Niro כתב: ↑18 ינואר 2026, 12:56
"השוער של מכבי ת"א משלב בין אתלטיות יוצאת דופן, מוסר עבודה, שקט נפשי ומשחק רגל."- כתבה ראשית בספורט 5
מכונת תעמולה משומנת
מעניין אם זה מתעלה על "בגרמניה עוקבים אחרי סאגת פרץ"
Niro כתב: ↑18 ינואר 2026, 12:56
"השוער של מכבי ת"א משלב בין אתלטיות יוצאת דופן, מוסר עבודה, שקט נפשי ומשחק רגל."- כתבה ראשית בספורט 5
מכונת תעמולה משומנת
רק שלא יגידו שזה שוער של פעם בדור, זה לא מסתדר עם ההצגות של טיבו פרץ ברחבי היבשת.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
כולנו ניצבים בהצגה של מורן מאירי
בזמן אמת של המשחק מול ב"ש הייתי במשחק בבלומפילד. אז חזרתי הביתה, ובחדשות הספורט שמעתי את דבריו הנחרצים כל כך של עמרי אפק שהיה מגיע לב"ש פנדל על לכאורה עבירה של נסאר על ביטון (האירוע שבדקה ה- 49). אז רציתי לראות מקרוב והקלטתי ש.ח. של המשחק מהטלוויזיה כדי להיות בטוח.
על סמך הצילומים אי אפשר בשום אופן להוכיח חד משמעית שהיה פנדל! איך הוא יכול להגיע למסקנה הזאת??
אתר ערוץ הספורט. 22.1.26. 23:00.
עובר על העמוד הראשון באתר.
סדר הכתבות, קחו אויר:
- מכבי יורוליג
- מכבי כדורגל
- מכבי יורוליג
- מכבי יורוליג
- חדר החדשות: מכבי יורוליג, מכבי יורוליג, מכבי יורוליג
- הפתעה: בית"ר!
- מכבי יורוליג
- מכבי יורוליג
- מכבי כדורגל
- מכבי יורוליג
- מכבי יורוליג
- מכבי כדורגל
- מכבי כדורגל
- הפתעה! בית"ר
- מכבי כדורגל
- מכבי כדורגל
תא מרבוטא כתב: ↑26 ינואר 2026, 23:32
שגיא כהן עןד מעז לומר שיש נערים בני 18 שראו לראשןנה ניצחון דרבי ולא מבינים שזה הרגע הכי מרגש שלהם ב50 שנה הקרובות
אמן נפרק את הקבוצה שלך בשבת
צודק באלף אחוז מבחינת רגע אחד מזוקק טהור לא יהיה משהו שמשתווה לזה וזה שראינו ב16 שנים שניים כאלה זו אנומליה
בבקשה שקופמן ואוחנה הזונות יהיו ביציע העתונות אני מחכה לזה.
חייב את הפודקאסט של ערוץ הספורט מחר בבוקר של טל בן מתים השרמוטה עם אסף אבולעפיה רק כדי לשמוע את בן מתים בוכה בלי סוף
Red_man כתב: ↑26 ינואר 2026, 23:55
בבקשה שקופמן ואוחנה הזונות יהיו ביציע העתונות אני מחכה לזה.
חייב את הפודקאסט של ערוץ הספורט מחר בבוקר של טל בן מתים השרמוטה עם אסף אבולעפיה רק כדי לשמוע את בן מתים בוכה בלי סוף
תא מרבוטא כתב:שגיא כהן עןד מעז לומר שיש נערים בני 18 שראו לראשןנה ניצחון דרבי ולא מבינים שזה הרגע הכי מרגש שלהם ב50 שנה הקרובות
לדעתי התכוון שהסיום כמו שהיה זה רגע שיזכרו 50 שנה, כמו רגעים גדולים אחרים בהיסטוריה. לא בגלל הניצחון לבדו אלא בגלל איך שהכל קרה. ואני חושב שהוא צודק. זה ברמה של הדאבל בטדי.
תא מרבוטא כתב:שגיא כהן עןד מעז לומר שיש נערים בני 18 שראו לראשןנה ניצחון דרבי ולא מבינים שזה הרגע הכי מרגש שלהם ב50 שנה הקרובות
לדעתי התכוון שהסיום כמו שהיה זה רגע שיזכרו 50 שנה, כמו רגעים גדולים אחרים בהיסטוריה. לא בגלל הניצחון לבדו אלא בגלל איך שהכל קרה. ואני חושב שהוא צודק. זה ברמה של הדאבל בטדי.
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
זה לא הדאבל בטדי. זה גם לא רבע מזה.
אבל, זה כן הרגע הכי גדול שלנו כאוהדים מאז.
מקצועית עשינו אחרי הדאבל צ'מפיונס ונצחנו את בנפיקה.
נכון. וגם לא הפסיק להשוות אותנו ליונייטד של 99.
שגיא כהן בחור טוב.
בינתיים ברקנאטי
הצביעו האם שאנדה זייף עבירה עליו לפני מהלך הגול
לא ברקנאטי
האם הבלם של מכבי היה אמור להיות מורחק במחצית הראשונה
למה איתמר נוי לא קיבל כרטיס על עבירה שקרייב קיבל על קלה ממנה
הסטטיסטיקות של ניצחונות מכבי עם פוקסמן
נכון. וגם לא הפסיק להשוות אותנו ליונייטד של 99.
שגיא כהן בחור טוב.
עוד אנקדוטה - לא יודע כמה זוכרים את זה, אבל בזמנו לפני כמה שנים הוא גם החמיא לקהל ותמך בהתלהבות כשהניפו את השלט "מי לא פליט פה?".
רז זהבי מגזים לגמרי באיך שהוא מדבר על לאזטיץ'. כמה קסנופוביה ושנאת זרים.
אני אוהד הפועל ואין לי בעיה עם לאזטיץ'. הוא לא דמות כמו פרנק ארוק למי שזוכר או עתמאן בכדורסל.
בעל(ת) האוב כתב:רז זהבי מגזים לגמרי באיך שהוא מדבר על לאזטיץ'. כמה קסנופוביה ושנאת זרים.
אני אוהד הפועל ואין לי בעיה עם לאזטיץ'. הוא לא דמות כמו פרנק ארוק למי שזוכר או עתמאן בכדורסל.
פרנק ארוק
אני כמעט 40 שנה באוסטרליה.ובגללו עד היום אני שונא את הנבחרת האוסטרלית.
פרנק ארוק
לא נשכח ולא נסלח
בעל(ת) האוב כתב:רז זהבי מגזים לגמרי באיך שהוא מדבר על לאזטיץ'. כמה קסנופוביה ושנאת זרים.
פרנק ארוק
פרנק ארוק
לא נשכח ולא נסלח
פרנק ארוק
פרנק ארוק
לא נשכח ולא נסלח
היה טיפוס בלתי נסבל הארוק הזה
הרס לנבחרת הכי טובה(הפועל מחוזקת)של ישראל להגיע למונדיאל.
בחיים לא ראיתי כזאת שנאה של 50 אלף ביציע לבנאדם אחד.ממש אפשר היה לגזור את האווירה במספריים.
צנצי היום: https://www.ynet.co.il/sport/article/syernjii11x
"אזכור מועמדותו של זהבי, שצפוי להתחיל קורס מנהלים מקצועיים של אופ"א בעוד שבועיים, כבר לעונה הנוכחית, הוא לא יותר מספין שנועד להרגיע את הקהל."
במילים אחרות, טוכמן זה תועמלן שמריץ ספינים.
לפחות יש אחד פה שנותן קונטרה לשופרות הבזויים שלהם.