דרבי 25/4
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1477 לייקים
1. זה לא בונקר.
2. בשביל זה צריך מגנים טובים,
אין לנו כאלה.
2. בשביל זה צריך מגנים טובים,
אין לנו כאלה.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
לפני המשחק היום שמעתי אוהדים של ההם משכנעים אחד את השני לבוא למשחק (אוהדים מנויים). אחת הדברים היה "בוא שלא יגידו שלא באנו כי אנחנו קהל של הצלחות... והלך הגביע"
לא מגיע להם, אבל הגלגל עוד יסתובב, מתישהו...
לא מגיע להם, אבל הגלגל עוד יסתובב, מתישהו...
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
-
- קיבל.ה 205 לייקים
ואתה לא? אני ביציע מדאבל 00( יודע שזה יחסית מוקדם לאנשי הפורום) אך יחד עם זאת הרגשת ההתפרקות ההולכת וקרבה אחרי השער ה2 לא דומה לי לכלום.
הרגשתי מהשחקנים פחד טהור.
-
- קיבל.ה 271 לייקים
החלק העצוב מבחינתי הוא שהחמישייה הזאת לא כל כך כואבת לי כמו הפסד 2-1/3-1 לפני עשר שנים.
מועדון עם היסטוריה מפוארת והווה עגום, מועדון ללא שאיפות עם קהל אוהדים שלא מגיע להם קבוצה כזאת.
מועדון עם היסטוריה מפוארת והווה עגום, מועדון ללא שאיפות עם קהל אוהדים שלא מגיע להם קבוצה כזאת.
-
- קיבל.ה 1566 לייקים
לא.
אומרים לביטון ולינדנר שהם לא עוברים את החצי.
אומרים לאייזן שיהיה בלם שלישי.
משחקים בנוסף לזה עם 4 קשרים שיודעים להחזיק בכדור ולהעביר זמן. ללא חלוץ
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
ממש ככה. עצוב.benaim כתב:החלק העצוב מבחינתי הוא שהחמישייה הזאת לא כל כך כואבת לי כמו הפסד 2-1/3-1 לפני עשר שנים.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
-
- קיבל.ה 1226 לייקים
קולו לא היה ראוי אף פעם.modag כתב: ↑25 אפריל 2022, 23:09מי ציפה שקולו פתאום יחטוף התקף ויברח? למרות שאני מסכים שהאלטרנטיבות מהספסל לאדי וקולו היו פח אשפה הביאו את הזה שעבר לאשדוד ואת טראורה פשוט ביזיוןRed_man כתב: ↑25 אפריל 2022, 23:07 אין לי בעיה עם הגישה שעלינו איתה למחצית הראשונה יש לי בעיה עם השנייה.
ובאמת שאני חושב שצריך לשלוח את למקין או ישראלוב להשאלה לזרוק שני בלמי נוער לדרבי ככה זה היה זועק לשמיים שהולכת להיות לנו בעיה בנושא. אשכרה עונה שלמה עם בלם ראוי אחד ועוד אילתורים לידו. אני לא זוכר מימי כזה בית זונות בכל מה שקשור לסגל בעיקר בהגנה
ברח במקרה דקה אחרי שנסגר החלון? בוא ניתן להם ליהנות מהספק שהוא ברח בלי שידעו שזה הולך לקרות, קרה לכם נס ונפתח חלון בגלל המלחה ועדיין לא הבאתם בלם זה הביזיון. מה כן הביאו? קשר התקפי שלפעמים בא לו ולפעמים פחות ושוער שעזוב
-
- קיבל.ה 951 לייקים
הכנה מנטלית גרועה
תפקוד מאמן נוראי
התנהלות חסר אחריות של שחקן אחד
זה סיפור המשחק
תפקוד מאמן נוראי
התנהלות חסר אחריות של שחקן אחד
זה סיפור המשחק
long live the zapta
-
- קיבל.ה 1156 לייקים
זה לא עניין של אייזן או של שחקן ספציפי. זו גישה.הוקיץ' כתב: ↑25 אפריל 2022, 23:10אתה חושב שאם אייזן היה עולה בלם או שהיינו עולים עם שלושה בלמים זה היה משנה משהו? איך שלא יהיה יש לנו הגנה חלשה וחסרת ניסיון ושוער שיכול לחטוף גול גם מכדורים שלא נבעטים למסגרת.אוגוסטוס היל כתב: ↑25 אפריל 2022, 22:36חלאס נו.
שום דבר לא מצדיק ביזיון כזה וזה 100 אחוז על קובי. לא רק חילופים לא ברורים. הגישה למשחק היתה כמעט יהירה. הוא עם הגנה של נוער ועולה קדימה עם 10 שחקנים כאילו לשחק איתם שווה בשווה. מה? מה הוא חשב שיקרה? מה התכנית?
מאכזב מאוד
בשורה התחתונה, העובדה היא שבמחצית הראשונה המערך היהיר ותכנית המשחק חסרת האחריות הביאו אותנו למחצית בה היינו עדיפים על מכבי והם אשכרה לא עשו כלום. אז כן, ברגע שהשופט החליט לגמור את המשחק חוסר הניסיון של חלק מהשחקנים גורם לזה שמשחק של 3-0 נגמר בתבוסה 5-0. זה מה שמשנה?
ממש לא צריך לרדת לבונקר ולא צריך להבהל מהאדום אבל מכאן ועד לצאת קדימה כאילו ואן דייק מחכה מאחורה לעצור כל מה שיגיע זה פשוט חוסר מודעות עצמית או יהירות או סתם טמטום
-
- קיבל.ה 1409 לייקים
״המערך היהיר״ הזה שיתקהאת מכבי במחצית הראשונה ועם פחות מ-40% אחזקת כדור היה יותר מסןכן מהם.הוקיץ' כתב:אתה חושב שאם אייזן היה עולה בלם או שהיינו עולים עם שלושה בלמים זה היה משנה משהו? איך שלא יהיה יש לנו הגנה חלשה וחסרת ניסיון ושוער שיכול לחטוף גול גם מכדורים שלא נבעטים למסגרת.אוגוסטוס היל כתב: ↑25 אפריל 2022, 22:36חלאס נו.
שום דבר לא מצדיק ביזיון כזה וזה 100 אחוז על קובי. לא רק חילופים לא ברורים. הגישה למשחק היתה כמעט יהירה. הוא עם הגנה של נוער ועולה קדימה עם 10 שחקנים כאילו לשחק איתם שווה בשווה. מה? מה הוא חשב שיקרה? מה התכנית?
מאכזב מאוד
בשורה התחתונה, העובדה היא שבמחצית הראשונה המערך היהיר ותכנית המשחק חסרת האחריות הביאו אותנו למחצית בה היינו עדיפים על מכבי והם אשכרה לא עשו כלום. אז כן, ברגע שהשופט החליט לגמור את המשחק חוסר הניסיון של חלק מהשחקנים גורם לזה שמשחק של 3-0 נגמר בתבוסה 5-0. זה מה שמשנה?
ברגע שאליאס המטומטם (שמבחינתי ירק היום בפנים של כל אוהד הפועל) הורחק, נגמר הסיפור.
לצפות שילד בכתה א׳ יצליח לעצור חלוצים פי שניים ממנו בנפח ובגובה זה במקרה הטוב בדיחה.
-
- קיבל.ה 2435 לייקים
יהיה מצחיק אם שבוע הבא מנצחים את חיפה ומחזירים את מכבי למאבק האליפות
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
אין סיכוי 
נתחיל מבונקר טוב
Sent from my SM-G996B using Tapatalk

נתחיל מבונקר טוב
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
אתה יכול להסיר דאגה מלבך, חיפה יקחו בקלות בלי קשר לאחרות מספיק להם 8/15 כדי להבטיח את האליפות. לא ב"ש ולא מכב* יקחו.רק הפועל כתב:יהיה מצחיק אם שבוע הבא מנצחים את חיפה ומחזירים את מכבי למאבק האליפות
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 950 לייקים
הולכת להיות אווירה מאוד אבל מאוד רעילה במועדון בתקופה הקרובה, גם מהקהל וגם בתוך המועדון. אני מאוד אתפלא אם נתאושש מזה, בטח במשחקים הקרובים.
מכבי בעונה מזעזעת, וקיבלנו 5 שערים במחצית
זו סיטואציה שונה לחלוטין מהדרבי ההוא בנתניה.. יש מצב שלמעט ה3-2 זה ההפסד הביזיוני ביותר שלנו למכבי בעידן המודרני (מבחינה מקצועית, שאתה מסתכל על פערי הרמות וכו׳)
מכבי בעונה מזעזעת, וקיבלנו 5 שערים במחצית
זו סיטואציה שונה לחלוטין מהדרבי ההוא בנתניה.. יש מצב שלמעט ה3-2 זה ההפסד הביזיוני ביותר שלנו למכבי בעידן המודרני (מבחינה מקצועית, שאתה מסתכל על פערי הרמות וכו׳)
-
- קיבל.ה 337 לייקים
למה לא מגיע לקהל הזה? קהל שמשתינים עליו שבוע אחרי שבוע הניסנובים, ההתאחדות, בית הדין והשופטים והוא ממשיך לשיר את שירי הקייטנה.
אנחנו לא עושים לחץ על שופטים, אף אחד לא מדבר אחרי המשחק על זה שזו הרחקה הזוייה. הקהל רץ לוולפסון במקום לחכות לשמואלביץ.
הכל פה דפוק מהיסוד
- D red imperia
- קיבל.ה 507 לייקים
עם כמה שאני רותח מעצבים וכנראה שלא אעצום עין הלילה, אני לא חושב שהדרבי הזה מהווה איזשהו ציון דרך. בלי גוטליב, בלי חלוץ ועם שחקן אחד פחות זו התוצאה. לא אומר דבר וחצי דבר על הדרבי הבא.
שער 5 זה הלב
האשם הבלעדי- מי שהחזיר השנה את שירי השחקנים.
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
ואולי ההפך, אולי אומר משהו אופטימי על הדרבי הבא.D red imperia כתב:עם כמה שאני רותח מעצבים וכנראה שלא אעצום עין הלילה, אני לא חושב שהדרבי הזה מהווה איזשהו ציון דרך. בלי גוטליב, בלי חלוץ ועם שחקן אחד פחות זו התוצאה. לא אומר דבר וחצי דבר על הדרבי הבא.
ואולי אני גם מטומטם וגם טמבל, אבל אני אהיה שם.
כמו תמיד בניצחון, בכישלון ובעוד כישלון שאחריו. מהרגעים האלה אנחנו נבנים.
- Shacham
- קיבל.ה 846 לייקים
יהיר להגיד את מה שאתה אומר כאן, לך תדע לאיזה סחרור הדרבי הזה יכניס את המועדון. בקלות יכול לעלות לנו במקום ה4.D red imperia כתב: ↑26 אפריל 2022, 01:10 עם כמה שאני רותח מעצבים וכנראה שלא אעצום עין הלילה, אני לא חושב שהדרבי הזה מהווה איזשהו ציון דרך. בלי גוטליב, בלי חלוץ ועם שחקן אחד פחות זו התוצאה. לא אומר דבר וחצי דבר על הדרבי הבא.
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 950 לייקים
Chegi כתב: ↑26 אפריל 2022, 01:14ואולי ההפך, אולי אומר משהו אופטימי על הדרבי הבא.D red imperia כתב:עם כמה שאני רותח מעצבים וכנראה שלא אעצום עין הלילה, אני לא חושב שהדרבי הזה מהווה איזשהו ציון דרך. בלי גוטליב, בלי חלוץ ועם שחקן אחד פחות זו התוצאה. לא אומר דבר וחצי דבר על הדרבי הבא.
מהרגעים האלה אנחנו נבנים?! על מה אתה מדבר?
ה-שחקן בית שלך ירק על שחקן יריב בפאקינג דרבי, איזו בנייה אתה רואה פה?! אתה שמונה שנים מפסיד להם ברציפות.. וזה מה שאתה מקבל בחזרה מהשחקנים שלך..
זה בסדר שתהיה שם , גם אני, אבל אני מקווה שלא עמדת ומחאת כפיים היום כמו כמה מפגרים
-
- קיבל.ה 337 לייקים
לא ירק עליו ולא בטיח. ירק לכיוון שלו כשהוא היה רחוק. הרחקה הזויה. שופט שגמר את המשחק לבד.צ'ימבויקה כתב: ↑26 אפריל 2022, 01:31Chegi כתב: ↑26 אפריל 2022, 01:14ואולי ההפך, אולי אומר משהו אופטימי על הדרבי הבא.D red imperia כתב:עם כמה שאני רותח מעצבים וכנראה שלא אעצום עין הלילה, אני לא חושב שהדרבי הזה מהווה איזשהו ציון דרך. בלי גוטליב, בלי חלוץ ועם שחקן אחד פחות זו התוצאה. לא אומר דבר וחצי דבר על הדרבי הבא.
מהרגעים האלה אנחנו נבנים?! על מה אתה מדבר?
ה-שחקן בית שלך ירק על שחקן יריב בפאקינג דרבי, איזו בנייה אתה רואה פה?! אתה שמונה שנים מפסיד להם ברציפות.. וזה מה שאתה מקבל בחזרה מהשחקנים שלך..
זה בסדר שתהיה שם , גם אני, אבל אני מקווה שלא עמדת ומחאת כפיים היום כמו כמה מפגרים
- עידן סרור
- קיבל.ה 372 לייקים
אם כבר להשליך חפצים, אפילו עד פיצוץ משחק
זה במשחק הזה.
השיפוט היה מסחרי ומסריח וזה לא יכול להמשך כל דרבי מחדש.
זה במשחק הזה.
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
אמרתי את זה במחצית כשעוד לא ידענו מה יבוא..עידן סרור כתב:אם כבר להשליך חפצים, אפילו עד פיצוץ משחק
זה במשחק הזה.
- קפטן ג'ק
- קיבל.ה 521 לייקים
אני חייב לשתף שלא ישנתי בלילה מרוב כאב לב ואכזבה. כואב לי הלב על השיח' הקנדי מיטש, יהודי חם ופילנתרופ שהוציא השנה עשרות מיליוני דולרים ממיטב כספו על קבוצת שתן צהוב שזכתה באפס תארים,
ורגע השיא שלה בעונה הזו הוא הניצחון המוחץ בגארבג'-טיים על קבוצה ב-10 שחקנים עם הגנה של שחקני נוער, שמחוזקת בשוער זר שהוא פליט מלחמה.
אני ממליץ למיטש לרכוש עוד כמה קבוצות בת, להשאיל עוד כמה עשרות שחקנים, לשחד עוד כמה שופטים, ולגדל עוד כמה ילדי זין לתפארת המכביזם הכושל. אל תתבלבלו מה5-0 הזה, הצהובים כושלים העונה לא פחות מאיתנו, בתמונת המאקרו.
דיברתי לאחרונה עם כמה אוהדי צהבת - השימחה שלהם מהדרבי היא שמחה קטנונית, קטנה ורגעית. בגדול, הם סוחבים הרבה תלונות ותסכולים ויודעים שגם אצלם יש הרבה ריקבון. בגלל זה עבור שני הצדדים, הדרבים הפכו לחזות הכל - פשוט כי אין הישגים אחרים להתגאות בהם. זו שמחת עניים בסופו של דבר.
ורגע השיא שלה בעונה הזו הוא הניצחון המוחץ בגארבג'-טיים על קבוצה ב-10 שחקנים עם הגנה של שחקני נוער, שמחוזקת בשוער זר שהוא פליט מלחמה.
אני ממליץ למיטש לרכוש עוד כמה קבוצות בת, להשאיל עוד כמה עשרות שחקנים, לשחד עוד כמה שופטים, ולגדל עוד כמה ילדי זין לתפארת המכביזם הכושל. אל תתבלבלו מה5-0 הזה, הצהובים כושלים העונה לא פחות מאיתנו, בתמונת המאקרו.
דיברתי לאחרונה עם כמה אוהדי צהבת - השימחה שלהם מהדרבי היא שמחה קטנונית, קטנה ורגעית. בגדול, הם סוחבים הרבה תלונות ותסכולים ויודעים שגם אצלם יש הרבה ריקבון. בגלל זה עבור שני הצדדים, הדרבים הפכו לחזות הכל - פשוט כי אין הישגים אחרים להתגאות בהם. זו שמחת עניים בסופו של דבר.
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
-
- קיבל.ה 220 לייקים
כל אחד ומנגנוני ההגנה שלו...קפטן ג'ק כתב: ↑26 אפריל 2022, 10:26 אני חייב לשתף שלא ישנתי בלילה מרוב כאב לב ואכזבה. כואב לי הלב על השיח' הקנדי מיטש, יהודי חם ופילנתרופ שהוציא השנה עשרות מיליוני דולרים ממיטב כספו על קבוצת שתן צהוב שזכתה באפס תארים,
קפטן ג'ק כתב: ↑26 אפריל 2022, 10:26 אני חייב לשתף שלא ישנתי בלילה מרוב כאב לב ואכזבה. כואב לי הלב על השיח' הקנדי מיטש, יהודי חם ופילנתרופ שהוציא השנה עשרות מיליוני דולרים ממיטב כספו על קבוצת שתן צהוב שזכתה באפס תארים,
אתה מתעסק במכבי, במקום בהפועל….
מה אכפת לי מה הם חושבים/מרגישים/מתמודדים.
אז בשבילם זה כשלון כי יש להם את התקציב הנכון והנתונים לזה, אבל לנו אין ממש שאיפות ולנו באמת מה שנותר זה רק לנצח דרבי ולסיים את התקופה הארורה הזאת של ההשפלות.
הבעיה היא שמדרבי כמו שהפסדנו לפני חודשיים אתה נבנה ומרגיש שאפשר לעשות את הצעד הזה קדימה ולהוריד את הקוף מהגב, כמו התחושה שהייתה בחצי הראשון אתמול שמכבי הלכו על המגרש בייאוש טוטאלי ואנחנו באמת ניסינו לעשות משהו עם הכלים המוגבלים שיש לנו, ואז באה הכאפה של אליאס הסמרטוט הזה שהורידה אותנו לקרשים, יחד עם היהירות של רפואה זה כבר היה מעבר ליכולתנו, אבל הבעיה היא שהחמישיה הזאת תהדהד עוד במחזור האחרון שניפגש שוב, וגם בעונה הבאה.
חובב תספורות חביתה וחובב הלוואה וחסכון.
- קפטן ג'ק
- קיבל.ה 521 לייקים
תשמע, אני כמובן מאד מאוכזב ומתוסכל בגלל ההתפרקות הזו, גם אם מרחיקים לנו שחקן (לדעתי בצדק, דרך אגב) עדיין אפשר לסיים 90 דקות בצורה יותר מכובדת. אין ספק שהרצף של 8 שנים בלי ניצחון הוא מאד מבאס ומעציב.נגמר הנוער כתב: ↑26 אפריל 2022, 10:30כל אחד ומנגנוני ההגנה שלו...קפטן ג'ק כתב: ↑26 אפריל 2022, 10:26 אני חייב לשתף שלא ישנתי בלילה מרוב כאב לב ואכזבה. כואב לי הלב על השיח' הקנדי מיטש, יהודי חם ופילנתרופ שהוציא השנה עשרות מיליוני דולרים ממיטב כספו על קבוצת שתן צהוב שזכתה באפס תארים,
אבל צריך לזכור תמיד את התמונה הגדולה - למכבי תקציב פי 3 או 4 מאיתנו, ולהפועל בעיות תקציביות וניהוליות די קשות, ועדיין - מכבי, כמו הפועל, תסיים את העונה הזו עם כמעט כלום ביד. עם פלייאוף עליון ואולי כרטיס לאירופה.
אוהדי מכבי שדיברתי איתם, תאמין לי שהם לא באמת שמחים. גם אחרי 5-0 אתמול, אני לא מחליף את הפועל ואת האהבה שלי אליה בשום קבוצה ובשום דבר בעולם. אין לי מיליגרם קנאה באוהדי הצהבת, ביחס לעונה הזו. (כן מקנא בהם בכללי על שנפל עליהם השיח' העשיר והנדבן אחרי שנים ארוכות של לוני ושות').
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
הקהל שלהם היה צריך לשכנע חברים של חברים לבוא על מנוי של אוהדים שמאסו בקבוצה שלהם. מאחל להם כל עוד הקנדי המניאק פה שימשיכו להיות באותה הרמה.קפטן ג'ק כתב:אני חייב לשתף שלא ישנתי בלילה מרוב כאב לב ואכזבה. כואב לי הלב על השיח' הקנדי מיטש, יהודי חם ופילנתרופ שהוציא השנה עשרות מיליוני דולרים ממיטב כספו על קבוצת שתן צהוב שזכתה באפס תארים,
מאחל לנו שנתחזק ותיבנה פה קבוצה טובה יותר, ואז הצבע יחזור לחיים.
-
- קיבל.ה 2435 לייקים
ברור שמדובר בשמחת עניים גם אם בסופו של דבר היינו מנצחים אותם מבחינתי ניצחון נגד קבוצה כזו או אחרת הוא לא מהות הכל בטח לא לקבוצה כמו הפועל תל אביב (אפילו אם מדובר במכבי) "להוריד קוף מהגב" מבחינתי זה לזכות באליפות או בגביע ברור שלהפסיד להם ככה זה מבאס בלי קשר אבל תאכלס מי הם בכלל שמשחק נגדם צריך להיות מטרה מיוחדת?קפטן ג'ק כתב: ↑26 אפריל 2022, 10:26 אני חייב לשתף שלא ישנתי בלילה מרוב כאב לב ואכזבה. כואב לי הלב על השיח' הקנדי מיטש, יהודי חם ופילנתרופ שהוציא השנה עשרות מיליוני דולרים ממיטב כספו על קבוצת שתן צהוב שזכתה באפס תארים,
-
- קיבל.ה 1969 לייקים
הקוף שהפועל צריכה להוריד זה להיות קבוצה טובה.
אנחנו לא קבוצה טובה והסגל שלנו לא שווה פה 1-3 מאז עונת 13/14.
כשנהיה קבוצה טובה (1-3) גם נתמודד על "תארים" וכן גם ננצח את מכבי בדרבים.
אנחנו כבר 8 עונות רצוף מעמידים סגל שבעונה טובה יכול לעשות 4-5 ובעונה סבירה-חלשה גם ייאבק נגד ירידה (וכמובן שיש לזה כל מיני סיבות).
לגבי מכבי, זה מועדון שזכה ב-4 אליפויות בפרק זמן של 32 שנה לפני הקנדי. מה שקורה עכשיו זה נטו כי יש להם גביר עשיר. שום דבר מעבר.
אין בהם כלום חוץ מהמון ישראליזם מצוי (מחליא). צריך להכיר בזה שעד שלא יהיה שינוי מהותי בבעלות אצלינו או אצלם זה יהיה יחסי כוחות של אספניול ברצלונה וזהו.
אי אפשר כל פעם שיש תבוסה בדרבי להכריז על מלחמת עולם (נניח קריאות להעיף את שי אליאס) כי זה דרבי. שיזדיינו. כואב אבל זה המצב.
אנחנו לא קבוצה טובה והסגל שלנו לא שווה פה 1-3 מאז עונת 13/14.
כשנהיה קבוצה טובה (1-3) גם נתמודד על "תארים" וכן גם ננצח את מכבי בדרבים.
אנחנו כבר 8 עונות רצוף מעמידים סגל שבעונה טובה יכול לעשות 4-5 ובעונה סבירה-חלשה גם ייאבק נגד ירידה (וכמובן שיש לזה כל מיני סיבות).
לגבי מכבי, זה מועדון שזכה ב-4 אליפויות בפרק זמן של 32 שנה לפני הקנדי. מה שקורה עכשיו זה נטו כי יש להם גביר עשיר. שום דבר מעבר.
אין בהם כלום חוץ מהמון ישראליזם מצוי (מחליא). צריך להכיר בזה שעד שלא יהיה שינוי מהותי בבעלות אצלינו או אצלם זה יהיה יחסי כוחות של אספניול ברצלונה וזהו.
אי אפשר כל פעם שיש תבוסה בדרבי להכריז על מלחמת עולם (נניח קריאות להעיף את שי אליאס) כי זה דרבי. שיזדיינו. כואב אבל זה המצב.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
- D red imperia
- קיבל.ה 507 לייקים
הזייה מה שהולך פה
שער 5 זה הלב
-
- קיבל.ה 350 לייקים
שום ניצחון במחזור האחרון לא ישכיח את החרפה הזאת (אלא אם זה יהיה 5-0).
- Yalla Hapoel
- קיבל.ה 355 לייקים
מעבר ל5:0 זה עצוב שזה חולף ככה לחלק מהאוהדים פה (כולל אני) כאילו זה עוד יום ועוד דרבי.
פעם היה קשה לישון אחריי הפסד מינימילי בדרבי, אני חושב שזה נובע מאיבוד תשוקה לקבוצה הזאת.. מתי בפעם האחרונה התחברנו באמת לקבוצה? לשחקן מסוים? מתי אשכרה נהנו מהקבוצה שלנו...
עד שלא יהיה פה בעלים שיעמיד תקציב וקבוצה תחרותית הפסדים כאלו יבאסו אותי ליום אחד ואז כבר יעברו.
אני חושב שחלק מהעניין שאחריי כל הדרביים הקודמים, איפשהו מפסיקים לקחת את זה כזה קשה כי המוח כבר רגיל.
פעם היה קשה לישון אחריי הפסד מינימילי בדרבי, אני חושב שזה נובע מאיבוד תשוקה לקבוצה הזאת.. מתי בפעם האחרונה התחברנו באמת לקבוצה? לשחקן מסוים? מתי אשכרה נהנו מהקבוצה שלנו...
עד שלא יהיה פה בעלים שיעמיד תקציב וקבוצה תחרותית הפסדים כאלו יבאסו אותי ליום אחד ואז כבר יעברו.
אני חושב שחלק מהעניין שאחריי כל הדרביים הקודמים, איפשהו מפסיקים לקחת את זה כזה קשה כי המוח כבר רגיל.
- shai.m
- קיבל.ה 122 לייקים
צודק. בלי בעלים וכסף זה מה שנקבל, קבוצה קטנה, עבר גדול. אגב, ככה התחילו לגסוס קבוצות גדולות בעבר עד שהפכו ללא רלוונטיות.Yalla Hapoel כתב: ↑26 אפריל 2022, 17:21 מעבר ל5:0 זה עצוב שזה חולף ככה לחלק מהאוהדים פה (כולל אני) כאילו זה עוד יום ועוד דרבי.
i stand with israel 

-
- קיבל.ה 350 לייקים
גם אני אמרתי לסובבים אליי אתמול ש-5:0 בדרבי מרגיש לי כמו עוד הפסד לאיזו נוף-הגליל או הפועל כפ"ס.
קצת באסה ועובר. התרגלנו. קיבלנו 5 לפני כמה שנים, עברנו פירוק, ירידת ליגה. מרגיש לי שאני חסין.
מה שמעצבן זה שיכולנו להימנע מהמפגש הזה ועדיין יש אנשים שמעדיפים לקבל 5 בדרבי (או לטענתם "יש עוד דרבי שאולי נוכל לנצח") מאשר "ללכת לים".
אנחנו כבר כמעט עשור המשחק הכי קל של מכבי, אפשר לומר נקודות בטוחות שלהם. נותנים להם לחגוג עלינו חופשי, מוציאים אותם גדולים על כלום. זה מה שמרגיז אותי.
קצת באסה ועובר. התרגלנו. קיבלנו 5 לפני כמה שנים, עברנו פירוק, ירידת ליגה. מרגיש לי שאני חסין.
מה שמעצבן זה שיכולנו להימנע מהמפגש הזה ועדיין יש אנשים שמעדיפים לקבל 5 בדרבי (או לטענתם "יש עוד דרבי שאולי נוכל לנצח") מאשר "ללכת לים".
אנחנו כבר כמעט עשור המשחק הכי קל של מכבי, אפשר לומר נקודות בטוחות שלהם. נותנים להם לחגוג עלינו חופשי, מוציאים אותם גדולים על כלום. זה מה שמרגיז אותי.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4776 לייקים
דיסוננס הזוי בין שתי השורות הראשונות לשלישית.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑26 אפריל 2022, 17:45 גם אני אמרתי לסובבים אליי אתמול ש-5:0 בדרבי מרגיש לי כמו עוד הפסד לאיזו נוף-הגליל או הפועל כפ"ס.
-
- קיבל.ה 2435 לייקים
קצת קשה לומר "מעדיפים לקבל 5 בדרבי מאשר ללכת לים" התוצאה הזו לא הייתה צפוייה בשום דרך ראינו במחצית הראשונה שמכבי קבוצה פח שאם לא התפרקות כזו לא בטוח שהם בכלל מנצחיםעד המ!!ת הפועל כתב: ↑26 אפריל 2022, 17:45 גם אני אמרתי לסובבים אליי אתמול ש-5:0 בדרבי מרגיש לי כמו עוד הפסד לאיזו נוף-הגליל או הפועל כפ"ס.
-
- קיבל.ה 350 לייקים
מה הדיסוננס הגדול? שלהפסיד בדרבי בשנים האחרונות מזיז לי אבל אני עדיין מעדיף שזה לא יקרה?רדפוקס כתב: ↑26 אפריל 2022, 17:53דיסוננס הזוי בין שתי השורות הראשונות לשלישית.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑26 אפריל 2022, 17:45 גם אני אמרתי לסובבים אליי אתמול ש-5:0 בדרבי מרגיש לי כמו עוד הפסד לאיזו נוף-הגליל או הפועל כפ"ס.
נו, שיהיה.
-
- קיבל.ה 350 לייקים
נכון, לפי המחצית הראשונה ואיך שהמשחק התפתח זה לא היה צפוי.רק הפועל כתב: ↑26 אפריל 2022, 18:38קצת קשה לומר "מעדיפים לקבל 5 בדרבי מאשר ללכת לים" התוצאה הזו לא הייתה צפוייה בשום דרך ראינו במחצית הראשונה שמכבי קבוצה פח שאם לא התפרקות כזו לא בטוח שהם בכלל מנצחיםעד המ!!ת הפועל כתב: ↑26 אפריל 2022, 17:45 גם אני אמרתי לסובבים אליי אתמול ש-5:0 בדרבי מרגיש לי כמו עוד הפסד לאיזו נוף-הגליל או הפועל כפ"ס.
אבל כל הדיבורים לפני המשחק ו"הנה זה אולי יקרה", כשאין לך את גוטליב ואזולאי החלוץ, כשלא ניצחת דרבי כמעט עשור, כשרוב הקהל במגרש צהוב - אני הימרתי על 4-0.
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
כבר ניצחנו בעבר דרבי שעלינו עליו עם סגל חסר ובלי חלוץ אחד (דרבי דה ברונו).עד המ!!ת הפועל כתב:נכון, לפי המחצית הראשונה ואיך שהמשחק התפתח זה לא היה צפוי.רק הפועל כתב: ↑26 אפריל 2022, 18:38קצת קשה לומר "מעדיפים לקבל 5 בדרבי מאשר ללכת לים" התוצאה הזו לא הייתה צפוייה בשום דרך ראינו במחצית הראשונה שמכבי קבוצה פח שאם לא התפרקות כזו לא בטוח שהם בכלל מנצחיםעד המ!!ת הפועל כתב: ↑26 אפריל 2022, 17:45 גם אני אמרתי לסובבים אליי אתמול ש-5:0 בדרבי מרגיש לי כמו עוד הפסד לאיזו נוף-הגליל או הפועל כפ"ס.
אבל כל הדיבורים לפני המשחק ו"הנה זה אולי יקרה", כשאין לך את גוטליב ואזולאי החלוץ, כשלא ניצחת דרבי כמעט עשור, כשרוב הקהל במגרש צהוב - אני הימרתי על 4-0.
גם אני לא חשבתי שיש הרבה סיכוי, אבל עדיין היה ובמחצית הראשונה הוצאנו כמעט את המקסימום וזה יכל להתפתח לכל מקום.
אם גלזר היה מקבל אדום נגיד, אם היה נופל גול מקרי לטובתנו, אי אפשר לדעת, זה כדורגל.
אני דווקא חושב שמשחקי הדרבי צריכים לתת לנו תמונת מצב לגבי הקבוצה, הגיע הזמן להפסיק עם הקבוצות זגורים החלשות האלה ולבנות משהו מקצועי עם ראיה קדימה.
אם אין לנו כסף גדול לפחות בניהול נכון נוכל להצליח. דוגמת נתניה עם תקציב נמוך משלנו בניהול נכון ונתנו 3-0 במחזור האחרון לקבוצה שהם הכי שונאים.