חלון העברות 2026
- רווי
- קיבל.ה 1505 לייקים
מה דור פרץ מה, אתם אנשים הזויים.
OMG עווופררר
כמה משחקים טובים והקהל יתעשתRedDrifter כתב: ↑30 מאי 2026, 16:17מעבר לזה שהוא לא יחתום אצלך בחיים, הקהל יעשה לו את המוות. לא רלוונטי בכלל
- RedDrifter
- קיבל.ה 800 לייקים
אנחנו מדברים על אותו קהל? הוא לא. מכביסט מלידה ואין לו מקום אצלנו גם עם זה שהוא שחקן טוב. והוא בכל מקרה לא יחתום אצלך לא משנה כמה תציע.
אני רואה את החלון מתפתח בצורה כזאת:
- פרבר
- חדידה
- זר/ליגיונר ל10 שיגיע בעקבות עזיבת לויזו (וזה תהיה ההוצאה הגדולה של הקיץ)
- אנסה
- מגן שמאל ישראלי
ואז לפי מה שיתפתח באירופה, אולי נצטרך להתחזק בכנף ימין במידה וטוריאל עוזב, אולי גם חלוץ אם הפועל יראו שבואטנג לא פוגע לא באירופה ולא בטוטו..
אף לא צעד לאחור 
-
אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 836 לייקים
דרך אגב עם כמה שרציתי שיוספי יגיע, עכשיו גילתי שהוא לא שיחק מנובמבר
יכול להבין למה הצוות המקצועי יחשוב שזה הימור גדול מידי להביא כמחליף של לויזו.
יכול להבין למה הצוות המקצועי יחשוב שזה הימור גדול מידי להביא כמחליף של לויזו.
- 7even
- קיבל.ה 4502 לייקים
יאללה דור פרץ במקום לואיזו וטל בן חיים במקום טוריאל ומתפנה לי הרבה זמן לעבודות ביתRedDrifter כתב: ↑30 מאי 2026, 16:17מעבר לזה שהוא לא יחתום אצלך בחיים, הקהל יעשה לו את המוות. לא רלוונטי בכלל
יחד, רק יחד! 
-
ביוניק מאן
אמרתי מה קורה בפועלMendelson כתב: ↑30 מאי 2026, 09:46אם זה היה חלון ינואר הייתי אומר שזה סביר. ממש ממש לא מה שאתה מצפה מחלון קיץ מקבוצה שלפחות נותנת תחושה שהיא רוצה לעשות עוד איזה שני קליקים למעלה מבחינת איכות ויכולת. שלא לדבר על אירופה.ביוניק מאן כתב: ↑30 מאי 2026, 01:12 אם כולם נשארים
אז צריך להביא רק מחליף ללויזו
פרבר, גורפינקל עוד איזה משלים בקטנה
ונגמר הקיץ
למה יש תחושה של קיץ ארוך
אפשר לקפל את האשכול
שורה תחתונה
אנחנו נהיה עם 4 וולאקומים בקיץ הזה
לא כולל פרבר ואולי כן כולל
אין בנייה שמעידה על חתירה לקפיצת מדריגה
בטח לא ריצה לתארים
כן אוהבים לא אוהבים. מציאות
-
ביוניק מאן
מה יהיה בספטמבר?ShaniHTA כתב: ↑29 מאי 2026, 19:50היום 29.5.26, נדבר בספטמברBashan de silva כתב: ↑29 מאי 2026, 19:24 לכל שופרי ההנהלה, הקיץ הזה הוא סיפור שונה לגמרי מהקיץ הקודם, הפועל היא לא מועדון קטן שאמור לשמוח מעונה בלי תואר במקום הרביעי עם 3 הפסדים בדרבי לעומת ניצחון, נמאס מזה, סוף סוף יש בעלים עם יכולות להביא אותנו למעלה אז למה אני צריך להסתפק ביונתן פרבר גיא חדידה ובואטנג? לפי כל המסרים שמועברים הפועל מתכוונת עונה הבאה להחליש את הסגל שלה
אם 7 זרים נשארים
ודאפה בוסקילה לא יוצאים להשאלה
איפה כבר אפשר להתחזק?
שחקן בכיר במקום לויזו
מגן שמאל
פרבר
אולי עוד איזה קשר אם ישחררו את אל ים (מהמר שיישאר)
אנחנו בדרך הבטוחה להיות הגדולה הפחות בכירה מבין ה5 אם לא תהיה פה איזשהו שינוי מחשבה מינימלי
-
Rak-Hapoel
- קיבל.ה 16 לייקים
אתה לא באמת יכול לקבוע דבר כזה במאי...ביוניק מאן כתב: ↑31 מאי 2026, 05:35אנחנו בדרך הבטוחה להיות הגדולה הפחות בכירה מבין ה5 אם לא תהיה פה איזשהו שינוי מחשבה מינימליShaniHTA כתב: ↑29 מאי 2026, 19:50היום 29.5.26, נדבר בספטמברBashan de silva כתב: ↑29 מאי 2026, 19:24 לכל שופרי ההנהלה, הקיץ הזה הוא סיפור שונה לגמרי מהקיץ הקודם, הפועל היא לא מועדון קטן שאמור לשמוח מעונה בלי תואר במקום הרביעי עם 3 הפסדים בדרבי לעומת ניצחון, נמאס מזה, סוף סוף יש בעלים עם יכולות להביא אותנו למעלה אז למה אני צריך להסתפק ביונתן פרבר גיא חדידה ובואטנג? לפי כל המסרים שמועברים הפועל מתכוונת עונה הבאה להחליש את הסגל שלה
-
joshsoos
- קיבל.ה 926 לייקים
הבעיה ששופרות ההנהלה ומחזיקי קנקני מים קרים שונים 'מתעלמים' ממנה, היא שאנחנו לא בקיץ שעבר שהיה צריך למלא סגל שלם, ושיש אירופה כבר עוד חודשיים. זה אומר שאם אנחנו שומעים מכל כיוון אפשרי שרוצים להשאיר את כל הזרים, אולי פרט לאחד ( ועכשיו מחליף ללואיזה ) אז אין כמעט במה להשתדרג, במקביל לבעיות שישנן שלא ייפתרו, ושאין את הזמן המופלג שלקחו ולקחו ולקחו פה בקיץ שעבר. אז כן, נכתבות פה כרגיל שטויות למכביר- דור פרץ לדוגמא - אבל הרוב פה מכוונים לשתי הנקודות האלה שמטרידות הרבה אוהדים ובצדק, וגם קנק מים קרים (או כמו שדודה שלי הארחנטינית הייתה אומרת- קונקון מין קרין ) לא תעזור
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 1191 לייקים
יש כמה בעיות עם אותם אנשים:joshsoos כתב: ↑31 מאי 2026, 09:09 הבעיה ששופרות ההנהלה ומחזיקי קנקני מים קרים שונים 'מתעלמים' ממנה, היא שאנחנו לא בקיץ שעבר שהיה צריך למלא סגל שלם, ושיש אירופה כבר עוד חודשיים. זה אומר שאם אנחנו שומעים מכל כיוון אפשרי שרוצים להשאיר את כל הזרים, אולי פרט לאחד ( ועכשיו מחליף ללואיזה ) אז אין כמעט במה להשתדרג, במקביל לבעיות שישנן שלא ייפתרו, ושאין את הזמן המופלג שלקחו ולקחו ולקחו פה בקיץ שעבר. אז כן, נכתבות פה כרגיל שטויות למכביר- דור פרץ לדוגמא - אבל הרוב פה מכוונים לשתי הנקודות האלה שמטרידות הרבה אוהדים ובצדק, וגם קנק מים קרים (או כמו שדודה שלי הארחנטינית הייתה אומרת- קונקון מין קרין ) לא תעזור
1. האובססיה להסתכל לתמונה הגדולה: לנתח את הדברים דרך איפה הפועל הייתה בעבר ולהשתמש בקיץ הקודם כאיזה שהוא אקדח מעשן. מתעלמים מכך שהנסיבות שונות. גם ברמת הרצון להשתתף באירופה וגם ברמת המטרות שהמועדון מגדיר לעצמו.
2. להגן על קרייב, שאנדה ובואטנג. ולכבס את התרומה הכמעט לא קיימת שלהם בהצלחה עם יתר הזרים שהבאנו. אה ואם אתם מגינים על הזרים, אז בואו תסבירו איך משתדרגים עם הישראלים. אבל גם פה נראה שבטוחים שאלקוקין, בוסקילה ולמקין זה שחקנים לסמוך עליהם. ברור לכולם שלא.
4. האמירה של ״חכו ושתו כוס מים״. הרעיון בפורום זה לשתף דעות. אם כתב או משתמש מקורב טוען שאין כוונה לשחרר אף זר ואין כוונה להביא ישראלי tier 1, למה לא להביע דעה על זה? וגם אם נגיד עוד חודש יחליפו 2 זרים ויחתימו את קראצב ורועי דוד?! מה זה אומר בדיוק? שאי אפשר לדבר עכשיו? לא הבנתי..
מסתמן קיץ שני שאי אפשר לנהל דיון על ההווה כי כל 3-4 תגובות בא לפה איזה מצנן לאומי שחי חודשיים קדימה ומספר לנו שאין שום בעיה ושהכל דבש ושבסוף הכל יסתדר.
בעיניי תגובה של נדבר בספטמבר היא חסרת ערך ולא מקדמת דיון ענייני על מצב הסגל, לטוב או לרע.
-
L.S
- קיבל.ה 2258 לייקים
וואו אתם איבדתם כיוון חברים. לא נעים, הפעם נראה שגם קנקן מים לא יעזור.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
D&3
- קיבל.ה 1771 לייקים
ספוילר - אלה שעכשיו מסבירים שהקיץ הזה ממש שונה מהקיץ הקודם, וזה שתחזיות הזעם שלהם התבדו שנה שעברה לא אומר כלום על השנה, יגידו גם בקיץ הבא (או יותר נכון, בסוף האביב) שהוא שונה לחלוטין.
- RedDrifter
- קיבל.ה 800 לייקים
טוכמן מפרסם שגם ב״ש נכנסו לתמונה עם יוספי
אף לא צעד לאחור 
-
אסון למכבי
- קיבל.ה 151 לייקים
סוכנים עובדים במרץ הקיץ. יש להם הרבה קבוצות להשתמש בהן.
-
dino
- קיבל.ה 3210 לייקים
מסכים
בעיקר לגבי יוספי.
בקרוב תוכנית הריאלטי ״מי מוכן לשלם ליוספי 400 אלף יורו״
כמובן שאברמוב שמח להשתתף בכל המכרזים האלו כדי להרגיש טוב.
- לוסיאנו
- קיבל.ה 127 לייקים
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 1191 לייקים
ספוילר- אלה שהיו שופרות בקיץ שעבר יישארו כאלה.
בניגוד לאלה שהתנצלו בסוף הקיץ וידעו לפרגן אבל לא מוכנים להיות שופרות ולקיים דיון שלא עוסק במציאות.
כמו שכתבתי קודם, אתה חלק מהקבוצה היהירה כאן, שחיה בעתיד ומספרת לנו מה יהיה.
בסוף גם אתה יודע שאתה מחכה פה בפינה בגלל זר אחד גאון ושילוב של נסיבות, שכולנו מקווים שיחזור על עצמו. אתה לא כזה חכם גדול, כל מה שאתה עושה זה להגיד יהיה טוב.
אתה יודע מה יפה? שאם חלילה נכשל, אני לא אוכל לחכות לך בפינה. כי אז תהיה דה לגיטימציה כלפי אלה שחושבים שהפועל (במידה ולא תחליף 2 זרים) טעתה בחלון הזה.
כי יגידו שהם שמחים.
ואגב, אין לי שום נבואות זעם על השנה הזו, אתה מכניס לי מילים לפה. אבל אל תדאג, אני אהיה פה לחפש אותך בסוף החלון. וכמו בשנה שעברה, אתנצל אם הקדמתי את המאוחר בדעה שלי (וכפי שכתבתי אין שום סיבה שלא להביע דעה פה על המציאות).
ממך כנראה לא נשמע שום ביקורת עצמית.
במקום שתקיים דיון ענייני על פרסומים וספקולציות (מה שאמור לקרות בפורום אוהדים), אתה עסוק כמו אחרון השופרות בלהסיט את נושא הדיון ולבקר אנשים באופן אישי רק בגלל שיש להם ניתוח שונה משלך על המציאות.
אין שום ערך לתגובה שלך, היא חלולה ונשענת על משאלת לב ואמון במערכת תוך התעלמות מידיעות בתקשורת ודברים שמקורבים כותבים פה.
גם לי יש משאלות לב ואמון במערכת, רק כשאני שומע שרוצים להשאיר את בואטנג ושאנדה אחרי שלויזו נמכר, אני שואל שאלות. זה הכל.
נערך לאחרונה על ידי צ'ימבויקה ב 31 מאי 2026, 12:31, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
oleg neduda
- קיבל.ה 2304 לייקים
אם ספורי יגיע בסוף, אז לא רק שזה לא מטריד - אלא גם יקחו פה את החלופה ההרבה יותר טובה
אם ספורי לא נוחת פה בסוף- אז כמובן שזו טעות.
לאור השוק המאוד דל בישראלים טובים שאפשר להביא - ה-10 שלנו בשנה הבאה צריך להיות ישראלי, ואני לא רואה מישהו שיכול למלא את העמדה הזאת אצלנו כמו שצריך חוץ משניהם (גם לא גיא חדידה שהשם שלו עלה ואני מקווה שלא יגיע)
-
D&3
- קיבל.ה 1771 לייקים
אתה לא תוכל לחכות לי בפינה כי אני, בניגוד אליך ואחרים פה, לא כותב בנמרצות דברים על החלון הזה כשהוא רק בתחילתו. רק שבניגוד לקיץ הקודם, שעוד לא ידענו אם המערכת בהפועל היא עוד מאותו חרא שאכלנו ממנו עשור, או משהו חדש, והיה הגיוני להתייחס בחשדנות כשעוד לא היו קבלות, אנחנו עכשיו הרבה יותר חכמים, ויודעים שמשהו קורה בהפועל הנוכחית זה משהו שלא זכינו לו מעולם.צ'ימבויקה כתב: ↑31 מאי 2026, 12:16ספוילר- אלה שהיו שופרות בקיץ שעבר יישארו כאלה.
בניגוד לאלה שהתנצלו בסוף הקיץ וידעו לפרגן אבל לא מוכנים להיות שופרות ולקיים דיון שלא עוסק במציאות.
כמו שכתבתי קודם, אתה חלק מהקבוצה היהירה כאן, שחיה בעתיד ומספרת לנו מה יהיה.
בסוף גם אתה יודע שאתה מחכה פה בפינה בגלל זר אחד גאון ושילוב של נסיבות, שכולנו מקווים שיחזור על עצמו. אתה לא כזה חכם גדול, כל מה שאתה עושה זה להגיד יהיה טוב.
אתה יודע מה יפה? שאם חלילה נכשל, אני לא אוכל לחכות לך בפינה. כי אז תהיה דה לגיטימציה כלפי אלה שחושבים שהפועל (במידה ולא תחליף 2 זרים) טעתה בחלון הזה.
כי יגידו שהם שמחים.
ואגב, אין לי שום נבואות זעם על השנה הזו, אתה מכניס לי מילים לפה. אבל אל תדאג, אני אהיה פה לחפש אותך בסוף החלון. וכמו בשנה שעברה, אתנצל אם הקדמתי את המאוחר בדעה שלי (וכפי שכתבתי אין שום סיבה שלא להביע דעה פה על המציאות).
ממך כנראה לא נשמע שום ביקורת עצמית.
במקום שתקיים דיון ענייני על פרסומים וספקולציות (מה שאמור לקרות בפורום אוהדים), אתה עסוק כמו אחרון השופרות בלהסיט את נושא הדיון ולבקר אנשים באופן אישי רק בגלל שיש להם ניתוח שונה משלך על המציאות.
אין שום ערך לתגובה שלך, היא חלולה ונשענת על משאלת לב ואמון במערכת תוך התעלמות מידיעות בתקשורת ודברים שמקורבים כותבים פה.
גם לי יש משאלות לב ואמון במערכת, רק כשאני שומע שרוצים להשאיר את בואטנג ושאנדה אחרי שלויזו נמכר, אני שואל שאלות. זה הכל.
וזה מתקשר לזה שאני לא מחכה לך בפינה למען האמת, אני אומר שאתה כבר עכשיו מדבר שטויות, בלי קשר לאיך שהחלון יתפתח. אתה לא מביע דעה על המציאות, אתה משכתב את המציאות ומתייחס לספקולציות כאמיתות כדי להפוך את הדעות הלא רציונליות שלך לכאלה שלא ישמעו מופרכות. והכי גרוע, אתה ואחרים עושים את זה פה אחרי שאנחנו כבר יודעים שיש בהפועל שילוב של כסף ואנשים רציניים שטובים בעובדה שלהם, ובמקום טיפה טיפה לחכות בסבלנות ולראות לאן הדברים הולכים, אתם בוחרים לפזר פה רעל בלי שום ביסוס.
וכמה חוסר מודעות עצמית צריך בשביל לדבר על שופרות, על בעיות של אנשים, ואז להעיר על אחרים שמבקרים משתמשים ולא מקיימים דיון.
-
ביוניק מאן
אשמח למשקפיים ורודות כמו שלךRak-Hapoel כתב: ↑31 מאי 2026, 06:59אתה לא באמת יכול לקבוע דבר כזה במאי...ביוניק מאן כתב: ↑31 מאי 2026, 05:35אנחנו בדרך הבטוחה להיות הגדולה הפחות בכירה מבין ה5 אם לא תהיה פה איזשהו שינוי מחשבה מינימלי![]()
העסק הזה נראה רע בקיץ הקודם, ובקיץ הזה הוא מסלים
אתה לא רלוונטי בשוק המקומי
ואתה משאיר זרים שאצל ג'קי אפילו לא היו מגיעים לחודש ינואר
-
D&3
- קיבל.ה 1771 לייקים
יש סיבה לחשוב שיוספי הוא רכש טוב יותר מחדידה?oleg neduda כתב: ↑31 מאי 2026, 12:41אם ספורי יגיע בסוף, אז לא רק שזה לא מטריד - אלא גם יקחו פה את החלופה ההרבה יותר טובה
לאור השוק המאוד דל בישראלים טובים שאפשר להביא - ה-10 שלנו בשנה הבאה צריך להיות ישראלי, ואני לא רואה מישהו שיכול למלא את העמדה הזאת אצלנו כמו שצריך חוץ משניהם (גם לא גיא חדידה שהשם שלו עלה ואני מקווה שלא יגיע)
-
L.S
- קיבל.ה 2258 לייקים
מה היתה התוצאה של הקיץ הקודם שהיה נראה לך רע? איך הוא הסתיים ואיך לדעתך היתה העונה האחרונה? הצלחה או כשלון?ביוניק מאן כתב: ↑31 מאי 2026, 12:51אשמח למשקפיים ורודות כמו שלךRak-Hapoel כתב: ↑31 מאי 2026, 06:59אתה לא באמת יכול לקבוע דבר כזה במאי...ביוניק מאן כתב: ↑31 מאי 2026, 05:35
אנחנו בדרך הבטוחה להיות הגדולה הפחות בכירה מבין ה5 אם לא תהיה פה איזשהו שינוי מחשבה מינימלי![]()
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
dino
- קיבל.ה 3210 לייקים
לא שאני בעד להביא אותם, ללא קשר לדעתי, באופן כללי אפשר לראות שביחס לשכר של שניהם, חדידה יותר משתלם כנראה, את התפוקה והקבלות אתה כנראה תראה באופן די שווה, אבל לחדידה תשלם פחות ואולי אפילו הרבה פחות.D&3 כתב: ↑31 מאי 2026, 12:52יש סיבה לחשוב שיוספי הוא רכש טוב יותר מחדידה?oleg neduda כתב: ↑31 מאי 2026, 12:41אם ספורי יגיע בסוף, אז לא רק שזה לא מטריד - אלא גם יקחו פה את החלופה ההרבה יותר טובה
אבל כן יש בניהם הבדל של גיל(חדידה חוגג יום הולדת 31 ביולי, יוספי חגג בפברואר האחרון 27)
- RedDrifter
- קיבל.ה 800 לייקים
מסכים. לדעתי בעמדת ה-10 צריך ליגיונר אם יש לנו רצון להתקדם באירופה. יהיה קשה לצפות איך וכמה זמן לזר ייקח להשתלב בתפקיד החשוב הזהoleg neduda כתב: ↑31 מאי 2026, 12:41אם ספורי יגיע בסוף, אז לא רק שזה לא מטריד - אלא גם יקחו פה את החלופה ההרבה יותר טובה
בקשר לשאר הדברים - למרות מה שנאמר קשה לצפות כרגע איך העונה הבאה תתפתח גם אם זה יסתכם בהחתמות של חדידה, פרבר, מגן שמאל, קשר 10 ועוד איזה זר הפתעה שיבוא לדרג מכיוון שהפועל של השנה הייתה חסרת יציבות עד ינואר. תיאורטית, אם נדע להוציא יותר נקודות מול הקבוצות הקטנות (גם אם המאזן בית ירד במעט) זה עדיין אמור להספיק לנו למקומות 3-4.
מזכיר שלמרות שחווינו עלייה ביכולת המאזן מול הקבוצות הגדולות עומד על:
1/5 נצחונות מול בית״ר (תיקו אחד)
1/5 נצחונות על מכבי (ומינוס 2 + תיקו אחד)
2/5 נצחונות מול באר שבע
2/4 מול חיפה
כ35% הצלחה (לא גבוהה בכלל).
אף לא צעד לאחור 
-
L.S
- קיבל.ה 2258 לייקים
אין ישראלי איכותי לעמדת ה10
מי שחושב שיוספי שחקן להוביל קבוצה כנראה שלא ראה אותו משחק מאז העונה בהפועל חיפה.
ואני אשמח שהוא יגיע אלינו, אבל העמדה הזו חייב להגיע ואני גם מאמין שיגיע זר איכותי.
מי שחושב שיוספי שחקן להוביל קבוצה כנראה שלא ראה אותו משחק מאז העונה בהפועל חיפה.
ואני אשמח שהוא יגיע אלינו, אבל העמדה הזו חייב להגיע ואני גם מאמין שיגיע זר איכותי.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
D&3
- קיבל.ה 1771 לייקים
- בן לוז
- קיבל.ה 712 לייקים
אני חושב שאנחנו כבר לא בתקופת הניסנוב, ולראות כאן תגובה שמכילה ״אבל לחדידה תשלם פחות״ מבחינתי זה לא מדדdino כתב: ↑31 מאי 2026, 13:08לא שאני בעד להביא אותם, ללא קשר לדעתי, באופן כללי אפשר לראות שביחס לשכר של שניהם, חדידה יותר משתלם כנראה, את התפוקה והקבלות אתה כנראה תראה באופן די שווה, אבל לחדידה תשלם פחות ואולי אפילו הרבה פחות.D&3 כתב: ↑31 מאי 2026, 12:52יש סיבה לחשוב שיוספי הוא רכש טוב יותר מחדידה?oleg neduda כתב: ↑31 מאי 2026, 12:41
אם ספורי יגיע בסוף, אז לא רק שזה לא מטריד - אלא גם יקחו פה את החלופה ההרבה יותר טובה
אבל כן יש בניהם הבדל של גיל(חדידה חוגג יום הולדת 31 ביולי, יוספי חגג בפברואר האחרון 27)
אנחנו הרי יודעים שהזול בסוף עולה ביוקר
דבר שני, אני לא מסכים בכלל לגבי התפוקה והקבלות
חדידה נתן עונה טובה אבל הוא סימן שאלה גדול אם יכול לשחזר אותה בקבוצת צמרת ובגיל 31
יוספי מבחינתי מגיע לשיא הקריירה שלו עכשיו (בן 27) ובפעמים שראיתי אותו התרשמתי ממנו מאוד, יש לו שמאלית מטורפת ובעיני הוא לא נופל מטוריאל ואצילי
יוספי זה לבל אחר ואני לא מבין איך אנחנו לא מתאבדים עליו
זה שחקן שאם דברים מתחברים לו יכול לסיים כאן עונה עם 10-15 שערים קל
תראו משחקים שלו בהפועל חיפה
- Sin Queso
- קיבל.ה 830 לייקים
-
oleg neduda
- קיבל.ה 2304 לייקים
עכשיו תסתכל רגע על שתי העמדות הנוספות שבהן חייב להביא חיזוק (מעבר לעמדות החלוץ וכנף שמאל, כי שם זה יהיה זר על זר) - מגן שמאלי וקשר 8. אין שום ישראלי שאפשר להביא לעמדות האלה, אולי מלבד גורפינקל שהוא לא שדרוג גדול (אם בכלל) על ליידנר ושי אליאס שהוא אחלה שחקן, אבל לא יהפוך את האמצע שלנו למשהו אחר.
ספורי שחקן טוב מאוד לליגה, והחתמה שלו תאפשר לנו להביא זר נוסף לעמדת המגן השמאלי או לאמצע, וזה הכרחי לדעתי.
-
Niro
- קיבל.ה 2802 לייקים
זו הסתכלות לא נכונה לטעמי.
לא צריך להסתכל על יוספי ביחס לכל הליגה, אלא רק לסגל שלנו. האם הוא שדרוג משמעותי על אלקוקין/ארי כהן? ברור שכן.
הוא לא צריך "להוביל", הוא צריך לשחק טוב ולהשתלב.
הוא גם יכול לשחק באגף ימין, זה גם פלוס כשקורין וסתיו מועדים לפציעות.
-
amorphis
- קיבל.ה 333 לייקים
יוספי שווה 400 אלף דולר לעונה? מה המספרים שלו ב10 בעונות האחרונות?
אשכרה ניב יהושע כוכב הלאומית ותומר יוספי המלפפונים החמים של הקיץ.
בלי שיראו לי תמונה אין לי אפילו זיכרון איך הם נראים
אשכרה ניב יהושע כוכב הלאומית ותומר יוספי המלפפונים החמים של הקיץ.
בלי שיראו לי תמונה אין לי אפילו זיכרון איך הם נראים
- רדפוקס
- קיבל.ה 6293 לייקים
-
ביוניק מאן
עלית ליגה, הציפיות נמוכות, הסטנדרטים שלנו זה העשור האחרוןL.S כתב: ↑31 מאי 2026, 12:57מה היתה התוצאה של הקיץ הקודם שהיה נראה לך רע? איך הוא הסתיים ואיך לדעתך היתה העונה האחרונה? הצלחה או כשלון?ביוניק מאן כתב: ↑31 מאי 2026, 12:51אשמח למשקפיים ורודות כמו שלך
אז העונה האחרונה היא הצלחה נומינלית
אבל ברמת הצלחה ריאלית
כלומר תנטרל רגע את כל ההנחות והעדר הלחץ
התקציב שלך גבוה מאוד, יש לך בסיס אוהדים/הכנסות אדיר - מקום 4 בעונה שחיפה נראית ככה זה לא הישג שאני צריך ליפול מהכיסא. עמידה בסיסית ביעדים.
שנה הבאה אם תעשה עונה זהה היא תוגדר ככישלון גדול.
אתה יודע שמכבי וחיפה בשנה שעברה היו החלשות ביותר בעשור האחרון - יכול להיות שבשנה הבאה הם יהיו חזקות יותר.
- RedDrifter
- קיבל.ה 800 לייקים
כשהמצב בטטה והכיס ריק גם עגבניה תיחשב לסטייק
אף לא צעד לאחור 
-
D&3
- קיבל.ה 1771 לייקים
יש מישהו פה שיש לו מושג האם יהושע זה כצעתקה?
שמעתי שדווקא העונה שלו בלאומית הייתה מאכזבת מאוד, אבל אין לי מושג כי ראיתי בדיוק 0 דקות שלו
- לוסיאנו
- קיבל.ה 127 לייקים