כבר? לא חושב שיש מי שיטפל בזה תוך אפס זמן
Sent from my 22101320G using Tapatalk
כבר? לא חושב שיש מי שיטפל בזה תוך אפס זמן
נראה שכן

מן הסתם בין פאו לפנר
סומך על המילה שלך.shaar7_12 כתב:יהיה סולדאוט , גם אנשים שהם סתם אוהדי כדורסל יקנועד המ!!ת הפועל כתב: ↑21 אוקטובר 2025, 14:32 אתם כל כך בטוחים שיד-אליהו יהיה סולד אאוט ביורוליג? מאיפה הביטחון הזה?
זה כנראה סוג של משאלת לב אגואיסטית שלי ושל אח שלי בגלל המיקום של המנויים שלנו.מילפורד כתב: ↑22 אוקטובר 2025, 07:53 אבל ככל שיהיו יותר באמצע , תהיה להם השפעה יותר גדולה.
לא יודע אם הם התמקמו שם ולשם קיבלו כרטיסים או שזה משהו דינאמי שיכול לזוז, אם שם יהיה הגוש מעכשיו, יותר סביר בעיני, שתפנה לקבוצה בבקשה שיעבירו אותך לכיוון יציע 4.
בינתיים, מאחר ואני לא מתכוון לשבת במקומות המסומנים שלי באולם 8 אלא לעלות לעמוד איתם, אתה מוזמן לפנות אלי בפרטי בכל משחק , ואם אחד מארבעת הכיסאות שלי יהיה פנוי, תוכל להשתמש בו.
13 משחקים ( שאלה טובה כמה יהיו ביד ושם) פלוס 12 בליגה ורבע גמר .
בירושלים? הזייה
אין שום סיבה בעולם שדובאי לא תגיע לישראל:
פרטיזן אמורה לארח אותנו בסלוניקי בגלל שהאולם שלהם תפוס.Segev כתב: ↑22 אוקטובר 2025, 14:35 לא רואה סיבה שדובאי לא תגיע, למרות שכן יש דיבור שהם לא יארחו אותנו בדובאי אבל זה כבר ענייני שב״כ.
סך הכל היחסים עם האמירויות הרבה יותר טובים מאשר עם ספרד.
אגב גם פרטיזן כנראה לא תארח אותנו בסרביה בגלל אולם תפוס או משהו כזה.
הטורקיות אני לא מאמין שיגיעו.
מה המשחקים שנופלים על הnext הזה?
זה ממש מוזר, למה הם לא פשוט מארחים בפיוניר? או באולם אחר בסרביהרדנקו כתב: ↑22 אוקטובר 2025, 14:39פרטיזן אמורה לארח אותנו בסלוניקי בגלל שהאולם שלהם תפוס.Segev כתב: ↑22 אוקטובר 2025, 14:35 לא רואה סיבה שדובאי לא תגיע, למרות שכן יש דיבור שהם לא יארחו אותנו בדובאי אבל זה כבר ענייני שב״כ.
סך הכל היחסים עם האמירויות הרבה יותר טובים מאשר עם ספרד.
אגב גם פרטיזן כנראה לא תארח אותנו בסרביה בגלל אולם תפוס או משהו כזה.
הטורקיות אני לא מאמין שיגיעו.
מה המשחקים שנופלים על הnext הזה?