מילפורד כתב: ↑06 יולי 2024, 15:40
כרגע ידוע בודאות על 4 זרים לעונה הבאה, כשברור לכולנו שצריך עוד אחד לעמדה 3 ועוד גבוה אחד לגיבוי.
בהנחה סבירה שנתחיל את העונה עם שבעה זרים, השביעי יכול לבוא לכל עמדה שהיא.
הלוואי שמנפורד יהיה אחד משלושת הזרים הנוספים שנראה פה שנה הבאה ומקוה שזה לא יהיה אנגולה.
אבל צריכים מישהו שיותר לכיוון של אנגולה.
שחקן שיכול לתפקד כמנהל משחק ולא רק להעביר את החצי.
שחקן שמסוגל לעזור ברבאונד.
שחקן שמסוגל להיות מחליף לעמדה 3.
אני יודע שאני מעדיף לא את אנגולה אבל לא סתם הוא היה מבוקש בשנה שעברה גם מעבר לכביש. הוא תופס עמדה מאוד בעייתית.
מנפורד כן.
אנגולה, מהרגע שבראון נפצע היה ברור שזה על הכתפיים שלו, נכשל.
היה צריך להחליף אותו במהלך העונה שעברה, הוחלט לתת לו צאנס להוכיח את עצמו, לא קרה.
אם הוא נשאר, זה רק בגלל שלא מצאו דרך טובה להיפטר מהחוזה שלו.
מילפורד כתב:מנפורד כן.
אנגולה, מהרגע שבראון נפצע היה ברור שזה על הכתפיים שלו, נכשל.
היה צריך להחליף אותו במהלך העונה שעברה, הוחלט לתת לו צאנס להוכיח את עצמו, לא קרה.
אם הוא נשאר, זה רק בגלל שלא מצאו דרך טובה להיפטר מהחוזה שלו.
אנגולה שחקן טוב.שהייתה לו עונה לא טובה עם הרבה פציעות.
אני לא הייתי ממהר לשחרר אותו.
ובטח לא את אקס.
כנראה שלהשאיר את שניהם אומר שאנחנו לא מביאים עוד זר בעמדות האלה ואולי זה קצת סיכון.
הכל תלוי מי המועמדים שיכולים לבוא במקומם.
יכול להיות שאין מישהו זמין טוב יותר מאנגולה בתקציב שלנו,לא יודע.
אני הייתי מעדיף להשאיר את מנפורד, אבל יכול להיות שלא תהיה ברירה אלא להשאיר את אנגולה.
כרגע המעמד של מנפורד לא נראה טוב לצערי
איך אנשים אומרים להשאיר את אנגולה לעזאזל,
הוא גמר אותנו בגמר, כל העונה (מתי שהיה כשיר) היה בינוני מינוס, שחקן פציע, יאמר לזכותו שהוא מחובר לקהל ואוהב את הקבוצה, אבל דיי עם זה, אנחנו רוצים תארים
shaolin232 כתב: ↑06 יולי 2024, 22:31
איך אנשים אומרים להשאיר את אנגולה לעזאזל,
הוא גמר אותנו בגמר, כל העונה (מתי שהיה כשיר) היה בינוני מינוס, שחקן פציע, יאמר לזכותו שהוא מחובר לקהל ואוהב את הקבוצה, אבל דיי עם זה, אנחנו רוצים תארים
הוא היה בינוני מינוס בכמה משחקים בודדים , הוא חושך .
אם הוא לא מוצא קבוצה לשים אותו ביציע עד שידע כן למצוא קבוצה שתשלם רוב שכרו
סתם בשביל הספורט מעניין עד כמה ההצעה שפורסמה שהוצעה לסורקין נכונה , לפי הדיווחים הצענו לו 4 מליון ל4 שנים שזה מעל מליון דולר יותר ממה שמכבי הציעו לו שזה פשוט מטורף (שוב לא בטוח עד כמה זה באמת נכון )
רק הפועל כתב: ↑07 יולי 2024, 09:31
סתם בשביל הספורט מעניין עד כמה ההצעה שפורסמה שהוצעה לסורקין נכונה , לפי הדיווחים הצענו לו 4 מליון ל4 שנים שזה מעל מליון דולר יותר ממה שמכבי הציעו לו שזה פשוט מטורף (שוב לא בטוח עד כמה זה באמת נכון )
גם אם ההצעה היא 3 מיליון לעונה, זה לא רלוונטי כל עוד הוא לא מקבל חוזה דו כיווני מקבוצת NBA.
זה בגדול אומר שכל משחק סביר פלוס שלו בליגת הקיץ (כמו הלילה למשל) טוב לנו.
הלך המומנטום כתב: ↑07 יולי 2024, 11:07
אם כל מה שייצא מהמלל הזה הוא חוזה עתק של מכבי לסורקין + תביעה (על סמך כתבה באתר) ותלונות זה ממש יהיה שווה את זה.
היכולת שלי לערער את שלוותם של הנבלות מעבר לכביש היא מדהימה.
אם כל מה שייצא מהמלל הזה הוא חוזה עתק של מכבי לסורקין + תביעה (על סמך כתבה באתר) ותלונות זה ממש יהיה שווה את זה.
עופר??
מחברת
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
עופר??
לפי שם המשתמש שלי אפשר לנחש שעופר ינאי אני לא.. אלא אם אני עושה הפוך על הפוך…
מישהו בפורום רוצה תוספת שכר?
מאז שהשם שלו עלה צפיתי בסרטונים וגם בחלקים ממשחקים שלמים שלו. ממש לא חושב שהוא שחקן חלש. יש לו סייז גדול מאוד לעמדה 3, חזק מאוד עם רגליים טובות ושחקן שיכול לתת תרומה הגנתית מצויינת ויכול לשמור כמעט כל עמדה. גם אני העדפתי את וורד בעיקר בגלל שהוא כבר הוכיח את עצמו ברמות הגבוהות ביורוקאפ וב-BCL להבדיל מווינרייט, אבל אני דווקא אוהב את ההחתמה הזאת אם וכאשר
נערך לאחרונה על ידי oleg neduda ב 09 יולי 2024, 09:35, נערך פעם 1 בסך הכל.