasraf
קיבל.ה  1391 לייקים

דיייי כתב:

הנדיב הידוע
כמו טביב
בוא נלך הפוך- למה אתה והחברים שלך לא תגייסו עלות של 5000 מנויים ל-3 שנים ותעבירו את הכסף לקופת הקבוצה במקום עופר? איזה כיף זה להיות גיבור על כסף של אחרים.
ינאי השקיע השנה הכי הרבה כסף בין כל קבוצות הספורט בישראל, בשנת מלחמה ואתה עוד מעז לזלזל בזה?

לגביי ההשוואה לטביב- מספיק לראות עם מי האולטראס הלך כדי להעיף את טביב (רמון, גדול המחריבים שלנו) ולהבין באיזה אנשים מדובר.

Asafasraf
קיבל.ה  1391 לייקים

דיייי כתב:

הנדיב הידוע
כמו טביב

מתוק שלי.

כשלים לוגים מהלכים

כי לי יש מה לענות
מה אתם?
אין לו מה לבכות. תלמד לכבד אנשים שחושבים שונה ממך. סתם לידיעה, זה גם משהו שחשוב בשמאל.
הוא אוהד הפועל, בדיוק כמוך, שחושב אחרת ממך, אבל כנראה שזה אסור לו. מכיר איפה אסור לחשוב שונה אחד מהשני?

תא מרבוטא
קיבל.ה  556 לייקים

Asafasraf כתב: 19 דצמבר 2024, 04:34
דיייי כתב:
רווי כתב: 18 דצמבר 2024, 22:24

יש לי תחושה שאם אני אספר לך על הקורות חיים שלי אתה תגיד שאני אכבר שמאל
לא ניראה לי

השאלה זה סוג הימנים

אלה שמצחיק אותם לאהוד קבוצת שמאל ומשפחה לפני הכל או כאלה שקשה להם עם זה ובאים להרוס היסטוריה של מאה שנים מבפנים
מספיק להסתכל בזה שהפכתם את הדרייב אין לבית מקדש, כשהוא בעצם הוקם על ידי אחד האנשים הכי שנואים על ידכם, כדי להבין שאתם אנשי עקרונות דה לה שמאטע.
הסטורייה של מאה שנים? לא זוכר שבהיסטוריה הזו היו כל כך הרבה עונשים, עבירות על החוק ופגיעה בחברים ליציע.

עזוב אין עם מי לדבר

זה מדהים פשוט איך זה התדרדר אפילו לעיוות ערכים של שמאל שמתהדרים בשמם (ואני שם בצד אם הפועל עודנה קבוצה שרוב אוהדיה בשמאל). זה פשוט עיוות המושג כדי להצדיק התנהגות של גיל 15
דיייי
קיבל.ה  11 לייקים

Asafasraf כתב: 19 דצמבר 2024, 04:50
דיייי כתב:

הנדיב הידוע
כמו טביב
בוא נלך הפוך- למה אתה והחברים שלך לא תגייסו עלות של 5000 מנויים ל-3 שנים ותעבירו את הכסף לקופת הקבוצה במקום עופר? איזה כיף זה להיות גיבור על כסף של אחרים.
ינאי השקיע השנה הכי הרבה כסף בין כל קבוצות הספורט בישראל, בשנת מלחמה ואתה עוד מעז לזלזל בזה?

לגביי ההשוואה לטביב- מספיק לראות עם מי האולטראס הלך כדי להעיף את טביב (רמון, גדול המחריבים שלנו) ולהבין באיזה אנשים מדובר.

למה נלך אחאת? יש לנו את הכיסים שלו? אני לא מבין למה להוציא כ"כ הרבה כסף ואז להתעקש נגד הקהל השרוף בגלל רווח שמכסה בכוח 2 שחקנים

אין בעיה הוא טביב? בא לקזז רווחים מהצלחות לכמה שנים? זה השיטה שמצליחה לבלבל אוהדי הפועל ששונאים את מה שהיא "הפועל"? יאללה אחלה! להרוס עוד קבוצה לאט לאט כי סינוורו אתכם עם מספרים (שמעבר ליד אליהו וכניראה מכירת נכסים בעתיד וכו אמורים לכסות)וכמה החתמות

האולטראס לא תמך ברמון
רמון רימה את כל אוהדי הפועל כמו שאר שלוחי הימין מאז טביב
דיייי
קיבל.ה  11 לייקים

תא מרבוטא כתב: 19 דצמבר 2024, 07:55
דיייי כתב:
לא ניראה לי

השאלה זה סוג הימנים

עזוב אין עם מי לדבר

זה מדהים פשוט איך זה התדרדר אפילו לעיוות ערכים של שמאל שמתהדרים בשמם (ואני שם בצד אם הפועל עודנה קבוצה שרוב אוהדיה בשמאל). זה פשוט עיוות המושג כדי להצדיק התנהגות של גיל 15
אתם ממציאים מושגים שאתם החלטתם שזה כן שמאל וזה לא שמאל וכמובן שהפועל היא בטוח לא שמאל מה הקשר בכלל?

בכל מקרה לא זכור לי שפעם אחת אמרתי שהדרייב אין חשוב לי כי האמת שהוא לא

חשוב לי להיות להיות שטיח כניסה זמני ביד אליהו של הצהבת

אתם תנסו בכל דרך אפשרית לסלף כת העובדה שאתם הפכתם למכבי

יוצאים נגד האולטראס ועושים קרע בקהל, רוצים לשחק ולהתנחל במגרש של היריבה, לא מעניין בכלל סגל ישראלי (יפה הדגל המסכן שלכם ביציע), רק תארים וכסף זה מה שחשוב ולא שום דבר אחר, ההיסטוריה לא רלוונטית רק עופר, הכסף ולהיות הקבוצה של המדינה
דיייי
קיבל.ה  11 לייקים

Asafasraf כתב: 19 דצמבר 2024, 04:54
דיייי כתב:

מתוק שלי.

כשלים לוגים מהלכים

כי לי יש מה לענות
מה אתם?
אין לו מה לבכות. תלמד לכבד אנשים שחושבים שונה ממך. סתם לידיעה, זה גם משהו שחשוב בשמאל.
הוא אוהד הפועל, בדיוק כמוך, שחושב אחרת ממך, אבל כנראה שזה אסור לו. מכיר איפה אסור לחשוב שונה אחד מהשני?

איי איזה כיף זה גזלייטינג הא?
אני כתבתי את דעתי
אתה באת וגידפת אותי בצורה לא עיניינית
אני גידפתי בחזרה
והאדמין עשה לך הנחת ותק (מה זה פה הפועל והאולטרס?)

אתה שלא יודע לקבל דעה אחרת
אתה לא מסוגל לכתוב עינייני
אתה לא כתבת כלום שקשור לדברים שכתבתי רק את דעותיך הפסיכיאטריות עלי שאינן רלוונטיות למה שכתבתי

זה למה ירדתי לרמה שלך באותן הודעות ומשום מה האדמין מרשה לך להמשיך לדון ככה ואתה מוגן פה ע"י אותם אנשים מהסוג שלך שלא מסוגלים לדון ורק משליכים על אחרים את כל הזבל שיש להם להציע
דיייי
קיבל.ה  11 לייקים

דיייי כתב: 19 דצמבר 2024, 09:18

עזוב אין עם מי לדבר

אתם ממציאים מושגים שאתם החלטתם שזה כן שמאל וזה לא שמאל וכמובן שהפועל היא בטוח לא שמאל מה הקשר בכלל נכון?

יוצאים נגד האולטראס ועושים קרע בקהל, רוצים לשחק ולהתנחל במגרש של היריבה, לא מעניין בכלל סגל ישראלי (יפה הדגל המסכן שלכם ביציע), רק תארים וכסף זה מה שחשוב ולא שום דבר אחר, ההיסטוריה לא רלוונטית רק עופר, הכסף ולהיות הקבוצה של המדינה
יהלום14אדום
קיבל.ה  948 לייקים

אולי כדאי לסכם את האשכול הזה ולנעול אותו,
הפועל כדורסל, בשונה מהכדורגל למשל, זה חוג וככזה לא צריך בעל בית עשיר,
רק שנישאר קבוצה קטנה שההישגים שלה ימשיכו להיות איי שם לפני עשרות שנים.
בכדורגל להבדיל, אפשר שיהיה בעל בית עשיר ושזה לא ייפגע בערכיות והפועל היא לא רק לעשירים.
הבנתי נכון או שפספסתי משהו?
יאללה הביתה!!!
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

יהלום14אדום כתב: 19 דצמבר 2024, 10:15 אולי כדאי לסכם את האשכול הזה ולנעול אותו,
בכדורגל להבדיל, אפשר שיהיה בעל בית עשיר ושזה לא ייפגע בערכיות והפועל היא לא רק לעשירים.
חכה ספרא עדיין לא השקיע כסף גדול , נחכה שישקיע ואז ישנאו אותו גם
בני12
קיבל.ה  1606 לייקים

רק הפועל כתב: 19 דצמבר 2024, 10:18
חכה ספרא עדיין לא השקיע כסף גדול , נחכה שישקיע ואז ישנאו אותו גם
הכי טוב ניסנובים. לא משקיעים, לא מגיעים להישגים, הכי הפועל ושמאל
דיייי
קיבל.ה  11 לייקים

כן פיספסת בכוונה אני מאמין את הכל

אין בעיה עם בעלים עשיר
יש גם שמאלנים עשירים אבל גם ימני ממש לא בעיה
הבעיה היא למה הימני בא ומתנהג בצורה כזאת

אבל אתם בכוח לא רוצים להבין או לחרבן את הדיון בזדון כי ממש ניראה מהכשלים הלוגים שלכם שזה מקצוע או לפחות תחביב רב שנים

לא יודע מי אתם
רק יודע שכל מי שיראה את הדיון פה ויש לו קצת שכל ולא משנה מה הדעה שלו יבין כמה אתם סתם חבורת מעודדות אחת של השניה בלי שום דבר להגיד באמת
סמל אישי של משתמש
Red Wolf
קיבל.ה  801 לייקים

דיייי כתב: 19 דצמבר 2024, 11:56

אין בעיה עם בעלים עשיר

אבל אתם בכוח לא רוצים להבין או לחרבן את הדיון בזדון כי ממש ניראה מהכשלים הלוגים שלכם שזה מקצוע או לפחות תחביב רב שנים

לא יודע מי אתם
רק יודע שכל מי שיראה את הדיון פה ויש לו קצת שכל ולא משנה מה הדעה שלו יבין כמה אתם סתם חבורת מעודדות אחת של השניה בלי שום דבר להגיד באמת
ברור, כולם טועים, אתה צודק
תא מרבוטא
קיבל.ה  556 לייקים

דיייי כתב: 19 דצמבר 2024, 09:18

עזוב אין עם מי לדבר

אתם ממציאים מושגים שאתם החלטתם שזה כן שמאל וזה לא שמאל וכמובן שהפועל היא בטוח לא שמאל מה הקשר בכלל?

לאיים על אןהדים שמבקשים לשבת, להשתלט על יציע ולהסתיר, לזרוק פירו שחונק את כולם כלל שחקנים שלנו- אחדות

לבקר את זה- ליצור קרע

אוקי, הבנו

ב1984 ניסחו בערך ככה
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  746 לייקים

דיייי חבר'ה בואו נעצור אנחנו סתם מאכילים את הטרול שיושב מאחורי המסך וצוחק לו מהעצבים שלנו. ואולי אפילו עטוף בצעיף צהוב רחמנא ליצלן.
OMG עווופררר
יהלום14אדום
קיבל.ה  948 לייקים

דיייי כתב: 19 דצמבר 2024, 11:56

אין בעיה עם בעלים עשיר

לא יודע מי אתם
כמה שאני שמח שהגעת להאיר את עיני כולנו על הימני שבא לחרב הכל.
מזל שלך אין כשלים לוגיים כדי לסדר את שלנו.
יאללה הביתה!!!
Nati
קיבל.ה  1760 לייקים

רווי כתב:דיייי חבר'ה בואו נעצור אנחנו סתם מאכילים את הטרול שיושב מאחורי המסך וצוחק לו מהעצבים שלנו. ואולי אפילו עטוף בצעיף צהוב רחמנא ליצלן.
מה שעצוב זה שהוא לא טרול.
הוא אשכרה אוהד הפועל הזוי.
רק לא מבין למה מתייחסים אליו.
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

לפי ההגיון הוא לא אוהד הפועל , לא מדבר מילה על נושאים מקצועיים וכמובן שלח פה איזו הודעה על זה שישראלים פה לא רואים פרקט בכלל שאתמול גינת וים מדר שיחקו הרבה דקות ומשחקים הרבה באופן כללי
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3076 לייקים

רק הפועל כתב:לפי ההגיון הוא לא אוהד הפועל , לא מדבר מילה על נושאים מקצועיים וכמובן שלח פה איזו הודעה על זה שישראלים פה לא רואים פרקט בכלל שאתמול גינת וים מדר שיחקו הרבה דקות ומשחקים הרבה באופן כללי
אתמול היו חמישיות של מלאאאא זמן של מדר, גינת וטימור

Sent from my 22101320G using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1322 לייקים

גביזון כתב: 19 דצמבר 2024, 13:31
רק הפועל כתב:לפי ההגיון הוא לא אוהד הפועל , לא מדבר מילה על נושאים מקצועיים וכמובן שלח פה איזו הודעה על זה שישראלים פה לא רואים פרקט בכלל שאתמול גינת וים מדר שיחקו הרבה דקות ומשחקים הרבה באופן כללי
אתמול היו חמישיות של מלאאאא זמן של מדר, גינת וטימור

Sent from my 22101320G using Tapatalk
ופלטין
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
רק הפועל בלב
קיבל.ה  189 לייקים

דיייי כתב: 19 דצמבר 2024, 03:13

אתה פשוט נשמע כמו נער בגיל ההתבגרות שלא מסוגל לראות תמונה מורכבת. הייתי שם גם, הכול בסדר (לי לא היו חברים כהניסטים אבל לבריאות לך יא שמאלני על חלל).
אם היו לי 3 הימורים לגבי הזהות שלך הם היו בסדר הזה-
1. נער מתבגר-ילד אולטראס
2. מכביסט בתחפושת שבא לעשות עניין
3. אידאליסט בשקל שלא התבגר

סוף שבוע נעים
Nati
קיבל.ה  1760 לייקים

רק הפועל בלב כתב:
דיייי כתב: 19 דצמבר 2024, 03:13

אתה פשוט נשמע כמו נער בגיל ההתבגרות שלא מסוגל לראות תמונה מורכבת. הייתי שם גם, הכול בסדר (לי לא היו חברים כהניסטים אבל לבריאות לך יא שמאלני על חלל).
אם היו לי 3 הימורים לגבי הזהות שלך הם היו בסדר הזה-
1. נער מתבגר-ילד אולטראס
2. מכביסט בתחפושת שבא לעשות עניין
3. אידאליסט בשקל שלא התבגר

סוף שבוע נעים
הוא סיפר שהוא היה בן 17 כשהרסו את אוסישקין .
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4721 לייקים

דיייי כתב: 19 דצמבר 2024, 03:09

הנדיב הידוע
כמו טביב

מתוק שלי.
אני יענה
פה חשדתי.
נראה שמדובר באיש אולטראס אמיתי.
תא מרבוטא
קיבל.ה  556 לייקים

ובינתיים נקנסנו ב13 אלף על ששל

מזל שינאי בעלים ככה זה מהכיס שלו, וגם אולי הוא יעזןב ונהיה שוב שמאלנים מרגשים והקנסות יהיו מהכיס שלנו

*למען הסר ספק אני בטוח שאת ההם לא מענישים ככה על פעולות דומות, אבל בסוף יש קנס. שוב. ושוב
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  746 לייקים

מחריבי הפועל
OMG עווופררר
El dudernio
קיבל.ה  1556 לייקים

רווי כתב: 22 דצמבר 2024, 08:10 מחריבי הפועל
טביב היה עדיף על העמותה בדיוק כמו שעופר עדיף על רמי

סתם פרופוגנדה זולה.

דר"א לפחות בניגוד לmic אתה כותב גם דברים אחרים.
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

לאפסים שהשתיקו את השירים בעד ינאי לא מגיע לשמוח במשחק אחד של הקבוצה, לא מגיע להם שתהיה להם קבוצה בכלל בגדול
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  746 לייקים

רק הפועל כתב: 22 דצמבר 2024, 08:36 לאפסים שהשתיקו את השירים בעד ינאי לא מגיע לשמוח במשחק אחד של הקבוצה, לא מגיע להם שתהיה להם קבוצה בכלל בגדול
לא מעניין אותם קבוצה בכלל. תקצה להם יציע עדיף באולם קטן שים כמה ילדים שיתרוצצו על הפרקט והם כבר יכנסו לאטרף וידליקו אבוקות.
OMG עווופררר
תא מרבוטא
קיבל.ה  556 לייקים

רק הפועל כתב: 22 דצמבר 2024, 08:36 לאפסים שהשתיקו את השירים בעד ינאי לא מגיע לשמוח במשחק אחד של הקבוצה, לא מגיע להם שתהיה להם קבוצה בכלל בגדול
היו כאלה אתמול??
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

תא מרבוטא כתב: 22 דצמבר 2024, 09:03
היו כאלה אתמול??
ככה ראיתי באיזו כתבה
יהלום14אדום
קיבל.ה  948 לייקים

רק הפועל כתב: 22 דצמבר 2024, 09:04
תא מרבוטא כתב: 22 דצמבר 2024, 09:03
היו כאלה אתמול??
ככה ראיתי באיזו כתבה
לא ראיתי דבר כזה, מצד שני ישבתי ביציע מאחורי הסל
יאללה הביתה!!!
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2314 לייקים

אף אחד לא השתיק שירה לינאי , פשוט כל פעם שהתחילה שירת תישאר , האולטראס התחילו לשיר משהו אחר.
שליחת תגובה