תומר גינת

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1952 לייקים

Niro כתב: 08 יולי 2026, 22:44 אני במיעוט בזה שאני חושב שבעלים של קבוצת כדורסל לא צריך להתבטא בפורום אוהדים לגבי חוזה של שחקן? ובוודאי שלא לרמוז לסחטנות מצידו?
זה לא מגיע לאף שחקן ובטח שלא לתומר.
בהחלט גורם לזוז באי נוחות
אפשר לנצל את הפלטפורמה לפרט לגבי דברים הרבה יותר מהותיים ורלוונטים מלהשחיר במרומז שחקני קבוצה
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
feigenbaum99
קיבל.ה  329 לייקים

בר קולמוסא כתב: 08 יולי 2026, 23:19
Niro כתב: 08 יולי 2026, 22:44 אני במיעוט בזה שאני חושב שבעלים של קבוצת כדורסל לא צריך להתבטא בפורום אוהדים לגבי חוזה של שחקן? ובוודאי שלא לרמוז לסחטנות מצידו?
זה לא מגיע לאף שחקן ובטח שלא לתומר.
אתה לא. אין לזה צורה.
באופן כללי אני מסכים אתכם שמשא ומתן צריך להתנהל בצורה מכובדת ויש דברים שקורים בפנים שלא צריכים לצאת החוצה ומילים שלא צריכות להיאמר. זה אגב, צריך להיות דו-צדדי.

שימו לב לשני דברים שנאמרו ביחס להתמודדות עם סחטנות:

1. יותר זרים - שזה הערה לא רק לאוהדי הפועל, אלא לכלל הקהל של המוצר שנקרא כדורסל ישראלי - תדרשו את זה ממקבלי ההחלטות.

ו2. שזה החלק המעניין יותר לדעתי - "גישה שונה מצד הקהל" - שזה, בין היתר, אוהדים שהופכים בקלות מדי שחקנים לסמלים, ומפעילים המון לחץ (לרבות בצורה דוחה ומאוד לא הוגנת) על הבעלים להיענות לדרישות מופרכות. מה שפוגע מקצועית בקבוצה.

וצריך לזכור שבסוף מדובר בבני אדם. וכשבנאדם נותן לאנשים יחס מאוד מכבד, וחוזים מאוד נדיבים, ופותח ומשדרג חוזים בלי שהוא חייב, ונותן מתנות יפות שהוא לא חייב לתת - ואנשים במקום להעריך, מנסים לצאת מחוזים, ומשתמשים במניפולציות שונות כדי לשדרג את התנאים שלהם, זה מאוד מעצבן.

אז כן, אידיאלית אני גם מסכים שצריך להיות מעל זה, להתעלם מרעשי רקע, ולקבל את ההחלטות שנכונות לקבוצה. אבל במציאות מדובר בבני אדם, ואני יכול להבין מאיפה זה מגיע.
Nati
קיבל.ה  3420 לייקים

בלי קשר למה שעופר כתב על תומר.
זה מגעיל היחס פה בזמן האחרון לתומר.
העונה הוא לא היה במיטבו,הרבה בגלל הפציעות שהוא עבר.
אבל תומר ועוד איך סמל בהפועל.

תומר גינת
שליחת תגובה