שתי גדות לאימפריאליזם
זאת מעפנה זאת גם כן-יזם?
(פחות עובד)
פעם הבאה שאקרא לך יודונאצי ואתה תעשה עצמך לא מבין למה, זאת תהיה רק אחת הראיות מני רבות.
אם זו הראיה שלך לכך שאני יודונאצי, אני אטרח להזכיר לך את המשפט הזה בכל הזדמנות.
מה שכמובן לא יפריע לך להמשיך להתבכיין על זה שהטענות שאתה שואף להשתלט על שטחים ערביים הן ביטוי לאנטישמיות המובנית בלה-בלה-בלה ידה-ידה-ידה.
אתה לא חייב לרדת אם אתה לא רוצה.
יצא מה"דיונים" הללו אי פעם משהו אחר ?D red imperia כתב: ↑30 מאי 2022, 12:07 אם כל מה שיוצא מה-"דיונים" האלה זה הכפשות לגופו של אדם בין אוהדי הפועל בתקופה קריטית לעתיד המועדון, עדיף לנעול
אותם עד שיעבור זעם
הסיטואציה שם הייתה דומה מאד לזו שבפלסטין/א"י, הכוחות אותם הכוחות, הטיעונים כמעט אחד לאחד אותם הטיעונים וההכפשות כלפי הלבנים מתנגדי האפרטהייד אותם הטיעונים שמושמעים היום כלפי יהודים אנטי-ציונים (ובהתאם השחורים מתנגדי האפרטהייד נתפשו באותה הצורה שפלסטינים המתנגדים לציונות נתפשים היום). לקרוא למשטר שם "גזעני אמיתי" (בניגוד למשטר הציוני) זו בדיחה מנותקת מהמציאות ההיסטורית.
ואם אני שם את מוטיב ההסתה שלך באותה משבצת של מישהו שכותב בפורום, יוצא לי שלא בטוח שזה הרעיון פה.
איך לא רועדת לך היד לפני שאתה כותב לחבר ליציע "אנשים כמוך כבר רצחו..."?
מניח שקראת את האשכול וזה כולו ואת מקבילו שאתה מניח שמי שהחל בטינופים זה טקנו. בוא נאמר שבהחלט יש פה הרבה אמירות לגופו של אדם אבל היה מי שהתמיד בהן ואף הסלים, וזה לא טקנו.
כל מה שאני יודע עליו זה איך הוא מתבטא, ואנשים שמתבטאים כמוהו כבר עשו את הדברים שעשו. זאת המציאות ואין מה לעשות.
לא קראתי. נכנסתי לכאן אחרי תקופה ארוכה וראיתי את ההודעות האחרונות ואת זו שבה הוא כותב למשתמש אחר "אנשים כמוך כבר רצחו אנשים כמוהו", אני חושב שזה משפט עלוב ודוחה במיוחד כשהוא נאמר לחבר ליציע.תא מרבוטא כתב: ↑30 מאי 2022, 14:46מניח שקראת את האשכול וזה כולו ואת מקבילו שאתה מניח שמי שהחל בטינופים זה טקנו. בוא נאמר שבהחלט יש פה הרבה אמירות לגופו של אדם אבל היה מי שהתמיד בהן ואף הסלים, וזה לא טקנו.
מצד שני- אני טועה, או שאתה זה שמקפיד כל שנה להפגין מול טקס הזכרון לחללי מערכות ישראל האלטרנטיבי?
לא חדש שאתה מגיב את הקלישאות שלך על אוטומט בלי לקרוא, כאמור.קומוניסים כתב: ↑30 מאי 2022, 14:56לא קראתי.תא מרבוטא כתב: ↑30 מאי 2022, 14:46מניח שקראת את האשכול וזה כולו ואת מקבילו שאתה מניח שמי שהחל בטינופים זה טקנו. בוא נאמר שבהחלט יש פה הרבה אמירות לגופו של אדם אבל היה מי שהתמיד בהן ואף הסלים, וזה לא טקנו.
מצד שני- אני טועה, או שאתה זה שמקפיד כל שנה להפגין מול טקס הזכרון לחללי מערכות ישראל האלטרנטיבי?
עזוב, נו. זה לא עובד ככה.teknoboy כתב: ↑30 מאי 2022, 14:52כל מה שאני יודע עליו זה איך הוא מתבטא, ואנשים שמתבטאים כמוהו כבר עשו את הדברים שעשו. זאת המציאות ואין מה לעשות.
מה שכן, תודה על החידוד. את המילה "כמוך" באמת קל להוציא מההקשר, כמו שהדגמת, אז תודה.
הכוונה הייתה לאנשים שמתבטאים כמו בנעים (אתה מוזמן לעיין באשכול כדי לדגום כמה פנינים וגם את דעת הקהל עליהן).
אנשים שמאמינים בעליונות יהודית כבר רצחו פה ראשי ממשלה שלא קיבלו את העליונות היהודית וגם מפגינים שלא קיבלו את העליונות\כוחנות היהודית וכמובן שאין ספור אנשים לא יהודים שלא קיבלו את העליונות היהודית.קומוניסים כתב: ↑30 מאי 2022, 15:10עזוב, נו. זה לא עובד ככה.teknoboy כתב: ↑30 מאי 2022, 14:52כל מה שאני יודע עליו זה איך הוא מתבטא, ואנשים שמתבטאים כמוהו כבר עשו את הדברים שעשו. זאת המציאות ואין מה לעשות.
מה שכן, תודה על החידוד. את המילה "כמוך" באמת קל להוציא מההקשר, כמו שהדגמת, אז תודה.
הכוונה הייתה לאנשים שמתבטאים כמו בנעים (אתה מוזמן לעיין באשכול כדי לדגום כמה פנינים וגם את דעת הקהל עליהן).
"זאת המציאות ואין מה לעשות" זה קשקוש מקושקש.
זאת לא המציאות אלא מה שאתה מספר לעצמך.
מקווה שבחיים האמיתיים אתה קצת יותר זהיר.
אסתכל תיכף לראות באיזה פנינים מדובר אבל אני בספק אם יש אמירה שמצדיקה אמירה כזו מצידך (חוץ מהצדקת רצח פוליטי, למשל)
במקום להגיד לי תודה, תגיד לו סליחה