יש להם עוד 5 משחקי בית ביורוליג עד סוף העונה (הגמורה) שלהם, כולל משחק נגד פנרבחצ'ה בשבוע הבא שספק אם יהיה בארץ.
יש מצב שהמנויים שלהם יעדיפו לקבל פיצוי מאשר ללכת למשחק בית העונה ביורוליג ולראות את הזוועה מקרוב

יש להם עוד 5 משחקי בית ביורוליג עד סוף העונה (הגמורה) שלהם, כולל משחק נגד פנרבחצ'ה בשבוע הבא שספק אם יהיה בארץ.
https://www.euroleaguebasketball.net/eurocup/format-ec/רק הפועל בלב כתב: ↑11 פברואר 2025, 10:42 באיזה תאריכים אמור להיות הרבע?
למה לא מפרסמים את זה?
יורוספורט פרסמו 10/3 23:00 אבל חוץ מזה אין אזכור. מבוסס?
The single-game BKT EuroCup Eighthfinals will be played on Tuesday, March 4, and Wednesday, March 5. The winners will advance to play the first and second seeds from both regular season groups in the single-game quarterfinals, which will be held on Tuesday, March 11, and Wednesday, March 12.
The quarterfinals winners will advance to the best-of-three semifinals, which are scheduled from Tuesday, March 25, until Wednesday, April 2, in the event that three games are necessary in any series. The BKT EuroCup Finals are to begin on Tuesday, April 8, and conclude with the crowning of a champion on Wednesday, April 16, if a third game is necessary.
נראה לי די בטוח שהשנה לא יחזרו ארצה.מילפורד כתב:
אז אין סיכוי שיהיה בארץ?
הבנתי שירושלים מארחים את הפלייאוף במקום אחר (בסרביה ? )הלך המומנטום כתב: ↑20 פברואר 2025, 12:07מניח שזה סופי, הרי גם אנחנו וגם ירושלים משחקים שם, ואם פורסם שזה ב-12/3 אז סביר להניח שירושלים מארחת שם ב-11/3.
ירושלים מארחים בבלגרד
כתבו בהודעה שהמועד נתון לשינויים או משהו כזה.הלך המומנטום כתב: ↑20 פברואר 2025, 13:52 לא הכרתי. סליחה טעות שלי.
ולנושא עצמו הקבוצה, אם הקבוצה הודיעה שזה ב-12/3 אני מניח שזה סופי
הטיסה שבדיל היא ב-10/3 כך שגם אם המשחק יוקדם ל-11 הם מכוסים (שלא כמו מי שיזמין עצמאית)רדנקו כתב: ↑20 פברואר 2025, 16:40כתבו בהודעה שהמועד נתון לשינויים או משהו כזה.הלך המומנטום כתב: ↑20 פברואר 2025, 13:52 לא הכרתי. סליחה טעות שלי.
ולנושא עצמו הקבוצה, אם הקבוצה הודיעה שזה ב-12/3 אני מניח שזה סופי
מנכ"ל המפעל פאוליוס מוטיונאס סיפר על כוונתו להגדיל את הליגה השנייה בטיבה בעולם ל-20 קבוצות ולאחר מכן ל-24, והתייחס גם לשתי האדומות מישראל: "הן דופקות על דלתות היורוליג"
כמובןעוד אמר מוטיונאס: "בסופו של דבר הכל מתנקז לשווקים חזקים, זכויות שידור והזדמנויות לחוזי חסות. אנחנו כמובן רוצים לשמור על עקרון הספורטיביות - שכל קבוצה תהיה תחרותית ושנראה אולמות מלאים".
קשה לי להאמין שנשחק פה את הרבע גמררק הפועל בלב כתב:ראיתי באתרים שמכבי קרובה לחזור לארח בארץ... יש עוד סיכוי שמעבירים לפה את המשחק?
סביר שנפגוש את טורק טלקום ברבע, לא חושב שיתנו לנו לארח אותם כאן.Charlie כתב: ↑02 מרץ 2025, 09:51קשה לי להאמין שנשחק פה את הרבע גמררק הפועל בלב כתב:ראיתי באתרים שמכבי קרובה לחזור לארח בארץ... יש עוד סיכוי שמעבירים לפה את המשחק?
אבל אם היורוליג מחזיר בקרוב את המשחקים לארץ (וזה כולל גם את היורוקאפ) אז אולי החצי כן ישוחק פה - אם נגיע לחצי (אחרי שבשנתיים האחרונות נעצרנו ברבע).
אני דווקא מעריך שהיריבה שלנוNiro כתב: ↑02 מרץ 2025, 14:27סביר שנפגוש את טורק טלקום ברבע, לא חושב שיתנו לנו לארח אותם כאן.Charlie כתב: ↑02 מרץ 2025, 09:51קשה לי להאמין שנשחק פה את הרבע גמררק הפועל בלב כתב:ראיתי באתרים שמכבי קרובה לחזור לארח בארץ... יש עוד סיכוי שמעבירים לפה את המשחק?
אבל אם היורוליג מחזיר בקרוב את המשחקים לארץ (וזה כולל גם את היורוקאפ) אז אולי החצי כן ישוחק פה - אם נגיע לחצי (אחרי שבשנתיים האחרונות נעצרנו ברבע).
תסביר את הספורטיביות?
הם אכן צודקים, אבל יש לציין שזה לא תקף ליורוקאפ כי שם העונה הסדירה נגמרה.
WTF? אתה אמיתי במה שרשמת?