כל עוד יש סכסוך, תהיינה פעולות טרור שבהן יירצחו ישראלים חפים מפשע. ממצרים ומירדן אין טרור מכיוון שישראל כרתה איתם הסכמי שלום.
מי שמכחיש את זה, מעמיד את עם ישראל בסכנה.
כל עוד יש סכסוך, תהיינה פעולות טרור שבהן יירצחו ישראלים חפים מפשע. ממצרים ומירדן אין טרור מכיוון שישראל כרתה איתם הסכמי שלום.
איזה מנחוס
הסכם שלום על הנייר, פרקטית מדובר בהפסקת אש(וזה בסדר גמור, מבורך).D red imperia כתב: ↑05 מאי 2022, 22:31כל עוד יש סכסוך, תהיינה פעולות טרור שבהן יירצחו ישראלים חפים מפשע. ממצרים ומירדן אין טרור מכיוון שישראל כרתה איתם הסכמי שלום.
הם מעוניים לחדור חמושים לבית משפחה בשביל לרצוח אותם. המטרה שלהם, מנקודת מבטם, היא להילחם באלימות בכיבוש הציוני (מוצדק או לא זו שאלה אחרת). הם עושים את זה כי זו צורת ההתנגדות האלימה היחידה שקיימת עבורם - אין להם צבא מסודר שיכול להילחם כנגד צה"ל. גם הציונים, כשלא היה להם צבא, ביצעו פעולות טרור מזעזעות כנגד אזרחים חפים מפשע.
לא קריטי איך בדיוק מגדירים את זה. מה שחשוב זה שמדינת ישראל תפסיק לכבוש עם אחר, ושהפלסטינים יכריזו על קץ הסכסוך וסוף לתביעות ההדדיות. אם אחרי זה תיפתח מלחמה, ישראל תוכל להגיב כמו שהיא הייתה מגיבה לפלישה ממצרים או מירדן.benaim כתב: ↑08 מאי 2022, 21:06הסכם שלום על הנייר, פרקטית מדובר בהפסקת אש(וזה בסדר גמור, מבורך).D red imperia כתב: ↑05 מאי 2022, 22:31כל עוד יש סכסוך, תהיינה פעולות טרור שבהן יירצחו ישראלים חפים מפשע. ממצרים ומירדן אין טרור מכיוון שישראל כרתה איתם הסכמי שלום.
לא רואה איפה כתבתי שהסכסוך מסתכם ביהודה ושומרון, אבל בכל מקרה זה חלק הכרחי מהפיתרון אותו ישראל לא מסוגלת לממש. כרגע שני הצדדים הופכים את הפתרון האפשרי היחיד ליותר ויותר לא רלוונטי עם כל יום שעובר. שיהיה לכם בהצלחה עם מלחמה שלא תיגמר גם עוד 100 שנה.
אם אתה צודק, אז בעצם אין שום תקווה.
אני לא צריך הוכחות שיש ערבים צמאי דם, בדיוק כמו שאני לא צריך הוכחות שיש ישראלים צמאי דם.
גירוש/הגירה מרצון תמורת סכום מסוים. אבל זו אפשרות לא ריאלית ולכן אני חושב שאנחנו נשארים עם האופציה הראשונה.
לא יודע, פשוט את כמות אירוע הרצח הנוראיים מהצד היהודי ניתן לספור על יד אחת בעוד שהצד הערבי לא יודע שובע.teknoboy כתב: ↑09 מאי 2022, 10:40אני לא צריך הוכחות שיש ערבים צמאי דם, בדיוק כמו שאני לא צריך הוכחות שיש ישראלים צמאי דם.
אנשים זה קקי, ולא משנה מאיזה עדה. חלקם יהיו חארות צמאי דם. אין לי בזה בכלל ספק.
אבל מכאן להגיע למסקנות על ערבים באופן כללי או על ערבי אקראי שאתה רואה פתאום מולך, זאת גזענות.
שמחתי לעזור. אתה מוזמן לבקש עוד עזרה בתחומי לוגיקה, עברית והבנת הנקרא. אני תמיד פה (מקווה לא לפספס קריאת עזרה).
שכחת את המשפט "וזה שהמספרים מראים אחרת לא יזיז אותנו מדעתנו!!!!"benaim כתב: ↑09 מאי 2022, 11:02לא יודע, פשוט את כמות אירוע הרצח הנוראיים מהצד היהודי ניתן לספור על יד אחת בעוד שהצד הערבי לא יודע שובע.teknoboy כתב: ↑09 מאי 2022, 10:40אני לא צריך הוכחות שיש ערבים צמאי דם, בדיוק כמו שאני לא צריך הוכחות שיש ישראלים צמאי דם.
אנשים זה קקי, ולא משנה מאיזה עדה. חלקם יהיו חארות צמאי דם. אין לי בזה בכלל ספק.
אבל מכאן להגיע למסקנות על ערבים באופן כללי או על ערבי אקראי שאתה רואה פתאום מולך, זאת גזענות.
שמחתי לעזור. אתה מוזמן לבקש עוד עזרה בתחומי לוגיקה, עברית והבנת הנקרא. אני תמיד פה (מקווה לא לפספס קריאת עזרה).
אם רק נשתמש בעוד כחחחחחחחחחחחbenaim כתב: ↑09 מאי 2022, 11:00גירוש/הגירה מרצון תמורת סכום מסוים. אבל זו אפשרות לא ריאלית ולכן אני חושב שאנחנו נשארים עם האופציה הראשונה.
אני מאמין שהם הפעלת הכוח הנדרש ובאינטנסיביות הנדרשת, האויב הערבי יכנע ואז, אז נוכל לדבר על מחיה משותפת על הקרקע הזאת.
סליחה שאני בכלל מתייחס ברצינות לאופציית הטרנספר, אבל יש נקודה שכל תומכיה מקפידים להתעלם ממנה:benaim כתב: ↑09 מאי 2022, 11:00גירוש/הגירה מרצון תמורת סכום מסוים. אבל זו אפשרות לא ריאלית ולכן אני חושב שאנחנו נשארים עם האופציה הראשונה.
אני מאמין שהם הפעלת הכוח הנדרש ובאינטנסיביות הנדרשת, האויב הערבי יכנע ואז, אז נוכל לדבר על מחיה משותפת על הקרקע הזאת.
אני אשמח אם תרחיב קצת על עניין הפעלת הכוח. כי לא נראה לי שאתה ילד מטומטם שזורק סיסמאות, אתה בטח אדם שקול עם פתרונות ריאליים...benaim כתב: ↑09 מאי 2022, 11:00גירוש/הגירה מרצון תמורת סכום מסוים. אבל זו אפשרות לא ריאלית ולכן אני חושב שאנחנו נשארים עם האופציה הראשונה.
למה ככה, אחר כך יגידו שחלקנו מכחישי שואה או משהוסומך כתב: ↑09 מאי 2022, 18:18אני אשמח אם תרחיב קצת על עניין הפעלת הכוח. כי לא נראה לי שאתה ילד מטומטם שזורק סיסמאות, אתה בטח אדם שקול עם פתרונות ריאליים...
מה זה אומר חבר? להפציץ? להכניס למחנות עבודה? להכריז עוצר ולירות למוות בכל מי שברחוב? איך תיראה הפעלת הכוח הזאת על 2M אנשים שאתה רוצה להוריד לברכיים? בבקשה תפרט
אני לא אסטרטג גדול, אבל בעד יישום ענישה קשה ונרחבת כנגד מחבלים וקרוביהם - עונש מוות למחבלים, גירוש משפחות מחבלים (כן, גם יהודיות), סנקציות כלכליות וכיוצ"ב.סומך כתב: ↑09 מאי 2022, 18:18אני אשמח אם תרחיב קצת על עניין הפעלת הכוח. כי לא נראה לי שאתה ילד מטומטם שזורק סיסמאות, אתה בטח אדם שקול עם פתרונות ריאליים...
מה זה אומר חבר? להפציץ? להכניס למחנות עבודה? להכריז עוצר ולירות למוות בכל מי שברחוב? איך תיראה הפעלת הכוח הזאת על 2M אנשים שאתה רוצה להוריד לברכיים? בבקשה תפרט
ואם יעשו דברים כאלה והטרור לא ייפסק - תציע הצעות חדשות ויצירתיות איך לדכא את העם הפלסטיני או שתבין שאין פיתרון צבאי? אתה לא חייב לענות.benaim כתב: ↑09 מאי 2022, 21:07אני לא אסטרטג גדול, אבל בעד יישום ענישה קשה ונרחבת כנגד מחבלים וקרוביהם - עונש מוות למחבלים, גירוש משפחות מחבלים (כן, גם יהודיות), סנקציות כלכליות וכיוצ"ב.סומך כתב: ↑09 מאי 2022, 18:18אני אשמח אם תרחיב קצת על עניין הפעלת הכוח. כי לא נראה לי שאתה ילד מטומטם שזורק סיסמאות, אתה בטח אדם שקול עם פתרונות ריאליים...
מה גם שמדינת ישראל צריכה להקשות מאוד את תנאי האסירים הביטחוניים בבתי הסוהר. התחקירים האחרונים שפורסמו מזעזעים.
למה אתה מעוות את דבריו כמו סמולני מצוי?D red imperia כתב:סליחה שאני בכלל מתייחס ברצינות לאופציית הטרנספר, אבל יש נקודה שכל תומכיה מקפידים להתעלם ממנה:
טרנספר אולי יפנה לכם עוד שטח להתרחב אליו, אבל הוא בשום פנים ואופן לא ימגר את ההתנגדות הפלסטינית. היא תימשך ביתר שאת מהצד השני של הגבול.
לכן, מעבר להיותו של פתרון הטרנספר נפשע ובלתי ישים (וכמובן מאד ילדותי), הוא גם לא יפתור שום בעיה.
רק עוד ביטוי לפופוליזם הרדוד של הימין.
ואחר כך אתה לא מבין למה לא מתייחסים אליך ברצינותbenaim כתב:הם לא עם ואם הם מדוכאים, שיקחו משהו שיעלה להם קצת את הסרוטינין.
לא יהיה פתרון מדיני כל עוד הם ימשיכו לשאוף להשתלט על כל הטריטוריה.
איך אתה לא רואה את הסתירה איך
הוא לא שאל למה אתה חושב שאתה צודק, אלא איך אתה לא שם לב שאתה פוסל את הצד השני במומך שלך.
הבנתי, אז אני אחדד.
זה לא יסתכם בכך, כי השאיפות שלהם ושלך הן אותן שאיפות.benaim כתב: ↑10 מאי 2022, 16:48הבנתי, אז אני אחדד.
השימוש שלי במילים פתרון מדיני לא היו המילים הנכונות כי אני לא חושב שנכון או צריך לכוון לפתרון מדיני מולם מהסיבה הפשוטה שאני מאמין שיו"ש היא טריטוריה יהודית היסטורית ואין מקום להקמת מדינה ערבית ע"ג השטח הזה. מה גם שבהינתן ותקום הממשלה שתחליט על מסירת השטחים האלה לידי האויב במסגרת פתרון מדיני, זה לא יסתכם בכך כי השאיפות שלהם נוגעות בכל פיסת אדמה מהירדן ועד לים.
מה החידוד הזה קשור למה שאומרים לך, לא הבנתי..benaim כתב: ↑10 מאי 2022, 16:48הבנתי, אז אני אחדד.
השימוש שלי במילים פתרון מדיני לא היו המילים הנכונות כי אני לא חושב שנכון או צריך לכוון לפתרון מדיני מולם מהסיבה הפשוטה שאני מאמין שיו"ש היא טריטוריה יהודית היסטורית ואין מקום להקמת מדינה ערבית ע"ג השטח הזה. מה גם שבהינתן ותקום הממשלה שתחליט על מסירת השטחים האלה לידי האויב במסגרת פתרון מדיני, זה לא יסתכם בכך כי השאיפות שלהם נוגעות בכל פיסת אדמה מהירדן ועד לים.
מה זה רוצה הכל? הכל שלנו.אדום נחמד כתב: ↑10 מאי 2022, 16:56מה החידוד הזה קשור למה שאומרים לך, לא הבנתי..benaim כתב: ↑10 מאי 2022, 16:48הבנתי, אז אני אחדד.
אתה מתלונן על הפלסטינים שרוצים הכל, ובעצמך אומר שאתה רוצה הכל.
זה הכל.
בדיוק.L.S כתב: ↑11 מאי 2022, 16:14מה זה רוצה הכל? הכל שלנו.אדום נחמד כתב: ↑10 מאי 2022, 16:56מה החידוד הזה קשור למה שאומרים לך, לא הבנתי..benaim כתב: ↑10 מאי 2022, 16:48
הבנתי, אז אני אחדד.
זה הכל.
שתי גדות לירדן, זאת שלנו וגם זאת שלנוL.S כתב: ↑11 מאי 2022, 16:14מה זה רוצה הכל? הכל שלנו.אדום נחמד כתב: ↑10 מאי 2022, 16:56מה החידוד הזה קשור למה שאומרים לך, לא הבנתי..benaim כתב: ↑10 מאי 2022, 16:48
הבנתי, אז אני אחדד.
זה הכל.