עונת מלפפונים 21
-
- קיבל.ה 2270 לייקים
מסכים לגבי ליידנר, אם רוצים לתת לו במה, זה רק באפשרות שיביאו עוד שחקן לעמדה הזאת שיכול לתת פיתרון למקרה וליידנר יהיה בהגנה פייגלע
וזאת לא התראה משום מקום לגביו.
וזאת לא התראה משום מקום לגביו.
- הפוסט קיבל לייק אחדDe Niro
-
- קיבל.ה 3198 לייקים
נשמע לי כמו win win. כסף בחיים לא נקבל עליו כי הוא באמת שחקן גרוע, ואם נרוויח את זה שהוא לא ישחק - בכלל טוב.
-
- קיבל.ה 2270 לייקים
-
- קיבל.ה 1678 לייקים
הדוגמא של דור פרץ בכלל לא מתאימהBRUNO CONTI כתב: ↑16 יולי 2021, 12:03הכל מובן אבל יחד עם זאת יש פה התנהלות נעדרת קלאסה.לירון האדום כתב: ↑16 יולי 2021, 11:54איך ישארו עם כסף ועם מגן בלי חוזה חדש?De Niro כתב:יש בעיה.
אנחנו נשאר בלי מגן ובלי הכסף.
לא חכם מצידם.
ויש לך מגן, ליינדר
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
גם דור פרץ שיחק שנה שלמה כשבסיומה החוזה שלו מסתיים...
יכול להבין אותם ועדיין יש בזה מן הבעייתיות ברמת התנהלות.
פרץ הקשר הכי טוב בארץ ושובר שוויון. הוא לא שחקן צעיר שלתת לו מקום בהרכב היה גם עולה בשכר לימוד למכבי.
אין שום היגיון לתת לדני גרופר דקות משמעותיות כשיודעים מראש שהוא לא יהיה פה בשנה הבאה. את שכר הלימוד עדיף לשלם כבר על ליידנר
- הפוסט קיבל 3 לייקיםרדפוקס • לירון האדום • SickleCell
-
- קיבל.ה 2054 לייקים
טוב קלינגר
-
- קיבל.ה 2270 לייקים
לא מסכים איתךoleg neduda כתב: ↑16 יולי 2021, 15:19הדוגמא של דור פרץ בכלל לא מתאימהBRUNO CONTI כתב: ↑16 יולי 2021, 12:03הכל מובן אבל יחד עם זאת יש פה התנהלות נעדרת קלאסה.לירון האדום כתב: ↑16 יולי 2021, 11:54 איך ישארו עם כסף ועם מגן בלי חוזה חדש?
ויש לך מגן, ליינדר
פרץ הקשר הכי טוב בארץ ושובר שוויון. הוא לא שחקן צעיר שלתת לו מקום בהרכב היה גם עולה בשכר לימוד למכבי.
אין שום היגיון לתת לדני גרופר דקות משמעותיות כשיודעים מראש שהוא לא יהיה פה בשנה הבאה. את שכר הלימוד עדיף לשלם כבר על ליידנר
יש פה התנהלות בלתי אנושית.
-
- קיבל.ה 5031 לייקים
אין ספק, איבדנו צלם אנוש.
לא סתם אומרים שחודורוב זה פלנטה אחרת.
לא סתם אומרים שחודורוב זה פלנטה אחרת.
-
- קיבל.ה 623 לייקים
מדויק.oleg neduda כתב: ↑16 יולי 2021, 15:19הדוגמא של דור פרץ בכלל לא מתאימהBRUNO CONTI כתב: ↑16 יולי 2021, 12:03הכל מובן אבל יחד עם זאת יש פה התנהלות נעדרת קלאסה.לירון האדום כתב: ↑16 יולי 2021, 11:54 איך ישארו עם כסף ועם מגן בלי חוזה חדש?
ויש לך מגן, ליינדר
-
- קיבל.ה 291 לייקים
ראשית כתבתי במפורש שאפשר להבין אותם לא חרצתי דין.oleg neduda כתב: ↑16 יולי 2021, 15:19הדוגמא של דור פרץ בכלל לא מתאימהBRUNO CONTI כתב: ↑16 יולי 2021, 12:03הכל מובן אבל יחד עם זאת יש פה התנהלות נעדרת קלאסה.לירון האדום כתב: ↑16 יולי 2021, 11:54 איך ישארו עם כסף ועם מגן בלי חוזה חדש?
ויש לך מגן, ליינדר
דבר שני איכות השחקן לא העניין אלא התנהלות המועדון.
לא זכור לי מקרים כאלה במכבי גם עם שחקנים צעירים יותר.
תקן אותי עמיחי
- De Niro
- קיבל.ה 895 לייקים
ואם שכר הלימוד יהיה נשירה לליגה הלאומית גם עדיף לשלם אותו על מגן צעיר?oleg neduda כתב:הדוגמא של דור פרץ בכלל לא מתאימהBRUNO CONTI כתב: ↑16 יולי 2021, 12:03הכל מובן אבל יחד עם זאת יש פה התנהלות נעדרת קלאסה.לירון האדום כתב: ↑16 יולי 2021, 11:54 איך ישארו עם כסף ועם מגן בלי חוזה חדש?
ויש לך מגן, ליינדר
זה יפגע בו גם אישית בהמשך הקריירה.
שני הצדדים יפסידו מזה.
-
- קיבל.ה 1403 לייקים
לא זכור לי שחקנים שעשו התקדמות מלהיות כלום ושום דבר בליגה לאומית לשחקני סגל בנבחרת תוך שנה וקצת ואז כשמציעים להם שידרוד והארכת חוזה הם אומרים לא.BRUNO CONTI כתב: ↑16 יולי 2021, 22:22ראשית כתבתי במפורש שאפשר להבין אותם לא חרצתי דין.oleg neduda כתב: ↑16 יולי 2021, 15:19הדוגמא של דור פרץ בכלל לא מתאימהBRUNO CONTI כתב: ↑16 יולי 2021, 12:03
הכל מובן אבל יחד עם זאת יש פה התנהלות נעדרת קלאסה.
דבר שני איכות השחקן לא העניין אלא התנהלות המועדון.
לא זכור לי מקרים כאלה במכבי גם עם שחקנים צעירים יותר.
תקן אותי עמיחי
אפשר לחשוב מי זה דני גרופר, קיבלת שידרוג + הארכת חוזה במועדון שנכון לעכשיו עושה קולות של פליאוף עליון. תחתום ותהיה טוב.
לדעתי הסיבה היחידה שהוא לא חותם היא שהקולות שמכבי הביעו בנוגע להתעניין בו, והוא מקווה שכאשר הוא יהיה שחקן חופשי הם יציעו לא חוזה הרבה יותר גדול.
-
- קיבל.ה 2270 לייקים
יש לו הצעות כנראה ובנוסף, הוא יודע שבחוזה חדש, אנשים כמו הניסנובים יכולים ״לנעול״ אותו בתג מחיר לא ריאלי, או אך ורק לחו״ל
וזה לא כמו להיות ״נעול״ בחיפה או גולדהאר, או אפילו ב״ש, שהאפשרות שלך להשתדרג כלכלית, היא הרבה יותר גדולה
עכשיו, איזה ברירות משאירים לו- יציע או תחתום במקום שאתה פחות רוצה להיות בו נעול
יש גם יכולת ללכת לבוררות, אבל זה עוד רחוק
וזה לא כמו להיות ״נעול״ בחיפה או גולדהאר, או אפילו ב״ש, שהאפשרות שלך להשתדרג כלכלית, היא הרבה יותר גדולה
עכשיו, איזה ברירות משאירים לו- יציע או תחתום במקום שאתה פחות רוצה להיות בו נעול
יש גם יכולת ללכת לבוררות, אבל זה עוד רחוק
-
- קיבל.ה 291 לייקים
אגב ברצלונה הגדולה עושה בימים אלו אותו דבר לשחקן צעיר בשם בשם אילאייש מוריבה שנכנס לשנה אחרונה בחוזה ולא מוכן להאריך.
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1001 לייקים
אני צריך להקפיץ את ההודעה הזאת כשיוצא המנג'ר החדשBRUNO CONTI כתב: ↑17 יולי 2021, 11:07 אגב ברצלונה הגדולה עושה בימים אלו אותו דבר לשחקן צעיר בשם בשם אילאייש מוריבה שנכנס לשנה אחרונה בחוזה ולא מוכן להאריך.
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
- הפוסט קיבל לייק אחדBRUNO CONTI
-
- קיבל.ה 291 לייקים
-
- קיבל.ה 1678 לייקים
הלכת רחוק. פאקינג דני גרופר. אני בכלל לא בטוח שכם היום הוא עדיף על ליידנר.De Niro כתב: ↑16 יולי 2021, 22:24ואם שכר הלימוד יהיה נשירה לליגה הלאומית גם עדיף לשלם אותו על מגן צעיר?oleg neduda כתב:הדוגמא של דור פרץ בכלל לא מתאימהBRUNO CONTI כתב: ↑16 יולי 2021, 12:03
הכל מובן אבל יחד עם זאת יש פה התנהלות נעדרת קלאסה.
שני הצדדים יפסידו מזה.
- De Niro
- קיבל.ה 895 לייקים
בהתקפה ליידנר מוכשר יותר כבר היום.oleg neduda כתב:הלכת רחוק. פאקינג דני גרופר. אני בכלל לא בטוח שכם היום הוא עדיף על ליידנר.De Niro כתב: ↑16 יולי 2021, 22:24ואם שכר הלימוד יהיה נשירה לליגה הלאומית גם עדיף לשלם אותו על מגן צעיר?oleg neduda כתב:
הדוגמא של דור פרץ בכלל לא מתאימה
שני הצדדים יפסידו מזה.
בהגנה ברור שליידנר לא בשל.
לא הלכתי רחוק מידי.
כל עונה אומרים זה רק שחקן אחד.זה רק מגן.זה רק בלם.ובסוף אנחנו בקרבות תחתית.
-
- קיבל.ה 400 לייקים
שוב מסתמן סגל מוזר ולא מאוזן. השלישייה הקדמית היא לוסיו, דוידה ו? פארליי רוסה?
ואפילו השלושה האלה לא בטוח יהיו.
אנטי ביתר לשעבר
-
- קיבל.ה 666 לייקים
עידן ורד אמור לעשות רוטציה עם אזולאי, רוסה ודוידה בקישור ההתקפי ובאגפים. דווקא אחלה חלק קדמי כשלוסיו ושלומי אזולאי החלוץ משלימים אותו. איינבינדר, אליאס, הופמייסטר ובואטנג זה לא מדהים אבל בסדר, וגם ההגנה ממש אחלה. ויחד עם זאת חבל על אלטמן, היה יכול לעשות את ההבדל בין קבוצה של 4-6 לקבוצה שיכולה לכוון גבוה יותר.
אינתי עומרי, הפועל.
-
- קיבל.ה 5031 לייקים
לגמרי, הזיה.oleg neduda כתב: ↑17 יולי 2021, 13:35הלכת רחוק. פאקינג דני גרופר. אני בכלל לא בטוח שכם היום הוא עדיף על ליידנר.De Niro כתב: ↑16 יולי 2021, 22:24ואם שכר הלימוד יהיה נשירה לליגה הלאומית גם עדיף לשלם אותו על מגן צעיר?oleg neduda כתב:
הדוגמא של דור פרץ בכלל לא מתאימה
שני הצדדים יפסידו מזה.
שלא לדבר על זה שאין ספק שליידנר הרבה יותר מוכשר.
- De Niro
- קיבל.ה 895 לייקים
הוא בור בהגנה.הוקיץ' כתב:לגמרי, הזיה.oleg neduda כתב: ↑17 יולי 2021, 13:35הלכת רחוק. פאקינג דני גרופר. אני בכלל לא בטוח שכם היום הוא עדיף על ליידנר.
שלא לדבר על זה שאין ספק שליידנר הרבה יותר מוכשר.
-
- קיבל.ה 666 לייקים
אני כן בטוח שהיום הוא עדיף על ליידנר, ואפילו בהרבה. לא במקרה הוא פתח לפניו כל העונה.
אינתי עומרי, הפועל.
-
- קיבל.ה 623 לייקים
אין ספק שגרופר אחד המגנים הטובים בליגה כיום. שהוא הגיע הוא לא הגיע כמגן אפילו, אפשר לעשות את אותה הדרך עם ליידנר השנה.האדום הצורר כתב: ↑17 יולי 2021, 14:19 אני כן בטוח שהיום הוא עדיף על ליידנר, ואפילו בהרבה. לא במקרה הוא פתח לפניו כל העונה.
-
- קיבל.ה 343 לייקים
ורד, דוידה/רוסה ולוסיו. שלומי אזולאי מתחתם. מה הבעיה?אמה גולדמן כתב: ↑17 יולי 2021, 13:42 שוב מסתמן סגל מוזר ולא מאוזן. השלישייה הקדמית היא לוסיו, דוידה ו? פארליי רוסה?
- Nivik
- קיבל.ה 243 לייקים
-
- קיבל.ה 5031 לייקים
גרופר היה גרוע ברוב העונה, אז זה שהוא פתח לפני ליידנר זה לא מרשים אותי ובעיקר מעיד על הקיבעון של קלינגר. ליידנר היה פצוע בתחילת העונה אז גרופר תפס את המקום שלו ואחר כך נקלענו למאבקי תחתית וקלינגר פחד לתת לליידנר מקום בהרכב.
גרופר אמנם השתפר הגנתית, אבל עדיין עושה לא מעט חורים. לתת לו מקום לפני ליידנר כי הוא כזה באנקר זה בדיחה. התקפית הוא היה גרוע ונשאר גרוע. לא רק שהוא לא תורם הוא גם מאבד אינסוף כדורים (בפעם המיליון, מוביל את הליגה באיבודים בחלק המגרש שלו).
גרופר אמנם השתפר הגנתית, אבל עדיין עושה לא מעט חורים. לתת לו מקום לפני ליידנר כי הוא כזה באנקר זה בדיחה. התקפית הוא היה גרוע ונשאר גרוע. לא רק שהוא לא תורם הוא גם מאבד אינסוף כדורים (בפעם המיליון, מוביל את הליגה באיבודים בחלק המגרש שלו).
- הפוסט קיבל 3 לייקיםSickleCell • Nivik • KingAlpaca
-
- קיבל.ה 666 לייקים
אתה יודע, יש דבר כזה שחקן שמתפתח ומשתפר, וגרופר הוא דוגמה מצויינת לזה. הוא הרבה יותר טוב היום מהשחקן שהיה בתחילת העונה ו19/20, גם התקפית וגם הגנתית.
אינתי עומרי, הפועל.
-
- קיבל.ה 5031 לייקים
אתה יודע, כתבתי שהוא השתפר, הגנתית. התקפית נשאר גרוע. הוא סיים את העונה עם 0 בישולים ואני מתקשה להיזכר בכדור רוחב אחד נורמלי שהוא נתן כל העונה.
הבעיה העיקרית אגב זה שהוא פשוט לא מבין את תפקיד המגן. הוא לא יודע לעשות תנועה בלי כדור, אין לו תזמון בהצטרפותו הוא מכדרר את עצמו לדעת (ומאבד בלי סוף).
אם יצליחו לקבל עליו משהו זה יהיה מדהים, אבל ככה או ככה ליידנר צריך לקבל את המקום שלו.
הבעיה העיקרית אגב זה שהוא פשוט לא מבין את תפקיד המגן. הוא לא יודע לעשות תנועה בלי כדור, אין לו תזמון בהצטרפותו הוא מכדרר את עצמו לדעת (ומאבד בלי סוף).
אם יצליחו לקבל עליו משהו זה יהיה מדהים, אבל ככה או ככה ליידנר צריך לקבל את המקום שלו.
- De Niro
- קיבל.ה 895 לייקים
חברים , מגן קודם צריך לדעת להגן טוב.
אני מסכים שליידנר עדיף על גרופר בהתקפה.
אבל הוא אחד מתוך ארבעה בהגנה.
זה יהיה הימור מסוכן מידי.
אני מסכים שליידנר עדיף על גרופר בהתקפה.
אבל הוא אחד מתוך ארבעה בהגנה.
זה יהיה הימור מסוכן מידי.
-
- קיבל.ה 1678 לייקים
גרופר ממש לא אחד המגנים הטובים בליגה. יש בליגה 2-3 מגנים שמאליים טובים וכל היתר בינוני מינוס. גרופר הוא בדיוק כמו כל היתר. שים שם במקום איזה שון גולדברג, אורן ביטון, גרצקין, ירדן כהן וכו, ולא תרגיש שום הבדל555 כתב: ↑17 יולי 2021, 14:30אין ספק שגרופר אחד המגנים הטובים בליגה כיום. שהוא הגיע הוא לא הגיע כמגן אפילו, אפשר לעשות את אותה הדרך עם ליידנר השנה.האדום הצורר כתב: ↑17 יולי 2021, 14:19 אני כן בטוח שהיום הוא עדיף על ליידנר, ואפילו בהרבה. לא במקרה הוא פתח לפניו כל העונה.
-
- קיבל.ה 666 לייקים
לא מסכים שהוא גרוע התקפית, ועובדתית בחלק השני של העונה הוא היה שותף פעיל במשחק ההתקפה שלנו שהיה סביר יותר מבחלק הראשון של העונה (אתה מוזמן להסתכל על סטטיסטמקות של דריבלים מוצלחים, מסירות מדויקות ועוד). הוא לא שחקן מושלם אבל כן חושב שכיום הוא אחד המגינים הטובים בליגההוקיץ' כתב: ↑17 יולי 2021, 15:39 אתה יודע, כתבתי שהוא השתפר, הגנתית. התקפית נשאר גרוע. הוא סיים את העונה עם 0 בישולים ואני מתקשה להיזכר בכדור רוחב אחד נורמלי שהוא נתן כל העונה.
אינתי עומרי, הפועל.
-
- קיבל.ה 2270 לייקים
איזה הגזמה על ליידנר. מה הראה עד היום, שהוא בנוי להיות מגן פותח בגיל 18?
זריז, מהיר, תרגיל קבוע של להעביר כדור בין רגלי היריב, משהו שילמדו מהר מאוד עליו.
עוד המון המון להתפתח. הגנה לא טובה, חלש במאבקים.
ככה שיפתח בלי שום גיבוי של מחליף?
ברור שגרופר יותר טוב כרגע
זריז, מהיר, תרגיל קבוע של להעביר כדור בין רגלי היריב, משהו שילמדו מהר מאוד עליו.
עוד המון המון להתפתח. הגנה לא טובה, חלש במאבקים.
ככה שיפתח בלי שום גיבוי של מחליף?
ברור שגרופר יותר טוב כרגע
-
- קיבל.ה 1024 לייקים
עדיין לא החתימו חלוץ או שפיסתי משהו? הקולות פה נשמעים כאילו לוסיו חתם אבל לא ראיתי שום וולקאם..
- De Niro
- קיבל.ה 895 לייקים
יחתום במחנה בפולין כנראהPiz כתב:עדיין לא החתימו חלוץ או שפיסתי משהו? הקולות פה נשמעים כאילו לוסיו חתם אבל לא ראיתי שום וולקאם..
-
- קיבל.ה 284 לייקים
-
- קיבל.ה 5031 לייקים
אתה רציני? ליידנר כישרון אדיר. הוא מהיר בטירוף (יותר מגרופר שדי מהיר בעצמו), טכניקה ברמה גבוהה והכי חשוב - מבין את תפקיד המגן בהתקפה. יודע מתי להצטרף ולאן ולא מסתבך בכדורורים מיותרים. פשוט כישרון ברמה אחרת מגרופר.
- הפוסט קיבל לייק אחדלירון האדום
- רדפוקס
- קיבל.ה 4284 לייקים
אני מסכים שעל הנייר ליידנר הוא כישרון גדול, אבל כרגע גרופר שחקן יותר טוב ויותר חשוב מזה - מנטאלית הוא הרבה יותר מתאים לקבוצת בוגרים, הוא פייטר שמשאיר את הדם על הדשא, ליידנר לא שם עדיין אם בכלל יגיע.
אבל אם גרופר לא חותם על חוזה חדש אין שום טעם שימשיך להיות המגן הפותח וצריך להתחיל לבשל את ליינדר גם אם הוא פחות טוב על הדשא עבורנו כרגע.