מנויים 2025/26

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
ofer23
קיבל.ה  101 לייקים

מבחינתי, ההטבה המשמעותית לה אני אצפה עבור ה-3,000..4,000 שרכשו מנויים בטרם ההודעה על חזרת המשחקים לארץ (מחדשים וחדשים) היא שאם וכאשר (ואני יודע שלא אומרים יש לפני וכו וכו) נעפיל לפיינל פור בסופ”ש חג שבועות, אז ההקצאה של ה-3,500..4,000 כרטיסים לערב שני משחקי חצאי הגמר באולם באתונה, יהיו קודם כל עבורם (עבורנו)
נערך לאחרונה על ידי ofer23 ב 24 אוקטובר 2025, 12:57, נערך פעם 1 בסך הכל.
Flamengo
קיבל.ה  64 לייקים

joshsoos כתב: 24 אוקטובר 2025, 12:39
מילפורד כתב: 24 אוקטובר 2025, 12:29 אני לא קיבלתי את ההודעה הזאת, אולי היא נשלחה רק למי שעדיין לא חידש.
נשמע לי רעיון טוב, לעודד את מי שהיה לו מנוי שנה שעברה בכל זאת לחדש עכשיו.
כן אבל לא ענו לי אז טרחתי ועברתי על האשכול שוב והבנתי שמשלמים מחיר מלא על היורוליג ולא יורד מזה ה6 משחקים שלא בארץ. חשבתי לבדוק לחדש במיוחד שהם מחזיקים עדיין את הכסף שלי שהם קוראים לו זיכוי, ויתרתי. זה לא נקרא לעודד,
לא הייתי מסתמך על מה שמבינים מהאשכול.
אם יש לך קוד זיכוי על שנה שעברה, הייתי פשוט מנסה לרכוש. זה יתן לך את המחיר למקום שלך, ואז תוכל להשוות למחיר שפורבם ותדע בדיוק אם יש או אין קיזוז משחקים
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  3007 לייקים

ofer23 כתב: 24 אוקטובר 2025, 12:56 מבחינתי, ההטבה המשמעותית לה אני אצפה עבור ה-3,000..4,000 שרכשו מנויים בטרם ההודעה על חזרת המשחקים לארץ (מחדשים וחדשים) היא שאם וכאשר (ואני יודע שלא אומרים יש לפני וכו וכו) נעפיל לפיינל פור בסופ”ש חג שבועות, אז ההקצאה של ה-3,500..4,000 כרטיסים לערב שני משחקי חצאי הגמר באולם באתונה, יהיו קודם כל עבורם (עבורנו)
הפוך.
שוב, בתור אחד שעושה את המנוי שלו על אוטומט בלי לשאול שאלות (אולי רק לעבור לרמת מחיר שמתאימה לי) אני רוצה אולם כמה שיותר מלא לפני כל צ׳ופר אחר שרוצים לתת לי , ולא חושב שמגיע לי יחס מועדף על פני מי שעושה עכשיו מנוי.
להיפך, אני רוצה לעודד את מי שעושה עכשיו מנוי שימשיך לעשות גם בעתיד.
joshsoos
קיבל.ה  714 לייקים

Flamengo כתב: 24 אוקטובר 2025, 12:57
joshsoos כתב: 24 אוקטובר 2025, 12:39
מילפורד כתב: 24 אוקטובר 2025, 12:29 אני לא קיבלתי את ההודעה הזאת, אולי היא נשלחה רק למי שעדיין לא חידש.
נשמע לי רעיון טוב, לעודד את מי שהיה לו מנוי שנה שעברה בכל זאת לחדש עכשיו.
כן אבל לא ענו לי אז טרחתי ועברתי על האשכול שוב והבנתי שמשלמים מחיר מלא על היורוליג ולא יורד מזה ה6 משחקים שלא בארץ. חשבתי לבדוק לחדש במיוחד שהם מחזיקים עדיין את הכסף שלי שהם קוראים לו זיכוי, ויתרתי. זה לא נקרא לעודד,
לא הייתי מסתמך על מה שמבינים מהאשכול.
אם יש לך קוד זיכוי על שנה שעברה, הייתי פשוט מנסה לרכוש. זה יתן לך את המחיר למקום שלך, ואז תוכל להשוות למחיר שפורבם ותדע בדיוק אם יש או אין קיזוז משחקים
ברור שניסיתי והמחיר הוא הרגיל, אבל שאלתי למקרה ויש איזה משהו שאני לא יודע ( זיכוי בנפרד )
Mkorman1
קיבל.ה  51 לייקים

יש אנשים שהם לא בעד ולא נגד הם אנשי כנאבל
על כל דבר הם אומרים כן , אבל וזה במחילה עוד יותר מעצבן

רבאק , יש כאן קבוצה שמשחקת ביורוליג ולא קוראים לה מכבי תל אביב. הקבוצה דנן לא רק משחקת ביורוליג אחא ניצחה 5 מ6 משחקי היורוליג בהם השתתפה , בלי בית בלי עידוד בלי אבוקות ובלי שלטים ארכאיים המתייחסים לאולם שנחרב לפני 18 שנה ועם יד על הלב וכמי שבילה המון שנים בו היה תמיד ח*א של אולם

אבל כל הטוב הזה לא מספק את אנשי הכנאבל והם מעקמים את האף ואומרים כן , אבל מה עם אולם ושיהיה לפחות עם 15000 מקומות , כן ? ומה עם העמותה ? זה לא בסדר שלא מכסים את חובותיה ומה עם האולטראס ? צריך להתפייס איתם כי הם בשר מבשרנו ולמה מחירי המנויים כל כך גבוהים ? , הלא חלקנו התרגל לקבל כרטיסי חינם ואפילו משכורות מהעמותה בלי לעבוד , לכאורה כמובן , הכל לכאורה .

פשוט תפסיקו , לא רוצים לקנות מינויים , אל תקנו אבל תניחו לאלה שקנו ליהנות מכדורסל ברמה הכי גבוהה שיש באירופה בלי הצקצוקים וההצקות שלכם .
hapoel15
קיבל.ה  62 לייקים

גביזון כתב: 24 אוקטובר 2025, 12:22
hapoel15 כתב:מניח שהכוונה לזה:
תמונה
לא שזה רלוונטי לי כי עשיתי כבר מנוי משולב לעונה הנוכחית, אבל רגע זה מבצע למי שהיה מנוי שנה שעברה, ועוד לא עשה מנוי העונה?

Sent from my 22101320G using Tapatalk
כן
joshsoos
קיבל.ה  714 לייקים

מילפורד כתב: 24 אוקטובר 2025, 12:54 קודם כל, הדיון על השישה משחקים האלה היה לפני הדיבור על מחיר מוזל עכשיו למחדשים.
זה לא פורסם בשום מקום באופן גורף אז אני לא יודע את הפרטים.
בכל מקרה, אני לא ממש מצליח להבין את הגישה הזאת.
אם יש לך קישור אישי לחידוש, אני הייתי נכנס , שם את הקוד קופון ורואה כמה מבקשים ממני לשלם, אם זה סכום שנראה לי מתאים, משלם את זה.
לא מעניין אותי כן 6 משחקים , לא 6 משחקים ואם יש מישהו שקיבל את זה בפחות ממני.
אפשר לחשוב שיורוליג בארץ זה משהו סטנדרטי בשבילנו, ועוד לא סתם יורוליג בארץ, בנו לנו את אחת הקבוצות הטובות באירופה.
אומר לך בידידות- אתה אמנם לא עופר שהציון שלו בשיווק הוא אפס עגול, אבל עם התשובות והגישה שלך לאורך האשכול אתה לא רחוק משם, אז מציע שתוותר כי לעזור אתה לא עוזר... ( לי אישית זה לא מזיז ואני מתעלם, אבל אחרים אתה אולי מרחיק עם היחס המתנשא שלך )
Ofirkko
קיבל.ה  5 לייקים

joshsoos כתב: 24 אוקטובר 2025, 13:13
מילפורד כתב: 24 אוקטובר 2025, 12:54 קודם כל, הדיון על השישה משחקים האלה היה לפני הדיבור על מחיר מוזל עכשיו למחדשים.
אם יש לך קישור אישי לחידוש, אני הייתי נכנס , שם את הקוד קופון ורואה כמה מבקשים ממני לשלם, אם זה סכום שנראה לי מתאים, משלם את זה.
אפשר לחשוב שיורוליג בארץ זה משהו סטנדרטי בשבילנו, ועוד לא סתם יורוליג בארץ, בנו לנו את אחת הקבוצות הטובות באירופה.
אומר לך בידידות- אתה אמנם לא עופר שהציון שלו בשיווק הוא אפס עגול, אבל עם התשובות והגישה שלך לאורך האשכול אתה לא רחוק משם, אז מציע שתוותר כי לעזור אתה לא עוזר... ( לי אישית זה לא מזיז ואני מתעלם, אבל אחרים אתה אולי מרחיק עם היחס המתנשא שלך )
ממה שאני מבין מי שהיה לו מנוי שנה שעברה מקבל את המחיר הזול שאנחנו שילמנו בתחילת השנה, אם יש לך זיכוי זה אומר שהיה לך אז לא כזה ברור לי למה אתה אומר שזה לא המחיר הזול...
joshsoos
קיבל.ה  714 לייקים

Ofirkko כתב: 24 אוקטובר 2025, 13:16
ממה שאני מבין מי שהיה לו מנוי שנה שעברה מקבל את המחיר הזול שאנחנו שילמנו בתחילת השנה, אם יש לך זיכוי זה אומר שהיה לך אז לא כזה ברור לי למה אתה אומר שזה לא המחיר הזול...
לא דיברתי על הזיכוי אלא על המחיר שהוא, בין אם של חדש או מחדש, נשאר כפי שהוא ולא מקוזזים ממנו 6 משחקים שלא בארץ ( לא נכנס כבר למשחקים שכנראה לא יהיו ביד ושם ואליהם המועדון בכלל לא טרח להתייחס... )
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  3007 לייקים

מעניין אם היה מדובר בליגת האלופות בכדורגל אם הגישה היתה זהה?
בנו לנו קבוצה טופ של אירופה, אני רוצה לראות אוהד הפועל שיתפלפל על תנאי המכירה ביום שתהיה לנו קבוצה שיכולה להילחם על ליגת האלופות.
סמל אישי של משתמש
בונדר
קיבל.ה  165 לייקים

מילפורד כתב: 24 אוקטובר 2025, 13:21 מעניין אם היה מדובר בליגת האלופות בכדורגל אם הגישה היתה זהה?
בנו לנו קבוצה טופ של אירופה, אני רוצה לראות אוהד הפועל שיתפלפל על תנאי המכירה ביום שתהיה לנו קבוצה שיכולה להילחם על ליגת האלופות.
על מחירי ליגת האלופות הייתה מחאה שהובילה להוזלת מחירים.
אז הוא לא למד שום לקח, ואין לו שכל גם להצטער.
Ofirkko
קיבל.ה  5 לייקים

joshsoos כתב: 24 אוקטובר 2025, 13:20

לא דיברתי על הזיכוי אלא על המחיר שהוא, בין אם של חדש או מחדש, נשאר כפי שהוא ולא מקוזזים ממנו 6 משחקים שלא בארץ ( לא נכנס כבר למשחקים שכנראה לא יהיו ביד ושם ואליהם המועדון בכלל לא טרח להתייחס... )
לא הבנתי, אני הבנתי את המבצע כמחיר של מחדשים כמונו כלומר כולל הקיזוז... אחרת אין כאן מבצע כי זה גם ככה רק למנויים של שנה שעברה
בני12
קיבל.ה  2110 לייקים

בונדר כתב: 24 אוקטובר 2025, 13:23
מילפורד כתב: 24 אוקטובר 2025, 13:21 מעניין אם היה מדובר בליגת האלופות בכדורגל אם הגישה היתה זהה?
המחאה הייתה על אירוח ברג.
המחירים, בגלל שנשארנו בבלומפילד, התייקרו דווקא
joshsoos
קיבל.ה  714 לייקים

היוש, נעים מאוד -אני יהושע סוס, מנוי ותיק של הפועל רגל ולא קניתי מנוי לליגת האלופות כשהיינו שם בגלל המחירים ( בידיעה מוחלטת שזו כנראה הפעם היחידה בחיי שהפועל תהיה שם )
joshsoos
קיבל.ה  714 לייקים

Ofirkko כתב: 24 אוקטובר 2025, 13:25

לא הבנתי, אני הבנתי את המבצע כמחיר של מחדשים כמונו כלומר כולל הקיזוז... אחרת אין כאן מבצע כי זה גם ככה רק למנויים של שנה שעברה
אז הבנת לא נכון, אין קיזוז ( לא הזיכוי, רק שנהיה ברורים... )
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  3007 לייקים

joshsoos כתב: 24 אוקטובר 2025, 13:27
היוש, נעים מאוד -אני יהושע סוס, מנוי ותיק של הפועל רגל ולא קניתי מנוי לליגת האלופות כשהיינו שם בגלל המחירים ( בידיעה מוחלטת שזו כנראה הפעם היחידה בחיי שהפועל תהיה שם )
מרשים, באמת, לא צוחק.
אתה מבין אבל שזה סופר חריג מה שאתה מתאר, כן?

אני חושב, שנכון לרגע זה בו אנחנו מתכתבים, יש מנויים שאפשר לקנות במחיר סביר (גם לחדשים שאין להם זיכוי אגב).
אפשר אולי לדבר על זוויות צפיה ומרחק מהפרקט ודברים כאלה האם שווה או לא את הסכומים.
לטעמי, וחוזר ומדגיש את זה, מי שיקר לו מידי, מבין את זה לגמרי.
אבל אתה מתאר סיטואציה שבגלל שלא מזכים אותך על ה6 משחקים אתה לא עושה.
אז אולי לא הבנתי אותך , והפער על ה6 משחקים האלה זה הפער במחיר שיהיה נאות בעינייך.
זה נשמע שמה שמפריע לך זה שאחרים קנו את זה ביותר זול ולאו דוקא המחיר שמבקשים ממך.
Ofirkko
קיבל.ה  5 לייקים

joshsoos כתב: 24 אוקטובר 2025, 13:29
אז מה המבצע? אתה נחשב מנוי מחדש גם בלי הקיזוז כי אתה מנוי משנה שעברה אז זה אותו מחיר גם אחרי ה48 שעות... אתה בטוח שאתה לא טועה?
סמל אישי של משתמש
Red Wolf
קיבל.ה  1228 לייקים

מבחינת המחיר של המבצע זה יוצא כמעט אותו מחיר כאילו עשו קיזוז לחדשים

ככה שבעצם נותנים למי שהיה מנוי שנה שעברה ולא חידש, וכבר לא נחשב מחדש וזה בסדר, לקנוץ מנוי במחיר של *חדש* עם הקיזוז והם משווקים את זה כמחדש

שתאכלס, זה אחלה מחיר ואחלה מבצע שפונה לקהל הנכון אבל שוב, השיווק פה כל כך שגוי
joshsoos
קיבל.ה  714 לייקים

ממש לא, היו כמוני רבים (מדבר על מנויים ) ובלומפילד לא היה מלא אפילו עם אוהדים 'לייט'.
אותו כנ"ל החרמתי את טוטנהאם שאותו נבלה - האוהד הדגול מוני- גם ניסה לשדוד. וגם שם ממש לא הייתי לבד.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  3007 לייקים

אז זה כן מקזז את ששת המשחקים?
אני לא מבין אתכם…
חבל שאין פרסום מסודר לדבר הזה…
joshsoos
קיבל.ה  714 לייקים

Ofirkko כתב: 24 אוקטובר 2025, 13:35
joshsoos כתב: 24 אוקטובר 2025, 13:29

אז מה המבצע? אתה נחשב מנוי מחדש גם בלי הקיזוז כי אתה מנוי משנה שעברה אז זה אותו מחיר גם אחרי ה48 שעות... אתה בטוח שאתה לא טועה?
לא, יש מחירון למחדשים ויש לחדשים, מרגע שעבר התאריך בספטמבר המחירון למחדשים פג ונותר רק לחדשים, ועכשיו החזירו אותו ליומיים
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  3444 לייקים

מה לגבי ההנחה שפורסם עליה של 48 שעות?
רלוונטי למי שעוד לא חידש ליורוליג?
יחד, רק יחד! :heart:
Ofirkko
קיבל.ה  5 לייקים

מילפורד כתב: 24 אוקטובר 2025, 13:40 אז זה כן מקזז את ששת המשחקים?
אני לא מבין אתכם…
האמת שזה זה שזה כזה לא ברור זה תקלה
joshsoos
קיבל.ה  714 לייקים

מילפורד כתב: 24 אוקטובר 2025, 13:32
joshsoos כתב: 24 אוקטובר 2025, 13:27
מרשים, באמת, לא צוחק.
אתה מבין אבל שזה סופר חריג מה שאתה מתאר, כן?

אני חושב, שנכון לרגע זה בו אנחנו מתכתבים, יש מנויים שאפשר לקנות במחיר סביר (גם לחדשים שאין להם זיכוי אגב).
אפשר אולי לדבר על זוויות צפיה ומרחק מהפרקט ודברים כאלה האם שווה או לא את הסכומים.
לטעמי, וחוזר ומדגיש את זה, מי שיקר לו מידי, מבין את זה לגמרי.
אבל אתה מתאר סיטואציה שבגלל שלא מזכים אותך על ה6 משחקים אתה לא עושה.
אז אולי לא הבנתי אותך , והפער על ה6 משחקים האלה זה הפער במחיר שיהיה נאות בעינייך.
זה נשמע שמה שמפריע לך זה שאחרים קנו את זה ביותר זול ולאו דוקא המחיר שמבקשים ממך.
הפער הזה יכול- בקושי כי ברור לי שלא אגיע למשחקים מסויימים- להצדיק רכישת מנוי, אחרת העלות מבחינתי לא מוצדקת.
מה שמפריע לי הוא שהמחירון הזה פורסם עבור כל העונה, לא עבור חלקה, לא הגיוני שהמחיר יוותר אותו דבר כשיש פחות משחקים , וזה לכל מחירון שהוא, חדש או מחדש. אני גם לא בטוח שזה חוקי, כי אתה מוכר מוצר חלקי על משהו שאתה מצהיר שהוא שלם, אבל זה 'בקטנה' כי לא מעניין אותי הפן החוקי או הצרכני כאן, אלא שיד ושם יתמלא הרבה הרבה פחות, אם זה איתי או בלעדיי ( במיוחד שבזווית האישית ונו דיסריספקט ליורוליג, אני אחד שהיה בהרבה הרבה משחקי כדורגל של מה שנקרא הטופ...). אז אנשים דיברו כמוך גם אז בליגת האלופות וגם אז נגד טוטנהאם כשבעלים אחר-שבניגוד לעופר שהוא חכם אבל שחצן, היה פשוט מטומטם וגרידי- רצה לשדוד אותנו וחלק לא מבוטל הבהיר לו בפועל שזה לא יקרה. ובימינו, עופר קיבל רק חצי מהחידושים וגם עכשיו עם היורוליג, בגישה הזו קשה להאמין שיקבל אולם מלא.
joshsoos
קיבל.ה  714 לייקים

Ofirkko כתב: 24 אוקטובר 2025, 13:43
מילפורד כתב: 24 אוקטובר 2025, 13:40 אז זה כן מקזז את ששת המשחקים?
אני לא מבין אתכם…
האמת שזה זה שזה כזה לא ברור זה תקלה
כל צורת השיווק היא תקלה. כמעט כל צורת ההתנהלות של המועדון בכלל היא תקלה. הכל כבר נאמר ונכתב ולא מזיז לאיש... ( שהוא עופר תכלס )
Matan
קיבל.ה  111 לייקים

במקום למכור בדיוק באותו מחיר כמו בקיץ, גורמים לאוהדים ששוקלים לעשות עכשיו להרגיש פראיירים ולכן הם פשוט לא יעשו.
כל הטעויות האפשריות, כל פעם.
סמל אישי של משתמש
בונדר
קיבל.ה  165 לייקים

בני12 כתב: 24 אוקטובר 2025, 13:26
בונדר כתב: 24 אוקטובר 2025, 13:23
המחאה הייתה על אירוח ברג.
המחירים, בגלל שנשארנו בבלומפילד, התייקרו דווקא
זכרתי נכון, הייתה מחאה על המחירים והם הוזלו מהר.
https://www.calcalist.co.il/articles/0, ... 08,00.html
אז הוא לא למד שום לקח, ואין לו שכל גם להצטער.
סמל אישי של משתמש
Red Wolf
קיבל.ה  1228 לייקים

עופר מפרסם לינק שעובד לכולם
לא באמת צריך להיות מנוי שנה שעברה (או שכן ויש להם באג)

בכל מקרה, אחרי הסאגה האישית שלי שחפרתי עליה פה

קניתי מנוי חזרה

https://hapoeltatickets.com/event/1761286854675
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3987 לייקים

Red Wolf כתב:עופר מפרסם לינק שעובד לכולם

קניתי מנוי חזרה

תמונה
מה מידת ההנחה על המנוי האירופי במבצע? כמו שנתנו למי שחידש בהתחלה?

Ofirkko
קיבל.ה  5 לייקים

לפי המחירים המפורסמים ההבדל בין מה שהיה לפני לעכשיו הוא באזור ה200 שקל אני יושב שבהתחשב בזה שזה כמו מכירה מוקדמת זה נראה לי מאוד סביר
נערך לאחרונה על ידי Ofirkko ב 24 אוקטובר 2025, 16:37, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3987 לייקים

Ofirkko כתב:לפי המחירים המפורסמים ההבדל בין מה שהיה לפני לעכשיו הוא באזור ה2000 שקל אני יושב שבהתחשב בזה שזה כמו מכירה מוקדמת זה נראה לי מאוד סביר
זה ההבדל אחרי המבצע שמפרסמים ל48 שעות?

shaharot
קיבל.ה  802 לייקים

Red Wolf כתב: 24 אוקטובר 2025, 15:58 עופר מפרסם לינק שעובד לכולם

קניתי מנוי חזרה

לא הבנתי... עשיתי 2 מנויים ליציע 8 לפני יומיים וחצי ושילמתי 3270 שקל למנוי.
נכנסתי דרך הלינק ששלחת וזה מראה שמנוי עולה עכשיו 2670 ???
מקווה שידעו לזכות אותי על ההפרש אחרת זה באמת טמטום ולא הוגן
נערך לאחרונה על ידי shaharot ב 24 אוקטובר 2025, 16:40, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
covid bryant
קיבל.ה  139 לייקים

:hapoel: יש מנוי
Ofirkko
קיבל.ה  5 לייקים

גביזון כתב: 24 אוקטובר 2025, 16:16
Ofirkko כתב:לפי המחירים המפורסמים ההבדל בין מה שהיה לפני לעכשיו הוא באזור ה2000 שקל אני יושב שבהתחשב בזה שזה כמו מכירה מוקדמת זה נראה לי מאוד סביר
זה ההבדל אחרי המבצע שמפרסמים ל48 שעות?

כן רק שהתכוונתי 200*
סמל אישי של משתמש
Red Wolf
קיבל.ה  1228 לייקים

shaharot כתב: 24 אוקטובר 2025, 16:18

קניתי מנוי חזרה

לא הבנתי... עשיתי 2 מנויים ליציע 8 לפני יומיים וחצי ושילמתי 3270 שקל למנוי.
נכנסתי דרך הלינק ששלחת וזה מראה שמנוי עולה עכשיו 2670 ???
מקווה שידעו לזכות אותי על ההפרש אחרת זה באמת טמטום ולא הוגן
כן
וזה מעצבן בצדק
כרגיל הם עושים משהו, מתעקשים עליו, מנסים לתקן כי הם עקשנים אז לא מורידים לכולם את המחיר אלא "מבצע" ואז יוצא ששוב דווקא מי שקנה "נדפק"
תנסה לפנות אליהם בוואטספ לבקש את ההחזר היחסי אבל אין לי מושג אם ייתנו
joshsoos
קיבל.ה  714 לייקים

קניתי מנוי חזרה

לא הבנתי אותך... זה לינק למחירון המקורי שהא גם הקיים של המחדשים, ואין בו חדש עבורי ועבור האלפים שלא חידשו כי הוא עדיין לא מקזז את 6 המשחקים. לכאלה שלא היה להם הוא אכן חוסך הרבה כסף, ומשווה את המצב שלהם לשלי. סבבה להם, לי לא ונראה לי שאני והאלפים שלא חידשו הם בעיקר קהל היעד. חבל, אבל מה חדש אצל עופר...
סמל אישי של משתמש
Red Wolf
קיבל.ה  1228 לייקים

גביזון כתב: 24 אוקטובר 2025, 16:09
Red Wolf כתב:עופר מפרסם לינק שעובד לכולם

קניתי מנוי חזרה

תמונה
מה מידת ההנחה על המנוי האירופי במבצע? כמו שנתנו למי שחידש בהתחלה?

לפי החישוב שלי, זה המחיר אחרי הקיזוז של המשחקים של מנוי חדש בערך
סמל אישי של משתמש
Red Wolf
קיבל.ה  1228 לייקים

joshsoos כתב: 24 אוקטובר 2025, 16:46

קניתי מנוי חזרה

לא הבנתי אותך... זה לינק למחירון המקורי שהא גם הקיים של המחדשים, ואין בו חדש עבורי ועבור האלפים שלא חידשו כי הוא עדיין לא מקזז את 6 המשחקים. לכאלה שלא היה להם הוא אכן חוסך הרבה כסף, ומשווה את המצב שלהם לשלי. סבבה להם, לי לא ונראה לי שאני והאלפים שלא חידשו הם בעיקר קהל היעד. חבל, אבל מה חדש אצל עופר...
למה אתה לא קהל היעד?
תקופת החידוש עברה, מאז שעברה אתה נחשב חדש ובצדק
עכשיו נותנים לך לקנות מנוי חדש במחיר זול יותר (יוצא בערך כמו הקיזוז של המשחקים ששוחקו כבר)
הבעיה פה בשיווק כמובן
joshsoos
קיבל.ה  714 לייקים

כי זה היה אמור להיות למחדשים ולא לחדשים לגמרי, ועכשיו זה לכולם אז מה היתרון של מי שהיה לו? זה פשוט מחירון לכולם, ומניח שהוא עשה את זה כי מספר האנשים שקנו במחירון של החדשים הוא לא גדול.
עבורי המחיר בלי הקיזוז הוא עדיין יקר ולא מצדיק ( ואני מדבר על מקום כמו שהייתי בו בערך, לא על לשבת מאחורי הסל )
Adom500
קיבל.ה  212 לייקים

יש פה מישהו שלא חידש ויש לו את הזיכוי משנה שעברה? אשמח לקנות
שליחת תגובה