איטודיס
- 7even
- קיבל.ה 3450 לייקים
כמעט בלע את השופטים שלא שרקו בשניה האחרונה פאול (ברור) על אלייז'ה. ובצדק
מעבר לכך, הגיב יפה מאד לחמישייה הנמוכה של מונאקו בכך שהוציא את איש, והעביר את מלקולם לשחק 4.
לא התבייש להוריד את בלייקני כזה התחיל לעשות שטויות ב-3 הפרש לנו, והחזיק אותו ממש בסיום (והוא שוב איבד...).
הוראה ברורה שלו לשחק על מוטלי בסים כשפשוט היה בלתי עציר. לא היה למונאקו מי שישמור עליו.
מעבר לכך, הגיב יפה מאד לחמישייה הנמוכה של מונאקו בכך שהוציא את איש, והעביר את מלקולם לשחק 4.
לא התבייש להוריד את בלייקני כזה התחיל לעשות שטויות ב-3 הפרש לנו, והחזיק אותו ממש בסיום (והוא שוב איבד...).
הוראה ברורה שלו לשחק על מוטלי בסים כשפשוט היה בלתי עציר. לא היה למונאקו מי שישמור עליו.
יחד, רק יחד! 
- גביזון
- קיבל.ה 3988 לייקים
הדביק את הסגל. מקווה שזה ימשיך ככה
Sent from my 22101320G using Tapatalk

- DavidSheriff9
- קיבל.ה 225 לייקים
עדיין, ואפילו יותר
(למרות הקיפאון הקבוע ברבע השלישי)
-
Charlie
- קיבל.ה 1023 לייקים
הוא אמר שאותו "אוהד" קילל את הקבוצה, לא את איטודיס אישיתלירון האדום כתב:אסור לקלל מאמן?
-
ranjef
- קיבל.ה 1810 לייקים
כשאתה מוביל 30 הפרש ומוביל את היורוליג, ואתה גם ממש במקרה היחיד במגרש שעושה את זה, אז כנראה שזה לא הכי כנה שיש. אולי עוד חייל כוח עבודה זול. אז טוב שהוציאו אותו ועוד יותר טוב שאיטודיס התעקש על זה.
-
איש גדול
- קיבל.ה 293 לייקים
מישהו יכול להסביר את מה שאיטודיס אמר אתמול על החזרה של היורוליג?
אם הבנתי נכון הוא אמר שעדין לא הייתה הצבעה וזה ממש לא סופי שהירווליג חוזר בדצמבר.
אז או שלא הבנתי נכון עד עכשיו את כל הנושא או שלא הבנתי נכון מה שאיטודיס אמר
אם הבנתי נכון הוא אמר שעדין לא הייתה הצבעה וזה ממש לא סופי שהירווליג חוזר בדצמבר.
אז או שלא הבנתי נכון עד עכשיו את כל הנושא או שלא הבנתי נכון מה שאיטודיס אמר
-
לירון האדום
- קיבל.ה 2660 לייקים
מה זה אומר לקלל את הקבוצה?
גם אוהדים של קבוצות אחרות יוצאו מהאולם?
מותר לכל אידיוט להביע את דעתו כל עוד זה נעשה בצורה חוקית.
להרחיק אותו מהמגרש רק כי קילל?
זה אסור?
-
ranjef
- קיבל.ה 1810 לייקים
לירון האדום כתב: ↑27 אוקטובר 2025, 08:21מה זה אומר לקלל את הקבוצה?
זה אסור?
וואלה? מותר?
גם בשער 5 לכל אחד מותר להביע את דעתו בלי שיעבור לינץ'?
- מילפורד
- קיבל.ה 3011 לייקים
זאת ההודעה הרשמית שיצאה:
https://www.euroleaguebasketball.net/ne ... er-1-2025/
מה שהיא אומרת שנקבע התאריך 1/12/25 כתאריך היעד לחזרת המשחקים לישראל, תוך כדי מעקב אחרי המצב ובתלות בזה שתשמר הפסקת האש.
לא נכתב כלום על זה שזה כפוף לאיזושהי הצבעה.
מאז שזה פורסם, שמענו את ולנסיה ואת הטורקיות מציינות שהן מתנגדות לחזרה לישראל.
ולנסיה יכולה להתנגד עד מחר, אין לה זכות הצבעה והיא גם לא יכולה לדרוש להעלות את זה להצבעה.
הטורקיות אולי כן יכולות לדרוש הצבעה כזאת, אבל נשמע שרק הספרדיות והן יהיו נגד, אז זה אמור לעבור.
האם בגלל שהטורקיות ודובאי עדיין לא מוכנות לארח אותנו יגידו לנו גם לא לארח אותן? זאת כבר שאלה מסובכת…
https://www.euroleaguebasketball.net/ne ... er-1-2025/
מה שהיא אומרת שנקבע התאריך 1/12/25 כתאריך היעד לחזרת המשחקים לישראל, תוך כדי מעקב אחרי המצב ובתלות בזה שתשמר הפסקת האש.
לא נכתב כלום על זה שזה כפוף לאיזושהי הצבעה.
מאז שזה פורסם, שמענו את ולנסיה ואת הטורקיות מציינות שהן מתנגדות לחזרה לישראל.
ולנסיה יכולה להתנגד עד מחר, אין לה זכות הצבעה והיא גם לא יכולה לדרוש להעלות את זה להצבעה.
הטורקיות אולי כן יכולות לדרוש הצבעה כזאת, אבל נשמע שרק הספרדיות והן יהיו נגד, אז זה אמור לעבור.
האם בגלל שהטורקיות ודובאי עדיין לא מוכנות לארח אותנו יגידו לנו גם לא לארח אותן? זאת כבר שאלה מסובכת…
-
לירון האדום
- קיבל.ה 2660 לייקים
1. לא יודע, אני לא יושב ב 5ranjef כתב: ↑27 אוקטובר 2025, 08:25לירון האדום כתב: ↑27 אוקטובר 2025, 08:21מה זה אומר לקלל את הקבוצה?
זה אסור?
וואלה? מותר?
גם בשער 5 לכל אחד מותר להביע את דעתו בלי שיעבור לינץ'?
2. שער 5 שווה להנהלת הפועל?
דרך אגב, תתפלא אבל לא פעם ולא פעמיים שמעתי אוהדים מקללים שחקנים מאמנים וגם את הקבוצה
- Scofield
- קיבל.ה 274 לייקים
באמת מגבים את הביזיון הזה?
אז קיללו אותו או את הקבוצה, מה זה ההתעסקות המטומטמת הזו של מאמן לדבר עם אוהדים ולדבר על אוהדים בראיון.
אם ככה זה עובד מה היה אומר פרנקו
יאללה
אז קיללו אותו או את הקבוצה, מה זה ההתעסקות המטומטמת הזו של מאמן לדבר עם אוהדים ולדבר על אוהדים בראיון.
אם ככה זה עובד מה היה אומר פרנקו
יאללה
הפועל זה מיום הולדתי
הפועל תל אביב עד יום מותי
השורה הקבועה
השורה הקבועה
-
למה זה טוב
- קיבל.ה 115 לייקים
אירוע מביך שלו שמתווסף להתנהגות ההזויה שלו בראיונות.
אירוע עוד יותר מביך של ההנהלה שהוציאה מהמשחק אוהד כי קילל את הקבוצה/שחקנים/מאמן.
לגבי מה שאמר על משחקי היורוליג - לפחות הוא לא משקר ומציג את זה כאילו הכל חתום כמו מכבי והפועל, מקווה שרוכשי המנויים מכוסים עם החזרים ולא בשלל זיכויים.
אירוע עוד יותר מביך של ההנהלה שהוציאה מהמשחק אוהד כי קילל את הקבוצה/שחקנים/מאמן.
לגבי מה שאמר על משחקי היורוליג - לפחות הוא לא משקר ומציג את זה כאילו הכל חתום כמו מכבי והפועל, מקווה שרוכשי המנויים מכוסים עם החזרים ולא בשלל זיכויים.
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1333 לייקים
לא מסכים. יש הבדל בין אוהד שמקלל ביציע בין אוהד שיושב ממש על הספסל וסביר להניח הגזים. גם להבנתי לא הוציאו אותו אלא העבירו אותו מקום
- Scofield
- קיבל.ה 274 לייקים
עזוב אותך.
כל עוד לא היה מגע פיזי שום דבר לא מצדיק את זה.
שנים ישבנו בדרייב אין מאחורי הספסל של מכבי עם שלל איחולים מהמעסה ואיש המשק דרך השחקנים ועד למאמן. אני לא יודע מה אמרו לו שם אבל יש לי הרגשה שזה לא משהו יותר קיצוני.
אף אחד לא גיבה פה הוצאה של אוהד, וזה בסדר גמור ככה זה צריך להיות.
אירוע והתעסקות מיותרת.
הפועל זה מיום הולדתי
השורה הקבועה
השורה הקבועה
- הפועל
- קיבל.ה 2021 לייקים
- יצירת קשר:
מביך ולא מתאים וחבל שקיבל גיבוי מההנהלה.
הוא ילד גדול, שעבר כמה דברים בחיים שלו ולא בדיוק הגיע מהכדורסל האיסלנדי העדין. יצליח לעמוד באוהד שזרק לו כמה מילים ב30 הפרש
הוא ילד גדול, שעבר כמה דברים בחיים שלו ולא בדיוק הגיע מהכדורסל האיסלנדי העדין. יצליח לעמוד באוהד שזרק לו כמה מילים ב30 הפרש
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
- גביזון
- קיבל.ה 3988 לייקים
יפה מאד שולנסיה, קבוצה שעלתה ליורוליג בזכות קומבינה כמו דובאי, מתנגדת שישוחקו משחקים בישראל.
רוצים לדבר שיעשו את זה כמו שצריך, שיקבעו פגישה כמו אנשים רציניים, יבואו, ויתחברו לי לממצצה.
רוצים לדבר שיעשו את זה כמו שצריך, שיקבעו פגישה כמו אנשים רציניים, יבואו, ויתחברו לי לממצצה.
העבירו אותו למושבים על הפרקט בצד השני ועדיין אסור שזה יקרה.
-
Niro
- קיבל.ה 1754 לייקים
ירדתם מהפסים.
שאיטודיס יתעסק בלאמן ולא בלחנך אוהדים.
שאיטודיס יתעסק בלאמן ולא בלחנך אוהדים.
-
נועם שחם
- קיבל.ה 1063 לייקים
למה ארוע מביך? כן ירבו.למה זה טוב כתב: ↑27 אוקטובר 2025, 08:50 אירוע מביך שלו שמתווסף להתנהגות ההזויה שלו בראיונות.
-
נועם שחם
- קיבל.ה 1063 לייקים
-
Niro
- קיבל.ה 1754 לייקים
-
נועם שחם
- קיבל.ה 1063 לייקים
אני אומר לך את האמת - אם יש משהו בלתי נסבל בעיני ביציעים זה העובדה שכל אוהד מרשה לעצמו לקלל בלי חשבון. תופעה מכוערת ומאוסה שמזמן חצתה גבולות אצלנו.
מצידי שיעיפו החוצה כל מי שמקלל.
-
לירון האדום
- קיבל.ה 2660 לייקים
- porthos
- קיבל.ה 188 לייקים
איזו התממות בחייך...
סה"כ העבירו אותו מקום...
מכל המשחק זה מה שלקחת ממנו?
תמשיכו לחכות בפינה התור שלכם עוד יגיע.
סה"כ העבירו אותו מקום...
מכל המשחק זה מה שלקחת ממנו?
תמשיכו לחכות בפינה התור שלכם עוד יגיע.
-
איש גדול
- קיבל.ה 293 לייקים
לצעוק בוז בהתקפות של הקבוצה היריבה עדין מותר?
אנשים איבדו את זה
זה משחק ספורט , יש אמוציות.
לא מתאים לכם קללות, זה רגיש לכם לאוזן לכו לקמארי להצגה.
- porthos
- קיבל.ה 188 לייקים
אבל זה לא האירוע...איש גדול כתב: ↑27 אוקטובר 2025, 11:32לצעוק בוז בהתקפות של הקבוצה היריבה עדין מותר?
אנשים איבדו את זה
זה משחק ספורט , יש אמוציות.
לא מתאים לכם קללות, זה רגיש לכם לאוזן לכו לקמארי להצגה.
יש הבדל בין לקלל את הקבוצה/מאמן שלך מהיציע לבין לשבת על האוזן של המאמן.
על אחת כמה וכמה כאשר הקבוצה שלך מובילה 30 הפרש.
התרגזות כנה של אוהד זה לא היה וגם אתה יודע את זה.
-
איש גדול
- קיבל.ה 293 לייקים
לא דיברת ספציפית על האירוע מאתמול.porthos כתב: ↑27 אוקטובר 2025, 11:35אבל זה לא האירוע...
יש הבדל בין לקלל את הקבוצה/מאמן שלך מהיציע לבין לשבת על האוזן של המאמן.
על אחת כמה וכמה כאשר הקבוצה שלך מובילה 30 הפרש.
התרגזות כנה של אוהד זה לא היה וגם אתה יודע את זה.
אשמח להבין מה היה שם לפני שאני מתייחס אליו.
עד עכשיו לא ממש הבנתי
אבל לאוהד מותר לקלל גם אם אני לא מבין או מסכים עם הקללות שלו.
-
נועם שחם
- קיבל.ה 1063 לייקים
מי שבא למגרש כדי לקלל שישב בבית מול הטלויזיה.לירון האדום כתב: ↑27 אוקטובר 2025, 11:26גם את מכבי אסור לקלל?
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 7157 לייקים
לא יודע מה היה שם ויכול להיות שזה בכלל היה שטויות ואיטודיס הגזים לחלוטין, אבל אני ממש לא מסכים עם הקביעה שלאוהדים מותר לקלל כמה שהם רוצים מתי שהם רוצים.
זה הכל תלוי סיטואציה. כאשר יש דרבי או משחק חם אחר לצורך העניין, קללות זה חלק מהעניין. במיוחד כאשר אתה עושה את זה לספסל היריבה כדי להוציא אותם מאיזון. לעומת זאת, אני לא חושב שבמשחק כמו אתמול, כאשר מובילים 30 הפרש והאווירה רגועה, זה הגיוני שמאמן יחטוף קללות וצרחות סנטימטר מהראש שלו ויצטרך להבליג. שוב, אני לא יודע אם זה מה שקרה ויכול להיות שהוא כולה צעק איזה משהו שטותי ואיטודיס התחרפן בלי סיבה, אבל גם במשחק כדורסל יש נורמות של התנהגות סבירה.
זה הכל תלוי סיטואציה. כאשר יש דרבי או משחק חם אחר לצורך העניין, קללות זה חלק מהעניין. במיוחד כאשר אתה עושה את זה לספסל היריבה כדי להוציא אותם מאיזון. לעומת זאת, אני לא חושב שבמשחק כמו אתמול, כאשר מובילים 30 הפרש והאווירה רגועה, זה הגיוני שמאמן יחטוף קללות וצרחות סנטימטר מהראש שלו ויצטרך להבליג. שוב, אני לא יודע אם זה מה שקרה ויכול להיות שהוא כולה צעק איזה משהו שטותי ואיטודיס התחרפן בלי סיבה, אבל גם במשחק כדורסל יש נורמות של התנהגות סבירה.
- הפועל
- קיבל.ה 2021 לייקים
- יצירת קשר:
אני לחלוטין נגד לקלל מאמנים ושחקנים של הפועל ולא עשיתי את זה מימיי, ובעיניי זה אקט דבילי ודוחה.
אבל אם לא טוב לאיטודיס אוהדים לא נחמדים שילך לאמן בנ.ב.א, הבנתי ששם הרבה יותר רגוע. הוא מאמן אירופי. לא סתם אירופי, מיוון, לא ערש התרבות והנימוסים של אוהדים. מאמנים מתמודדים עם קריאות מהקהל דרך קבע בספורט אירופי, בפרט ישראלי, בפרט בהפועל ואיכשהו הצליחו להמשיך לתפקד, אפילו במשחקים קשים כמו אתמול.
אם החליטו לשנות את זה שיודיעו בצורה רשמית, ובהצלחה להם עם שינוי תרבות האהדה במגרשים פה. לעשות את זה מעכשיו מעכשיו, ועוד ככה על הגב של אבא לילד בהפתעה זה לא רציני ולא מכבד את כל המעורבים.
אבל אם לא טוב לאיטודיס אוהדים לא נחמדים שילך לאמן בנ.ב.א, הבנתי ששם הרבה יותר רגוע. הוא מאמן אירופי. לא סתם אירופי, מיוון, לא ערש התרבות והנימוסים של אוהדים. מאמנים מתמודדים עם קריאות מהקהל דרך קבע בספורט אירופי, בפרט ישראלי, בפרט בהפועל ואיכשהו הצליחו להמשיך לתפקד, אפילו במשחקים קשים כמו אתמול.
אם החליטו לשנות את זה שיודיעו בצורה רשמית, ובהצלחה להם עם שינוי תרבות האהדה במגרשים פה. לעשות את זה מעכשיו מעכשיו, ועוד ככה על הגב של אבא לילד בהפתעה זה לא רציני ולא מכבד את כל המעורבים.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
- porthos
- קיבל.ה 188 לייקים
יש מצב שלאיטודיס עלתה הסנטה והוא הגזים בתגובתו.
אבל בסופו של יום אותו אוהד פשוט עבר מקום...
מה עדיף? שיעמידו שם שורה של שלושה או ארבעה שוטרים שיהוו חוצץ כמו שעושים בדר"כ?
אוהד קילל את הקבוצה או את איטודיס, האוהד הועבר מקום. זה כל האירוע...
אבל בסופו של יום אותו אוהד פשוט עבר מקום...
מה עדיף? שיעמידו שם שורה של שלושה או ארבעה שוטרים שיהוו חוצץ כמו שעושים בדר"כ?
אוהד קילל את הקבוצה או את איטודיס, האוהד הועבר מקום. זה כל האירוע...
- 7even
- קיבל.ה 3450 לייקים
האמת האוהד עצמו אפילו נהנה מזה ולא עשה מזה עניין.
יש מצב רצה שיפור מקום בחינם.
יחד, רק יחד! 
-
ranjef
- קיבל.ה 1810 לייקים
אני די בטוח שאם באואקה באוזן של המאמן יהיה אחד שיקלל אותו או את הקבוצה, הוא לא יישאר שם יותר מדי, ספק גדול אם יישאר בחיים.הפועל כתב:אני לחלוטין נגד לקלל מאמנים ושחקנים של הפועל ולא עשיתי את זה מימיי, ובעיניי זה אקט דבילי ודוחה.
למעלה ביציע שיקלל את מי שרוצה
- 7even
- קיבל.ה 3450 לייקים
אותו אוהד מאתמול תמיד יכול ללכת ולנסות.ranjef כתב: ↑27 אוקטובר 2025, 12:37אני די בטוח שאם באואקה באוזן של המאמן יהיה אחד שיקלל אותו או את הקבוצה, הוא לא יישאר שם יותר מדי, ספק גדול אם יישאר בחיים.הפועל כתב:אני לחלוטין נגד לקלל מאמנים ושחקנים של הפועל ולא עשיתי את זה מימיי, ובעיניי זה אקט דבילי ודוחה.
למעלה ביציע שיקלל את מי שרוצה
ואז לחזור להגיד איך היה. אם יצליח לחזור.
יחד, רק יחד! 
-
נועם שחם
- קיבל.ה 1063 לייקים
בגדול אני מאד לא רגיש, אין לי בעיה עקרונית עם קללות במגרש.
הבעיה היא שזה כבר מזמן חצה את גבול ההגיון. גם ברמת האגרסיביות של אוהדים, ההתגרויות, שפת הגוף האלימה, גם כאלו שיושבים לידך או מאחוריך ו95% מהזמן עסוקים בלקלל. זה דוחה, זה מעצבן והגיע הזמן לטפל בזה.
הבעיה היא שזה כבר מזמן חצה את גבול ההגיון. גם ברמת האגרסיביות של אוהדים, ההתגרויות, שפת הגוף האלימה, גם כאלו שיושבים לידך או מאחוריך ו95% מהזמן עסוקים בלקלל. זה דוחה, זה מעצבן והגיע הזמן לטפל בזה.
-
אוהד כורסא
- קיבל.ה 675 לייקים
חזרה למקצועי:
יכולים לדבר על הסגל שרשם למשחק, הרכבים, התאמות - הכל נכון ויפה.
מעטים המאמנים בעולם שיכולים להביא קבוצה עם כל כך הרבה שחקנים לכימיה ככ טובה, בתנאים גרועים להכנה עם יורובאסקט, פציעות ובולגריה.
יכולים לדבר על הסגל שרשם למשחק, הרכבים, התאמות - הכל נכון ויפה.
מעטים המאמנים בעולם שיכולים להביא קבוצה עם כל כך הרבה שחקנים לכימיה ככ טובה, בתנאים גרועים להכנה עם יורובאסקט, פציעות ובולגריה.