להסיר את הכפפות - אולטראס הפועל
- מילפורד
- קיבל.ה 2314 לייקים
סולידריות כלפי חברים ליציע זה דוקא אחת התכונות הטובות שיש באולטראס.
אולי לא תמיד מגיע למושא הסולידריות שיתמכו בו, אבל לפחות עם עיקביים בקטע הזה.
אולי לא תמיד מגיע למושא הסולידריות שיתמכו בו, אבל לפחות עם עיקביים בקטע הזה.
מותר להיות בצד של מכבי ולא של האולטראס או שאין לי בחירה בזה ?הלך המומנטום כתב: ↑01 דצמבר 2024, 23:06 אם עופר ינאי ילך יהיו שני גורמים עיקריים ישמחו;
אולטראס הפועל
אוהדי מכבי תל אביב
תבחרו באיזה צד אתם.
- סומך
- קיבל.ה 1322 לייקים
האמת שכל ההודעות שלך עד היום היו בצד של מכבי ואני חושב שגם שם המשתמש שלך הוא 'ישראל מכבי'. ועד עכשיו הייתי בהתלבטות קלה אם להעיף אותך מהפורום וההודעה הזאת די עוזרת לי להחליטIsraelM כתב: ↑02 דצמבר 2024, 07:41מותר להיות בצד של מכבי ולא של האולטראס או שאין לי בחירה בזה ?הלך המומנטום כתב: ↑01 דצמבר 2024, 23:06 אם עופר ינאי ילך יהיו שני גורמים עיקריים ישמחו;
אולטראס הפועל
אוהדי מכבי תל אביב
תבחרו באיזה צד אתם.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
הבחירה היא בין אם אתה רוצה שעופר ינאי יילך או יישאר, לאנשים יכולות להיות אלפי סיבות למה לרצות שעופר יילך או יישאר והכל בסדר.IsraelM כתב: ↑02 דצמבר 2024, 07:41מותר להיות בצד של מכבי ולא של האולטראס או שאין לי בחירה בזה ?הלך המומנטום כתב: ↑01 דצמבר 2024, 23:06 אם עופר ינאי ילך יהיו שני גורמים עיקריים ישמחו;
אולטראס הפועל
אוהדי מכבי תל אביב
תבחרו באיזה צד אתם.
פשוט נראה לי שהסיבות שאנשי כדורסל רוצים עופר יילך הם כי הפועל תצליח (אוהדי מכבי) ואינספור עקרונות (אולטראס).
לדעתי עופר ינאי הוא לא הסיפור פה, אלא הסיכוי שיהיה לנו אולם בתל אביב של 10,000 מקומות שהוא לא יד אליהו, זה הרבה יותר מכל בעלים כזה או אחר.
תעיף ...סומך כתב: ↑02 דצמבר 2024, 09:46האמת שכל ההודעות שלך עד היום היו בצד של מכבי ואני חושב שגם שם המשתמש שלך הוא 'ישראל מכבי'. ועד עכשיו הייתי בהתלבטות קלה אם להעיף אותך מהפורום וההודעה הזאת די עוזרת לי להחליטIsraelM כתב: ↑02 דצמבר 2024, 07:41מותר להיות בצד של מכבי ולא של האולטראס או שאין לי בחירה בזה ?הלך המומנטום כתב: ↑01 דצמבר 2024, 23:06 אם עופר ינאי ילך יהיו שני גורמים עיקריים ישמחו;
אולטראס הפועל
אוהדי מכבי תל אביב
תבחרו באיזה צד אתם.
-
- קיבל.ה 1606 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
עוד הודעה מביכה שלהם.
הלגיטימציה שלהם בקרב הקהל הרחב הולכת ופוחתת בכל יום שעובר, השיא של זה הגיע בצעד הילדותי שלהם במשחק מול קריית אתא ובתגובה של הקהל אליו.
הם הולכים בדרך הבטוחה להפוך לחבורת אנשים סוררת שחוץ מ-500 קטינים וכמה מושפעים אף אחד לא הולך לשתף איתם פעולה.
וזה לא יגמר רק בכדורסל אם הם ימשיכו ככה.
הלגיטימציה שלהם בקרב הקהל הרחב הולכת ופוחתת בכל יום שעובר, השיא של זה הגיע בצעד הילדותי שלהם במשחק מול קריית אתא ובתגובה של הקהל אליו.
הם הולכים בדרך הבטוחה להפוך לחבורת אנשים סוררת שחוץ מ-500 קטינים וכמה מושפעים אף אחד לא הולך לשתף איתם פעולה.
וזה לא יגמר רק בכדורסל אם הם ימשיכו ככה.
- מילפורד
- קיבל.ה 2314 לייקים
איזה הודעה?
לא רואה הודעה שלהם בערוץ היחיד שאני מכיר שהם מוציאים בו הודעות...
לא רואה הודעה שלהם בערוץ היחיד שאני מכיר שהם מוציאים בו הודעות...
-
- קיבל.ה 110 לייקים
ההודעה הזו מסתובבת בקבוצות וואטספ, לא יודע אם זה באמת שלהם כי לא עלה בעמוד בפייסבוק איפה שהם מעלים בדרך כלל
עדכוני סל
לא באים ליד אליהו!
בואו נשים את הדברים על השולחן.
אם עופר ינאי היה אומר לפני שנה כשהגיע שהוא מתכנן להעביר אותנו ליד אליהו, אף אחד מאיתנו לא היה מקבל אותו, בטח שלא מצביע לטובת הכנסתו כבעלים. אסור לנו להסתנוור מכסף גם אם אנחנו צמאים לתארים, המטרה שלנו היא קודם כל להבטיח שהמועדון ימשיך להתקיים.
יש לנו את האולם הכי ביתי בארץ, כל עוד הוא עומד, אין שום סיבה בעולם לעבור לאולם של מכבי. בעלים שמחפש לבטל וטו שהוא עצמו התחייב אליו רק לפני שנה, יעשה בדיוק אותו דבר עם שיפוץ האולם. זהו מהלך מסוכן שיפלג את הקהל לשנים קדימה ויפגע בעתיד המועדון.
מי שמוכר כרטיסים למשחקי אימון, מזלזל בבעלי המנויים, מתערב בענייני העמותה, גורם לעזיבת אנשים מהמערכת, מחליף ביתיות מתוך אינטרס צר ועוד, כנראה חושב שאנחנו לקוחות בשופרסל ולא אוהדי ספורט.
אם מישהו לרגע התבלבל אז אנחנו פה להזכיר ששאיפתינו היא להוות אלטרנטיבה למכבי, לא להפוך להיות מכבי.
אנחנו אומרים את זה בצורה הברורה ביותר לכל מי שבהנהלה:
הפועל תל אביב היא קבוצה הישגית שרוצה וצריכה לזכות בתארים, אבל לא רק. הפועל תל אביב היא קהילה, היא בית, והיא שלנו.
לא נעבור ליד אליהו.
לא נשתוק כשמנסים למחוק את הזהות שלנו.
לא ניתן לשום סכום כסף לשנות את מה שבנינו יחד בדם, יזע והרבה הרבה קילומטראז בכל חור בארץ ובעולם.
- מילפורד
- קיבל.ה 2314 לייקים
זה גם לא מנוסח ברהיטות שמאפיינת הודעות שלהם.
זאת אולי דעה של מישהו שם שמנסה לפמפם אותה אבל האירגון לא יצאה הודעה חדשה בנושא.
אני שמעתי (דרך אחרים ששמעו) שיש קולות של מתנגדי המעבר שמכירים בזה שהמעבר הזה הוא עובדה מוגמרת ושצריך להתחיל להסתגל לזה.
זאת אולי דעה של מישהו שם שמנסה לפמפם אותה אבל האירגון לא יצאה הודעה חדשה בנושא.
אני שמעתי (דרך אחרים ששמעו) שיש קולות של מתנגדי המעבר שמכירים בזה שהמעבר הזה הוא עובדה מוגמרת ושצריך להתחיל להסתגל לזה.
-
- קיבל.ה 152 לייקים
מדברים על זהות כל הזמן, איזה זהות??? יש ככ הרבה קבוצות יריבות מאותו העיר שמשחקות באותו אולם (גם אנחנו בכדורגל!!!) שיפסיקו עם זה הגנון הזה, ושיבינו שהם המפלגים.
באים ועוד איך
באים ועוד איך
-
- קיבל.ה 194 לייקים
-
- קיבל.ה 948 לייקים
זהות זה התירוץ כשאין משהו אחר לטעון.
אני דיי בטוח שההיסטוריה והרגש שלי לגבי האולם הזה, לא פחות מאף אחד אחר אבל טובת הקבוצה כאן זועקת.
שלא יבואו לחנך אותי ולדבר על אובדן זהות ודרך, ילדים שבשנות ה- 80 שאכלנו מרורים משימון, המחלה, השופטים וכל איגוד הכדורסל יחד, לא היו בתיכנון.
יאללה הביתה!!!
-
- קיבל.ה 1391 לייקים
יד יותר קשה. על ידי הנהלה.Red roy כתב:מה יהיה היחס ?
ועל ידי מי ?
נשמע קצת מלחיץ ...
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 1391 לייקים
״המטרה שלנו היא שהמועדון ימשיך להתקיים״אורי כתב:ההודעה הזו מסתובבת בקבוצות וואטספ, לא יודע אם זה באמת שלהם כי לא עלה בעמוד בפייסבוק איפה שהם מעלים בדרך כלל
עדכוני סל
לא באים ליד אליהו!
בואו נשים את הדברים על השולחן.
אם עופר ינאי היה אומר לפני שנה כשהגיע שהוא מתכנן להעביר אותנו ליד אליהו, אף אחד מאיתנו לא היה מקבל אותו, בטח שלא מצביע לטובת הכנסתו כבעלים. אסור לנו להסתנוור מכסף גם אם אנחנו צמאים לתארים, המטרה שלנו היא קודם כל להבטיח שהמועדון ימשיך להתקיים.
יש לנו את האולם הכי ביתי בארץ, כל עוד הוא עומד, אין שום סיבה בעולם לעבור לאולם של מכבי. בעלים שמחפש לבטל וטו שהוא עצמו התחייב אליו רק לפני שנה, יעשה בדיוק אותו דבר עם שיפוץ האולם. זהו מהלך מסוכן שיפלג את הקהל לשנים קדימה ויפגע בעתיד המועדון.
מי שמוכר כרטיסים למשחקי אימון, מזלזל בבעלי המנויים, מתערב בענייני העמותה, גורם לעזיבת אנשים מהמערכת, מחליף ביתיות מתוך אינטרס צר ועוד, כנראה חושב שאנחנו לקוחות בשופרסל ולא אוהדי ספורט.
אם מישהו לרגע התבלבל אז אנחנו פה להזכיר ששאיפתינו היא להוות אלטרנטיבה למכבי, לא להפוך להיות מכבי.
אנחנו אומרים את זה בצורה הברורה ביותר לכל מי שבהנהלה:
הפועל תל אביב היא קבוצה הישגית שרוצה וצריכה לזכות בתארים, אבל לא רק. הפועל תל אביב היא קהילה, היא בית, והיא שלנו.
לא נעבור ליד אליהו.
לא נשתוק כשמנסים למחוק את הזהות שלנו.
לא ניתן לשום סכום כסף לשנות את מה שבנינו יחד בדם, יזע והרבה הרבה קילומטראז בכל חור בארץ ובעולם.
לא באים ליד אליהו
אם עופר לא היה נכנס, לא היה לקבוצה כסף לשלם את הקנסות שהפרחחים האלה גרמו לנו.
רק בתחילת העונה הוא שילם רבע מיליון ₪ קנס על שלא עלינו למשחק, בגלל מה שהשוטרים עשו בכניסה לדרבי.
נערך לאחרונה על ידי Asafasraf ב 04 דצמבר 2024, 19:12, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 194 לייקים
- נורמה ג'ין
- קיבל.ה 72 לייקים
מה קרה שתקתם פה היום אחרי כל הלכלוכים וההשחרות שלכם?
כשלא חסר מילים טובות להגיד אתם לא אומרים כלום. רק לטנף אתם יודעים.
ואני אפילו לא מדבר על זה שלא הדליקו אבוקות ועלק "צריך להגיד תודה על זה". אבל כשהדברים האלה קורים אתם משתוללים. והיום כשלא הפסיקו לעודד את הקבוצה וגם בסיום אתם לא אומרים מילה. איכס.
ואני אפילו לא מדבר על זה שלא הדליקו אבוקות ועלק "צריך להגיד תודה על זה". אבל כשהדברים האלה קורים אתם משתוללים. והיום כשלא הפסיקו לעודד את הקבוצה וגם בסיום אתם לא אומרים מילה. איכס.
רשימת נודניקים זה החיים.
-
- קיבל.ה 194 לייקים
לא צריך מילה טובה ולא צריך כלוםנורמה ג'ין כתב: ↑09 דצמבר 2024, 00:19 מה קרה שתקתם פה היום אחרי כל הלכלוכים וההשחרות שלכם?
אנחנו נמשיך והם ימשיכו
-
- קיבל.ה 150 לייקים
לעודד כל המשחק זה מובן מאליו והעידוד בסוף הואנורמה ג'ין כתב: ↑09 דצמבר 2024, 00:19 מה קרה שתקתם פה היום אחרי כל הלכלוכים וההשחרות שלכם?
בזכות כל מי שהיה שם ולא רצה לעמוד בחיבוק ידיים
בזמן שחוגגים עלינו. אפשר לתת מילה טובה פשוט
לקהל שהגיע היום. לא חייבים לפלג.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
אה, תודה שהתאפקתם היום, כל הכבוד.נורמה ג'ין כתב: ↑09 דצמבר 2024, 00:19 מה קרה שתקתם פה היום אחרי כל הלכלוכים וההשחרות שלכם?
בקרוב נתבקש גם להחמיא לכם שתצליחו לעשות קקי בסיר.
איזה אנשים מנותקים אלוהים אדירים.
-
- קיבל.ה 194 לייקים
רדפוקס כתב: ↑09 דצמבר 2024, 01:25אה, תודה שהתאפקתם היום, כל הכבוד.נורמה ג'ין כתב: ↑09 דצמבר 2024, 00:19 מה קרה שתקתם פה היום אחרי כל הלכלוכים וההשחרות שלכם?
לא התאפקו בגללך ,
לא מבקשים שום מחמאה ממך
תמשיך בשלך , שיהיה רק טוב.
העיקר היה given .
- red in blood
- קיבל.ה 437 לייקים
וואלה, מגיע להם מילה טובה, אבל לא כשיש הודעות מגעילות כאלו.נורמה ג'ין כתב: ↑09 דצמבר 2024, 00:19 מה קרה שתקתם פה היום אחרי כל הלכלוכים וההשחרות שלכם?
אף אחד לא חייב לאולטראס משהו, והם לא עושים טובה לאף אחד. הם היו היום סבבה, ו-וואלה, מדובר בעליית מדרגה עבורם.
אבל זה לא שהשאר חייבים להודות להם, זה לא שהם עושים שירות לכולם והכל. חלאס עם הגישה הזו שהאולטראס נעלים יותר מהשאר, שהם האוהדים האמיתיים והשאר צריכים להודות להם.
הם הרוויחו ביושר את כל הביקורות בזמן האחרון, ושיספגו את זה.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
-
- קיבל.ה 194 לייקים
red in blood כתב: ↑09 דצמבר 2024, 03:19וואלה, מגיע להם מילה טובה, אבל לא כשיש הודעות מגעילות כאלו.נורמה ג'ין כתב: ↑09 דצמבר 2024, 00:19 מה קרה שתקתם פה היום אחרי כל הלכלוכים וההשחרות שלכם?
אף אחד לא חייב לאולטראס משהו, והם לא עושים טובה לאף אחד. הם היו היום סבבה, ו-וואלה, מדובר בעליית מדרגה עבורם.
אבל זה לא שהשאר חייבים להודות להם, זה לא שהם עושים שירות לכולם והכל. חלאס עם הגישה הזו שהאולטראס נעלים יותר מהשאר, שהם האוהדים האמיתיים והשאר צריכים להודות להם.
לא רק שלא חייבים להודות לאולטראס על אי פתיחת אבוקות , גם זה היה מעליב אם היו מודים בפורום הזה לאולטראס על זה או על איזה שהוא משהו .
הארגון לא צריך את ההכשר של ה 45 איש שכותבים בפורום שדים כדורסל. הארגון יודע טוב מאד מה לעשות או לא לעשות גם בלי הדעה הללא ספק נחרצת של פורום שדים , סליחה. 45 איש בפורום שדים .
נערך לאחרונה על ידי Red roy ב 09 דצמבר 2024, 05:27, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 562 לייקים
אני מסכיםRed roy כתב: ↑09 דצמבר 2024, 02:58רדפוקס כתב: ↑09 דצמבר 2024, 01:25אה, תודה שהתאפקתם היום, כל הכבוד.נורמה ג'ין כתב: ↑09 דצמבר 2024, 00:19 מה קרה שתקתם פה היום אחרי כל הלכלוכים וההשחרות שלכם?
לא התאפקו בגללך ,
לא מבקשים שום מחמאה ממך
תמשיך בשלך , שיהיה רק טוב.
העיקר היה given .
הם באמת לא צריכים להתאפק רק כי מישהו אמר משהו בפורום
הם צריכים להתאפק כי זה הדבר הנכון לעשות. ואם הם היו מתאפקים לא רק אתמול אלא בעוד כמה משחקים, לא הייתה לנו הפחתת נקודה.
-
- קיבל.ה 194 לייקים
אויש
הם והחוסר שליטה ביצרים שלהם .
ואיבדנו הרבה יותר מנקודה בגללם
אבוקות , קללות , קיצוניות שאין בספורט העולמי ,
שלא נדבר על השלט לא מייצגים את ישראל .
רוכש לא קונה אותנו בגללם ,מי ירצה להיכנס למיטה כזאת חולה ?
אה סליחה זה לא
גם בכדורגל וגם בכדורסל קנו אותנו .
-
- קיבל.ה 562 לייקים
אז הנקודה הייתה שווה את זה?Red roy כתב: ↑09 דצמבר 2024, 06:33אויש
הם והחוסר שליטה ביצרים שלהם .
ואיבדנו הרבה יותר מנקודה בגללם
אבוקות , קללות , קיצוניות שאין בספורט העולמי ,
שלא נדבר על השלט לא מייצגים את ישראל .
רוכש לא קונה אותנו בגללם ,מי ירצה להיכנס למיטה כזאת חולה ?
אה סליחה זה לא
גם בכדורגל וגם בכדורסל קנו אותנו .
-
- קיבל.ה 194 לייקים
לא מתעסק בנקודה הזאתתא מרבוטא כתב: ↑09 דצמבר 2024, 06:41אז הנקודה הייתה שווה את זה?
מי שמחליט להוריד נקודה למועדון בגלל אבוקה הוא דפקט .
לא מוכן לשחק את המשחק של בית הדין והתקשורת שבאותו הזמן מגנה כאלה דברים ובכל פרומו שלה מראה את זה ואומרת כמה האוירה מדהימה .
ותזכיר לי על מה הורידו את הנקודה ?
-
- קיבל.ה 562 לייקים
https://m.sport5.co.il/articles.aspx?Fo ... cID=474124Red roy כתב: ↑09 דצמבר 2024, 06:45לא מתעסק בנקודה הזאת
מי שמחליט להוריד נקודה למועדון בגלל אבוקה הוא דפקט .
לא מוכן לשחק את המשחק של בית הדין והתקשורת שבאותו הזמן מגנה כאלה דברים ובכל פרומו שלה מראה את זה ואומרת כמה האוירה מדהימה .
ותזכיר לי על מה הורידו את הנקודה ?
התפרעויות ופירו
-
- קיבל.ה 194 לייקים
איזה התפרעויות ??? כאלה מפגרים.תא מרבוטא כתב: ↑09 דצמבר 2024, 06:48https://m.sport5.co.il/articles.aspx?Fo ... cID=474124
התפרעויות ופירו
בית דין של כלום
- מילפורד
- קיבל.ה 2314 לייקים
א. כשמתעסקים בעידוד נטו אכן מגיע שאפו, כל הכבוד למי שהיה ועודד כל המשחק.
ב. הטענה שהאולטראס התאפקו/מנעו את הדלקת אבוקות? האם מדובר בהודאה שאלו אכן הם שאחראים לסיפור?
ג. נדרשת המשכיות…
ב. הטענה שהאולטראס התאפקו/מנעו את הדלקת אבוקות? האם מדובר בהודאה שאלו אכן הם שאחראים לסיפור?
ג. נדרשת המשכיות…
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
אם הארגון היה יודע טוב מאוד מה לעשות או לא לעשות הוא לא היה במקום שהוא נמצא בו היום.Red roy כתב: ↑09 דצמבר 2024, 03:48red in blood כתב: ↑09 דצמבר 2024, 03:19וואלה, מגיע להם מילה טובה, אבל לא כשיש הודעות מגעילות כאלו.נורמה ג'ין כתב: ↑09 דצמבר 2024, 00:19 מה קרה שתקתם פה היום אחרי כל הלכלוכים וההשחרות שלכם?
לא רק שלא חייבים להודות לאולטראס על אי פתיחת אבוקות , גם זה היה מעליב אם היו מודים בפורום הזה לאולטראס על זה או על איזה שהוא משהו .
הארגון לא צריך את ההכשר של ה 45 איש שכותבים בפורום שדים כדורסל. הארגון יודע טוב מאד מה לעשות או לא לעשות גם בלי הדעה הללא ספק נחרצת של פורום שדים , סליחה. 45 איש בפורום שדים .
עשור של השמדת ערך.
- בז'רנו
- קיבל.ה 706 לייקים
פחחח...
תודה עלאק.
עופו מהפועל יא חסרי חיים
תודה עלאק.
עופו מהפועל יא חסרי חיים
- סומך
- קיבל.ה 1322 לייקים
לא מבין למה צריכים להיות בקצוות ולחלק דברים לטוב ולרע.
יש לי בטן מלאה על האולטראס והרבה כעסים על מעשים שהם עשו
וגם אתמול לפני המשחק היתי די בטוח שהם יעשו פרובוקציות וינהגו באלימות.
אבל אתמול התנהגו למופת, עודדו ועמדו בסיכום עם ינאי לא להדליק אבוקות, זה מעודד (פאן אינטנדד) ונותן תקווה להמשך שיתוף פעולה של ההנהלה והאולטראס לטובת הפועל.
יש לי בטן מלאה על האולטראס והרבה כעסים על מעשים שהם עשו
וגם אתמול לפני המשחק היתי די בטוח שהם יעשו פרובוקציות וינהגו באלימות.
אבל אתמול התנהגו למופת, עודדו ועמדו בסיכום עם ינאי לא להדליק אבוקות, זה מעודד (פאן אינטנדד) ונותן תקווה להמשך שיתוף פעולה של ההנהלה והאולטראס לטובת הפועל.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
כן מסכים , לא צריך לקחת את זה כמובן מאליו בכלל אנשים פה היו בטוחים שיהיה בלאגן רצח וזה לא קרה
-
- קיבל.ה 328 לייקים
האמת, הופתעתי. הלוואי שימשיך ככה.
-
- קיבל.ה 1038 לייקים
הם הוכיחו שטובת הפועל חשובה להם יותר מהאגו מקווה שימשיכו כך גם בהמשך.
-
- קיבל.ה 1391 לייקים
שינסו את עופר ינאי ויגלו.Red roy כתב:ורגע
הכפפות הוסרו ?
אני לא צריך לתת להם מילים טובות על זה שלא הדליקו אבוקות ושמח שהם עודדו את הקבוצה, רק חבל שביום שישי בצוהריים מאות מהם שרו שירי שואה למכבי, ועל הזין שלהם הפגיעה באוהדים ששייכים למשפחות ניצולי שואה.