הקבוצה האמריקאית

פורום אוהדי הפועל תל אביב
סמל אישי של משתמש
ההוא שאמרו לו
קיבל.ה  1171 לייקים

כאילו כל דבר שקורה במועדון הזה בשבוע האחרון הוא או כפית של זהב או כפית של חרא. איזו רכבת הרים רגשית ומחורבנת
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
oleg neduda
קיבל.ה  1957 לייקים

פישונט כתב: 21 פברואר 2023, 20:23 לא היה עדיף להשאיר את הראל אחזקות, לקבל פס"ד חלוט ואז לשלוח אותם לקופת המפרק? בגלל תיקון הטעות כעת החוב מושת על המועדון
הראל החזקות פורקה. זה כל הרעיון של פירוק..
סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  812 לייקים

adom4 כתב: 21 פברואר 2023, 20:25
ידועה לניסנוב, ידועה למינצברגים, ורק את הציבור והפרה החולבת בדמות 9 אלף מנויים האכילו לוקשים
רדיוס לבית"ר!
chimpfive
קיבל.ה  472 לייקים

מועדון איוב
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1825 לייקים

פישונט כתב: 21 פברואר 2023, 20:23 לא היה עדיף להשאיר את הראל אחזקות, לקבל פס"ד חלוט ואז לשלוח אותם לקופת המפרק? בגלל תיקון הטעות כעת החוב מושת על המועדון
את הגופים האלה לא מעניין איזה תאגיד חתם על החוזה, אלא איזה מועדון, וממנו הם רוצים לגבות (מהמועדון)
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
chimpfive
קיבל.ה  472 לייקים

חלום שלי שנרד ליגה, שהאמריקאים יברחו, שיתפרק המועדון הזה, זה כבר שובר שיאים הכלום כדורגל הזה, כל היום מתעסקים בניהול חשבונות.
פישונט
קיבל.ה  1024 לייקים

teknoboy כתב:
את הגופים האלה לא מעניין איזה תאגיד חתם על החוזה, אלא איזה מועדון, וממנו הם רוצים לגבות (מהמועדון)
עובדה שכן מעניין אותם, הרי בגלל זה נפלה התביעה בפעם הראשונה
אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1154 לייקים

chimpfive כתב: 21 פברואר 2023, 20:45 חלום שלי שנרד ליגה, שהאמריקאים יברחו, שיתפרק המועדון הזה, זה כבר שובר שיאים הכלום כדורגל הזה, כל היום מתעסקים בניהול חשבונות.
חלום
Giovanni Giorgio
קיבל.ה  948 לייקים

chimpfive כתב: 21 פברואר 2023, 20:45 חלום שלי שנרד ליגה, שהאמריקאים יברחו, שיתפרק המועדון הזה, זה כבר שובר שיאים הכלום כדורגל הזה, כל היום מתעסקים בניהול חשבונות.
מאמין שזה לא החלום שלך אבל אני מתחבר לתחושה
חוסר הוודאות ורצף שנים של חרא טהור מהקבוצה הזאת לגמרי גורמת לחלק נכבד מהקל לתחושה של fuck it

אמריקאים, פירוק, ירידות ליגה - תביאו הכל
רק תגאלו אותנו כבר מהזבל הזה
long live the zapta
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1825 לייקים

פישונט כתב: 21 פברואר 2023, 20:52
teknoboy כתב:
הכוונה שלי היא שהם תמיד ינהלו הליכים מול (הגוף שמנהל\מפעיל\מחזיק את) המועדון כמו שהוא היום, ולא מעניין אותם מה היה אז
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

את החוב הזה בסכום X או בסכום 2X המועדון (אם לא יפורק ויוקם מחדש בשם אחר לחלוטין) יצטרך לשלם בסופם של ההליכים המחודשים.
מתי זה יקרה? זה פחות משנה.

סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  812 לייקים

צחוק אבל אני כמובן חותם עכשיו על זה שהיינו מתחילים מחדש בליגה נמוכה במקום לקבל את ניסנוב לפני 6 שנים.
בתקופתו כשאמרתי את זה צחקו עלי והנה אנחנו פה עדיין תקועים עם המקל עמוק בתחת (ועם לא יודע כמה הפסדים בדרבי והשפלות בדרך).
גם אם האמריקאים יקחו את המועדון אני בספק שהם יטפלו בסיפור הזה (מה גם שהם הצהירו שהם באים לעשות פה רווח, סביר שהחובות האלו יגולגלו הלאה).
הדבר היחיד המבאס בפירוק זה שמבחינה פורמלית לא יהיה למועדון החדש קשר להיסטוריה של הפועל הנוכחית אבל המצב הנוכחי בלתי נסבל
רדיוס לבית"ר!
נגמר הנוער
קיבל.ה  220 לייקים

איך אתם מבינים משהו מהכתבות קקמייקה האלה? נראה לכם שהכתבים האלה מבינים משהו? סתם מזינים אותם בשטויות.

למישהו יש את פסק הדין המלא?
אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1154 לייקים

מה שכן עורכי הדין באתר שלהם מתגאים בהישג בפסק הדין מנובמבר

https://www.gornitzky.co.il/%D7%9E%D7%A ... %AA%D7%9C/
פישונט
קיבל.ה  1024 לייקים

teknoboy כתב:
פישונט כתב: 21 פברואר 2023, 20:52
teknoboy כתב: את הגופים האלה לא מעניין איזה תאגיד חתם על החוזה, אלא איזה מועדון, וממנו הם רוצים לגבות (מהמועדון)
הכוונה שלי היא שהם תמיד ינהלו הליכים מול (הגוף שמנהל\מפעיל\מחזיק את) המועדון כמו שהוא היום, ולא מעניין אותם מה היה אז
עובדתית פיפא תבעה את הראל אחזקות אז לא ברור לי למה אסטרטגיית ההגנה של גייר לביטול התביעות, הייתה שהן ממוענות לגוף הלא נכון. עדיף היה להודות בהכל ושיינתן פס"ד חלוט כנגד הראל אחזקות
El dudernio
קיבל.ה  1556 לייקים

פישונט כתב: 21 פברואר 2023, 21:53
teknoboy כתב:
פישונט כתב: 21 פברואר 2023, 20:52 עובדה שכן מעניין אותם, הרי בגלל זה נפלה התביעה בפעם הראשונה
עובדתית פיפא תבעה את הראל אחזקות אז לא ברור לי למה אסטרטגיית ההגנה של גייר לביטול התביעות, הייתה שהן ממוענות לגוף הלא נכון. עדיף היה להודות בהכל ושיינתן פס"ד חלוט כנגד הראל אחזקות
כי זה לא רלוונטי...

ניהלנו על זה דיון באשכול היעודי.

מצ"ב ציטוט ממנו
El dudernio כתב: 11 נובמבר 2022, 06:52
oleg neduda כתב: 10 נובמבר 2022, 23:33
teknoboy כתב: 10 נובמבר 2022, 17:38

לפי מה שההוא כתב בטוויטר אז להפך, והפסיקה היא שתביעות מצד פיפ"א בגופי הספורט צריכות להתנהל נגד המועדון הנוכחי ולא נגד גוף שכבר לא רלוונטי.
זה גם הגיוני כי העונשים שפיפ"א יכולה לתת הם למועדון פעיל, לא לחברה בע"מ שנכנסה לפירוק. אי אפשר להגיד להראל אחזקות שהם יורדים שלוש ליגות. להפועל תל אביב אפשר.
כמו כן (או מצד שני?), אם ככה, לא ברור למה ובאיזה מובן ההליך התנהל מלכתחילה נגד חברה כזו או אחרת ולא נגד הקבוצה שרשומה בהתאחדות וכו'.
אתם הולכים לאיבוד והבחור שצייץ לא מבין
הקאס דחה את התביעות של השחקנים ושלח אותם להגיש תביעות חוב להראל אחזקות. זה הדין בישראל וגם בשוויץ (שם יושב הקאס). אופא לא זו שתתבע את הראל החזקות. היא בכלל לא הגוף התובע אלא הגוף שמכריע בסכסוכים.
מה שלא מובן עד הסוף הוא מה אופא יכולה לעשות עכשיו. לערער שוב או לברר שוב את הנושא. בכל מקרה להבנתי סיכוי נמוך שהפרשה לא נגמרה
א. אני לא יודע מה השלכלתך ומשלח ידך אבל להגיד שבןעז לא מבין את החלטת הקאס ואתה כן זאת יומרה קצת גדולה במיוחד שההחלטה לא פורסמה בפומבי ואתה מסתמך רק על התקשורת והודעת הפועל, ולי יד את היסוד להאמין שהוא מסתמך על עוד דברים.

ב. בשורה התחתונה אני מסכים שהסיכוי קטן שיפתח משפט, רק שבועז לא דיבר על סיכויים אלא נתן הסבר להחלטה ו"תיקן" טעות שנפוצה בימים האחרונים.

ג. לדעתי, וזאת דעתי בלבד ואני הדיוט מוחלט בנושא ובכלל, אופ"א חוששת מפסיקה שתחייב את הניסנובים לשלם כי הם שלפו את ההאקדח המעשן של פניה לבית דין ישראלי ולכן התביעה והדיונים לקחו הרבה זמן, יותר מידי אפילו. ברגע שהם מצאו כשל בירוקרטי בהליך הדבר מאפשר להם לדחות את התביעה ולא להיכנס למקום שיכול למוטט את הכדורגל הישראלי ולהביא לרעידת אדמה בכל הענף, ולכן הם הלכו על ניסוח מעורפל שלא זורק את התביעה מכל במדרגות, המועדון לא מנוקה אבל היא כזאת שאין התערבות של גופי משפט מקומיים.
כולם עובדים על כולם
קיבל.ה  79 לייקים

בנובמבר 2022 פורסמה החלטת ה CAS בעקבותי המועדון הוציא את ההודעה הבאה:
“כזכור, המועדון התמודד בשנים האחרונות עם קשיים שהעיבו על ההחלטות שהתקבלו בעניינה. פיפ"א תצטרך כעת להחליט אם ברצונה לחדש את ההליכים כנגד הקבוצה, אם בכלל."
https://www.one.co.il/Article/422711.html
ההחלטה, עכשיו, של פיפ"א לבחון את מידת החבות של הבעלים הנוכחיים הייתה ידועה עוד אז.
מי שחשב עוד אז שהחובות כבר מאחורי המועדון פשוט טעה.
פיפ"א יכולה עדיין להחליט שהחובות הם של הראל. קחו בחשבון שבזה היא פותחת אפשרות למועדונים להיכנס לחובות ואז להחליף בעלים ולהפיל את החובות על הבעלים הקודמים ולהמשיך כאילו לא קרה דבר.
פושעי עוטף עזה לדין
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1825 לייקים

teknoboy כתב:
פישונט כתב: 21 פברואר 2023, 20:52 עובדה שכן מעניין אותם, הרי בגלל זה נפלה התביעה בפעם הראשונה
כן, אם מישהו טועה עדיף לנצל את זה :devil-smile:
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
El dudernio
קיבל.ה  1556 לייקים

teknoboy כתב: 21 פברואר 2023, 22:04
teknoboy כתב:
כן, אם מישהו טועה עדיף לנצל את זה :devil-smile:
מה גם שזה דיונים שנמשכו 5 שנים בחלקם. יש לפרק הזמן שעבר הכסף שהושקע ורצון כל הנוגעים בדבר לחזור לזה גם אלמנט משמעותי בחידוש התביעות.
אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1154 לייקים

זה לא המסמך העדכני, אבל מהעומק שאפשר לראות פה יש משהו שלא מתיישב עם עניין טכני

https://www.google.com/url?sa=t&source= ... dx6fbizGm7
סמל אישי של משתמש
D red imperia
קיבל.ה  507 לייקים

לא אתפלא אם קבוצת מינצברג תתבע את ניסנוב על מצג שווא שגרר אותם להוצאות
שער 5 זה הלב
אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1154 לייקים

D red imperia כתב: 21 פברואר 2023, 22:44 לא אתפלא אם קבוצת מינצברג תתבע את ניסנוב על מצג שווא שגרר אותם להוצאות
זה מופרך לגמרי
הם עשו בדיקת נאותות אין שום ספק שהם מכירים את הסוגיה לפרטי פרטים
RnM
קיבל.ה  34 לייקים

עוקב אחרי הפורום הזה המון זמן והחלטתי שסוף סוף הגיע הזמן להגיב כאן. כפי שכבר כתבו כאן בשעות האחרונות, את פיפ״א לא מעניין הראל אחזקות או ניסנוב אחזקות. לפי החוקים של פיפ״א מי שמקבל מקום בליגה מסוימת, לפי תוצאות ספורטיביות, זה קבוצה בשם הפועל תל אביב או ברצלונה או ליברפול או גלזגו ריינג׳רס. ברגע שהקבוצה, קרי - הפועל תל אביב - לא הראל אחזקות, לא ניסנוב אחזקות, לא משלמת את החובות שלה, פיפ״א מפעילה סנקציות עד לתשלום החוב.

אין סיכוי בעולם שיתקבל תקדים שקבוצה תטען שהעמותה שניהלה אותה התפרקה ובגלל זה היא לא יכולה לשלם חובות, בלי קשר לחוק הישראלי של העדפת נושים ובלבולי מוח של עורכי דין ומבינים למיניהם שהתראיינו בכל מיני ערוצי ספורט בשנים האחרונות סביב החוב הזה. הסיבה הפשוטה היא שהחלטה כזאת - ממש כמו חוק בוסמן - תהפוך לתקדים בכדורגל העולמי ולצורך העניין, ברצלונה הייתה יכולה להחליט על פירוק העמותה לפני שלוש-ארבע שנים, כשהפרויקט המקצועי שלה כשל (התקופה של גריזמן, קוטיניו וכו׳), להקים עמותה חדשה - ברצלונה אדומים 2022 ולטעון שהיא לא צריכה לשלם את החובות של העמותה הקודמת. מאמין שאתם מבינים שזה לא יקרה.

כל מה שהניסנובים עושים בשנים האחרונות זה לדחות את הקץ, שהוא אחד משניים - או לשלם את החובות או לרדת 2 ליגות (אם אני לא טועה זה התקנון) או פירוק (שוב פעם, לפי התקנון). הבעיה היחידה זה התסריט המסריח שכמובן יתגשם עם המועדון המקולל הזה - לאכול את הדגים המסריחים ולקבל מכות - כלומר, שהאדונים ניסנוב יחליטו שהם משלמים את החובות, אבל זה כבר יהיה מאוחר מדי ופיפ״א תעמוד על הרגליים האחוריות ותדרוש הורדת ליגות/פירוק.

כל המשחקים המשפטיים - העדפת נושים, קבוצת אחזקות, זה בולשיט. מבחינת פיפ״א וכל העולם ואחותו לא הראל אחזקות שיחקה בליגת העל ולא הראל אחזקות שיחקה בגביע אופ״א ז״ל, אלא הפועל תל אביב. זה כל הסיפור ולא מבין איך כולם לא מבינים שהפסיקה משוויץ היא גורפת לכל הליגות בעולם ולכן אין סיכוי בעולם שהטענה של הניסנובס תתקבל. אם תשאלו אותי מה פיפ״א תעשה? פשוט מאוד, יכולה להרחיק את כל הקבוצות הישראליות מאירופה (כולל נבחרת ישראל) עד שהפועל תל אביב לא תפורק או תשלם את החובות שלה, נראה את ההתאחדות שלנו עומדת בפני סנקציה כזאת.

בשורה התחתונה - לא התרגשתי מהפרסום בזמנו כי הבנתי שמדובר בטענה טכנית, שפשוט כמו כל דבר בשוויץ, זזה לאט מאוד וברור לי כשמש שאת החובות נצטרך לשלם או ללכת לפירוק.

מי שכתב כאן שאת הקבוצה האמריקאית הסכום הזה לא אמור להפחיד - צודק, הבעיה היא שעדיין קיימת הסנקציה שפיפ״א יכולה להפעיל ואז ההשקעה שלהם תלך לפח, במקרה כזה, יכול להיות פשוט טרגדיה-קומית שאיזה סעיף בהסכם יקבע שבמקרה כזה הם יכולים לבטל את ההסכם ולהחזיר את הקבוצה לאחים הכוכבים ואז נקבל גם קבוצה בליגה נמוכה וגם את צמד המנהלים הבכירים בתור בעלים בחזרה.

יאללה הפועל ...
oleg neduda
קיבל.ה  1957 לייקים

D red imperia כתב: 21 פברואר 2023, 22:44 לא אתפלא אם קבוצת מינצברג תתבע את ניסנוב על מצג שווא שגרר אותם להוצאות
איזה מצג שוןא? הם בטוח קיבלו את כל ההיסטוריה של ההליך. מצג שווא היה כלפי עשרות אלפי אוהדים, בטוח שלא כלפי האמריקאים
אם ההחלטה של אופא תרתיע אותם אי אפשר לדעת, אבל אין סרט שהם לא נחשפו מהיום הראשון לכל פסיק שהיה שם
Red Ghost
קיבל.ה  516 לייקים

RnM כתב: 21 פברואר 2023, 22:59 עוקב אחרי הפורום הזה המון זמן והחלטתי שסוף סוף הגיע הזמן להגיב כאן. כפי שכבר כתבו כאן בשעות האחרונות, את פיפ״א לא מעניין הראל אחזקות או ניסנוב אחזקות. לפי החוקים של פיפ״א מי שמקבל מקום בליגה מסוימת, לפי תוצאות ספורטיביות, זה קבוצה בשם הפועל תל אביב או ברצלונה או ליברפול או גלזגו ריינג׳רס. ברגע שהקבוצה, קרי - הפועל תל אביב - לא הראל אחזקות, לא ניסנוב אחזקות, לא משלמת את החובות שלה, פיפ״א מפעילה סנקציות עד לתשלום החוב.

אין סיכוי בעולם שיתקבל תקדים שקבוצה תטען שהעמותה שניהלה אותה התפרקה ובגלל זה היא לא יכולה לשלם חובות, בלי קשר לחוק הישראלי של העדפת נושים ובלבולי מוח של עורכי דין ומבינים למיניהם שהתראיינו בכל מיני ערוצי ספורט בשנים האחרונות סביב החוב הזה. הסיבה הפשוטה היא שהחלטה כזאת - ממש כמו חוק בוסמן - תהפוך לתקדים בכדורגל העולמי ולצורך העניין, ברצלונה הייתה יכולה להחליט על פירוק העמותה לפני שלוש-ארבע שנים, כשהפרויקט המקצועי שלה כשל (התקופה של גריזמן, קוטיניו וכו׳), להקים עמותה חדשה - ברצלונה אדומים 2022 ולטעון שהיא לא צריכה לשלם את החובות של העמותה הקודמת. מאמין שאתם מבינים שזה לא יקרה.

כל מה שהניסנובים עושים בשנים האחרונות זה לדחות את הקץ, שהוא אחד משניים - או לשלם את החובות או לרדת 2 ליגות (אם אני לא טועה זה התקנון) או פירוק (שוב פעם, לפי התקנון). הבעיה היחידה זה התסריט המסריח שכמובן יתגשם עם המועדון המקולל הזה - לאכול את הדגים המסריחים ולקבל מכות - כלומר, שהאדונים ניסנוב יחליטו שהם משלמים את החובות, אבל זה כבר יהיה מאוחר מדי ופיפ״א תעמוד על הרגליים האחוריות ותדרוש הורדת ליגות/פירוק.

כל המשחקים המשפטיים - העדפת נושים, קבוצת אחזקות, זה בולשיט. מבחינת פיפ״א וכל העולם ואחותו לא הראל אחזקות שיחקה בליגת העל ולא הראל אחזקות שיחקה בגביע אופ״א ז״ל, אלא הפועל תל אביב. זה כל הסיפור ולא מבין איך כולם לא מבינים שהפסיקה משוויץ היא גורפת לכל הליגות בעולם ולכן אין סיכוי בעולם שהטענה של הניסנובס תתקבל. אם תשאלו אותי מה פיפ״א תעשה? פשוט מאוד, יכולה להרחיק את כל הקבוצות הישראליות מאירופה (כולל נבחרת ישראל) עד שהפועל תל אביב לא תפורק או תשלם את החובות שלה, נראה את ההתאחדות שלנו עומדת בפני סנקציה כזאת.

בשורה התחתונה - לא התרגשתי מהפרסום בזמנו כי הבנתי שמדובר בטענה טכנית, שפשוט כמו כל דבר בשוויץ, זזה לאט מאוד וברור לי כשמש שאת החובות נצטרך לשלם או ללכת לפירוק.

מי שכתב כאן שאת הקבוצה האמריקאית הסכום הזה לא אמור להפחיד - צודק, הבעיה היא שעדיין קיימת הסנקציה שפיפ״א יכולה להפעיל ואז ההשקעה שלהם תלך לפח, במקרה כזה, יכול להיות פשוט טרגדיה-קומית שאיזה סעיף בהסכם יקבע שבמקרה כזה הם יכולים לבטל את ההסכם ולהחזיר את הקבוצה לאחים הכוכבים ואז נקבל גם קבוצה בליגה נמוכה וגם את צמד המנהלים הבכירים בתור בעלים בחזרה.

יאללה הפועל ...
ויש גם אפשרות שהאמריקאים יכירו בזה שתשלום החובות הוא חלק מהמחיר של הקבוצה ויקדישו חלק מההשקעה לסגירת הסיפור. זה חלק מהשבחת הנכס והכנה שלו למכירה עתידית.
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1825 לייקים

אוגוסטוס היל כתב: 21 פברואר 2023, 22:21 זה לא המסמך העדכני, אבל מהעומק שאפשר לראות פה יש משהו שלא מתיישב עם עניין טכני

עוד לא קראתי הכול, אבל @פישונט, זה מסביר למה העו"ד לא רצה פשוט להפיל הכול על הראל אחזקות: זה העו"ד של הראל אחזקות, בהליך שהראל אחזקות מנהלת (ערעור שהיא הגישה על בוררויות שנפסקו לחובתה)
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
שחר
קיבל.ה  1489 לייקים

התשתם אותי סופית .

מתי לאיוס חוזר ??

Sent from my iPhone using Tapatalk
RnM
קיבל.ה  34 לייקים

Red Ghost כתב: 21 פברואר 2023, 23:03
RnM כתב: 21 פברואר 2023, 22:59 עוקב אחרי הפורום הזה המון זמן והחלטתי שסוף סוף הגיע הזמן להגיב כאן. כפי שכבר כתבו כאן בשעות האחרונות, את פיפ״א לא מעניין הראל אחזקות או ניסנוב אחזקות. לפי החוקים של פיפ״א מי שמקבל מקום בליגה מסוימת, לפי תוצאות ספורטיביות, זה קבוצה בשם הפועל תל אביב או ברצלונה או ליברפול או גלזגו ריינג׳רס. ברגע שהקבוצה, קרי - הפועל תל אביב - לא הראל אחזקות, לא ניסנוב אחזקות, לא משלמת את החובות שלה, פיפ״א מפעילה סנקציות עד לתשלום החוב.

יאללה הפועל ...
ויש גם אפשרות שהאמריקאים יכירו בזה שתשלום החובות הוא חלק מהמחיר של הקבוצה ויקדישו חלק מההשקעה לסגירת הסיפור. זה חלק מהשבחת הנכס והכנה שלו למכירה עתידית.
זה בהנחה שהם יודעים שאין סיכוי שפיפ״א תפעיל את הסנקציות, אני מאמין שזה המכשול העיקרי בעסקה, כל עוד מרחפת מעל המועדון סכנת פירוק או הורדת ליגות שלא תלויה בהשקעה שלך, במוסר התשלומים שלך או בביצועים על כר הדשא, אני חושב שאין משקיע נורמלי בעולם שיסכים להכניס את הראש למיטה חולה כזאת וזאת אולי הבעיה העיקרית, לפני כל סיפור אחר, למצוא רוכש ...
האדום הצורר
קיבל.ה  673 לייקים

יש לי תחושה שמה שהשתנה היום הוא שהמסמך המקורי של החלטת הקאס עלה לאינטרנט ולא שפיפא הודיעה משהו כזה או אחר למועדון. מעניין מאוד לדעת מה תאריך ההעלאה של המסמך שאוגוסטוס היל צירף פה, כי עד לפני זמן קצר אי אפשר היה למצוא אותו, לפחות מהחיפוש שלי.
אינתי עומרי, הפועל.
האדום הצורר
קיבל.ה  673 לייקים

teknoboy כתב: 21 פברואר 2023, 23:05
אוגוסטוס היל כתב: 21 פברואר 2023, 22:21 זה לא המסמך העדכני, אבל מהעומק שאפשר לראות פה יש משהו שלא מתיישב עם עניין טכני

עוד לא קראתי הכול, אבל @פישונט, זה מסביר למה העו"ד לא רצה פשוט להפיל הכול על הראל אחזקות: זה העו"ד של הראל אחזקות, בהליך שהראל אחזקות מנהלת (ערעור שהיא הגישה על בוררויות שנפסקו לחובתה)
העורך דין הוא עורך הדין שהפועל הנוכחית שכרה וייצג אותה ככלל.
אינתי עומרי, הפועל.
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1825 לייקים

האדום הצורר כתב: 21 פברואר 2023, 23:15
teknoboy כתב: 21 פברואר 2023, 23:05

העורך דין הוא עורך הדין שהפועל הנוכחית שכרה וייצג אותה ככלל.
נראה שהוא דאג בעיקר להראל אחזקות (או לקופת הפירוק שלה), שאותה הוא גם ייצג בהליך, אז זה מסתדר.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1825 לייקים

יש עוד בעיה עם להפיל הכול על קופת הפירוק:
נגיד שהוחלט שהמפרק צריך לשלם, אבל בקופה אין מספיק, יש לו רק להחזיר X אחוז מהחוב.
מבחינת המשפט הישראלי הכול אחלה ומצוין, אבל מבחינת CAS וכו' החוב שנפסק לא שולם, ואתה יורד ליגות וכו' וכו'.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
סמל אישי של משתמש
D red imperia
קיבל.ה  507 לייקים

אוגוסטוס היל כתב: 21 פברואר 2023, 22:49
זה מופרך לגמרי
בדיקת הנאותות עלתה הרבה כסף, כחצי מיליון שקל כמדומני
אם ההחלטה לפתוח בבדיקת נאותות התבססה על מידע שגוי ומסולף שלא בתום לב, אפשר לתבוע את הניסנוב על כל הויה דולורוזה המיותרת הזאת שלא הייתה צריכה להתרחש מלכתחילה
שער 5 זה הלב
אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1154 לייקים

D red imperia כתב: 21 פברואר 2023, 23:26
אוגוסטוס היל כתב: 21 פברואר 2023, 22:49
זה מופרך לגמרי
בדיקת הנאותות עלתה הרבה כסף, כחצי מיליון שקל כמדומני
אם ההחלטה לפתוח בבדיקת נאותות התבססה על מידע שגוי ומסולף שלא בתום לב, אפשר לתבוע את הניסנוב על כל הויה דולורוזה המיותרת הזאת שלא הייתה צריכה להתרחש מלכתחילה
די נו לא צריך להגזים. זה פרט כל כך בסיסי
האדום הצורר
קיבל.ה  673 לייקים

יאללה הפועל ...
זה לא כל כך מדויק. המקרה הזה לא דומה לחוק בוסמן כי הוא עוסק בחוק הישראלי באופן ספציפי, במקרה בו קופת הפירוק לא כוללת בתוכה נושים שהם שחקנים זרים. זה מקרה ספציפי בתוך ישראל, שיכול אולי להשליך על התנהלות בעתיד מול קבוצות ישראליות בפירוק ושחקנים זרים, לא על כלל החובות בכדורגל העולמי.
אינתי עומרי, הפועל.
רק הפועל
קיבל.ה  2393 לייקים

תאכלס אם חוב כזה מרתיע אותם, מי צריך אותם בכלל? כדורגל זה עסק שצריך בו הרבה כסף בטח למי שמתיימר להיות בעלים של קבוצה גדולה
האדום הצורר
קיבל.ה  673 לייקים

השאלה היא לא רק החוב הספציפי הזה, אלא אם הפועל לא תחשף לתביעות של כל הנושים מקופת הפירוק שמגיעות ל80 מיליון שח ברגע שישולמו החובות לשחקנים הזרים (בהנחה שהם עומדים על קצת יותר מ10 מיליון).
אינתי עומרי, הפועל.
כולם עובדים על כולם
קיבל.ה  79 לייקים

RnM כתב: 21 פברואר 2023, 23:09
Red Ghost כתב: 21 פברואר 2023, 23:03
RnM כתב: 21 פברואר 2023, 22:59 עוקב אחרי הפורום הזה המון זמן ....... צמד המנהלים הבכירים בתור בעלים בחזרה.
יאללה הפועל ...
זה בהנחה שהם יודעים שאין סיכוי שפיפ״א תפעיל את הסנקציות, אני מאמין שזה המכשול העיקרי בעסקה, כל עוד מרחפת מעל המועדון סכנת פירוק או הורדת ליגות שלא תלויה בהשקעה שלך, במוסר התשלומים שלך או בביצועים על כר הדשא, אני חושב שאין משקיע נורמלי בעולם שיסכים להכניס את הראש למיטה חולה כזאת וזאת אולי הבעיה העיקרית, לפני כל סיפור אחר, למצוא רוכש ...
הסיבה שהמועדון הזה לא מוצא רוכש נורמלי כבר 20 שנים היא לא שאי אפשר (שחר, גולדהאר ואלונה) אלא שאוהד בעלים מספר 1 מעביר אותה לאוהד בעלים מספר 2 וכך הלאה. פרט לטביב, כל הבעלים הם אוהדים או יותר נכון "אוהדים". הבעלים היחידי שהיה נורמלי היה סמי סגול אבל החברים שלו גרמו לו לברוח מהקבוצה. כשלבייב רצה לקנות את הקבוצה כשמאחוריו עומד לא פחות ולא יותר רומן אברמוביץ הם דאגו להבריח גם אותו מהר מאוד. לוני שהוא אוהד שרוף של מכבי ת"א העביר אותה למיליארדר שניידר שהעביר אותה לגולדהאר ללא תמורה והתחייבות לעמוד בחובות הקבוצה. הבעיה של המועדון הזה היא לא החובות שיש לו אלא הבעלים החולירות אחד אחד לאורך כל הדרך.
פושעי עוטף עזה לדין
איל
קיבל.ה  98 לייקים

כבר שנים שאני טוען שבמקום לבזבז כסף על הוצאות משפטיות
היו צריכים להגיע להסדרים עם בעלי החוב למכור שחקן שניים לעשות פריסה ולסגור עניין.
שליחת תגובה