אמרו שם משהו על הקבוצת רכישה?
מעללי הניסנובס
-
- קיבל.ה 950 לייקים
הגזמת. לא יכול לראות את שרון פרי מעבר לרבע שעה
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
בסדר מילא כזר חמישי/שישי בתחילת העונה, אפשר לקחת הימור על שחקן זול שהוא חושב שיש לו פוטנציאל.
אבל איך בחור בן 23 מהליגה השנייה בקרואטיה שבחיים לא שיחק מחוץ למדינה שלו יעזור לקבוצה שבדרך לירידת ליגה כרגע?
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
הוא מריץ בראש הזיה שהוא היחיד שיגלה את הפוטנציאל
הוא קונה בשקל עוד לאיוס שיתן תצוגות
- Nivik
- קיבל.ה 243 לייקים
מכרתם שחקנים בסכומים גבוהים מאוד, עשו אלפי מנויים, הקבוצה בסכנת ירידה והמאמן אומר שהחיזוק יגיע מבפנים.
איפה הפאקינג כסף???
איפה הפאקינג כסף???
IdanTheLittle/״עידן הקטן״ לשעבר
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
- Nivik
- קיבל.ה 243 לייקים
עאבד ובוזגלו זה גג מיליון שקל. זה לא אותם סכומים.
IdanTheLittle/״עידן הקטן״ לשעבר
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
מה שמייחד אותם משאר הבעלים שהיו, תמיד שמגיע הצורך לחיזוק, יש איזשהי בעיה שמןנעת מהם
כל העונות ככה
בעלים נהדרים
כל העונות ככה
בעלים נהדרים
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
שרון ניסנוב קיבל קללותהאדס כתב:איך הם בכלל מגיעים למשחק. זו הבושה.
איציק לדעתי לא מגיע למשחקים.
שרון יצא בערך דקה 85 בערך, כנראה לא רצה להיתקל בקהל
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
- Hapolo
- קיבל.ה 811 לייקים
-
- קיבל.ה 673 לייקים
ששש, אל תספר לאף אחד. וגם אל תשכח את ה500 אלף הפסדים בגלל המשחק ללא קהל מול ביתר, שהתחיל כ1.5 מיליון, אחר כך הפך ל700 אלף, ובסוף יגמור כ500. אחר כך אל תזכר בהכנסה מגביע הטוטו, ב700 אלף שקיבלנו בגלל העלייה של חיפה לאלופות, ב9000 מנויים וב15 מיליון שקל על שחקנים לפני שנמכר כרטיס אחד לעונה והתקבלו תשלומים מהנוער, הטוטו ומהטלוויזיה, ואז תבין למה הדבר היחיד שנשאר לנו זה להביא שחקן בינוני מקבוצה שעומדת לרדת לליגה השלישית בקרואטיה.
אינתי עומרי, הפועל.
-
- קיבל.ה 623 לייקים
- Hapolo
- קיבל.ה 811 לייקים
להפועל היה חוזה עם השחקנים האלה, הפועל הפרו את החוזה והפסיקו לשלם להם.
כמה מתוך הסכום שכתבת זה שאר החוזה שהפועל לא כיבדה? או שכל הסכום מורכב רק מהסכומים שהם היו אמורים לקבל עתידית בחוזה שלהם? ללא קנסות שהטילו עלינו וכו' ?
הרי אם כך הדבר לא אמור להיות שום גירעון, מדובר בכספים שחושבו תקציבית. והרי ידוע שמחליפים לא הביאו להם, אז לא יצא ששילמנו בו"ז גם להם וגם למחליפים שלא הבאנו להם.
רדיוס לבית"ר!
-
- קיבל.ה 950 לייקים
אם כבר הוקפץ הדיון הזה, מישהו יודע לומר מה עם הכסף ממכירת אייזן לאשדוד? נפתח הליך בוררות כלשהו? ויתרו לג'קי?
-
- קיבל.ה 428 לייקים
המצב עכשיו רק מראה על איזה גנבים נפלנו. אמרו באו להציל את הפועל באו מאהבה למועדון איזה אהבה יזבלים אנחנו רואים עכשיו את אהבה הקבוצה מועמדת לירידה בטוחה ואתם מנסים עוד לקחת כמה שקלים. קחו אחריות למצב שהבאתם את המועדון ותשימו כמה שקלים כדי שלא תהיו רשומים על עוד נקודה שחורה של להוריד את הקבוצה עוד פעם ליגה. שבוע הבא נסגר החלון ואנחנו המועמדים העיקריים לרדת והם כלום על הז** שלהם המועדון ואנחנו
- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
הם באו נטו לאקזיט זה כבר ברור.
קיבלו קבוצה באפס כסף, כמעט ולא השקיעו בה מכספם, עשו מיליונים ועכשיו בורחים עם השלל.
אפילו טביב השקיע הרבה לפני שברח.
אשכרה לא אכפת להם בשיט מהקבוצה, רק הכיס התופח שלהם על חשבוננו. מצטער על השניה שעשיתי מנוי בשביל הנוכלים האלה, ברחו עם הכסף שלי.
קיבלו קבוצה באפס כסף, כמעט ולא השקיעו בה מכספם, עשו מיליונים ועכשיו בורחים עם השלל.
אפילו טביב השקיע הרבה לפני שברח.
אשכרה לא אכפת להם בשיט מהקבוצה, רק הכיס התופח שלהם על חשבוננו. מצטער על השניה שעשיתי מנוי בשביל הנוכלים האלה, ברחו עם הכסף שלי.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 693 לייקים
לא נראה לי שהם עשו מיליונים. על סמך מה אתה אומר?
- Hapolo
- קיבל.ה 811 לייקים
כשאתה אומר "שימו כמה שקלים" זה נשמע כאילו הם אמורים לעשות לנו טובה. שלא ישימו שקל, שישחררו את הארגזים שהם עשו הקיץ ויחזקו את הקבוצה כבר.דוגיס כתב: ↑23 ינואר 2023, 12:53 המצב עכשיו רק מראה על איזה גנבים נפלנו. אמרו באו להציל את הפועל באו מאהבה למועדון איזה אהבה יזבלים אנחנו רואים עכשיו את אהבה הקבוצה מועמדת לירידה בטוחה ואתם מנסים עוד לקחת כמה שקלים. קחו אחריות למצב שהבאתם את המועדון ותשימו כמה שקלים כדי שלא תהיו רשומים על עוד נקודה שחורה של להוריד את הקבוצה עוד פעם ליגה. שבוע הבא נסגר החלון ואנחנו המועמדים העיקריים לרדת והם כלום על הז** שלהם המועדון ואנחנו
אני לא מבין איך כל הדבר הזה עובר בכזה שקט יחסי והם חופשיים לעשות מה שבא להם עם ההכנסות האלה.
ואל תגידו לי עאבד ובוזגלו, הם חתמו איתם על חוזים וצריך לשלם להם. הם אשכרה הפרו חוזים בידיעה שאם גזר הדין יהיה לרעתם הקהל ישלם על זה.
ארורים בקנה מידה היסטורי אלה
רדיוס לבית"ר!
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
אני מניח שחלק מהסיפורים של ההכנסות זה למכור קבוצה עם כסף בקופה מה שמעלה את היכולת שלהם לגבות כסף עבור עצמם.
-
- קיבל.ה 105 לייקים
איציק הגיע לדו"ח השיפוט עם היריקה
מתי זה ייגמר?
מתי זה ייגמר?
-
- קיבל.ה 1941 לייקים
איך בדיוק כותבים בדוח שיפוט שהוא ירק, אם השופט בוודאות לא ראה אותו יורק?
לא הבנתי, שניר לוי כתב בדוח שיפוט שאיציק ניסנוב ירק בגלל שמכבי אמרו לו לכתוב את זה?
לא הבנתי, שניר לוי כתב בדוח שיפוט שאיציק ניסנוב ירק בגלל שמכבי אמרו לו לכתוב את זה?
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
המשקיף טוען שהוא ראה את זה ואמר את זה לשניר לוי.טכנית לארז כתב: ↑29 ינואר 2023, 10:38 איך בדיוק כותבים בדוח שיפוט שהוא ירק, אם השופט בוודאות לא ראה אותו יורק?
בכל מקרה, בהצלחה לשני הצדדים שיורחקו כמה שיותר מהמגרשים
-
- קיבל.ה 878 לייקים
לא מבין את ניסנוב בפעם המיליון. זה דומה לזה שאנחנו צריכים חיזוק אז הוא מביא חיזוק שאנחנו לא צריכים.
ועכשיו עד שאתה כבר יורק על מישהו אתה יורק על מישהו שאין לנו שום דבר איתו? מאכזב כרגיל
ועכשיו עד שאתה כבר יורק על מישהו אתה יורק על מישהו שאין לנו שום דבר איתו? מאכזב כרגיל
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
התקרית בין איציק לבין זהבי משעשעת אותי , במקרה הזה שניהם צודקים

-
- קיבל.ה 856 לייקים
-
- קיבל.ה 1941 לייקים
מי זה הדובר של מכבי שעליו הם מריצים עכשיו קמפיין יחצ שאיציק ירק? טוכמן? רז אמיר? אפק התועמלן? עמיחי? יוסיפון?
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
ממש לא נשמע כמו איציק שלנו. זו בוודאות עוד עלילת דם. מקווה שזה לא יגרום לו לקחת צעד אחורה.
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
- הפועל
- קיבל.ה 1707 לייקים
- יצירת קשר:
מתוך ראיון עם גימי טורק. איזו בושה
https://sports.walla.co.il/item/3555180
"נבחרתי בעבר בין 20 השחקנים הגדולים של הפועל תל אביב בכל הזמנים וקיבלתי כרטיס כניסה חופשי לכל החיים. לפני מספר חודשים ביקשתי כרטיס הזמנה לאחד המשחקים בבלומפילד. הם עשו לי תחקיר אם אני מגיע, אם הכרטיס יועבר לאדם אחר ושאלות נוספות. אמרתי שאני מגיע אישית, ונשלח לי כרטיס כניסה לאפליקציה בטלפון. הגעתי למשחק, בעמדת הבדיקה הכרטיס שנשלח לי לא עבר. ביקשתי מהנערות בעמדה לבדוק, הן חזרו עם תשובה 'סליחה, במנוי הזה כבר השתמשו'".
https://sports.walla.co.il/item/3555180
"נבחרתי בעבר בין 20 השחקנים הגדולים של הפועל תל אביב בכל הזמנים וקיבלתי כרטיס כניסה חופשי לכל החיים. לפני מספר חודשים ביקשתי כרטיס הזמנה לאחד המשחקים בבלומפילד. הם עשו לי תחקיר אם אני מגיע, אם הכרטיס יועבר לאדם אחר ושאלות נוספות. אמרתי שאני מגיע אישית, ונשלח לי כרטיס כניסה לאפליקציה בטלפון. הגעתי למשחק, בעמדת הבדיקה הכרטיס שנשלח לי לא עבר. ביקשתי מהנערות בעמדה לבדוק, הן חזרו עם תשובה 'סליחה, במנוי הזה כבר השתמשו'".
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
בושה וחרפה.
למה לא לתת להם כרטיס כניסה מפלסטיק לכל החיים?
למה לא לתת להם כרטיס כניסה מפלסטיק לכל החיים?
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1171 לייקים
פשוט מביך שאגדה של המועדון לא יכולה להכנס למשחקים של הקבוצה. גם בואו נגיד זאת סתם תקלה טכנית, למה התחקיר לפני? ביקש כרטיס תנו לו כרטיס אפשר לחשוב ביקש מכם להוציא כסף על שחקן גם ככה כרטיס שאם הוא לא יבוא אף אחד אחר לא יקנה
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
-
- קיבל.ה 428 לייקים
שחקן עבר ששונא אותנו, כל משחק שמפרשן אותנו אתה רואה את השנאה שלו. טוב מאוד שלא נתנו לו כרטיס לא יכול לראות ולשמוע אותו. גם אני שונא את ההנהלה שלנו יותר מימנו זה לא אומר שהפכתי להיות שונא את המועדון שלנו. עצוב שככה אגדה מדבר על המועדון לא מגיע לו כלום
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
טורק הוא אחד האוהדים המושבעים של המועדון.
הוא אוהב מאד את המועדון.
אני זוכר אותו מגיע גם למשחקי חוץ.
הלוואי והיו לנו עוד הרבה אוהדים שאוהבים את המועדון כמוהו.
הוא פרשן.מה רצית שלא יבקר? הביקורת היא יותר על ההנהלות וההתנהלות שלהן ובצדק , ולא על המועדון.
הוא גם מהבודדים שמוכן לדבר בתקשורת.יש הרבה שפוחדים לבקר.
אחלה ג'ימי! אוהבים אותך!
הוא אוהב מאד את המועדון.
אני זוכר אותו מגיע גם למשחקי חוץ.
הלוואי והיו לנו עוד הרבה אוהדים שאוהבים את המועדון כמוהו.
הוא פרשן.מה רצית שלא יבקר? הביקורת היא יותר על ההנהלות וההתנהלות שלהן ובצדק , ולא על המועדון.
הוא גם מהבודדים שמוכן לדבר בתקשורת.יש הרבה שפוחדים לבקר.
אחלה ג'ימי! אוהבים אותך!