באחת הכתבות היום היה כתוב על זה. לא זוכר איפה.אדום בבית כתב: ↑17 מרץ 2021, 09:14איפה היה רשום שלא כשיר?לירון האדום כתב: ↑17 מרץ 2021, 08:25אופק לא היה בסגל, לא היה כשיר ב 100%אדום בבית כתב:לא מבין איך אופק ביטו שהיה הכי טוב אצלנו נגד סכנין לא מקבל אתמול אפילו דקה?!
מה הוא היה עד כדי כך חלש באימונים השבוע?
מקווה שיעלה עם גיל יצחק בדרבי ולא עם רז שטיין או שלומי אזולאי.
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
לא ראיתי בשום מקום.
קלינגר
- kruvi
- קיבל.ה 304 לייקים
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
אל תייבשו אותו!
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
איזה פסיכופט
האדום הצורר:
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
- Charmander
- קיבל.ה 432 לייקים
לא מקצועי, סתם מצחיק
המצב בהפועל לא יכול להיות יותר גרוע מזה
מינצברג: "Hold my beer"
מינצברג: "Hold my beer"
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
היום ניהל משחק והעלה הרכב מצוין, אולי היה צריך לעשות חילופים מוקדם יותר אבל בהחלט מגיע לו קרדיט
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
-
- קיבל.ה 371 לייקים
דראפיץ וברדה פנויים לעונה הבאה.
לדעתי הפוטנציאל שלהם וגם של סילבס שגם יהיה פנוי בקיץ גבוה משל קלינגר.
עם זאת, לא מתנגד להמשכיות.
-
- קיבל.ה 220 לייקים
בסדר גמור לאחרונה, הפסיק לחרב לנו משחקים. קשה מאוד בעונה כזאת בלי ספסל.
- 7even
- קיבל.ה 2677 לייקים
על בסיס מה זה נאמר?מריו פצ'אלקה כתב: ↑21 מרץ 2021, 00:20 דראפיץ וברדה פנויים לעונה הבאה.
כל מאמן שלא היה רס"ר נכשל בהפועל.
עזוב אותנו מלמלמים.
בלי החיזוק בינואר יש לנו הרכב שלא עולה מליגה א.
אני עדיין בהלם שלא סיימנו את הסיבוב הראשון עם 0 נקודות.
יחד, רק יחד! 

- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
אם קלינגר לא ימשיך , יגיע מאמן אחר יעשה מהפכה בסגל , ושוב נתמודד בתחתית.
אם הוא ימשיך נגיע לפלייאוף העליון בעונה הבאה.
להחתים אותו היום ל-3 עונות.
ההססנות הזו עוד תעלה לנו ביוקר.
אם הוא ימשיך נגיע לפלייאוף העליון בעונה הבאה.
להחתים אותו היום ל-3 עונות.
ההססנות הזו עוד תעלה לנו ביוקר.
- kruvi
- קיבל.ה 304 לייקים
אם רוצים להתקדם, צריך לשמור על הסגל עם מספר חיזוקים ולהחליף מאמן.
אם לא נחליף, נמצא את עצמנו שוב בתחתית בעונה הבאה.
בדיוק כמו שהיה שקוף שיקרה העונה.
אם לא נחליף, נמצא את עצמנו שוב בתחתית בעונה הבאה.
בדיוק כמו שהיה שקוף שיקרה העונה.
- kruvi
- קיבל.ה 304 לייקים
-
- קיבל.ה 2452 לייקים
אני יש לי נטייה לסגור עם הצמד דראפיץ את ברדה לעונה הבאה
כמובן שהייתי לוקח את רפואה, אך זה לא יהיה ריאלי כנראה
כמובן שהייתי לוקח את רפואה, אך זה לא יהיה ריאלי כנראה
-
- קיבל.ה 2312 לייקים
אתה כל הזמן חוזר על השטות הזאת שאם יגיע מאמן אחר תהיה מהפכה בסגל,
מאיפה אתה ממציא את זה? למה שתהיה מהפכה?
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
כי יש לי זכרון טוב.לירון האדום כתב:אתה כל הזמן חוזר על השטות הזאת שאם יגיע מאמן אחר תהיה מהפכה בסגל,
כך תמיד היה וכך תמיד יהיה.
לכל מאמן יש תפישת משחק שונה , ובחירת שחקנים שונה.
יציבות היא הדבר הכי חשוב למועדון הזה בתקופה הזו.
גם האלטרנטיבות למאמן , שמוצעות כאן לא עומדות בקריטריונים , שכל מנהל או בעלים במועדון שלנו צריך להציב לפני זימון מאמן לראיון עבודה במועדון.
אף אחד מהאמנים הפנויים בשוק לא יכול להצליח כאן.
זה כשלון צפוי מראש.
פשוט מתעקשים לא ללמוד.
אני מקווה , שלמנכ"לית החדשה יש השפעה משמעותית על החלטה מהסוג הזה , כי היא בטוח יודעת טוב מהבעלים ומחלק מהאוהדים איך בוחרים נכון עובד בכיר לארגון.
חייב להמשיך לעוד עונה .
המשכיות זה שם המשחק מה גם שהצע המאמנים דל מאוד.
המשכיות זה שם המשחק מה גם שהצע המאמנים דל מאוד.
-
- קיבל.ה 858 לייקים
יש בארץ 3 מאמנים שהייתי מביא בלי לחשוב: בכר, רב״ש ורפואה. קצת אחרי דראפיץ. מכולם, הכי מתאים לתקציב של הפועל ולרוח שלה לדעתי, רב״ש.
מבחינת מאמנים שאני חושב שיש להם פוטנציאל, אורי אוזן ותורג׳מן בטופ.
לגבי השאר, בגדול כולם אותו דבר. קלינגר מאמן שאני לא סובל את הכדורגל שלו, אבל הוא מחובר למועדון ויש בו רוח.
סילבס גם אופציה סבירה אבל לא טובה בהרבה.
לגבי השאר, בגדול כולם אותו דבר. קלינגר מאמן שאני לא סובל את הכדורגל שלו, אבל הוא מחובר למועדון ויש בו רוח.
-
- קיבל.ה 2312 לייקים
רק שניה, קלינגר זה לא המאמן שאימן אותנו בשנה שעברה ובנה את הסגל לשנה הזאת?De Niro כתב: ↑21 מרץ 2021, 11:23כי יש לי זכרון טוב.לירון האדום כתב:אתה כל הזמן חוזר על השטות הזאת שאם יגיע מאמן אחר תהיה מהפכה בסגל,
כך תמיד היה וכך תמיד יהיה.
לכל מאמן יש תפישת משחק שונה , ובחירת שחקנים שונה.
יציבות היא הדבר הכי חשוב למועדון הזה בתקופה הזו.
גם האלטרנטיבות למאמן , שמוצעות כאן לא עומדות בקריטריונים , שכל מנהל או בעלים במועדון שלנו צריך להציב לפני זימון מאמן לראיון עבודה במועדון.
אף אחד מהאמנים הפנויים בשוק לא יכול להצליח כאן.
זה כשלון צפוי מראש.
פשוט מתעקשים לא ללמוד.
אני מקווה , שלמנכ"לית החדשה יש השפעה משמעותית על החלטה מהסוג הזה , כי היא בטוח יודעת טוב מהבעלים ומחלק מהאוהדים איך בוחרים נכון עובד בכיר לארגון.
איך זה עובד? שהקבוצה טובה, מי שבנה את הסגל זה המאמן ושהקבוצה לא טובה, מיש בנה את הסגל זה ההנהלה?
הסגל היום הוא סגל טוב, אבל ברור לכל שצריך עוד חיזוק לעונה הבאה וזאת בהנחה ונישאר בליגה.
בכל מקרה, שוק הנאמנים אכן דל ואני מאמין שאם נישאר בליגה, גם קלינגר יישאר.
-
- קיבל.ה 2452 לייקים
היחידים שיכולים להיות ריאלים הם דראפיצ׳ים(אלא אם רפואה לא ימשיך בק״ש ויש סיכוי לסולחה)redrony כתב: ↑21 מרץ 2021, 11:53 יש בארץ 3 מאמנים שהייתי מביא בלי לחשוב: בכר, רב״ש ורפואה. קצת אחרי דראפיץ. מכולם, הכי מתאים לתקציב של הפועל ולרוח שלה לדעתי, רב״ש.
מסכים לגבי הפוטנציאל של תורג׳מן, אבל זה מאוד תלוי סגל ומה שההנהלה תביא לו. אני חושב שהוא מבין טוב כדורגל, יש לו השפעה, הוא ממש לא מהדחלילים, אבל השאלה איך יתמודד במצב של תחתית ולחץ של מועדון כזה.
הבעיה שהניסנובים, לומדים כמו שאוגר לומד...
הם גם יעדיפו מאמן דחליל שהם ״מגלים״ וגם לא ילמדו מהעונה לגבי להביא שחקנים מוכחים במקום שחקנים ממקס סטוק.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
אם אחרי העונה הזו , הם לא למדו מה החשיבות של מאמן בכיר ומנוסה , הם כבר לא ילמדו לעולם.dino כתב:היחידים שיכולים להיות ריאלים הם דראפיצ׳ים(אלא אם רפואה לא ימשיך בק״ש ויש סיכוי לסולחה)redrony כתב: ↑21 מרץ 2021, 11:53 יש בארץ 3 מאמנים שהייתי מביא בלי לחשוב: בכר, רב״ש ורפואה. קצת אחרי דראפיץ. מכולם, הכי מתאים לתקציב של הפועל ולרוח שלה לדעתי, רב״ש.
מסכים לגבי הפוטנציאל של תורג׳מן, אבל זה מאוד תלוי סגל ומה שההנהלה תביא לו. אני חושב שהוא מבין טוב כדורגל, יש לו השפעה, הוא ממש לא מהדחלילים, אבל השאלה איך יתמודד במצב של תחתית ולחץ של מועדון כזה.
הם גם יעדיפו מאמן דחליל שהם ״מגלים״ וגם לא ילמדו מהעונה לגבי להביא שחקנים מוכחים במקום שחקנים ממקס סטוק.
אני לא שולל שהם כן למדו , אבל אם הם משחררים את קלינגר אז הם בוודאות לא למדו.
- Shacham
- קיבל.ה 845 לייקים
מצד אחד אני בעד המשכיות, מצד שני לקלינגר אין מושג ולא יהיה מושג איך לאמן משחק התקפה, בפרט במשחקים שמתבנקרים מולנו. מצד שלישי היצע המאמנים פה דליל כמו השיער של אבי בניהו.
לא יודייע.
לא יודייע.
-
- קיבל.ה 2452 לייקים
קודם כל, הם הוכיחו עד היום שהם לא לומדים כלום משום טעות.
אם הם יביאו את דראפיץ׳, לטעמי זה מאמן בכיר ומנוסה לפחות כמו קלינגר.
אבל שוב- זיכרון של אוגר סיבירי יש לניסנובים ואני מניח שנראה גם מאמן דחלילון וגם שוב נראה העדפה לבזבז כל שקל יקר, על להביא ״כישרונות״ שאף איש לא שמע עליהם, במקום להביא איינבינדרים, לידור כהנים, או אחרים שאומנם לא בשיא הקריירה, אבל שחקנים מוכרים ומוכחים.
אבל שוב- זיכרון של אוגר סיבירי יש לניסנובים ואני מניח שנראה גם מאמן דחלילון וגם שוב נראה העדפה לבזבז כל שקל יקר, על להביא ״כישרונות״ שאף איש לא שמע עליהם, במקום להביא איינבינדרים, לידור כהנים, או אחרים שאומנם לא בשיא הקריירה, אבל שחקנים מוכרים ומוכחים.
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1439 לייקים
קודם נראה שאנחנו נשארים בליגה ואז..
בגדול הגישה של להביא ערימת זרים ב-20 שקל ליחידה לא תופסת.. עדיף להביא שני זרים מוכחים וחזקים לעמדות מפתח (חלוץ ופליימייקר במקרה שלנו) + השארת רוב הסגל + שינויים מקומיים ויש לנו קבוצה שיכולה לרוץ קדימה.
מקווה מאוד שלא נגזר עלינו לרוץ מול אחי נצרת, איכסל ועכו.
בגדול הגישה של להביא ערימת זרים ב-20 שקל ליחידה לא תופסת.. עדיף להביא שני זרים מוכחים וחזקים לעמדות מפתח (חלוץ ופליימייקר במקרה שלנו) + השארת רוב הסגל + שינויים מקומיים ויש לנו קבוצה שיכולה לרוץ קדימה.
מקווה מאוד שלא נגזר עלינו לרוץ מול אחי נצרת, איכסל ועכו.
-
- קיבל.ה 492 לייקים
לדעתי, זו סיבה טובה לא להחליף מאמן. מי שיגיע יהיה דחליל או יוחלף במהלך העונה. המועדון הזה גם ככה לא סובל מעודף שקט וזה יועיל לנו שבגזרה הזו יש שקט ואמון.dino כתב: ↑21 מרץ 2021, 12:26 קודם כל, הם הוכיחו עד היום שהם לא לומדים כלום משום טעות.
-
- קיבל.ה 858 לייקים
ואז, בהמשך למה שאתה אומר, אני אגיד, שכל עוד האנשים האלה בקבוצה, לא באמת משנה מי המאמן. כלומר כן, יהיו הבדלים, אבל אנחנו נהיה קבוצה כמו שאר הליגה, פלייאוף עליון בעונה טובה, מאבקי השרדות בעונה רעה.dino כתב: ↑21 מרץ 2021, 12:12היחידים שיכולים להיות ריאלים הם דראפיצ׳ים(אלא אם רפואה לא ימשיך בק״ש ויש סיכוי לסולחה)redrony כתב: ↑21 מרץ 2021, 11:53 יש בארץ 3 מאמנים שהייתי מביא בלי לחשוב: בכר, רב״ש ורפואה. קצת אחרי דראפיץ. מכולם, הכי מתאים לתקציב של הפועל ולרוח שלה לדעתי, רב״ש.
לכן, כמה שאני לא אוהב את קלינגר, ואני לא, אם אין אלטרנטיבה ראויה, שיישאר. הוא נראה מחובר למועדון, יש לו בכל זאת איזושהיא פיגורה לעומת המימרים.
הפועל צריכים העברת בעלות לידיים ראויות, עד אז, ה 1:1 אתמול בדרבי יהיה השיא שלנו
-
- קיבל.ה 331 לייקים
אני לא רואה איך קלינגר הוא זה שהביא את הנקודות היום.
מה התרומה שלו להפועל?
האם ההגנה מתואמת יותר? האם ההתקפה מבריקה יותר? האם התנועה בלי כדור נראית יותר טוב מפעם?
להתבנקר כל מאמן יכול.
ואולי הבונקר היה מוצדק, אבל בשום פנים לא נותנים על זה קרדיט למאמן
מה התרומה שלו להפועל?
האם ההגנה מתואמת יותר? האם ההתקפה מבריקה יותר? האם התנועה בלי כדור נראית יותר טוב מפעם?
להתבנקר כל מאמן יכול.
ואולי הבונקר היה מוצדק, אבל בשום פנים לא נותנים על זה קרדיט למאמן
-
- קיבל.ה 858 לייקים
אני חושב שאפשר לקחת את אשדוד, זו דוגמא מצוינת. קבוצה בתקציב שלדעתי קטן משל הפועל, משחקת כדורגל נכון, עזוב יפה, עזוב כל סופרלטיב שכונתי אחר. דברים אלמנטרים שאתמול לדוגמא, בחצי השני ראית שהפועל פשוט לא מאומנת לעשות. לא שאני משווה בין הסגלים, אבל מכבי אתמול, באמת במשחק חלש, הצורה שהם מניעים כדור, משחררים שטחים, נעים במגרש, ולעומת זו הפועל, עם הפאניקה הזו, לשחקנים אין מושג איך לזוז. אז נכון שגם הרמה של השחקנים קשורה לזה, אבל פה נכנס מאמן ובגלל זה רב״ש משחק נגד מכבי כדורגל וכן, הוא גם יכול לחטוף מהם רביעיות וזה בסדר, נגד האיכות והעומק שלהם קשה להתמודד, אבל בטווח הארוך זו הדרך לנצח אותם וזו בטח הדרך להשתפר.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
כאשר מפסידים לסכנין האחריות של המאמן , אבל כשעוצרים את מכ' אחרי 10 נצחונות רצופים , אז למאמן אין חלק בתוצאה?
סליחה , אבל זה נראה קצת מוטה או לפחות דיבור מתוך פוזיציה.
סליחה , אבל זה נראה קצת מוטה או לפחות דיבור מתוך פוזיציה.
- 7even
- קיבל.ה 2677 לייקים
חוזר על מה שאני אומר מתחילת העונה - רק על העובדה שסיימנו את הסיבוב הראשון עם הנוער פלוס אלטמן ביותר מ-0 נקודות....רק על זה הייתי מחתים את קלינגר ל-3 שנים.
מאז שקצת התחזקנו אנחנו בקצב צבירת נקודות של פלייאוף עליון ועדיין יש לנו סגל מפוצץ חורים, בלי חלוץ אמיתי, בלי הבלם הכי טוב שפצוע, עם ספסל של הנוער, וכל זה עם התאמות בכלום זמן.
ניצחנו בנתניה, בפ"ת, בב"ש, בטדי, עצרנו את הקבוצה מקום ראשון אחרי 10 נצחונות ברצף והפסדנו לחיפה על גול בנבדל.
אה כן, אנחנו גם ברבע גמר הגביע עם סיכוי מעולה לעלות לחצי שנה שנייה ברצף.
משגע אותי שאנשים חושבים שעם הסגל שלנו אפשר לצאת ולשחק כמו ברצלונה או סיטי.
זה מה יש. צריך ואפשר בהחלט להישאר בלי לחכות לשניים-שלושה מחזורים האחרונים...ואח"כ לצאת לשיפורים בקיץ.
בחיאת, תחזרו למציאות ודי כבר עם החלפות המאמנים האלה כל שניה וחצי. תנו קצת ייציבות לספינה. אפשר לחשוב שפפ רק מחכה שנתקשר.
מאז שקצת התחזקנו אנחנו בקצב צבירת נקודות של פלייאוף עליון ועדיין יש לנו סגל מפוצץ חורים, בלי חלוץ אמיתי, בלי הבלם הכי טוב שפצוע, עם ספסל של הנוער, וכל זה עם התאמות בכלום זמן.
ניצחנו בנתניה, בפ"ת, בב"ש, בטדי, עצרנו את הקבוצה מקום ראשון אחרי 10 נצחונות ברצף והפסדנו לחיפה על גול בנבדל.
זה מה יש. צריך ואפשר בהחלט להישאר בלי לחכות לשניים-שלושה מחזורים האחרונים...ואח"כ לצאת לשיפורים בקיץ.
בחיאת, תחזרו למציאות ודי כבר עם החלפות המאמנים האלה כל שניה וחצי. תנו קצת ייציבות לספינה. אפשר לחשוב שפפ רק מחכה שנתקשר.
נערך לאחרונה על ידי 7even ב 21 מרץ 2021, 15:42, נערך פעם 1 בסך הכל.
יחד, רק יחד! 

- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
כל מילה ומילה7even כתב:חוזר על מה שאני אומר מתחילת העונה - רק על העובדה שסיימנו את הסיבוב הראשון עם הנוער פלוס אלטמן ביותר מ-0 נקודות....רק על זה הייתי מחתים את קלינגר ל-3 שנים.
בחיאת, תתחזרו למציאות ודי כבר עם החלפות המאמנים האלה כל שניה וחצי. תנו קצת ייציבות לספינה. אפשר לחשוב שפפ רק מחכה שנתקשר.
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1173 לייקים
לפי דעתי צריך להשאר רק בגלל 2 סיבות:
1. אין לנו אף מאמן שמשמעותית יותר טוב ממנו
2.בתקווה שאשכרה בפעם הראשונה בעשור האחרון לא נבנה קבוצה חדשה כל חלון העברות יש לנו אחלה של סגל שכבר מכיר את המאמן ואת שיטת המשחק ורק נצטרך קצת חיזוקים שיעזרו לנו
2.בתקווה שאשכרה בפעם הראשונה בעשור האחרון לא נבנה קבוצה חדשה כל חלון העברות יש לנו אחלה של סגל שכבר מכיר את המאמן ואת שיטת המשחק ורק נצטרך קצת חיזוקים שיעזרו לנו
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
- 7even
- קיבל.ה 2677 לייקים
ממש ככה.ההוא שאמרו לו כתב: ↑21 מרץ 2021, 15:25 לפי דעתי צריך להשאר רק בגלל 2 סיבות:
אנשים חושבים שהחלפת מאמנים זה משהו בריא. זה לא.
אם זה לא מצב מאד מאד בעייתי לא מחליפים מאמן.
מיותר גם לציין שלא הצליח בהפועל שום מאמן שלא היה רס"ר.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 331 לייקים
מה הקשר בין לעצור את מכבי ולשחק כדורגל?
יותר מזה - מה הקשר בין תוצאות ומשחק כדורגל?
יש פרמטרים איכותיים שאיתם אפשר לשפוט מאמן. קלינגר לא עומד בהם. ככה פשוט
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
הקריטריון היחיד הוא התוצאות ביחס לסגל השחקנים , ושם הוא מנצח בגדול , לדעתי ,אדום נחמד כתב:מה הקשר בין לעצור את מכבי ולשחק כדורגל?
וכמו שמשתמש אחר כתב , אם הוא הוציא מסגל קבוצת הנוער עד ינואר יותר מ-0 נקודות , רק על זה מגיע לו להישאר.
בנוסף , אם הוא הוציא מסגל קבוצת הנוער 3 נצחונות בפלייאוף העליון בעונה שעברה מגיע לו חוזה לעוד 3 עונות.
והכי חשוב , אחוזי ההצלחה שלו מינואר הם אחוזי הצלחה גבוהים ביחס לסגל השחקנים המאד בינוני שברשותו.
-
- קיבל.ה 2399 לייקים
לדעתי חצי ראשון היינו שווים למכבי אם לא עדיפים במעט לא הייתי אומר כל כך בונקר חצי שני היה קצת לחץ שלהם אבל בלי יותר מדי מצבים מסוכנים לא רואה כל כך לנכון לומר בונקר על המשחק הזה וסהכל תוצאה מוצדקת מבלי לדבר על טעויות השיפוט
-
- קיבל.ה 858 לייקים
לא, זה ממש לא הקריטריון היחיד. תוצאות זה מאוד חשוב, אבל אם אתה רוצה המשכיות, אז כדורגל ומה שאתה רואה בעיניים זה הדבר היחיד.De Niro כתב: ↑21 מרץ 2021, 16:03הקריטריון היחיד הוא התוצאות ביחס לסגל השחקנים , ושם הוא מנצח בגדול , לדעתי ,אדום נחמד כתב:מה הקשר בין לעצור את מכבי ולשחק כדורגל?
וכמו שמשתמש אחר כתב , אם הוא הוציא מסגל קבוצת הנוער עד ינואר יותר מ-0 נקודות , רק על זה מגיע לו להישאר.
בנוסף , אם הוא הוציא מסגל קבוצת הנוער 3 נצחונות בפלייאוף העליון בעונה שעברה מגיע לו חוזה לעוד 3 עונות.
והכי חשוב , אחוזי ההצלחה שלו מינואר הם אחוזי הצלחה גבוהים ביחס לסגל השחקנים המאד בינוני שברשותו.
ניסו אביטן לקח את חדרה לפלייאוף עליון, אז מה?
תסמוך על מה שאתה רואה בעיניים.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
כדורגל כל אחד רואה בצורה אחרת.redrony כתב:לא, זה ממש לא הקריטריון היחיד. תוצאות זה מאוד חשוב, אבל אם אתה רוצה המשכיות, אז כדורגל ומה שאתה רואה בעיניים זה הדבר היחיד.De Niro כתב: ↑21 מרץ 2021, 16:03הקריטריון היחיד הוא התוצאות ביחס לסגל השחקנים , ושם הוא מנצח בגדול , לדעתי ,אדום נחמד כתב: מה הקשר בין לעצור את מכבי ולשחק כדורגל?
לכל אחד תהיה דעה שונה.
לצורך הדיון , התוצאות ביחס לסגל הוא הבסיס לדיון.
-
- קיבל.ה 858 לייקים
אז למה ביחס לסגל? למה לא ביחס לתקציב?De Niro כתב: ↑21 מרץ 2021, 16:35כדורגל כל אחד רואה בצורה אחרת.redrony כתב:לא, זה ממש לא הקריטריון היחיד. תוצאות זה מאוד חשוב, אבל אם אתה רוצה המשכיות, אז כדורגל ומה שאתה רואה בעיניים זה הדבר היחיד.De Niro כתב: ↑21 מרץ 2021, 16:03
הקריטריון היחיד הוא התוצאות ביחס לסגל השחקנים , ושם הוא מנצח בגדול , לדעתי ,
לכל אחד תהיה דעה שונה.
וזה שכל אחד רואה כדורגל בצורה אחרת זה נכון, לכן רק מי שמבין כדורגל יכול לדעת אם המאמן הוא טוב או לא ושמי שמנהל את הקבוצה יש לו הבנה בכדורגל בדיוק כמו האדם הממוצע בפורום, אז גם ככה אנחנו נראים. בגלל זה המאמן הכי טוב שהיה פה מאז רב״ש ש״השאיר את הקבוצה בליגה במחזור הלפני אחרון״ הלך והוחלף במאמן מצוין שהעלה קבוצה כמו חדרה לליגת העל ועוד עשה איתה פלייאוף עליון. ככה זה שמתייחסים לתוצאות.
תוצאות זה אחלה, אבל לטווח ארוך, לא חצי עונה פה או חצי עונה שם. ומי שחושב שמגיע לקלינגר צל״ש על זה שהפועל עשו 7 נקודות בחצי עונה הראשונה עם הסגל שהיה, חי בסרט.
-
- קיבל.ה 858 לייקים
redrony כתב: ↑21 מרץ 2021, 16:47אז למה ביחס לסגל? למה לא ביחס לתקציב?De Niro כתב: ↑21 מרץ 2021, 16:35כדורגל כל אחד רואה בצורה אחרת.redrony כתב: לא, זה ממש לא הקריטריון היחיד. תוצאות זה מאוד חשוב, אבל אם אתה רוצה המשכיות, אז כדורגל ומה שאתה רואה בעיניים זה הדבר היחיד.
לכל אחד תהיה דעה שונה.
וזה שכל אחד רואה כדורגל בצורה אחרת זה נכון, לכן רק מי שמבין כדורגל יכול לדעת אם המאמן הוא טוב או לא ושמי שמנהל את הקבוצה יש לו הבנה בכדורגל בדיוק כמו האדם הממוצע בפורום, אז גם ככה אנחנו נראים. בגלל זה המאמן הכי טוב שהיה פה מאז רב״ש ש״השאיר את הקבוצה בליגה במחזור הלפני אחרון״ הלך והוחלף במאמן גרוע שהעלה קבוצה כמו חדרה לליגת העל ועוד עשה איתה פלייאוף עליון. ככה זה שמתייחסים לתוצאות.
תוצאות זה אחלה, אבל לטווח ארוך, לא חצי עונה פה או חצי עונה שם. ומי שחושב שמגיע לקלינגר צל״ש על זה שהפועל עשו 7 נקודות בחצי עונה הראשונה עם הסגל שהיה, חי בסרט.
- 7even
- קיבל.ה 2677 לייקים
יש לך רק טעות אחת - זה לא היה סגל בוגרים בחצי העונה הראשון. זה היה סגל נוער, שאולי אולי מתמודד על 3 המקומות הראשונים בליגה לנוער.redrony כתב: ↑21 מרץ 2021, 16:47אז למה ביחס לסגל? למה לא ביחס לתקציב?De Niro כתב: ↑21 מרץ 2021, 16:35כדורגל כל אחד רואה בצורה אחרת.redrony כתב: לא, זה ממש לא הקריטריון היחיד. תוצאות זה מאוד חשוב, אבל אם אתה רוצה המשכיות, אז כדורגל ומה שאתה רואה בעיניים זה הדבר היחיד.
לכל אחד תהיה דעה שונה.
וזה שכל אחד רואה כדורגל בצורה אחרת זה נכון, לכן רק מי שמבין כדורגל יכול לדעת אם המאמן הוא טוב או לא ושמי שמנהל את הקבוצה יש לו הבנה בכדורגל בדיוק כמו האדם הממוצע בפורום, אז גם ככה אנחנו נראים. בגלל זה המאמן הכי טוב שהיה פה מאז רב״ש ש״השאיר את הקבוצה בליגה במחזור הלפני אחרון״ הלך והוחלף במאמן מצוין שהעלה קבוצה כמו חדרה לליגת העל ועוד עשה איתה פלייאוף עליון. ככה זה שמתייחסים לתוצאות.
אם תיקח את הסגל הזה ותשים אותו בליגה א' אז הייתי אומר שהוא מועמד ודאי לעליה בהנחה וכל ה-3 הראשונות עולות, ולא עולה אם רק אחת עולה.
בליגה לאומית הסגל הזה היה נאבק על פלייאוף עליון וטכנראה נשאר בתחתון. ואני רציני לגמרי במה שכתבתי.
אז לקרוא לזה 'סגל' זה קצת חוסר הבנה בסגלים, מצטער לומר. הפועל היו ראויים ל-0 עגול בטור הנקודות בחצי העונה הראשון. ואיכשהו גירדו יותר מזה. איך? לוידע. התודה לקלינגר.
קצת קצת שיפרו לו את הסגל מגרוע מאד לסביר, והביא תוצאות עם הנצחונות במקומוצת שלא חלמנו עליהם.
ושוב - זהו סגל מפוצץ חורים, בלי חלוץ, בלי הבלם הכי טוב, בלי מגן שמאלי אמיתי, ובלי ספסל כמעט בכלל. מכבי מעלים מהספסל שחקנים שאצלינו פותחים בקלות.
יחד, רק יחד!