פלקאו

פורום אוהדי הפועל תל אביב
L.S
קיבל.ה  1719 לייקים

joshsoos כתב: 29 אוקטובר 2025, 07:27 הנלחם שיחידי התורן שלך...
תנסה לעקוב אחריו במגרש ותראה איך הוא הרג אותנו אתמול, פשוט לא היה קיים ולא סתם קרייב נאלץ לעשות עבודה בשביל שניים
מה? קרייב היה קיים כאילו?
עזןב, יש שחקן ל הפועל שנכח באירוע אתמול?
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
joshsoos
קיבל.ה  737 לייקים

L.S כתב: 29 אוקטובר 2025, 07:56
תנסה לעקוב אחריו במגרש ותראה איך הוא הרג אותנו אתמול, פשוט לא היה קיים ולא סתם קרייב נאלץ לעשות עבודה בשביל שניים
קרייב לא היה טוב, אבל הוא נאלץ לשחק בשביל שני שחקנים כי פלקאו פשוט התחבא על המגרש. תוסיף לזה את לואיזה שלך שהרג אותנו, ולא היה לנו קישור. וזה נגד ירין לוי ומיכה, לא בליץ וסיסוקו או ונטורה ופרץ.
L.S
קיבל.ה  1719 לייקים

joshsoos כתב: 29 אוקטובר 2025, 08:03
קרייב לא היה טוב, אבל הוא נאלץ לשחק בשביל שני שחקנים כי פלקאו פשוט התחבא על המגרש. תוסיף לזה את לואיזה שלך שהרג אותנו, ולא היה לנו קישור. וזה נגד ירין לוי ומיכה, לא בליץ וסיסוקו או ונטורה ופרץ.
כולם ללא יוצא מהכלל היו חלשים אתמול. כולל אלקוקין שתרם להם גול ואתה מבקש להלחים להרכב.

לא היה לי ספק שאכנס לפה הבוקר ופלקאו & סילבה יהיו השעירים לעזאזל כאן.

הפועל הגיעה למחשחק הזה באנרגיה מזעזעת.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
joshsoos
קיבל.ה  737 לייקים

L.S כתב: 29 אוקטובר 2025, 08:12

כולם ללא יוצא מהכלל היו חלשים אתמול. כולל אלקוקין שתרם להם גול ואתה מבקש להלחים להרכב.

הקלישאות של כולם היו חלשים וכו בלי להתייחס לתכלס, לא עוזרות לטיעונים שלך. מה היה קורה אם פלקאו היה מגיע למשחק ולא מתחבא, אולי קרייב היה נראה טוב יותר כי היה לא יותר קל לשחק רק בתפקיד שלו? מה היה קורה אם אלקוקין היה בתפקיד שלו, במקום השחקן שלך (שתרם להם בעצמו אין ספור כדורים שאיבד ) שאתה לא מסוגל להודות שלא מתאים לשם? כנראה שלא נדע.
אנרגיה מזעזעת כן כו, לא הרכב גרוע וחוסר תפקוד של המאמן.
L.S
קיבל.ה  1719 לייקים

joshsoos כתב: 29 אוקטובר 2025, 08:38

הקלישאות של כולם היו חלשים וכו בלי להתייחס לתכלס, לא עוזרות לטיעונים שלך. מה היה קורה אם פלקאו היה מגיע למשחק ולא מתחבא, אולי קרייב היה נראה טוב יותר כי היה לא יותר קל לשחק רק בתפקיד שלו? מה היה קורה אם אלקוקין היה בתפקיד שלו, במקום השחקן שלך (שתרם להם בעצמו אין ספור כדורים שאיבד ) שאתה לא מסוגל להודות שלא מתאים לשם? כנראה שלא נדע.
אתם שופטים שחקנים בעין לא מקצועית.
קרייב היה מחריד, אחוז הדיוק המעליב שלו במסירות אצמול לא קשור לתפקוד של פלקאו. ואין לזה שום קשר שגם פלקאו היה מחריב אתמול.

הפכתם את קרייב לבייבי שלכם, אפס ביקורת מקצועית, כולם משליכים עליו והוא באפס אחריות על עצמו.

עכשיו לגבי השחקן ״שלי״ או שתחדול מהסגנון הזה, או שנפסיק להתדיין.

אחלה יום
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
El dudernio
קיבל.ה  1775 לייקים

לפחות ב 25 דקות הראשונות (זה מה שהספקתי לראות עכשיו) היה מעולה.
קרייב היה גם לא רע מי שהיה מחריד זה טוריאל יאזן ואלקוקין.

אציין רק שהזדמנות היחידה שלהם מהבעיטה החופשית של אצילי בדקה ה 20 בערך היתה ממתנה שקרייב נתן להם ואחרי זה בחוצפתו הןא עוד העז לצעוק על יאזן יש מצב ששניהם איבדו את זה במשחק הזה.
יאזן שהיה מחריד מראש קיבל בראש מהמנהיג של הקבוצה והמנהיג התנהג לא במנהיגות ולא לקח אחריות על טעות שלו

בכל מקרה לפחוצ עד אז היינו עדיפים עליהם
joshsoos
קיבל.ה  737 לייקים

L.S כתב: 29 אוקטובר 2025, 08:42

קרייב היה מחריד, אחוז הדיוק המעליב שלו במסירות אצמול לא קשור לתפקוד של פלקאו. ואין לזה שום קשר שגם פלקאו היה מחריב אתמול.

הפכתם את קרייב לבייבי שלכם, אפס ביקורת מקצועית, כולם משליכים עליו והוא באפס אחריות על עצמו.

אחלה יום
איזה אינטרס לא מקצועי יש לי? אין לי דבר וחצי דבר אישי בעד או נגד שחקן כלשהו, אותי מעניינת טובת הקבוצה בלבד.
לך לעומת זאת...תראה לי מילת ביקורת אחת שכתבת על לואיזה ( ואגב, זה מובן ולכן כל מה שתכתוב יתקבל בחשדנות מה לעשות ).
לא יודע מי זה הפכתם, אני יהושע סוס אחד ולא רבים, והוא ממש ממש לא חף מביקורת. אבל אתמול ספציפית עקבתי וראיתי את פלקאו מתחבא רוב המשחק ואת קרייב נאלץ לעשות הרבה הרבה דברים בשבילו מה שתרם ללחץ של הקישור עליו. אז יכול להיות שאם פלקאו היה נראה אחרת, עדיין קרייב לא היה משחק טוב, לא נדע. אני לא מסתיר את דעתי שפלקאו לא השחקן שהפועל צריכה, גם במשחקים שהוא טוב, אנחנו חייבים שחקן אחר. את קרייב קשה לשפוט הרבה פעמים כי הוא כל כך לא השחקן לשחק לידו
נערך לאחרונה על ידי joshsoos ב 29 אוקטובר 2025, 08:57, נערך פעם 1 בסך הכל.
talb55
קיבל.ה  320 לייקים

מת על פלקהו, גרזן השני הכי טוב בליגה אחרי ונטורה - הבעיה היא אצל מי שמחפש אותו בקטנות.
L.S
קיבל.ה  1719 לייקים

joshsoos כתב: 29 אוקטובר 2025, 08:57
L.S כתב: 29 אוקטובר 2025, 08:42

אחלה יום
איזה אינטרס לא מקצועי יש לי? אין לי דבר וחצי דבר אישי בעד או נגד שחקן כלשהו, אותי מעניינת טובת הקבוצה בלבד.
לך לעומת זאת...תראה לי מילת ביקורת אחת שכתבת על לואיזה ( ואגב, זה מובן ולכן כל מה שתכתוב יתקבל בחשדנות מה לעשות ).
לא יודע מי זה הפכתם, אני יהושע סוס אחד ולא רבים, והוא ממש ממש לא חף מביקורת. אבל אתמול ספציפית עקבתי וראיתי את פלקאו מתחבא רוב המשחק ואת קרייב נאלץ לעשות הרבה הרבה דברים בשבילו מה שתרם ללחץ של הקישור עליו. אז יכול להיות שאם פלקאו היה נראה אחרת, עדיין קרייב לא היה משחק טוב, לא נדע. אני לא מסתיר את דעתי שפלקאו לא השחקן שהפועל צריכה, גם במשחקים שהוא טוב, אנחנו חייבים שחקן אחר. את קרייב קשה לשפוט הרבה פעמים כי הוא כל כך לא השחקן לשחק לידו
פלקאו בשום שלב העונה לא היה חלק מהנעת הכדור שלנו. אז להגיב שהוא התחבא אתמול ובגלל זה קרייב היה צריך לעבוד קשה יותר זה גניבת דעת או חוסר הבנה.

אם אתה רוצה להכנס לדיון מקצועי, מה שהכי פגע בנו אתמול היה שצ'יקו שהוא חלק בלתי נפרד מהנעת הכדור של הקבוצה שיחק במקום מאימבו והורגש שמאוד לא נוח לו שם עם הכדור.
שיחקנו עם 2 בלמים עם רגל שמאל שאחד מהם לא ברמה לצערי. זה אם כבר מה שפגע בשטף המשחק שלנו ובקרייב שהרגיש מוחיב לחפות לאגף שמאל שלנו כל המשחק.
מעבר לזה, הפועל היתה אתמול כבויה ביחס לגישה שביתר עלתה אתמול למשחק, אתמול ביתר עשתה לנו הפועל של המשחק הקודם. הם היו ראשונים לכדורים ושיחקו בתשוקה.

לגבי השחקן שלי, אתה תאכל את הכובע והוא יהיה שחקן 10 מצוין. בדיוק כמו שאכלתם את הכובע עם פלקאו.

בהצלחה
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
joshsoos
קיבל.ה  737 לייקים

השורה התחתונה שלך מדגימה בדיוק את הנקודה שלי ולא את שלך- אתה פסול לעדות ולדיון. תאכל ותאכלו, זה אישי בשבילך, אתה לא כותב פה כרגע בתור אוהד אלא בתור מקורב, זה כמו להתווכח עם אבא של שחקן. לי אין כלום נגד וכלום בעד שחקנים, אני מסתכל מקצועית בלבד ומבחינתי ההצלחה של שחקן היא הצלחה של המועדון ואז שלי כאוהד.

אבל אני שמח שהודית שפלקאו לא חלק מהנעת הכדור שלנו- שזה לא מדוייק כי זה בעיקר במשחקים גדולים שם לוחצים אותנו ובמשחקים אחרים הוא חלקית מאוד שותף - ולכן הוא שחקן די מיותר בעליל עבורינו ספציפית ( לקבוצות אחרות בליגה הוא יכול להתאים, פשוט צריך לראות מי משחק בתפקיד במחלה וב"ש, ונטורה ובליץ', כדי להבין את זה ) ושמח שהודית שאתה בטוח שלואיזה יהיה שחקן 10 טוב, מה שאומר שכרגע הוא לא. נשאר רק שתודה שבינתיים לפחות, הוא לא שחקן טוב בעמדה הזו כמו אלקוקין, ואין שום סיבה שיפתח לפניו.

וחבל, כי אם זה לא אישי אתה כן מסוגל לדיונים, בדיוק כמו הנקודה הטובה שהעלית לגבי צ'יקו, ושם נשאר לתהות למה הוא שיחק אתמול בעמדה הזו ( התשובה- כי לא הביאו מגן ימני ואז פיבן לא יכל להחליף בעמדה ) אבל גם בה אני חולק עליך כי
קרייב אכן חיפה את אגף שמאל, אבל הוא חיפה תכלס בכל מקום והגיע גם לקבל כדורים כי אדון פלקאו פשוט התחבא, או פשוט עמד בכל מיני מקומות לא רלוונטיים לכלום.

אתה לא היית במגרש, השחקנים עלו סופר דלוקים. אבל כשאתה כל כך נחות במגרש וחסר תשובות מקצועיות, ההתלהבות דועכת.
L.S
קיבל.ה  1719 לייקים

גבר אני לא הרווחתי אגורה על העסקה הזו ואני לא מקורב. אני אוהד בדיוק כמוך והדבר היחיד שמעניין אותי זה שהפועל תביא 3 נקודות כל משחק.
שחקן 10 עם רגל שמאל ברדה רצה, לא אני.

בדיוק כמו שהתווכחתי כאן בתשוקה גדולה על פלקאו (שאין לי שום קשר להגעה שלו) אני אתווכח באותה מידה לגבי לויזו, רק כי אני חושב שזה שחקן שלא היה בהפועל יותר מדיי זמן ועמדת ה10 מדויקת עליו.
אלקוקין שחקן טוב אבל חסר לו הרבה כדי להיות 10 פותח בהפועל. אין לו בעיטה מחוץ לרחבה, אין לו את המהירות והחיתוכים לאמצע של לויזו.
ואתה עוד תראה שהשיתוף פעולה בינו לבין סתיו יעשה רק טוב לשניהם.

העונה ארוכה
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
talb55
קיבל.ה  320 לייקים

joshsoos כתב: 29 אוקטובר 2025, 11:15 השורה התחתונה שלך מדגימה בדיוק את הנקודה שלי ולא את שלך- אתה פסול לעדות ולדיון. תאכל ותאכלו, זה אישי בשבילך, אתה לא כותב פה כרגע בתור אוהד אלא בתור מקורב, זה כמו להתווכח עם אבא של שחקן. לי אין כלום נגד וכלום בעד שחקנים, אני מסתכל מקצועית בלבד ומבחינתי ההצלחה של שחקן היא הצלחה של המועדון ואז שלי כאוהד.

אבל אני שמח שהודית שפלקאו לא חלק מהנעת הכדור שלנו- שזה לא מדוייק כי זה בעיקר במשחקים גדולים שם לוחצים אותנו ובמשחקים אחרים הוא חלקית מאוד שותף - ולכן הוא שחקן די מיותר בעליל עבורינו ספציפית ( לקבוצות אחרות בליגה הוא יכול להתאים, פשוט צריך לראות מי משחק בתפקיד במחלה וב"ש, ונטורה ובליץ', כדי להבין את זה ) ושמח שהודית שאתה בטוח שלואיזה יהיה שחקן 10 טוב, מה שאומר שכרגע הוא לא. נשאר רק שתודה שבינתיים לפחות, הוא לא שחקן טוב בעמדה הזו כמו אלקוקין, ואין שום סיבה שיפתח לפניו.

וחבל, כי אם זה לא אישי אתה כן מסוגל לדיונים, בדיוק כמו הנקודה הטובה שהעלית לגבי צ'יקו, ושם נשאר לתהות למה הוא שיחק אתמול בעמדה הזו ( התשובה- כי לא הביאו מגן ימני ואז פיבן לא יכל להחליף בעמדה ) אבל גם בה אני חולק עליך כי
קרייב אכן חיפה את אגף שמאל, אבל הוא חיפה תכלס בכל מקום והגיע גם לקבל כדורים כי אדון פלקאו פשוט התחבא, או פשוט עמד בכל מיני מקומות לא רלוונטיים לכלום.

אתה לא היית במגרש, השחקנים עלו סופר דלוקים. אבל כשאתה כל כך נחות במגרש וחסר תשובות מקצועיות, ההתלהבות דועכת.
אח שלי מה אתה רוצה מהבן אדם? מה הוא נראה לך מרוויח אחוזים על העסקה הזו?
הוא יכול להגיד כל תחושה שלו עליו.
התחושות שלי לגביו שלוזיו כוכב כדורגל , יותר איכותי מכל השחקנים בקבוצה שלך, גם מטוריאל המסכן שדורכים לו על הרגלים.
שחרר אותנו מהשליליות שלך
joshsoos
קיבל.ה  737 לייקים

חלילה לא אמרתי שהרווחת, אבל אתה מקורב מאוד מאוד לעסקה ( ומקורב לקבוצה ) ולכן לא מסוגל ויש להניח שגם לא תהיה מסוגל להוציא מילה אחת רעה על לואיזה. וכבר כתבתי שזה מובן, זה כמו אבא של שחקן.
ואז לנסות להתווכח איתך על התכונות שלו ב10 לעומת אלה של אלקוקין הופך בלתי אפשרי, כי אתה מחפש להעלות את הערך שלו ולהוריד את של אלקוקין, כמו שניכר בניתוח הזה שלך.

לכן עזוב, הזמן יראה מי צודק אבל בעיקר ממליץ פשוט שתימנע להתייחס כל הזמן לנושא הזה, ובכלל לנושא הרכש ( כי גם אם לא היית מעורב בהבאה של פלקאו, אתה מכיר את אתה שכן הביאו ורגשית אתה בצד שלהם... ) כי אתה לא אוביקטיבי....עצה ידידותית בלבד, לפני שמישהו מתנפל =)
joshsoos
קיבל.ה  737 לייקים

talb55 כתב: 29 אוקטובר 2025, 11:36
joshsoos כתב: 29 אוקטובר 2025, 11:15 השורה התחתונה שלך מדגימה בדיוק את הנקודה שלי ולא את שלך- אתה פסול לעדות ולדיון. תאכל ותאכלו, זה אישי בשבילך, אתה לא כותב פה כרגע בתור אוהד אלא בתור מקורב, זה כמו להתווכח עם אבא של שחקן. לי אין כלום נגד וכלום בעד שחקנים, אני מסתכל מקצועית בלבד ומבחינתי ההצלחה של שחקן היא הצלחה של המועדון ואז שלי כאוהד.

אח שלי מה אתה רוצה מהבן אדם? מה הוא נראה לך מרוויח אחוזים על העסקה הזו?
הוא יכול להגיד כל תחושה שלו עליו.
התחושות שלי לגביו שלוזיו כוכב כדורגל , יותר איכותי מכל השחקנים בקבוצה שלך, גם מטוריאל המסכן שדורכים לו על הרגלים.
שחרר אותנו מהשליליות שלך
מדהים איך דווקא אתה בא להגן עליו...
גם אתה כמותו לא אוביקטיבי. אתם שניכם יכולים לכתוב מה שרק תרצו, דמוקרטיה וכו', אבל זה מגיע עם כוכבית של מקורבים.
ולכן אני 'שלילי' פשוט כי אני כותב ביקורת- זה פורום אוהדים, נעים להכיר, כאן כותבים מה שמרגישים- כי אתם לוקחים את זה אישית. אז מי שצריך לשחרר זה אתם.
סמל אישי של משתמש
אנחנו בתהליך
קיבל.ה  579 לייקים

פלקאו מאז ב"ש אחד השחקנים היציבים בהפועל העונה.
אם היה לו את היכולת לרדת אחורה ולקבל כדור ולשחרר לחץ זה היה מושלם, אבל הוא כנראה לא היה מגיע לכאן אם זה היה המקרה.
El dudernio
קיבל.ה  1775 לייקים

אם אתה שואל אותי דוןקא עיקר הבעיה לדעתי היא שקריב היה בנטיה אמצע שמאלה ופלקאו אמצע ימינה. מאחר והצד הימני שלנו עדיף הגנתית לעומת הצד השמאלי היה נכון לשים שם את פלקאו, קרייב מנצל לא פעם את הרגלים הארוכות שלו אבל הוא מוגבל טכנית מהבחינה הזאת ולכן לא פעם מפספס. מאחר והוא גם יוצא יותר למעלה זה משאיר שם בןר גדול או את קריב למטה ואז אנחנו בעצם נפגעים פעמים, גם הגנתית וגם התקפית.
D&3
קיבל.ה  1483 לייקים

@joshsoos אתה יודע שאפשר לא להסכים איתך פשוט כי לא מסכימים איתך ולא חייבת להיות איזו חוסר אובייקטיביות מובנת שרק בגללה אנשים מפספסים את מה שאתה רואה, נכון?
יהלום14אדום
קיבל.ה  1163 לייקים

El dudernio כתב: 29 אוקטובר 2025, 12:39

אם אתה שואל אותי דוןקא עיקר הבעיה לדעתי היא שקריב היה בנטיה אמצע שמאלה ופלקאו אמצע ימינה. מאחר והצד הימני שלנו עדיף הגנתית לעומת הצד השמאלי היה נכון לשים שם את פלקאו, קרייב מנצל לא פעם את הרגלים הארוכות שלו אבל הוא מוגבל טכנית מהבחינה הזאת ולכן לא פעם מפספס. מאחר והוא גם יוצא יותר למעלה זה משאיר שם בןר גדול או את קריב למטה ואז אנחנו בעצם נפגעים פעמים, גם הגנתית וגם התקפית.
או פשוט יותר לשים שחקן בשמאל במקום האלתור המטופש עם אלקוקין
יאללה הביתה!!!
Jackie treehorn
קיבל.ה  47 לייקים

התיחסות לחלק מהדברים שעלו כאן

הוא גרזן
אולי במובן של חוטב עצים. די בטוח שפיבן יכול לעשות סטטיסטיקה דומה בחילוצי כדור בתפקיד הזה.

לא משתתף בהנעת כדור
מדברים על זה פה באגביות כאילו הוא מחזיק את כל הקישור האחורי ואם הוא רק היה עוזר בהנעה זה היה אחלה.
אז לא, אם הוא היה יכול לאיים מרחוק זה אחלה , להניע כדור ולהיות בכלל אופצית מסירה זה
אלמנטרי וזה בדיוק הסיבה שהבילד אפ נכשל.
כשיש שחקן באמצע שלא משתתף בהנעה קצת לחץ על קרייב והקשרים גורם לנו לאבד כדור.

מעבר לכל זה, התפקיד החד מימדי הזה של רק לחרב התקפות עבר מזמן מהכדורגל וטוב שכך . אף אחד לא משחק ככה כי זה לא יעיל וגם לא יפה.
ספרא טבא
קיבל.ה  344 לייקים

talb55 כתב: 29 אוקטובר 2025, 08:57 מת על פלקהו, גרזן השני הכי טוב בליגה אחרי ונטורה - הבעיה היא אצל מי שמחפש אותו בקטנות.
בליץ', בנגורה מגרזנים בצורה יותר אפקטיבית ממנו
להפועל של קלינגר היה צריך גרזנים שלא מסוגלים לעבור את קו האמצע עכשיו הציפיות שונות ופלקאו לא מתאים לקבוצה
קרייב מופקר לבד באמצע בכל הקשור להנעת הכדור
El dudernio
קיבל.ה  1775 לייקים

ספרא טבא כתב: 29 אוקטובר 2025, 15:54
talb55 כתב: 29 אוקטובר 2025, 08:57 מת על פלקהו, גרזן השני הכי טוב בליגה אחרי ונטורה - הבעיה היא אצל מי שמחפש אותו בקטנות.
בליץ', בנגורה מגרזנים בצורה יותר אפקטיבית ממנו
להפועל של קלינגר היה צריך גרזנים שלא מסוגלים לעבור את קו האמצע עכשיו הציפיות שונות ופלקאו לא מתאים לקבוצה
קרייב מופקר לבד באמצע בכל הקשור להנעת הכדור
כבר כמה משחקים שקרייב מניע פחוצ טוב ממנו את הכדור
joshsoos
קיבל.ה  737 לייקים

D&3 כתב: 29 אוקטובר 2025, 12:48 @joshsoos אתה יודע שאפשר לא להסכים איתך פשוט כי לא מסכימים איתך ולא חייבת להיות איזו חוסר אובייקטיביות מובנת שרק בגללה אנשים מפספסים את מה שאתה רואה, נכון?
ואתה יודע שלפני שמגיבים אפשר לקרוא מה שאני כותב? תנסה שוב, אולי הפעם יעזור
סמל אישי של משתמש
בעל(ת) האוב
קיבל.ה  125 לייקים

עשה שתי עבירות מטופשות להחריד. אחת במרכז המגרש כששחקן נוסף של הפועל סגר והשחקן של טבריה בסבירות גבוהה הלך לאבד את הכדור, והשניה קרוב לרחבה.
לא משחק גדול שלו.
רינגו סטאר המלך
NARKOTIKA
קיבל.ה  350 לייקים

"לא משחק גדול" זה קצת לעשות צחוק מעצמנו

שחקן זה לא רק סך הפעמים שהוא מוסר ליריב או עושה עבירה.
קשר אחורי צריך להיות נייד, זמין לכדור, לתת גוף.
פאקינג טבריה שלטה היום במרכז המגרש. הקשר האחורי שלנו לא "לא היה גדול" - הוא היה חלש להחריד. זה בדיוק המשחקים שחששנו מהם עוד כשהוא חתם.
הוא דווקא היה במגמת שיפור. אם ככה הוא ימשיך להיראות מול קבוצות פלייאוף תחתון זה איום ונורא. מי שסובל הכי הרבה זה העיניים שלנו
סמל אישי של משתמש
אנחנו בתהליך
קיבל.ה  579 לייקים

היה מזעזע היום, אחד המשחקים הכי גרועים שלו העונה
כאילו לא אותו שחקן ששיחק נהדר נגד בש ונתניה.
הסבתא של הפועל
קיבל.ה  255 לייקים

היה לא טוב אתמול, אבל מפתיע לטובה העונה בטח ביחס לתחזיות של כותבי בפורום בהגעה שלו.
ונרקומן
קיבל.ה  480 לייקים

אין לי תלונות עליו, אבל אין שום סיבה שיפתח לפני אלקוקין במשחק מהסוג הזה.
הקישור צמא לזה וזה יפתח לנו את המשחק פלאים
joshsoos
קיבל.ה  737 לייקים

הורג אותנו, הורג את קרייב
אדום
קיבל.ה  1098 לייקים

הציפיות ממנו כל כך נמוכות שגם פס קדימה שמגיע ממנו ליעד הנכון נחשב למשחק טוב, ולא היו לו כאלה אתמול
סמל אישי של משתמש
Mendelson
קיבל.ה  485 לייקים

הטענה הייתה שמביאים אותו ככלי משחק שאפשר יהיה להנות ממנו במשחקים מסויימים. וואלה, צדקו, באמת יש בו משהו שבמשחקים מסויימים עוזר לנו מאוד.

אבל לשחק איתו כל משחק, להתעקש שיפתח בהרכב בכל משחק, זה הורג אותנו. ואני לא כותב את זה בדיעבד לאור היכולת אתמול, אלא כתבתי את זה לפני המשחק בהתחשב ביכולת הטובה שלו במשחקים שלפני כן. וזה לא שקרייב היה גדול, אבל לא נפל מפלקאו המשימות שלשמן פלקאו מתלבש.

אני בטוח ומשוכנע שאם נראה את אלקוקין ליד קרייב זה ירים את הרמה של הקישור שלנו למקומות אחרים. בטח במשחק כמו אתמול, או במשחק הבא מול ירושלים. וחייבים לנצח את המשחק מול ירושלים לפני שיוצאים לפגרת נבחרות של שלושה שבועות.
סמל אישי של משתמש
בן לוז
קיבל.ה  414 לייקים

כמו שכבר רשמתי בעבר, הוא מתאים לסוג מסוים של משחקים, וכולנו יודעים על איזה משחקים מדובר
נגד שאר קבוצות הליגה אתה צריך את אלקוקין באמצע במקומו (או דון, אבל זה כבר סיפור אחר)
סמל אישי של משתמש
אנחנו בתהליך
קיבל.ה  579 לייקים

דרך אגב פלקאו נכשל אתמול מחצית שנייה כישלון גדול בתפקיד ה"6" הטהור ששם הוא אמור להיות טוב.
עברו אותו בקלות, עשו עליו סיבובים חופשי, והוא לא חילץ כדורים.
על יום פחות טוב מבחינת טכניקה ומסירות אני יכול להבין, אבל על עבודת הגנה לא.
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  5792 לייקים

אנחנו בתהליך כתב: 02 נובמבר 2025, 15:35 דרך אגב פלקאו נכשל אתמול מחצית שנייה כישלון גדול בתפקיד ה"6" הטהור ששם הוא אמור להיות טוב.
הוא וקרייב נפלו מהרגליים בעיקר במחצית השניה ושניהם היו ביום רע מאוד.
סמל אישי של משתמש
אנחנו בתהליך
קיבל.ה  579 לייקים

רדפוקס כתב: 02 נובמבר 2025, 15:38
אנחנו בתהליך כתב: 02 נובמבר 2025, 15:35 דרך אגב פלקאו נכשל אתמול מחצית שנייה כישלון גדול בתפקיד ה"6" הטהור ששם הוא אמור להיות טוב.
הוא וקרייב נפלו מהרגליים בעיקר במחצית השניה ושניהם היו ביום רע מאוד.
קרייב אפילו היה יותר גרוע מפלקאו, 0 הנעת כדור 0 לחימה.. ממש מוזר.
מתבקש היה במחצית להזיז את בנימין לאמצע במקום קרייב ולהכניס את קורין לשמאל נניח. (ברור שאלקוקין עדיף, אבל ברדה וזה.)
adom4
קיבל.ה  590 לייקים

פלקאו נראה סחוט לגמרי מחצית שנייה
D&3
קיבל.ה  1483 לייקים

הוא היה רע מאוד אתמול במחצית השנייה (ולגמרי נראה שעייפות זה חלק מהעניין), ועדיין במצב הכי מסוכן שלהם של בילינקי ב1 על 1 יש מצב שזה שהוא הצליח קצת להפריע לו הציל אותנו

עצם זה שהוא וקרייב פשוט לא מפעילים את הלחץ שהיה הנשק מספר אחת שלנו גורם לי להיות טיפה אופטימי שעייפות זה חלק גדול משני משחקי הנפל שלנו השבוע
RedDrifter
קיבל.ה  232 לייקים

adom4 כתב: 02 נובמבר 2025, 15:45 פלקאו נראה סחוט לגמרי מחצית שנייה
שיחק שלושה משחקים בשבוע, לגיטימי
מוצרלה
קיבל.ה  9 לייקים

אחלה שחקן
הביאו אותו להיות גרזן ולחרב ליריבים
יודעים שהוא לא מאסטר בהנעת כדור אלא קצת מתקשה ודווקא לאחרונה ממש שיפור בתחום הזה.
ידעו למה הביאו אותו ואם הוא היה מניע כדור הוא היה כבר במקום אחר
ספרא טבא
קיבל.ה  344 לייקים

הוא פשוט שחקן גרוע
זה מה יש וידענו שזאת הסחורה
אפשר להתפלפל או להחמיא לו על כל פס שהולך לכיוון הנכון
בסוף זאת המציאות ובתקציב של הפועל אפשר להביא שחקנים הרבה יותר איכותים
אדום
קיבל.ה  1098 לייקים

RedDrifter כתב: 02 נובמבר 2025, 18:10
adom4 כתב: 02 נובמבר 2025, 15:45 פלקאו נראה סחוט לגמרי מחצית שנייה
שיחק שלושה משחקים בשבוע, לגיטימי