דרבי 25/4
-
- קיבל.ה 271 לייקים
לפני הפן המקצועי, כמה מורכב יהיה לקנות כרטיס לשער 7/2?
- 7even
- קיבל.ה 2719 לייקים
1. למצוא אוהד מכבי שכן קנה/או יש לו מנוי
2. לא לבוא עם חולצה אדומה
2. לא לבוא עם חולצה אדומה
יחד, רק יחד! 

- D red imperia
- קיבל.ה 507 לייקים
בלי גוטליב זה הולך לכאוב
שער 5 זה הלב
-
- קיבל.ה 412 לייקים
שאלה לאלו שאחרי מסע הייסורים והצליחו לסיים את ההזמנה:
האם הגיע לכם הכרטיס למייל?
- רדפוקס
- קיבל.ה 4776 לייקים
לי הגיע כרטיס למייל, בערך 15 דקות אחרי הרכישה, בכל אופן הכרטיס הופיע לי גם באפליקציה אז הייתי רגוע עוד לפני כן.
בינתיים אני מנסה לעזור לחברים להצליח לקנות גם וכרגע האתר בקריסה טוטאלית, כל לחיצה טעינה של 10 דקות.
הגיוני שסיימתי כבר את הממתנה, טען לי את הדף כניסה לאתר עצמו, ופשוט החזיר אותי לסוף התור?
מתחנן אליכם נשמות טובות יש לי יום הולדת בדרבי מי שמצליח להיכנס ויכול להזמין לי עם שיוך בעלים לפי המס מנוי ואני יעביר לו בביט אני אודה לו מקרב ליבי 

-
- קיבל.ה 2321 לייקים
לא הגיע עדיין.אונישנקו כתב:שאלה לאלו שאחרי מסע הייסורים והצליחו לסיים את ההזמנה:
אבל יש אישור הזמנה
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
-
- קיבל.ה 2321 לייקים
איזה אפליקציה?רדפוקס כתב:לי הגיע כרטיס למייל, בערך 15 דקות אחרי הרכישה, בכל אופן הכרטיס הופיע לי גם באפליקציה אז הייתי רגוע עוד לפני כן.
בינתיים אני מנסה לעזור לחברים להצליח לקנות גם וכרגע האתר בקריסה טוטאלית, כל לחיצה טעינה של 10 דקות.
במנוי הדיגיטלי?
- רדפוקס
- קיבל.ה 4776 לייקים
כן, מופיע לי שאני גולל למטה תחת 'ארועים נוספים'.לירון האדום כתב: ↑19 אפריל 2022, 18:32איזה אפליקציה?רדפוקס כתב:לי הגיע כרטיס למייל, בערך 15 דקות אחרי הרכישה, בכל אופן הכרטיס הופיע לי גם באפליקציה אז הייתי רגוע עוד לפני כן.
במנוי הדיגיטלי?
- Charmander
- קיבל.ה 432 לייקים
קניתי את הכרטיס לפני חצי שעה (אחרי מסע ייסורים רגיל מלאן), לא הגיע לי הכרטיס או אישור ההזמנה לאימייל אבל כן מופיע לי באפליקציה של הפועל הכרטיס (איפה שנמצא המנוי הדיגיטלי).
המצב בהפועל לא יכול להיות יותר גרוע מזה
מינצברג: "Hold my beer"
מינצברג: "Hold my beer"
-
- קיבל.ה 2321 לייקים
רק עכשיו שמתי לב שאפשר לגולל למטה באפליקציה.
בינתיים גם קיבלתי את הכרטיס למייל
בינתיים גם קיבלתי את הכרטיס למייל
-
- קיבל.ה 271 לייקים
אם מישהו מכם במקרה לא יצליח להגיע, אשמח מאוד 
יש כרטיססססס
מוות ללאן

מוות ללאן

- shai.m
- קיבל.ה 122 לייקים
מ14 אני מחובר ל3 מכשירים וזרק אותי מכולם.
בסוף הצלחתי לקנות מטלפון של חבר שהיה עדיין בתוך התור בפנים. לא יאומן האתר הזה. זה בדיחה באמת.
בסוף הצלחתי לקנות מטלפון של חבר שהיה עדיין בתוך התור בפנים. לא יאומן האתר הזה. זה בדיחה באמת.
i stand with israel 

- Hapolo
- קיבל.ה 817 לייקים
מבאס שלא מודיעים על פתיחת המכירה זמן מספיק סביר , כמו לפחות יום לפני , כדי שכל מי שרוצה לרכוש כרטיס ידע מתי להכנס ללאן ולא רק מי שהתמזל מזלו ולא היה עסוק בכמה שעות האלה שבין לבין או משוגע מספיק כדי לעשות ריפרש כל 20 דקות על עמוד הקבוצה בפייסבוק כדי להתעדכן.
ובתכלס , צריך לעבוד בשיטת הדירוג , גם מבין המנויים יש כאלה שמלווים אותה כמעט לכל משחקי החוץ , ולהם מגיעה עדיפות קודם כל (אני לא בינהם)
ובתכלס , צריך לעבוד בשיטת הדירוג , גם מבין המנויים יש כאלה שמלווים אותה כמעט לכל משחקי החוץ , ולהם מגיעה עדיפות קודם כל (אני לא בינהם)
רדיוס לבית"ר!
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
מסכים, צריך לעבוד בשיטת הדירוג ואולי גם סוג של "חבר מועדון" שנותן עוד קצת יתרון.Hapolo כתב:מבאס שלא מודיעים על פתיחת המכירה זמן מספיק סביר , כמו לפחות יום לפני , כדי שכל מי שרוצה לרכוש כרטיס ידע מתי להכנס ללאן ולא רק מי שהתמזל מזלו ולא היה עסוק בכמה שעות האלה שבין לבין או משוגע מספיק כדי לעשות ריפרש כל 20 דקות על עמוד הקבוצה בפייסבוק כדי להתעדכן.
בעיקר באתר הזוי כמו של לאן, אפילו שאני נכנס בסתם ימים מתים להזמין כרטיסים לגביע אני נתקל מדי פעם בהודעת תור המעצבנת הזאת.
אז במכירה לדרבי? על הפנים.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
-
- קיבל.ה 135 לייקים
Chegi כתב: ↑19 אפריל 2022, 22:34מסכים, צריך לעבוד בשיטת הדירוג ואולי גם סוג של "חבר מועדון" שנותן עוד קצת יתרון.Hapolo כתב:מבאס שלא מודיעים על פתיחת המכירה זמן מספיק סביר , כמו לפחות יום לפני , כדי שכל מי שרוצה לרכוש כרטיס ידע מתי להכנס ללאן ולא רק מי שהתמזל מזלו ולא היה עסוק בכמה שעות האלה שבין לבין או משוגע מספיק כדי לעשות ריפרש כל 20 דקות על עמוד הקבוצה בפייסבוק כדי להתעדכן.
בעיקר באתר הזוי כמו של לאן, אפילו שאני נכנס בסתם ימים מתים להזמין כרטיסים לגביע אני נתקל מדי פעם בהודעת תור המעצבנת הזאת.
אז במכירה לדרבי? על הפנים.
אצל המחלה זה עובד ככה ועדיין רוצים שם לשרוף את משרד הכרטיסים לאן.
אוף טופיק קטן, אם ארגוני האוהדים פה היו גברים אמיתיים שחושבים לא רק על עצמם, אלא על הקהל הרחב, הייתה קמה פה מחאה אמיתית משותפת על הרבה נושאים כשיחסי המשטרה-אוהדים בראש ובראשונה, אבל גם על משרד הכרטיסים הביזיוני הזה שממשיך לעשוק אותנו ולתת שירות גרוע במקרה הטוב.
המשתמש על שם רז שלמה
-
- קיבל.ה 522 לייקים
יותר משעתיים וחצי על המחשב ולצערי( יהיו שיאמרו לשמחתי
)לא הצלחתי לרכוש כרטיס
כוס אמא של לאן ו הניסנובים
בכל מקרה אם יקרה נס ויהיה למישהו כרטיס למכירה,
אז אנא מכם אשמח אם תפנו אליי

כוס אמא של לאן ו הניסנובים
בכל מקרה אם יקרה נס ויהיה למישהו כרטיס למכירה,
אז אנא מכם אשמח אם תפנו אליי

אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים!
עומר חרמש הי"ד
1975-2023
נרצח בידי אויב צמא דם ואכזר
עומר חרמש הי"ד
1975-2023
נרצח בידי אויב צמא דם ואכזר
-
- קיבל.ה 318 לייקים
אתה לא זה שפמפם לנו את השכל כמה רע להיות בפלייאוף עליון כי נהיה בשר תותחים של כל הליגה?
איך יש לך עדיין פרצוף לפזר כאן תחזיות קודרות?
את הסם הכי גדול
-
- קיבל.ה 674 לייקים
הוא אוהד מכבי אז זה לא בעיה.
אינתי עומרי, הפועל.
- D red imperia
- קיבל.ה 507 לייקים
דעתי לא השתנתה כי אני לא קונה את השמועות שממקום 4 נוכל להעפיל לאירופה. זה לא אומר שאני פחות מודאג מהדרבי.קוקאין ואלכוהול כתב: ↑20 אפריל 2022, 22:06אתה לא זה שפמפם לנו את השכל כמה רע להיות בפלייאוף עליון כי נהיה בשר תותחים של כל הליגה?
שער 5 זה הלב
-
- קיבל.ה 2435 לייקים
אז אתה עדיין מעדיף פליאוף תחתון למרות שהקבוצה צוברת נקודות בקצב סבבה? אוקייD red imperia כתב: ↑21 אפריל 2022, 00:32דעתי לא השתנתה כי אני לא קונה את השמועות שממקום 4 נוכל להעפיל לאירופה. זה לא אומר שאני פחות מודאג מהדרבי.קוקאין ואלכוהול כתב: ↑20 אפריל 2022, 22:06אתה לא זה שפמפם לנו את השכל כמה רע להיות בפלייאוף עליון כי נהיה בשר תותחים של כל הליגה?
- D red imperia
- קיבל.ה 507 לייקים
אם מה שמטריד אתכם זה שאני אבוא אחרי הדרבי ואכתוב "אמרתי לכם", הסירו דאגה מלבכם. ברגע שמכב* נשרה מהמירוץ אני הרבה יותר רגוע.
ועדיין, אני לא רואה סיבה לסבול עוד שני דרבים אם אין סיכוי לאירופה ובנוסף הניסנובים רק ירוויחו עוד כסף מלמכור חצי בלומפילד לאוהדי חיפה.
ועדיין, אני לא רואה סיבה לסבול עוד שני דרבים אם אין סיכוי לאירופה ובנוסף הניסנובים רק ירוויחו עוד כסף מלמכור חצי בלומפילד לאוהדי חיפה.
שער 5 זה הלב
- Hapolo
- קיבל.ה 817 לייקים
אתה מת שנפסיד את שני הדרבים אהD red imperia כתב: ↑21 אפריל 2022, 00:43 אם מה שמטריד אתכם זה שאני אבוא אחרי הדרבי ואכתוב "אמרתי לכם", הסירו דאגה מלבכם. ברגע שמכב* נשרה מהמירוץ אני הרבה יותר רגוע.

רדיוס לבית"ר!
ארז פפיר שופט רביעי, אני חושב שזה פעם ראשונה שהוא משובץ למשחק שלנו מאז הגמר גביע
-
- קיבל.ה 2321 לייקים
היה שופט רביעי מול סכניןOfir136 כתב:ארז פפיר שופט רביעי, אני חושב שזה פעם ראשונה שהוא משובץ למשחק שלנו מאז הגמר גביע
נכנסתי לפה אחרי שנה רק כדי להגיד שלא ננצח בדרבי,קיבלנו את מכבי בדרבי כל כך הרבה פעמים בשנים האחרונות בפןרמה כל כך חלשה ואף פעם לא ניצחנו.
מי שיהיה ביציע שיקרע את הגרון בשביל הקבוצה ולא לצלם כמו ילדה קטנה אם יש פירו. תגרמו ליציע להתפוצץ ותתפללו לאיזה נס.
מי שיהיה ביציע שיקרע את הגרון בשביל הקבוצה ולא לצלם כמו ילדה קטנה אם יש פירו. תגרמו ליציע להתפוצץ ותתפללו לאיזה נס.
שי אבוטבול לראשות הממשלה
אגב רפואה הולך לעלות עם שלושה בלמים-אייבינדר,למקין וישראלוף.
-
- קיבל.ה 318 לייקים
המגרש סולד-אאוט או שמכבי עוד לא התחילו את המכירה שלהם? ניסיתי לקנות כרטיס לחבר בשער 7 אבל בלאן לא מופיע כלום
את הסם הכי גדול
-
- קיבל.ה 2321 לייקים
היית באימון?Redheart כתב:אגב רפואה הולך לעלות עם שלושה בלמים-אייבינדר,למקין וישראלוף.
או שיש מקור אחר?
-
- קיבל.ה 2321 לייקים
אתה בכל מקרה לא תראה, כי זה יהיה רק לאוהדי מכבי לפי היסטוריה וכוקוקאין ואלכוהול כתב:המגרש סולד-אאוט או שמכבי עוד לא התחילו את המכירה שלהם? ניסיתי לקנות כרטיס לחבר בשער 7 אבל בלאן לא מופיע כלום
-
- קיבל.ה 271 לייקים
יש לי חבר שמחזיק כבר בשני כרטיסים לשבע, כך גם עוד הרבה אחרים. לא בעיה למצוא מכביסט טרמפיסט שימכור לאוהדי הפועללירון האדום כתב: ↑22 אפריל 2022, 11:28אתה בכל מקרה לא תראה, כי זה יהיה רק לאוהדי מכבי לפי היסטוריה וכוקוקאין ואלכוהול כתב:המגרש סולד-אאוט או שמכבי עוד לא התחילו את המכירה שלהם? ניסיתי לקנות כרטיס לחבר בשער 7 אבל בלאן לא מופיע כלום

-
- קיבל.ה 318 לייקים
מה שחשוב זה שהם ישבו שם כגוש ולא ינסו לקפוץ כמו בבונים ל-5benaim כתב: ↑22 אפריל 2022, 12:22יש לי חבר שמחזיק כבר בשני כרטיסים לשבע, כך גם עוד הרבה אחרים. לא בעיה למצוא מכביסט טרמפיסט שימכור לאוהדי הפועללירון האדום כתב: ↑22 אפריל 2022, 11:28אתה בכל מקרה לא תראה, כי זה יהיה רק לאוהדי מכבי לפי היסטוריה וכוקוקאין ואלכוהול כתב:המגרש סולד-אאוט או שמכבי עוד לא התחילו את המכירה שלהם? ניסיתי לקנות כרטיס לחבר בשער 7 אבל בלאן לא מופיע כלום
Sent from my SM-G996B using Tapatalk![]()
את הסם הכי גדול
מקור אחר בדמות שחקן מהסגללירון האדום כתב: ↑22 אפריל 2022, 11:27היית באימון?Redheart כתב:אגב רפואה הולך לעלות עם שלושה בלמים-אייבינדר,למקין וישראלוף.
או שיש מקור אחר?