דניאל דאפה
-
ואן גוך
- קיבל.ה 280 לייקים
יש לו גול מפנדל ועוד גול לשער ריק.
הוא לא מחובר והוא לא צריך לראות דשא. הבעיה זה שהמחליף שלו גם פח
הוא לא מחובר והוא לא צריך לראות דשא. הבעיה זה שהמחליף שלו גם פח
- בן לוז
- קיבל.ה 527 לייקים
- בעל(ת) האוב
- קיבל.ה 215 לייקים
בכללי יש כלפיו חוסר סבלנות לא מוצדק. עונה ראשונה שאפילו לא הסתיימה זה פרספקטיבה הרבה יותר מדי מצומצמת ולא נכון להסתכל על זה ככה.
שבתאי לוי היה שחקן נהדר שעשה דברים יפים, אבל לא כל העונות בקריירה שלו היו עם מספרים כ"כ טובים.
עדיין, אני לא חושב שיש פה מישהו שמצטער שהוא לא עזב את הפועל מוקדם יותר. בעונה השניה שלו בבוגרים (78-9) הבקיע 4 שערים ב- 18 משחקים. בעונת 79-80 הבקיע 5 שערים ב- 27 משחקים. ומה קרה בעונת 80-1 כולם יודעים. 17 שערים ואליפות אדירה כולל צמד בדרבי 3:0.
גם גילי לנדאו הוא דוגמה טובה לעניין הזה (עליו לא הצלחתי למצוא סטטיסטיקה מדויקת).
לדאפה יש כבר 2 שערים והעונה עוד לא הסתיימה ויש עוד הרבה משחקים. ובשאיפה יהיו עוד הרבה עונות.
אז עוד סבלנות.
שבתאי לוי היה שחקן נהדר שעשה דברים יפים, אבל לא כל העונות בקריירה שלו היו עם מספרים כ"כ טובים.
עדיין, אני לא חושב שיש פה מישהו שמצטער שהוא לא עזב את הפועל מוקדם יותר. בעונה השניה שלו בבוגרים (78-9) הבקיע 4 שערים ב- 18 משחקים. בעונת 79-80 הבקיע 5 שערים ב- 27 משחקים. ומה קרה בעונת 80-1 כולם יודעים. 17 שערים ואליפות אדירה כולל צמד בדרבי 3:0.
גם גילי לנדאו הוא דוגמה טובה לעניין הזה (עליו לא הצלחתי למצוא סטטיסטיקה מדויקת).
לדאפה יש כבר 2 שערים והעונה עוד לא הסתיימה ויש עוד הרבה משחקים. ובשאיפה יהיו עוד הרבה עונות.
אז עוד סבלנות.
רינגו סטאר המלך
-
ר.ש
- קיבל.ה 484 לייקים
השבוע נודע לי שהוא החל לשחק כדורגל בגיל 15. אם זה נכון, ההחלטה לשלם עליו שני מיליון דולר הופכת למזעזעת פי מאה בעיניי. הסיכוי של שחקן כזה להצליח הוא באמת נמוך במיוחד.
רואה שחורות המקורי
-
היחיד שנלחם
- קיבל.ה 32 לייקים
יש כבר 2 שערים? הבן אדם עם 20 הופעות בהפועל. ציפינו כולנו שיהיה לפחות עם 7 שערים.בעל(ת) האוב כתב: ↑19 ינואר 2026, 09:21 בכללי יש כלפיו חוסר סבלנות לא מוצדק. עונה ראשונה שאפילו לא הסתיימה זה פרספקטיבה הרבה יותר מדי מצומצמת ולא נכון להסתכל על זה ככה.
אז עוד סבלנות.
- סומך
- קיבל.ה 1701 לייקים
- RedDrifter
- קיבל.ה 407 לייקים
תתפלא לשמוע שיש המון שחקנים באפריקה שהיו משחקים עד גילאים מאוחרים יותר בבוץ בלי נעליים אפילו והצליחו בזירה העולמית
הבעיה של דאפה כרגע היא בעיקר ביטחון ששואף לאפס - לתת לו את המשוכות הייתה הטעות הכי גדולה שההנהלה שלנו עשתה השנה.
-
הלוטוס הלבן
- קיבל.ה 466 לייקים
מלא ביקורת שרכשנו שחקן בסכום כל כך גבוה ולא מביא תוצאות.
קאסה.
גוני נאור.
גיא מלמד התייבש חודשים על הספסל אחרי קרב של מיליונים מול הפועל חיפה.
יש עוד זרים שלא זוכר את שמם שהובאו לחיפה שאיש לא יודע איפה הם אחרי ששפכו מיליונים.
אין פה מדע מדוייק.
קאסה.
גוני נאור.
גיא מלמד התייבש חודשים על הספסל אחרי קרב של מיליונים מול הפועל חיפה.
יש עוד זרים שלא זוכר את שמם שהובאו לחיפה שאיש לא יודע איפה הם אחרי ששפכו מיליונים.
אין פה מדע מדוייק.
- רדפוקס
- קיבל.ה 6020 לייקים
יסודות בסיסיים אפשר ללמד, הבעיה שלא נראה שיש מישהו שלוקח ומפתח את הפרויקט הזה.
בדיוק כמו רן בנימין שבגיל 21 נראה בדיוק כמו שהוא נראה בגיל 19 על הדשא, שום גרף שיפור.
-
ר.ש
- קיבל.ה 484 לייקים
ברור שיש כאלה, אבל זה ללא ספק היוצא מן הכלל, ולא הכלל. גם כשמדובר בשחקנים אפריקאים (או ברזילאים פור דאט מאטר).RedDrifter כתב: ↑19 ינואר 2026, 11:50תתפלא לשמוע שיש המון שחקנים באפריקה שהיו משחקים עד גילאים מאוחרים יותר בבוץ בלי נעליים אפילו והצליחו בזירה העולמית
הבעיה של דאפה כרגע היא בעיקר ביטחון ששואף לאפס - לתת לו את המשוכות הייתה הטעות הכי גדולה שההנהלה שלנו עשתה השנה.
רואה שחורות המקורי
- RedDrifter
- קיבל.ה 407 לייקים
דאפה היה מבקיע בצרורות בנוערר.ש כתב: ↑19 ינואר 2026, 12:01ברור שיש כאלה, אבל זה ללא ספק היוצא מן הכלל, ולא הכלל. גם כשמדובר בשחקנים אפריקאים (או ברזילאים פור דאט מאטר).RedDrifter כתב: ↑19 ינואר 2026, 11:50תתפלא לשמוע שיש המון שחקנים באפריקה שהיו משחקים עד גילאים מאוחרים יותר בבוץ בלי נעליים אפילו והצליחו בזירה העולמית
בכמה משחקים שנתן בנתניה שנה שעברה היה ניכר שגם שם יש לו כדורגל
ניתן להסיק שהוא יודע את העבודה ושמשהו אחר זה הבעיה. אולי הוא צריך יותר זמן להתרגל לליגה, אולי ביטחון ואולי הוא צריך לעבוד קשה יותר ואולי זה הכל ביחד. להביא את הטיעון שהוא משחק מגיל 15 וזאת הבעיה אני לא מסכים עם זה.
לפני הכל תורידו ממנו את הטייטל חלוץ ראשון ובוא נראה איך הוא ברוטציה.
- סומך
- קיבל.ה 1701 לייקים
כן בוא ניתן יותר משקל לנתון אמורפי ולא למראה עיניים...RedDrifter כתב: ↑19 ינואר 2026, 12:05דאפה היה מבקיע בצרורות בנוערר.ש כתב: ↑19 ינואר 2026, 12:01ברור שיש כאלה, אבל זה ללא ספק היוצא מן הכלל, ולא הכלל. גם כשמדובר בשחקנים אפריקאים (או ברזילאים פור דאט מאטר).RedDrifter כתב: ↑19 ינואר 2026, 11:50
תתפלא לשמוע שיש המון שחקנים באפריקה שהיו משחקים עד גילאים מאוחרים יותר בבוץ בלי נעליים אפילו והצליחו בזירה העולמית
ניתן להסיק שהוא יודע את העבודה ושמשהו אחר זה הבעיה. אולי הוא צריך יותר זמן להתרגל לליגה, אולי ביטחון ואולי הוא צריך לעבוד קשה יותר ואולי זה הכל ביחד. להביא את הטיעון שהוא משחק מגיל 15 וזאת הבעיה אני לא מסכים עם זה.
אולי הוא הבקיע בנוער בצרורות כי הוא גדול ופיזי יותר מ90% משחקני הנוער?
תבוא תראה אותי משחק עם הילדים שלי וחברים שלהם בשכונה, יש מצב שתחשוב שאני רונאלדו.
בבוגרים הוא מפסיד כל מאבק פיזי מול הבלמים, חסר טכניקת כדרור, חסר טכניקה ורגש בבעיטה לא יודע לעשות דאבל פאס, לא יודע לשמור על הכדור, לא מצליח להוריד כדור קרוב לגוף ובאופן כללי נראה כמו גולם.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
היחיד שנלחם
- קיבל.ה 32 לייקים
בלי קשר לביקורת המוצדקת שלי ושלכם פה עליו,
אני שמח לבשר שהיום נגד באר שבע הוא כובש . זה ידוע ומוחלט וסופי.
- RedDrifter
- קיבל.ה 407 לייקים
ממש התעלמת מהמשפט השני שליסומך כתב: ↑19 ינואר 2026, 12:10כן בוא ניתן יותר משקל לנתון אמורפי ולא למראה עיניים...RedDrifter כתב: ↑19 ינואר 2026, 12:05דאפה היה מבקיע בצרורות בנוער
אולי הוא הבקיע בנוער בצרורות כי הוא גדול ופיזי יותר מ90% משחקני הנוער?
תבוא תראה אותי משחק עם הילדים שלי וחברים שלהם בשכונה, יש מצב שתחשוב שאני רונאלדו.
בבוגרים הוא מפסיד כל מאבק פיזי מול הבלמים, חסר טכניקת כדרור, חסר טכניקה ורגש בבעיטה לא יודע לעשות דאבל פאס, לא יודע לשמור על הכדור, לא מצליח להוריד כדור קרוב לגוף ובאופן כללי נראה כמו גולם.
הנוער אומנם זה לא מדע מדויק אבל בהחלט אינדיקציה
לא חושב שהוא גרוע כמו שאתה עושה אותו בהתחשב בעובדה שחסרים לנו כל כך הרבה דברים שאמורים להפוך אותו כחלוץ בודד לקטלני הרבה יותר. כמובן שההחטאות שלו מזעזעות ולכן הגיעה השעה שיעבור להיות חלוץ מחליף.
-
ramig76
- קיבל.ה 145 לייקים
אתה גם יודע להגיד אם זה לשער שלנו או של באר שבע?היחיד שנלחם כתב: ↑19 ינואר 2026, 12:13 בלי קשר לביקורת המוצדקת שלי ושלכם פה עליו,
-
היחיד שנלחם
- קיבל.ה 32 לייקים
מזכיר לי את התקופה של פאביו ג'וניור פריירה, שכל משחק אני וחברים שלי היינו ביציע בגיל 14 ואומרים בזמן השירי שחקנים שהיום הוא כובש, היום הוא כובש ,
בסוף רק בדרבי ונגד ביתר הוא כבש חח
-
קפבלנקה
- קיבל.ה 759 לייקים
לפחות את זה הוא עשה.היחיד שנלחם כתב: ↑19 ינואר 2026, 13:06 מזכיר לי את התקופה של פאביו ג'וניור פריירה, שכל משחק אני וחברים שלי היינו ביציע בגיל 14 ואומרים בזמן השירי שחקנים שהיום הוא כובש, היום הוא כובש ,
גם את זה דאפה לא עושה.
-
Nati
- קיבל.ה 2605 לייקים
הילד מפוחד
איבד את כל הביטחון.
צריך כמו גילי,גול שהוא קרא לו תקומה בפוקס.כדור שפגע לו בברך עשה קשת מעל ויסוקר ונכנס.
איבד את כל הביטחון.
צריך כמו גילי,גול שהוא קרא לו תקומה בפוקס.כדור שפגע לו בברך עשה קשת מעל ויסוקר ונכנס.
-
אדום
- קיבל.ה 1153 לייקים
הוא צריך מאמן מנטלי ומאמן חלוצים צמוד איתו ושיביאו חלוץ בכיר ממנו לסגל
איזה שיר שחקן מטורף אבל היה לוהיחיד שנלחם כתב: ↑19 ינואר 2026, 13:06 מזכיר לי את התקופה של פאביו ג'וניור פריירה, שכל משחק אני וחברים שלי היינו ביציע בגיל 14 ואומרים בזמן השירי שחקנים שהיום הוא כובש, היום הוא כובש ,
-
OrCohen
- קיבל.ה 303 לייקים
מרחם עליו, הוא כל כך רוצה, יש פוטנציאל, אבל לא קורה כלום
-
ההוא מפעם
- קיבל.ה 326 לייקים
חייב לשבת על הספסל כמה משחקים
השתן עלה לו לראש מילא אתה לא מבקיע מורידים אותך, תמחה כפיים למחליף ותרד
מה אתה עושה עצבים פרצופים וצעקות, חייים ליישר את הילד לפני שיהיה מאוחר מידי
השתן עלה לו לראש מילא אתה לא מבקיע מורידים אותך, תמחה כפיים למחליף ותרד
מה אתה עושה עצבים פרצופים וצעקות, חייים ליישר את הילד לפני שיהיה מאוחר מידי
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
-
NARKOTIKA
- קיבל.ה 413 לייקים
אין לנו משהו יותר טוב ממנו
טמטום להוציא
גם כאן במחצית הראשונה עשה כמה פעולות יפות עם הכדור
טמטום להוציא
גם כאן במחצית הראשונה עשה כמה פעולות יפות עם הכדור
-
אלון1
- קיבל.ה 293 לייקים
יתן לנו גול בדרבי
לא יעזור זה פשוט חייב לקרות
לא יעזור זה פשוט חייב לקרות
- בן לוז
- קיבל.ה 527 לייקים
ככל שעובר הזמן הוא נהיה גרוע יותר
חלוץ אתמול
חלוץ אתמול
עבד ועבד ועבד
מת עליו
הוא ייתן את שלו
סבלנות
מת עליו
הוא ייתן את שלו
סבלנות
- Mendelson
- קיבל.ה 634 לייקים
בכל פעם שברדה הושיב אותו בספסל - קיבלנו 2-3 משחקים פחות טובים שלו אחרי זה.
היום דווקא נתן כמה מסירות טובות, אבל משחק מאוד נמוך, ואני מרגיש שהוא חלוץ מסוג מסויים שפשוט לא משתלב במערך של ברדה. הוא חייב לידו חלוץ או נוסף, או 10 טוב שמחליף איתו מקומות מקדימה.
היום דווקא נתן כמה מסירות טובות, אבל משחק מאוד נמוך, ואני מרגיש שהוא חלוץ מסוג מסויים שפשוט לא משתלב במערך של ברדה. הוא חייב לידו חלוץ או נוסף, או 10 טוב שמחליף איתו מקומות מקדימה.
- רווי
- קיבל.ה 1298 לייקים
אוהב אותו. והוא יחזיר לנו בגדול אין סרט שלא.
OMG עווופררר
-
KingZivos
- קיבל.ה 212 לייקים
הוכחה שסכומים לא מעידים על שחקן
שהוא בא כולנו התלהבנו רק בגלל ששילמו עליו 2 מיליון יורו
בגלל פלייאוף עליון אחד טוב.
איך אכלנו את העקיצה הזו.
* אני בטוח שאיכשהו לא בהפועל הוא יהיה כוכב
שהוא בא כולנו התלהבנו רק בגלל ששילמו עליו 2 מיליון יורו
בגלל פלייאוף עליון אחד טוב.
איך אכלנו את העקיצה הזו.
* אני בטוח שאיכשהו לא בהפועל הוא יהיה כוכב
-
chimpfive
- קיבל.ה 484 לייקים
פעם היה מושך את ההגנה, שומר על הכדור, נותן פס ששובר קו הגנה, היום הוא גולם חסר ביטחון.
- סומך
- קיבל.ה 1701 לייקים
השתפר בדבר אחד
בניפנופי ידיים
בניפנופי ידיים
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
לירון האדום
- קיבל.ה 2821 לייקים
ממשיך להיות חלש על הדשא ומצוין בנפנופי ידיים
- 7even
- קיבל.ה 3873 לייקים
צריך פסיכולוג ואני לא ציני לרגע.
המעמד מאד גדול עליו
המעמד מאד גדול עליו
יחד, רק יחד! 
-
אוגוסטוס היל
- קיבל.ה 1552 לייקים
להצמיד לו פסיכולוג ולהביא חלוץ מנוסה שיהיה גם מנטור שלו על הדרך.
כרגע הסיטואציה גומרת אותו. זה ברמה של לחרב קריירה לבן אדם.
צריך שינוי מוחלט בכל הדרך בה מתנהלים מולו ומהר
כרגע הסיטואציה גומרת אותו. זה ברמה של לחרב קריירה לבן אדם.
צריך שינוי מוחלט בכל הדרך בה מתנהלים מולו ומהר
- רדפוקס
- קיבל.ה 6020 לייקים
היו לו מסירות טובות היום, לא הגיע למצב הבקעה.
מחמיד שנכנס במקומו היה פשוט נוראי והצליח להיכנס לנבדל 3 פעמים תוך 5 דקות.
המזל של מחאמיד שבשער הוא הצליח להשתלט על כדור ולמסור לרוטמן וזאת הייתה הפעולה החיובית הראשונה שלו.
אין שום סיבה שדאפה לא ישחק 90 דקות כל עוד המחליף שלו זה מחאמיד.
מחמיד שנכנס במקומו היה פשוט נוראי והצליח להיכנס לנבדל 3 פעמים תוך 5 דקות.
המזל של מחאמיד שבשער הוא הצליח להשתלט על כדור ולמסור לרוטמן וזאת הייתה הפעולה החיובית הראשונה שלו.
אין שום סיבה שדאפה לא ישחק 90 דקות כל עוד המחליף שלו זה מחאמיד.
-
אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 695 לייקים
ברדה מוציא אותו מוקדם מידי
גול הוא לא ייתן, אבל הוא הרבה יותר מוסיף למשחק של הפועל מבחינת שחרור לחץ (לפעמים) ומסירות מאשר מחמיד.
גול הוא לא ייתן, אבל הוא הרבה יותר מוסיף למשחק של הפועל מבחינת שחרור לחץ (לפעמים) ומסירות מאשר מחמיד.
חייב חייב חלוץ לידו זה זועק... לא כתירוץ בשביל היכולת החלשה שלו..
בכל מקרה לא יקרה בדרבי
בכל מקרה לא יקרה בדרבי
- Red Wolf
- קיבל.ה 1586 לייקים
התגובות פה הזויות
הוא הכי חלש הפועל
אני ארשום שוב הוא ה-כ-י חלש בהפועל
כולל ארי כהן, אל ים, ארצל ומחאמיד
הוא גרוע הוא לא טוב הוא שחקן פחות הוא לא עושה כלום
הוא לא רץ, הוא לא עוצר כדור, הוא לא מושך איתו את ההגנה שלמדה שהוא גרוע
הוא לא מצליח לעבור שחקן
הוא מתחמק מהכדור (!!!)
לספסל ומהר רק בשביל שעוד יהיה סיכוי למכור אותו בכסף ולא להתקע איתו ובסוף להשאיל למכבי יפו
עצוב שמחמאיד זה המחליף שלו כי הוא כל כך טיפש
אבל ברצון בבלאגן בלנסות, מחאמיד לא רואה אותו
ואם כל זאת, אני ארשום שיש לו פוטנציאל והלוואי והוא יצליח אצלנו
אבל עם פוטנציאל לא הולכים למכולת ובטח לא לדרבי
הוא הכי חלש הפועל
אני ארשום שוב הוא ה-כ-י חלש בהפועל
כולל ארי כהן, אל ים, ארצל ומחאמיד
הוא גרוע הוא לא טוב הוא שחקן פחות הוא לא עושה כלום
הוא לא רץ, הוא לא עוצר כדור, הוא לא מושך איתו את ההגנה שלמדה שהוא גרוע
הוא לא מצליח לעבור שחקן
הוא מתחמק מהכדור (!!!)
לספסל ומהר רק בשביל שעוד יהיה סיכוי למכור אותו בכסף ולא להתקע איתו ובסוף להשאיל למכבי יפו
עצוב שמחמאיד זה המחליף שלו כי הוא כל כך טיפש
אבל ברצון בבלאגן בלנסות, מחאמיד לא רואה אותו
ואם כל זאת, אני ארשום שיש לו פוטנציאל והלוואי והוא יצליח אצלנו
אבל עם פוטנציאל לא הולכים למכולת ובטח לא לדרבי