חדשות מהזווית היהודית
- its-sick
- קיבל.ה 1394 לייקים
כשהייתי במילואים באינתיפאדה הראשונה, שלושה וחצי חודשים בח'לח'ול, לקחו חצי גדוד לשחק כדורסל בקריית ארבע. אני הייתי בפטרול ולא "זכיתי". גם הם לא זכו לשחק, מתנחבלי קריית ארבע גירשו אותם ממגרש הכדורסל במטחי אבנים. לא ראיתי, סיפרו לי באוהל.
זה לפני הסכמי אוסלו.
כן ראיתי במו עיניי חבר שלי לאוהל חוטף סטירה ממתנחבלים כשבאנו להפסיק זריקת אבנים שלהם על מכוניות פלסטיניות. פלסטיני היה מקבל על זה שנתיים בכלא לפחות, מתנחבלים לא נענשו אף פעם.
זה לפני הסכמי אוסלו.
כן ראיתי במו עיניי חבר שלי לאוהל חוטף סטירה ממתנחבלים כשבאנו להפסיק זריקת אבנים שלהם על מכוניות פלסטיניות. פלסטיני היה מקבל על זה שנתיים בכלא לפחות, מתנחבלים לא נענשו אף פעם.
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
لا إله
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
נראה לי שאיתרתי מקור, ואאל"ט מתוך ה-78, הרוב (63) בני 15 ומטה, ו-15 בני 16-17.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
בואו נגיד בעדינות שמי שכתב ש"רובם נערים בני 16-17 וכולם סוכלו בזמן נסיונות הרג" הוכיח שהוא לא ממש מחובר למציאות ושהאמת אינה בדיוק נר זקוף וגאה לרגליו.
או שבעצם 15 זה הרוב מתוך 78, וילדים בני 12 מהווים סכנת חיים לחייל חמוש וממוגן מהצבא השישי בטיבו בעולם. לא יודע, לא ברור לי בדיוק מה הוא טוען.
או שבעצם 15 זה הרוב מתוך 78, וילדים בני 12 מהווים סכנת חיים לחייל חמוש וממוגן מהצבא השישי בטיבו בעולם. לא יודע, לא ברור לי בדיוק מה הוא טוען.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
- pelegs
- קיבל.ה 800 לייקים
אלה עשבים שוטים אומרים לךתא מרבוטא כתב: ↑02 אפריל 2022, 11:22 הבעיה היא שכל הצעירים האלו מיידים אבנים וזו סכנה וחובה לטפל בהם ביד קשה.
אה רגע
https://m.ynet.co.il/Articles/60482070
https://www.google.com/url?sa=t&source= ... duIWslDpxb
https://www.google.com/url?sa=t&source= ... 1QXJP9q7MU
חופש לפלסטין
כל הכוח למעמד העובדים
كل القوة للطبقة العاملة
الحرية لفلسطين
ضد الصهيونية, الرجعية العربية والإمبريالية
נגד הציונות, הריאקציה הערבית והאימפריאליזם

-
- קיבל.ה 426 לייקים
זה מאוד לא מעניין אותי אם כל ה78 האלה זה בני 17 שזרקו אבנים, אגב, לירות בהם זה אחושילינג רצח ולטעון אחרת זה בזוי
"I never thought leopards would eat MY face", sobs woman who voted for the Leopards Eating People's Faces Party
-
- קיבל.ה 1008 לייקים
אם כבר מעלים פה תהיות על זהותם, רובם בכלל לא מאירועי מאי בעזה בכלל?
נראה לי רחוק בשביל לזרוק אבנים
נראה לי רחוק בשביל לזרוק אבנים
-
- קיבל.ה 557 לייקים
-
- קיבל.ה 271 לייקים
מישהו יודע למה בכל רמדאן ערביי מזרח ירושלים ויו"ש בוחרים לחגוג בהפרות סדר בשער שכם? זה מנהג איסלאמי לא מוכר?
-
- קיבל.ה 271 לייקים
כל חייל שנתקל במחבל שמנסה להורגו ע"י אבנים/בקתב/סכין - מקווה שיפגע ויפגע היטב.הגלמוד מלוד כתב: ↑02 אפריל 2022, 17:58 זה מאוד לא מעניין אותי אם כל ה78 האלה זה בני 17 שזרקו אבנים, אגב, לירות בהם זה אחושילינג רצח ולטעון אחרת זה בזוי
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
למיטב זכרוני זה התחיל בשנה שעברה, כשמשטרת ישראל גילתה מנהג יהודי לא מוכר והחליטה שללא-יהודים אסור לחגוג את החגים שלהם או לשבת בכיכר העיר ולחייך.
תקן אותי אם אני טועה (כולל אסמכתא כמובן, וכמובן שדברים כמו הזיכרון שלך לא נחשבים, כי כבר ראינו שכל קשר בינך לבין המציאות קלוש ביותר)
עריכה: אני זוכר שהיו פה ושם חיכוכים סביב רמדאן, אבל לחגוג את החג בהפרות סדר המוניות בשער שכם זה המצאה של לפני פחות מ12 חודשים
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
אגב, בןנעים, טרם התייחסת לפער המדאיג בין הטענות שלך (78 ההרוגים היו ברובם בני 16 ומעלה ונהרגו כאקט של הגנה עצמית) לבין המציאות (למעלה משמונים אחוז היו בני 15 ומטה).
אל תגיד לי שאתה הולך לעשות פה צורר ופשוט להתעלם בכל פעם שיתגלה שאין לך מושג על מה אתה מדבר.
אל תגיד לי שאתה הולך לעשות פה צורר ופשוט להתעלם בכל פעם שיתגלה שאין לך מושג על מה אתה מדבר.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 271 לייקים
עזוב, משטרת ישראל גם מונעת זכות יסוד לחופש הפולחן ליהודים בהר הבית אבל זה לגמריי בסדר כל עוד הוואקף מרוצה.teknoboy כתב: ↑02 אפריל 2022, 22:57למיטב זכרוני זה התחיל בשנה שעברה, כשמשטרת ישראל גילתה מנהג יהודי לא מוכר והחליטה שללא-יהודים אסור לחגוג את החגים שלהם או לשבת בכיכר העיר ולחייך.
תקן אותי אם אני טועה (כולל אסמכתא כמובן, וכמובן שדברים כמו הזיכרון שלך לא נחשבים, כי כבר ראינו שכל קשר בינך לבין המציאות קלוש ביותר)
עריכה: אני זוכר שהיו פה ושם חיכוכים סביב רמדאן, אבל לחגוג את החג בהפרות סדר המוניות בשער שכם זה המצאה של לפני פחות מ12 חודשים
לא מכיר את הערכות המצב ופקודות המשטרה לגבי הישיבה בשער שכם, אבל בוא נסתכל על המציאות במשקפת הגיונית. למה שהמשטרה תאסור על כך?
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
לא יודע, תשאל *אותם* למה הם עשו את זה (וביטלו את זה אחרי שבוע-שבועיים, ככה שכנראה שחשוב במיוחד זה לא היה)benaim כתב: ↑03 אפריל 2022, 01:05עזוב, משטרת ישראל גם מונעת זכות יסוד לחופש הפולחן ליהודים בהר הבית אבל זה לגמריי בסדר כל עוד הוואקף מרוצה.teknoboy כתב: ↑02 אפריל 2022, 22:57למיטב זכרוני זה התחיל בשנה שעברה, כשמשטרת ישראל גילתה מנהג יהודי לא מוכר והחליטה שללא-יהודים אסור לחגוג את החגים שלהם או לשבת בכיכר העיר ולחייך.
לא מכיר את הערכות המצב ופקודות המשטרה לגבי הישיבה בשער שכם, אבל בוא נסתכל על המציאות במשקפת הגיונית. למה שהמשטרה תאסור על כך?
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
אני מפנה את השאלה אליך: למה ילדים בני שמונה ומטה "סוכלו"? מדובר ב-26 מקרים, שליש מכלל הילדים ההרוגים.
תסביר לי בבקשה מה ילד בן שבע יכול לעשות שמצריך אותך "לסכל" אותו והופך את המוות שלו מירי של חייל למשהו לגיטימי.
אם אתה שואל אותי, אני מעריך שהם בכלל לא "סוכלו" אלא סתם נהרגו מירי ישראלי (שלא לומר נרצחו).
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
- Haunter
- קיבל.ה 337 לייקים
אימפריליזם
חופש לפורום שדים מPELEGES
- its-sick
- קיבל.ה 1394 לייקים
לאומנות + גזענות, לא צריך יותר
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
لا إله
-
- קיבל.ה 271 לייקים
נכנסתי לקישור שנשלח פה, מה זה האתר הזה? טבלה עם מספרים שאני אמור להאמין לה? הרי הפלסטינים הם אשפי תעמולה. איפה העובדות?teknoboy כתב: ↑03 אפריל 2022, 01:27אני מפנה את השאלה אליך: למה ילדים בני שמונה ומטה "סוכלו"? מדובר ב-26 מקרים, שליש מכלל הילדים ההרוגים.
תסביר לי בבקשה מה ילד בן שבע יכול לעשות שמצריך אותך "לסכל" אותו והופך את המוות שלו מירי של חייל למשהו לגיטימי.
אם אתה שואל אותי, אני מעריך שהם בכלל לא "סוכלו" אלא סתם נהרגו מירי ישראלי (שלא לומר נרצחו).
-
- קיבל.ה 573 לייקים
איך אהוד ברק נהג לומר? אין פרטנר. ואני לא מדבר על הפלסתיניםteknoboy כתב: ↑03 אפריל 2022, 01:25לא יודע, תשאל *אותם* למה הם עשו את זה (וביטלו את זה אחרי שבוע-שבועיים, ככה שכנראה שחשוב במיוחד זה לא היה)benaim כתב: ↑03 אפריל 2022, 01:05עזוב, משטרת ישראל גם מונעת זכות יסוד לחופש הפולחן ליהודים בהר הבית אבל זה לגמריי בסדר כל עוד הוואקף מרוצה.teknoboy כתב: ↑02 אפריל 2022, 22:57
למיטב זכרוני זה התחיל בשנה שעברה, כשמשטרת ישראל גילתה מנהג יהודי לא מוכר והחליטה שללא-יהודים אסור לחגוג את החגים שלהם או לשבת בכיכר העיר ולחייך.
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
אמר הרוסי לאוקראיני שציטט לו מספרי הרוגים ופצועים...benaim כתב: ↑03 אפריל 2022, 09:28נכנסתי לקישור שנשלח פה, מה זה האתר הזה? טבלה עם מספרים שאני אמור להאמין לה? הרי הפלסטינים הם אשפי תעמולה. איפה העובדות?teknoboy כתב: ↑03 אפריל 2022, 01:27אני מפנה את השאלה אליך: למה ילדים בני שמונה ומטה "סוכלו"? מדובר ב-26 מקרים, שליש מכלל הילדים ההרוגים.
אבל הנה, מקור מידע אמין בדק והביא לך את תמונותיהם וסיפוריהם של שישים ומשהו הילדים הראשונים שנהרגו במלחמת עזה האחרונה (לפי הטבלה שאתה מזדעזע מהאפשרות של להאמין לה, נהרגו אחר כך עוד כמה).
https://www.nytimes.com/interactive/202 ... ldren.html
ובמקומך לא הייתי ממהר להשחיר על אחרים שהקשר בינם לבין העובדות רופף, בתור אחד שזורק פה דברים שהם פשוט שקרים גסים ואז נעלם ברגע שמתברר לו שהוא לא יודע על מה הוא מדבר\משקר במצח נחושה וכולם יודעים את זה.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 426 לייקים
אני חושב שהגענו לתשובה די ברורה - במקרה של ילדים פלסטינאים מתים, הבטן לא מתהפכת מי יודע מה
"I never thought leopards would eat MY face", sobs woman who voted for the Leopards Eating People's Faces Party
-
- קיבל.ה 271 לייקים
ברק הבין את כל מה שמנהיגי השמאל הבינו, ביניהם יוסי שריד בזמנו.
- its-sick
- קיבל.ה 1394 לייקים
שאלתם למה נרצחים ילדים קטנים, והבאתי לכם כבר סיפור ישן לדוגמא
viewtopic.php?f=3&t=1216&start=29
כשילדים פלסטינים לא נחשבים ככאלו שיש להזהר עימם, ולאף אחד לא אכפת שילדה בת 4 מתה (לא טורחים אפילו לחקור), אז זה כמובן יקרה בקצב כזה או אחר.
הרי בחיים קצין לא היה לוקח סיכון ולו אף קלוש שייהרג ילד יהודי בן 4, אבל לא אכפת לו שייהרג ילד פלסטיני (או שהוא מאד רוצה שזה יקרה, אי אפשר לדעת מה הוא חושב).
viewtopic.php?f=3&t=1216&start=29
כשילדים פלסטינים לא נחשבים ככאלו שיש להזהר עימם, ולאף אחד לא אכפת שילדה בת 4 מתה (לא טורחים אפילו לחקור), אז זה כמובן יקרה בקצב כזה או אחר.
הרי בחיים קצין לא היה לוקח סיכון ולו אף קלוש שייהרג ילד יהודי בן 4, אבל לא אכפת לו שייהרג ילד פלסטיני (או שהוא מאד רוצה שזה יקרה, אי אפשר לדעת מה הוא חושב).
لا إله
لا إله
- pelegs
- קיבל.ה 800 לייקים
חופש לפלסטין
כל הכוח למעמד העובדים
كل القوة للطبقة العاملة
الحرية لفلسطين

- Haunter
- קיבל.ה 337 לייקים
- pelegs
- קיבל.ה 800 לייקים
כמעט, "הגדה השמאלית" זה באחד העם 70.
חופש לפלסטין
כל הכוח למעמד העובדים
كل القوة للطبقة العاملة
الحرية لفلسطين

-
- קיבל.ה 331 לייקים
קודם כל, אתה קצת מבולבל. זו לא עלילת דם אם זה קרה. ומה לעשות, הם אכן באו חבורה של מתנחלים והתחילו להכות את הפלסטינים ואת איתי גם. הנה הסרטון שלו.
https://www.facebook.com/1102435848/vid ... 613923559/
לגבי מה שאתה הבאת ש"קרה קודם"
ובכן, איתי לא הכחיש שהוא הגיע אליהם. הוא אמר שהוא ליווה את הרועה אליהם כי הם ניסו לגרש את הצאן והפריעו לו.
אבל גם אם אותו פלסטיני תקף, ואל נכנס בכלל ל-למה תקף, זה לא מצדיק בשום צורה לא את מניעה רעיית הצאן שהתרחשה לפני ואחרי הארוע שהבאת, ולא את האלימות המטורפת שהופעלה נגד הפלסטינים והפעילים.
אז זה מה שיש לך להביא ב"זוית היהודית"? מה אני אגיד.. דיי דיינו
https://www.facebook.com/1102435848/vid ... 613923559/
לגבי מה שאתה הבאת ש"קרה קודם"
ובכן, איתי לא הכחיש שהוא הגיע אליהם. הוא אמר שהוא ליווה את הרועה אליהם כי הם ניסו לגרש את הצאן והפריעו לו.
אבל גם אם אותו פלסטיני תקף, ואל נכנס בכלל ל-למה תקף, זה לא מצדיק בשום צורה לא את מניעה רעיית הצאן שהתרחשה לפני ואחרי הארוע שהבאת, ולא את האלימות המטורפת שהופעלה נגד הפלסטינים והפעילים.
אז זה מה שיש לך להביא ב"זוית היהודית"? מה אני אגיד.. דיי דיינו
-
- קיבל.ה 271 לייקים
מה עשה הנוער?בית המשפט המחוזי בירושלים גזר עונשי מאסר של שנתיים ושנתיים וחצי על שני נערים תושבי ירושלים, לאחר שהורשעו בתקיפת אלי רוזן ליד שכונת שייח ג'ראח בירושלים לפני כשנה. בנוסף, נגזרו עליהם מאסר על תנאי ופיצוי כספי לקורבן בסך 10,000 שקלים מכל אחד. על פי כתב האישום, עשרות צעירים ערבים תקפו את רוזן בכל חלקי גופו באגרופים, בעיטות, אלות עץ, אבנים, סלעים, שוקר חשמלי ועגלת סופר. ההליך הפלילי של שלושה מעורבים נוספים באירוע מתנהל בימים אלו בבית המשפט.
-
- קיבל.ה 331 לייקים
שוב, גם פה אתה קצת מבולבל.
העובדה שפלסטינים שמשתמשים באלימות ואשכרה נענשים זה חלק מההליך התקין.
מתי לאחרונה נכתב על מתנחלים שנאלצו לשלם פיצויים לפלסטינים ופעילי שמאל על ארועי אלימות מהסוג הזה?
למשל, הנה התוקף של הרב אשרמן, שאשכרה תועד מכה אותו בחמת זעם. עבודות שירות, קריצה קריצה.
https://www.kipa.co.il/%D7%97%D7%93%D7% ... %A9%D7%A2/
ותודה מיוחדת לאיתמר בן גביר, עורך הדין של הטרוריסטים היהודים בעבר, וחבר כנסת פופולרי בהווה
מתי לאחרונה נכתב על מתנחלים שנאלצו לשלם פיצויים לפלסטינים ופעילי שמאל על ארועי אלימות מהסוג הזה?
למשל, הנה התוקף של הרב אשרמן, שאשכרה תועד מכה אותו בחמת זעם. עבודות שירות, קריצה קריצה.
ותודה מיוחדת לאיתמר בן גביר, עורך הדין של הטרוריסטים היהודים בעבר, וחבר כנסת פופולרי בהווה
-
- קיבל.ה 573 לייקים
זוועה. אחר כך מתפלאים למה אנחנו ככ שנואים.אדום נחמד כתב: ↑05 אפריל 2022, 15:03 שוב, גם פה אתה קצת מבולבל.
-
- קיבל.ה 1077 לייקים
ילד גיבור
הבריח ערבים/מחבלים שעשו פרובוקציות והתכוונו אולי אף לתקוף
הבריח ערבים/מחבלים שעשו פרובוקציות והתכוונו אולי אף לתקוף
- תתאבד כבר
- קיבל.ה 156 לייקים
Instant justice
המנוול מדבר בכזה ביטחון ואז הבחור הזה בא ומוריד אותו לקרקע. ככה צריך לעשות לכל פושטק שמגיע להתריס באדמות לא שלו, ושיידע הפושטק שאין לו את הגיבוי של הצבא אחר כך.
פחדן חוצפן
* מצטער סמולנים שקילקלתי לכם עם התגובה שלי
אנשי הפועל תל אביב כדורסל, הציון שלכם הוא 0. תשתפרו בבקשה - ת.כ, ערב המשחק נגד הפ' ב"ש
כל העוולות אחת הן, והמחשבה שלא כך, היא מקור כל העוולות.
וחוץ מזה, לשם מה נתכנסנו? יאללה הפועל!
כל העוולות אחת הן, והמחשבה שלא כך, היא מקור כל העוולות.
וחוץ מזה, לשם מה נתכנסנו? יאללה הפועל!
-
- קיבל.ה 271 לייקים
חשד לפיגוע ירי ברחוב דיזינגוף בת"א.
אם למישהו היה ספק, אנחנו שוב במלחמה על הבית.
אם למישהו היה ספק, אנחנו שוב במלחמה על הבית.
- pelegs
- קיבל.ה 800 לייקים
אני מתחיל לחשוד שביניים הוא לא אדם אמיתי אלא מחולל קלישאות בזמני משבר.
חופש לפלסטין
כל הכוח למעמד העובדים
كل القوة للطبقة العاملة
الحرية لفلسطين

- Hapoelian
- קיבל.ה 407 לייקים
- Tenacious D
- קיבל.ה 281 לייקים
כתבה מחממת את הלב של כאן, איזה איש יקר שמנסה לעשות דו קיום במקום הכי קשה, הרבה שאפו, לא כמו כמה חבר'ה פה שמאל בשקל וחצי חושבים שאם הם כותבים תגובה בפורום של הפועל זה מזיז משהו.
לוקח זמן לעשות שלום, כשבשניות פורצת מלחמה.
-
- קיבל.ה 271 לייקים
- its-sick
- קיבל.ה 1394 לייקים
לא ברור לי למה הגיוני לאנשים מסויימים שתהיה "מלחמה" בבתים של הפלסטינים אבל לא אצלם בבית.
لا إله
لا إله
-
- קיבל.ה 271 לייקים
פלגס, איציק וחברם אדום דהוי הם הגזענים הגדולים ביותר, ללא שום ספק. גזענות של ציפיות נמוכות.Tenacious D כתב: ↑07 אפריל 2022, 21:41
כתבה מחממת את הלב של כאן, איזה איש יקר שמנסה לעשות דו קיום במקום הכי קשה, הרבה שאפו, לא כמו כמה חבר'ה פה שמאל בשקל וחצי חושבים שאם הם כותבים תגובה בפורום של הפועל זה מזיז משהו.
נערך לאחרונה על ידי benaim ב 07 אפריל 2022, 21:49, נערך פעם 1 בסך הכל.